Kisah Kanak-kanak Domenico Berardi Ditambahake Fakta Biografi Untold

0
142
Kisah Kanak-kanak Domenico Berardi Ditambahake Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo Sportmirtese lan BesthqWallPepers
Kisah Kanak-kanak Domenico Berardi Ditambahake Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo Sportmirtese lan BesthqWallPepers

LB menehi Crita Full saka pemain sepakbola sing nganggo julukan "Mimmo". Kisah Kanak-kanak Domenico Berardi kita lan Fakta Biografi Untold nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Urip lan kebangkitan Domenico Berardi
Urip lan kebangkitan Domenico Berardi. Kredit Gambar: Sportmirtese, Castrumcropalatum lan SportsMole.

Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar kulawarga, urip pribadine, bukti kulawarga, gaya urip lan kanyatan cilik liyane babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan keahlian lan mripat dheweke kanggo target. Nanging mung sawetara sing nimbang Biografi Domenico Berardi sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Domenico Berardi ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Domenico Berardi lair ing dina 1 dina Agustus 1994 ing Cariati, sawijining kutha ing propinsi Cosenza ing wilayah Calabria, sisih kidul Italia. Dheweke paling enom saka telung anak sing lair saka ibune, Maria lan bapake, Luigi.

Domenico Berardi lair saka wong tuwa sing ora ngerti sethithik.
Domenico Berardi lair saka wong tuwa sing ora ngerti sethithik. Kredit Gambar: PxHere lan Sportmirtese.

Wargane bangsa keturunan putih ing Italia kanthi akar cilik sing dingerteni diwiwiti ing kutha Bocchigliero provinsi Cosenza ing Italia ing ngendi dheweke tuwuh bareng karo kakange, Francesco lan adhine, Severina.

Domenico Berardi tuwuh ing Bocchigliero ing provinsi Cosenza
Domenico Berardi tuwuh ing Bocchigliero ing provinsi Cosenza. Kredit Gambar: WorldAtlas lan Sportmirtese.

Ngembang ing kutha, Berardi ora kekurangan alesan sing bisa menehi kesempatan kanggo muter bal-balan karo kanca-kancane saben dina saben minggu. Dheweke kadang nyamar lara weteng supaya nyingkiri sekolah lan seneng main olahraga.

Kisah Kanak-kanak Domenico Berardi ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Thanks kanggo lair dadi kulawarga sing seneng karo bal-balan, Young Berardi mlebu sekolah bal-balan Castello ing Mirto - sawijining dusun Crosia, uga ing Provinsi Cosenza, Italia - ing pundi dheweke nindakake langkah pertama ing bal-balan kompetitif.

Domenico Berardi nganakake langkah sepisanan ing bal-balan kompetitif ing sekolah bal-balan Castello.
Domenico Berardi nganakake langkah sepisanan ing bal-balan kompetitif ing sekolah bal-balan Castello. Kredit Gambar: Olahraga lan TUON.

Nalika pelatihan ing Sekolah kasebut, Berardi sinau lan nampilake keterampilan sing ngerteni manawa sampeyan bisa nggarap formulir pemarkahan target sing bakal ditindakake. Asile, pelatih dheweke asring menehi tugas marang tim kanggo nglampahi bal kasebut marang tujuan sing pasti.

Kisah Kanak-kanak Domenico Berardi ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Ing wektu Berardi umure 13 ing 2008, dheweke ucapake selamat marang kanca-kancane ing Mirto supaya mlebu ing akademi bal-balan Cosenza sing bakal ngenteni karier paling cendhak ing pamuda (2008-2010).

Domenico Berardi kertu identitas bal-balan pungkasan sadurunge dheweke melu Cosenza.
Domenico Berardi kertu identitas bal-balan pungkasan sadurunge dheweke melu Cosenza. Kredit Gambar: Olahraga.

Ing minggu sing penting, Berardi ngunjungi kampus universitas kakaknya Francesco ing Bodena. Nalika ing lapangan kampus, dheweke melu dolanan Lima sisi karo sedulur lan kanca liyane ing komunitas universitas kasebut. Ora ngerti marang Berardi, ana pramuka saka Sassuolo nalika dolanan sing nggatekake bakat mentah.

Kisah Kanak-kanak Domenico Berardi ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan Kanggo Fame Story

Dadi, Berardi sing umur 16 taun wis digawa menyang Sassuolo ing ngendi dheweke pangkat. Berardi nggawe debut kanggo tim pertama klub ing 27 tanggal Agustus 2012 sajrone Serie B nglawan Cesena lan nulungi sisihane entuk promosi kanggo Serie A.

Sanajan mundhak Berardi liwat rangking bisa nyebabake akeh sing cepet, nanging ora ana keputusan sing angel. Pemain bal-balan sing cepet banget nduweni akeh tim ing Eropa sing nggoleki teken. Nanging, dheweke nganggep dheweke durung diwasa lan milih ngrampungake proses mateng ing Sassuolo.

Domenico Berardi nggawe keputusan tetep ing Sassuolo sanajan narik klub sing luwih gedhe kanthi wujud sing apik banget.
Domenico Berardi nggawe keputusan tetep ing Sassuolo sanajan narik klub sing luwih gedhe kanthi wujud sing apik banget. Kredit Gambar: Castrumcropalatum.
Kisah Kanak-kanak Domenico Berardi ditambah Fakta Biografi Untold - Rise To Fame Story

Ing taun-taun sabanjure (2013 - 2015) Domenico kabukten dadi salah sawijining pemain bal-balan enom sing paling janjeni ing Italia lan menang sawetara penghargaan individu kalebu penghargaan 2015 Bravo kanggo pemain bal-balan enom Eropa sing paling misuwur.

Opo meneh? dheweke tikel kadhaptar minangka salah sawijining pemain enom ndhuwur 100 ing saindenging jagad dening Don Balón ing 2013, 2014 lan 2015. Terus maju ing wektu nulis, Berardi minangka juru kunci paling ndhuwur Sassuolo lan pemain sing digoleki kanthi apik sing wis narik minat Roma, Tottenham lan Liverpool. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Domenico Berardi minangka juru kunci paling penting ing Sassuolo nalika nulis.
Domenico Berardi minangka juru kunci paling penting ing Sassuolo nalika nulis. Kredit Gambar: BleacherReport.
Kisah Kanak-kanak Domenico Berardi ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Kehabisan Hubungan

Nganggo masalah babagan urip katresnan Domenico Berardi, sepira jeneng sing bisa ditemokake ing buku sejarah pacare lan apa status hubungan saiki nalika nulis bio iki?

Kanggo miwiti, Berardi ora dikenal tanggal wanita sadurunge ketemu pacare dadi tunang (bojo dadi) - Francesca Fantuzzi. Francesca sepisanan weruh Berardi sajrone pertandhingan pemuda lan sawise dheweke ngubungi dheweke liwat Facebook. Dheweke ora bisa pisah wiwit lan bisa uga nampa putra (putri) utawa putrane, kapan wae mengko.

Domenico Berardi ing foto sing disenengi karo tunangane Francesca Fantuzzi
Domenico Berardi ing foto sing disenengi karo tunangane Francesca Fantuzzi. Kredit Gambar: Instagram.
Kisah Kanak-kanak Domenico Berardi ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Keluarga

Domenico Berardi njaluk saka latar kulawarga kelas menengah. Kita nyariyosaken kanyatan babagan kulawarga.

Babagan rama Domenico Berardi: Luigi iku bapak Berardi. Luigi wis dadi penggemar Inter Milan sadurunge Berardi lair. Nanging, dheweke duwe papan sing alus kanggo Sassuolo. Bapak dhukungan sing nomer telu yaiku mbanting semangat Berardi dadi bal-balan lan terus ndhukung dheweke nganti saiki.

Babagan ibu Domenico Berardi: Maria iku ibune Berardi. Dheweke minangka Bojo sing mbantu mbesuk Berardi lan sedulur-sedulure. Ibu sing dhukungan saka telu uga duwe minat bal-balan. Nyatane, dheweke dadi pendukung Juventus FC lan mesthi, klub anak paling enom - Sassuolo.

Domenico Berardi dibesarkan dening wong tuwa sing ora ngerti sethithik
Domenico Berardi dibesarkan dening wong tuwa sing ora ngerti sethithik. Kredit Gambar: ClipArtStudio lan TransferMarket.

Babagan sadulur Domenico Berardi: Berardi duwe sedulur loro tuwa. Dheweke kalebu seduluré Francesco lan adhine Severina. Sanajan ora akeh dimangerteni babagan sadulur, dheweke ora kalebu olahraga olahraga kaya Berardi. Nanging, loro seneng bal-balan lan ngetutake game kanthi semangat.

Babagan sederek Domenico Berardi: Adoh saka kulawarga langsung Berardi, durung ana sing ngerti babagan simbah-simbah lan bapak-bapak nalika ibu, ibu, sepupu, sepon lan sedulur wadon durung dikenal.

Kisah Kanak-kanak Domenico Berardi ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Pribadi Pribadi

Ngomong babagan kapribadian Berardi, dheweke duwe persona sing nggumunake sing nggambarake sifat-sifat sing nyenengake para individu sing dipandu dening Leo Zodiac Sign. Kajaba iku, Dheweke seimbang, intuisi lan sejati mudhun menyang bumi.

Pamuter sing kudu mbukak informasi babagan urip pribadi lan pribadi, duwe kapentingan lan hobi sing kalebu balap F1, lelungan, nglangi, main game video, ngrungokake musik lan nglampahi wektu kualitas karo kulawarga lan kanca.

Domenico Berardi duwe minat kanggo balap F1. Apa sampeyan bisa nemokake Charles Leclerc ing foto kasebut
Domenico Berardi duwe minat kanggo balap F1. Apa sampeyan bisa nemokake Charles Leclerc ing foto? Kredit Gambar: Instagram.
Kisah Kanak-kanak Domenico Berardi ditambah Fakta Biografi Untold - Gaya urip

Babagan kepiye Berardi nggawe lan mbuwang dhuwit, regane net isih ditinjau nalika nulis nalika nilai pasar ana € 20 yuta. Konstituen kasugihan sethitik Berardi diterusake saka tawaran Gaji lan persetujuan dheweke.

Sanajan juru main ora cepet nggegirisi kasugihane kanthi nuduhake mobil lan omah sing mewah, dheweke tetep nggawe wisata sing larang menyang resor ing ngendi dheweke nggunakake dhuwit lan wektu kualitas karo kanca-kancane.

Domenico Berardi duwe wektu sing apik ing resort sing larang karo kancane Marco Benassi
Domenico Berardi duwe wektu sing apik ing resort sing larang karo kancane Marco Benassi. Kredit Gambar: Instagram.
Kisah Kanak-kanak Domenico Berardi ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Crita bocah cilik lan biografi Domenico Berardi paling apik karo kasunyatan sing luwih cilik utawa ngerti babagan iki.

Agama: Domenico Berardi ora amba babagan agama, nanging ora ana pratondho sing nuduhaké kapercayan nalika nulis. Kanthi mekaten, ora bisa nyatakake manawa ana sing percaya utawa ora.

Tato: Berardi nganggep seni awak minangka tambahan penting kanggo tokoh sing nggantheng. Mangkono, dheweke duwe tato gedhe ing lengen kiwa. Tato kasebut nuduhake nomer klambi Berardi 25 ing lintang kanthi mawar. Ing ngisor tato kasebut minangka alat sing jangkar kaya tali.

Kemajuan Tato Domenico Berardi.
Kemajuan Tato Domenico Berardi. Kredit Gambar: Instagram.

Udud lan Ngombe: Domenico Berardi ora dikenal ngrokok nalika ditulis. Alasan babagan gaya urip sing kaya mangkene, yen jenius bal-balan ora ilang babagan keuntungan sing diakoni saka gaya urip sing sehat.

Mriksa: Thanks kanggo maca Kisah Kanak-kanak Domenico Berardi kita lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene