Kisah Kanak-kanak Rodrigo Moreno ditambah Fakta Biografi Untold

2
466
Kisah Kanak-kanak Rodrigo Moreno ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit Gambar: FoxSportsAsia lan Instagram
Kisah Kanak-kanak Rodrigo Moreno ditambah Fakta Biografi Untold

LB menehi Kisah Penuh Genius Sepakbola kanthi julukan "Rodri". Kisah Kanak-kanak Rodrigo Moreno Kita Fakta Plus Fakta Biografi Untold nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Gesang Awal lan Munggah saka Rodrigo Moreno
Gesang Awal lan Munggah saka Rodrigo Moreno. Kredit Gambar: Instagram, SoccerBox lan FoxSportsAsia

Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar kulawarga, crita urip sadurunge kondhang, ningkatake crita-crita, crita, urip pribadi, bukti kulawarga, gaya urip lan fakta-fakta sing ora dikepengini.

Ya, kabeh wong ngerti manawa dheweke cepet banget, semangat, gagah lan sing paling penting, duwe target kanggo nemtokake target sing penting. Nanging, mung sawetara sing nganggep versi Biografi Rodrigo Moreno sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Rodrigo Moreno ditambah Fakta Biografi Untold - Latar Kulawarga lan Urip Awal

Rodrigo Moreno Machado lair nalika tanggal 6 Maret 1991 marang ibune, Andréia Moreno Machado lan bapak, Adalberto Machado ing kutha Rio de Janeiro, Brasil. Dheweke lair dadi anak lan putrane sing pertama kanggo wong tuwa sing apik banget, bapak sing mirip lan wanita ayu sing kita anggep dadi ibune sing digambar ing ngisor iki.

Ketemu salah siji wong tuwa Rodrigo - Bapakne, Adalberto Machado lan liyane sing katon kaya ibune
Ketemu salah siji wong tuwa Rodrigo - Bapakne, Adalberto Machado lan mungkin ibune. Kredit: Twitter

Ngerti pora?… Sanajan dikenal kanggo main ing Spanyol, Rodrigo sejatine, keturunan Brasil murni karo kulawarga sing asale saka negara Amerika Kidul. Nyatane, saben anggota keluargane langsung kalebu keturunan keturunan Brazil. Werna kulit minangka tandha jejak kanggo wong Afrika kasebut (Afro-Brasil) oyod kulawarga.

Rodrigo Moreno ngenteni taun-taun wiwitane urip ing kutha Brasil de Rioiro Jane. Dheweke tuwuh bareng karo adhike bocah sing apik banget sing jenenge Mariana Moreno. Ing ngisor iki foto saka sethitik Mariana, kakaknya Rodrigo, gambar bareng karo bapakne nalika ana ing pekarangan kulawargane ing Brazil.

Foto saka Rodrigo, bapak lan adhine bocah nalika isih cilik
Foto Rodri, bapakne lan adhine bocah sing isih cilik nalika isih cilik. Kredit: Twitter

Kepiye cara Sepak Bola Sepak Spanyol diwiwiti kanggo Rodrigo: Bapakne Moreno, Adalberto Machado (juru main bal-balan) dadi tanggung jawab tresna game ing kluwarga. Tilas pemain bal-balan Brasil sing main ing taun 80an. Bapakne minangka sedulur kanggo Iomar do Nascimento, AKA Mazinho (pemain bal-balan liyane sing dadi bagean saka wong sing menang Piala Dunia 1994). Ngerti pora?… Mazinho minangka bapak saka Thiago Alcantara lan Rafinha tegesé padha seduluré.

Sekolah Bal-balan Spanyol: Awal taun 1994, bapak Adalberto bapake Rodrigo Direktur Bal-balan dening sadhuwure juara Piala Dunia FIFA 1994, Mazinho sing entuk sekolah bal-balan ing Vigo, Spanyol. Cukup kanggo jelas, Vigo minangka kutha lan kutha sing ana ing Samodra Atlantik lan ing sisih lor-kulon Spanyol. Prelu kudu ngatur bisnis bal-balan sing gedhe ing Spanyol ndeleng wong tuwa Rodrigo Moreno pindah omah kabeh menyang Spanyol minangka bocah cilik.

Kisah Kanak-kanak Rodrigo Moreno ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Nalika ing Brasil, sadurunge kulawargane pindhah menyang Spanyol, Rodrigo bebarengan karo seduluré yaiku kabeh siswa sekolah Barrel sing dumunung ing Barra da Tijuca, Rio de Janeiro. Kanggo Rodrigo, ngetutake undhak-undhakan bapake perlu amarga dheweke wiwit main bal-balan sadurunge kelas 5. Kanggo njaluk pendhidhikan futsal sing tepat, wong tuwane Rodrigo nuli ngirim sekolah ing sekolah bal-balan Escolinha do Flamengo esuk nalika umur 5 taun.

Rodrigo dadi bintang saka Tim Escolinha do Flamengo Juniors (tim ing ngendi bapake pensiun saka karir senior). Dheweke main pirang-pirang kejuaraan ing kana dheweke mandheg saka kanca-kancane, menang sawetara Kejuaraan futsal kaya bocah.

Rodrigo Moreno nduwe kabeh dadi pemain bal-balan sing sukses ing sekolah bal-balane
Rodrigo Moreno kanthi trofi lan penghormatan awal minangka pemain bal-balan. Dheweke tau dadi bocah sing paling apik ing akademi kasebut. Kredit Gambar: IG lan portalbarra

Kanggo Rodrigo, tujuan main bal-balan yaiku pilihan saka ngendi bapake wis mandheg, yaiku, tetep urip impen kulawargane. Saenipun, pancen angel kanggo bapake Adalberto Machado lan paman Mazinho kanggo menehi hasil karo pensiun.

Déné seduluré kang nomer loro, Rafinha lan Thiago Alcantara ninggalake Brasil menyang Spanyol minangka bocah cilik, Rodrigo dhewe pindhah menyang Spanyol nalika isih enom, manggon ing komunitas Otonomi Galicia. Thiago lan Rafinha main pisanan ing investasi akademi bal-balan bapake ing taun 1996 lan dijaga bapake Rodrigo. Bocah loro mau padha kadang turu ing omahe Rodrigo nalika Mazinho lan bojone lelungan golek bisnis.

Rodrigo lunga saka Brasil sawise main praktek futsal kanggo Flamengo lan gabung karo kulawargane ing Spanyol ing taun 2003. Ing taun kapindho sawise dheweke teka (ing taun 2005), seduluré, Rafinha lan Thiago Alcantara wis maju ing La Masia ing Barcelona. Ing ngisor iki foto Rodrigo nalika dheweke nemoni seduluré sing nomer loro ing akademi FC sing misuwur.

Foto Rafinha nalika kunjungan karo seduluré - Thiago lan Rodrigo ing taun 2005, nalika ana dadi FC Barcelona La Masia Newbies. Kredit Gambar: Elpais
Kisah Kanak-kanak Rodrigo Moreno ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Pengalaman futsal karo Brasil mbantu dheweke. Nalika sepupu kasebut isih ana ing akademi FC Barcelona, ​​gambar ing ngisor iki terus main karo Ureca ing ngendi dheweke duwe kesan sing apik kanggo karir enom. Pagelaran karo klub kasebut menehi kesempatan kanggo aplikasi kanggo Celta Vigo, akademi Spanyol sing luwih gedhe sing nggawe legenda kaya Iago Aspas.

Rodrigo Moreno awal taun karo Ureca
Kanthi bantuan saka Futsal, Rodrigo wiwit awal karir enom ing Spanyol. Kredit Gambar: LasProvincias

Ing taun 2005, kemajuan Rodrigo ndeleng dheweke nemoni uji coba lan gabung ing rangking pemuda Celta Vigo. Ing sawetara wulan teka ing klub sing anyar, bakat kasebut langsung nuli dadi kepala lan kapentingan saka klub sing luwih gedhe teka maneh. Sawise patang taun karo Galician, tawaran sing ora dipercaya saka Real Madrid ora bisa ditolak.

Bapakne Rodrigo dadi pramuka nalika transfer Real Madrid. Bapak super mbantu ngrampungake transfer anak 300,000 euro. Rodrigo sing umuré 18 taun sukses nantang tantangan Madrid ing taun 2009. Dheweke nyetak gol penting ing sisih Los Blancos.

Rodrigo dianggep minangka salah sawijining siswa paling apik ing akademi Real Madrid
Rodrigo dianggep minangka salah sawijining siswa paling apik ing akademi Real Madrid. Credits: Brand lan NapoliMagazine
Kisah Kanak-kanak Rodrigo Moreno ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame Story

Sawise dipanggil mantan manajer Real Madrid, Manuel Pellegrini dadi tim pertama, Rodrigo ngarepake fitur ing tim pertama dadi padhang. Pancen kedadeyan ora bisa direncanakake kaya Manuel Pellegrini dipecat lan anyar José Mourinho milih ora milih Rodrigo ing rencana. Jose Mourinho mung tertarik karo pemain gedhe (sing seneng karo Ozil, Angel Di Maria, Emmanuel Adebayor) lan iki ninggalake Rodrigo frustasi kanthi ora ana pilihan tinimbang ninggalake klub kasebut.

Jose Mourinho adol Rodrigo menyang Benfica ing ngendi dheweke nemoni kompetisi liyane kanggo posisi play. Dheweke duwe kompetisi sing ora sehat karo legendaris Pablo Aimar, Javier Saviola lan Nuno Gomes. Benfica (diarani The Eagles) banjur menehi kesepakatan kanggo ngirim utangan kanggo utangan menyang Bolton Wanderers sawise dheweke ora bisa ngilangi legenda kasebut.

Ing Bolton (dumunung ing Manchester, UK), Rodrigo urip piyambak, wektu iki tanpa bapakne karo sisih pertama. Ing klub kasebut, dheweke ketemu maneh karo mantan kanca sepasukan saka Madrid Marcos Alonso sing nate nindakake prekara gedhe ing Chelsea. Sedhih, ora ana sukses sing nggegirisi kanggo Rodrigo ing Inggris amarga bocah sing miskin kasebut nemoni pemain bal-balan Korea Selatan, Lee Chung-Yong kanggo slot sayap tengen.

Jalan Raya angel kanggo Morame Rodrigo Moreno
Rodrigo ngalami nalika angel nalika tahap awal karir senior. Kredit: Olahraga-Pahlawan

Sawise nduwe dalan sing ora sukses liwat Bolton, Rodrigo pensiun bali menyang Benfica sawise tindak saka pesainge (Pablo Aimar, Javier Saviola lan Nuno Gomes) sing tau duwe jabatane.

Kisah Kanak-kanak Rodrigo Moreno ditambah Fakta Biografi Untold - Rise to Fame Story

Sawise toils ing Inggris, Rodrigo bali menyang Portugal ing ngendi dheweke mbukak bab anyar ing karir lan miwiti jeneng kanggo awake dhewe. Wektu iki, dheweke ngembangake kanthi apik ing Benfica, kanthi terus-terusan nuduhake kuwalitas kanthi efektif.

Apa kanthi nggunakake jangkep blistering utawa ora bisa dipercaya ing dribble, Rodrigo kondhang duwe kabeh kabutuhan striker ing game modern. Muter bebarengan karo sing seneng saka Nemanja Matic, Nicolas Gaitan, Oscar Cardozo lan Axel Witsel, Rodrigo nulungi klub kasebut menang treble sing misuwur (Liga Perdana, Taca de Portugal lan Taca da Liga).

Rodrigo Moreno mbantu Benfica menang trep domestik 2013-2014 - Liga Perdana, Taca de Portugal lan Taca da Liga
Rodrigo Moreno mbantu Benfica menang trep domestik 2013-2014 - Liga Perdana, Taca de Portugal lan Taca da Liga. Credits: SportsBreak, CatedralenCarnada lan Sicnoticias

Nggambarake 45 target lan nyalurake 17 pitulung ing 118 njero raksasa Portugis nggambarake apike kenapa Valencia kepingin entuk penyerang kasebut. Rodrigo nggawe kesan janjeni nalika musim pisanan karo Valencia ing ngisor iki Nuno Espirito Santo, mbantu klub kasebut entuk kualifikasi kanggo Liga Juara.

Maneh, musim 2018/2019 weruh Rodrigo nulungi klub kasebut supaya menang gelar Copa del Rey sing adiluhung sawise dheweke nyetak ing kamenangan 2-1 kamenangan ing Barcelona.

Gol Rodrigo mbantu tim Valencia ngalahake FC Barcelona kanggo menang Copa del Rey 2018-19
Gol Rodrigo mbantu tim Valencia ngalahake FC Barcelona kanggo menang Copa del Rey 2018-19. Kredit Gambar: IG lan Edition

Ing wektu nulis, Rodrigo wis nggambarake Valencia terus maju ing 16 Liga Juara pungkasan sawise klub iki wis luput 5 taun. Penyerang Spanyol sing wis pindhah saka cedhak-nol menyang pahlawan sing ora diragukan bakal terus dikelingake amarga pahlawan ing lapangan. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Rodrigo Moreno ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Kanthi kondhang, mula para peminat bal-balan kudu mikir babagan manawa bintang bintang kasebut duwe pacar utawa yen dheweke wis nikah (duwe bojo). Ora ana sing nolak kasunyatan manawa penampilan cute Rodrigo sing ditambah karo gaya dolanan sing khas ora bakal nempatake dheweke ing ndhuwur saben dhaptar pengin calon pacar utawa garwa.

Ing mburi juru main bal-balan sing sukses, ana wanita sing glamor, sing dikenal ngrebut ati. Asmane pacar Rodrigo isih durung dingerteni. Nanging, dheweke katon cedhak karo saben anggota keluargane utamane WAG saka sepupune bal-balan.

Ketemu pacar Rodrigo Morenos
Ketemu pacar Rodrigo Moreno. Kredit Gambar: Instagram
Rodrigo lan pacar ngumumake hubungan umum liwat Instagram ing tanggal 12 Oktober, 2018. Mung setaun mengko (udakara Oktober 2019) loro-lorone padha nampa sambutan bocah sing nomer siji. Bocah-bocah Rodrigo dituduhake menyang umum liwat Instagram kanthi cara sing ora biasa, yaiku sing ndeleng dheweke ngagem rasukan Halloween.
Rodrigo Moreno lan Pacar tampi anak pertama ing taun 2019
Rodrigo Moreno lan Pacar tampi anak pertama ing taun 2019. Kredit Gambar: Instagram
Kisah Kanak-kanak Rodrigo Moreno ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni babagan urip lan pandangan Rodrigo Moreno sing adoh saka bal-balan bakal mbantu entuk gambaran lengkap babagan pribadine. Miwiti, dheweke iku wong sing seneng banget marang tembunge (crising ing tembok Instagram dheweke) sing ujar;

"Kanggo wong-wong sing duwe iman lan kekuatan mental, mokal yaiku mung ana pendapat."

Ngerti Fakta Urip Pribadi Rodrigo Moreno
Ngerti Fakta Urip Pribadi Rodrigo Moreno. Kredit Gambar: Instagram

Kekerabatan mental Rodrigo minangka ukuran ketahanan lan percaya diri. Iki wis nyebabake sukses minangka wong. Dheweke yaiku wong sing nggunakake pikiran ing saben kesempatan. Yen ora ana stimulasi mental, Rodrigo dadi bosen lan kurang motivasi supaya bisa nindakake kegiatan saben dinane. Kajaba iku, pindhah saka Brazil menyang Spanyol, banjur menyang Portugal lan pungkasane, Inggris wis mbuktekake manawa Rodrigo kita dhewe bisa adaptasi karo lingkungan lan lingkungan sing beda ing saubenge.

Seneng kanggo asu: Pamuter bal-balan jenenge: Lionel Messi, Alexis Sanchez etc seneng sing pets lan Rodrigo ora pangecualian. Sanajan sampeyan ana sing ngandhani manawa ora ana kasetyan ing game modern, mesthi ora bakal nganggep padha karo Rodrigo marang asu sing dheweke uga kadang-kadang nganggo jaket Valencia.

Rupa-rupane Rodrigo Moreno kanggo asu dheweke
Rupa-rupane Rodrigo Moreno kanggo asu dheweke. Kredit Gambar: Instagram
Kisah Kanak-kanak Rodrigo Moreno ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Luwih lengkap babagan Rama Moreno: Adalberto Machado lair ing dina kaping 3 Juni 1964. Dheweke dadi pemain bal-balan Brasil sing pensiun sing main dadi kiwa. Kaya bapak kaya putra, bapak Rodrigo nekani akademi pemuda Flamengo. Ngarsane, karir senior Adalberto wiwit nyathet cathetan sedhih nalika nglampahi karier senior sing sepisanan amarga istirahat sikil.

Wong siji klub sing main mung karo Flamengo berjuang kanthi cedera parah sajrone umure tuwa. Perkembangan sedih iki nyebabake karier nalika umur 24 taun.

Ngerteni luwih lengkap babagan Rama Rodrigo Moreno- Adalberto Machado
Ngerteni luwih lengkap babagan Rama Rodrigo Moreno- Adalberto Machado. Credits: Twitter lan heroisdomengao

Luwih lengkap babagan Ibu Rodrigo Moreno: Informasi babagan ibu Rodrigo, Andréia Moreno Machado tetep ora katulis dening media. Andréia ing wektu nulis wis nglindhungi awake ora bisa dipedhot saka media, mung duwe wektu kanggo ngrampungake tugas ibune menyang Adalberto (bojone), Rodri lan Mariana (anak-anake).

Luwih lengkap babagan Suster Rodrigo Moreno: Ditilik saka dheweke katon, mesthine Bapak Rodrigo, ora kaya biyunge, duwe keturunan sing kuwat ing kulawarga Machado. Adhine Moreno Mariana katon mirip karo bapakne. Ing ngisor iki foto saka rong kanca sing paling apik (bapak lan putri) sing dituju ing zoo ing taun 2005.

Adhine Rodrigo Moreno, Mariana nggambar bareng karo bapakne nalika isih cilik
Adhine Rodrigo Moreno, Mariana nggambar bareng karo bapakne nalika isih cilik. Kredit Gambar: Twitter

Mariana nalika nulis seneng urip pribadi ing Instagram. Dheweke ngidini akses menyang akun dheweke mung dadi kanca cedhak lan anggota kulawarga. Tembok IG dheweke maca "Dheweke seneng karo barang sing apik ing urip". Kudu nglampahi wektu sing apik karo kakang sukses sing sukses karo apa sing 'apik uriptegese kanggo Mariana.

Ketemu Rodrigo Moreno Sister- Mariana
Ketemu Rodrigo Moreno Sister- Mariana. Kredit Gambar: Instagram
Kisah Kanak-kanak Rodrigo Moreno ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Entuk € 6.8m (upah taunan) lan regane sekitar $ 50.00m (ing wektu nulis) mesthi ndadekake pemain bal-balan jutawan Rodrigo. Malah sampeyan bakal larang regane, Rodrigo ora bakal nemoni masalah. Dheweke duwe bakat kanggo njaga keseimbangan antarane mbuwang / nuduhake kekayaan lan nyimpen dhuwit. Nggawe mobil rata-rata lan menehi tandha gaya urip sing andhap asor.

Ngerteni Faktor Gaya Hidup Rodrigo Moreno
Ngerteni Gaya Urip Rodrigo Moreno. Kredit Gambar: Ekspres lan Gym4u
Kisah Kanak-kanak Rodrigo Moreno ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Tato Rodrigo Moreno: Dheweke duwe "tato naga”Sing nuduhake naga mbungkus dhewe ing logo Valencia ing sisih kiwa kiwa. Saiki, apa tato sing digambar ing ngisor iki?…

Tato Rodrigo Moreno
Tato Rodrigo Moreno. Credits: nuevadimensiondeportiva

Ing tato Rodrigo, naga kasebut nuduhake awake minangka dheweke nuntun klub (sing menehi logo logo Valencia). Dheweke uga mbuwang suar-timar nglawan tim lawan, nyetak gol ing proses kasebut.

Agama: Rodrigo asale saka kutha (Rio de Janeiro) sing luwih saka setengah saka populasi (74.5%) ngadopsi agama Kristen lan 51.1% yaiku Katolik (laporan Wikipedia). Dhasar babagan bukti kasebut, mesthine manawa Rodrigo lan saben anggota keluargane ngetrapake iman agama Kristen Katulik.

Ngerti pora?… Kutha kelairan Rodrigo dadi papan dununge Patung Kristus Penebus (gambar ing ngisor iki), asring diarani minangka salah sawijining pitu mukjijat anyar ing donya lan dadi sumber kebanggaan kanggo Katulik Brazil.

Apa sing diarani Agama Mor Moreno
Apa sing diarani Agama Mor Moreno. Credits: howstuffworks
Sinta kanggo Valencia Diwiwiti suwe: Takdir Rodrigo karo Valencia CF saiki wis ana sadurunge isih bocah. Foto pembuangan 2004 taun kasebut ujar kabeh.
Foto langka Rodrigo Moreno Awal Dina minangka pendukung Valencia - Taun 2004
Foto langka Rodrigo Moreno Awal Dina minangka pendukung Valencia - Taun 2004

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Rodrigo Moreno ditambah Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

KOMUNITAS 2

  1. Mangga gawe koreksi ing paragraf kapindho saka wiwitan sisih ndhuwur. "Analisis nglibatake dheweke urip awal, Ganti" dheweke "dadi" dheweke ".

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene