Kisah Kanak-kanak Phil Foden ditambah Fakta Biografi Untold

0
748
Kisah Kanak-kanak Phil Foden ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: FootballPlayersChildhoodPics and BeSoccer
Kisah Kanak-kanak Phil Foden ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: FootballPlayersChildhoodPics and BeSoccer

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola paling dikenal kanthi jeneng "Gegurane Pep". Kisah Kanak-kanak Phil Foden Kita Lan Fakta Biografi Untold Untold nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Gesang Awal lan Rising Phil Foden
Gesang Awal lan Rising Phil Foden

Analisis kasebut kalebu umur wiwitan, latar mburi kulawarga, crita urip sadurunge fame, mundhak crita fame, urip hubungan, urip pribadi, fakta kulawarga, gaya urip lan fakta-fakta liyane sing misuwur babagan pemain bal-balan saka akar keluarga Manchester.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke dianggep minangka salah sawijining bakat muda sing paling janji ing Inggris lan uga, bocah enom sing sabar sing ngenteni dadi bintang pertama ing City. Nanging, mung sawetara sing nimbang versi kita Phil Foden Biografi sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Phil Foden ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Awal lan Latar mburi kulawarga

Miwiti, jeneng lengkap kanggo wong tuwane yaiku "Philip Walter Foden"Lan ora"Phil Foden"Kaya kita ngerti. Foden lair nalika tanggal 28 Mei 2000 marang bapak Claire Foden, lan bapak Phil Foden Snr, ing Bengkel Metropolitan Stockport, Inggris. Ing ngisor iki foto saka ibune sing ayu lan lincah lan bapake sing apik banget.

Ketemu karo wong tuwa Phil Foden
Ketemu karo wong tuwa Phil Foden- ibune Claire Foden, lan bapak Phil Foden Snr. Kredit: Instagram
Wong tuwane Phil Foden duwe "Phil”Minangka putrane pertama. Lair ing latar kulawarga kelas menengah, ora liya bapak, bapak utawa anggota kulawarga sing kalebu kulawarga sing sugih ing Manchester. Little Foden ngenteni taun paling awal ing Edgeley, suburb Stockport sing asor asring dianggep minangka wilayah sing cocog kanggo penghasilan kelas rendah lan kelas sederhana.

Pemain bal-balan sing lair ing Stockport saka kulawarga asal Manchester ora lair minangka anak siji-sijine marang wong tuwane. Dheweke tuwuh munggah ing sadhuwure adhine bocah sing ora dingerteni nalika ditulis. Ing ngisor iki ana foto jarang saka Phil Foden lan adhine bocah sing umure sawetara taun (1 utawa 2) luwih enom tinimbang dheweke.

Little Phil Foden tansaya munggah ing sisih adhine
Sithik-sithik Phil Foden tuwuh ing sadhuwure adhimu. Kredit Gambar: Instagram
Awal Urip Phil Foden nganggo Bal-balan: Phil lair dadi kulawarga panyengkuyung kulawarga Manchester City FC. Minangka bocah cilik, dheweke dadi siswa sinau sensori sing sepisanan nemokake semangat kanggo nendhang bola bal-balan ing ruang tamu kulawarga. Nalika Phil tansaya munggah, dheweke wiwit menyang Etihad karo ibu lan bapak saben akhir minggu, nembang "Biru Wulan saka Stands ” kaya penggemar kutha liyane.
Phil Foden bisa nganggo kit Kutha lengkap nganggo pergelangan tangan langit biru kabeh dina
Phil Foden bisa nganggo kit Kutha lengkap nganggo pergelangan tangan langit biru kabeh dina. Credits: Srengenge
Pengumuman kaya ngono kanggo klub kasebut nggawe panjaluk Foden sethithik supaya wong tuwane njaluk dheweke "Kit Kutha Manungsa Lengkap ”. Gambar ing ndhuwur, wong tuwane Phil Foden tuku kit impen dheweke lan dheweke ngagem sak karep bal-balan. Nalika semangat kanggo bal-balan terus sajrone isih cilik, mula ora butuh wektu sadurunge bocah nuli ngrebut nasibe nalika dheweke kepengin dadi pemain bal-balan profesional.
Crita Kanak-kanak Phil Foden ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Wiwitane, Phil cilik ngerti manawa dheweke duwe bakat supaya bisa nggawe bal-balan. Sawise ngajeni katrampilan kasebut ing tenda lokal Manchester, bocah sing sregep terus nyoba karo akademi Man City. Bungah wong tuwane lan anggota kulawarga liyane ngerti ora ana watesan nalika Phil ngliwati pacelathon kanthi warna terbang.

Little Phil Foden melu akademi Man City nalika umur 8 taun. Muter kanggo klub iki tegese kabeh kanggo bocah cilik sing diwenehake platform sing pas, kalebu dhukungan wong tuwa sing gedhe banget kanggo ngasung bakat iki nalika isih enom.
Phil Foden mutusake nasibe ing awal bocah
Phil Foden mutusake nasibe ing awal bocah. Kredit Gambar: Instagram

Miturut ManChesterEveningNews, Phil Foden duwe kualitas bintang sing akeh wiwit tahap awal karir. Malah klubipun (Akademi Kutha Man) ora bisa ngrewangi, lan nuduhake apresiasi marang dheweke lan kancane. Ngerti pora?… Amarga kaget karo pangkat pemuda Phil, Man City FC nate ngurbanake salah sawijining mobil eksotis (a Limosin) kanggo Phil cilik lan kanca-kancane duwe presentasi akhir musim kanggo para penonton. Foto ing ngisor iki nuduhake pengalaman pertama Foden kanthi mobil kualitas kaya kasebut.

Phil Foden nuduhake kualitas sing akeh banget nalika umure nalika Man City kudu ngurbanake limosine kanggo dheweke lan kanca bolo kanggo presentasi akhir musim
Phil Foden nuduhake kualitas sing akeh banget nalika umure nalika Man City kudu ngurbanake limosine kanggo dheweke lan kanca-kancane kanggo presentasi akhir musim. Credits: ManchesterEveningNews
Crita Kanak-kanak Phil Foden ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Sajrone taun-taun awal remaja ing akademi, Phil Foden berkembang dadi precocious bocah cilik sing ora nglakoni apa-apa kajaba penggemar. Pranata sing lair saka Manchester dipuji kanthi kontrol adesif lan knack saka mungsuh-mungsuh kepungkur. Sukses Phil Foden ndeleng dheweke munggah akademi rangking kanthi cepet nalika dheweke nglawan kabeh jinis lawan.

Phil Foden Awal Karir Urip karo Kutha
Phil Foden Awal Karir Urip karo Kutha. Kredit Gambar: Instagram

Dheweke terus pendidikan nalika isih ana ing akademi: Nalika dolanan ing Man City, wong tuwa Phil Foden negesake anake lanang kudu mutusake kompromi kanggo karir bal-balan. Minangka tanggepan, Manchester City mutusake kanggo menehi Foden kanthi beasiswa. Klub mbayar beasiswa kuliah nalika dheweke sekolah ing pribadi St Bede's College dumunung ing Whalley Range, Manchester, Inggris.

Crita Kanak-kanak Phil Foden ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame

Remaja sing wis wasis lan precocious nalika mlebu kelas pribadi karo St Bede's College terus ngerti apa sing paling apik: nggawe semangat dheweke dadi pegawe. Nalika isih umur remaja, Phil ngerti manawa kanggo nggayuh sukses, mesthine dheweke kudu duwe kualitas teknis, nasib lan sing paling penting, ora kena lara.

Sejene kita ngerti, sukses olahraga remaja remaja pertama Foden teka nalika dheweke nulungi sisi pemuda kanggo menang kasebut Piala Neon. Ing kompetisi kasebut, pemain bal-balan ngajanjeni nampa penghargaan kanggo “pemain paling apik ing turnamen kasebut". Kanggo kabeh sing ngerti dheweke, tandha yen dheweke bal-balan sing janji wis nggawe gelar dheweke dadi pemain bal-balan akademi.

Phil Foden sapisan mbuktekake yen dheweke minangka salah sawijining bocah sing paling gedhe ing City, amarga diajeni
Phil Foden sapisan mbuktekake yen dheweke minangka salah sawijining bocah sing paling gedhe ing City, amarga diajeni. Kredit Gambar: Instagram
Crita Kanak-kanak Phil Foden ditambah Fakta Biografi Untold - Rise Fame

Ing "Kepala Gol Akademi Man City Academy ” amarga akeh kanca sing dijuluki dheweke dijaluk makili U16 ing Inggris sing dampak langsung. Ora kurang saka setahun, Phil maju ing tim Inggris U17. Pemain bal-balan enom uga ana Jadon Sancho lan Callum Hudson-Odoi disebut supaya melu ing Piala Dunia FIFA U-17. Ing ngisor iki krikil saka kinerja Phil ing turnamen kasebut.

Ngerti pora?… Phil Foden ora mung nulung sisih Inggris U17 ngangkat piala, dheweke uga bisa menang ing Piala Dunia Bola FIFA U-17. Sepisan maneh, sukses pemuda ora mandheg neng kana. Lucky Foden uga nyekel 2017 Personalisasi Olahraga Muda Muda XNUMX BBC penghargaan. Ing ngisor iki minangka potongan bukti foto.

Phil Foden Munggah Crita Fame- Dheweke menang FIFA U-17 Piala Dunia, Bola Emas FIFA U-17 lan Kepribadian Olahraga Muda ing taun 2017 BBC
Phil Foden Munggah Crita Fame- Dheweke menang FIFA U-17 Piala Dunia, Bola Emas FIFA U-17 lan Kepribadian Olahraga Muda ing taun 2017 BBC. Gambar Credits: BBC, Srengenge lan DailyMail

Ing wektu nulis, pemain tengah lair ing Manchester dianggep minangka nom-noman ing Man City sing paling janjeni Pep Guardiola lan Gareth Southgate. Phil minangka bagean saka tim Man City sing menang Liga Treble - Premier League, FA lan Piala EFL (+ FA Community Shield) kabeh ing musim 2018/2019. Sing liyane, kaya sing dakkandhakake, yaiku sejarah.

Crita Kanak-kanak Phil Foden ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Kanthi popularitas ing bal-balan Inggris, akeh penggemar wis mikir babagan yen Phil Foden duwe pacar utawa yen dheweke wis nikah. Bebener iku, Phil ora omah-omah nalika nulis nanging dheweke duwe pacar.

Ing mburi juru main bal-balan sukses, ana pacar sing glamor sing dadi jenenge Rebecca Cooke. Miturut Blog Liverampup, loro Phill lan Rebecca (gambar ing ngisor iki) padha ngerti wiwit saiki wiwit jaman SMA.

Ketemu pacar Phil Foden jenenge Rebecca
Ketemu pacar Phil Foden jenenge Rebecca. Kredit Gambar: Srengenge

Phil Foden milih dadi wong tuwa ing umur 18 taun, kasunyatan sing jarang banget kanggo para pemain bal-balan ing umur lan umur. Dheweke bareng karo pacar supere Rebecca nampani bocah bayi sing apik tanggal 24 Januari 2019. Ing ngisor iki foto Phil lan putrane sing umur wolulas taun luwih enom tinimbang bapake.

Phil Foden nggambarake ngrameke Natal karo anake
Phil Foden nggambarake ngrameke Natal karo anake. Kredit Gambar: Instagram
Ngerti pora? Ing wektu Phil Foden bakal pensiun saka bal-balan (mungkin umur 36), putrane bakal umure 18 taun lan bisa uga dadi pemain bal-balan senior.
Crita Kanak-kanak Phil Foden ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni fakta urip pribadi Phil Foden bakal mbantu sampeyan njupuk gambaran luwih apik babagan pribadine kanthi pas muter.

Miwiti, ora ana cara sing apik kanggo ngendhaleni saka tekanan supaya ora bisa bangku Kevin De Bruyne, David Silva, Bernardo Silva lan İlkay Gündoğan. Phil nyingkirake tekanan saka Man City kanthi nglampahi wektu kanggo mancing kabeh jinis spesies nganggo utawa tanpa kanca. Apa hobi luar biasa!.

We saiki sampeyan Life Life Phil Foden adoh saka bal-balan
We saiki sampeyan Life Life Phil Foden adoh saka bal-balan. Nelayan minangka Hutang Kredit Gambar: Instagram
Uga babagan urip pribadi Phil Foden, dheweke duwe kepribadian sing loman. Pemain bal-balan yuta sanajan wis nggawe urip, ora rumangsa kudu 'nglereni'saka kanca cilik lan guru sekolah. Tinimbang tuku omah, mobil, Foden isih ngijolake dhuwit kanggo wong sing biyen diajak impen. Ing foto ing ngisor iki, juru main bal-balan tuku sawetara hadiah kanggo salah sawijining guru sajrone salah sawijining kunjungan menyang sekolah iki ing Stockport ing ngendi bocah-bocah kasebut retak.
Phil Foden ngasilake sih saka sekolah kasebut
Phil Foden duwe kapribaden sing andhap asor. Ing kene, dheweke ngasilake sih kanggo guru sekolah. Kredit: Twitter
Crita Kanak-kanak Phil Foden ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga
Ing bagean iki, kita nyedhiyakake wawasan babagan urip kulawarga Phil Foden. Mula diwiwiti, juru main bal-balan nalika nulis isih urip karo wong tuwane sanajan duwe bayi karo pacare. Sukses Foden ngidini kulawargane pindhah saka Edgeley, suburb Stockport sing andhap asor, menyang Bramhall, tlatah sing akeh makarya ing sisih kidul Manchester.

Luwih lengkap babagan Bapak Phil Foden: Ngajak putrane bisa uga rada enom (umur 18 taun) kanggo nyiyapake omah karo pacare Rebecca, Bapakne Phil Foden, Phil Snr negesake putrane kudu tetep urip karo dheweke lan sisane anggota keluargane sawise dadi wong tuwa. Phil Foden setuju manggon ing omahe bapakne nalika pacare Rebecca tetep karo ibune.

Luwih lengkap babagan Phil Foden's Mum: Claire Foden minangka juru kunci sing ora nindakake apa-apa luwih saka ngurus omah lan njamin mbesuk sethithik Foden lan adhine. Ora kaya taun-taun sadurunge nalika ngatur omah sing luwih cilik, Claire super bungah (gambar ing ngisor iki) saiki duwe omah £ 2m sing dituku ibune sekitar taun 2018 (TheSunUK Lapuran).

Ibu Foden Phil Foden minangka benefisiat utama saka omah £ 2 juta putrane sing tuku ing pinggir bandar Stockport sing asor
Ibu Phil Foden minangka ahli waris utama ing omah £ 2 juta putrane sing tuku ing suburb Stockport sing andhap asor. Kredit: TheSunUK

Luwih lengkap babagan Suster Phil Foden: Foden duwe adhine sing saiki wis nate entuk manfaate macem-macem Nduweni sedulur sing gedhe main ing Liga Premier. Ing ngisor iki foto awal lan diwasa loro Phil lan adhine sing bisa uga ngerti dheweke luwih apik tinimbang wong liya.

Ketemu Adhine Phil Foden
Ketemu Adhine Phil Foden. Gambar Instagram
Nenek Phil Foden: Rasa yen duwe nini-nini isih urip sawise nggawe gedhe ing karir sampeyan pancen apik banget. Iki minangka kasus Phil Foden sing awake dhewe. Hadiah paling gedhe sing diwenehake marang dheweke simbah iku katresnan lan dhukungan tanpa syarat.
Ketemu Eyang Phil Foden
Ketemu Eyang Phil Foden sing nyekseni sukses putune. Kredit: IG
Crita Kanak-kanak Phil Foden ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Ing wulan Desember 2018, Foden nandatangani kontrak karo Manchester City sing ndeleng dheweke entuk gaji sing gedhe yaiku 1.7 Yuta Euro (1.5 Yuta Pound) saben taun. Iki minangka indikasi yen dheweke dadi pemain bal-balan jutawan lan dheweke layak kanggo urip gaya sing larang.

Nanging, Phil Foden nalika nulis dikenal minangka antidote kanggo urip gaya urip endah, siji gampang diweruhi kanthi segelintir bangkekan, sandhangan, mobil lan omah gedhung kanggo awake dhewe, lan liya-liyane. Sanajan nampa £ 30,241 ing upah mingguan , para pemain bal-balan luwih seneng nganggo sandhangan rata-rata. Nyatane, kaya ngono lho kamar nyawang nalika jamane wis sugih.

Phil Foden urip LifeStyle sing asor
Foden urip LifeStyle sing sithik sanajan entuk gaji taunan 1.7 Yuta Euro lan upah mingguan £ 30,241. Credits: IG
Crita Kanak-kanak Phil Foden ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Dheweke nduwe Buku Rekaman Guinness: Phil Foden melu gabung ing bal-balan legendaris legendaris Pele lan Lionel Messi sajrone nyekel Buku Rekam Guinness.

Phil Foden nduwe Rekor Dunia Guinness
Phil Foden nduwe Rekor Dunia Guinness. Credits: GuinnessWorldRecord lan Pinimg

Ngerti pora?… Foden nyekel rekaman kasebut minangka 'Pamuter bal-balan paling enom kanggo menang Liga Premier'. Miturut buku referensi terkenal sing diterbitake, jeneng Phil Foden bakal diterbitake ing edisi 2020 saka seri kasebut.

Tato Phil Foden: Kita kabeh ngerti budaya Tattoo misuwur ing donya bal-balan saiki amarga asring digunakake kanggo nggambarake agama utawa wong sing disenengi. Phil Foden nalika nulis ora gratis kanggo tato. Dheweke tau duwe tinta sing digambar ing tangan tengen sing nggambarake gairah, logo Sponsor antarane liyane.

Phil Foden sadurunge lan sawise foto Tato
Phil Foden sadurunge lan sawise foto Tato. Kredit Gambar: Twitter

Dheweke dadi salah sawijining bintang Awal Millennium sing paling sukses: Pemain bal bal-balan kanthi akar kulawarga Inggris Inggris lair nalika wiwitan milenium anyar (Taun 2000). Iki minangka taun sing ngganggu teknologi minangka nuntut sing sadurunge bakal kelakon.
Bebener dikandhani! ... ora ana bug millumnium Y2K sing paling terkenal. Kapal terbang, kaya sing diprakirani ora tiba saka langit, ora tiba. Malah pluru ora kebakaran kanthi pungkasan lan pungkasane, nyetel hipotetis tanggal ing komputer ora tau kedadeyan.

Agama: Babagan dhaerah, Phil Foden minangka katolik lan dheweke digawa ing dalem Keluarga Katulik. Kasunyatan iki nerangake kanggo sekolah co-pendidikan Katulik Roma St Bede.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Phil Foden Lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene