Kisah Kanak-kanak Quique Setien ditambah Fakta Biografi Untold

Paling Keri Dianyari

LB nampilake Crita saka Manajer Sepak Bola sing dijuluki "El Maestro". Iki minangka jangkoan lengkap babagan Crita Bocah-bocah Quique Setien, Biografi, Fakta Kulawarga (Bojo, Bocah-bocah), Ibu-ibu, Urip Awal, lan acara-acara penting liyane wiwit dheweke isih dadi Zero marang nalika dheweke dadi Hero. Ing ngisor iki gambar langka urip awal Quique Setien lan foto liyane sing nyritakake babagan dheweke.

Gambar langka ing Quique Setien Life Life lan Untold Life Story. Credits: Twitter, Picuki lan MurciaPlaza

Ya, kabeh wong ngerti manajer fROM Asal kulawarga Cantabria minangka master saka "Tiki-Taka or Tiqui-Taca", salah sawijining sebab kenapa dheweke entuk wawancara dadi pelatih kepala FC Barca. Nanging, mung sawetara sing nimbang versi kita Biografi Quique Setien sing cukup menarik banget. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Quique Setien ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Awal lan Latar mburi kulawarga

Mula, wong tuwa Quique Setien sawise lair, dheweke menehi jeneng "Enrique Setién Surya"Lan ora populer"Quique Setién" Kowe ngerti. Pengurus Spanyol lair tanggal 27 September 1958 marang ibune, ing kutha Spanyol ing Santander, Spanyol Lor. Ing ngisor iki tampilan panorama Santander- Saka kulawarga Quique Setien.

Pandhangan panorama Santander sing apik saka kulawarga Quique Setien. Kredit: Wikipedia

Santander minangka kutha plabuhan sing ana ing sisih kulon Bilbao lan misuwur dadi depot kanggo panganan laut Eropa. Kulawarga Quique Setién dikandhani minangka salah sawijining kulawargan Pusat Football sing paling populer saka kutha kasebut.

Quique Setién thukul ing latar kulawarga kulawarga kelas menengah loro karo sedulur loro lan wong tuwane. Ngerti pora?… Salah sawijining wong tuwa Quique Setien (kang ibu) ilang uripe nalika isih bocah cilik. Bocah-bocah sing wis urip tanpa mumet bakal ngerti mung rasa emosine jero lan akibat psikologis sing bisa ngrusak. Susah, iki apa sing diurus FC Barcelona nalika isih cilik.

Kisah Kanak-kanak Quique Setien ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Ngalih sawise Ilang Kalor: Muter bal-balan ing taman omah kulawargane karo bapake lan sedulur-sedulure dadi sumber kesepakatan Quique Setien dhewe saka kasunyatan sing repot kelangan ibu.

Muter bal-balan dadi intine utama wiwit dheweke isih cilik. Sepak bola bal-balan Quique Setien uga sinau main catur kanthi bantuan bapakne. Minangka wektu terus, tdheweke nggoleki pendidikan bal-balan dadi luwih logis lan bisa dikuasai Catur. Usaha pendhidhikan bal-balan ndeleng bapake ndhaptar percobaan bal-balan sing kasedhiya.

Kira-kira Juli 1972, ing tengah Perang dingin, Quique Setien wis ndhaptar SD Casablanca. Sawise sawetara wektu, dheweke terus maju menyang Perines, klub lokal liyane ing kampung halaman. Mbalik, kemampuan kanggo dolanan diwatesi amarga ora duwe bakat khusus. Quique Setien nalika sepak bola bal-balan isih durung bisa ngontrol kecanduan Catur. Dheweke mutusake juggle ing antarane loro olahraga. Kanthi matur nuwun sanget, dheweke luwih unggul. Ngomong babagan pengalaman, dheweke nate ujar;

"Sanajan aku seneng banget babagan bal-balan lan catur. Aku ngerti kabeh sing dibutuhake yaiku akeh upaya kanggo maju ing Catur. Kajaba iku, aku ora duwe akeh wektu karo bal-balan.

Ana kadang aku tangi ing wayah wengi, sadurunge dolanan, mikirake salah sawijining gerakan catur utawa liyane. Aku main catur nganti pirang-pirang jam nalika nyobel nganggo bal-balan lan makarya ”

Kurang konsentrasi nalika juggle antarane Catur lan bal-balan dadi sebab utama kenapa Setien minangka pemain rata-rata sajrone akademi. Amarga wong tuwa Quique Setién ora sugih, mula dheweke mutusake golek pagawean. Dheweke wiwit kerja ing College of Pharmacists lan Santander nalika umur 14 taun makarya, main bal-balan lan Catur kanthi cara sing luwih santai. Dheweke main-main ing antarane kegiatan kasebut kanggo nggayuh lulusan akademi.

Kisah Kanak-kanak Quique Setien ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir

Setien miwiti kariré main karo klub kutha balapan, Racing Santander, lan miwiti debut La Liga ing taun 1977. Dheweke dadi pemain tengah pusat cerdas sing nduwe tujuan apik kanggo gol. Wiwitane, Setien kagum karo brahala-brahala kasebut; Pele lan Johan Cruyff sing wis dadi legenda diputer kanggo FC Barcelona nalika semana. Gambar ing ngisor iki, dheweke wungu saka pemain biasa dadi kapten karo klub kasebut.

Potret foto langka saka Setien nalika main dolanan karo Racing Santander. Dheweke wungu saka pamuter dadi kapten lan Katrangan saka klub kasebut. Kredit Gambar: FCBarcelona

Nggunakake kawruh Catur, Quique Setién disalin Cruyff otak taktis- Gaya play Sepak Bola lan Fluid Sistem. Gaya iki dadi nyata banget nalika main ing Athletico Madrid ing antarane taun 1985 nganti 1988 nalika dheweke mbantu tim menang Piala Super Spanyol. Gambar ing ngisor iki, Quique Setién main bal-balan kaya Catur. Dheweke maca game kasebut kanthi becik sanajan nglawan lawan gedhe kaya Barcelona. Apa sampeyan ngerti? ... Setién entuk 5 menang nglawan FC Barcelona nalika kariré main.

Poto Setien nalika jarang main ing Barcelona nalika main. Gambar: todocoleccion

Pandu lan tekad Quique Setién minangka aset sing paling larang regane sajrone main karier. Wong-wong sing wis ngerti dheweke banjur bakal ngarani gaya mainane nggabungake keanggunan a Rolls Royce karo mesin saka mustang. Pamain balowan tengah damel 95 kaping ing 5 klub sing beda-beda sadurunge pungkasane gantung ing sepatu ing taun 1996.

Kisah Kanak-kanak Quique Setien ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame

Malah sawise pensiun, Cantabrian tetep dadi kekasih sing bener Johann Cruyff filsafat game Dheweke nate nyritakake kepiye kabeh bisa diganti sawise nonton Barcelona ing ngisor iki Johan Cruyff sing dadi manager ing klub kasebut. Bagean iki ndeleng dheweke ngetutake jiwane brahala nalika dheweke rumangsa dadi pelatih.

Karir pelatih Setien diwiwiti karo Klub kulawargane Racing sadurunge pindhah menyang kanca Bahagian Segunda Polideportivo Ejido. Kanggo entuk pengalaman pelatih sing luwih liar, dheweke lunga menyang Afrika Tengah ing ngendi dheweke dadi manajer internasional kanggo Equatorial Guinea.

Tidur pertama kanggo Setien sing berpengalaman pungkasane kedadeyan karo Lugo ing ngendi dheweke nuntun menyang Divisi Segunda. Sukses kasebut ndeleng dheweke disewa dening Las Palmas - klub liyane sing ditulungi kanggo slamet LaLiga. Maneh, Real Betis nyathet sukses lan milih dheweke dadi manajer. Klub iki njupuk kesempatan kanggo regejegan karo lembaga Las Palmas, pembangunan sing nyebabake dheweke ninggalake klub kanggo dheweke (Betis).

Nalika ing Real Betis, Setien kanthi nglamar Catur- Manajemen sistem sistem Bal-balan lan cairan total utamane nglawan mungsuh sing luwih gedhe. Teknik terbatas FC Barcelona kaya ngono, dheweke duwe saham paling dhuwur saka Ball sing diduweni 54%, 56.9%, 55.9% lan 62.5% (masing-masing saka 2015 nganti 2019).

Minangka pelatih sing keluwen, Setién mesthi ngenteni wektu kanggo main nglawan Barça. Sanajan wis ilang pitung kaping, dheweke ngenteni menang Camp Nou, siji sing apik banget.

Kisah Kanak-kanak Quique Setien ditambah Fakta Biografi Untold - Rise Fame

Lah, ing November 2018, Quique Setien nggegirisi pria Valverde kanthi kemenangan 4-3 ing Camp Nou. Kamenangan gedhe sing ndadekake pemain FC Barcelona bangga karo Setien. Ana tuntutan manawa Quique Setien ngalahake FC Barcelona ing Camp Nou kanthi bantuan Catur.

Ana tuntutan manawa Quique Setien ngalahake FC Barcelona ing Camp Nou kanthi bantuan Catur. Kredit: Laliga

Ngerti pora?… Setien uga nampa klambi sing ditandatangani saka Sergio Busquets mengko karo tulisan pemain tengah Barca:

"Kanggo Quique kanthi tresna lan nggumunake cara nonton bal-balan. Kabeh sing paling apik. "

Menehi kamenangan sing mbantu dheweke mbangun CV sing andhap asor sing wiwit narik kawigaten FC Barcelona wiwit Januari 2019. Ing pungkasan musim 2018/2019, Setien mbantu Betis entuk peringkat kaping pindho ing ndhuwur Madrid kanthi syarat saham paling dhuwur sing didaftarake Ball (duwe. Sawise ngrampungake meteoric iki kanthi Betis, FC Barcelona ora bisa nahan dheweke, saengga nunggu wektu sing pas Ernesto Valverde.

Tanggal 13 Januari 2020, Valverde dipecat karo FC Barcelona sawise kalah 3-2 menyang Atlético Madrid ing Supercopa de España. Kaya sing dikarepake, Setién dilantik dadi kepala pelatih ing Barcelona dina sing padha, ngganti Ernesto Valverde sawise ngilangi. Tilas wong Betis teka kanthi andhap asor lan karakter, yaiku sing nate ngiringi dheweke sajrone umure. Miturut UEFA, iki jarene Setien sawise dilantik;

Wingi aku ora mlaku-mlaku karo sapi ing desa lan dina iki aku pelatih para pemain sing paling apik ing jagad iki! Aku pengin menang kabeh sing dakkarepake. Klub iki njaluk supaya saben taun luwih apik lan ngumpulake tropi kaya sing bisa, lan lakon kanthi apik. "

Nalika akeh penggemar ngarep-arep ora mungkasi kaya Santiago Solari, mung wektu bakal menehi ngerti babagan carane dheweke ngatur posisi iki rumit lan tanggung jawab. Miturut Goal, Lionel Messi mesthi bakal dadi 'King ' kanggo catur-obsesi Quique Setien.

Messi mesthi dadi Raja Catur kanggo Quique Setien catur-obsesif. Kredit: goal lan FaceBook

Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Kisah Kanak-kanak Quique Setien ditambah Fakta Biografi Untold - Katemtuan hubungan

Amarga dadi kondhang lan dadi pelatih FC Barcelona, ​​bisa uga yakin yen para pemain bal-balan kudu mikir babagan yen Quique Setién duwe pacar utawa yen dheweke wis nikah. Ora ana sing nolak kasunyatan manawa dheweke minangka wong sing sukses ora bakal nggawe dheweke duwe wanita (pacar utawa bojone).

Kasunyatane yaiku, Quique Setién minangka kulawarga kulawarga sing lengkap. Jeneng Istri Quique Setien yaiku Rosa Manzanera lan dheweke padha karo kulawarga kulawarga Spanyol karo bojone. Wong loro, kekasih loro duwe anak; Game sing wis umur 24 (tanggal Januari 2019) lan Sofia sing meh 11 taun (Januari 2020). Ing ngisor iki foto apik saka bojo Quique Setien, putrane sing nomer siji lan Sofia sing bayi saka kulawarga.

Ketemu Anggota Keluarga Quique Setien. Garwane ayu (Rosa Manzanera), Putra (Game) lan putri (Sofia). Kredit: Picuki

Garwane Quique Setien kalebu awake dhewe wis berkah duwe pemain bal-balan ing putrane, yaiku Game. Kaya bapake, Game uga dadi pemain tengah. Ngerti pora?… Game nduwèni generasi pemain profesional nomer telu ing keturunan kulawarga. Bapakne lan mbah biyunge loro dadi pemain bal-balan. Eyang kakung ibu, José Antonio Lozano main bal-balan ing taun 1960-an. Sampeyan bisa uga ujar manawa bojone Quique Setien nampa urip dheweke, bapake sing bisa nggandhengake dheweke.

Wujud ikatan bapak-bapak sing apik Quique Setien lan putrane. Ngerti bapake bakal entuk pakaryan FC Barcelona, ​​Game mutusake kanggo mlebu EU Sant Andreu, tim bal-balan Spanyol sing adhedhasar kutha Barcelona ing distrik Sant Andreu. Keputusan kasebut milih supaya bisa cedhak karo wong tuwane, utamane bapake.

Kisah Kanak-kanak Quique Setien ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Minangka gegayuhane pribadine ora mung kepenak; Sapa Quique Setien? ... Saiki miturut OlahragaMole, manajer sing berpengalaman yaiku wong sing mbuwang masa gedhe nalika main catur sawise tugas bal-balan.

Ngerti pora?… Quique Setien dikenal duwe dimainake nglawan mantan juara dunia catur Anatoli Karpov (gambar ing ngisor iki) lan Garry Kasparov, sanajan asil saka rapat-rapat kasebut durung diungkapake.

Quique Setien nate main Catur marang mantan juara dunia catur, Anatoli Karpov. Kredit: Clarin

Anggota kulawarga Quique Setien lan tresna marang catur tanggal kaping 1972. Fans duwe kridit IQ sing kuwat lan kapinteran manajemen supaya bisa digandhengake karo katrampilan catur.

Kasunyatan kapindho sing kudu digatekake babagan Quique Setien Urip pribadi sing gedhe banget kanggo bocah-bocah. Bapak super netepi peran wong tuwa marang bocah cilik ing ngisor iki.

Ngerteni Life Life Pribadi Quique Setien- Dheweke seneng main bal-balan karo bocah-bocah cilik. Kredit: MurciaPlaza
Kisah Kanak-kanak Quique Setien ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Garwane Quique Setién minangka warga Murcia. Rosa Manzanera yaiku wong sing ora duwe ati dhewe sing ora nindakake apa-apa liyane saka nyedhiyakake dhukungan emosional kanggo bojone sanajan sampeyan tegese njaga urip dhewe sanajan ora seneng banget ing bal-balan. Kaya dene manajer sing akeh, garwane Quique Setién mesthi ngetutake dheweke ing kabeh petualangan bal-balan wiwit dina mula dheweke ora ana pelatih.

Foto Kulawarga Quique Setien iki mbuktekake yen dheweke pancen bapak sing tresna. Kredit: Picuki

Quinque lan bojone sapisan nyetujoni hubungan game karo pacare Paula Gomez. Gambar ing ngisor iki, loro katelu ngandhakake kapercayan ing saben prilaku sing nggawe para penggemar kanthi temanten perkawinan bisa dadi langkah resmi sabanjure.

Game wis hubungane disetujoni dening wong tuwane
Kisah Kanak-kanak Quique Setien ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Ngerteni kanyatan gaya urip Quique Setien 'bakal mbantu sampeyan njupuk gambaran babagan taraf urip sing luwih apik. Miwiti mati, Quique Setien urip kanthi teratur, salah siji sing ora duwe irah-irahan ora duwe irah-irahan lan duwe omah gedhong gedhe minangka omah.

Gaya urip sing asor Quique Setien kanthi ringkes bisa dirumusake ing foto ing ngisor iki. Dheweke dipoto ing omah keturunane nalika mangan Sup kacang putih ala-gaya Spanyol, Kale lan Chorizo ​​(utawa Bawang Putih). Garwane Quique Setien (Rosa Manzanera) uga mangan karo tortilla Spanyol sing disenengi banget.

Ngerti pora?… Setien Gesang gaya urip sing asor lan seneng panganan tradisional Spanyol kaya iki

Isih nyoba Gaya Urip Quique Setien, sampeyan bisa uga pengin ngerti Apa Car sing manajer bal-balan nyopir. Nalika ing Betis, Quique Setien nampani produsen mobil Alfa Romeo menyang klub kasebut. Nalika pemain milih mobil diskon cukup, dheweke uga duwe siji kanggo awake dhewe. Ing ngisor iki manajer bal-balan sing asor karo Alfa Romeo sing nyoba ngusir mobil.

Quique Setien Car- Dheweke nduweni katresnan banget marang Alfa Romeo. Credits: Atlantico
Kisah Kanak-kanak Quique Setien ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta liyane

Bal-balan Sekolah: Dheweke nduwe sekolah bal-balan kaya pemain bal-balan sing pensiun. Kabeh matur nuwun kanggo Garwane Quique Setien, manajer Spanyol mutusake sekolah bal-balan ing desane. Gambar ing ngisor iki (lan ing bagean Life Life), dheweke seneng melu latihan lan ningkatake bocah-bocah sing ndeleng dheweke uga tokoh bapak.

Quique Setien ndarbeni sekolah bal-balan lan dadi tokoh bapak, wong tuwa lan kulawarga kanggo bocah cilik kasebut. Kredit: Twitter

Pelatih Cantabrian Ketiga kanggo pelatih FC Barcelona: Miturut situs web FC Barca, Setien minangka pelatih Cantabrian katelu ing sejarah Barça, sawise mantan manajer; Enrique Orizaola (ditunjuk 1961) lan Laureano Ruiz (ditunjuk 1976). Dheweke mesthi pisanan wiwit milenium anyar.

Agama: Quique Setien paling asring dikembangake katolik, tegese dheweke nindakake agama Kristen. Saiki kasunyatane babagan buttresses iki. Miturut SantanderTrade situs, kutha sing asal saka kulawarga Quique Setien dumadi saka Katolik 77% (praktik 50%). Dene wong Islam lan Protestan ana 3%, wong sing ora percaya dadi 19%. Mula, kemungkinan garwane Quique Setien kalebu awake dhewe mlebu greja katolik.

Tato: Budaya tato asring misuwur ing antarane para pemain bal-balan lan kurang ing manajer kaya asring digunakake kanggo nggambarake agama utawa wong sing disenengi. Quique Setien minangka salah sawijining manajer sing seneng ora nganggo tato.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Quique Setien lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene