Kisah Kanak-kanak Marcel Sabitzer ditambah Fakta Biografi Untold

0
90
Kisah Kanak-kanak Marcel Sabitzer ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: Bundesliga lan Oefb
Kisah Kanak-kanak Marcel Sabitzer ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: Bundesliga lan Oefb

Miwiti mati, asmane yaiku "Big Sabi". Kita menehi jangkoan lengkap babagan Marcel Sabitzer Childhood Crita, Biografi, Fakta Kulawarga, Wong Tuwa, Urip, Awal, Urip pribadi, Gaya urip lan acara liyane sing misuwur wiwit isih enom nganti dheweke misuwur.

Gesang lan kebangkitan Marcel Sabitzer
Gesang lan kebangkitan Marcel Sabitzer. Kredit Gambar: Sortitoutsi.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke minangka pemain tengah target gol kanthi naluri pembunuh sing apik. Nanging, mung sawetara sing nganggep versi Biografi Marcel Sabitzer sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti, pisanan karo Tabel Konten kita sadurunge STORY FULL.

Kisah Kanak-kanak Marcel Sabitzer:

Miwiti, Marcel Sabitzer lair tanggal 17 Maret 1994 ing kutha Graz, Styria, Austria. Dheweke salah siji ing antarane bocah cilik sing lair saka bapakne, Herfried Sabitzer lan ibune.

Ora ana pitakonan sing konflik utawa kontroversial babagan kewarganegaraan Austrian utamane utamane amarga cathetan mbuktekake manawa dheweke tuwuh ing kutha lair - Graz ing Styria, Austria bebarengan karo adhine sing misuwur.

Marcel Sabitzer tuwuh ing kutha Graz ing Styria, Austria.
Marcel Sabitzer tuwuh ing kutha Graz ing Styria, Austria. Kredit Gambar: WorldAtlas lan Sortitoutsi.

Nembang ing Graz, meh ora mungkin Marcel ora main bal-balan. Kanggo miwiti, kutha lair duwe sawetara pusat pangembangan bal-balan sing disenengi bocah-bocah cilik sing kepengin dadi pemain bal-balan. Kajaba iku, salah sawijining wong tuwa Marcel Sabitzer (bapake) duwe keterlibatan bal-balan profesional ing kutha sing padha ing antarane 1995-1998.

Latar mburi Kulawarga Marcel Sabitzer:

Bal-balan kasebut uwal ing garis getih kulawarga Marcel Sabitzer matur nuwun kanggo bapak olahraga, Herfried Sabitzer. Gambar ing ngisor iki yaiku Herfried sing main ing klub Australi LASK Linz nalika lair.

Bapakne Sab Sabzer - Herfried minangka pemain bal-balan profesional nalika lair.
Bapakne Sab Sabzer - Herfried minangka pemain bal-balan profesional nalika lair. Kredit Gambar: Youtube.

Liwat bal-balan, dheweke bisa nyengkuyung kulawargane. Herfried luwih awal nggunakake wektu sing apik kanggo mbiyantu bojone ngrebut Marcel sing nembe lair uga mboko sithik mbabarake bal-balan sadurunge bisa sinau mlaku.

Pendhidhikan lan Karir

Nalika jaman saiki Marcel tuwuh kanthi cepet umur 5 taun, dheweke ora manut karo wong liya sing narkematik, dinamika, ruang lan wektu bal-balan, kabeh matur nuwun kanggo mentor sing dheweke entuk saka bapake.

Bapakne uga nemoni klub boyprit Admira Villach nalika dheweke main bal-balan kompetitif ing antarane 2000-2001 sadurunge gabung karo Grazer AK kanggo nggawe karier umur 7 taun.

Dheweke ngenteni pirang-pirang taun ing karir pemuda main kanggo Grazer AK.
Dheweke ngenteni pirang-pirang taun ing karir pemuda main kanggo Grazer AK. Kredit Gambar: FavPNG.

Taun Awal Marcel Sabitzer ing Bal-balan:

Sasampunipun minggat ing Grazer AK, Marcel nate setaun setaun karo Austria Wien (2008-2009) sadurunge karier diwiwiti kanthi semangat ing Admira Wacker Mödling ing taun 2009. Nalika Admira Wacker Mödling manawa Marcel munggah liwat rangking bal-balan akademi. njajahi awake dhewe karo tim pertama klub.

Dheweke nggawe penampilan ing klub kasebut nalika taun 2010 - 11 Bundesliga Austrian lan malah mlebu cathetan skor kompetisi kanggo nggayuh rong gol. Nanging, Marcel isih adoh banget kanggo entuk kemasyhuran lan durung entuk karir.

Admira Wacker minangka pemain tengah nggawe promosi kanggo tim senior lan duwe rasa bal-balan tim pertama.
Admira Wacker ana ing ngendi pemain tengah nggawe promosi kanggo para senior lan tim pertama. Kredit Gambar: WackerMödling.

Fakta Biografi - Crita Kanggo Fame Crita:

Titik ganti karier Marcel teka ing taun 2014 nalika mlebu kontrak patang taun karo pihak Jerman RB Leipzig sawise duwe setaun setaun karo Rapid Wien. Pemain tengah kasebut langsung dikirimake utang setaun menyang Red Bull Salzburg. Ing klub kasebut, Marcel ngalami angel nggabung karo para kanca lan ndeleng dheweke bali menyang klub wong tuwa RB Leipzig.

Apa sing nggawe dheweke murka karo Teammates dheweke:

Dheweke luwih ambisi lan nindakake perjuangan supaya bisa mlebu menyang RB Leipzig.
Dheweke luwih ambisi lan nindakake perjuangan supaya bisa mlebu menyang RB Leipzig. Kredit Gambar: Bundesliga.
Ing sawijining dina awal karo Red Bull Salzburg, Marcel dikenal dadi Australiyan sing ora ngganggu, lan ora bakal ragu-ragu kanggo nggegirisi kanca-kancane sing menehi pas sing ala. Malah dheweke dadi salah sawijining pawaian nalika latihan, pembangunan sing nggawe pelatih Ralf Rangnick mungkasi pamulangan ing dina kasebut. Nalika sawetara ngritik dheweke, wong liya ngerti yen ing sawijining dina, dheweke bakal dadi pimpinan sing apik ing lapangan.

Fakta Biografi - Munggah Crita Fame:

Begjanipun, Marcel enggal bisa ngimbangi ambisi kanthi sikap sing bener lan dadi aset sing larang regane kanggo RB Leipzig sing dadi dhiri banget amarga kemampuane bisa nggayuh gol lan njupuk potongan-potongan sing apik kaya David Beckham jaman biyen.

Ing musim 2019/2020, pelatih RB Leipzig Julian Nagelsmann ngrubah gelandang serang gedhe. Luwih gampang ora nglirwakake gelandang tengah ing wulan Maret 2020 sawise dheweke nemoni mburi jaring kaping pindho kanggo mbantu RB Leipzig nyathet menang 3-0 saka Tottenham Hotspur ing Liga Juara-Juara kaping 16.

Delengen sapa sing nggawe RB Leipzig bisa maju ing saingan liga liga Liga Juara ing 2020
Delengen sapa sing nggawe RB Leipzig bisa maju ing perempat suku liga Liga Juara ing 2020. Kredit Gambar: Gol.

Kamenangan kasebut uga ndeleng kemajuan RB Leipzig menyang peringkat telusuran kompetisi nalika sapisanan ing sejarah klub kasebut. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Gendakan, Garwane lan Bocah Marcel Sabitzer:

Amarga dadi kondhang lan misuwur nggawe jeneng ing Eropa, mula umume para penggemar bakal takon marang pacar Marcel Sabitzer utawa yen dheweke wis nikah karo sing duwe bojo.

Ngalih ing babagan katresnan urip Marcel, dheweke wis ana ing hubungan sing dawa lan pacare Katja Kuhne. The lovebirds (Marcel lan Katja) ketemu sadurunge taun 2016 lan ora bisa dipisahkan wiwit pertemuan pertama, kanthi akeh sing gegayutan karo hubungane minangka salah sawijining sing paling apik ing bal-balan Jerman.

Foto lucu Marcel Sabitzer karo pacar Katja Kuhne
Foto lucu Marcel Sabitzer karo pacar Katja Kuhne. Kredit Gambar: Instagram.

Sadurunge patemon pertama, pacar Marcel Sabitzer (Katja Kuhne) dadi aktris lan bintang TV kasunyatan sing menang acara RTL "Sarjana kasebut”Ing 2014.

Ing wektu nulis, kalorone saiki melu lan Katja Kuhne enggal diwenehi label dadi garwane Marcel Sabitzer. Kasunyatane, pacar Marcel Sabitzer wis nutup katresnan kanggo bintang bal-balan amarga dheweke nggawe dheweke dadi wong tuwa marang putrane Mary-Lou sing lair ing taun 2019.

Tugas Bapak: Apa sampeyan ndeleng foto sing apik banget kanggo Marcel Sabitzer karo putrane Mary-Lou?
Tugas Bapak: Apa sampeyan ndeleng foto sing apik banget kanggo Marcel Sabitzer karo putrane Mary-Lou? Kredit Gambar: Instagram.

Kulawarga Keluarga Marcel Sabitzer:

Ing sandhinge pemain tengah sing sukses yaiku kulawarga sing prewangan lan Marcel ora ngilangi. Ing bagean iki, kita bakal nggawa sampeyan luwih akeh ngerti babagan anggota kulawarga Marcel Sabitzer sing diwiwiti saka wong tuwane.

Luwih lengkap babagan Rama Sabitzer Rama:

Rama Marcel minangka pemain bal-balan bekas profesional Herfried Sabitzer. Asides dadi bapak sing cedhak lan ndukung, mantan penyerang minangka instruksi kanggo serangan mati sing ditindakake dening Marcel kanggo kepentingan paling apik ing RB Leipzig.

Herfried Sabitzer lair ing dina kaping 19 Oktober 1969 ing kutha Judenburg ing Austria. Saiki ana ing kutha iki wiwit main bal-balan kanggo klub budak - SC St Georgen / Judenburg.

Ketemu bapake Marcel Sabitzer, Herfried.
Ketemu bapake Marcel Sabitzer, Herfried. Kredit Gambar: PlaymakerStats.
Karir Herfried wiwit sregep ing Alpine Donawitz ing taun 1990. Dheweke banjur muter bal-balan top penerbangan kanggo klub Austrian ing 13 taun sabanjure nganti pensiun ing taun 2003.

Babagan Ibu Marcel Sabitzer:

Wis pirang-pirang taun suwene ngasilake putra gedhe lan ibu Marcel Sabitzer ora pangecualian. Dheweke dadi bojone sing apik kanggo bojone uga ibu sing nyengkuyung.

Marcel ngutus ibune amarga dadi juru jaga piala pribadi sing ana ing lemari ing omah kulawarga ing Austria. Miturut dheweke, dheweke ngresiki lan ngawasake kabeh tropi ing lemari.

Babagan Saudara lan Baudane Marcel Sabitzer:

Sanajan Marcel nate nyebutake adhine sing wis misuwur sing mbiyantu ibune njaga piala. Sanajan pemain tengah isih durung ngomong apa-apa babagan duwe sedulur.

Kajaba iku, ora akeh sing dingerteni babagan akar lan kulawarga keturunan Marcel Sabitzer utamane amarga ana hubungane karo simbah nenek lan bapak. Ing cahya sing padha, ora ana cathetan saka sedulur, Marcus, sepon, lan anak saudara.

Nanging, Marcel Sabitzer duwe seduluré sing jenenge Thomas Sabitzer sing - nalika nulis - muter bal-balan profesional kanggo LASK minangka pemain pertahanan. Gambar ing ngisor iki yaiku Marcel Sabitzer sing katon kaya dheweke. Tanpa mangu, bal-balan mlaku ing kulawarga Sabitzer.

Ketemu seduluré Marcel Sabitzer Thomas Sabitzer.
Ketemu seduluré Marcel Sabitzer Thomas Sabitzer. Kredit Gambar: TransferMarket.

Babagan Urip Pribadhine Marcel Sabitzer:

Ngerteni urip pribadi bakal mbantu entuk gambaran kapribadine sing luwih apik. Ngalih babagan urip Marcel Sabitzer adoh saka bal-balan, dheweke duwe persona sing sugih sing nuduhake sifat-sifat sing hasrat, didorong emosional, yakin lan kreatif saka wong-wong sing tandha zodiak yaiku Pisces.

Pemain tengah kasebut sing arang banget nedahake kasunyatan babagan urip pribadi lan pribadi dheweke duwe kapentingan lan hobi kalebu nyakup wektu nganggo alam, ngrungokake musik lan nongkrong karo kanca lan anggota kulawarga.

Gawe ganjil asring ndeleng dheweke mbuwang wektu karo alam.
Gawe ganjil asring ndeleng dheweke mbuwang wektu karo alam. Kredit Gambar: Instagram.

Babagan gaya urip Marcel Sabitzer:

Kaping pisanan, babagan gaya urip Marcel Sabitzer, penting kanggo dicathet yen dheweke duwe dhuwit sing luwih saka 10 yuta Yuta (ing wektu nulis). Kontribusi aliran kanggo kasugihane akeh ngasilake saka upah lan upah sing ditampa nalika main bal-balan. Kajaba iku, analisis kabiasaan mbuwang Marcel mbuktekake manawa dheweke akeh tetep dhuwit ing sirkulasi - tandha gaya urip sing adhem.

Wong-wong sing ngerti Marcel ing njaba bal-balan bakal ujar manawa ora bakal nyekel pemain tengah sing gaya urip sing mewah. Sanajan Marcel minangka penghasil umur pertengahan lan duwe barang kanggo omah lan mobil endah. Dheweke seneng liburan lan ora ana wong liya sing nggunakake wektu kanggo kanca sing paling apik (asu).

Aku ora ngerti apa merek mobil eksotis, nanging asu kasebut dirasakake
Aku ora ngerti apa merek mobil eksotis sing lagi dheweke lakoni. Nanging, asu kasebut rumangsa diajeni yen ana ing njero. Kredit Gambar: WTFoot.

Babagan Fakta Marcel Sabitzer:

Kanggo mbungkus crita lan biografi bocah cilik Marcel Sabitzer, ing kene ora ana bukti sing ora dingerteni utawa durung ngerti.

Fakta # 1 - Tattoos:

Pranyata manawa Marcel Sabitzer ora duwe seni babagan awak nalika nulis. Dheweke luwih seneng nandhingi kulit tanpa cacat ing dhuwur 5 kaki lan 10 inci.

Bukti foto dheweke ora duwe tato nalika nulis bio iki.
Bukti foto dheweke ora duwe tato nalika nulis bio iki. Kredit Gambar: Instagram.

Fact # 2 - Mecah Gaji:

Ing wulan April 2018, Midfielder Attacking nandatangani kontrak karo Red Bull Leipzig, yaiku salah sawijining wong sing bisa ngasilake gaji sing sithik. 4.5 Yuta Euro (Yuta Dolar 4.1) saben taun. Sing dadi jumlah sing luwih cilik, kita entuk penghasilan gaji Marcel Sabitzer saben taun, wulan, dina, jam, menit lan detik (kaya ing wektu nulis).

WULANG GURUPangentukan ing Euros (€)Entuk ing Sterling Pound (£)Entuk ing Dolar AS ($)
Saben taun€ 4,500,000£ 4,174,747$ 5,029,110
Saben sasi€ 375,000£ 347,895$ 419,092
Saben Minggu€ 93,750£ 86,973$ 104,773
Saben dina€ 13,393£ 12,424£ 14,967
Saben Jam€ 558£ 517.7£ 623.6
Saben Menit€ 9.3£ 8.63£ 10.39
Saben Detik€ 0.15£ 0.14£ 0.17

Iki meh entuk akeh Marcel Sabitzer wiwit wiwit ndeleng kaca iki.

€ 0

Yen sampeyan ndeleng ndhuwur maca (0), tegese sampeyan ndeleng kaca AMP. Saiki Klik kene kanggo ndeleng kenaikan gaji sak detik.

Ngerti pora?… Wong umume ing Austria kudu kerja paling ora 8.1 taun kanggo entuk € 375,000, yaiku jumlah wulan Sabitzer sing bisa entuk sajrone setaun.

Fakta # 3 - Udud lan ngombe:

Marcel ora ngrokok lan ora diwenehake kanggo ngombe sing ora tanggung jawab amarga dheweke mesthi ngerti babagan kudu tetep sehat lan landhep ing kabeh wektu.

Fact # 4 - Rating FIFA:

Marcel nduwe rating FIFA sakabèhé 83 ing tanggal 2020 Maret 85! menarik, peringkat kasebut disetel supaya ora ana ing endi wae, nanging nganti tekan peringkat potensial XNUMX.

Dheweke duwe rating Amazing kanthi ruangan kanggo nambah dandan liyane.
Dheweke duwe rating Amazing kanthi ruangan kanggo nambah dandan liyane. Kredit Gambar: SoFIFA.

Fact # 5 - Apa Agama Marcel Sabitzer?:

Jeneng kulawarga "Sabitzer"Dudu jeneng Kristen, mula kita bisa nemtokake manawa wong tuwa Marcel Sabitzer ngangkat wong Kristen. Kasunyatane, gelandang tengah ora ana agama nalika ditulis. Kanthi mangkono, panemune prekara iman ora bisa dingerteni. Nanging, rintangan kasebut nyenengi dheweke dadi wong sing ora percaya.

Wiki Sabitzer:

Pungkasan babagan Paseksen Biografi Marcel Sabitzer, kita nyedhiyakake wiki pengetahuan sampeyan. Tabel ing ngisor iki bakal mbantu sampeyan golek informasi babagan dheweke kanthi cara sing ringkes lan gampang.

Fakta Biografi Marcel Sabitzer (Wiki Enquiries)Jawaban Wiki
Jeneng Lengkap:Marcel Sabitzer
Tanggal Lahir:17 Maret 1994 (umur 25)
Nama Pangguna:Sabi
Wong tuwa:Herfried Sabitzer (Rama) lan ibune sing kurang dikenal.
Sandhangan:Sedulur (jenenge ora dingerteni)
Kaluwarga:Thomas Sabitzer (Sepatu)
dhuwur:1.78 m (5 ft 10 ing)
Partner:Katja Kühne (pacar lan garwa dadi)
bobot:74 kg (statistik sadurunge)
Negara Asal:Graz, Styria, Austria.
Zodiak:Pisces

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Marcel Sabitzer ditambah Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene