Kisah Kanak-kanak Brandon Williams ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Brandon Williams ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Brandon Williams kita nyritakake kasunyatan babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Garwane, Gaya Hidup, Worth Bersih lan Urip Pribadi.

Singkat, kita menehi sejarah pemain bal-balan profesional Inggris kanthi Jeneng "bran“. Crita Urip diwiwiti saka wiwitan, nganti dadi misuwur kanthi game kasebut.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke dadi kiwa kiwa sing wani, jasmani lan nalika nulis, disetel Luke Shaw lan Young. Nanging, mung sawetara penggemar bal-balan sing nganggep versi Biografi Brandon Williams sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Brandon Williams - Latar Belakang Kulawarga lan Wiwitan:

Brandon Paul Brian Williams lair ing 3rd September 2000 marang wong tuwané ing kutha Manchester, Inggris. Pemain bal-balan kasebut, saka akar kulawarga kulawarga Inggris, lair ing wayah milenium anyar, taun (2000) ing ngendi gangguan teknologi kaya sadurunge dituntut bakal ana- sejatine ora tau ana.

Brandon Williams lair ing taun 2000, taun ing jagad iki, sejatine ora rampung lan kabeh ramalan katon palsu. Kredit Gambar: BBC, Instagram lan Amazon
Brandon Williams lair ing taun 2000, taun ing jagad iki, sejatine ora rampung lan kabeh ramalan katon palsu.

Sejatine dikandhani!… Ing taun kasebut, 2000 nalika Brandon lair, ora tau ana Y2K, (bug millennium sing terkenal). Nyatane, Pesawat kaya sing diprediksi ora bakal tiba saka langit. Malah rudal ora ditembak kanthi ora sengaja lan panyetelan tanggal hipotesis ing komputer ora nate kedadeyan. Ora ana prekara-prekara sing medeni iki nyebabake rasa lega wong tuwa Brandon Williams.

Kaya Marcus Rashford, Brandon Williams asale keluargane saka kutha gedhe ing Manchester. Iki minangka kutha kanthi warisan olahraga sing gedhe banget lan sing paling penting, diwenehi label minangka salah sawijining papan paling urip ing Eropa. Apa sampeyan lagi golek nedha bengi panganan sing enak, bar anggur mewah, tradisional 'ale nyata'Pub, utawa papan kanggo nari wengi, kutha Manchester (digambar ing ngisor iki) kabeh.

Brandon Williams asale keluargane saka kutha gedhe ing Manchester, Inggris. Kredit: VisitMflix
Brandon Williams asale keluargane saka kutha gedhe ing Manchester, Inggris.

Bintang Manchester United tuwuh ing omah kulawarga kelas menengah. Brandon's wong tuwa kaya umume warga Manchester sing duwe rata-rata kerja nanging ora duwe pendhidhikan finansial paling apik. Kulawarga kasebut manggon ing omah kanthi penghasilan murah ing wilayah sing akeh banget kegiyatan bal-balan.

Crita Kanak-kanak Brandon Williams - Pendhidhikan lan Karir:

Apa sampeyan ngerti… Saben bocah lokal saka Manchester ing tahap awal urip kudu milih apa lagi RED DEVIL OR Penggemar NOISY (Sky Blue)?.

Brandon Williams- kaya bocah cilik sing tuwuh ing Manchester, mangsuli Pitakon Abang lan Langit Biru. Kredit Gambar: Twitter
Brandon Williams- kaya bocah cilik sing tuwuh ing Manchester, mangsuli Pitakon Abang lan Langit Biru. Kredit Gambar: Twitter

Njawab pitakonan perlu amarga sampeyan ora masalah apa sampeyan duwe kulawarga metu saka kutha. Nganti sikil sampeyan ing Manchester, sampeyan bakal duwe wangsulan babagan pitakon kasebut. Maneh, nalika nanggapi pitakon kasebut, sampeyan kudu ndedonga supaya wangsulan sampeyan ora bisa dibuwang, kayata milih klub sing netral kayata; Rochdale, Bolton Wanderers utawa Wigan.

Kanggo Brandon Williams, wangsulane gampang- 'Manchester United ', klub sing didhukung dening kabeh anggota kulawarga. Kajaba dadi penggemar bal-balan lan main game sok-sok sawise sekolah, Brandon cilik ngerti yen dheweke duwe bakat nggawe jeneng ing bal-balan. Nalika isih cilik, dheweke wiwit ngimpi bisa ndeleng awake dhewe ing akademi United.

Kanggo nggarap standar akademi, kiwa-mburi mundhak angel main game kanthi kompetitif ing lapangan lokal Manchester. Ora suwe sadurunge dheweke dikenal karo pramuka Man United sing ngundang dheweke pacoban karo klub. Bangga saka wong tuwa Brandon Williams lan anggota kulawarga ora ngerti wates nalika nandhang uji coba lan ditampa ing akademi Amerika Serikat.

Crita Kanak-kanak Brandon Williams - Urip Karir Awal:

Ngerti kekarepane bocah lanang kanggo main bal-balan, wong tuwa Brandon Williams nindakake kabeh sing bisa ditindakake kanggo nunjang karir enom. Apa sampeyan ngerti?… Brandon gabung karo United (umur 6) nalika perusahaan asuransi Amerika AIG disponsori klambi klambi lan KAMBING- C Ronaldo ana ing pucuking kekuwatane.

Wiwitane, Brandon ngerti yen dheweke butuh luwih akeh tinimbang mung duwe teknik lan ambisi sing apik kanggo entuk gelar akademi klub sing kompetitif banget. Dheweke kudu ngetrapake intelijen game, kadewasan, strategi fitness fisik, lan sing paling penting, duwe pola pikir sing cocog kanggo unggul. Iki nggawe bocah lokal sukses ngrebut rangking, nganti tekan klub-klub ing sangisore 23-tim.

Fakta Biografi Brandon Williams - Cara Terkenal:

Ing wiwitan musim 2017 / 2018, Brandon dipromosikan dadi regu ing Under-23. AkuOra suwe suwe dheweke dadi prodhuk sajrone peran diwasa ing sisih kiwa kiwa. Minangka hadiah kanggo doggedness, kadewasan lan percaya dhiri, Brandon Williams dipasrahake karo kapten pasukan skuad cadangan United sanajan mung 18- apa prestasi kanggo bocah sing kurang.

Brandon Williams Road to Fame Story- Kadewasaan dheweke nate dadi pimpinan. Kredit Gambar: TalkingBaws
Brandon Williams Road to Fame Story- Kadewasanane nggawe dheweke dadi pimpinan.

Brandon Williams Bio - Crita Menenga:

Ngeksploitasi Kesempatan kiwa-mburi: kanthi Luke Shaw dadi gampang kanggo ciloko lan Ashley Young ora dadi sing paling apik, Brandon weruh kelemahane ing posisi kiwa United lan langsung miwiti rencana kanggo ngisi papan sing gemeter.

Kaping pisanan, Brandon ing 30 tanggal Agustus 2019 sukses nglawan skuad pemuda Inggris, pembangunan sing bisa nggedhekake CV. Banjur, remaja kiwa maneh mundur rencana arep nyembah bos Ole Gunnar Solskjaer lan penggemar United akeh. Amarga Brandon minangka pemain lokal sing lair lan tuwuh ing Manchester (kaya Marcus Rashford), ana romance ekstra nalika nalika dheweke nyembur, menehi kinerja sing apik banget.

Nalika musim 2019 / 2020 ing Manchester United saya suwe saya surut, mula ana kemungkinan luwih apik kanggo golek apa wae sing bakal menehi harapan ngarepake kiwa-mburi. Munculé Brandon Williams dadi pengarep-arep ing klub kasebut minangka bintang lokal ing wektu sing durung ana gol ing gol liga premier pisanan marang Sheffield United ing 24 tanggal November, 2019.

randon Williams mencetak gol debut kanggo United nalika main imbang 3-3 karo Sheffield tanggal 24 Nov 2019. Kredit: United & UnitedinFocus
randon Williams mencetak gol debut kanggo United nalika main imbang 3-3 karo Sheffield tanggal 24 Nov 2019.

Entuk munggah meteoric iki pancen wis weruh Luke Shaw lan Ashley Young Amarga wedi yen pesaing sing sah kanggo peranan sisih kiwa uga wis teka. Mung masalah sadurunge Brandon negesake tuntutan lengkap babagan peran kasebut. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Sapa sing bakal dadi Pacar lan Istri Brandon Williams?

Amarga misuwur lan gaya main, mesthine manawa akeh penggemar United sing mikir babagan ngerti apa Brendon Williams duwe pacar utawa garwa. Ya!… Ora bisa diselaki kasunyatane dheweke tenang lan katon sing diklumpukake ditambah karo gayane main ora bakal nggawe dheweke dadi puncak dhaptar kekarepan calon pacar.

Fans wis kepingin weruh apa Brandon Williams duwe pacar utawa garwa. Kredit Gambar: Instagram
Penggemar kepengin weruh apa Brandon Williams duwe pacar utawa garwa.

Ing wektu nulis, katon Brandon Williams nggawe upaya sadar supaya ora ngumumake informasi babagan pacare. Nanging, nalika isih nulis, katon bisa dadi siji lan bisa uga golek pacar. Ya !! Luwih bener- kaya sing katon ing wong Zara McDermott. Saiki ayo critakake babagan crita kasebut.

Kesepakatan sing Alatan Kanggo Zara McDermott sing CantikSadurunge gol liga perdana pertama Brandon ing 24 November, 2019, situs web Inggris sing populer mirror nerbitake crita babagan dheweke njupuk paribasan kanggo Zara McDermott sing apik banget sing dadi pacar karo bintang kasunyatan Sam Thompson. 

Brandon Williams nate pingin kepengin Zara McDermott dadi pacare. Kredit Gambar: Instagram lan Mirror
Brandon Williams nate pingin kepengin Zara McDermott dadi pacare.

Ing laporan, Sam Thompson (digambar ing ndhuwur kanthi bukti digital mobile) nyatakake manawa dheweke nyekel Brandon Williams sing nyoba ngubungi pacare Zara McDermott liwat Instagram. Kanggo Zara sing ayu, sanajan duwe pacar ing Sam, katon ora cekak mengeti. Sapa ngerti?… Zara bisa uga tiba ing Brandon Williams lan bisa dadi pacare (utawa uga ora).

Brandon Williams Urip Pribadi:

Adoh saka kabeh kegiatan bal-balan, ngerteni Kehidupan Pribadi Brandon Williams bakal mbantu sampeyan njupuk gambaran babagan kapribadene sing luwih apik. Miwiti, dheweke minangka tokoh sing apik, tenang lan dikumpulake. Adoh saka bal-balan, dheweke asring ditemokake ing papan sing tepat, ora nemoni masalah lan ngerti bahan kanggo urip sing bahagia.

Brandon Williams Pribadi Pribadi adoh saka Sepak Bola. Kredit Gambar: Instagram
Brandon Williams Pribadi Pribadi adoh saka Sepak Bola.
Luwih akeh babagan urip pribadine, Brandon duwe cara urip sing metodologis, sing bisa njamin ora ana kasempatan. Dheweke minangka wong sing tetep mikir yen ora cukup wektu kanggo nyisihake kesempatan nalika ngetok lawang. Dadi pesaing United 'kiwa-kiwa' pancen minangka kesempatan paling gedhe sing wis ditindakake sajrone urip.

Brandon Williams Family Family:

Brandon bangga amarga wis diwasa lan dhuwur anggota kulawargane (kalebu kulawarga lengkap) wis tekan olahraga, ora mung ing bal-balan. Apa sampeyan ngerti?… Kulawarga Williams uga misuwur ing Manchester amarga prestasine tinju amarga seduluré Brandon- Zelfa Barrett sing nalika nulis, kalebu Inggris. Juara bobot Super Feather.
Brandon Williams ana gandhengane karo juara tinju Inggris Zelfa Barrett. Kredit Gambar: Instagram lan Mirror
Brandon Williams ana gandhengane karo juara tinju Inggris Zelfa Barrett.
Kaya sing diamati ing ndhuwur, kulawarga Brandon Williams uga duwe campuran etnis Inggris Ireng kanthi akar kulawarga sing dilacak ing Afrika.

Fakta Gaya urip Brandon Williams:

Ing wektu nulis, Brandon minangka pemain bal-balan sing main kanggo United, klub paling gedhe ing Inggris. Amarga wis ana ing ndhuwur game, mula ora bakal dadi pemain bal-balan jutawan. Saiki ngerti gaya urip dheweke bakal njaluk gambaran babagan taraf urip sing luwih apik.

Brandon urip sing teratur ing Manchester, urip sing ora ana sing dibuwang ora rasional. Dheweke yaiku wong sing duwe kabutuhan praktis sing ora akeh. Ing wektu nulis, ora ana barang-barang kaya mobil endah, omah gedhong gampang dingerteni dening para pemain bal-balan sing manggon gaya urip sing ora apik.

Brandon Williams Gaya urip. Dheweke minangka penangkal Kredit gaya urip sing larang: Express, Gm4u
Brandon Williams Gaya urip. Dheweke minangka penawar kanggo gaya urip sing larang.

Brandon Williams Fakta sing Ora Biasa:

Pemain bal-balan ora apik: Duwe sedulur lanang sepupu minangka petinju tegese Brandon minangka pemain bal-balan sing bisa seneng banget. Ya, dheweke bisa gampang kelangan lan bisa menehi reaksi marang mungsuh sing pengin gelut karo dheweke. Kaya sing diamati ing ngisor iki, ora ana sing bisa ngganggu bocah lokal Manchester, paling ora Maypay ngundang dheweke supaya bisa gelut.

Brandon Williams- Ora ana tukang nimbali. Kredit Gambar: ManchesterEveningNews
Brandon Williams- Ora ana tukang nimbali. Kredit Gambar: ManchesterEveningNews

Dheweke paling enom saka wong populer 10 sing jenenge Brandon Williams: Nalika nggoleki jeneng "Brandon Williams" ing google, sampeyan bisa uga nemoni jeneng sing diarani akeh selebriti. Miturut Wikipedia, ana 10 selebriti Brandon Williams lan kita dhewe sing paling enom. Priksa identitas 9 Brandon Williams liyane miturut Wikipedia.

Brandon Williams minangka sing paling enom saka 9 wong liyane sing duwe jeneng kasebut. Kredit Gambar: Wikipedia.
Brandon Williams minangka sing paling enom saka 9 wong liyane sing duwe jeneng kasebut.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Bocah-bocah Brandon Williams Kita Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, monggo dituduhake karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar