Kisah Kanak-kanak Federico Chiesa ditambah Fakta Biografi Untold

0
180
Kisah Kanak-kanak Federico Chiesa ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: Instagram lan headbandsandheartbreak
Kisah Kanak-kanak Federico Chiesa ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: Instagram lan headbandsandheartbreak

Miwiti, dheweke dijuluki "Pepo". Artikel kita menehi jangkoan lengkap babagan Cerita Kanak-kanak Federico Chiesa, Biografi, Fakta Kulawarga, Paraga, Urip Awal, Gaya urip, Urip Pribadi lan acara-acara penting liyane wiwit nalika isih diwasa.

Gesang lan munggah saka Federico Chiesa
Gesang lan munggah saka Federico Chiesa. Kredit Gambar: Instagram lan TransferMarket.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke iku tukang sihir, phi lan sregep. Nanging, sawetara sing nganggep versi Biografi Federico Chiesa sing cukup menarik. Saiki, tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti, mula Wiki Federico Chiesa, ngiringan dening kita Bab lan Content sadurunge KANGGURAN PENTING

Fakta Biografi Federico Chiesa (Wiki)jawaban
Jeneng Lengkap:Federico Chiesa
Nama Pangguna:Pepo
Tanggal Lair lan Umur:25 Oktober 1997 (umur 22 nganti tanggal 2020 Maret)
Papan Lair:Genoa, Italia
Wong tuwa:Francesca Lombardi (Ibu) lan Enrico Chiesa (Rama)
Sandhangan:Adriana (adhine sing luwih enom) lan Lorenzo (adhi luwih enom).
Ex-Pacar:Caterina Ciabatti (diresapi taun 2018)
Pacar Saiki:Benedetta Quagli (wiwit pacar taun 2019)
Pakaryan ::Pemain Bola Sepak (Winger)
dhuwur:1.75 m (5 ft 9 ing)
Pendidikan Sepak Bola Awal:US Settignanese, Florence, Italia.
Zodiak:Scorpio

Kisah Kanak-kanak Federico Chiesa:

Salah sawijining foto bocah cilik sing misuwur yaiku Federico Chiesa
Salah sawijining foto bocah cilik sing misuwur yaiku Federico Chiesa. Kredit Gambar: Instagram.

Kanggo wiwitan, Federico Chiesa lair ing dina kaping 25 Oktober 1997 marang ibune, Francesca Lombardi lan bapak, Enrico Chiesa ing kutha plabuhan Genoa, sisih lor-kulon Italia. Wong tuwane Federico Chiesa nduwe dheweke minangka anak sing nomer siji saka telu bocah-bocah sing apik banget (lanang lan wadon).

Genius bal-balan kasebut dadi nasional Eropa bonafide kanthi akar kulawarga Italia lan etnis Ligurian. Dheweke tansaya munggah ing Florence sing dumunung ing Italia, ing samping adhine Adriana lan adhine sing luwih enom, Lorenzo. Ing ngisor iki foto anak-anak sedulur Federico Chiesa sing lucu banget.

Tanduran ing Florence Childhood Photo of Federico Chiesa karo adhine Adriana
Foto Kanak-kanak sing langka saka Federico Chiesa karo adhine Adriana tuwuh ing Florence. Kredit Gambar: Instagram.

Nembang ing Florence, Federico wiwit main bal-balan wiwit umur rong taun, yaiku wektu dheweke sinau cara mlaku. Dalane bal-balan ing awal bal-balan ora saka olahraga bocah cilik liyane kanggo melu utawa uga ora duwe motif uler sing dipasang karo wong tuwane.

Latar mburi Kulawarga Federico Chiesa:

Luwih dadi pitakonan DNA amarga Federico saka latar kulawarga kelas ndhuwur sing urip lan ambegan bal-balan, berkat pertandhingan bal-balan bapake - Enrico sing dadi pemain bal-balan profesional ing wektu kasebut.
Kaya ngono, kudu dipikirake yen semangat enom sing luwih enom ing olahraga kasebut minangka turun temurun lan wis ngasuh saka bapake sing ndeleng prospek ing dheweke, uga ibune sing dadi penggemar bal-balan bal-balan bojone lan mentor. Ing ngisor iki foto manis saka wong tuwa Federico Chiesa nalika lagi diputer ngrawat peran ing wong- katresnan, manungsa waé, pangerten, nampi, wektu, lan dhukungan karir.
Ketemu karo wong tuwane Federico Chiesa sing dhukungan banget kanggo genus bal-balan nalika umuré isih awal.
Ketemu karo wong tuwa Federico Chiesa sing dhukungan banget kanggo jenius bal-balan nalika umuré isih awal. Kredit Gambar: Instagram.

Pendidikan lan Pembentukan Karir Federico Chiesa:

Wong tuwane Federico Chiesa supaya dheweke ndhaptar karo klub lokal AS Settignanese, sing ana ing Florence, cedhak banget karo omah kulawargane nalika Federico umur 5. Dheweke miwiti latihan karo klub lokal AS Settignanese sadurunge gabung. Fiorentina akademi telung taun sawuse. Nalika dolanan karo klub cilik, wong tuwa Federico Chiesa nggawe dheweke mulai entuk pendidikan ing International School of Florence, yaiku salah sawijining sekolah internasional paling tuwa ing Eropa.

Perkembangan kasebut kanggo mesthekake yen Federico bakal duwe masa depan sing apik, ora ana sing nggayuh karir ing bal-balan duwe pungkasan seneng utawa ora. Federico nggawe dheweke seneng kanthi sinau kanthi apik lan malah sinau ilmu olahraga ing tingkat universitas mengko.

Dheweke pancen apik banget sajrone pasinaon, sanajan main bal-balan ing rangking akademi Fiorentina
Dheweke pancen apik banget sajrone pasinaon, sanajan main bal-balan ing rangking akademi Fiorentina. Kredit Gambar: Instagram.

Taun Awal Federico Chiesa ing Bal-balan:

Nanging, Federico ora ditemokake kurang ing pertandhingan bal-balan. Nyatane, dheweke ora bakal nate kelingan yen bapakne terus ngandhani supaya nglatih 100% kaya-kaya saben latihan dadi game dhewe.
Akibaté, Federico enom mundhak rangking Fiorentina pantas lan pantes amarga ora digawe kanggo ngenali akar bal-balan utawa judhul keturunan. Dheweke luwih becik nggawe pendhapat lan promosi kanthi kuwat lan ambisi.
Akademi Fiorentina minangka salah sawijining papan ing urip sing menehi rekomendasi utawa judhul keturunan. Siji-sijine perkara sing penting banget lan dheweke ora kekurangan ing departemen kasebut
Akademi Fiorentina minangka salah sawijining papan ing babagan urip sing ora dianggep rekomendasi utawa judhul keturunan. Siji-sijine perkara sing penting banget lan dheweke ora kekurangan ing departemen kasebut. Kredit Gambar: Instagram.

Biografi Federico Chiesa - Dalan kanggo Fame Crita:

Sasampunipun tunjangan pinunjul karo skuad bawah Fiorentina suwene rong musim (19–2014) Federico entuk kontrak profesional sing pisanan karo klub kasebut ing wulan Februari 2016 lan nggawe kompetitif nalika kalah 2016-2 nglawan Juventus.
Saklajengipun, dheweke berjuang sethithik kanggo nemokake sikil lan identitas. Sanajan ngupayakake gol profesional pisanan ing Liga Europa 1-2 kamenangan ing Qarabağ, Federico dikirim nalika match padha kanggo pesenan kaping pindho. Iki bisa uga, salah sawijining wayahe Biografi Federico Chiesa nalika kedadeyan kasebut angel.
Praupan genuis bal-balan sing digawe nalika kekurangan wangun sing apik nyukupi pesenan kaping pindho
Prakiraan kira-kira sing digawe genius bal-balan nalika kekurangan wangun sing apik nyukupi pesenan kaping pindho. Kredit Gambar: Gol.

Riwayat Federico Chiesa Munggah Kanggo Fame:

Ora nganti taun ngarep, khusus ing wulan Januari 2017, Federico nemokake stabilitas lan entuk kontrak kontrak sing bakal weruh dheweke terus main bal-balan ing pesawat Fiorentina nganti Juni 2021.
Pemain winger kasebut miwiti tombol kunci lan gol gol ing Serie A kanggo Fiorentina ing taun-taun kepungkur. Dheweke malah duwe Hattrick pisanan kanggo klub kasebut ing kamenangan ing omah 7-1 nalika Roma ing pertandhingan suku Coppa Italia ing Januari 2019.
Sanajan dheweke winger, dheweke ngetung kaping telu dadi penggemar lan wong sing cocog.
Sanajan dheweke winger, dheweke ngetung kaping telu dadi penggemar lan wong sing cocog. Kredit Gambar: Youtube.

Garwane lan Bocah Federico Chiesa:

Ngalih menyang gesang katresnan Federico Chiesa, dheweke wis ngerti duwe pacar loro sing ora duwe anak lanang utawa wadon (s) ora kawin (kaya nalika nulis). Kaping pisanan yaiku Caterina Ciabatti, wanita ayu sing ditemoni ing taun 2017. Dheweke enggal-enggal wiwit urip bebarengan ing sawijining omah ing tebing Arno ing Tuscany. Sedhih manuk-manuk katresnan sing katon sampurna bakal beda-beda ing pungkasan taun 2018.
Federico Chiesa pisanan romantis melu Caterina Ciabatti
Federico Chiesa pisanan romantis melu Caterina Ciabatti. Kredit Gambar: Instagram.
Sawetara wulan, Federico wiwit pacar karo Benedetta Quagli ing taun 2019 lan nggawe hubungane dikenal kanthi ngunggah foto dheweke duwe wektu sing apik ing Instagram. Katresnan tresna banget lan ora ana kamungkinan yen bisa nggayuh target pasangan minangka bojo lan mbesuk.
Ketemu pacar nomer loro Federico Chiesa Benedetta Quagli
Ketemu pacar nomer loro Federico Chiesa Benedetta Quagli. Kredit Gambar: Instagram.

Urip Kulawarga Federico Chiesa:

Winger sing apik tenan yaiku produk saka kulawarga sing maha sih lan prewangan. Ing bagean iki, sampeyan bakal nggawa sampeyan informasi luwih lengkap babagan anggota kulawarga Federico Chiesa sing diwiwiti saka wong tuwane.

Luwih lengkap babagan Rama Federico Chiesa:

Pemain bal-balan Ex-profesional Enrico Chiesa minangka bapak Federico. Dheweke lair tanggal 29 Desember 1970 ing Genoa Italia. Dheweke wiwit main bal-balan kompetitif ing klub amatir Pontedecimo lan banjur mlebu kontrak profesional pertama karo Sampdoria ing taun 1989. Dadi misuwur minangka juru main gol, Enrico ngenteni rong puluh taun sabanjure karier dheweke main kanggo tim Italia paling ndhuwur sing kalebu Parma, Fiorentina lan Lazio.
Bapak Federico minangka penjaring gol utama ing klub Italia kalebu Parma.
Bapak Federico Chiesa minangka penjaring gol utama kanggo akeh klub Italia kalebu Parma. Kredit Gambar: Instagram.
Dheweke mungkasi karir karo Figline ing taun 2010 lan wiwit nate nglaras pensiun kanthi menehi bimbingan para nom-noman kaya putrane menyang bal-balan top-flight. Ora ana keraguan manawa Federico cedhak karo bapakne sing menehi kredensial amarga menehi saran profesional babagan pentinge play uga ngurmati pemain lan wasit. Luwih penting, dheweke ora ngerti apa sing kudu dimainake pemain sayap nanging ninggalake aspek kasebut kanggo pelatih.
Enrico ora mung bapakke Federico nanging penasehat profesional.
Enrico ora mung bapakke Federico nanging penasehat profesional. Kredit Gambar: Instagram.

Luwih lengkap babagan Ibu Federico Chiesa:

Francesca Lombardi minangka ibu Federico lan sing paling populer saka wong tuwa winger kasebut. Iki amarga winger durung bisa ngomong utawa nggawe referensi kanggo dheweke sajrone wawancara. Dadi, ora akeh sing ngerti babagan ibune telu kajaba dheweke kalebu bojo sing apik kanggo bojone lan pilar dhukungan kanggo anake.
Federico Chiesa duwe wektu sing apik karo ibune sing apik banget.
Ketemu karo Ibu Federico Chiesa sing apikan karo putra sing apik banget. Kredit Gambar: Instagram.

Babagan Saudara Federico Chiesa:

Anggota langsung kulawarga Federico Chiesa kalebu awake dhewe, loro adhi (adhine Adriana lan sadulure Lorenzo) lan wong tuwa. Ngerti pora?… Adriana nggambar ing ngisor sekolah ing Universitas Milan - tanggal Februari (2020) - ing pawiyatan sinau Ekonomi.
Ketemu adhine Federico Chiesa lan rayine
Ketemu Saudara Federico Chiesa- Adhine lan adhine. Kredit Gambar: Instagram.
Ing sisih liya, sadulur Federico Chiesa Lorenzo nalika nulis, main ing sistem pemuda Fiorentina lan ngarep-arep bisa nggayuh temah kaya kakange.

Babagan Kerabat Federico Chiesa:

Babagan nenek moyang Keluarga Federico Chiesa, ora ana cathetan nyatakake simbah-simbah nenek lan bapak, nalika bapak-bapak, ibu-ibu, keponakan lan nieces umume ora dingerteni nalika nulis biografi iki.

Babagan Urip pribadi Federico Chiesa:

Apa sampeyan ngerti yen Federico Chiesa nampilake sipat pribadine sing dipamerake dening individu sing Tandha Zodiak yaiku Scorpio? Dheweke hasrat, intuisi, luar biasa lan sregep.
Ditambahake karo sipat persona Federico Chiesa minangka kekarepan dheweke amarga ora ngumumake babagan urip pribadi lan pribadi. Kapentingan lan hobi winger kasebut kalebu sinau, main game video lan mbuwang wektu sing apik karo kulawarga lan kanca-kancane.
Delengen apa sing ditindakake kanggo luang
Delengen apa sing ditindakake kanggo luang. Kredit Gambar: Instagram.

Gaya Urip Federico Chiesa:

Babagan carane Federico Chiesa nggawe lan nglampahi dhuwit, dheweke duwe kira-kira regane net $ 2 yuta ing wektu nulis biografi iki. Aliran kasugihan winger asale saka upah lan upah sing ditampa saka muter bal-balan ing ndhuwur.
Winger iki uga bakal ngasilake penghasilan pinunjul saka endorsemen. Kaya ngono, dheweke ora duwe masalah njelajah ing mobil super eksotis utawa manggon ing omah lan apartemen sing larang ing Italia.
Iki foto genuis bal-balan sing jarang banget ing mobil super sing durung diweruhi
Iki foto langka genius bal-balan ing supercar sing ora bisa dakerteni. Kredit Gambar: Instagram.

Fakta Federico Chiesa:

Kanggo mungkasi crita lan biografi anak Federico Chiesa, ing kene ora ana bukti sing ora dingerteni utawa ora ngerti babagan winger kasebut.

Fakta # 1 - Rugi Gangguan:

Wiwit wiwit kesusu menyang adegan bal-balan ing klub, ana minat kanggo entuk akeh Federico Chiesa. Bebener iku, tdheweke kontrak Prancis karo ACF Fiorentina ndeleng dheweke entuk gaji sing bisa mbayar 3.1 yuta yuta saben taun. Sing luwih kaget ing ngisor iki, gaji gaji Federico Chiesa saben taun, wulan, dina, jam, menit lan detik (kaya ing wektu nulis).

TENUREPangentukan ing Euros
(€)
Entuk ing Pounds
(£)
Pangentukan ing USD
($)
Saben taun€ 3,100,000£ 2,600,000$ 3,498,815
Saben sasi€ 258,333£ 216,667$ 291,568
Saben Minggu€ 59,615£ 50,000$ 72,892
Saben dina€ 8,493£ 7,123$ 10,413
Saben Jam€ 354£ 297$ 433.9
Saben Menit€ 5.90£ 4.95$ 7.2
Saben Detik€ 0.10£ 0.08$ 0.12

Iki meh entuk akeh Federico Chiesa wiwit wiwit ndeleng kaca iki.

€ 0

Yen sampeyan ndeleng ing ndhuwur maca (0), tegese sampeyan ndeleng kaca AMP. saiki Klik kene kanggo ndeleng kenaikan gaji sak detik.

Wao!. Ngerti pora?… Wong rata-rata ing Italia kudu kerja paling ora 1.6 taun kanggo entuk € 50,000, yaiku jumlah Federico Chiesa sing entuk sajrone setaun.

Fakta # 2 - Udud lan Ngombe:

Winger ora ngombe kanthi ora tanggung jawab, dheweke uga duwe komplikasi kesehatan amarga ngrokok. Dheweke luwih religius kanthi njaga gaya urip sing sehat kanggo kepentingan paling apik ing bal-balan top-flight.

Fakta # 3 - Peringkat FIFA:

Federico kurang saka 5 taun main bal-balan paling dhuwur, pangembangan sing nerangake ngapa dheweke duwe peringkat FIFA sing murah 78. Iki minangka kasunyatan sing dingerteni manawa wektu ngobati lan nambah. Kasus iki ora bakal beda karo pemain sayap sing duwe potensial kanggo entuk peringkat 85.
Kita bakal luwih seneng ndeleng dheweke urip kanthi peringkat potensial kasebut.
Kita bakal luwih seneng ndeleng dheweke urip kanthi peringkat potensial kasebut. Kredit Gambar: SoFIFA.

Fact #4 - Agama:

Katone Keluarga Federico Chiesa nindakake agama Kristen. Nanging, pemain golf Italia dhewe durung nate mbukak umum kanggo nganakake kapercayan sajrone wawancara. Nanging, rintangan kita milih dheweke dadi wong Kristen kaya pirang-pirang Italia.

Fakta # 5 - Tato:

Federico Chiesa duwure dhuwur 5 kaki, 9 inci lan kulit tanpa kulit sing ora ana cacat. Nanging, dheweke ora duwe tato nalika nulis lan mbokmenawa ora nggambarake ide entuk seni awak. Dheweke katon kaya cocog lan ngluwihi rekaman bapake sing ora duwe tato sajrone karier 2-dekade ing bal-balan top-flight.
Kaya bapak kaya putra: Apa kowe ora setuju?
Kaya bapak kaya putra: Apa kowe ora setuju? Kredit Gambar: Instagram.

Fakta # 6 - Wong sing diajeni lan ngujo:

Final saka kasunyatan Federico Chiesa yaiku pirembagan babagan sapa sing disembah lan dikagumi. Ngerti pora?… winger tuwuh tuwuh legenda Brasilian Ricardo Kaka dadi pahlawan jamane. Winger iki uga kagum karo para kontemporer Leroy waras lan Kevin de Bruyne kanggo cara sing nggumunake ing peran ing Manchester City.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Federico Chiesa Liyane Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene