Factor Emre Bisa Ngomong Basa Inggris Plus Untold

Emre Can Childhood Story

Paling Keri Dianyari

LB presents Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal dening Nama Pangguna; 'Operator serbaguna'. Crita Emre Can Childrenhood lan Fakta Biografi menehi sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge ketenaran, urip sesambetan, urip kulawarga lan kanyatan kurang dikenal liyane babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kabisane, nanging sawetara sing nganggep Biografi Emre Can sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Factor Emre Bisa Dhewe Istilah Untold Biografi -Awal urip

Emre Can lair ing dina 12th Januari 1994 ing Frankfurt, Jerman.

Jenengé Emre diucapaké 'Chan'. Dheweke lair saka wong tuwa migran Turki sing manggon ing Frankfurt, Jerman.

Bisa tansaya ngetutake ajaran Islam. Panjenenganipun minangka bocah serbaguna ingkang nelasaken taun-taunipun nalika nonton bal-balan, film, lan dolanan video.

Dheweke dadi salah sawijining migran Turki sawetara sing menehi slot nyoba ngembangake pemuda ing klub sepak bola SV Blau-Gelb, Frankfurt. Dheweke ditahan sawisé nampilake kinerja apik minangka pemain bal-balan. Banjur dheweke nem taun. Emre tetep ing klub kasebut nganti 2006 nalika gabung karo akademi remaja liyane, Eintracht Frankfurt. Sajrone wektu karo klub Frankfurt, dheweke diarani 'operator serbaguna' amergo kemampuane bisa sukses ing kabeh posisi lini tengah.

Ing 2009, nalika umur 15, dheweke pindhah menyang Bayern sawise ditandatangani dening Bayern Munich. Ringkesan karir bakal terus ... Saiki ayo pindhah menyang sabanjure.

Factor Emre Bisa Dhewe Istilah Untold Biografi -Urip Hubungan

WhoDatedWho mratelakake yen dheweke mbokmenawa siji. Ing riset kita dhewe, kita nemokake dheweke ora.

Emre Can dadi pacangan, Maria Cataleya
Emre Can dadi pacangan, Maria Cataleya

Bisa tresna kanggo seneng-seneng ing wayah esuk karo tresna marang urip. Ing kasunyatan, dheweke nduweni urip tresna sing sampurna lan hubungan apik karo gal sing nggumunake. Maria ora mung kaendahan alam nanging uga duwe kemampuan basa. Dheweke bisa ngomong basa Jerman lan Inggris.

Akun sosial sosial Maria diatur menyang pribadi. Iki tegese dheweke minangka pribadi sing banget pribadhi ora kaya akeh bojo lan pacar (Wags).

Factor Emre Bisa Dhewe Istilah Untold Biografi -Urip Keluarga

Kanthi mirsani jenenge, sampeyan bakal nyadari dheweke asal saka Turki. Jeneng 'Emre' liya 'Kanca' ing basa Turki 'Saget' liya 'Spirit, Life, or Heart '.

Saenipun, Emre asalipun saking kulawarga pengungsi Turki. Iki kanthi pratandha tegese dheweke mbokmenawa nduweni pendhidhikan kelas menengah utawa kelas menengah ngisor dening tuwane sing dijenengake Pak lan Mrs Can. Wong tuwané Emre ninggalaké Turki kanggo Jerman supaya bisa urip sing luwih apik lan ngamanake mangsa kanggo anak-anake (Emre, sedulure lan adhine).

Kaya Mesut Ozil, Emre minangka anggota aktif komunitas Turki Jerman.

Factor Emre Bisa Dhewe Istilah Untold Biografi -Agama

Emre yaiku Muslim sing mlebu agama kanthi iman. Dheweke kalebu pemain sepak bola serius sing serius.

Agama Emre Can
Emre Can: A Muslim devout

Factor Emre Bisa Dhewe Istilah Untold Biografi -A Campuran Trio

Emre Can minangka campuran trio saka telung pemain bal-balan Jerman.

Dheweke kerep dibandhingake karo gelandang Jerman Bastian Schweinsteiger, amarga kemampuan kanggo pindhah saka serangan menyang pertahanan kanthi gampang.

Dheweke uga duwe pamuter kuat lan bisa ngetrapake tempo saka game. Iki nuduhaké bandhingan kanggo Toni Kroos.

Kemampuan kanggo nyerang lan defend saka lini wis ndeleng dheweke dibandhingake karo katrangan Jerman Michael Ballack.

Factor Emre Bisa Dhewe Istilah Untold Biografi -Karir ing Ringkasan

Punika tutul saka ngendi kita kiwa.

Nalika taun kapisan ing akademi Bayern, Can dipigunakaké ing posisi tengah sadurunge bali menyang lini tengah nalika dhèwèké wiwit main kanggo Bayern Munich II ing Regionalliga Bayern. Dheweke miwiti debut kapisan ing 2012.

Dheweke ngetung karo Bastian Schweinsteiger, Luiz Gustavo lan Javi Martínez kanggo gol ing lini tengah Bayern. Iku ora kurang bakat nanging kompetisi ing Allianz Arena sing ndadekake dheweke ninggalake.

Bisa rampung mung pitung penampilan senior sadurunge mlebu kanggo fellow Bundesliga sisih Bayer Leverkusen ing 2013 ing nggoleki game-wektu reguler.

Pertunjukane nalika ing Leverkusen ngetokake kapentingan saka klub Inggris Liverpool, sing ngaktifake klausul rilis £ 9.75 (€ 12 juta). Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Cek Katrangan

Thanks kanggo maca Emre Can Childhood Story uga fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita!

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene