Kisah Kanak-kanak Achraf Hakimi ditambah Fakta Biografi Untold

0
214
Kisah Kanak-kanak Achraf Hakimi ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit: WorldFootball lan Instagram
Kisah Kanak-kanak Achraf Hakimi ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit: WorldFootball lan Instagram

Miwiti, dheweke dijuluki "Arra". Artikel kita menehi jangkoan lengkap babagan Achraf Hakimi Childhood Crita, Biografi, Fakta Kulawarga, Wong Tuwa, Urip, Awal, Gaya urip, Urip pribadi lan acara liyane sing misuwur wiwit dheweke isih diwasa.

Gesang lan mundhak Achraf Hakimi,
Gesang lan munggah saka Achraf Hakimi. Kredit Gambar: Instagram lan Gol.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke minangka punggung dinamis lan kuat sing apik banget ing mode karir FIFA. Nanging, mung sawetara fans sing nimbang maca Biografi Achraf Hakimi sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih dhisik, ayo miwiti dhisik karo Wiki Achraf Hakimi sing diikuti karo ToC sadurunge dheweke STORY FULL:

Fakta Biografi Achraf Hakimi (Wiki Enquiries)Jawaban Wiki
Jeneng Lengkap:Achraf Hakimi Mouh
Nama Pangguna:Arra
Tanggal lan Papan Lair:4 November 1998 - Madrid, Spanyol
Wong tuwa:Pak lan Pak Hakimi
Sandhangan:Ouidad (Adhine), Nabil (sadulur)
Pacar:Hiba Abouk
Anak-anak:Anak lanang (Achraf Jnr)
Negara Asal:Maroko
Urip awal karo Bal-balan (Klub)Ofigevi lan Real Madrid
Umur & Dhuwur21 (ing Maret 2020) lan 1.81 m (5 ft 11 in)
Tandha Zodiak:Scorpio (Sumber, wani, semangat, mantep, kanca sejati)
Pakaryan:Pemain Bola Sepak (pemain mburi / Winger)

Kisah Kanak-kanak Achraf Hakimi:

Salah sawijining foto bocah cilik sing paling misuwur saka Achraf Hakimi
Salah sawijining foto bocah cilik sing paling misuwur saka Achraf Hakimi. Kredit Gambar: Instagram.

Kanggo miwiti, Achraf Hakimi Mouh lair tanggal 4 Nopember 1998 ing Madrid, ing Spanyol. Dheweke yaiku anak telu saka putrane sing lair lan bapakne sing biyen dadi penghasilan penghasilan. Apa sampeyan ngerti manawa pertahanan iku loro bangsa Spanyol lan Maroko? Kasunyatane, wong tuwa Achraf Hakimi minangka pendhudhukan Maroko sing teka ing Spanyol suwene wiwit lair.

Dadi, Achraf duwe asal-usul kulawarga Afrika sing murni sanajan dibesarkan ing negara Eropa - sabenere ing Getafe, ing Madrid, Spanyol. Dheweke ngenteni taun-taun wiwitane karo seduluré Nabil (sing dianggep minangka kanca sing paling apik) lan adhine Widad.

Achraf Hakimi- Iki foto Achraf karo seduluré Nabil tuwuh ing Madrid Spanyol
Achraf Hakimi- Iki foto Achraf karo seduluré Nabil tuwuh ing Madrid Spanyol. Kredit Gambar: Instagram.

Tanduran gedhe ing Getafe ing pinggiran kidul Madrid, Achraf enom minangka bocah sing semangat lan ibune asring ngucapake kekarepan dheweke supaya bisa nyoba nyoba olahraga ing olahraga utamane nglangi. Nanging, Achraf ngerti semangat dheweke dadi bal-balan. Kaya ngono, dheweke ora nyasar ing muter olahraga sing ngerti yen bakal ana liyane, kulawarga bakal mundur saka kahanan finansial.

Latar Kulawarga Achraf Hakimi:

Kulawarga Achraf Hakimi berjuang karo dhuwit nalika isih cilik. Minangka gegayuhane kulawarga sing miskin, bapake minangka penjual ing dalan nalika ibune lagi ngresiki omah. Amarga ngerti, sampeyan bisa uga ngerti yen wong tuwane Achraf Hakimi kerja-kerja ngupayakake entuk dhuwit akeh kanggo golek dhuwit supaya bisa ngetrapake impen bal-balan putrane.

Ketemu wong tuwane Achraf Hakimi
Ketemu wong tuwane Achraf Hakimi. Kredit Gambar: Instagram.

Minangka bali kanggo perjuangan, Achraf nggawe wong tuwane seneng kanthi njaga harapan babagan terobosan ing bal-balan. Warta positif kaya ngono ndadekake dheweke luwih angel, awan lan wengi. Ewasemono, wong tuwa Achraf Hakimi isih bisa ngunggahake dhuwit kanggo ngasilake kit olahraga kaya boots bal-balan sing sithik lan kits liyane kanggo ndhukung Achraf.

Awal Urip Achraf Hakimi nganggo Bal-balan:

Kaping pisanan yaiku tumindak Achraf kanggo nglatih ing klub lokal Deportivo Colonia de Ofigevi banget. Saiki ana ing klub lokal sing enom Achraf nate ngetrapake langkah pertama ing bal-balan kompetitif. Nalika bocah enom kasebut, dheweke dadi kurang serius babagan pendhidhikan akademik.

Delengen sapa sing bisa menang piala ing klub bocah cilik lan ngrameke pahlawan karo seduluré.
Dhuwur saka prihatin: Delengen sapa sing bisa menang piala ing klub pemuda dheweke lan ngrameke pahlawan karo seduluré. Kredit Gambar: Instagram.

Nyatane, dheweke luwih dadi pemain bal-balan tinimbang mahasiswa. Wong tuwane Achraf pisanan ora nyetujoni pembangunan kasebut, nanging ora suwe sadurunge nggawe tentrem karo kasunyatan manawa dheweke nemokake tujuan bal-balan, olahraga sing luwih disenengi supaya bocah cilik luwih enom tinimbang nonton dheweke dadi gangguan.

Real Madrid Achraf Hakimi:

Ing puncak pelatihan ing klub lokal Deportivo Colonia de Ofigevi, Achraf dadi pemain bal-balan sing janji manawa bakat ora uwal saka pramuka saka Real Madrid.

Kanthi cara kasebut, Achraf umur 8 taun digawa menyang akademi Real Madrid ing ngendi dheweke miwiti latihan karo persiyapan benjamin klub sadurunge dheweke wis tuwa supaya bisa ditampa ing sistem pemuda klub La Fábrica.

Apa sampeyan bisa nemokake Achraf sing nyenengake wektu ing akademi Real Madrid
Apa sampeyan bisa nemokake Achraf sing nyenengake wektu ing akademi Real Madrid ?. Kredit Gambar: Instagram.

Biografi Achraf Hakimi - Crita Kanggo Fame Crita:

Nalika ing sistem pemuda, Achraf munggah liwat rangking ora lancar lan susunan keahliane apik banget. Apa maneh? dheweke mung duwe karakter sing cocog kanggo entuk promosi ing tim senior klub kasebut.

Promosi teka ing taun 2016 lan langsung diikuti dening minggah Achraf menyang regu utama Los Blancos minangka serep kanggo Dani Carvajal lan Nacho Fernandez ing Agustus 2017.

Ing regu senior Real Madrid, Achraf bisa uga bisa mirsani ing mangsa ngarep lan bisa ngerti apa sing diarepake dheweke bisa nggawe tim pertama.
Ing skuad senior Real Madrid, Achraf bisa uga bisa ndeleng kekarepan lan ngerti apa sing diarepake dheweke bisa nggawe tim pertama. Kredit Gambar: Instagram.

Biografi Achraf Hakimi - Kasedhiya Fame Crito:

Nganggo jaket nomer 19, Achraf nyengsemaken nggabungake integrasi lan familiariisasi karo tim pertama Real Madrid. Nyatane, dheweke nemokake mburi jaring kaping pindho kanggo sisih ing game La Liga sajrone musim 2017/2018.

Apa maneh? Dheweke nggawe rong penampilan ing kompetisi UEFA Juara 2017 - 18 sing weruh Real Madrid ngangkat judhul kaping telu. Kanthi pangembangan kasebut, Achraf dadi pemain Maroko pisanan sing menang ing Liga Juara-Juara. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Menang piala lan kenal karo negara. Yaiku sing ditindakake Achraf
Menang piala lan kenal karo negara. Yaiku sing ditindakake Achraf. Kredit Gambar: Instagram.

Gendakan, Garwane lan Bocah Achraf Hakimi:

Ngalih menyang urip katresnan Achraf Hakimi, kapentingan umum babagan pertandhingan romantis pertahanan karo pacare Lucía Utrera Valenzuela wiwit ing taun 2017 nalika entuk kasempatan kanggo main ing tim pertama Madrid. Sanajan lovebirds nyerang penggemar minangka pasangan sing sampurna, dheweke ora nate mesthine dadi bojo.

Achraf wis romantis diganggu karo Lucía Valenzuela antara taun 2015-2017
Achraf seneng karo Lucía Valenzuela antara taun 2015-2017. Kredit Gambar: Fabwags.

Ing taun 2018, pemain pertahanan kasebut njupuk menyang media sosial kanggo ngumumake pacare sing anyar Hiba Abouk kanthi ngirim kekarepan ulang tahun romantis dheweke. Hiba minangka aktris Spanyol sing dilaporake 12 taun luwih tuwa tinimbang deg-degan. Sing peduli !! umur mung nomer.

Kaloro Achraf lan Hiba gabung ing upacara perkawinan pribadi ing taun lan tanggal sing ora dingerteni. Nanging kita yakin tanggal bojone Achraf Hakimi nglairake anak lanang sing nomer telu. Nalika iku ing dina kaping 12 Februari 2020.

Ngerteni garwane Achraf Hakimi- Iki foto apik saka Maroko Internasional karo bojone Hiba Abouk lan putrane.
Ngerteni garwane Achraf Hakimi - Iki foto apik saka Maroko Internasional karo bojone Hiba About lan putrane. Kredit: Instagram.

Kulawarga Achraf Hakimi:

Ana sawetara genius bal-balan sing duwe sukses ing bal-balan kanggo upaya korban wong tuwa lan kulawarga. Pemain bal-balane dhewe yaiku salah sawijine. Ing bagean iki, kita bakal nggawa sampeyan luwih akeh ngerti babagan kulawargane Achraf Hakimi sing diwiwiti saka wong tuwane.

Babagan Rama lan Ibu Achraf Hakimi:

Jeneng wong tuwa sing mbelo durung dikenal. Dheweke duwe akar kulawarga Maroko lan dilaporake mlebu ing Spanyol minangka pendatang Maroko nalika umur luwih saka 20 taun. Kutha omah bapak Achraf ing Morrocco ing Oued Zem, nalika ibune asale saka Ksar el-kabir ing negara sing padha.

Luwih lengkap babagan Wong Tuwa Achraf Hakimi- Ana mung sawetara pemain sing ngormati wong tuwane kanthi njupuk liburan. Achraf minangka salah sawijining,.
Luwih lengkap babagan Wong Tuwa Achraf Hakimi- Ana mung sawetara pemain sing ngormati wong tuwane kanthi njupuk liburan. Achraf minangka salah sawijining,. Kredit Gambar: Instagram.

Wong tuwane Achraf Hakimi dikon aken duwe kepercayaan marang kekarepan bal-balan putrane nalika umure. Dheweke menehi kabeh supaya bisa sukses. Akibaté, pemain mburi muter kanggo ngajeni komitmen bapak lan ibune ing masa depan, ora ana sing nemoni para penghasil berpendapatan rendah sing nindakake pakaryan minangka pendhudhuk lan tukang cuci omah.

Babagan Sadulur Sadulur Achraf Hakimi:

Hispanik-Maroko duwe sadulur loro. dheweke kalebu seduluré sing cocog karo Nabil uga adhine sing katon padha Widad. Ora akeh sing dikenal babagan sedulur sing padha tresna lan nyengkuyung karo sedulur lanang sing misuwur. Babagan urip kulawarga lan nenek moyang sing mbesuk, ora akeh sing dikawruhi babagan simbah-bapak lan bapak-bapak nalika bapak-bapak, ibu-ibu, ibu-ibu lan nenek kasebut durung bisa ditemtokake nalika nulis biografi iki.

Sadulur Achraf Hakimi- Sampeyan wis ndeleng foto Achraf sing langka iki karo adhine lan sadulure?
Sadulur Achraf Hakimi- Sampeyan wis ndeleng foto Achraf sing langka iki karo adhine lan sadulure? Kredit Gambar: Instagram.

Urip Akherat Achraf Hakimi:

Apa sing nggawe Achraf Hakim obah lan sipat apa sing diarani pribadine? Iki minangka wektu sing cocog kanggo ndeleng fakta babagan persona striker supaya mbantu sampeyan entuk gambaran lengkap babagan dheweke. Kanggo miwiti, Achraf persona nuduhake sipat individu sing tandha Zodiak yaiku Scorpio.

Dheweke gairah, intuisi, ambisi lan mbukak kanggo mbabar fakta babagan uripe pribadi lan pribadi. Kapentingan lan hobi pertahanan kalebu ngrungokake musik, lelungan, tinju lan nglampahi wektu sing apik karo kulawarga lan kanca-kancane.

Apa sampeyan seneng musik kaya Achraf
Sampeyan seneng musik kaya Achraf? Kredit Gambar: Instagram.

Gaya urip Achraf Hakimi:

Ngomong babagan kebiasaan mbuwang lan ngetrapake dhuwit, Achraf Kakimi, dheweke entuk bathi lan upah kanggo muter bal-balan top penerbangan nalika endorsement minangka arupa kontribusi sing regane $ 2 yuta.

Akibaté, gaya urip sing mbanting ora nggumunake para penggemar utamane nalika ngerti dheweke nunggang mobil endah utawa pungkasane ngerti babagan regane omah utawa apartemen.

Mobil Achraf Hakimi: Dheweke duwe Audi kalebu ing koleksi mobil
Achraf Hakimi: Dheweke duwe Audi kalebu ing koleksi mobil. Kredit Gambar: Instagram.

Fakta Achraf Hakimi:

Kanggo mungkasi crita lan biografi bocah cilik Achraf Hakimi, ing kene ora ana bukti sing ora dingerteni utawa durung ngerti babagan juru bela.

Fact #1: Rugi Gangguan:

Wiwit rawuh karo Dortmund, akeh penggemar wis takon; pira regane Achraf Hakimi?. Sasampunipun ndhaptar klub Jerman, kontrak bal-balan weruh dheweke entuk gaji uwal 1.5 Yuta Euro saben taun. Ing ngisor iki pemecahan gaji Achraf Hakimi saben taun, wulan, dina, jam, menit lan detik (tanggal 2020 Maret).

WULANG GURUUpah Achraf Hakimi ing Euros (€)Gaji Achraf Hakimi ing Pounds (£)
Entuk Saben Taun€ 1,500,000£ 1,300,000
Pangentukan Saben Sasi€ 125,000£ 108,333.3
Pangentukan Saben Minggu€ 28,846.15£ 25,000
Entuk Saben Dinten€ 4,109.59£ 3,561.64
Entuk Saben Hour€ 171.23£ 148.40
Entuk Saben Menit€ 2.85£ 2.47
Pangentukan Per detik€ 0.05£ 0.04

Iki akeh sing diraih Achraf Hakimi wiwit sampeyan miwiti ndeleng Halaman iki.

€ 0

Yen sampeyan ndeleng ing ndhuwur maca (0), tegese sampeyan ndeleng kaca AMP. saiki Klik kene kanggo ndeleng kenaikan gaji sak detik. Ngerti pora?… Wong rata-rata ing Spanyol kudu kerja paling ora 7.4 taun kanggo entuk € 144,833, yaiku jumlah Martin Braithwaite sing entuk sajrone 1 wulan.

Fact # 2- Rating Nasional

Pertandhingan kasebut nduweni peringkat sakabèhé 81 ing wulan Februari 2020. Sanajan ora dhuwur, peringkat kasebut nyatakake sepira pemain pertahanan kasebut menang ing bal-balan top-flight sanajan utangan ing Borussia Dortmund ing pundi dheweke ngapusi perdagangan nalika wayahe nulis.

Rating dheweke munggah lan mundhak
Rating kasebut munggah lan mundhak. Kredit Gambar: SoFIFA.

Fact # 3- Tattoos:

Achraf ora duwe tato utawa seni awak ing wektu nulis bio iki. Nanging, dheweke ketoke seneng karo nem bungkus sing mlaku kanthi dhuwur 5 kaki, 11 inci.

Apa sampeyan nemokake babagan seni awak supaya kita ngerti ing kothak komentar
Apa sampeyan nemokake tato? supaya kita ngerti ing kothak komentar? Kredit Gambar: Instagram.

Fact # 4- Agama:

Nganggep miturut rupa lan jenenge, sampeyan bisa kanthi gampang nganggep manawa kulawargane Achraf Hakimi cenderung dadi wong Islam. Ora ana sing nolak kasunyatan sing bek minangka praktik muslim. Agama kasebut pisanan katon ing asmane Hakimi. Apa maneh?… Dheweke nikah karo bojo sing duwe gelar budaya Muslim lan dheweke kepengin Muslim Mubarak Muslim ing Instagram.

Ora aneh yen bisa ndeleng foto kirim Achraf kaya ngono ing gagange instagram.
Ora aneh yen bisa ndeleng foto kirim Achraf kaya ngono ing gagang Instagrame. Kredit Gambar: Instagram.

Fakta # 5- Udud lan Ngombe:

Matur nuwun marang kapercayan Islam dheweke, Hakimi meh ora bisa mikir mikir babagan njupuk omben-omben. Nanging, ora akeh sing dingerteni babagan pandangane babagan ngrokok, nanging kita ngerti manawa dheweke ora bakal nindakake apa wae sing bisa kompromi kesehatan lan fitness.

Faktor # 6 Prestasi ing 21:

Mung umur 21, Achraf Hakimi entuk 5 pakurmatan lan klub kanggo asmane. Gambar ing ngisor iki, kasunyatan iki mbuktekake manawa dheweke minangka bakat enom sing paling apik ing bal-balan donya, jagad sing bakal luwih apik. Apa sampeyan mikir? ...

Fakta Achraf Hakimi- Prestasi ing 21. Kredit: Bundesliga
Fakta Achraf Hakimi- Prestasi ing 21. Kredit: Bundesliga

Mriksa: Thanks kanggo maca Kisah Kanak-kanak Achraf Hakimi Plus Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene