Kisah Kanak-kanak Ronald Araujo Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Ronald Araujo Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Ronald Araujo kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Kulawarga, Wong Tuwane, Pacar / Garwane, Gaya Hidup, Urip Pribadi lan Net Worth.

Singkate, kita menehi sejarah pemain bal-balan Uruguay sing asal saka Rivera. LifeBogger diwiwiti wiwit cilik, nganti dadi misuwur karo Lionel Messi iku Barcelona Kanggo nggawe rasa autobiografi sampeyan babagan Ronald Araujo's Bio, iki kalebu ringkesan ing sajroning urip.

Sejarah Ronald Araujo.
Sejarah Ronald Araujo.

Ya, kabeh wong ngerti yen Barca ora suwe banget karo pemain rata-rata. Ora gumun wong Catalan arep nambah kontrak Ronald Araujo nganti wulan Juni 2026. Iki nuduhake manawa dheweke dudu pemain pertahanan biasa.

Sanajan wis entuk penghargaan saka pusat bakat, kita ngerti manawa ana sawetara penggemar sing maca versi ringkes saka Life Story. Kita wis nyiyapake, kanggo game sing disenengi. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Ronald Araujo:

Kanggo pamula Biografi, pemain pertahanan kasebut duwe jeneng lengkap; Ronald Federico Araujo da Silva. Nanging, akeh penyayang olahraga ngerti dheweke kanthi jeneng "Buffalo". Dheweke lair ing dina kaping 7 Maret 1999 kanggo wong tuwa Uruguay ing kutha Rivera sing tapel wates negara kasebut.

Sisih tengah yaiku sing paling tuwa saka telu bocah sing lair saka persatuan antarane Bapake lan Mum. Nalika njupuk sipat bapake sing asor, Ronald entuk eseman sing apik banget ibune.

Sampeyan bisa ndeleng praupane Ronald Araújo ing Bapake. Nyengir Ibune saka kuping nganti kuping ora regane.
Sampeyan bisa ndeleng praupane Ronald Araújo ing Bapake. Nyengir Ibune saka kuping nganti kuping ora regane.

Akeh-Up:

Minangka bocah cilik, Ronald sing enom nggunakake paling akeh wektu kanggo nyenengake wong tuwa. Dheweke lan sedulur-sedulure tetep luwih akeh karo ibune nalika Bapak digawa kerja. Minangka putra mbarepe wong tuwa, dheweke ngenteni rada suwe - nganti lair mbakyune, Maikel.

Latar mburi Kulawarga Ronald Araujo:

Ora kabeh atlit dikaruniai wong tuwa sing rajin kaya wong tengah. Nalika bapakne Araujo ngupayakake nyedhiyakake kebutuhan kulawarga kelas menengah, ibune ora ditinggalake. Dheweke adol kue goreng ing Huracan (akademi lokal) kanggo ndhukung gaweyane bojone.

Asal Kulawarga Ronald Araujo:

Kanthi sukses karir sing njeblug, Uruguay bangga bisa ngidentifikasi dheweke minangka salah sawijine. Kaya sing diandharake Wikipedia, jeneng kulawarga pertama utawa bapakne yaiku Araújo dene jeneng kulawarga nomer loro utawa ibu yaiku Da Silva.

Kajaba iku, kutha asale - ing lingkungan Mandubi ing Rivera - mung sawetara kilometer saka papan kelairan Luis Suarez, wong sing dianggep sadulur gedhe. Miturut riset, Araujo entuk jejak kulawarga Brasil kanthi keturunan ibu.

Rivera nuduhake tapel wates sing garing karo Santana do Livramento, sawijining kutha ing Brasil.
Rivera nuduhake tapel wates sing garing karo Santana do Livramento, sawijining kutha ing Brasil.

Pendhidhikan lan Karir

Nalika umur enem taun, Ronald ngliwati sekolah umum sing gratis. Kanthi semangat bal-balan lan kepenginan dadi pro, dheweke ora gelem sinau akademik. Wiwitane, ana seni seimbang nanging obsesi kanggo bal-balan mateni.

Kisah Sepak Bola Ronald Araujo:

Destiny ujar manawa pemain pertahanan kasebut mlebu ing akademi ing ngendi ibune adol kue goreng - uga diarani donat. Ibu super kasebut trampil karo tampilan bocah ing papan kerja sekolah bal-balane. Iki nggawe dheweke njaluk idin kanggo bojone kanggo nyetujoni putrane karo akademi.

Sawise rampung adol, ibune Ronald cepet-cepet mulih lan ngrembug karo bapak pertahanan babagan ndhaptar ing Huracan. Kanthi matur nuwun sanget, wong tuwa Araujo padha setuju nulungi dheweke bisa ngasah bakat bal-balan ing kana. Dheweke duwe anak lanang supaya gabung karo klub kelairane; Huracan de Rivera, ing kana ibune adol kue goreng.

Ekspedisi Ronald kaya Legenda inspirasi Mascherano, Carles Puyol lan akeh pemain pertahanan liyane sing wiwit maju. Kanggo akeh wong sing ngerti dheweke, pancen ora ana sangsi manawa dheweke ora bakal sukses ing mbesuk. Pratelan kasebut ditindakake nalika dheweke nuntun akademi kanggo menang piala utama.

Foto Ronald Araujo nalika cilik ngrayakake trofi.
Foto Ronald Araujo nalika cilik ngrayakake trofi.

Urip Karir Awal sing Nguciwani:

Sadurunge dadi bocah enom, Ronald Araujo sing tekad metu kanggo nyoba luwih gedhe ing ibukutha Montevideo. Sampeyan, upaya kanggo entuk mlebu (umur 9 taun) menyang Atlético Peñarol gagal. Kanthi lara ati, bocah miskin kasebut bali menyang kutha kelairane ing Rivera.

Bali menyang omah, Ronald Araujo terus main kanggo tim lokal. Katon depresi lan awake luwih cilik, bocah enom nalika semana, rumangsa mung adoh saka pemain bal-balan sing gagal.

Sajrone sepuluh taun sabanjure, ketekunan ndeleng dheweke maju gaya main. Araujo pisanan pindah saka serangan menyang lini tengah. Komitmen kanggo ora nyerah nggawe dheweke pindhah maneh menyang ibukutha Uruguay kanggo diadili - wektu iki sukses karo Atlético Rentistas (ing 2016).

Biografi Ronald Araujo - Crita dalan kanggo Fame:

Ing tim barange, Ronald ketemu karo Sergio Cabrera - manajer tokoh sing menehi debut profesional. Pelatih kasebut ngerti yen bocah umur 16 taun kasebut nduweni kekuatan lan kekuatan kanggo pemain pertahanan. Ora suwe, dheweke nggawe dheweke golek panglipur minangka bek tengah.

Kahanan pertahanan Araújo kepincut Kali Atlético Kali Boston sing mlebu dheweke ing dina 28 Juli 2017. Dadi pemain pertahanan paling enom ing liga bal-balan pro paling dhuwur ing Uruguay narik kawigaten para pramuka FC Barcelona. Pengunjung Eropa percaya banget karo kemampuane lan dheweke mlebu menyang raksasa Spanyol.

Entuk wani nilar wong tuwane lan anggota kulawarga menyang Eropa minangka perkara paling angel sing diadhepi. Amarga akeh tantangan ing ngarep, Ronald njaluk wani nalika wiwit fokus ing pengukuhan papane lan urip kanthi apik karo tim B Barcelona.

Dheweke banjur dadi aset Blaugrana sing paling larang regane, prestasi sing ngunggahake klausa mandap € 100 yuta ing Barca B lan € 200 yen tekan tim pertama. Kanthi Samuel Umtiti dadi ora dipercaya, klub kasebut wiwit seneng Araujo minangka bagéyan utama sabanjure ing pertahanan Barcelona.

Bio Ronald Araujo - Crita Sukses:

Sedih, debut kanggo tim senior Barcelona ing Oktober 2020 diwiwiti kanthi cathetan asem. Mung 13 menit sawise ngganteni Jean-Clair Todibo ing pertandingan nglawan Sevilla, Araujo dikirim ing lapangan kanggo ngrampungake Javier Hernandez.

Kanthi pikiran positif, bintang Uruguay ora ngidini pengalaman debut dadi karier sajrone karier liyane. Mung sawetara wulan mengko, Ronald Koeman menehi jersi nomer 4 nalika gabung karo skuad utama Barcelona kanggo musim 2020-21.

Kanthi kesempatan iki nalika nyekel, Araujo ngerti saiki utawa ora bakal menehi pengaruh positif ing tim anyar. Nalika aku janji nggawe Biografi iki, bocah lanang karo wong tuwa sing ora duwe kabecikan, sing Ibune adol kue goreng kanggo menehi makane kulawargane, bubar menang ing Goal LaLiga Sasi Januari 2021.

Deleng mogok sing mbantu Ronald Araújo menang penghargaan La Liga Goal of the Month.
Deleng mogok sing mbantu Ronald Araújo menang penghargaan La Liga Goal of the Month.

Ora ana pitakon, Araujo sing dhuwuré 6'3 minangka bek sing apik. Ing lapangan, kehadirane sing dominan bisa dideleng. Uruguay pancen diberkahi amarga pungkasane duwe pengganti Diego Godin. Liyane, kaya sing diomongake, yaiku sejarah.

Apa Ronald Araujo duwe Pacar utawa Garwa sing dadi:

Wiwitane, pemain pertahanan Uruguay narik kawigaten para penggemar babagan wanita sing dikirim ing media sosial sing jenenge Abi Oliivera. Kabeh wong mikir yen dheweke pacangan. Mengko, sawijining panemuan anyar nyaranake Abi Oliivera minangka bagean saka kulawargane. Saliyane, sawetara pamikir mikir dheweke minangka pacar Ronald Araujo.

Sapa Abi Oliivera kanggo Ronald Araújo?
Sapa Abi Oliivera menyang Ronald Araujo?

Ngawasi kahanan - isih, ing wiwitan taun 2021, kita ngerteni ora ana foto perkawinan. Siji bab dadi jelas. Kasunyatan dheweke entuk kesenengan nampilake WAG sing anyar. Saka sing bisa dingerteni, Ronald duwe calon garwa. Dheweke ayu banget karo kecantikan sing disenengi. Paragon keunggulan sing cocog kanggo pria.

Ketemu katresnan uripe.
Ketemu katresnan uripe.

Kita ngerti manawa pacare Ronald Araujo duwe minat sing padha kaya WAG saka Federico Valverde. Dadi spesifik, kalorone seneng nuduhake crita babagan katresnan ing Instagram. Laporan lokal uga ujar manawa Araujo ngenalake pacare karo wong tuwane.

Dheweke pacar lan garwane Ronald Araujo.
Dheweke pacar lan garwane Ronald Araujo.

Menawa dipikirake manawa kekarone bakal nuduhake tampilan tresnane ing masarakat, siji prekara sing bisa ditemtokake. Kemungkinan 99% yen dheweke bakal dadi garwane lan ibune.

Ronald Araujo Urip Pribadi:

Sepira sampeyan ngerti wong Uruguay adoh saka pakaryan ing lapangan? Kaping pisanan lan paling penting, dheweke yaiku wong lanang sing alus sing ngidini esemane nggambarake nggawe pribadine. Apike, asor Araujo sadurunge reputasi. Luwih penting, dheweke minangka wong sing seneng mlaku-mlaku kanthi alam.

Thanks kanggo kepribadian sing mandhiri, media kepeksa diarani dheweke bek tengah - sing ora bisa dicolong Madrid. Akeh wong sing percaya yen dheweke teka ing bal-balan amarga wiwitane asor. Sejatine, Ronald ora nate lali karo Rivera, asal saka kulawargane.

Gaya Hidup Ronald Araujo:

Kanthi Gaji taunan € 2.9 yuta (2021 Stats), Buffalo wis tuku mobil eksotis lan omah sing larang. Nalika nulis Bio iki, Araujo urip karo pacare ing papan dununge.




Kadhangkala, dheweke seneng banget nalika main bal-balan karo calon garwane. Uga, kira-kira Net Worth € 1 yuta bakal ditambah nalika dheweke terus nampilake salah sawijining klub paling apik ing Spanyol.

Ronald Araujo Kulawarga:

Ora ana tembung sing bisa nerangake perasaan kasebut, saben dheweke nggawa kulawargane menyang kolam renang kanggo adhem nalika awan sing panas. Kaya Lucas Torreira, Araujo ngurmati wong tuwa lan sedulur luwih saka apa wae ing urip. Ing bagean iki, kita bakal menehi informasi nyata babagan saben anggota kulawarga sing asor.

Babagan Ibune Ronald Araujo:

Wanita sing kuwat duwe tanggung jawab kanggo mbangun omah sing stabil, lan ibune Araujo ora liya. Ngasah bocah lanang telu lan kerja bareng ora dadi tugas sing gampang kanggo dheweke. Dheweke minangka jinis sing ngutamakake masa depan anake sadurunge reputasi. Kelingan, ibune Ronald Araujo adol kue goreng kanggo nguripi keluargane.

Malah ing masa kanak-kanak, ibune kanthi kawicaksanan menehi saran supaya tackler gabung karo akademi pemuda. Kanthi matur nuwun sanget, ide kasebut ndadekake bocah lanang dadi milyuner.

Babagan Bapake Ronald Araujo:

Kanthi ketenaran putrane saben dina nambah, bapak super wis milih urip dadi jenderal comptroller. Mesthine, iku sing kudu ditindakake. Kanthi kepribadiane sing asor, bapake Araujo asring nyengkuyung putrane, kanthi finansial lan moral.

Umume, dheweke nyengkuyung putrane supaya ndhisikake Gusti Allah sadurunge ana gaweyan liyane. Bisa uga ideologi agama bek minangka refleksi saka kabeh pelajaran sing wis dingerteni saka bapake.

Babagan Sedulur Ronald Araujo:

Duwe loro sedulur sing dheweke plancongan nggawe uripe pancen apik tenan. Ing antarane sedulure, mung siji (Maikela) sing misuwur dadi bintang bal-balan sabanjure ing kulawarga kasebut. Nalika nulis Bio iki, Maikela wis nggawe sepak bola ing bal-balan muda karo klub lokal.

Babagan Kerabat Ronald Araujo:

Wiwit misuwur, media durung nate takon babagan anane simbah. Nanging, kita ngerti manawa bocah enom kasebut dikenalake karo omben-omben terkenal Uruguay - Bitter Mate - dening eyange.

Ronald Araujo Fakta Ora Biasa:

Kanggo ngrampungake Crita Urip tackler saka Pusat-Muncul sing Anyar ing kene sawetara kasunyatan sing ora dingerteni sing bakal mbantu sampeyan entuk babagan lengkap babagan Biografi.

Fakta # 1: Pecah Gaji lan Pangentukan Saben Detik:

JENIS / JABATANPangentukan ing Euro (€)
Saben taun € 2,883,305
Saben sasi€ 240,275
Saben Minggu€ 55,363
Saben dina€ 7,909
Saben Jam€ 330
Saben Menit€ 5.5
Saben Kaloro€ 0.09

Riset nuduhake manawa rata-rata warga Uruguay kudu nyambut gawe suwene 7 taun kanggo entuk apa sing ditampa tackler sajrone sewulan.

Kita wis strategis nganalisa babagan gaji nalika jam mandheg. Temokake dhewe bathi saka bathi sampeyan ing kene.

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Bio Araujo, iki sing diasilake.

€ 0

Fakta # 2: Agama:

Ing saben langkah sing ditindakake, dheweke mesthi njamin bakal melu karo Gusti Allah. Dhiskusi babagan atlit sing iman lan Araujo mesthi ana ing garis depan. Dheweke siyap menehi kamulyan marang Gusti Allah kanggo target sing dipikolehi. Mbok manawa dheweke seneng banget ngetutake langkah saka Edison Cavani nalika nerangake masalah iman Kristen.

kasunyatan # 3: Statistik FIFA Apik:

Araujo isih isih butuh cara sing dawa sadurunge bisa nyampurnakake babagan pertahanan kaya Diego Godin. Rating sakabèhé ora ana sing kudu ditulis nalika rating potensial sing padha karo rating saiki Lucas Torreira. Iki minangka tantangan kanggo Ronald kanggo mbuktekake FIFA salah.

kesimpulan:

Ing wayah lembur, Araujo wis mbuktekake manawa impen ora bisa ditindakake kanthi tenung. Nanging, butuh kringet, tekad, lan kerja keras kanggo nggayuh. Ora mokal manawa dheweke menehi sing paling apik ing sesi latihan lan pertandingan sing padha.

Kita memuji upaya sing kuwat saka wong tuwane kanggo ngawasi kemajuan karir wiwit bocah nganti saiki. Uga, kasunyatan manawa salah sawijining sedulur lanang mlaku ing impen sing padha kaya dheweke, yaiku menang gedhe kanggo kulawargane. Muga-muga bisa entuk kamulyan kaya Buffalo.

Matur nuwun kanggo maca crita Biografi pusat sing lagi berkembang. Muga-muga nuduhake babagan pikirane babagan bagean komentar. Kajaba iku, waca ringkesan Bio ing tabel wiki.

Pitakon BiografiJawaban Wiki
Jeneng Lengkap:Ronald Federico Araujo da Silva
Nama Pangguna:Buffalo
Age:21 taun lan 11 wulan.
Papan Lair:Rivera, Uruguay
Rama:N / A
Basa:N / A
Sandhangan:Kalih Sedulur (Maikela Araujo)
Net Worth:€ 1 yuta (Statistik 2021)
Annual Salary:€ 2.9 yuta (Statistik 2021)
Agama:Kristen
dhuwur:1.91 m (6 ft 3 ing)

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar