Fakta Emerson Palmieri Cerita Anak Untold

0
4957
Emerson Palmieri Childhood Story

LB presents Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal dening Nama Pangguna; "Emer". Kisah Bocah Emerson Palmieri Kita plus Biografi Untold Ora nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh bukti babagan babagan.

Ya, kabeh wong ngerti babagan gaya mainane, nanging sawetara nganggep Bio Emerson Palmieri sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Fakta Emerson Palmieri Cerita Anak Untold Biografi -Awal urip

Emerson Palmieri dos Santos, misuwur minangka Emerson Palmieri utawa mung Emerson lair ing 3rd August 1994 ing Santos, São Paulo, Brasil. Dheweke lair saka ibu Italia, Eliana Palmieri lan bapakné Brazil, Reginaldo Alves dos Santos.

Emerson nduweni leluhur Italia ing sisih ibuné lan wis dadi warga Italia wiwit Maret 2017. Dheweke tansaya gedhe karo kakange, Giovanni, sing uga dadi pemain bal-balan sing main maneh. Emerson wis dadi pacar bal-balan Inggris wiwit umuré 15.

Dheweke miwiti debut kanggo Santos nalika umure 16 sawise teka ing sistem pemuda lan 18 dheweké ndhirikake dhèwèké minangka reguler ing tim sepisanan, amarga dhèwèké wis tuwuh ing pangkat paling dhuwur ing klub bal-balan. Pramuka wiwit ngubengi dheweke kaya hiu wiwit sawise menangake 2013 Copa Sao Paulo de Futebol Junior kanggo Santos U20. Piyambakipun inggih punika pamrentahan Palermo ingkang pungkasanipun maringi lelampahan dhateng Eropa. Pilihané kanggo tim Italia teka amarga thanks kanggo ibu sing teka saka negara kasebut. Emerson migunakake kesempatan kasebut kanggo luwih nyedhaki kulawarga akeh.

Klub Italia Palermo, sing ngetrapake dheweke ing mangsa 2014 / 15 kanthi pilihan kanggo tuku. Sayange, kesempatan kanggo nyenengake mung sethithik lan adoh antarane lan sawise nggawe sembilan penampilan, klub ora nganggep pilihan kanggo nggawe deal permanen.

Rugi Palermo minangka kasil Roma nalika lagi ngenteni wektu 21 taun kepungkur kanggo mangsa 2015 / 16. Piyambakipun nelasaken musim pertamanipun ing Stadion Olimpico minangka Lucas Digne, nanging nedahaken janji ingkang cekap kanggé pikantuk kontrak pinjaman kanggé musim salajengipun. Iki nalika Antonio Conte Chelsea teka. Liyane, kaya saiki, saiki wis ana sejarah.

Fakta Emerson Palmieri Cerita Anak Untold Biografi -Urip Hubungan

Iku kabeh gampang banget kanggo tiba ing katresnan lan kejiret ing prahara saka kasenengan planning urip 'bebarengan selawase'. Iki minangka kasus Emerson Palmieri sing wis karo pacar masa kanak-kanak, Isadora Nascimento amarga loro iku remaja.

Pacar Emerson Palmieri- Isadora Nascimento

Emerson ketemu karo pacaré Isadora Nascimento ing Brazil, lan pasangan kasebut wis tau wiwit bebarengan. Penggemar Sepakbola ketemu banget gampang kanggo ngeyel Latina sing geni, sing ngakoni dheweke bakal nonton kanthi banget nonton Emerson.

Dheweke sadurunge ngandika: "Nalika aku menyang game, aku banget, kuat banget, aku gila, kabeh thanks kanggo tresna uripku. Aku tansah seneng bola nanging ora akeh sing bisa nonton. "

Isadora Nascimento lan Emerson Palmieri looking Loved up

Emerson, sing nduweni pandherek 200,000 Instagram lan ngetrapake gambar-gambar cinta ing uripe, sing katon banget ing katresnan lan bangga marang prestasie.

Isadora tau ngandhani foto Emerson ngucap: "Dheweke banget romantis, banget manis. Dheweke tansah ngucapake hal-hal sing apik marang aku, nggawe surprises aku ora pracaya bisa kelakon lan ngrampungake aku kanthi becik. Dheweke sopan lan kulawarga. Aku bakal tansah tresna sampeyan, Emerson! "

Fakta Emerson Palmieri Cerita Anak Untold Biografi -Urip Pribadi

Emerson Palmieri nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Kekuatan Emerson Palmieri: Dheweke kreatif, seneng banget, murah hati, anget-uget lan ceria.

Kelemahan Emerson Palmieri: Dheweke bisa dadi arrogant, keras kepala, musatake, malas lan ora fleksibel.

Apa sing diajeni Emerson Palmieri: Wiwit, dheweke seneng hubungane karo Isadora. Emer uga tresna teater, njupuk liburan, tuku barang larang kanggo Isadora, warna-warna cerah lan seneng-seneng karo kanca.

Apa ora disenengi Emerson Palmieri: Dadi ora digatekake, ngadhepi kasunyatan angel lan ora dianggep kaya raja.

Sanajan dheweke isih enom, nanging Emerson minangka pimpinan alam sing lair. Kasunyatane iki ora dingerteni akeh. Dheweke seneng banget, kreatif, percaya diri, dominan lan angel banget. Emerson bisa entuk apa wae sing dikarepake ing wilayah apa wae sing dilakoni. Ana kekuatan tartamtu kanggo dheweke "King of the jungle" status.

Fakta Emerson Palmieri Cerita Anak Untold Biografi -Ditampilake kajaba Neymar

Ya, kaya sadurunge, Emerson lair ing Santos, Sau Paulo, lan nggabung karo pemuda Santos sing diwenehi 2009. Apa sampeyan ngerti? ... Dheweke nglampahi enem taun karo klub lan main bareng Neymar sajrone wektu iku ana. Wiwit kuwi, Emerson milih siji utawa loro saka Child Golden Brasil.

Fakta Emerson Palmieri Cerita Anak Untold Biografi -Urip Keluarga

Emerson asalé saka klompok bal-balan kelas menengah ndhuwur. Nyatane, dheweke ora mung pemain bal-balan kanthi jeneng Palmieri. Piyambake katon ana ing kulawargane.

Giovanni, kakangné Emerson lair saka wong tuwa sing padha nalika nulis, saiki main kanggo Fluminense ing Brazil minangka Nomer 6. Dheweke uga ngoperasikake pemain bek kiri lan wis ngalahake penampilan meh saben 100 karo klub Brasil.

Giovani digambarake ing ndhuwur iku limang taun luwih tuwa tinimbang kakang bapake.

Fakta Emerson Palmieri Cerita Anak Untold Biografi -Gaya Panjenengan

Emmer minangka pemain bal-balan paling serbaguna. Dheweke bisa main ing posisi kiwa-kiwa utawa kiwa lan wis diisi ing sisih tengen nalika Roma.

Emerson seneng nerusake minangka bek. Dheweke terkenal amarga njupuk lan ngalahake wong liya. Iki nuduhake kecepatan banget, keseimbangan lan sambutan kaya samba ing proses kasebut.

Sanajan ngadeg ing 5ft 9in, dheweke ora wedi migunakake pigura kanggo keuntungan. Emerson saged nyebabaken kathah kesalahan saking timipun kanthi trikeri.

Ing mburi lapangan, Emer uga apik ing kahanan siji-siji amung amarga kahanan kaya dheweke nuli metu saka kahanan sing angel. Sadurunge teka ing Chelsea, pertandhingan pertahanan kasebut bisa ditandhani kanthi apik ing Serie A.

Fakta Emerson Palmieri Cerita Anak Untold Biografi -International Karir

Emerson makili Brazil ing tingkat 17 ing 2011 Championship 17 South American lan ing 2011 FIFA Piala Donya U-17, dipenjara juara saka mantan. Piyambakipun minangka wiwitan ingkang boten dipunbebasaken nalika kalih turnamen, damel gol nglawan Chili ing 16 Maret 2011.

Ing Maret 2017, sasampunipun pikantuk gelar kewarganegaraan Italia, Emerson dipunkembangaken dening pelatih Italia, Gian Piero Ventura kanthi tujuan ngalihaken kesetiaan internasional dhateng Italia. Dheweke ngalih ngimpi teka dina 29th Maret 2017.

TUTUP: Thanks kanggo maca Story of Childhood Emerson Palmieri plus fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene