Kisah Kanak-kanak Yerry Mina Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Yerry Mina Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Yerry Mina kita nyritakake babagan Crita Anak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Garwane (Geraldine Molina), Anak, Gaya Hidup, Urip Pribadi lan Worth Net.

Singkat, kita nggambarake sejarah pemain bal-balan Kolombia. Crita kita diwiwiti saka wiwitan nganti sukses ing game kasebut.

Kanggo napsu otobiografi babagan sifat Yerina Mina's Bio sing apik, delengen wiwitane kanggo nambah galeri sing ngringkes sejarahe.

Biografi Yerry Mina - Waca Kisah Wiwitan lan Sukses.
Biografi Yerry Mina - Waca Kisah Wiwitan lan Sukses.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke wis misuwur ing Piala Dunia 2018, kanthi ngetung telung gol kanggo Kolombia - kabeh judhul. Sanajan ana penghargaan kasebut, mung sawetara sing wis maca versi rinci Kisah Urip YRY Mina. Kita wis nyiyapake, kanggo game sing disenengi. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Yerry Mina:

YRY Mina durung owah wiwit cilik. Apa sampeyan setuju karo aku?
YRY Mina durung owah wiwit cilik. Apa sampeyan setuju karo aku?

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe julukan - Tambang Emas. Yatherine Fernando Mina González lair tanggal 23 September 1994 saka ibune, Marianela González lan bapakne, José Eulises Mina ing kutha Guachené, South Columbia.

Nalika lair, wong tuwane setuju karo cara unik kanggo menehi jeneng putra lan putrane sing pertama. Apa sampeyan ngerti?… Asal-usul jeneng YRY Mina asale saka seri kartun terkenal 'Tom and Jerry'.

Nyatane, Marianela (ibune) milih jeneng 'Yerry' amarga tresnane karo Jerry - ing seri kartun kasebut. Dheweke ngarani dheweke Yerina kanthi njupuk 'J' saka karakter karton sing disenengi - Jerry (Mouse).

Ketemu wong tuwa Yatherine Mina - José Eulises Mina lan Marianela González.
Ketemu wong tuwa Yatherine Mina - José Eulises Mina lan Marianela González.

Bapakne lan Ibune duwe dheweke nalika isih enom. Kanthi miwiti kulawarga supaya luwih awal, Jose lan Marianela bakal entuk kabeh energi minangka simbah - kanggo ngoyak putu.

Akeh taun:

YRY Mina minangka putra lan putra kaping pisanan saka rong anak sing lair saka union kasebut antara José Eulises Mina lan Marianela González. Dheweke nglampahi taun-taun awal bareng karo sedulur tiri, Cristian Andrés, lan adhine lanang, Juan José.

Mina, kayadene kabeh sing lair ing kulawarga, yaiku bocah sing misuwur. Tim paneliten menehi tag foto iki minangka salah sawijining momen paling apik nalika isih kanak-kanak.

Yerina cilik ngrayakake ulang tahune sing pertama.
Yerina cilik ngrayakake ulang tahune sing pertama.

Wiwit taun awal, anggota kulawarga uga tangga teparo, nganggep Yerina minangka bocah cilik sing duwe sipat alami kanggo ngurmati wong liya. Dheweke minangka jinis sing ora nate sambat babagan sing ora bisa ditindakake Marianela lan José (wong tuwane).

Minangka mbarep, Yerry sinau tanggung jawab menehi conto ing omah. Miwiti, dheweke ngurusi Juan José lan Cristian Andrés, sedulur lanang. Uga minangka bocah, bintang mbesuk wis dadi pengagum Anjing gedhe. Katresnan kanggo kewan ngetutake dheweke nganti diwasa. Mangkene pemain bal-balan karo Asu sing jenenge Madonna.

Sanajan wis nikah karo Geraldine Molina, Yerry tetep dadi kekasih Dog.
Sanajan wis nikah karo Geraldine Molina, Yerry tetep dadi kekasih Dog.

Latar Belakang Kulawarga Yerry Mina:

Columbian asale saka kluwarga olahraga, sing duwe gaya urip sing fokus karo tresnane kanggo kiper. Bapakne Yatherine Mina, José Eulises Mina, dadi kiper sadurunge pensiun. Akibate, bocah enom kepengin dadi kaya dheweke.

Nyatane, malah pamane Mina dadi kiper profesional. Ora mokal yen bocah lanang kasebut nemokake pendhudhukan luwih awal. Titik penting, Defender uga asale saka kulawarga sing mlarat. Pakaryan kiper José Eulises Mina ngasilake dhuwit sithik kanggo kulawargane.

Apa sampeyan ngerti?… YRY Mina metu saka lori kanggo ngeterake menyang sekolah nalika isih bocah. Dheweke uga entuk 1.50 pounds saben dina kanggo adol woh, pangembangan sing nggawe dheweke sumpah kerja tenanan lan bisa urip.

Asal Kulawarga Yerry Mina:

Kaping pisanan, wong Columbian ora asale saka salah sawijining kutha paling gedhe ing negarane - Bogotá, Medellín, Cali lsp. Sejatine, kulawargane Mina ujar akeh babagan wiwitane sing asor.

Asal Yerina Mina yaiku Guachené, dununge ing sisih kidul mangulon saka Columbia.
Asal Yerina Mina yaiku Guachené, dununge ing sisih kidul mangulon saka Columbia.

Kanggo tujuan kejelasan, Guachené minangka kutha pasar cilik udakara 20,000 wong - akeh sing ngurmati Yeron minangka pahlawane. Ing kene dheweke diwasa, rereget banget. Maneh, 99% wong ing kutha iki keturunan Afro, kalebu pemain bal-balan.

Pendhidhikan lan Karir Yerry Mina:

Wiwit cilik, masarakat ndeleng Tambang Emas pancen rajin, kaya sing disawang ing sekolah-sekolah sing diajak. Asale saka kulawarga sing mlarat, Mina mbayar biaya sekolah sing paling akeh kanggo ngasilake woh-wohan.

Wong tuwa Yatherine Mina ora nate nampi ide babagan fokus ing bal-balan nalika remaja. Minangka pancegahan yen bal-balan gagal, Marianela lan José meksa Yerry supaya sinau nganti BAC akademik (level pendidikan menengah).

Pendhidhikan Yerry Mina: Dheweke duwe Kecerdasan lan ambisi nalika sekolah.
Pendhidhikan Yerry Mina: Dheweke duwe Kecerdasan lan ambisi nalika sekolah.

Kaya sing diarepake, bocah lanang sing andhap asor kasebut nggawe Bapake lan Mummy dadi bangga sadurunge dheweke fokus marang olahraga. Yeron entuk pendhidhikan paling apik ing kutha asalé ing Guachené. Sabanjure, nalika wis tekan waktune, dheweke nampa panggilan (bal-balan) - minangka boomer pungkasan.

Crita Sepak Bola Yerry Mina:

Miwiti karier muda, gen Yerry wiwit main dhuwur, ukuran lan penampilan awake. Amarga sipate dhuwur, bocah lanang kasebut dadi kiper. Minangka wangsulan, bapak lan bapakne ora setuju. Ngomong babagan maksud kasebut, Mina nate ujar;

PADUKU SING GOLEK NGOMPOK AKU GOLEK GOLEK. NURUT Dhewe, POSISI KASUS NGUTAMAKAKE BANYAK KORBAN. Dheweke lan UNCLE durung siyap njupuk risiko kasebut marang aku. BADAKKU NGOMONG ORA GOLEK NGLAKU KANGGO KANGGO KANGGO.

Nindakake langkah bapak lan bapakne, bocah enom kasebut wiwit dadi bek. Yerry ora nate ngalami karir karier, sing akeh para pemain bal-balan umur 5 nganti 10 taun.

Urip Awal karo Sepak Bola Karir:

Mbiyen, dheweke berjuang kanthi finansial kanggo ngupayakake dheweke menyang latihan. Ing upaya nyuda beban kanggo wong tuwane, Mina nggawe kebiasaan mlumpat menyang lori sing mandheg ing lampu abang. 

Amarga kerja keras lan konsistensi, dheweke dadi lulusan Deportivo Pasto ing umur 18. Ora suwe, Alam wiwit mberkahi pusat sing saya dhuwur kanthi dedeg piadeg, sing nggawe dheweke katon kaya raksasa.

Ing umur 18, Mina wis dadi Buta. Bentenipun dhuwur antarane Mina lan kancanipun ora ana ing jagad iki.
Ing umur 18, Mina wis dadi Buta. Bentenipun dhuwur antarane Mina lan kancanipun ora ana ing jagad iki.

Yerry main kanthi percaya diri, nampilake keahlian bal-balan sing ora ana tandhingane tinimbang wong liya ing time. Thanks kanggo ketrampilan, tim Kolombia tingkat paling dhuwur - Independiente Santa Fe - ngamanake layanane ing taun 2013.

Mina langsung dadi hit cepet karo klub anyar. Dadi starter rutin ing Kardinal, dheweke nulungi dheweke menang rong cangkir utama - Copa Sudamericana lan Superliga Colombiana - kabeh ing 2015.

""

Biografi Yerry Mina - Crita Menuju:

Dina kaping 1 Mei 2016 dadi saksi peningkatan sing gedhe banget sajroning urip. Mina dikonfirmasi dadi pemain anyar Palmeiras, sawijining klub Sao Paulo Brasil sing duwe legenda kaya Gabriel Yesus, Rivaldo lan Roberto Carlos.

Kanggo pertama kaline, dheweke nilar anggota kulawarga lan manggon ing negara liya, Brasil. Amarga keahliane karo Palmeiras, pemain pertahanan 6 kaki 5 inci kasebut diarani tim nasional Columbian. Sanajan winates dening ciloko, kinerja Mina ora nate runtuh.

Dadi starter sing ora dibantah sawise pulih saka cedera, raksasa pertahanan wiwit nggawe seri kinerja sing luhur. Asile, Mina dadi instrumental kanggo mbantu tim dheweke menang piala Campeonato Brasileiro Série A.

Deleng kepiye carane meden-medeni bek. Ora mokal yen dheweke sukses.
Deleng kepiye carane meden-medeni bek. Ora mokal yen dheweke sukses.

Crita Piala Dunia 2018:

Thanks kanggo sawetara pagelaran sing apik banget, YRYer ndeleng negarane nyathet dheweke dadi anggota utama skuadene. Ing wulan Mei 2018, kabungahan kulawargane ora ana wates apa-apa nalika dheweke dadi anggota skuad Kolombia 23 pemain Piala Dunia Rusia 2018.

Siswa tengah sing gedhe banget dadi peran utama ing kampanye global. Ing turnamen sing ora bisa dilalekake, Yerry entuk rekor paling akeh gol (telu) ing siji Piala Dunia dening bek.

Minangka kasunyatan, perhatian Mina kanggo target lan atribut pertahanan bisa dipuji kanthi plaudit ing panggung paling gedhe ing donya. Kaya sing dideleng ing video ing ngisor iki, bocah lanang kita ngetung telu, kalebu header menit pungkasan sing apik Gareth SouthgateInggris menyang wektu ekstra.

Sawise metu adu penalti negarane ing tangan Jordan Pickford, FC Barca ngakoni kesempatan kanggo awis ing raksasa sing regane pasar saya dhuwur. Raksasa Spanyol nyebabake transfer dheweke lan menehi klausa rilis € 100 juta kanggo jenenge.

YRY Mina Bio - Crita Sukses:

Sawise Piala Dunia 2018, pahlawan Nasional anyar mbukak bab anyar sajrone urip. Tekan klub gedhe kaya Barca pancen dadi pangajab sing paling gedhe tumrape YRY. Iki uga dadi rasa bangga kanggo kulawarga lan sedulure.

Apa sampeyan ngerti?… Tenaga listrik 6 kaki 5 kalebu Andres Iniestamusim pungkasan karo sisih Blaugrana. Kontribusi Yerry Mina mbantu Barca, musim kasebut, kanggo entuk gelar La Liga lan Copa del Rey.

Kisah Yerry Mina Barcelona.
Kisah Yerry Mina Barcelona.

Ora setuju kanggo milih minangka pilihan nomer telu Clement Lenglet lan Gerard Piqué, Yerry wiwit ngetung dina karo raksasa Spanyol. Ngelingi reputasine, sing dikarepake mung dadi pilihan pertama.

Antarane manajer paling dhuwur, Jose Mourinho dadi luwih trampil mlebu. Nanging, frustasi amarga ora entuk Mina nyebabake pecah kepercayaan antara dewan United lan manajer, sing nyebabake karung kasebut.

Tanggal 11 Januari 2018, Barcelona setuju karo Everton kanggo transfer Yerina Mina. Apa sampeyan ngerti?… Mina gabung karo Everton amarga tresnane marang Angry Birds. Iki kartun game video animasi sing populer.

Yen sampeyan isih kelingan, Angry Birds nate menehi kesepakatan sponsor karo Everton. Kanthi matur nuwun sanget, urip anyar ing Merseyside nyumurupi omah kekuwatan kasebut nyawiji maneh karo mantan kanca tim; sing disenengi saka Lucas Digne lan Portugis Andre Gomes.

Wiwit dina-dina kamenangan Piala Dunia 2018 saka Yerina Mina, kita ngerti Columbian archetypal minangka wong sing tetep mbayar beya ing game kasebut. Ya, penggemar Everton bisa menehi kesaksian manawa kolosus 6ft 5in duweke pertahanan.

Sejatine, pluru, kekuwatan, lan gagang Ymother Mina ora ana gunane. Tanpa mangu-mangu, crita sukses Piala Dunia 2018 bakal urip ing salawas-lawase. Liyane, minangka Lifebogger ujar babagan Bio, yaiku sejarah.

Babagan Geraldine Molina, Garwane YRY Mina:

Prestasi bek kasebut bisa ditindakake kanthi dhukungan saka pasangane wanita. Geraldine Molina wis ngadeg karo wong lanang amarga kandel lancip. Pancen, kanthi mung ndeleng sekilas Yerry lan brunette sing nggumunake, sampeyan bisa ngerti manawa kompatibel banget.

Garwane Yatherine Mina tegese kabeh jagad kanggo dheweke.
Garwane Yatherine Mina tegese kabeh jagad kanggo dheweke.

Sapa Geraldine Molina?

Kaping pisanan, dheweke lair tanggal 3 Mei 1995. Iki tegese luwih enom setaun tinimbang bojone. Miturut sawetara blog, WAG Columbian lan kulawargane asale saka Guachené, sing dununge padha karo garwane.

YRY Mina wis kenal karo Geraldine wiwit remaja. Loro-lorone ketemu nalika dheweke ora entuk apa-apa ing bal-balan. Amarga tresna lan percaya, mula padha tresna-tinresnan - wiwit jamane Yerry karo Deportivo Pasto.

Wis pirang-pirang taun ing hubungane, Geraldine tetep ora egois. Dheweke menyang ngendi wae bal-balan nggawa bojone. Everton WAG minangka jinis sing nyedhiyakake dhukungan emosional kanggo garwane, sanajan bisa nahan uripe.

Ora mung pinggul, bentuk utawa kaendahane, nanging jantung emas sing nggawe Geraldine Molina dadi ayu banget.
Ora mung pinggul, bentuk utawa kaendahane, nanging jantung emas sing nggawe Geraldine Molina dadi ayu banget.

Yerry Mina rutin ngirim foto sing disenengi karo awake dhewe lan rambut coklat. Biyen, dheweke nggawe video nalika dheweke takon karo Geraldine Molina. Lah, pemandangan wektu sing ora iso lali.

Yatherine Mina lan garwane tetep dadi salah sawijining pasangan sing paling mantep ing antarane kanca-kancane ing skuad Columbian. Nalika aku nulis Bio, kekarone pasangan wis nyambut anak pertama, yaiku putri. Kanggo bek sing misuwur, Geraldine lan Marianela (ibune) tetep dadi sing paling cedhak karo atine.

Ketemu wong loro sing paling penting ing uripe.
Ketemu wong loro sing paling penting ing uripe.

Yerry Mina Pribadi:

Sanajan ukuran dhuwure sing medeni, lan jutaan sing mlebu ing rekening banke, Wong Besar tetep dadi wong sing paling asor sing bisa ditemoni. Adoh saka bal-balan, YRY Mina urip sedherhana ing omah ing Inggris bebarengan karo pasangane, Geraldine.

Babagan pribadine, wong Columbian kanthi alami entuk tresnane wong, utamane bocah, ing endi wae. Antarane bocah-bocah, Everton Kids (khususe) seneng yen nyenengake Yerina kanthi gerakan nari.

Iki minangka salah sawijining momen katrampilan nari, video ing ngendi Profesor Mina lan kanca lan kanca Brasil, Richarlison, nampilake andhap asor.

Gaya Hidup Yerry Mina:

Thanks kanggo game kasebut, wong Columbian wis nggawe bagean dhewe kanggo kebebasan finansial. Sanajan upah sing gedhe, Mina duwe pola pikir sing hemat. Dheweke ora nate nampilake kekayaan kanggo para penggemar. Sacara sederhana, pemain pertahanan tetep dadi penawar kanggo gaya urip eksotik.

Mobil Yerry Mina:

Sanajan, dheweke duwe akeh. Nanging Mina luwih milih njaga mobil lan aset liyane dadi pribadi. Dheweke mung nggawe publik, penawaran sponsor karo perusahaan manufaktur Auto. Minangka bukti, iki ana posing Columbian kanthi rong set mobil; BMW lan Fiat Argo - sejatine kanggo bisnis lan pemasaran.

Mobil Yerry Mina ora bisa adoh saka merek kasebut.
Mobil Yerry Mina ora bisa adoh saka merek kasebut.

Yerry Mina Kulawarga:

Kanggo warga Guachené, katresnan kanggo kluwarga minangka salah sawijining berkah paling gedhe. Pancen, ora ana dhuwit bal-balan sing bisa njupuk wektu sing ditindakake YRY karo kulawarga nuklir. Ing bagean iki, kita bakal crita luwih lengkap babagan wong tuwa, sedulur lan sedulure.

Iki minangka kulawargane Yerina Mina sing cedhak. Apa sampeyan bisa ndeleng kamiripan ing endi wae?
Iki minangka kulawargane Yerina Mina sing cedhak. Apa sampeyan bisa ndeleng kamiripan ing endi wae?

Babagan Bapake Yerry Mina:

José Eulises Mina duwe anak sing mbarep nalika umure isih enom (umur 20-an). Dadi wong tuwa nalika isih cilik wis tanggung jawab tanggung jawab ing pundhak sing isih enom. Amarga alasan iki lan liya-liyane, kulawarga José Eulises berjuang.

Bapake Yerry Mina entuk sethithik kesempatan dadi kiper. Amarga iku, dheweke meksa nglirwaake impen bal-balane. Matur nuwun sanget, sing dadi periode angel kanggo kulawargane banjur malih dadi berkah.

Yerry Mina seneng banget karo Bapake wiwit cilik.
Yerry Mina seneng banget karo Bapake wiwit cilik.

Bapak sing bangga uga andhap asor kaya putrane sing nomer siji. José Eulises ngatur sebagian besar bisnis putrane, kalebu Yerina Mina Foundation ing kutha asal Guachené. Kulawargane nggawe sejarah kanthi nduwe Barcelona kanggo nyewa Columbian pertama (putrane).

Babagan Ibu Yerina Mina:

Pemain bal-balan kasebut nuduhake hubungan sing paling cedhak karo wanita kaping pisanan sajrone urip. Wiwit lair, tresnane ibu karo Marianela kanggo Yerry dadi sing paling kuat, sing menehi pengaruh positif marang pangembangan putrane.

Bandha Marianela sing paling gedhe yaiku putrane sing nomer siji. Kalorone Yerry lan Ibune duwe hubungan sing raket wiwit cilik.
Bandha Marianela sing paling gedhe yaiku putrane sing nomer siji. Kalorone Yerry lan Ibune duwe hubungan sing raket wiwit cilik.

Rasa kepenuhan ibu minangka perkara pertama sing bakal nyebabake sampeyan ketemu Marianela González. Yerry wis bola-bali ngorbanake awake dhewe supaya bisa terus praupan.

Mina janji wiwit cilik yen dheweke bakal nggawe Marianela, ibune, mesem.
Mina janji wiwit cilik yen dheweke bakal nggawe Marianela, ibune, mesem.

Minangka tambahan kanggo mbangun omah kanggo dheweke, YRY wis ngrampungake tanggung jawab dheweke nggawe dheweke dadi bagean saka anggaran pribadi. Nalika semana, dheweke menehi ibune (kanggo kulawarga) - 4,000 saka 6,000 upah lan nggunakake sisan kanggo tuku panganan sawise latihan.

Marianela narik kekuwatan batin saka putrane - sawetara sing nggawe dheweke katon luwih santai saiki. Dheweke malah katon luwih enom lan luwih ayu nalika taun kasebut.

Iki bisa nyebabake dadi pemain bal-balan sing sukses. Marianela ngrasakake urip sing paling apik.
Iki bisa nyebabake dadi pemain bal-balan sing sukses. Marianela ngrasakake urip sing paling apik.

Babagan Kakang Yerina Mina:

Juan José jenenge. Maneh, Yerry tetep dadi idola sing paling gedhe. Saiki wis diwasa, Juan uga urip bal-balan. Nalika nggawe Yerina Mina's Bio, adhine adhine dadi pemain sayap lan pemain sayap kanggo tim Kolombia Uban 15 taun.

Ing umur 14 taun, akeh sing ngerti Juan José kanggo nampilake sipat sing padha kaya kakange. Contone, dheweke entuk gaya rambut sing padha kaya Yerry, mlaku kaya Yerry, omong-omongan kaya Yeron lan uga nari pahargyan tujuane Yina Mina. Ing taun 2021, Juan José tampil kanggo para mudha Deportivo Cali.

Kanggo Juan José, duwe adik lanang sing sukses iki nuwuhake rasa bangga.
Kanggo Juan José, duwe adik lanang sing sukses iki nuwuhake rasa bangga.

Babagan Kerabat Yerry Mina:

Kita miwiti karo Pamane sing jenenge Jair Mina. Tanpa wong iki, Yerry ora bakal bisa miwiti profesi kanthi lancar. Sedulur Bapake pancen sedulur, wong sing tanggung jawab njupuk dheweke kanggo diadili kaping pisanan karo Deportivo Pasto.

Yatherine Mina njupuk foto karo Pakdhene, Jair Mina.
Yatherine Mina njupuk foto karo Pakdhene, Jair Mina.

Mantan kiper kasebut uga raket banget karo Bapake Yerry. Nalika nulis, dheweke dadi agen kanggo Mina. Jair Mina minangka otak sing negosiasi negosiasi sing apik - sing nggawe Mina entuk gaji sing lemu.

Yerina Mina Fakta sing Ora Biasa:

Ing bagean iki, kita bakal ngandhani sawetara kasunyatan babagan kolosus 6 kaki 5. Tanpa luwih suwe, ayo miwiti.

Fact #1 - Pungkasan Gaji Everton:

TENURGAJI EVERTON ING JENIS (£)
Saben Taun:£ 6,336,000
Saben sasi:£ 528,000
Saben Minggu:£ 120,000
Saben Dina:£ 17,143
Saben Jam:£ 714
Saben Menit:£ 12
Saben Detik:£ 0.19

Wiwit sampeyan wiwit ndeleng Yerry MinaBio, iki sing dheweke bathi karo Everton.

£ 0

Apa sampeyan ngerti?… Rata-rata wong ing Inggris sing entuk 30,000 kilogram saben taun butuh 4 taun kanggo mbayar gaji minggon Yerina Mina karo Everton.

Yerry Mina Net Worth:

Wiwit 2013, nalika miwiti profesi bal-balan, Yerry wis entuk bathi akeh ing sangisoré Jair lan agensi Wasserman. Kanthi gaji 2021 £ 6.3 juta, kalebu tawaran sponsor, kita regane net 2021 Yeron Mina dadi £ 20m.

Fact #2 - Latihan Yerina Mina:

Kewan 6 kaki 5 kasebut bisa ngebor sing cocog kanggo jinis awak saben minggu. Latihan Yerry malah ing dina nalika dheweke ora duwe latihan. Iki video latihane.

 

Fact #3 - Agama Yerry Mina:

Kaya Ricardo Kaka, wong asli Guachené minangka wong Kristen sing taat. Yerry minangka anggota aktif ing CGMJCI neo-Pentecostal. Akronim iki kanggo Church of God Ministry of Jesus Christ International. Kaya sing diarepake agamane, Mina nuduhake publik pengabdiane marang Kristus, sanajan ing lapangan. 

Kita nerangake Agama Yerry Mina ing foto iki.
Kita nerangake Agama Yerry Mina ing foto iki.

Greja asring ngundang bek Besar minangka pembicara ing acara kasebut. Ing kana Mina ngomong babagan urip, iman lan komitmen marang Gusti Allah.

Kasunyatan # 4 - Presentasi Barefoot Barcelona:

Yatherine pancen wong tradisional. Minangka tradhisi sing dikarepake, dheweke nggawe kapercayan lan praktik umure sing wis lawas umure. Sajrone presentasi ing Barcelona, ​​bintang Piala Dunia ngetrapake prinsip budaya asale.

Ya, dadi wong Columbian sing pertama sing dipekerjakake Barcelona minangka pakurmatan sing gedhe. Ing usahane ngupayakake Bejo ing Eropa, Mina kudu nyopot kaos kaki lan sepatu bot sadurunge mlebu ing Camp Nou. Ing ngisor iki video kasebut.

Akeh pemain bal-balan Columbian sing nindakake praktik tradisional sing wis lawas iki. Contone, senengane Alfredo Morelos lan Duvan Zapata, Etc.

Kasunyatan # 5 - Rating Game Ora Apik:

Profil Yerry Mina (FIFA) ing taun 2021 ora cocog karo apa sing diwenehake ing lapangan. Skor 79 lan 81 potensial katon ora adil kanggo wong sing diwenehi label minangka bek paling dhuwur ing pertandingan Piala Dunia. Ora lali, dheweke duwe taun 2020 apik karo Everton.

kesimpulan:

Andhap asor YRY Mina langka, kalebu ing urip pribadi lan pendhudhukan. Dheweke minangka wong sing wis dikagumi para penggemar. Wiwit cilik, Mina mesthi rajin karo kabeh perkara - saka kulawarga, agama, pendhidhikan lan karir.

Sampeyan kudu Lifebogger ngapresiasi wong tuwane (Marianela González lan José Eulises Mina) amarga nuwuhake dheweke, nilai-nilai moral sing gedhe banget sing ndadekake Yeron dadi hebat. Luwih saka iku, Pakdhe (Jair Mina) sing nulungi yasa bal-balan.

Biografi Yerry Mina mulang babagan siji bab. Yen sampeyan lair ing kulawarga sing mlarat, iku ora salah sampeyan. Nanging, yen sampeyan nolak konsisten kerja keras, mula tetep mlarat, mula sampeyan salah. Cathetan saka YRY Mina karo Everton minangka bukti konsistensi iki. 

Matur nuwun kanggo tetep karo kita ing crita Life salah sawijining permata Los Cafeteros sing paling larang regane. Ing Lifebogger, kita mesthi ngupayakake akurasi lan keadilan nalika ngirim crita sepak bola Columbian.

Hubungi kami yen sampeyan nemokake sing ora apik ing Bio ing Mina. Maneh, kita bakal seneng yen sampeyan menehi ngerti apa sing sampeyan pikirake babagan bek ing bagean komentar. Pungkasan, kanggo ringkesan ringkesan memoir YRY, gunakake tabel Wiki.

PANUTUP BIOGRAFIWIKI JAWABAN
Jeneng Pepak:Yatherine Fernando Mina González.
Age:26 taun lan 6 wulan.
Tanggal Lahir:Dina 23 September 1994
Papan Lair:Guachené, Kolombia
Wong tuwa:Marianela González (Ibu) lan José Eulises Mina (Bapak).
Sadulur:Juan José
Sister:Ana
Bojo:Geraldine Molina
Bocah:A putri (ing taun 2020)
Kaluwase:Jair Mina (Pakdhe)
Gaji Tahunan karo Everton:6,336,000 yuta kilogram.
Net Worth:20 Yuta Pon (statistik 2020)
Tandha Zodiak:Libra
Agama:Kristen
dhuwur:195 sentimeter utawa 1.95 meter utawa 6 kaki 5 inci.
Muter Posisi:Pusat-mburi.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar