Kisah Kanak-kanak Tom Davies Plus Fakta Biografi Untold

Paling Keri Dianyari

Miwiti, jeneng nyata yaiku "Thomas". Kita menehi jangkoan lengkap babagan Kisah Kanak-kanak Tom Davies, Biografi, Fakta Kulawarga, Tiyang sepuh, Urip Awal lan acara-acara liyane sing misuwur wiwit nalika isih diwasa.

Kisah Kanak-kanak Tom Davies- Delengen Awal lan Rise Awal. Kredit: SportsdotNet, Twitter lan SkySports

Ya, kabeh wong ngerti yen Davies minangka salah sawijining pemain tengah pusat sing paling adhem ing bal-balan Inggris. Nanging, mung sawetara sing mikir versi Tom Davies 'Biografi sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih dhisik, ayo miwiti karo pengetahuan Wiki lan tabel konten sadurunge sadurunge crita lengkap.

Fakta Biografi Tom Davies (Pertanyaan)jawaban
Jeneng Lengkap:Thomas Davies (Jeneng Nyata)
Nama Pangguna:Tom
Tanggal Lahir:30 Juni 1998
Papan Lair:Liverpool, Inggris
Age:21 (Nalika tanggal 2020 Februari)
Panggonane tuwuh:West Derby (Wétan Liverpool, Inggris)
Jeneng wong tuwa:Daine Davies (Ibu) lan Tony Davies (Rama)
Sandhangan:Liam Davies (Sepuh Sadulur)
Band Musik Favorit:Kings Of Leon
Panganan Favorit:Pesto pasta karo keju parmesan.
Kanca paling apik:Dominik Calvert-Lewin
dhuwur:5 ft 11 ing (1.80 m)
Pakaryan:Pemain bal-balan
Muter Posisi:Pemain tengah
Pendidikan Sepak Bola Awal:Bal-balan Sekolah lan Tranmere Rovers

Tom Davies ' Crita Bocah:

Kisah Kanak-kanak Tom Davies- Delengen foto sing jelas babagan masa kanak-kanak. Kredit: FPCP-BlogSpot

Miwiti, jenenge lengkap Tom "Thomas" Davies. Tom lair nalika tanggal 30 Juni 1998 ing ibuné Daine Davies (juru cukuran rambut) lan bapake, Tony Davies (pegawai negeri) ing kutha Liverpool. Lintang homegrown tansaya bebarengan karo kakange Liam lan bebarengan, dheweke digawa dening wong tuwane ing West Derby. Yen ngono sampeyan ora ngerti?… West Derby minangka pinggiran pinggir wilayah ing sisih wétan Liverpool, Inggris.

Latar mburi Kulawarga Tom Davies:

Kulawarga Tom Davies kalebu klompok etnik Liverpool sing asli ing Inggris sing nganggo basa Inggris. Pemain tengah tengah Merseyside duwe kaluwarga saka Liverpool, kutha maritim Inggris sing misuwur ing sisih lor-kulon Inggris. Iki minangka kutha sing duwe koleksi musium sing paling apik ing Eropa. Kajaba iku, iki minangka sing pertama duwe jalur sepur pertama penumpang ing donya.

Tom Davies tansaya tuwuh ing latar mburi kulawarga kelas menengah, kanthi sebagian anggota kulawargane sing manggon ing pinggiran pinggiran Liverpool, West Derby. Duwe ibu sing ngoperasikake salon rambut rontog lan bapak sing duwe penghasilan kelas pertengahan nuduhake, yen wong tuwa Tom Davies dadi kepenak.

Tom Davies ' Urip Awal karo Bal-balan lan Pendidikan:

Wiwitane nalika isih cilik, wong tuwa Tom Davies ndhaptar dheweke ing sekolah Merseyside lokal, siji sing ngajak murid-murid padha melu bal-balan sekolah sing kompetitif. Miturut Telegraph, sethitik Tom (digambar ing ngisor) minangka murid sing cerah, siji sing apik banget nalika matematika lan ilmu.

Little Thomas main bal-balan ing sekolah, nalika sekolah Liverpool duwe masalah karo akademi klub njupuk siswa sing paling apik. Kredit: FYC

Mbalik maneh, wong tuwa Tom Davies ora ngira manawa putrane kudu ora kompromi kanggo pendidikan bal-balan. Loro Daine lan Tony pengin Tom cilik tekan tingkat Universitas. Sayange, kedadeyan ora ana sing dikarepake tanpa matur nuwun kanggo takdir.

Pengaruh Paman Tom Davies 'duwe:

Sanajan pendhidhikan dipentingake kanthi penting, tresna kanggo bal-balan bal-balan bisa nampa motivasi saka wong siji. Iku ora liya saka "Paman- Alan". Ngerti pora?… gen bal-balan uga mlaku ing Kulawarga Tom Davies liwat paman sing misuwur, Alan Whittle. Alan (digambar ing ngisor iki) sing Tom meh padha main ing Everton lan Crystal Palace ing taun 1970an.

Ketemu Paman Tom Davies, Alan Whittle- Apa sing katon saka dheweke? KREDIT: Twitter

Alan Whittle mbantu sethithik Tom Davies dadi kekuwatan supaya bisa main ing bal-balan sekolah sekolah Merseyside. Ora adoh saka sekolah, Davies ngrebut takdir ing tangane amarga asring ngripta katrampilan ing lapangan bal-balan lokal ing West Derby.

Tom Davies ' Awal Karir Urip:

Bakat bal-balan Davies muncul sajrone kontroversi antarane akademi bal-balan lan sistem bal-balan sekolah Merseyside. Sajrone wektu kasebut, sistem sekolah Merseyside negesake bakat sing muncul saka partisipasi ing akademi bal-balan. Iki kedadeyan amarga asring rumangsa sidelined lan tebih.

Little Davies kena pengaruh amarga dheweke ngarep-arep melu akademi lan ing wektu sing padha, melu bal-balan sekolah. Ana siji pilihan kanggo dheweke, dheweke melu akademi utawa bal-balan sekolah terus. Pungkasane, wong tuwa Tom Davies nyetujoni dheweke milih bal-balan sekolah kanggo melu akademi Tranmere Rovers sing ana ing Liverpool.

Biografi Tom Davies- Dalane kanggo Fame Crita:

Ngerti kekarepane bocah lanang kanggo muter bal-balan kanggo urip, anggota kulawarga Tom Davies utamane pamane nindakake kabeh supaya bisa ndhukung aspirasi. Nalika ing Tranmere Rovers, sethitik Tom dikembangaké dadi precocious bocah cilik Gaya mainane narik kawigaten akademi bal-balan Everton, salah siji saka loro klub Inggris utama saka Liverpool.

Ing taun 2009 kanthi yuswa 11 taun, Tom wis entuk jenenge menyang akademi akademi Toffee sawise nyoba karo klub kasebut. Gambar ing ngisor iki, iku minangka kabungahan murni kanggo awake dhewe lan anggota kulawargane.

Enom lan seneng Tom ing taun 2009- Ing taun dheweke melu Everton. Kredit: FPCP-Blogspot

Bebener iku, ting kene ora ana sukses ing akademi Everton. Davies banget disenengi kanggo maturitas lan sifat pimpinan sing diduweni. Ngerti pora?… Perwatakan lan gaya dolanan dheweke uga weruh dheweke nimbali menyang tim nasional U16 Inggris ing taun 2013. Kaya sing dikarepake, Davies terus munggah ing rangking nasional, dadi kapten pemuda Inggris ing proses kasebut.

Biografi Tom Davies- Wungu kanggo Fame Crita:

Wiwit nalika Davies nyekel pemuda Inggris, kemajuane terus mantep kanthi mantep marang Roberto Martinez sing njupuk saka David Moyes. Sajrone musim 2014-15, dheweke entuk pangkat ing taun 21-taun Everton.

Ing pungkasan musim iki, dheweke mlebu kontrak profesional pisanan, minangka wayahe bungah kanggo paman, wong tuwa lan anggota kulawarga. Tom Davies wangun sing apik banget karo tim Uton Everton sing menehi hadiah marang debut Premier League dening manager Roberto Martínez.

Remaja wiry kasebut, berkat kawicaksanan lan dalane bal-balan ing sekolah bal-balan wis mantep. Minggu kasebut tanggal 15 Januari 2017 isih dadi tanggal penting ing Tom Davies Biografi sing ora bakal lali. Iki minangka dina dheweke ngrampungake impen bocah cilik kanthi nyetak gol profesional pisanan kanggo Everton nglawan Manchester City.

Gambar ing ngisor iki, Davies nuduhake kompatibel banget sawise nyepelakake bal nalika nyerang Claudio Bravo nginget target sepisanan. Pagelaran kasebut ing wulan kasebut ngasilake penghargaan Pemain Pemain Bulan PFA Januari lan penghargaan Pemain Muda ing Januari.

Pandhangan wayahe sing ora bisa dilupakan Thomas entuk target kapisan minangka pemain senior. KREDIT: Waca rangkeng lan DailyMail

Maju menyang wektu nulis Biografi Tom Davies, kita bisa kanthi yakin manawa uripe wis owah. Dheweke mesthi ora pemain bal-balan rata-rata lan wis nyetel dadi wong enom sing njaluk. Tom wis makili klub kinasih (Everton) kaping 74 sadurunge ulang taun kaping 21.

Tanpa mangu, para penggemar bal-balan isih bisa ndeleng maestro midfield liyane sing mekar dadi bakat kelas dunia ing ngarep mata. Tom Davies pancen salah siji sing paling apik ing baris produksi pemain tengah sing ora bakal metu saka Inggris. Sing liyane, kaya sing dakkandhakake, saiki wis dadi sejarah.

Sapa Tom Davies ' Pacar?

Amarga wis misuwur lan kapribaden sing apik banget, bisa uga yakin yen sawetara penggemar Everton lan Inggris mesthi mikir babagan sapa pacare Tom Davies. Utawa dheweke wis nikah, karo bojo lan bocah-bocah. Kasunyatane, ora ana sing nolak kasunyatan sing katon banget Tomin ora bakal nggawe dheweke dadi A-Lister kanggo bahan gendakan lan bojo. Minangka Philippe Coutinho.

Peminat Everton lan Inggris wis takon- Sapa sing Tom Davies Dating? Dheweke duwe pacar? utawa garwa?. Kredit: IG

Sawise sawetara telusuran liwat internet, kita wis ngerti yen Tom Davies bisa dadi siji (kaya ing wektu nulis).

Tom Davies ' Urip pribadi:

Ngerteni Urip pribadi Tom Davies. Kredit: Instagram

David Beckham, Thierry Henry, Andrea Pirlo kabeh duwe mojo nyata nalika pemain bal-balan liyane piye wae ora (ora kesalahan Danny Drinkwater!). Tom Davies minangka wong sing mbuktekake marang jagad iki sampeyan ora kudu superstar gedhe dadi super keren.

Sanajan Skateboard, rambut dawa, pakean vintahe, katon aneh, kepribadian Tom ing lapangan isih dijaga. Tom Davies minangka panemune kapercayan kanthi umum (Stereotype) babagan penampilan bal-balan lan kemampuan kanggo dadi pimpinan. Sanajan katon aneh, Tom kita banget, ing pirang-pirang kesempatan dadi pimpinan ing lapangan. Ngerti pora?… Tom Davies nangkep, loro pemuda Inggris lan uga tim senior Everton.

Pungkasan, babagan urip pribadi Tom Davies, pemain tengah tengah yaiku wong sing rumangsa seneng karo gaya dhewe. Dheweke ora seneng dipengaruhi wong liya. Tom percaya yen dheweke mung kudu apik ing tumindak, lan ora manut karo sawetara wong liya (tuladhane; wong sing pengin dheweke nyandhang saham sing luwih dawa lan banjur motong rambut) pengin dheweke nindakake.

Tom Davies ' Gaya urip:

Ngerteni Gaya Urip Tom Davies ing lapangan. Kredit: Instagram

Ngerteni Gaya Urip Tom Davies bakal mbantu sampeyan entuk gambaran lengkap babagan taraf urip. Miwiti, sampeyan bakal setuju karo dheweke tpemain bal-balan sing paling adhem ing saindenging jagad. Kaya nalika ditulis, Davies ora urip kanthi gaya mewah gampang eling karo mobil flashy, omah gedhe (omah gedhong) lsp.

Kaya sing dingerteni ing ndhuwur, Tom sanajan regane net lan regane pasar isih luwih seneng nyopir sepeda khusus kaya mobil dheweke. Iki tandha saka gaya urip sing andhap asor. Tom ora ndhelikake kasunyatan sing ndhukung FC Barcelona sanajan dadi pemain Everton. Dheweke seneng konsol PlayStation, salah sawijine sing dimainake Dominik Calvert-Lewin (kanca paling apik).

Tom Davies ' Kulawarga:

Kabeh wong ing Liverpool seneng yen ana wong saka kutha dadi apik, mula ora mung kulawarga Tom Davies sing bangga karo prestasi. Wong-wong saka kutha Liverpool dadi emosional nalika bisa weruh dhewe. Conto pungkasan yaiku; John Lundstram lan Chris Wilder sing lagi nggawe bal-balan ing Inggris. Ing bagean iki, kita bakal mbuwang luwih akeh babagan urip kulawarga, kanthi mandeng karo salah sawijining wong tuwa Tom Davies- kang ibu.

Luwih lengkap babagan Tom Davies 'Mum:

Daine Davies minangka pendandan rambut sing misuwur ing Liverpool lan ibu super Tom Davies. Daine minangka jinis ibu sing kepepet banget karo anake. Davies ngandhani Daily Mail sing bali ing akademi, ibune ora mikir njaga salon rambut sing ditutup supaya bisa nggawa dheweke menyang Finch Farm (Tlatah Everton FC). Iki kedadeyan sanajan dheweke minangka pemain senior nanging durung lulus tes nyopir. Ing wawancara, Davies nate ujar babagan ibune;

"Bapakku nggawa saben esuk lan dak culake, ”Ujare Davies, kanthi mesem gedhe ing raine. Nalika takon apa dheweke dipoyoki dening kanca Toffees kasebut, dheweke mangsuli: "Ya, nanging aku ora weruh apa-apa sing salah!"

Liyane babagan Rama Tom Davies ':

Tony Davies minangka bapak paling asik saka Tom. Dheweke minangka salah sawijining bapak sing seneng duwe putra Davies ing saubengé, loro-lorone nonton game dheweke bebarengan. Miturut Telegraph, Davies nate ujar manawa sawise target karir senior sepisanan, dheweke lunga menyang omah kulawargane kanggo nonton pertandingan kasebut karo bapak super (Tony). Loro bapak lan putra wis ngripta hubungan sing apik banget, siji sing bakal ditetepake selawase.

Babagan Saudara Tom Davies- Liam:

Tuwane Tom Davies ora duwe dheweke mung anak. Pemain bal-balan ing Inggris sing mundhak duwe sedulur tuwa sing jenenge Liam Davies. Sadulur Tom Davies kaya dheweke uga melu olahraga. Miturut Wikipedia, Liam minangka pemain bal-balan semi profesional sing main kanggo Curzon Ashton. Laporan liyane nyatakake yen Liam uga minangka Chef sing santun sing bisa masak macem-macem jinis panganan kanthi favorit dheweke yaiku pesto pasta karo keju parmesan.

Babagan Paman Tom Davies:

Ketemu Paman Tom Davies, Alan Whittle- Apa sing katon saka dheweke katon

Alan Whittle minangka paman Tom, wong sing kita ujar tanggung jawab kanggo nglirwakake karier Davies, nggawe dheweke nambah dadi pemain. Saenipun, Tom Davies minangka keponakan mantan pemain Everton sing nggawe 74 penampilan kanggo klub ing antarane taun 1967 lan 1972.

Tom Davies ' Kasunyatan:

Ing bagean Biografi Tom Davies iki, kita bakal ngerteni sawetara bukti biografi sing ora jelas babagan Liverpool sing lair lan pemain bal-balan West Derby.

Fakta # 1- Pecah Karangan Gaji Tom Davies ing Kaloro:

Ing kuartal kaping pisanan taun 2019, pemain tengah Inggris mlebu kontrak karo Everton, sing ngemot gaji ngalahir saka £ 1,293,684 (Yuta-yuta Pound) saben taun. Crunching Tom Davies gaji menyang penghasilan saben detik, menit, jam, dina, etc, ... kita duwe ngisor iki;

UlangPangentukan Gaji Tom Davies ing Pounds (£)Pangentukan Gaji Tom Davies ing Euro (€)
Pangentukan Gaji Tom Davies Saben taun£ 1,293,684€ 1,500,000
Pangentukan Gaji Tom Davies Saben Sasi£ 107,807€ 125,000
Pangentukan Gaji Tom Davies Saben Minggu£ 26,294€ 30,488
Pangentukan Gaji Tom Davies Saben dina£ 3,534€ 4,098
Pangentukan Gaji Tom Davies Saben Jam£ 147€ 171
Pangentukan Gaji Tom Davies Saben Menit£ 2.45€ 2.85
Pangentukan Gaji Tom Davies Per detik£ 0.04€ 0.05

Iki meh entuk akeh Tom Davies wiwit sampeyan miwiti ndeleng Halaman iki.

€ 0

Yen apa sing sampeyan deleng ing ndhuwur isih maca (0), tegese tegese sampeyan ndeleng kaca AMP. saiki Klik kene kanggo ndeleng kenaikan gaji sak detik. Ngerti pora?… Wong rata-rata ing Inggris kudu kerja paling ora 3.6 taun kanggo entuk £ 107,807, yaiku jumlah Tom Davies sing entuk sajrone 1 wulan.

Fact # 2- Babagan rambut Tom Davies:

Alesan ing rambut Tom Davies '. Kredit: SB-Bangsa, Zimbo lan EvertonFC

Tanpa mangu, rambute pirang sing dawa ndadekake dheweke langsung dikenali ing lapangan. Kasunyatan manawa kulawarga Tom Davies nyetujoni rambute nalika menehi pelatih pemuda kabeh amunisi kasebut. Iki amarga dheweke mikir yen rambut iku asale saka Daine, ibune, lan tukang rambut. David Unsworth [pelatih Everton Under-23s] digunakake kanggo menehi Davies pirang-pirang kayu kanggo rambut, terus ujar dheweke supaya dipotong. Nalika takon babagan rambut, Tom nate ujar;

"Aku wiwit ngembang rambutku sawetara taun maneh, mula banjur nyingkirake. Ujug-ujug, mula wiwit ilang, mula aku kudu mundur. "

Pemain bal-balan utama kasebut ujar manawa nalika ngakoni manawa ibune, Diane, minangka salah sawijining rambut.

Fact # 3- Napa Tom Davies nganggo Saham cendhak:

Kita mangsuli kenapa pemain tengah tengah nganggo saham cekak ?. Kredit: Zimbo

Saking rambuté nganti gulu ora dicukur banjur dipotong karo sikil cekak, Tom Davies nyekel bayangan pemain bal-balan bebas semangat. Ngerti pora?… Kaos kaki sekolah lawas-sekolah Tom, njaluk referensi nostalgia marang pamane, Alan Whittle. Ya, dheweke nindakake supaya kanggo ngurmati paman Alan Whittle sing nate nganggo saham cekak nalika isih ana ing Everton. Nganti saiki, akeh sing nganggep ora mung Tom, nanging pemain bal-balan liyane seneng Jack Grealish atypical amarga tekad kanggo nyandhak kaos sikil menyang bantalan shin.

Faktor # 5- Rating Rating Tom Davies FIFA:

Davies ing 21 (tanggal 2020 Feb) nduweni potensi dadi salah sawijining pemain tengah Inggris sing paling apik ing FIFA. Pemain tengah tengah duwe rating potensial FIFA saka 82, sing nggawe dheweke pengin para penyayang mode karir FIFA.

Pemain tengah tengah duwe Potensi FIFA sing apik, saestu kanggo mbesuk. Kredit: SoFIFA

Fakta # 6- Tato Tom Davies:

Tom ing wektu nulis ora ngandel marang Budaya tato sing misuwur banget ing jagad olahraga saiki. Gambar ing ngisor iki, pemain tengah ora mbutuhake inks ing sisih ndhuwur lan ngisor kanggo nggambarake agama, perkara sing ditresnani utawa anggota kulawarga.

Thomas banget sing kita lakoni ora (ing wektu nulis) percaya karo Tattoos. Kredit: Instagram

Fakta # 7- Tom Davies Agama:

Jeneng nyata Tom Davies "Thomas”Yaiku jeneng asale saka Alkitab. Jeneng iki negesake yen wong tuwa Tom Davies kamungkinan dadi Kristen. Ing wektu nulis, ora ana tandha yen Tom iku agama gedhe. Nanging, kita bakal nganyari maneh yen ana bukti foto sing nuduhake prakteke agama Kristen.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Tom Davies Kita lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene