Kisah Kanak-kanak Phil Foden ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Phil Foden ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Phil Foden kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Kehidupan Awal, Kulawarga, Wong Tuwane, Pacar, Garwane, Gaya Hidup, Worth Bersih lan Urip Pribadi.

Singkate, ringkesake sejarah pemain bal-balan Inggris. Lifebogger ngeterake sampeyan liwat acara sing penting wiwit cilik nganti dadi misuwur.

Kanggo napsu otobiografi sampeyan, iki kalebu galeri sing bisa ditambahake - ringkesan Bio Phil Foden sing sampurna ..

Gesang Awal lan Rising Phil Foden
Kehidupan Awal lan Bangkit Phil Foden.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke dianggep minangka salah sawijining bakat enom sing paling janjeni ing Inggris lan uga, bocah enom sing sabar sing ngenteni dadi pamula tim pertama ing City.

READ
Bocah cilik James Milner durung klebu biografi

Nanging, mung sawetara wong sing nganggep versi kita Phil Foden iku Biografi sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Phil Foden - Latar Belakang Wiwitan lan Kulawarga:

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe julukan "Bocah Pep."Nalika lair, jeneng lengkap sing diwenehake wong tuwane yaiku"Philip Walter Foden"Lan ora"Phil Foden”Kaya sing wis dingerteni.

READ
Mario Balotelli Story Anak Untold Biografi Facts

Foden lair tanggal 28 Mei 2000 karo ibune Claire Foden, lan bapak Phil Foden Snr, ing Metropolitan Borough Stockport, Inggris.

Ing ngisor iki minangka foto ibune sing apik banget lan urip lan bapake sing padha.

Ketemu Wong Tuwane Phil Foden- ibune Claire Foden, lan bapakne Phil Foden Snr. Kredit: Instagram
Ketemu Wong Tuwane Phil Foden- ibune Claire Foden, lan bapakne Phil Foden Snr.
Wong tuwa Phil Foden duwe "Phil”Minangka putra nomer siji. Lair ing latar kulawarga kelas menengah, ora ana ibu, bapak utawa kulawarga anggota Phil sing kalebu ing kelas wong sing sugih ing Manchester.
Little Foden ngenteni umur paling awal ing Edgeley, pinggiran Stockport sing sederhana asring dianggep minangka wilayah sing sampurna kanggo penghasilan kelas menengah lan menengah.
Pemain bal-balan sing lair saka Stockport saka kulawarga Manchester ora lair minangka anak siji-sijine kanggo wong tuwa. Dheweke tuwuh bareng karo adhine sing jenenge durung dikenal nalika nulis.
Ing ngisor iki minangka foto langka Phil Foden lan adhine sing umure luwih enom sawetara taun (1 utawa 2).
Sithik-sithik Phil Foden tuwuh ing sadhuwure adhimu. Kredit Gambar: Instagram
Phil Foden cilik tuwuh bareng adhine sing cilik.
Urip Awal Phil Foden karo Bal-balan: Phil lair dadi kulawarga pendukung kulawarga Manchester City FC. Minangka bocah cilik, dheweke minangka siswa indra sing pisanan nemokake semangat kanggo nendhang bal-balan ing ruang kulawarga.
Nalika Phil tansaya gedhe, dheweke banjur miwiti Etihad karo ibu lan bapake saben akhir minggu, nembang “Wulan Biru saka Nganggo ” kaya penggemar kutha liyane.
Phil Foden bisa nganggo kit City lengkap nganggo gelang tangan langit biru sedina muput. Kredit: TheSun
Phil Foden bisa nganggo kit City lengkap nganggo gelang tangan langit biru sedina muput. Kredit: TheSun
Kekaguman kaya ngono kanggo klub kasebut nggawe Foden nuntut supaya wong tuwane njaluk dheweke "Kit Kutha Man Lengkap ”. Gambar ing ndhuwur, wong tuwa Phil Foden tuku kit idhamane lan dheweke ngagem sak karep bal-balan.
Nalika semangat kanggo bal-balan terus sajrone isih cilik, mula ora butuh wektu sadurunge bocah nuli ngrebut nasibe nalika dheweke kepengin dadi pemain bal-balan profesional.

Biografi Kanak-kanak Phil Foden - Pendhidhikan Pendidikan lan Karir:

Wiwitane, Phil cilik ngerti manawa dheweke duwe bakat supaya bisa nggawe bal-balan. Sawise ngajeni katrampilan kasebut ing tenda lokal Manchester, bocah sing sregep terus diadili karo akademi Man City.

Kabungahane wong tuwane lan anggota kulawarga liyane ora ngerti wates nalika Phil lulus uji coba kanthi warna mabur.

Little Phil Foden gabung karo akademi Man City ing umur 8 taun. Dolanan ing klub iki tegese kabeh bocah cilik sing diwenehake platform sing pas, kalebu dhukungan saka wong tuwa kanggo ngasuh bakat kasebut nalika isih enom.
Phil Foden mutusake nasibe ing awal bocah. Kredit Gambar: Instagram
Phil Foden mutusake nasibe ing awal bocah. Kredit Gambar: Instagram

Miturut ManChesterEveningNews, Phil Foden duwe kualitas bintang sing akeh wiwit tahap awal karir. Malah klubipun (Akademi Kutha Man) ora bisa ngrewangi, lan nuduhake apresiasi marang dheweke lan kancane.

READ
Fabian Delph Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Apa sampeyan ngerti?… Banget kesengsem karo pangkat pemuda Phil, Man City FC tau ngorbanake salah sawijining mobil eksotis (a Limosin) kanggo Phil lan kanca-kancane cilik duwe presentasi musim pungkasan kanggo para penonton. Foto ing ngisor iki nuduhake pengalaman pertama Foden kanthi mobil berkualitas kaya ngono.

READ
Andy Cole Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta
Phil Foden nuduhake kualitas sing akeh banget nalika umure nalika Man City kudu ngurbanake limosine kanggo dheweke lan kanca-kancane kanggo presentasi akhir musim. Credits: ManchesterEveningNews
Phil Foden nuduhake akeh kualitas nalika isih cilik, mula Man City kudu ngorbanake limusin kanggo dheweke lan kanca-kancane kanggo presentasi musim pungkasan. Kredit: Paul Lunt.

Fakta Biografi Phil Foden - Urip Karir Awal:

Sajrone taun-taun awal remaja ing akademi, Phil Foden berkembang dadi precocious bocah cilik sing ora nglakoni apa-apa kajaba penggemar.

Pendhudhuk sing lair ing Manchester kasebut dikuwasani karo kontrol adesif lan kemampuan mungsuh sing adoh. Sukses Phil Foden ndeleng dheweke munggah akademi rangking kanthi cepet nalika dheweke nglawan kabeh jinis lawan.

Phil Foden Awal Karir Urip karo Kutha. Kredit Gambar: Instagram
Phil Foden Urip Karir Awal karo Kutha.

Dheweke terus pendidikan nalika isih ana ing akademi: Nalika main ing Man City, wong tuwa Phil Foden negesake putrane ora kudu kompromi kabeh babagan pendidikan bal-balane.

READ
Crita Kanak-kanak Ferran Torres ditambah Fakta Biografi Untold

Kanggo nanggepi, Manchester City mutusake menehi beasiswa Foden. Klub kasebut mbayar biaya kuliah nalika sekolah ing sekolah swasta St Bede's College dumunung ing Whalley Range, Manchester, Inggris.

Biografi Phil Foden - Cara Terkenal:

Bocah enom sing waspada lan precocious nalika nekani kelas pribadi karo St Bede's College nerusake apa sing dheweke ngerti carane nggawe paling apik - nggawe semangat dadi tugas.

READ
Kisah Kanak-kanak Angelino Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Nalika isih enom, Phil ngerti manawa supaya bisa sukses, dheweke kudu nduweni kualitas teknis, rada kabegjan lan sing paling penting, aja nganti lara.

Kaya sing kita ngerteni, kesuksesan olahraga remaja pertama Foden teka nalika dheweke nulungi para mudha supaya bisa bergengsi Piala Neon. Ing kompetisi kasebut, bal-balan sing janjeni nampa penghargaan kanggo "pemain paling apik ing turnamen kasebut".

READ
Kisah Kanak-kanak Ruben Dias Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kanggo kabeh wong sing ngerti dheweke, iku minangka pratandha manawa dheweke pancen wis entuk gelar dadi pesepakbola akademi.

Phil Foden sapisan mbuktekake yen dheweke minangka salah sawijining bocah sing paling gedhe ing City, amarga diajeni. Kredit Gambar: Instagram
Phil Foden tau mbuktekake manawa dheweke minangka salah sawijining nom-noman paling gedhe ing Kutha amarga pakurmatan.

Phil Foden Bio - Bangkit Kanggo Fame:

"Kepala Tujuan Akademi Man City Academy" amarga akeh kanca sing julukan dheweke dijaluk makili U16 Inggris nalika dheweke menehi pengaruh langsung.

READ
Crita Kanak-kanak Joao Cancelo ditambah Fakta Biografi Untold

Kurang saka setaun, Phil maju dadi tim Inggris U17. Pemain bal-balan enom bebarengan Jadon Sancho lan Callum Hudson-Odoi diundang kanggo melu ing Piala Dunia FIFA U-17. Ing ngisor iki minangka gambaran babagan kinerja Phil ing turnamen kasebut.

READ
Factor Bias Rodrigo Hernandez Plus Untold

Apa sampeyan ngerti?… Phil Foden ora mung nulungi tim Inggris U17 ngangkat trofi, nanging uga menang Piala Dunia FIFA U-17 Piala Dunia.

Maneh, sukses masa mudha ora mandheg ing kana. Lucky Foden uga nyekel 2017 Personalisasi Olahraga Muda Muda XNUMX BBC penghargaan. Ing ngisor iki minangka potongan bukti foto.

READ
Factor Emmanuel Adebayor Plus Untold Biografi
Phil Foden Rise to Fame Story - Dheweke menang Piala Dunia FIFA U-17, Bola Emas FIFA U-17 lan Kepribadian Olahraga Muda BBC 2017 ing Taun iki. Kredit Gambar: BBC, TheSun lan DailyMail
Phil Foden Rise to Fame Story - Dheweke menang Piala Dunia FIFA U-17, Bola Emas FIFA U-17 lan Kepribadian Olahraga Muda BBC taun 2017.

Nalika nulis, gelandang kelahiran Manchester dianggep minangka bocah sing paling janjeni ing Man City Pep Guardiola lan Gareth Southgate.

Phil minangka bagean saka tim Man City sing menang Treble- Liga Premier, FA lan Piala EFL (+ FA Community Shield) ing musim 2018/2019. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

READ
Andy Cole Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

Crita Cinta Rebecca Cooke lan Phil Foden:

Kanthi popularitas ing bal-balan Inggris, akeh penggemar wis mikir babagan yen Phil Foden duwe pacar utawa yen dheweke wis nikah. Bebener iku, Phil ora omah-omah nalika nulis nanging dheweke duwe pacar.

READ
Kisah Kanak-kanak Angelino Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Ing mburi juru main bal-balan sukses, ana pacar sing glamor sing dadi jenenge Rebecca Cooke. Miturut Blog Liverampup, loro Phill lan Rebecca (gambar ing ngisor iki) padha ngerti wiwit saiki wiwit jaman SMA.

Ketemu Pacar Phil Foden sing jenenge Rebecca. Kredit Gambar: TheSun
Ketemu Pacar Phil Foden sing jenenge Rebecca.

Phil Foden milih dadi wong tuwa nalika umure 18 taun, kasunyatan langka kanggo bal-balan enom sing kaliber lan umure.

READ
Bocah cilik James Milner durung klebu biografi

Dheweke karo pacare super, Rebecca nyambut bayi lanang sing apik banget tanggal 24 Januari 2019. Ing ngisor iki foto Phil lan putrane sing umur wolulas taun luwih enom tinimbang bapakne.

Phil Foden nggambarake ngrameke Natal karo anake. Kredit Gambar: Instagram
Phil Foden nggambarake ngrameke Natal karo anake. Kredit Gambar: Instagram
Ngerti pora? Nalika Phil Foden pensiun saka bal-balan (bisa uga umur 36 taun), putrane umure 18 taun lan bisa uga dadi pemain bal-balan tim senior.

Urip Pribadi Phil Foden:

Ngerti kasunyatane urip pribadi Phil Foden bakal mbantu sampeyan njupuk gambar babagan kapribadene sing luwih apik tinimbang lapangan main.

READ
Kisah Kanak-kanak Ruben Dias Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Miwiti, ora ana cara sing apik kanggo ngendhokke tekanan yen ora bisa bangku Kevin De Bruyne, David Silva, Bernardo Silva lan İlkay Gündoğan.

Phil mundur saka tekanan Man City kanthi nggunakake wektu kanggo mancing kabeh jinis spesies utawa tanpa kanca. Apa hobi luar biasa!.

Kita saiki urip pribadi Phil Foden adoh saka bal-balan. Fishing minangka hobbie Credit Credit: Instagram
Kita saiki urip pribadi Phil Foden adoh saka bal-balan. Fishing minangka hobi.
Uga babagan urip pribadi Phil Foden, dheweke duwe kepribadian loman. Pemain bal-balan jutawan kasebut sanajan wis bisa urip, ora rumangsa kudu ngilangi kanca-kanca lan guru sekolah.
Ora tuku omah, mobil, Foden isih cadangan dhuwit kanggo wong sing tau diidham-idhamake.
Ing foto ing ngisor iki, bal-balan kasebut tuku sawetara hadiah kanggo salah sawijining gurune sajrone kunjungan menyang sekolah iki ing Stockport ing bocah-bocah.
Phil Foden duwe kapribaden sing andhap asor. Ing kene, dheweke ngasilake sih kanggo guru sekolah. Kredit: Twitter
Phil Foden duweni kepribadian andhap asor. Ing kene, dheweke bali menehi guru marang gurune.

Urip Kulawarga Phil Foden:

Ing bagean iki, kita menehi pemahaman babagan kulawarga kulawarga Phil Foden. Miwiti, pemain bal-balan nalika nulis isih urip karo wong tuwane sanajan duwe bayi karo pacare.
Sukses Foden nggawe keluargane pindhah saka Edgeley, pinggiran Stockport sing sederhana, menyang Bramhall, wilayah sing akeh makmur ing sisih kidul Manchester.

Babagan Bapak Phil Foden:

Ngajak putrane bisa uga rada enom (umur 18 taun) kanggo nyiyapake omah karo pacare Rebecca, Bapakne Phil Foden, Phil Snr negesake putrane kudu tetep urip karo dheweke lan anggota kulawarga liyane sawise dadi wong tuwa.

Phil Foden setuju manggon ing omah bapakne lan pacare Rebecca tetep karo ibune.

Babagan Ibu Phil Foden:

Claire Foden minangka penjaga omah sing ora nindakake apa-apa kajaba ngurus omah sing apik lan kudu ngasuh Foden lan adhine sing pas.

Beda karo taun-taun kepungkur nalika dheweke ngatur omah sing luwih cilik, Claire sing seneng banget (gambar ing ngisor iki) saiki duwe omah £ 2 yuta sing dituku putrane kanggo dheweke taun 2018 (TheSunUK Lapuran).

Ibune Phil Foden dadi ahli waris utama omah sing umure 2 juta anak sing dituku putrane ing pinggiran Stockport sing sederhana. Kredit: TheSunUK
Ibune Phil Foden dadi ahli waris utama omah sing umure 2 juta anak sing dituku putrane ing pinggiran Stockport sing sederhana.

Babagan Suster Phil Foden:

Foden duwe adhine sing saiki wis nate entuk manfaate macem-macem Nduweni sedulur lanang sing main ing Liga Premier. Ing ngisor iki minangka foto awal lan diwasa saka Phil lan adhine sing bisa uga luwih kenal dheweke tinimbang wong liya.

Ketemu Suster Phil Foden. Gambar Instagram
Ketemu Suster Phil Foden. Gambar Instagram

Eyang Phil Foden: 

Rasane yen duwe simbah isih urip sawise dadi gedhe ing karir sampeyan bisa dideleng. Iki minangka kasus Phil Foden kita dhewe. Hadiah paling gedhe sing diwenehake kanggo dheweke simbah iku katresnan lan dhukungan tanpa syarat.
Ketemu Eyang Phil Foden sing nyekseni suksese putune. Kredit: IG
Ketemu Eyang Phil Foden sing nyekseni sukses putune. Kredit: IG

Fakta Gaya Hidup Phil Foden:

Ing Desember 2018, Foden nandatangani kontrak karo Manchester City sing nyumurupi dheweke entuk gaji paling gedhe 1.7 Juta Euro (1.5 Yuta pon) saben taun.

READ
Mario Balotelli Story Anak Untold Biografi Facts

Iki minangka indikasi manawa dheweke dadi pemain bal-balan jutawan lan dheweke nduweni kualifikasi kanggo gaya urip sing larang.

Nanging, Phil Foden nalika nulis wis dikenal minangka obat kanggo urip gaya eksotik, sing gampang ditemokake kanthi tangan sing kebak jam tangan, klambi, mobil lan omah gedhe, lan liya-liyane.

READ
Factor Emmanuel Adebayor Plus Untold Biografi

Sanajan nampa upah mingguan £ 30,241, para pemain bal luwih seneng nganggo sandhangan rata-rata. Nyatane, iki kepiye kamar nyawang nalika jamane wis sugih.

Foden urip LifeStyle sing sithik sanajan entuk gaji taunan 1.7 Yuta Euro lan upah mingguan £ 30,241. Credits: IG
Foden urip LifeStyle asor sanajan entuk gaji taunan 1.7 Yuta Euro lan gaji 30,241 saben minggu.

Fakta Phil Foden:

Dheweke nduwe Buku Rekaman Guinness:

Phil Foden melu gabung ing bal-balan legendaris legendaris Pele lan Lionel Messi sajrone nyekel Buku Rekam Guinness.

Phil Foden nyekel Guinness World Record. Credits: GuinnessWorldRecord lan Pinimg
Phil Foden nyekel Guinness World Record. Credits: GuinnessWorldRecord lan Pinimg

Apa sampeyan ngerti?… Foden nyekel rekor kasebut minangka Pamuter bal-balan paling enom kanggo menang Liga Premier. Miturut buku referensi sing misuwur sing diterbitake, jeneng Phil Foden bakal diterbitake ing edisi 2020 saka seri kasebut.

Tato Phil Foden:

Kita kabeh ngerti budaya Tato populer banget ing jagad bal-balan saiki amarga asring digunakake kanggo nggambarake agama utawa wong sing ditresnani.

Phil Foden nalika nulis ora bebas tato. Dheweke tau nulis tinta ing tangan tengen sing nggambarake semangat, logo sponsor ing antarane liyane.

Phil Foden sadurunge lan sawise foto Tato. Kredit Gambar: Twitter
Phil Foden sadurunge lan sawise foto Tato. Kredit Gambar: Twitter

Dheweke dadi salah sawijining bintang Awal Millennium sing paling sukses: Pemain bal-balan kanthi oyot kulawarga Inggris Putih lair nalika wiwitan milenium anyar (Taun 2000).

READ
Factor Bias Rodrigo Hernandez Plus Untold

Iki minangka taun nalika gangguan teknologi kaya sing diklaim sadurunge bakal kelakon- sejatine ora nate kedadeyan.

Sejatine dikandhani!… ora tau ana bugen milenium Y2K sing kondhang. Pesawat, kaya sing diramalake ora bakal tiba saka langit, ora tiba. Malah rudal ora ditembak kanthi ora sengaja lan pungkasane, panyetelan tanggal hipotesis ing komputer ora nate kedadeyan.

READ
Fabian Delph Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Agama: Minangka wilayah, Phil Foden minangka katolik lan dheweke dibesarkan ing omah Keluarga Katolik. Kasunyatan iki nerangake babagan sekolah pendhidhikan Katolik Roma St Bede.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Phil Foden Lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan.

READ
Crita Kanak-kanak Joao Cancelo ditambah Fakta Biografi Untold

Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, monggo dituduhake karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

langganan
Menehi saran saka
2 komentar
Gambar
Selanjute Paling Pinilih
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Graham BLACKSHAW
sasi 3 ago

Apa kakek Phil diarani Billy lan dheweke manggon ing Robinson Street Edgeley?

John
sasi 5 ago

Ora katon apa-apa ing kene babagan bapakne sing lagi burgling ing taun 1990an, kulawarga kelas menengah? Pmsl tumindak