Crita Kanak-kanak Ferran Torres ditambah Fakta Biografi Untold

Crita Kanak-kanak Ferran Torres ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Ferran Torres kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Garwane, Gaya Hidup, Worth Bersih lan Urip Pribadi.

Singkat, iki Crita Urip saka pemain bal-balan Spanyol. Kita wiwiti wiwit cilik, nganti dadi misuwur. Kanggo napsu otobiografi, deleng masa kanak-kanak nganti galeri diwasa - ringkesan Bio Ferran Torres 'sing sampurna.

Gesang lan munggah saka Ferran Torres. Kredit Gambar: Instagram.
Urip lan munggah saka Ferran Torres. 

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke bocah anyar ing blok - lintang sing amba sing dikenal amarga tingkat kerjane lan kecenderungan ora bisa ditebak, kreatifitas, lan kontrol sing cepet. Nanging, mung sawetara pecinta bal-balan sing wis nate maca Biografi Ferran Torres. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

READ
Fakta-fakta Biografi John Stones

Crita Childhood Ferran Torres:

Salah sawijining foto bocah cilik sing paling misuwur yaiku Ferran Torres. Kredit Gambar: Instagram.
Salah sawijine foto kanak-kanak paling awal saka Ferran Torres.

Kanggo miwiti, Ferran Torres García lair ing dina kaping 29 Februari 2000 ing munisipalitas Fois ing Spanyol. Winger Spanyol minangka putra nomer loro lan nomer loro saka telung anak sing lair saka ibune lan bapake.

READ
Kisah Kanak-kanak Daniel Parejo ditambah Fakta Biografi Untold

Kaya para warga negari sing wis legendaris Andreas Iniesta, Xavi lan Sergio Ramos, Ferran minangka warga negara Spanyol sing bonafide. Nyatane, dheweke gedhe ing papan kelairane ing Fois, bareng adhine mbakyune lan kanca paling apik "Arantxa" lan adhine sing ora pati ngerti.

Foto Pocapan Kanak-kanak Ferran Torres karo mbakyune Arantxa. Kredit Gambar: Instagram.
Foto kanak-kanak Ferran Torres karo mbakyune Arantxa. 

Akeh taun:

Nembang ing Fois, Ferran minangka penggemar bal-balan ambisius sing nduwe barang kanggo nonton bal-balan ing TV lan nyoba niru set skill sing dideleng para pemain bintang. Kadhangkala yen dheweke pancen bener, liya yen dheweke salah.

READ
Factor Emmanuel Adebayor Plus Untold Biografi

Wong tuwa Ferran Torres ana ing pihak sing nampa nalika dheweke nembak bal-balan kanthi salah. Sering asring keganggu dening swara mbanting vas, kaca tingal pecah lan patung-patung. Nanging, ora ana sing nindakake apa-apa kanggo ngeterake dheweke saka semangat bal-balan lan tresna marang siji-sijine klub sing dikasihi - Valencia CF.

Dheweke tuwuh dadi penggemar sepak bola. Apa sampeyan bisa ngerti apa logo klub kasebut? Kredit Gambar: Instagram.
Dheweke tuwuh dadi penggemar sepak bola. Apa sampeyan bisa ngerti apa logo klub kasebut? Kredit Gambar: Instagram.

Latar mburi Kulawarga Ferran:

Minangka bocah cilik, wong tuwa Ferran Torres pancen stimulasi semangat kanggo bal-balan kanthi nggawa dheweke menyang stadion asal Valencia CF Mestalla ing kana dheweke ndeleng akeh game minangka bocah lan menehi kesaksian saka klub Spanyol.

READ
Fakta Riyad Mahrez Anak Cerita Untold

Sejatine, bapak lan ibune minangka penghasilan kelas pertengahan sing bisa mbayar tiket tiket kanggo awake dhewe lan bocah-bocah. Nalika isih bocah, Ferran dadi spesifik saka salah sawijining wong tuwane - apamane bapake sing super ramah.

Ketemu salah sawijining Wong Tuwane Ferran Torres - bapakne sing paling apik (nalika isih cilik) - Kredit: Instagram.
Ketemu salah sawijining Wong Tuwane Ferran Torres - bapakne sing paling apik (nalika isih cilik).
Kanthi cara olah raga kasebut, Ferran enom tuwuh dadi penggemar Valencia lan duwe impen dolanan kanggo Los Ches uga ngrangkul karir sing bakal ngindhari dheweke adoh saka pesisir Spanyol.

Crita Bal-balan sing Ora Biasa:

Wong tuwa Ferran Torres, nalika umure wis 6 taun, seneng banget mlebu ing sistem pemuda Valencia nalika miwiti karir kanthi semangat ing bal-balan kompetitif.

READ
Kisah Kanak-kanak Angelino Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Nalika Ferran lagi ana, dheweke miwiti modhifikasi game sawise sawetara pemain bal-balan lokal lan nasional kalebu David Villa legendaris sing dadi pemain bintang kanggo Valencia ing wektu kasebut.

Foto langka prodigy bal-balan banjur berkembang ing akademi Valencia. Kredit Gambar: Instagram.
Foto langka saka prodigy bal-balan banjur berkembang ing akademi Valencia.

Taun Awal ing Bal-balan:

Kaya sing dikarepake bocah sing duwe cita-cita, Ferran ora duwe masalah karo mundhak saka sistem pemuda Valencia amarga dheweke minangka prospek sing cerah karo makhluk sing nuduhake sifat-sifat nggumunake.

READ
Kelechi Iheanacho Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi

Kanthi mangkono, Ferran entuk kesempatan langka kanggo nggawe debut kanggo cadangan ing Valencia nalika umur 16 taun + sawetara dina ing wulan Oktober 2016, prestasi sing ndadekake dheweke bakal nonton ing wektu sing adoh.

READ
Nicolas Otamendi Biografi Anak Untold Biografi Fakta
Delengen sapa sing umur 16 taun nalika wiwit main menyang cadangan ing Valencia. Kredit Gambar: Instagram.
Delengen sapa sing umur 16 taun nalika wiwit main ing cadangan Valencia.

Biografi Ferran Torres - Dalan Kanggo Fame:

Wujud lan konsistensi Ferran sing apik pungkasane ndadekake dheweke entuk promosi menyang tim B Valencia sadurunge kampanye 2017-18, sawijining pangembangan sing ndadekake gegayuhane tim pertamane luwih cepet.

Valencia ngerti kepinginan Ferran lan ora mbuwang-mbuwang wektu kanggo mlebu kontrak kontrak karo bocah kasebut ing Oktober 2017 sadurunge promosi menyang tim pertama klub ing 1 Januari 2018.

READ
Kisah Para Bocah Gembira Gabriel Yesus Ditambah
Winger iki entuk sambungan kontrak sing nyenengake sadurunge promosi teka ing ngarepe sawetara wulan mengko. Kredit Gambar: Instagram.
Pemain sayap kasebut entuk ekstensi kontrak sing apik sadurunge promosi teka ing sawetara taun mengko.

Crita Biografi Ferran Torres - Bangkit:

Sawise entuk promosi menyang tim pertama Valencia, Ferran kudu mbuktekake regane kanthi entuk startup ing pertandingan Copa del Ray, La Liga lan Liga Champions. Iki minangka penampilan kunci awal sing ndadekake dheweke misuwur.

READ
Factor Raheem Sterling Kanak-kanak Plus Untold Biografi

Kanggo miwiti, pemain sayap kasebut dadi pemain pertama sing lair ing taun 2000-an saka tim Spanyol sing mencetak gol ing liga juara nalika Valencia menang 4-1 nglawan Lille ing Nopember 2019. Prestasi kasebut uga ndadekake dheweke dadi pencetak gol paling enom Valencia ing sejarah kompetisi.

READ
Kisah Kanak-kanak Eric Garcia Plus Fakta Biografi Untold
Kaping pisanan: Deleng celeberation Ferran kanggo gol liga juara pertama. Kredit Gambar: Marca.
Kaping pisanan: Deleng celeberation Ferran kanggo gol liga juara pertama. 
Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Ferran Torres seneng urip- Single, Pacar utawa Garwa?

Winger apa sing paling dhuwur lan bagus kaya Ferran bisa paling apik karo bojo utawa luwih elek, tanpa pacar. Kaget, Ferran tunggal nalika nulis lan ora duwe putra lanang utawa wadon ora omah-omah.

READ
Kisah Kanak-kanak Eric Garcia Plus Fakta Biografi Untold

Pemain sayap ngerti manawa dheweke ora butuh pitulung saka pacar (paling ora) supaya prioritas utamane utamane amarga dheweke bakal entuk luwih akeh kesempatan sing ditawakake main bal-balan.

Ora pacar lan dheweke katon sepi ing foto sing lucu iki. Kredit Gambar: Instagram.
Durung ana pacar lan dheweke katon sepi ing foto lucu iki.

Urip Kulawarga Ferran Torres:

Ing mburi adegan Ferran sing luar biasa lan trampil main bal yaiku kulawarga sing ndhukung. We nggawa sampeyan kasunyatan babagan anggota kulawarga Ferran Torres diwiwiti karo wong tuwane.

Babagan Bapak lan Ibu Ferran Torres:

Ibu lan bapak Ferran wis seneng banget karo Valencia sadurunge pemain sayap lair. Dheweke kudu nggawa dheweke menyang game ing Mastella kalebu final Copa del Ray 2008 sing ora dikepengini sing dimenangake dening Valencia. Wong tuwa kalorone dadi tugas kanggo melu ing game Ferran lan rutin menehi pelajaran babagan kebutuhan supaya tetep andhap asor lan tumindak awake dhewe.
Foto mbuwang Ferran Torres karo monyet lan ibune. Kredit Gambar: Instagram.
Mbuwang foto Ferran Torres karo kethek lan ibune kewan peliharaan.

Babagan Sedulur Ferran Torres:

Ferran duwe loro sadulur, kalebu adhine Arantxa lan adhine sing rada dikenal. Arantxa bisa dibantah minangka wong sing paling cedhak karo jantung Ferran lan dadi penjaga crita jaman kanak-kanak. Dheweke ngerti kabeh babagan sedulur lanang lan dheweke loro nuduhake tato jangkar ing sikile. Tato kasebut ngelingake duo supaya ora ngatasi apa-apa.
Ferran Torres karo mbakyune sing apik banget Arantxa. Kredit Gambar: Instagram.
Ferran Torres karo mbakyune sing apik banget Arantxa. Kredit Gambar: Instagram.

Babagan Kerabat Ferran Torres:

Adoh saka urip kulawarga Ferran Torres, ora pati ngerti babagan oyot kulawargane amarga ana hubungane karo simbah bapak lan ibu. Ora ana cathetan babagan paman lan bibi Ferran nalika ponakan lan sedulure durung dingerteni nalika nulis biografi iki.

Fakta Pribadi Pribadi:

Iki kayane cara renang sing cerdas. Apa Ferran dudu jenius? Kredit Gambar: Instagram.
Iki kayane cara renang sing cerdas. Apa Ferran dudu jenius?

Apa sampeyan ngerti yen Ferran Torres duwe persona sing padha karo sing nuduhake sipat individu sing tandha zodiak minangka potongan? Dheweke asor, emosional cerdas, sregep lan sregep.

READ
Kisah Kanak-kanak Angelino Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kajaba iku, Ferran ora nemoni masalah babagan fakta pribadi babagan pribadi lan pribadi. Nalika pemain sayap ora ana ing lapangan play, dheweke bisa nemokake kegiatan sing dingerteni lan dadi hobine. Dheweke kalebu lelungan, nglangi lan nglampahi wektu sing apik karo kulawarga lan kanca-kancane.

READ
Kisah Kanak-kanak Daniel Parejo ditambah Fakta Biografi Untold
Kapal kacepetan mewah dimaksudake kanggo njelajah liburan sing gedhe. Winger minangka spender gedhe. Kredit Gambar: Instagram.
Kapal kacepetan mewah ditrapake kanggo pelayaran karo para plancongan gedhe. Pemain sayap iku mbuwang gedhe.

Fakta Gaya Urip:

Kapal kacepetan mewah dimaksudake kanggo njelajah liburan sing gedhe. Winger minangka spender gedhe. Kredit Gambar: Instagram.

Babagan kepiye Ferran Torres ngasilake lan ngentekake dhuwit, bathi regane kira-kira 1.5 yuta Euros nalika nulis bio iki. Nyumbang aliran kanggo kekayaan pemain sayap kalebu gaji lan upah sing ditampa nalika main bal-balan tim pertama. Kajaba iku, dukungan kanggo merek kaya Adidas pancen bisa nambah regane.

READ
Fakta-fakta Biografi John Stones

Akibate, Ferran ora asing karo kesenengan urip sing kalebu plancongan ing dalan Spanyol kanthi mobil eksotis lan urip ing omah sing larang. Opo maneh Ferran mbuwang liburan gedhe lan pesta kanthi angel.

Ferran Torres Untold:

Penggemar bal-balan bisa uga ora gelemFakta, nanging dheweke luwih eling crita bocah. Pramila ing bagean pungkasan Biografi Ferran Torres iki, sampeyan menehi sampeyan kasunyatan sing ora dingerteni utawa ora dingerteni babagan pemain sayap kasebut.

Fact #1: We Broke mudhun Gaji dheweke:

Kontrak pemain sayap kasebut karo Valencia CF ndeleng dheweke entuk gaji paling gedhe £ 40,000 saben minggu. Gaji Ferran Torres sing luwih gedhe dadi luwih sithik, mula ana ing ngisor iki.
JENIS / JABATANPangentukan ing Euros (€)Pangentukan ing Pounds (£)Pangentukan ing Dolar ($)
Apa sing Sampeyan Entuk Saben Taun€ 2,368,377.2£ 2,085,600$ 2,559,031
Apa sing Sampeyan Entuk Saben Sasi€ 197,364.8£ 173,800$ 213,253
Apa sing Sampeyan Entuk Saben Minggu€ 45,898.8£ 40,418$ 49,593.6
Apa sing Sampeyan Entuk Saben Dinten€ 6,556.9£ 5,774$ 7,084.8
Apa sing Sampeyan Entuk Saben Jam€ 273.2£ 240.6$ 295.2
Apa sing Sampeyan Entuk Saben Menit€ 4.6£ 4.0$ 4.9
Apa sing Sampeyan Entuk Saben Kaloro€ 0.08£ 0.07$ 0.08
READ
Kisah Para Bocah Gembira Gabriel Yesus Ditambah

Wiwit miwiti ndeleng Ferran Torres Bio, iki sing diasilake.

€ 0

Apa sampeyan ngerti?… Wong rata-rata ing Spanyol sing ngasilake sekitar € 1.889 sasi kudu kerja paling ora 2 taun lan 1 wulan kanggo entuk € 45,898.8 yaiku jumlah sing diraih Ferran Torres ing wulan (nalika nulis).

READ
Factor Emmanuel Adebayor Plus Untold Biografi

Fact #2: Apa Agama Ferran Torres:

Kulawarga Ferran Torres minangka Katolik lan kulawarga prakteke. Nyatane, dheweke pancen setya marang Virgin Mary lan ora nate nggawe tandha salib manawa dheweke mlebu ing lapangan main kompetitif.
Dheweke bisa dideleng ing kene nglumpukake kembang ing cedhak patung Virgin Virgin. Kredit Gambar: Instagram.
Dheweke bisa dideleng ing kene ndhelikake kembang ing cedhak patung Virgin Mary.

Fact #3: Fakta Tato Ferran Torres:

Kaya ta sadurunge, Ferran cocog karo tato jangkar karo mbakyune. Seni kasebut minangka ngelingake supaya ora menehi ruang kanggo apa wae sing bisa ditrapake. Kajaba iku, Ferran duwe tato salib sethitik ing bangkekane.

READ
Factor Raheem Sterling Kanak-kanak Plus Untold Biografi

Fact #4: Fakta FIFA Ferran Torres ':

Apa sampeyan ngerti yen Ferran Torres duwe peringkat FIFA sakabehe 78 ing wektu nulis? Nanging, mung masalah sadurunge winger entuk peringkat potensial 86 kanthi mikir energi sing diwenehake.

Fakta # 5: Babagan Ulang tahun lan Tanggal - 29 Februari:

Torres lair nalika tanggal 29 wulan Februari. Kados makaten, piyambakipun namung manggih ulang taun kaping 4 taun.
Untunge, dheweke ngrayakake ing Februari 2020. Kajaba iku, taun kelairan 2000 yaiku taun sing "gladiator”Kenek bioskop. Apa sampeyan ngerti uga taun sing diluncurake majalah Oprah Winfrey sing populer? Saiki sampeyan ngerti!
Sawetara rilis kunci sing digawe taun 2000 eling. Kredit Gambar: Imdb lan Oprah.
Sawetara rilis kunci sing kudu dielingi taun 2000.
Data Biografi.Jawaban Wiki.
Jeneng Lengkap:Ferran Torres García.
Lair:29 Februari 2000 (umur 20 taun ing April 2020).
Papan Lair:Foios, Spanyol.
Wong tuwa:Pak lan Pak García.
Sandhangan:Arantxa (sedulur tuwa) lan sedulur cilik sing durung dikenal.
Agama:Kekristenan (Katulik).
Zodiak:Roti.
dhuwur:1.84 m (6 ft 0 ing).
bobot:77 kg
READ
Kelechi Iheanacho Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi

Mriksa: Matur suwun wis maca Kisah Kanak-kanak Ferran Torres Plus Bukti Biografi sing Ora Dikirim. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, monggo dituduhake karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

READ
Nicolas Otamendi Biografi Anak Untold Biografi Fakta

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar