Kisah Kanak-kanak Ruben Dias Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Ruben Dias Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Ruben Dias kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitane, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Garwa, Net Worth, Gaya Hidup, lan Urip Pribadi.

Minangka kasunyatan, kita duwe kene; risak lengkap Crita Urip, wiwit cilik nganti dadi misuwur. Waca awal urip lan munggah, ringkesan sing jelas saka Ruben Dias 'Bio.

Ya, akeh wong sing seneng game kasebut durung ngerteni dheweke Pep iku meksa nggawa dheweke menyang Kutha. Maneh, mung sawetara penggemar sing wis nemtokake wektu kanggo maca Biografi Ruben Dias. Kita wis nyiapake lan pancen menarik. Tanpa wektu tundha, ayo miwiti.

READ
Fakta Riyad Mahrez Anak Cerita Untold

Crita Kanak-kanak Ruben Dias:

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe julukan yaiku Ruby lan jeneng lengkap- Ruben dos Santos Gato Alves Dias. Pemain bal-balan Portugis lair tanggal 14 Mei 1997 saka bapake, Joao Dias lan ibu sing ora dikenal ing kutha Amadora, Portugal.

READ
Fakta Peperangan Pep Guardiola Sejatine

Ruben Dias Akeh taun:

Young 'Ruby' tansaya main bal-balan ing koridor omahé ing wilayah metropolitan Lisbon, bareng karo kakang lanang Ivan. Dias ibu lan bapak ora nduwe dheweke dhewekan. Dheweke uga duwe loro adhine ayu, Beatrix lan Carolina sing dadi gedhe.

READ
David Luiz Kisah Kanak-kanak Daun Plus Untold Biografi

Latar Belakang Kulawarga Ruben Dias:

Omah sing tuwuh bocah cilik lan sadulure yaiku ing sisih lor Lisbon. Cedhak karo kursi kekuwatan ing Portugal nuduhake manawa wong tuwa Ruben Dias paling ora warga kelas menengah. Luwih-luwih, crita uripe ora gampang banget.

READ
Kisah Para Bocah Gembira Gabriel Yesus Ditambah

Origins Kulawarga Ruben Dias:

Kanggo pemula, jenius bal-balan kasebut dadi warga negara Portugis. Kanggo ngerti luwih akeh babagan asal kulawarga Ruben Dias, tim kita mutusake luwih jero. Asil saka panelitiane nuduhake manawa keturunan kulawargane ditelusuri menyang Amadora, ing sisih kulon Portugal.

Crita Sepak Bola Ruben Dias:

Destiny, sepisanan, diwiwiti - kabeh matur nuwun marang kanca. Ing umur 9 taun, Ruby enom digawa menyang CF Estrela da Amadora dening kanca kulawarga sing cedhak. Ing klub kasebut, dheweke njupuk langkah pertama ing bal-balan sing diatur. Wiwitane, dheweke wiwit dadi striker ing taun 2006.

READ
Kelechi Iheanacho Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi

Nanging, dheweke pancen dadi pusat nalika saya suwe. Saiki ana Ruby sing lucu, rong taun sawise miwiti bal-balan karir karo CF Estrela da Amadora.

Taun Awal ing Sepak Bola Karir:

Rong taun mengko (2008), wong tuwa Ruben Dias nggawa putrane menyang akademi Benfica kanggo nyoba. Sawise mlebu lan mlebu ing klub, bocah kasebut dikon main ing lini tengah. Nalika semana, dheweke ora duwe fisik punggung. Ora nganti Dias nuli tuwuh, dheweke pungkasane dadi pusat. Ing wektu iki, dheweke wiwit munggah kanthi cepet liwat jajaran klub.

READ
Kisah Para Siswa Aymeric Laporte Plus Nyangkut Biografi Fakta

Biografi Ruben Dias - Crita Dalan:

Thanks kanggo sipat kepemimpinan, dheweke dadi kapten kanggo kabeh klompok umur sing dimainake. Nyatane, Dias minangka swarane pelatih ing lapangan uga ing ruang ganti. Mung ndeleng praupane, sampeyan bakal ngerti manawa dheweke pancen pancen pancen pimpinan.

READ
Fakta Ederson Moraes Kanak-kanak Kisah Plus Untold

Ing puncak karir mudha, Dias nggawe debut profesional karo sisih Benfica B ing taun 2015. Kaya sing diarepake, dheweke nulungi dheweke entuk finish kaping papat ing divisi kaping loro. Sawise iku, Pep's CB mbantu tim junior nggayuh final Liga Pemuda UEFA 2016–17.

READ
Crita Kanak-kanak Joao Cancelo ditambah Fakta Biografi Untold

Ruben Dias Bio - Crita Sukses:

Nalika bakat bal-balan entuk promosi menyang tim pertama Benfica ing 2017, dheweke dadi Pemain Muda Tahunan Primeira Liga. Ing musim sabanjure, dheweke mbantu The Eagles menang judhul liga (musim 2018-19) lan mengko Supertaça Cândido de Oliveira (musim 2019-20). Uga, liga milih dheweke ing Tim Tahun Baru Primeira Liga.

READ
Kisah Kanak-kanak Florentino Luis ditambah Fakta Biografi Untold

Maju Cepet kanggo nulis biografi iki, Manchester City wis ngamanake layanan pusat bali kanggo ngisi kekosongan pertahanan sing ditinggalake dening mantan kapten Perusahaan Vincent. Mesthi ora suwe sadurunge dheweke ngadeg ing Stadion Etihad kaya kanca-kancane Joao Cancelo lan Bernardo Silva.

READ
Fakta Kerjasama Jadon Sancho Plus Untold Biografi

Sapa Pacar Ruben Dias?

Mawar abang, Manchester City biru, Mariana Goncalves jenenge lan dheweke lagi tresna banget. Apa sampeyan nyekel jeneng pacare Ruben Dias ing ukara sadurunge? Kayane sampeyan bener.

Pacar Ruben Dias misuwur kanthi jeneng panggung Ivy April. Dheweke dadi penyanyi pop sing dadi romantis karo pusat ing taun 2018. Dheweke wis bareng kuat lan bisa uga duwe rencana mlaku-mlaku. Saka foto ing ngisor iki, sampeyan bisa ngramal ing ngendi Ruben Dias lan garwa bakal plancongan.

READ
Crita Kanak-kanak Joao Cancelo ditambah Fakta Biografi Untold

Ruben Dias Kulawarga:

Saben punggung pusat duwe crita sing ngemot karakter wong sing paling disenengi. Sapa pemain bal-balan paling disenengi tinimbang kulawargane? Kita nyritakake babagan wong tuwa lan sedulur Ruben Dias. Uga, kasunyatan babagan sedulure bakal kasedhiya ing kene.

READ
Fakta Kerjasama Jadon Sancho Plus Untold Biografi

Babagan Wong tuwa Ruben Dias:

Kanggo miwiti, ayo ngobrol babagan bapak lan ibune bek. Joao Dias minangka bapak pertahanan. Dheweke bangga banget karo putrane sing ora nate mikir yen bakal entuk fitur kanggo Benfica, luwih akeh ngomong babagan nggawe Liga Premier.

READ
Kisah Kanak-kanak Florentino Luis ditambah Fakta Biografi Untold

Waca bapake nalika ngrayakake ulang tahune sekitar Januari 2020. Apa sampeyan bisa nemokake dheweke?

Kangge, ora ana akeh info babagan ibune Ruby. Nanging, kita yakin manawa Dias bakal mbukak hubungan sing ana ing antarane dheweke ing wektu sing tepat. Utamane dheweke dadi instrumental ing bal-balan. Ketemu salah sawijining wong tuwa Ruben Dias- ibune.

READ
Fakta Ederson Moraes Kanak-kanak Kisah Plus Untold

Babagan Sedulur Ruben Dias:

Wong Portugis duwe adhi lanang lan wadon. Wiwitane, kita sadurunge nyebutake manawa dheweke tansaya seneng bal-balan bebarengan karo kakang lanang, Ivan Dias. Dheweke uga pemain bal-balan pro sing nggunakake perdagangane minangka bek kanggo klub nomer telu saka Portugal, Orientasi Lisboa.

READ
Kisah Para Bocah Gembira Gabriel Yesus Ditambah

Dias uga duwe loro adhine ayu sing diidentifikasi minangka Beatriz lan Carolina. Suster kasebut pancen bisa dadi penggemar sing paling gedhe lan bangga ngerteni karo dheweke. Ing ngisor iki yaiku Carolina (kiwa) lan Beatriz (tengen) - sisane jelas bisa dikenali. Ora diraguhi, kulawarga Ruben Dias duwe pencari dana ing awake dhewe.

READ
David Luiz Kisah Kanak-kanak Daun Plus Untold Biografi

Babagan Kerabat Ruben Dias:

Adoh saka kulawarga kulawarga nuklir Dias, ora ana info babagan keturunane. Utamane gegayutan karo simbah lan simbah. Kajaba iku, ora ana info babagan bibi, paman, sedulur, ponakan lan ponakan.

Ruben Dias Urip Pribadi:

Ruby minangka individu sing nyenengake lan dihormati ing njaba bal-balan. Sipat pribadi kasebut ing ndhuwur bisa nggawe dheweke seneng banget. Dheweke nyedhot nglangi lan seneng lelungan. Ditambahake ing dhaptar hobi lan minate yaiku njupuk senar gitar. Deleng video iki sing nuduhake keahlian gitar sing apik tenan nalika pacare nembang.

Ruben Dias Urip Pribadi

Gaya urip Ruben Dias:

Kita kudu ngomong babagan regane bek ing taun 2020 lan pola belanja. Kaping pisanan, regane Ruben Dias ing taun 2020 yaiku $ 100,000 (perkiraan). Aset total ora kena diserang dening wong liya amarga gaji taunan ing Manchester City luwih saka £ 1,144,000.

READ
Kisah Para Siswa Aymeric Laporte Plus Nyangkut Biografi Fakta

Kanthi dhuwit gedhe, cenderung mbuwang akeh, lan Dias ora kekurangan ing babagan kasebut. Maestro sepak bola sing seneng sponsor Nike duwe mobil eksotis. Mobil-mobil kasebut ora mangu-mangu manawa dheweke urip ing omah / apartemen sing larang regane cukup kanggo garasi. Sponsor Nike minangka bagean sing nggawe dheweke seneng mewah.

READ
Fakta Peperangan Pep Guardiola Sejatine

Fakta babagan Ruben Dias:

Kanggo mungkasi Bio iki, iki ana sawetara kasunyatan utawa kurang umum babagan pemain pertahanan.

Kasunyatan # 1- Pungkasan Gaji Kutha lan Pangentukan Saben Detik:

JENIS / JABATANPENGHASILAN ING JENIS (£)
Saben taun£ 4,947,600
Saben sasi£ 412,300
Saben Minggu£ 95,000
Saben dina£ 13,571
Saben Jam£ 565.4
Saben Menit£ 9.4
Saben Detik£ 0.15
READ
Fakta Riyad Mahrez Anak Cerita Untold

Iki apa Ruben Dias entuk karo City wiwit sampeyan miwiti ndeleng Bio iki.

£ 0

Apa sampeyan ngerti?… Rata-rata Inggris sing entuk 538.98 GBP / Minggu kudu kerja suwene 5 wulan lan 3 minggu kanggo entuk gaji minggon Ruben Dias 95,000GBP.

READ
Fakta Peperangan Pep Guardiola Sejatine

Fakta # 2 - Agama Ruben Dias:

Bek kasebut mesthine minangka wong sing nindakake agama Kristen. Nanging, foto dheweke ing Abu Dhabi bisa nggawe penggemar percaya yen dheweke Muslim. Sawetara bakal mbantah yen minangka busana budaya.

Ayo ngerti babagan pendirian sampeyan ing bagean komentar. Biyen, Dias nampilake tampilan iman Muslim kanthi katrangan media sosial sing diwaca; As-salamu Alaykum.

READ
Fakta Kerjasama Jadon Sancho Plus Untold Biografi

Fakta # 3 - Rating FIFA 2020:

Ing umur 23 taun, aman kanggo nyimpulake manawa Dias sakabèhé rating FIFA 81 poin kanthi potensial 87 cukup. Rating kasebut mesthi bakal nyadari kenaikan meteorik, amarga dheweke saiki main ing salah sawijining liga sing paling kompetitif lan nyenengake ing saindenging jagad.

READ
David Luiz Kisah Kanak-kanak Daun Plus Untold Biografi

Ringkesan Biografi:

Pitakon Biografi Data Wiki
Jeneng lengkapRuben dos Santos Gato Alves Dias
NicknameRuby
Tanggal LahirDina kaping 14 Mei 1997
Panggonan BirthKutha Amadora ing Portugal
Posisi muterDefense
Parents Joao Dias (bapak)
vokalIvan, Beatriz lan Carolina
dinghy inflatableTaurus
HobiNglangi, plancong lan muter gitar.
Net Worth$ 100,000
Salary£ 1,144,000 saben taun.
Dhuwur 6 Kaki, 2 inci
gendakanApril Avil
READ
Kisah Para Siswa Aymeric Laporte Plus Nyangkut Biografi Fakta

Cathetan End:

Matur nuwun kanggo maca, nanging maneh, salah sawijining potongan hebat - wektu iki; babagan Biografi Ruben Dias. Muga-muga bisa menehi piwulang babagan kabutuhan supaya sampeyan bisa milih kesempatan. Dias milih awake dhewe kanggo pamindhahan gedhe kanthi formulir sing nyengsemake sing narik minat Pep Guardiola sing mlebu dheweke.

READ
Fakta Ederson Moraes Kanak-kanak Kisah Plus Untold

Sampeyan uga kudu menehi salam marang wong tuwa Ruben Dias, sing dadi pilar pendhukung lan dhasar konsistensi. Ing lifebogger, kita ngupayakake kabeh babagan crita bocah lan bio kanthi adil lan akurat. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, hubungi kami. Yen ora, tinggalake komentar ing ngisor iki babagan pendapat sampeyan babagan dheweke.

READ
Crita Kanak-kanak Joao Cancelo ditambah Fakta Biografi Untold

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar