Fakta Ederson Moraes Kanak-kanak Kisah Plus Untold

0
5898
Ederson Moraes Childhood Story

LB nyedhiyakake Crita Cepet saka Stopper Goal sing paling dikenal kanthi sebutan; "Tembok Bata". Crita Bocah Ederson Moraes lan Sejatine Biografi Untold ndadekke sampeyan akun lengkap acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh bukti babagan babagan.

Ya, kabeh wong ngerti babagan Goals Keepings Reflexes nanging sawetara mikirake Ederson Moraes 'Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Ederson Moraes Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Ederson Santana de Moraes lair ing dina 17th Agustus 1993 ing Osasco, São Paulo, Brasil. Pendhidhikan Ederson ana ing babagan finansial ing Brasil. Dhèwèké lair saka wong tuwa sing ora bisa nyedhiyani bal-balan minangka balapan pungkasan.

Wiwit nalika dheweke isih bocah, kabeh wong kalebu pelatihé mesthi nyebut dheweke "Bull". Iki amarga bal-balan tansah dadi klambi abang lan Ederson enom ngembangake kemampuan kanggo ngisi ragane.

Ederson Childhood Pic

Mujizat dheweke teka nalika dheweke bola-bali narik bola menyang jarak sing luar biasa ing tendha sing dawa banjur menehi skor saka kothak dhewe ing tingkat pemuda. Addin iki kanggo kemampuan kanggo ngisi striker, telpon saka Eropa teka thanks menyang pamriks Benfica sing ngembangake kagiyatan kanggo kiper sing enom. Umur 16, Ederson mubeng ing Atlantik kanggo Benfica, gabung karo klub muda ing klub Lisbon. Dheweke seneng banget karo lingkungan sing kaya Brasil.

Ederson Youth Life ing BenficaPerang gedhe dheweke njupuk wektu kanggo teka. Ing sawetara wektu, Ederson diijini ninggalake Ribeirao sawise rong taun karo tim junior Liga Perdana. Ing klub kasebut, panjenengané dadi pemain paling apik lan banjur main kanggo Rio Ave. Ora suwe sadurunge Benfica kasengsem maneh.

Dheweke miwiti ing tim tim 'B' lan mbuktekaken dadi nomer siji sing pantes. Ederson main bareng karo rekan anyar Bernardo Silva ing tingkat pemuda Benfica. Ederson nandhang tantangan nalika dheweke lunga menyang sisih senior. Tantangan paling gedhe dheweke yaiku kepenak senengane Julio Cesar, kiper veteran sing dihias mewah, antarane kiriman.

Carane Ederson Dethroned Julio CesearBekas Inter Milan memang minangka wahyu ing 2015, entuk ekstensi kontrak liwat 2018. Nanging, nalika kasempatan Ederson teka, dheweke entuk. Cesar banjur miwiti tugas utamane marang wong sing luwih enom saka saiki.

Senadyan isih enom, Ederson nyenengake sukses, menangake Liga Perdanaira kaping pindho. Sawise wektu, tim kasebut unggul nalika ngalahake Zenit St Petersburg ing Liga Champions. Iki nyetel pertandhingan babak perempat final karo Bayern Munich sing ditangani Pep Guardiola. Ederson ngadhepi manajer mangsa Pep Guardiola kayane Benfica kalah tipis liwat rong sikil kanthi gawang kiper apik banget. Iki sumunar Pep iku tresna marang dheweke. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Ederson Moraes Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Istri Ederson Moraes pancen nggumunake. Coba deleng ing Lais Moraes sing éndah, wanita sing éndah.

Lais MoraesDheweké wis nikah 4 taun lan loro-lorone duwe anak wadon jenenge Yasmin. Nalika Ederson nggabung karo Man City, kabeh wong pancen ora nyenengake. Iku bojo wadon Lais sing penggemar bakal mripat. Loro-lorone penyayang tetep ngirim foto ing Instagram.

Ederson Moraes Love StoryCah ayu Lias Moraes kerep katon ing para tamu sing nyenengake.

Ederson Moraes Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Pribadi

Ederson Maraes nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Kekuatan Ederson Maraes: Dheweke kreatif, seneng banget, murah hati, anget-uget, ceria lan mesthi lucu.

Ederson Maraes Weaknesses: Dheweke bisa dadi isin, arrogant, keras kepala nalika diprovokasi.

Apa sing disenengi Ederson Maraes: Mesthi, dheweke seneng menehi bantuan finansial marang wong sing butuh, teater, njupuk liburan lan seneng-seneng karo kanca-kanca

Apa Ederson Maraes ora seneng: dheweke ora kepengin ngerti, ngadhepi kasunyatan angel.

Ing ringkesan, Ederson dramatis, kreatif, percaya diri, dominan lan nduweni wong sing banget angel ditolak. Saka pitch, dheweke banget isin nanging nang jero dheweke kaya singa sing akeh keluwen. Dheweke minangka wong sing bisa entuk apa wae kang dikarepake ing wilayah apa wae sing diwenehake marang dheweke.

Ederson Moraes Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Tattoo

Ederson nduweni tato 34 kang mati ing awak. Tato iki duwe macem-macem makna, saka latar belakang agama Kristen, eksploitasi bal-balan lan kulawargane bali ing Brasil.

Wiwit ing gulu, Ederson duwe tengkorak sing nggegirisi ing saubengé apel Adam sing katon kaya crushed karo mawar alus sing ana ing sangisoring kupingé.

Fakta Tattoo Ederson NeckIng dodo dheweke nuduhake iman Kristen. Ederson kagungan manuk merpati sing mlaku ing dhuwur kanggo tembung kasebut "Aku Duweni Yesus" Panjenenganipun nedahaken kalung salib kanggé nglajengaken iman Kristenipun. Ederson Moraes Dada Fakta Tattoo

Ing pandhuane yaiku piala Liga Portugis, wis menang karo Benfica ing 2015.

Fakta Tataran Ederson Leg

Ederson Moraes Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Encounter

Ederson ndadekake 2.42 nyimpen saben game, dibandhingake Claudio Bravo 1.44, David De Gea 1.81 lan Thibaut Courtois ' 1.52. Salah sijine nyebabake dheweke nindakake refleks sing kuat lan nempatake karir ing baris kasebut minangka gambar ing ngisor iki.

Pertemuan mbebayani antara Sadio Mane lan Ederson Moraes

Gambar ing ngisor iki nuduhake akibat saka patemon Sadio Mane.

Ederson Moraes Cedera saka Sadio Mane

Ederson Moraes Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Ngomong karo ibune, bapake, sedulur sing ngerti Ederson paling apik, gambar sing tenang, atine apik. Pendhidhikanipun panci angel, nanging wong tuwané nggawa nilai lan moral. Ederson asal saka kulawarga latar belakang Kristen sing kuwat.

Siji-sijine barang sing dikenal ing antarane kulawargane yaiku loman. Ederson piyambak sapisan nyumbang 10,000 menyang mantan klub Osasco bubar mbantu utang utang kasebut.

Ederson Moraes Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Potensi Karir

Tanpa mangu-mangu, Ederson minangka penjaga sing gagah, mantep, energik, lan fisik. Ederson kagungan kekuatan fisik, refleks ingkang sae lan kemampuan kabisan sing apik.

Ederson Moraes Karir potensial

Dheweke ngrembaka reputasi minangka spesialis penalti sajrone wektu karo Benfica. Nanging, dheweke paling disenengi babagan distribusi lan keterampilan sing luar biasa kanthi werni ing sikile. Kontrol lan kapercayan iki ing bal bisa mbiyantu supaya bisa nyepetake kepemilikan lan kanthi cepet muter bal kasebut metu saka ing lemah kanthi tangan utawa sikil - sanajan ditekan. Sakbanjure umur enom, dheweke wis ngadeg metu kanggo nggawe keputusan, konsistensi, lan ketenangan ing gawang, uga kemampuan kanggo ngatur pertahanan.

TUTUP: Thanks kanggo maca Ederson Moraes Childhood Story plus fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene