Kisah Kanak-kanak Mason Holgate ditambah Fakta Biografi Untold

Paling Keri Dianyari

Miwiti mati, asmane yaiku "Masey". Kita menehi liputan lengkap babagan Cerita Kanak-kanak Mason Holgate, Biografi, Fakta Kulawarga, Paraga, Urip Awal lan acara-acara liyane sing misuwur wiwit nalika isih bocah.

Gesang Awal lan Muncul saka Mason Holgate. Credits: TheSunUK lan WalesOnline

Ya, kabeh wong ngerti babagan Holgate gaya dolanan- Agresi sing dikontrol & kemampuan nambahi. Nanging, mung sawetara sing nimbang versi Biografi Mason Holgate sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Mason Holgate Crita bocah

Miwiti, jeneng lengkap dheweke yaiku Mason Anthony Holgate. Pemain bal-balan ing Inggris lair tanggal 22 Oktober 1996 marang bapakne, Tony Holgate lan ibune (jeneng ora dingerteni) ing kutha Inggris Doncaster, Inggris. Little Mason lair minangka anak nomer loro lan putra nomer siji marang wong tuwa sing apik banget. Gambar ing ngisor iki, Masey banget kita bareng karo mbarepe sing jenenge Tayler.

Mason Holgate nglampahi pirang-pirang taun wiwitan karo adhine Tayler. Kredit: Picuki

Mbangun ing Inggris Lor dadi pengalaman sing apik kanggo para sadulur loro. Bayi Mason ora duwe adhine sepuh (Tayler) kabeh ing saubengé minangka bocah. Dheweke uga mbuwang bagean awal nalika isih urip kanthi tartamtu kanca paling kanak-kanak. Gambar ing ngisor iki, bayi Mason (umur 2) katon ora kepenak ing sofa omahe ing sandhinge kanca paling cilik sing isih diwasa.

Foto kanak-kanak Mason Holgate- Ing ngisor iki, lintang Inggris ing ngisor iki digambarake ing sandhinge kanca paling apik ing Childhood. Kredit: Picuki

Mason Holgate Latar mburi kulawarga

Ngadili penampilan sing lucu banget, sampeyan bakal ngerti leluhur Holgate ora sejatine Inggris. Kasunyatane, dheweke duwe sifat unik sing nuduhake manawa dheweke uga asale saka kulawarga kulawarga Inggris lan Afrika. Ngerti pora?…, Mason Holgate ana ing antarane pemain bal-balan populer yaiku; Alex Oxlade-Chamberlain, Max Aarons, Kyle Walker lan Chris Smalling, lan liya-liyane sing duwe kulawarga kulawarga Jamaika lan Inggris. Salah sawijining wong tuwa Mason Holgate- bapake asale saka Jamaika nalika ibune Inggris Inggris.

Ketemu karo wong tuwane Mason Holgate sing nggambarake sadherek putrane, Tayler Holgate

Sampeyan lair ing Inggris, hubungan Mason Holgate karo negara pulo Karibia (Jamaika) asale saka simbah nenek moyange. Iki nuduhake bapake (Tony Holgate) lair ing Inggris (Laporan Wikipedia).

Mason Holgate Education and Career Buildup

Tanduran ing South Yorkshire, Holgate mesthi kasengsem ing muter bal-balan kanthi profesional wiwit bocah cilik. Dheweke minangka jinis bocah sing pengin ora liya Nanging mung bal bal-balan minangka hadiah. Supaya maringi kekarepane, Tiyang sepuh Mason Holgate setuju putra kasebut gabung ing unit akademi ing kluwarga kulawargane- Barnsley nalika umur 9 taun. Goleki pendhidhikan bal-balan ing klub sing cedhak omah.

Foto Kanak-kanak saka Mason Holgate- Nalika iku gabung karo Barnsley umur 9. Kredit: DailyMail

Nalika maju ing rangking akademi klub, nom-noman sing ditetepake banget kanggo ngetutake ing sikil John Stones panutane lan kanca lulusan akademi Barnsley. Watu ana telung taun luwih dhisik Mason.

Mason Holgate Biografi- Dalan kanggo Fame Crita

Sawise lulusan akademi, Mason wiwit mubeng. Muda sing wis mundhak entuk rasa bal-balan senior sing apik banget. Usahae dheweke weruh dheweke dadi pemain enom ing taun iki dening klub Liga One. Ing musim 2014/2015, Holgate nuduhake macem-macem kemungkinan babagan macem-macem kedadeyan, yaiku prestasi sing narik kawigaten klub paling apik ing Inggris.

Pemain bal-balan Inggris-Jamaika ngalami kenaikan meteorit ing klub Kulawarga, Barnsley FC

Sawise kakehan meksa, Barnsley mundur supaya Holgate ninggalake Everton kanthi rega sing pas. Pertahanan Yorkshire ngetutake jejer mantan lulusan akademi Barnsley, John Stones.

Gabung karo Toffees kanthi biaya transfer kacang udakara £ 2 yuta, nggawe Mason sumpah urip luwih akeh tinimbang sing dikarepake. Bungah anggota kulawarga Mason Holgate ora ngerti wates nalika wektu kasebut nimbali kanggo makili Inggris U20 ing musim sing padha dheweke melu Everton.

Sing wedi: Ngerti pora?… Holgate rumangsa wedi yen kesempatan tim pertama Everton ora bakal tekan ing Taman Goodison. Kanthi Zouma, Michael Keane lan Yerry Mina Kabeh sing ana ing ngarepe, miturut kemungkinan aneh kanggo wong enom Inggris kasebut.

Mason Holgate Biografi- Rising Kuwasa Fame dheweke

Kaya sing ditindakake dening para mudha, Mason entuk luwih akeh pengalaman supaya bisa melu ing papan tim pertama Everton. Dheweke melu ing Kejuaraan West Bromwich Albion kanthi utangan mbayar DUES kanthi ngewangi dheweke menyang tempat kaping 4 lan juara play-off semi-finals.

Bagian biografi Mason Holgate sing paling ora dilalekake wiwit taun Oktober 2019, wektu sing dheweke tetep dadi papan sing tetep Everton wiwit XI. Mason Holgate munggah kaping pirang-pirang acara, yaiku sing ndeleng dheweke nggawe target Toffees sing pertama ing musim 2019/2020.

Musim 2019/2020 pancen dadi musim ora iso dilupakan kanggo Masey. Kredit: MirrorFootball

Ing wektu nulis, Mason dianggep dadi bintang ing Inggris sing bakal teka lan katon kaya Carlo Ancelotti pilihan paling apik saiki ing pertahanan. Sanajan dheweke ora nuduhake jinis flamboyance kaya John Stones, nanging dheweke bareng Tyrone Mings katon minangka janji sabanjure pertahanan The Three Lions '. Telpon Holgate Inggris terus diarani lan saiki diwiwiti kanggo penampilan Inggris senior sing sepisanan Gareth Southgate. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Sapa sing Mason Holgate Pacar?

Kanthi popularitas, mula bisa uga ngerti yen para penggemar bal-balan Everton lan Inggris mesthi mikir babagan ngerti sapa pacare Mason Holgate. Ora ana sing nolak kasunyatan manawa rai bayi sing apik banget katon karo gaya dolanan dheweke ora bakal dadi dheweke minangka A-lister kanggo pacar potensial lan sing dadi bahan bojo. Temokake jawaban ing ngisor iki sing paling cedhak karo panjaluk pacar Mason Holgate. Jenengé yaiku Pia Mia.

Akeh Fans sing wis takon- Sapa pacar Mason Holgate? Mangkene wangsulan paling cedhak. Kredit: DailyMail lan IG

Pia Mia minangka penyanyi Amerika, penulis lagu, aktris lan model Instagram. Hubungan Mason karo Pia Mia saiki wis ora bisa nglamar mripat umum. Anyar, ing Bintang Everton dibintangi partai karo Pia Mia sing apik banget nalika ing Dubai, nalika istirahat mini, pertunjukan sing nggawe rgosip elationship. Ing ngisor iki sing paling cedhak sing bisa ditindakake.

Masey lan pacare sing dikabarake Pia Mia nate seneng karo klub wengi ing Dubai. Kredit: TheSun

Ing video ing ngisor iki, pemain pertahanan Inggris dideleng kanthi nyenengake padusan sampanye lan glugging saka botol sampanye ing samping model sing nggumunke. Klip (ing ngisor iki) katon ing sawetara video media sosial sing diunggahake dening bombshell pirang kanggo dheweke, pengikut 5 yuta.

Mason Holgate Urip Pribadi

Sugeng rawuh ing kasunyatan urip pribadi Mason Holgate. Ing bagean iki, sampeyan bakal ngerti apa sing bakal ditindakake bintang ing Inggris. Pisanan, adoh saka lapangan, Mason sopan, grapyak nanging paling penting, santai.

Bal-balan utamane dolanan wong lanang, yaiku salah sawijining target sing bakal kita goleki. Nanging akeh fans sing kaget ndeleng pemain banget cedhak karo pitch. Loro-lorone Mason lan Tom Davies wis mbukak langkah tambahan kanggo nuduhake bromans sing ora aktif karo Donya.

Fakta Urip Pribadi Mason Holgate. Credits: Instagram

Katelu babagan urip pribadi sing ditampilake ing ndhuwur, Mason Holgate dikenal kanthi jeneng amal dheweke. Dheweke nggawe wektu kanggo ngunjungi penggemar nganggo jersi berbakat lan uga, ngetutake kanca ing rumah sakit kanggo ngunjungi penggemar sing lara.

Ingkang kaping tiga babagan gesang pribadi Mason Holgate, dheweke yaiku wong sing nindakake luwih saka latihan sing dibutuhake supaya dheweke katon angel. Minangka pemain pertandhingan sing apik banget lan rapi, dheweke ora bisa diadili karo penampilan sing ringkes. Pungkasan ing urip pribadine, Mason seneng nglampahi wektu kualitas karo wong sing katon umume saka hubungan sadurunge.

Mason Holgate Katrangan kulawarga

Mula, anggota kulawarga Mason Holgate (gambar ing ngisor iki) ngarani dheweke minangka "Team". Iki nggambarake dheweke cedhak banget. Ing bagean iki, kita bakal menehi cahya luwih akeh kanggo kabeh anggota sing diwiwiti karo wong tuwa Mason Hogate.

Luwih lengkap babagan Ibu Mason Holgate

Miturut Liverpool Echo, Mason nate nyatakake yen ibune isih bengok-bengok dheweke tegese dheweke kamungkinan dadi disiplin. Kajaba iku, ibu super (gambar ing ngisor iki) uga umume duwe peran utama ing kapercayan putrane sanajan katon alus.

Kulawarga Mason Holgate nyebutake awake dadi TEAM lan ibune paling cenderung dadi disiplin.Credit: Instagram

Mason nyritakake informasi babagan ibune nalika ketemu murid ing Sekolah Menengah St Anne Stanley ing Old Swan (wilayah ing jero kutha Liverpool) sekitar Januari 2017.

Luwih lengkap babagan Bapak Mason Holgate

Tony Holgate minangka bapak super keren sing umume katon ing media sosial ngomentari babagan prestasine. Sampeyan bakal setuju karo manawa bapak bapak Mason Holgate dadi dominan, sawijining sebab kenapa bocah kasebut njupuk warna kulit nanging ora katon.

Ketemu Urip Kulawarga Mason Holgate- Ing ngisor iki bapak bapake sing super bangga, Tony Holgate. Kredit: Twitter

Luwih lengkap babagan mbakyune Mason Holgate

Yen ora kanggo foto bocah cilik sing ditampilake ing bagean latar mburi kulawarga Mason Holgate ing artikel iki, sampeyan ora bakal ngerti yen Tayler minangka sedulur tuwa kanggo Mason. Amarga penampilan rai cute Mason Holgate, gampang banget kanggo para penggemar ngira manawa dheweke bakal duwe adhine ayu (ing Tayler) sing kudu ditrapake kabeh. Ya, ramalanmu bener. Tayler ayu banget.

Adhine Tayler Mason Holgate pancen bangga karo adhine. Kredit: IG

Adhine Mason Holgate Tayler brunette sing ayu sing percaya banget marang saben wong Instagram. Dheweke minangka wong sing ora duwe ati sing nyedhiyakake dhukungan emosional kanggo sadulure, nanging sampeyan tegese njaga urip dhewe.

Mason Holgate Lifestyle

Gaya urip Mason Holgate kita bakal mbantu entuk gambaran kapribadine sing luwih apik. Ngili saka gambar ing ngisor iki, sampeyan bakal setuju karo Mason Holgate, adhem. tokoh sing tenang lan diklumpukake. Nggawe dhuwit beya bal-balan minangka piala sing dibutuhake. Sing luwih menarik yaiku cara Mason cocog karo warna mobil saka lemari klambi. Iki minangka tandha gaya urip apik lan endah banget.

Iki minangka mobil Mason Holgate- Pemain bal-balan sing apik seneng seneng nganggo klambi. Kredit: Everton

Mason Holgate Untold facts

Fakta # 1: Mason Holgate Pecah Gaji

Minangka nalika nulis, kontrak pertahanan karo Everton ndeleng dheweke entuk gaji sing sithik £ 1,300,000 saben taun. Iki nggawe dheweke dadi jutawan. Gaji Crunching Mason Holgate dadi nomer sing luwih jero, kita duwe ngisor iki;

UlangGaji Mason Holgate ing Pound sterling
Saben taun£ 1,300,000
Saben sasi£ 100,000
Saben Minggu£ 25,000
Saben dina£ 3,371
Saben Jam£ 148.8
Saben Menit£ 2.48
Saben Detik£ 0.041

Ing presentasi ing ngisor iki, kita nambah gaji Mason Holgate saben detik sing diwiwiti kapan wae kaca iki dibukak.

Iki meh entuk akeh Mason Holgate wiwit wiwit ndeleng kaca iki.

£ 0

yen £ -tokoh ing ndhuwur ora nambah, tegese sampeyan ndeleng saka Kaca AMP. saiki Klik kene kanggo ndeleng penghasilan gaji Mason Holgate per detik. Ngerti pora?… Bakal njupuk pekerja rata-rata ing Inggris paling ora 3.2 taun kanggo entuk dhuwit sing padha Masey earns ing 1 wulan.

Fakta # 2: Potensi Mason Holgate FIFA

Mason Holgate minangka pilihan pertahanan apik kanggo penggemar FIFA sing pengin miwiti karir anyar karo tim favorit. Gambar ing ngisor iki, dheweke minangka salah sawijining pembela muda sing paling apik ing FIFA kanthi rating potensial sing dhuwur.

Ratings FIFA nuduhake Masey mesthi dadi pemain ing mangsa ngarep. Kredit: SoFIFA

Kanthi kepasten, kita yakin manawa Holgate mesthi bakal ngluwihi 82 rating tandha sing disetel kanggo dheweke kanthi game simulasi bal-balan.

Fakta # 3: Sisih liyane Mason Holgate

Mason Holgate nampa peringatan ditulis dening FA Inggris. Dheweke uga didhawuhi rawuh program pendidikan kanggo tweet sing dikirim nalika dheweke isih umur 15 lan 16, siji sing digunakake basa homophobic. Mason Holgate ing wektu kasebut dikirim balesan marang kanca-kancane ing Twitter, balesan sing kalebu tembung kaya "fa * g "," fag * gottttttt "lan" bocah lanang telu".

Amarga dheweke dudu wong diwasa legal, FA Inggris dadi wong sing apikan. Ngerti pora?…, Para penggemar saingan nduwe akun media sosial Mason Holgate kanggo bukti disiplin iki sawise kedadeyan Roberto Firmino. Iki kedadeyan ing salah sawijining Piala FA Everton sing ora sabar.

Sisih liyane Masey sampeyan bisa uga ora ngerti. Kredit: BBC

Fakta # 4: Mason Holgate Tattoo

Budaya tato misuwur ing jagading olahraga saiki. Para pemain bal-balan ing jaman saiki asring digunakake kanggo nggambarake agama utawa wong sing disenengi. Masey banget kita nalika nulis ora gratis tato. Gambar ing ngisor iki, ora ana inks ing awak.

Tato Tato Mason Holgate- Masey dhewe yaiku tato gratis. Kredit: Tony McArdle - Everton FC

Fakta # 5: Mason Holgate Agama

Tuwane Mason Holgate nalika lair menehi jeneng Kristen "Anthony"Lan wungu wong kanggo ngetrapake agama Kristen. Ngerti pora?… Jeneng tengah "Anthony”Yaiku jeneng Kristen sing muncul amarga dipuji ing St Anthony the Great, pangadeg monasticisme Kristen. Iki nuduhake wong tuwa Mason Holgate kudu ngangkat dheweke dadi Katulik.

Mason Holgate wiki

Kesimpulan Biografi Mason Holgate nggawa sampeyan babagan pengetahuan Wiki. Gambar ing ngisor iki, sampeyan menehi informasi cepet babagan dheweke kanthi cara sing ringkes lan gampang.

Pitakon Wikijawaban
Jeneng lengkap:Mason Anthony Holgate
Nama Pangguna:Masey
Tanggal Lahir:22 Oktober 1996 (umur 23 taun 2020)
Tempat lair:Doncaster, Inggris
Wong tuwa:Tony Holgate (Rama). Asmane ibu ora diweruhi nalika nulis
vokalTayler Holgate (Sister)
Tandha Zodiak:Libra
Kulawarga:Jamaika
Karir muda:Barnsley
dhuwur:6 ft 0 ing (1.84 m
Agama:Kristen
Pacar:Pia Mia (Gosip)

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Mason Holgate Plus Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene