Kisah Kanak-kanak Brandon Williams ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Brandon Williams ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo Instagram lan Liga Premier
Kisah Kanak-kanak Brandon Williams ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo Instagram lan Liga Premier

Paling Keri Dianyari

LB nampilake Kisah Penuh Sepak Bola Genius kanthi Jeneng Nickiantibran". Kisah Kanak-kanak Brandon Williams Kita Fakta Biografi Untold Biografi Untold nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Analisis kasebut kalebu latar umur / latar mburi kulawarga, pendhidhikan / karir, awal karir, dalan misuwur, mundhak crita, urip hubungan, urip pribadi, fakta kulawarga, gaya urip lan fakta-fakta liyane sing misuwur babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke dadi kiwa kiwa sing wani, jasmani lan nalika nulis, disetel Luke Shaw lan Young. Nanging, mung sawetara pembuangan bal-balan sing nganggep versi Biografi Brandon Williams sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Brandon Williams ditambah Fakta Biografi Untold - Latar Kulawarga lan Urip Awal

Brandon Paul Brian Williams lair ing 3rd September 2000 marang wong tuwané ing kutha Manchester, Inggris. Pemain bal-balan kasebut, saka akar kulawarga kulawarga Inggris, lair ing wayah milenium anyar, taun (2000) ing ngendi gangguan teknologi kaya sadurunge dituntut bakal ana- sejatine ora tau ana.

Brandon Williams lair ing taun 2000, taun kabeh ramalan sing sejatine ora nate kedadeyan
Brandon Williams lair ing taun 2000, taun jagad, sejatine ora nate rampung lan kabeh ramalan katon salah. Kredit Gambar: BBC, Instagram lan Amazon

Bebener dikandhani! ... Ing taun kasebut, 2000 nalika Brandon lair, ora tau ana Y2K, (bug millennium sing terkenal). Kasunyatane, pesawat kaya sing diprediksi ora tiba saka langit. Malah pluru ora sengaja lan nyetel tanggal hipotesis ing komputer ora tau kedadeyan. Kahanan sing ora diwedharake ing acara kasebut diwedharake wong tuwa Brandon Williams gedhe.

Kaya Marcus Rashford, Brandon Williams duwe kulawargane asal saka kutha gedhe ing Manchester. Iki minangka kutha sing duwe warisan olahraga sing paling gedhe lan sing paling penting, kanthi label minangka salah sawijining papan sing paling dawa sing isih urip ing Eropa. Apa sampeyan lagi golek nedha bengi sing ngombe, bar anggur upmarket, tradisional 'ale nyata'pub, utawa papan kanggo nari wengi, kutha Manchester (gambar ing ngisor iki) kabeh.

Brandon Williams duwe kulawargane asal saka kutha gedhe ing Manchester, Inggris
Brandon Williams duwe kulawargane asal saka kutha gedhe ing Manchester, Inggris. Kredit:NgunjungiManchester

Lintang Manchester United tansaya tuwuh ing omah kulawarga kelas menengah. Brandon wong tuwa kaya umume warga Manchester sing umume kerja rata-rata nanging ora duwe pendidikan finansial paling apik. Kulawarga urip ing omah kanthi pendapatan murah ing wilayah sing ditrapake kanthi kegiatan bal-balan.

Kisah Kanak-kanak Brandon Williams ditambah Fakta Biografi Untold - Pendhidhikan lan Karir Banget

Apa kowe ngerti ... Saben bocah lokal saka Manchester ing tahap awal urip kudu milih apa lagi RED DEVIL OR Penggemar NOISY (Sky Blue)?.

Brandon Williams - kaya bocah cilik sing tuwuh ing Manchester njawab Pitakon Abang-SkyBlue
Brandon Williams - kaya bocah liyane sing tuwuh ing Manchester njawab Pitakonan Abang lan Langit-Biru. Kredit Gambar: Twitter

Menjawab pitakon perlu amarga ora ana masalah yen sampeyan duwe kulawarga ing njaba kutha. Sajrone sikil sampeyan ing Manchester, sampeyan ngarepake duwe jawaban ing pitakonan kasebut. Maneh, nalika njawab pitakonan kasebut, sampeyan kudu ndedonga manawa wangsulan sampeyan ora adoh, kayata milih klub netral; Rochdale, Bolton Wanderers utawa Wigan.

Kanggo Brandon Williams, wangsulan pancen gampang- 'Manchester United ', klub sing didhukung dening kabeh anggota kulawarga. Asides dadi penggemar bal-balan lan main bola-bali sawise jaman sekolah, sethithik Brandon ngerti yen dheweke duwe bakat kanggo nggawe jeneng awake dhewe karo bal-balan. Ing umur sing awal, dheweke wiwit ngalamun kanggo ndeleng awake ing akademi United.

Kanggo nggarap standar akademi, kiwa-mburi mundhak angel main game kanthi kompetitif ing tendhangan lokal Manchester. Ora suwe sadurunge dheweke dikenali dening Pengakap Man United sing ngajak dheweke pacoban karo klub. Bangga karo wong tuwane Brandon Williams lan anggota kulawarga ora ngerti wates nalika dheweke nuli nyoba lan nampa akademi Amerika.

Kisah Kanak-kanak Brandon Williams ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Ngerteni kekarepane bocah lanang kanggo muter bal-balan supaya bisa urip, wong tuwa Brandon Williams nindakake kabeh supaya bisa ndhukung karier enom. Ngerti pora?… Brandon gabung karo United (umur 6) nalika perusahaan asuransi Amerika AIG disponsor klambi klambi lan GOAT- C Ronaldo ana ing pucuking kekuwatane.

Wiwitane, Brandon ngerti dheweke luwih mbutuhake teknik lan ambisi sing apik kanggo entuk rangking akademi kompetitif klub. Dheweke kudu ngetrapake intelijen game, kematangan, strategi fitness fisik, lan sing paling penting, duwe pola pikir sing cocog kanggo unggul. Iki ndeleng bocah lanang sing sukses entuk liwat rangking, kanthi cara munggah menyang klub ing sangisore 23-squad.

Kisah Kanak-kanak Brandon Williams ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame

Ing wiwitan musim 2017 / 2018, Brandon dipromosikan dadi regu ing Under-23. AkuOra suwe suwe dheweke dadi prodhuk sajrone peran diwasa ing sisih kiwa kiwa. Minangka hadiah kanggo doggedness, kadewasan lan percaya dhiri, Brandon Williams ngulungake armband kapten regu cadangan United sanajan mung 18- apa prestasi kanggo bocah sing kurang.

Jalan Brandon Williams menyang Fame Story
Brandon Williams Road to Fame Story- Kadewasaan dheweke nate dadi pimpinan. Kredit Gambar: TalkingBaws
Kisah Kanak-kanak Brandon Williams ditambah Fakta Biografi Untold - Rise Fame

Ngeksploitasi Kesempatan kiwa-mburi: kanthi Luke Shaw dadi gampang kanggo ciloko lan Ashley Young ora kekarepan paling apik, Brandon ndeleng kekirangan ing posisi kiwa kiwa lan langsung miwiti nggawe rencana kanggo ngisi papan sing gemeter.

Kaping pisanan, Brandon ing 30 tanggal Agustus 2019 sukses nglawan skuad pemuda Inggris, pembangunan sing bisa nggedhekake CV. Banjur, remaja kiwa maneh mundur rencana arep nyembah bos Ole Gunnar Solskjaer lan penggemar United akeh. Amarga Brandon minangka pemain lokal sing lair lan tuwuh ing Manchester (kaya Marcus Rashford), ana romance ekstra nalika nalika dheweke nyembur, menehi kinerja sing apik banget.

Nalika musim 2019 / 2020 ing Manchester United saya suwe saya surut, mula ana kemungkinan luwih apik kanggo golek apa wae sing bakal menehi harapan ngarepake kiwa-mburi. Munculé Brandon Williams dadi pengarep-arep ing klub kasebut minangka bintang lokal ing wektu sing durung ana gol ing gol liga premier pisanan marang Sheffield United ing 24 tanggal November, 2019.

Brandon Williams nyetak gol debut kanggo Manchester United kanthi seri 3 – 3 karo Sheffield United ing 24 tanggal Nov 2019
Brandon Williams nyetak gol debut kanggo United ing seri 3 – 3 karo Sheffield ing 24 tanggal Nov 2019. Kredit: Inggris & UnitedinFocus

Entuk munggah meteoric iki pancen wis weruh Luke Shaw lan Ashley Young Amarga wedi yen pesaing sing sah kanggo peranan sisih kiwa uga wis teka. Mung masalah sadurunge Brandon negesake tuntutan lengkap babagan peran kasebut. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Brandon Williams ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Kanthi popularitas lan gaya dolanan, mula manawa para penggemar United wis mikir babagan ngerti yen Brendon Williams duwe pacar utawa garwa. Ya! ... Ora ana sing nolak kasunyatane tenang lan katon sing diklumpukake ditambah karo gaya dolanan dheweke ora bakal nyelehake dheweke ing ndhuwur dhaptar pesenan calon pacar.

Fans wis kepingin weruh apa Brandon Williams duwe pacar utawa garwa
Fans wis kepingin weruh apa Brandon Williams duwe pacar utawa garwa. Kredit Gambar: Instagram

Ing wektu nulis, katon Brandon Williams nggawe upaya sadar supaya ora ngumumake informasi babagan pacare. Nanging, nalika isih nulis, katon bisa dadi siji lan bisa uga golek pacar. Ya !! Luwih bener- kaya sing katon ing wong Zara McDermott. Saiki ayo crita babagan crita.

Kesepakatan sing Alatan Kanggo Zara McDermott sing Cantik: Sadurunge target liga utama Brandon ing 24 tanggal 10 November, 2019, situs web Inggris populer mirror nerbitake crita babagan dheweke njupuk paribasan kanggo Zara McDermott sing apik banget sing dadi pacar karo bintang kasunyatan Sam Thompson.

Brandon Williams nate ujar yen pengin Zara McDermott dadi pacare
Brandon Williams nate ujar yen pengin Zara McDermott dadi pacare. Kredit Gambar: Instagram lan mirror

Ing laporan, Sam Thompson (digambar ing ndhuwur kanthi bukti digital mobile) nyatakake manawa dheweke nyekel Brandon Williams sing nyoba ngubungi pacare Zara McDermott liwat Instagram. Kanggo Zara sing ayu, sanajan duwe pacar ing Sam, katon ora cekak mengeti. Sapa ngerti?… Zara bisa uga tiba ing Brandon Williams lan bisa dadi pacare (utawa uga ora).

Kisah Kanak-kanak Brandon Williams ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ora adoh saka kabeh kegiatan bal-balan, ngerti babagan Pribadine Brandon Williams 'bakal mbantu sampeyan njupuk gambaran pribadine sing luwih apik. Miwiti, dheweke dadi tokoh sing tenang lan tenang. Ora adoh saka bal-balan, dheweke asring ditemokake ing panggonan sing bener, ora tau nemoni masalah lan ngerti bahan kanggo urip kanthi seneng.

Brandon Williams Life Life adoh saka Football
Brandon Williams Life Life adoh saka Football. Kredit Gambar: Instagram
Luwih akeh babagan urip pribadine, Brandon duwe metode metode kanggo urip, sing mesthekake yen ora ana kemungkinan. Dheweke yaiku wong sing nggawe perasaan sing tetep, yen ora ana wektu sing cukup, supaya kesempatan dadi sampah nalika ana ing lawang. Dadi kontroversi 'kiwa-tengen' United dadi kesempatan paling gedhe sing bisa ditindakake nalika samangke.
Kisah Kanak-kanak Brandon Williams ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga
Brandon bangga amarga wis diwasa lan dhuwur anggota kulawargane (kalebu kulawarga lengkap) wis tekan olahraga, ora mung ing bal-balan. Ngerti pora?… Kulawarga Williams uga dikenal ing Manchester amarga prestasi ing tinju berkat sedulur sedulur Brandon- Zelfa Barrett sing nalika nulis, yaiku Inggris Juara bobot Super Feather.
Brandon Williams ana hubungane karo juara tinju Inggris Zelfa Barrett
Brandon Williams ana hubungane karo juara tinju Inggris Zelfa Barrett. Kredit Gambar: Instagram lan mirror
Kaya sing ditemokake ing ndhuwur, kulawarga Brandon Williams uga duwe campuran etnis Inggris Inggris karo akar kulawarga sing ditelusuri menyang Afrika.
Kisah Kanak-kanak Brandon Williams ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Ing wektu nulis, Brandon minangka pemain bal-balan sing main kanggo United, klub paling gedhe ing Inggris. Amarga wis ana ing ndhuwur game, mula ora bakal dadi pemain bal-balan jutawan. Saiki ngerti gaya urip dheweke bakal njaluk gambaran babagan taraf urip sing luwih apik.

Brandon urip sing teratur ing Manchester, urip sing ora ana sing dibuwang ora rasional. Dheweke yaiku wong sing duwe kabutuhan praktis sing ora akeh. Ing wektu nulis, ora ana barang-barang kaya mobil endah, omah gedhong gampang dingerteni dening para pemain bal-balan sing manggon gaya urip sing ora apik.

Ngerteni gaya urip Brandon Williams
Gaya urip Brandon Williams. Dheweke minangka penawar kanggo gaya urip Kredit: Express, Gm4u
Kisah Kanak-kanak Brandon Williams ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Pemain bal-balan ora apik: Duwe sedulur sepupu dadi petinju tegese Brandon minangka pemain bal-balan sing seneng seneng banget. Ya, dheweke gampang kelangan lan bisa nanggepi lawan sing pengin perang karo dheweke. Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, ora ana sing bisa main-main karo bocah Manchester lokal ora luwih apik yen Maypay nyeluk dheweke dadi rebutan.

Brandon Williams- Ora ana tukang nimbali
Brandon Williams- Ora ana tukang nimbali. Kredit Gambar: ManchesterEveningNews

Dheweke paling enom saka wong populer 10 sing jenenge Brandon Williams: Yen sampeyan nggoleki jeneng "Brandon Williams" ing google, sampeyan bakal bisa nemokake jeneng sing diarani selebriti. Miturut Wikipedia, ana 10 selebriti Brandon Williams lan kekarepan kita sing paling enom. Priksa identitas 9 liyane Brandon Williams miturut Wikipedia.

Brandon Williams paling enom ing antarane 9 wong liya sing duwe jeneng
Brandon Williams paling enom ing antarane 9 wong liya sing duwe jeneng. Kredit Gambar: Wikipedia.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Bocah-bocah Brandon Williams Kita Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene