Kisah Kanak-kanak Achraf Hakimi ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Achraf Hakimi ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Achraf Hakimi kita nyritakake babagan crita babagan Childhood, Wiwitan, Wong Tuwa, Kulawarga, Bojo, Bocah, Gaya Hidup, Mobil, Net Net lan urip pribadi.

Ringkesane, iki crita babagan lelakon urip Pemain Sepakbola, wiwit jaman kanak-kanak, nganti dadi misuwur. Kanggo napsu otobiografi sampeyan, iki kalebu cradle menyang galeri diwasa - ringkesan Bio Achraf Hakimi's Bio sing sampurna.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Unai Emery
Gesang lan munggah saka Achraf Hakimi. Kredit Gambar: Instagram lan Gol.
Crita urip Achraf Hakimi.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke dadi punggawa dinamis lan kuat sing apik banget ing mode karir FIFA. Nanging, mung sawetara penggemar sing mikirake maca Biografi Achraf Hakimi sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Crita Childhood Achraf Hakimi:

Salah sawijining foto bocah cilik sing paling misuwur saka Achraf Hakimi. Kredit Gambar: Instagram.
Salah sawijining foto Achraf Hakimi sing paling misuwur ing jaman kanak-kanak.

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe julukan "Arra". Achraf Hakimi Mouh lair tanggal 4 November 1998 ing Madrid, Spanyol.

Dheweke minangka anak pertama saka telung anak sing lahir saka ibune lan bapake sing apik sing nate entuk penghasilan. Apa sampeyan ngerti manawa pertahanan iku loro bangsa Spanyol lan Maroko?

Sejatine, wong tuwa Achraf Hakimi minangka migran Maroko sing tekan Spanyol sadurunge lair.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Angel Di Maria

Dadi, Achraf duwe asal-usul kulawarga Afrika murni sanajan dikembangake ing negara Eropa - persis ing Getafe, ing Madrid, Spanyol. Dheweke ngenteni taun-taun awal karo sadulure Nabil (sing dianggep minangka kanca sing paling apik) lan adhine Widad.

Achraf Hakimi- Iki foto Achraf karo seduluré Nabil tuwuh ing Madrid Spanyol. Kredit Gambar: Instagram.
Achraf Hakimi- Iki foto Achraf karo seduluré Nabil sing tuwuh ing Madrid Spanyol.

Tuwa ing Getafe ing pinggiran kidul Madrid, Achraf enom minangka bocah sing energik lan ibune asring ngandhani babagan kekarepane dheweke supaya bisa nyoba nasib ing atletik utamane renang.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Cristiano Ronaldo Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Nanging, Achraf ngerti karepe ing bal-balan. Kayane, dheweke ora kesasar muter olahraga sing dheweke ngerti yen bakal mbesuk kulawargane saka negara finansial sing ora apik.

Latar Belakang Kulawarga Achraf Hakimi:

Kulawarga Achraf Hakimi berjuang karo dhuwit nalika isih cilik. Babagan latar kulawarga sing kurang apik, bapake dadi PKL nalika ibune dadi tukang ngresiki omah.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Yacine Adli ditambah Fakta Biografi Untold

Sampeyan wis ngerti, sampeyan bisa uga ngerteni manawa wong tuwa Achraf Hakimi ngupayakake akeh supaya bisa golek dhuwit kanggo nggayuh impen bal-balan putrane.

Minangka perjuangane, Achraf nggawe wong tuwane seneng karo ngarep-arep babagan trobosan ing bal-balan.

Warta positif kasebut nggawe dheweke luwih kerja, kerja awan lan wengi. Nanging, wong tuwa Achraf Hakimi isih bisa golek dhuwit kanggo tuku kit olahraga kaya sepatu bal-balan sing sederhana lan kit liyane kanggo ndhukung Achraf.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Sergio Reguilon Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Achraf Hakimi Urip Awal karo Sepak Bola:

Kaping pisanan yaiku sikap Achraf kanggo latihan ing klub lokal Deportivo Colonia de Ofigevi sing serius banget.

Ing klub lokal, bocah enom Achraf pisanan njupuk langkah pertama ing bal-balan kompetitif. Nalika bocah enom kasebut, dheweke dadi ora serius babagan pendhidhikan akademik.

Dhuwur saka prihatin: Delengen sapa sing bisa menang piala ing klub pemuda dheweke lan ngrameke pahlawan karo seduluré. Kredit Gambar: Instagram.
Dhuwur keseriusan: Deleng sapa sing bisa menang piala ing klub bocah cilik lan ngrayakake heroik karo sadulur.

Nyatane, dheweke luwih akeh dadi pemain bal-balan tinimbang siswa. Wong tuwa Achraf wiwitane ora setuju karo pembangunan kasebut. 

MACA CERITA PENUH:
Factor Emmanuel Adebayor Plus Untold Biografi

Ora suwe sadurunge dheweke nggawe perdamaian karo kasunyatan manawa dheweke wis nemokake tujuan ing bal-balan, olahraga sing luwih disenengi supaya bocah cilik kasebut main tinimbang nonton dheweke dadi gangguan.

Achraf Hakimi's Real Madrid Years:

Ing puncak pelatihan ing klub lokal Deportivo Colonia de Ofigevi, Achraf dadi pemain bal-balan sing janji manawa bakat ora uwal saka pramuka saka Real Madrid.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Casemiro

Kanthi cara kasebut, Achraf sing umur 8 taun digawa menyang akademi Real Madrid ing ngendi dheweke miwiti latihan karo persiyapan benjamin klub sadurunge dheweke cukup tuwa lan bisa mlebu ing sistem pemuda La Fábrica ing klub kasebut.

Apa sampeyan bisa ndeleng Achraf seneng ing akademi Real Madrid ?. Kredit Gambar: Instagram.
Apa sampeyan bisa ndeleng Achraf seneng ing akademi Real Madrid ?.

Achraf Hakimi Biografi- Crita Dalan Kanggo Fame:

Nalika ing sistem pemuda, Achraf munggah pangkat ora apik lan katrampilane apik banget. Opo maneh dheweke duwe karakter sing pas kanggo entuk promosi dadi tim senior klub kasebut.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Georginio Wijnaldum

Promosi kasebut diwiwiti ing taun 2016 lan langsung diterusake dening Achraf munggah ing skuad utama Los Blancos minangka cadangan Dani Carvajal lan Nacho Fernandez ing Agustus 2017.

Ing skuad senior Real Madrid, Achraf bisa ndeleng masa depan kanthi bungah lan ngerti apa sing dikarepake dheweke dadi tim pertama. Kredit Gambar: Instagram.
Ing skuad senior Real Madrid, Achraf bisa ndeleng masa depan kanthi bungah lan ngerti apa sing dikarepake dheweke dadi tim pertama.

Biografi Achraf Hakimi - Crita Kanggo Nggawe:

Nganggo jersi nomer 19, Achraf kanthi nyengsemake nggawe integrasi lan familiarization karo tim pertama Real Madrid.

Nyatane, dheweke nemokake gawang kaping pindho kanggo timnya ing pertandingan La Liga sajrone musim 2017/2018.

MACA CERITA PENUH:
Marcelo Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Opo maneh dheweke tampil loro ing kompetisi Liga Champions UEFA 2017-18 sing nyumurupi Real Madrid ngangkat gelar kasebut kanggo kaping telu berturut-turut.

Kanthi pangembangan kasebut, Achraf dadi pemain Maroko pertama sing menang Liga Champions. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Menang piala lan kenal karo negara. Yaiku sing ditindakake Achraf. Kredit Gambar: Instagram.
Menang piala lan identifikasi karo negara. Iku mung tumindak Achraf.

Pacar, Istri lan Bocah Achraf Hakimi:

Ngalih menyang urip katresnan Achraf Hakimi, minat umum kanggo pertunangan pemain bertahan karo pacare Lucía Utrera Valenzuela diwiwiti ing 2017 nalika entuk kesempatan kanggo main ing tim pertama Madrid.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Angel Di Maria

Sanajan lovebirds nyengkuyung para penggemar minangka pasangan sing sampurna, dheweke ora bakal bisa dadi bojo.

Achraf seneng karo Lucía Valenzuela antara taun 2015-2017. Kredit Gambar: Fabwags.
Achraf tresna banget karo Lucía Valenzuela ing antarane 2015-2017.

Ing 2018, Achraf Hakimi wiwit pacaran karo 'aktris paling ayu ing donya' Hiba Abouk sing umure luwih tuwa 12 taun.

Bek kasebut menyang media sosial kanggo ngumumake pacare anyar Hiba Abouk kanthi ngirim ucapan ulang taun romantis.

Hiba minangka aktris Spanyol sing dilaporake umure luwih tuwa 12 taun. Sing peduli !! umur mung nomer.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Casemiro

Kalorone Achraf lan Hiba gabung ing upacara perkawinan pribadi ing taun lan tanggal sing ora dingerteni.

Nanging kita mesthi ngerti tanggal garwane Achraf Hakimi nglairake putrane sing nomer siji. Nalika tanggal 12 Februari 2020.

Ngerteni garwane Achraf Hakimi- Iki minangka foto apik kanggo Maroko Internasional karo garwane Hiba About lan putrane. Kredit: Instagram.
Ngerteni garwane Achraf Hakimi- Iki minangka foto apik kanggo Maroko Internasional karo garwane Hiba About lan putrane.

Achraf Hakimi Kulawarga:

Ana sawetara jenius bal-balan sing duwe sukses ing bal-balan amarga upaya korban saka wong tuwa lan kulawarga.

Pemain bal-balan kita dhewe kalebu salah sawijining. Ing bagean iki, kita bakal menehi katrangan liyane babagan anggota kulawarga Achraf Hakimi diwiwiti karo wong tuwane.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Georginio Wijnaldum

Babagan Bapak lan Ibu Achraf Hakimi:

Jeneng wong tuwa bek durung dingerteni. Dheweke duwe kulawarga Maroko lan dilaporake mlebu Spanyol minangka migran Maroko nalika umure luwih saka 20 taun.

Kutha bapakne Achraf ing Morrocco ana ing Oued Zem nalika ibune saka Ksar el-kabir ing negara sing padha.

Liyane babagan Wong Tuwane Achraf Hakimi- Mung ana sawetara pemain sing ngurmati wong tuwa kanthi nggawa dheweke plancongan. Achraf kalebu salah sawijine ,. Kredit Gambar: Instagram.
Liyane babagan Wong Tuwane Achraf Hakimi- Mung ana sawetara pemain sing ngurmati wong tuwa kanthi nggawa dheweke plancongan. Achraf minangka salah sawijining.

Wong tuwa Achraf Hakimi dikreditake amarga wis precaya karo upaya bal-balan putra nalika isih cilik. Dheweke menehi kabeh babagan supaya sukses.

MACA CERITA PENUH:
Factor Emmanuel Adebayor Plus Untold Biografi

Akibate, bek main kanggo ngurmati komitmen bapak lan ibune kanggo masa depan dheweke tanpa preduli manawa dheweke dadi penghasilan murah sing duwe lowongan kerja minangka PKL lan pembersih omah.

Babagan Sedulur lan Sedulur Achraf Hakimi:

Hispanik-Maroko duwe sadulur loro. dheweke kalebu seduluré sing cocog karo Nabil uga adhine sing katon padha Widad. Ora akeh sing dikenal babagan sedulur sing padha tresna lan nyengkuyung karo sedulur lanang sing misuwur.

MACA CERITA PENUH:
Marcelo Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Babagan umur kulawarga pertahanan lan keturunane, ora akeh sing ngerti babagan simbah kakung lan bapakne, lan pamane, bibi, ponakan lanang lan ponakane isih durung dingerteni nalika nulis biografi iki.

Sedulur Achraf Hakimi- Apa sampeyan ndeleng foto Achraf langka iki karo adhine lan adhine? Kredit Gambar: Instagram.
Sedulur Achraf Hakimi- Apa sampeyan ndeleng foto Achraf langka iki karo adhine lan adhine?

Urip Akherat Achraf Hakimi: 

Sapa Achraf «Arra» Hakimi? - bakat Inter sing hebat banget. Apa sing nggawe pemain bal-balan bisa ditandhani lan kepribadian apa sing beda karo kepribadiane?

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Unai Emery

Iki minangka wayahe pas kanggo ndeleng kasunyatan babagan persona penyerang kanggo mbantu sampeyan entuk gambaran lengkap babagan dheweke.

Kanggo miwiti, Achraf persona nggambarake sipat saben wong sing tandha Zodiak yaiku Scorpio.

Dheweke semangat, intuisi, ambisius lan mbukak bukti babagan urip pribadi lan pribadi. Minat lan hobine bek kalebu ngrungokake musik, plancongan, tinju lan seneng-seneng karo kulawarga lan kanca-kancane.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Javier Pastore
Sampeyan seneng musik kaya Achraf? Kredit Gambar: Instagram.
Apa sampeyan seneng musik kaya Achraf?

Gaya urip Achraf Hakimi:

Ngomong babagan kebiasaan mbuwang lan ngetrapake dhuwit, Achraf Kakimi, dheweke entuk bathi lan upah kanggo muter bal-balan top penerbangan nalika endorsement minangka arupa kontribusi sing regane $ 2 yuta.

Akibate, gaya urip pertahanan pertahanan kasebut ora nggumunake para penggemar, utamane yen dheweke ndeleng dheweke nunggang mobil eksotis utawa pungkasane ngerti babagan nilai omah utawa apartemen sing dipanggoni.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Sergio Reguilon Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa
Achraf Hakimi: Dheweke duwe Audi sing kalebu ing koleksi mobil. Kredit Gambar: Instagram
Achraf Hakimi: Dheweke duwe Audi sing kalebu ing koleksi mobil.

Kasunyatan Achraf Hakimi:

Kanggo mungkasi crita lan biografi Achraf Hakimi nalika isih cilik, ing ngisor iki ana kasunyatan sing ora dingerteni utawa ora dingerteni babagan pemain pertahanan kasebut.

Fakta # 1: Kerusakan Gaji:

Wiwit tekane karo Dortmund, akeh penggemar sing takon; bathi saka Achraf Hakimi?….

Sawise mlebu ing klub Jerman, kontrak bal-balan kasebut nemokake dheweke entuk gaji gedhe 1.5 Yuta Euro saben taun Ing ngisor iki minangka potongan gaji Achraf Hakimi saben taun, wulan, dina, jam, menit lan detik (ing Maret 2020).

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Yacine Adli ditambah Fakta Biografi Untold
WULANG GURUUpah Achraf Hakimi ing Euros (€) Gaji Achraf Hakimi ing Pounds (£)
Entuk Saben Taun€ 1,500,000£ 1,300,000
Pangentukan Saben Sasi€ 125,000£ 108,333.3
Pangentukan Saben Minggu€ 28,846.15£ 25,000
Entuk Saben Dinten€ 4,109.59£ 3,561.64
Entuk Saben Hour€ 171.23£ 148.40
Entuk Saben Menit€ 2.85£ 2.47
Pangentukan Per detik€ 0.05£ 0.04

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Achraf HakimiBio, iki sing diasilake.

€ 0

Apa sampeyan ngerti?… Wong rata-rata ing Spanyol kudu kerja paling ora 7.4 taun kanggo entuk € 144,833, yaiku jumlah Martin Braithwaite sing entuk sajrone 1 wulan.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Sergio Reguilon Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Fact # 2- Rating Nasional

Pertandhingan kasebut nduweni peringkat sakabèhé 81 ing wulan Februari 2020. Sanajan ora dhuwur, peringkat kasebut nyatakake sepira pemain pertahanan kasebut menang ing bal-balan top-flight sanajan utangan ing Borussia Dortmund ing pundi dheweke ngapusi perdagangan nalika wayahe nulis.

Rating kasebut munggah lan mundhak. Kredit Gambar: SoFIFA.
Rating kasebut munggah lan mundhak. Kredit Gambar: SoFIFA.

Fact # 3- Tattoos:

Achraf ora duwe tato utawa seni awak ing wektu nulis bio iki. Nanging, dheweke ketoke seneng karo nem bungkus sing mlaku kanthi dhuwur 5 kaki, 11 inci.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Yacine Adli ditambah Fakta Biografi Untold
Apa sampeyan nemokake tato? supaya kita ngerti ing kothak komentar? Kredit Gambar: Instagram.
Apa sampeyan nemokake tato? supaya kita ngerti ing kothak komentar? Kredit Gambar: Instagram.

Fact # 4- Agama:

Yen dipikir karo penampilan lan jenenge, sampeyan bisa kanthi gampang ngira manawa anggota kulawarga Achraf Hakimi umume wong Islam.

Ora bisa disangkal kasunyatan manawa bek kasebut minangka Muslim sing prakteke. Agama kasebut pisanan digawe kanthi jeneng Hakimi.

Apa maneh?… Dheweke nikah karo garwa sing nduweni gelar budaya Islam lan pengin Muslim 'Mubarak Ramadhan' ing Instagram.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Unai Emery
Ora aneh yen bisa ndeleng foto kirim Achraf kaya ngono ing gagang Instagrame. Kredit Gambar: Instagram.
Ora aneh yen bisa ndeleng foto kirim Achraf kaya ngono ing gagang Instagrame. Kredit Gambar: Instagram.

Fakta # 5- Udud lan Ngombe:

Amarga kapercayan Islam, Hakimi meh ora bisa mikir yen ngombe minuman keras.

Nanging, ora akeh sing ngerti babagan pandangane babagan ngrokok, nanging kita yakin dheweke ora bakal nindakake apa-apa sing bisa nyebabake kesehatan lan kesehatane.

Faktor # 6 Prestasi ing 21:

Mung umur 21 taun, Achraf Hakimi entuk 5 wong lan jeneng klub kasebut diajeni. Gambar ing ngisor iki, kasunyatan iki mbuktekake manawa dheweke duwe talenta enom sing paling apik ing bal-balan ing donya, jagad sing paling apik. Apa sampeyan mikir?…

Fakta Achraf Hakimi- Prestasi ing 21. Kredit: Bundesliga
Fakta Achraf Hakimi- Prestasi ing 21. Kredit: Bundesliga

Mriksa: Thanks kanggo maca Kisah Kanak-kanak Achraf Hakimi Plus Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, monggo dituduhake karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Fakta Biografi Achraf Hakimi (Wiki Enquiries)Jawaban Wiki
Jeneng Lengkap:Achraf Hakimi Mouh
Nama Pangguna:Arra
Tanggal lan Papan Lair:4 November 1998 - Madrid, Spanyol
Wong tuwa:Pak lan Pak Hakimi
Sandhangan:Ouidad (Adhine), Nabil (sadulur)
Pacar:Hiba Abouk
Anak-anak:Anak lanang (Achraf Jnr)
Negara Asal:Maroko
Urip awal karo Bal-balan (Klub)Ofigevi lan Real Madrid
Umur & Dhuwur21 (kaya wulan Maret 2020) lan 1.81 m (5 kaki 11 inci)
Tandha Zodiak:Scorpio (Sumber, wani, semangat, mantep, kanca sejati)
Pakaryan:Pemain Bola Sepak (pemain mburi / Winger)
MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Angel Di Maria

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar