Kisah Kanak-kanak Nick Paus ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Nick Paus ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Nick Paus Kita menehi info babagan Crita Bocah-bocah, Awal, Piwulang, Kulawarga, Urip, Katresnan / Garwane), Net, Gaya urip lan Urip pribadi.

Cukup, artikel kita nggambarake sampeyan prekara sing penting ing gesang kiper Inggris wiwit wiwit jaman formatif (nalika isih enom) nalika dheweke misuwur banget.

Crita urip Nick Paus
Nick Paus Bio kita nerangake babagan urip awal lan bangkit

Ya, kabeh wong ngerti Nick Pole amarga refleks cepet lan tangkepan sing kuat, Nanging ora akeh sing maca Biografi Nick Pope sing cukup pendhidhikan. Saiki, tanpa mikir maneh, ayo lanjutake.

Kisah Kanak-kanak Nick Paus:

Kanggo pamula bio, celukane tetep "Tembok." Nicholas David Pope lair tanggal 19 April 1992 karo ibune Bridget Paus lan bapakne David Pole, ing kutha Inggris lan paroki sipil Soham ing Inggris.

Salah sawijining foto bocah cilik sing misuwur wiwit Nick Paus.
Salah sawijining foto bocah cilik sing misuwur wiwit Nick Paus.

Asal Keluarga Nick Paus:

Pamuter bedhil kasebut minangka warga bonafide ing Inggris. Asil panliten sing ditindakake kanggo nemtokake Latar kulawarga kulawarga Nick Paus nuduhake yen 50-60% Inggris kaya umume warga ing sisih kulon Inggris.

Dheweke 50-60% Inggris
Dheweke 50-60% Inggris.

Nick Pope Tansaya Akeh:

Apa sampeyan ngerti manawa dheweke ora main bal-balan nalika isih cilik ing Soham? Dheweke ora nate seneng latihan utawa nonton bal-balan karo wong tuwane.

"Dheweke biyen ndhelik ing ngisor amben kanthi ujar 'Aku sengit karo bal-balan, aku ora bakal teka. Kita duwe setan kerja supaya dheweke mlebu mobil '”

kelingan wong tuwa Nick Pope nalika isih cilik.

Nick Pola Latar mburi Kulawarga:

Begja kanggo bocah enom, wong tuwane kudu nindakake warga kelas pertengahan kanthi kapentingan ing tetanen. Dheweke uga dadi penyayang bal-balan. Kayane pancen alami kanggo wong-wong mau supaya ora nyerah ing potensi olah raga sing dideleng ing dheweke. Tiyang sepuh Nick Paus katon mirip lan kebak umur sanajan umure.

Wong tuwa kelas Paus Nick Paus duwe kapentingan Pertanian.
Wong tuwa kelas menengah Nick Pope duwe minat ing Pertanian.

Kepiye Bal-balan Karir diwiwiti Kanggo Nick Paus:

Nalika umur 7 taun, wong tuwa Nick Pope wis yakin yen dheweke dadi pemegang tiket musim ing Ipswich FC. Ora suwe sadurunge dheweke weruh dheweke main ing The Blues ing umur pitung taun lan impen bisa dadi gedhe ing game kasebut.

Paus enom wiwit main ing klub bal-balan Ipswich nalika umur 7 taun.
Paus Muda minangka urip wiwitan karo Ipswich FC nalika umur 7 taun.

Ing Ipswich jenius bal-balan kasebut nggunakake paling enom. Ing umur 16, Paus wis munggah ing jajaran klub kaya umume bocah-bocah cilik sing diwiwiti.

Biografi Nick Pope - Crita Dalan Kanggo Fame:

Nanging, Ipswich ora nganggep bakat kiper cukup kanggo promosi menyang level sabanjure. Kaya ngono, dheweke ngeculake dheweke, sawijining pangembangan sing gawe lara banget.

"Akademi Ipswich ngeculake aku ing taun 16. Dheweke kalebu klub bocah-bocah. minangka pengalaman sing banget ngrusak, perasaan sing ora bisa dilalekake. Babagan kaya ngono bisa nggawe kapercayan lan kapercayan mandhiri yaiku kabeh sing kudu main bal-balan dadi angel banget kanggo aku, ”

ujare Paus.

Untunge, bocah enom kasebut cepet-cepet maju. Dheweke wiwit sinau ing West Suffolk College. College kasebut duwé pranala menyang klub non-liga - Bury sing gabung karo Paus lan cepet-cepet netepake awake dhewe minangka pencegah gawang sing dipilih.

Munculake Nick Pope Crita Bio:

"Tembok" gabung karo tim Liga 1, Charlton Athletic tanggal 24 Mei 2011 sawise ditemokake dening pramuka nalika menang 2-1 ing Bury Town liwat Billericay Town. Dheweke tampil kurang saka 33 penampilan kanggo dheweke, sawijining prestasi sing menehi utangan menyang pirang-pirang klub (Harrow Borough, Welling United, Cambridge United, Aldershot, York City) ing antarane taun 2011-2016.

Ing pucuk mantra utangane, Paus gabung karo Burnley sing nembe dipromosekake ing 2016. Dheweke nggawe debut Liga Premier ing September 2017 nglawan Crystal Palace (menang 1-0). Ora suwe sadurunge dheweke dijaluk dadi bagean saka skuad Inggris kanggo Piala Dunia FIFA 2018 ing Rusia.

Maju nalika aku nulis bio iki, Paus salah sawijining penjaga gol paling apik ing Liga Premier. Kasunyatane, dheweke meh menang penghargaan Premier Glove Globe kanggo lembar paling bersih nanging dikalahake dening sing mandheg Manchester City Ederson Morales dening siji game.

Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Ketemu Pacar Nick Paus Shannon Horlock:

Nguripake urip sesambetan The Wall (julukane), ora akeh sing ngerti manawa kiper kasebut pacaran karo Shannon Horlock sing anak saka mantan pemain bal-balan Machester City, Kevin Horlock. Ora ana akeh sing dicritakake nalika lovebirds ketemu lan wiwit pacaran. Nanging, kita ngerti manawa Kevin Horlock minangka pacar sing ndhukung.
Dheweke malah ana ing stand ing Rusia kanggo ndhukung separo sing luwih apik sajrone Piala Dunia 2018. Ora ana sangsi manawa lovebirds sing ora duwe anak lanang lan wadon lan wanita sing wis bebrayan mesthi bakal urip bebrayan maneh nganti suwe.
Ketemu pacar Nick Paus Shannon Horlock.
Ketemu pacar Nick Pope Shannon Horloc.

Urip Kulawarga Nick Pope:

Kulawarga pancen bisa sadurunge lan sawise bal-balan kanggo target lan profil kapentingan kita dudu pangecualian. Kita nggawa bukti babagan wong tuwa, sedulur lan sedulure Nick Paus.

Babagan Rama Nick Pope:

Bapake Nick Pope David minangka petani sing wis sukses. Dheweke dadi bisnis berkelanjutan pertanian mekanik udakara kurang saka 41 taun. David malah duwe traktor sing dheweke ngelingi Paus enom lan seduluré, Josh, lagi main karo sembarang kesempatan sing dipikolehi.
David isih gedhe petani pirang-pirang taun suwene.
David isih gedhe petani pirang-pirang taun suwene.

Babagan Ibu Nick Pope:

Bridget minangka ibune kiper sing apik banget. Dheweke dadi mantan guru sekolah ing sekolah King's Ely, sing dipercaya dadi siswa yaiku Nick. Kaya David, Bridget ndhukung lan nuduhake ikatan sing raket karo putrane.
Bridget nyambut gawe dadi guru nganti suwe.
Bridget nyambut gawe dadi guru nganti suwe.

Babagan Sedulur Nick Pope:

Legenda Burnley duwe sedulur sing dikenal kanthi jeneng Josh. Josh minangka kiper sing duwe bakat kanggo dagang kanggo Soham nalika nulis. Dheweke diarani duwe kemampuan kanggo nindakake kanthi apik ing level sing luwih dhuwur tinimbang saiki. Nanging, ngalih menyang bal-balan paling dhuwur bisa uga ora gampang amarga umur wis ora ana ing sisihane. Wong tuwa Nick Pope padha bangga karo sukses Josh lan Nick. Dheweke ora pengin pengin karir liyane kanggo putra-putrine.

Babagan Kerabat Nick Pope:

Adoh saka kulawarga sing nyekel gawang, rincian keturunane ora dingerteni utamane amarga ana hubungane karo simbah ibu lan bapak ibune. Kajaba iku, ora akeh sing kacathet babagan paman, lik, sedulur, ponakan, lan keponakan Nick Pope.

Urip Pribadi Nick Pope:

"Tembok" nduweni urip sing sugih ing njaba dimensi lapangan bal-balan lan ana akeh perkara sing bisa dingerteni babagan kepribadiane sing langka ing njaba game. Akeh sing mbuktekake manawa dheweke sregep, tegas, mandhiri lan mbukak kasunyatan babagan urip pribadi lan pribadi. Kajaba mbuwang wektu sing apik kanggo kulawarga lan kanca-kanca Nick Pope seneng nonton film, lelungan, seneng game video ing antarane minat lan hobi liyane.

Gaya Hidup Nick Pope:

Ayo pindhah menyang cara nggawe lan ngentekake dhuwit. Apa sampeyan ngerti yen dheweke duwe regane 12 juta Euro nalika nulis bio iki? Paus entuk akeh kekayaan kasebut saka upah lan gaji sing lumayan amarga main bal-balan paling dhuwur.
Dheweke uga duwe arum penghasilan sing terus ana saka endorsemen. Minangka kasebut, ora ana sing dirasakake babagan kemampuane duwe mobil posh ing garasi omah sing larang ing Inggris.

Kasunyatan Nick Pope:

Kanggo ngrampungake bio kiper kita, iki ana sawetara kasunyatan sing ora ditemtokake babagan sing nembak Inggris.

Fakta # 1 - Rating FIFA 2020:

Paus duwe rating FIFA sakabèhé saka 80 poin saka potensial 81. Nanging, para penggemar kiper kasebut nganggep manawa dheweke pantes luwih apik tinimbang Jordan Pickford. Apa sampeyan mikir? Apa babagan Dean Henderson? Loro-lorone duwe rating potensial saka 84 lan 87 poin.
80 cukup adil nanging dheweke luwih becik.
80 cukup adil nanging dheweke luwih becik.

Kasunyatan # 2 - Agama:

Paus ora amba babagan agama lan nganti saiki media sosiale ora nganggo asosiasi agama. Nanging, kemungkinan kasebut luwih milih dheweke dadi wong Kristen amarga jeneng pungkasane yaiku - Paus.

Kasunyatan # 3 - Latar mburi pendidikan:

Ora kaya umume jenius bal-balan, Paus duwe latar belakang pendidikan sing akeh. Dheweke pisanan dadi murid Sekolah King ing Ely lan banjur sinau kanthi singkat ing West Suffolk College. Pengejaran akademik sabanjure weruh Paus maca ilmu olahraga ing kursus liyane ing Universitas Roehampton.

Kasunyatan # 4 - Nick Pinggir Gaji Nick:

JENIS / JABATANEntuk ing Pounds (£)Entuk ing Euros (€)Entuk ing Dolar ($)
Saben taun£ 1,820,000€ 2,015,286$ 2,404,975
Saben sasi£ 151,667€ 167,940$ 200,414
Saben Minggu£ 35,000€ 38,755$ 46,250
Saben dina£ 5,000€ 5,536$ 6,607
Saben Jam£ 208€ 230$ 275
Saben Menit£ 3.47€ 3.8$ 4.6
Saben Detik£ 0.06€ 0.07$ 0.08

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Nick PausBio, iki sing diasilake.

£ 0
Keuangan ing ndhuwur ngandhakake manawa wong sing asal saka kulawarga kelas menengah Inggris kudu kerja udakara 5 taun lan 2 wulan kanggo entuk gaji Nick Pole saben taun karo Burnley (statistik 2020).
WiKi:
Pitakon Biografi Data Wiki
Jeneng lengkapNick Paus
NicknameThe Wall
Tanggal Lahir19 dina April 1992
Panggonan BirthKutha Soham ing Inggris
Posisi PlayKiper
ParentsBridget (ibu), David (bapak).
vokalJosh (sedulur).
gendakanShannon Horlock
HobiNonton film, lelungan, main game video uga mbuwang wektu sing berkualiti karo kulawarga lan kanca-kanca.
dinghy inflatableAries
Salary2.1 Yuta Euro
Net Worth12 Yuta Euro
Dhuwur6 Kaki, 3 Inci.

kesimpulan:

Ana versi liyane biografi Nick Pope nanging sampeyan wis mutusake. Kanggo iku, kita matur nuwun amarga wis maca crita urip. Tanpa mangu-mangu, Nick nggawe kita yakin manawa titik sukses bisa uga ora rosy.

Ing Lifebogger kita bangga marang crita babagan bocah cilik (Kaya Nick Paus) sing nduweni keadilan lan akurasi. Yen sampeyan nemu salah, hubungi kita utawa tinggal komentar ing ngisor iki.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar