Kisah Kanak-kanak Dani Ceballos ditambah Fakta Biografi Untold

0
324
Kisah Kanak-kanak Dani Ceballos ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo ArsenalTrueFans lan
Kisah Kanak-kanak Dani Ceballos ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo ArsenalTrueFans lan

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola sing dikenal kanthi jeneng "Dani". Kisah Kanak-kanak Dani Ceballos Kita lan Fakta Biografi Untold nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Kisah Kanak-kanak Dani Ceballos- Analisis kanggo Tanggal
Kisah Kanak-kanak Dani Ceballos- Analisis kanggo Tanggal. Credits menyang AsEnglish, Arsenal lan IG

Analisis kita nglibatake umur wiwitan, latar mburi kulawarga, pendhidhikan lan pambangunan, karir awal, dalan menyang crita kemasyhuran, mundhak crita fame, hubungan lan urip pribadi dll.

Ya, kabeh wong ngerti babagan kemampuan midfield kreatif, sing entuk pujian saka pendukung Arsenal. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Dani Ceballos sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Dani Ceballos ditambah Fakta Biografi Untold- Awal urip

Mula, jeneng lengkap dheweke yaiku Daniel Ceballos Fernández. Dani Ceballos amarga dheweke asring diarani lair ing 7 Agustus Agustus 1996 marang ibune, Salomé Fernández lan bapake, Antonio Ceballos ing Perbandaran Spanyol Utrera. Ing ngisor iki foto saka wong tuwane sing apik.

Wong tuwa Dani Ceballos
Wong tuwa Dani Cabellos

Kulawarga Dani Cabellos duwe asal usul lan asale saka Sevilla, ibukutha Spanyol Kidul. Wong-wong mau nyembur saka desa Utrera cilik sing dianggep tumpukan bantheng. Ngerti pora?… Utrera uga desa pungkasan Jose Antonio Reyes sing tiwas ing Juni 1st 2019 nalika Mercedes Brabus S550V dheweke lunga saka motor A-376 cedhak Utrera.

Latar mburi Kulawarga Dani Ceballos
Latar mburi Kulawarga Dani Ceballos. Credits menyang DepositPhotos lan Espanafascinante.

Dani Ceballos tansaya munggah ing adhine bocah cilik Salome Ceballos. Dheweke lair minangka anak pertama lan putra metu saka anak loro menyang wong tuwane. Boten kados kanca Spanyol Gerard Deulofeu, Dani luwih tenang lan ngempalaken tokoh minangka bocah cilik. Ing ngisor iki foto wong sing duwe tampilan lanang sing lembut.

Dani Ceballos- Muncul dina
Kisah Kanak-kanak Dani Ceballos ditambah Fakta Biografi Untold- Education and Career Buildup

Teka saka desa sing seneng banget bal-balan lan Late Jose Antonio Reyes minangka idolaane, pancen alami kanggo Dani Ceballos tresna karo game sing ayu mau.

Dani Ceballos, nalika yuswa 7 bertepatan karo musim 2003-04 nalika akhir-akhir Reyes minangka bagean saka Invincibles Arsenal FC sing ngliwati musim kasebut lan menang Liga Premier.

Invincibles Arsenal - 49 Games Ora kalah
Invincibles Arsenal - 49 Games Ora kalah

Sing nggumunake iki weruh kapentingan Dani Ceballos dadi pemain bal. Ing wiwitan, dheweke miwiti nggawe bal-balan mlayu ing ruang tamu kulawarga, nanging mengko main ing lapangan Utrera.

Ora butuh wektu sadurunge Dani dadi tumindak paling apik kanggo nindakake macem-macem jinis bal kanthi bal bal-balan njaluk dheweke nyoba menyang klub Spanyol ndhuwur. Nalika dheweke entuk telpon kanggo nyoba ing Akademi Sevilla, kabungahan sing dituduhake saben anggota keluargane ora ana wates.

Kisah Kanak-kanak Dani Ceballos ditambah Fakta Biografi Untold- Urip Karir Awal

Dani ngliwati uji coba akademi Sevilla babagan warna terbang lan mlebu menyang akademi nalika umur 8 nalika musim 2004-2005, mung sawetara musim sawise Arsenal nuduhake pertunjukan Sing ora katon. Kaya bocah-bocah, seneng-seneng melu tim Pemuda Sevilla FC sanajan dheweke kudu nggawe akeh korban kaya ilang pesta ulang tahun utawa prekara sing diarepake ing omah omahe.

Little Dani sing nggambar ing ngisor iki menehi kesan awal karo klub kasebut nalika dheweke mbantu kanca-kancane sing menang piala pisanan.

Dani Ceballos - Urip Karir Awal
Dani Ceballos - Urip Karir Awal. Kredit kanggo IG
Kisah Kanak-kanak Dani Ceballos ditambah Fakta Biografi Untold- Dalan kanggo Fame Story
Ing akademi kasebut, sethithik Dani duwe tekad sing mantep banget supaya bisa dadi impen lan cita-cita dheweke tekan tim pertama klub kasebut ora katon apik.
ana masalah snganti awal kariré. POOR Dani Ceballos dirilis ing 2009 dening akademi Sevilla amarga a masalah bronkitis kronis.
Dani Ceballos Road to Fame Story
Dani Ceballos Road to Fame Story

CATETAN: Miturut telusuran Google, bronkitis kronis minangka salah sawijining jinis COPD (penyakit paru-paru obstruktif kronis). Ing kasus Dani Ceballos, dheweke duwe tabung bronkus sing ruam lan radhang cedhak ing jantunge sing ngasilake akeh lemus. Kahanan iki nyebabake Dani Ceballos ngalami batuk lan kangelan ambegan, mula akademi entuk keputusan kanggo mungkasi karir karo dheweke.

Bocah-bocah sing wis nandhang lara kaya ngapa ing tahap karier dheweke, bakal ngerti mung rasa emosional jero sing bisa nyebabake. Wong tuwane Dani ngrewangi anake lanang supaya ngatur kahanan kesehatan. Dheweke ngidini dheweke tetep cedhak karo omah-omah kulawarga, nggawe dheweke mandheg ing karir, banjur ngidini dheweke terus muter CD bal-balan muda Utrera nalika nampa perawatan.

Kisah Kanak-kanak Dani Ceballos ditambah Fakta Biografi Untold- Rise to Fame Story

Sawise sawetara taun kanthi tepat ing taun 2011, Dani Ceballos tansaya apik. Dheweke mutusake supaya terus nembangake remaja ing Real Betis sawise mlebu karo dheweke ing 2011.

Dani isih duwe tekad sing mantep banget kanggo nggayuh impen tim pertama. Ngerti pora?… Sawise nggumunake rangking beda ing akademi, Dani mlebu kontrak profesional karo Real Betis ing 22 Februari 2014 sanajan isih SMP. Sorotan utama ing klub kasebut yaiku mbantu timnya menang ing Segunda División La Liga 2 Piala.

Dani Ceballos nganakake piala lan penghargaan Real Betis
Dani Ceballos nganakake piala lan penghargaan Real Betis

Sawise menang piala kasebut, ora suwe suwe Dani bakal dadi prodhusen bal-balan Spanyol. Dheweke dadi angkara pramuka Real Madrid sing njaluk tandha tangane. Sabenere on 14 Juli 2017, Real Madrid ngumumake penandatanganan Ceballos babagan kesepakatan nem taun.

Wiwitane, kabeh mlaku kanthi apik ing klub kasebut. Nanging ana sawijining wektu sing angel ing karir Zidane mutusake kanggo nglirwakake dheweke Modric lan Kroos. Wayahe paling frustasi kanggo Dani teka Zidane digunakake wong kanggo ora ngandelle detik 28 saka game nglawan Leganes, tumindak sing ndadekake Dani miskin (digambar ing ngisor iki) ngerti kudu ana ing papan liya kanggo main game.

Dani Ceballos ngaso sawise digunakake ing detik 28 ing pertandingan
Dani Ceballos metu saka pitch sawise digunakake kanggo detik 28 ing pertandhingan

Konsultasi karo bapak Late Jose Antonio Reyes: Minangka nyatakake, wayahe musyawarah jero banget kanggo Dani Ceballos babagan gegayuhan karo klub kasebut. Dheweke nate ngumumake ngomong karo bapak pungkasan Jose Antonio Reyes ing tembung ing ngisor iki;

'Aku ngomong karo bapake sadurunge teka ing Arsenal lan dheweke ujar ora mikir kaping pindho amarga Arsenal minangka klub sing apik banget, negesake manawa almarhumnya José duwe wektu sing apik banget ing kene.'

Deleng ing 25 Juli 2019, mula diumumake yen Dani Ceballos gabung karo Arsenal kanthi transaksi silihan musim lan menehi nomer klambi wolung klambi sadurunge Aaron Ramsey.

Dani Ceballos gabung karo Arsenal
Dani Ceballos gabung karo Arsenal. Kredit menyang Independent

Wayahe emosional teka ing Dani Ceballos nalika ndeleng foto almarhum Jose Antonio Reyes saben wong menyang lapangan latihan. Iki menehi dheweke ngarep-arep bisa mbantu klub ngetrapake kamulyan sing ana ing lapangan.

Ngerti pora?… Kaping pisanan Dani kanggo Arsenal rampung karo dheweke nyedhiyakake rong pitulung lan menang penghargaan Man of the Match.

Dani Ceballos menang wong penghargaan pertandhingan ing game pisanan karo klub kasebut
Dani Ceballos menang wong penghargaan pertandhingan ing game pisanan karo klub kasebut. Kredit menyang Brand

Para penggemar Arsenal ngaku manawa gaya dolanan ing game sing sepisanan nggabungake keindahan Rolls Royce kanthi mesin Mustang. Kaya nalika ditulis, Dani Ceballos katon minangka salah sawijining barisan produksi midfielder sing apik banget nalika teka ing klub London Lor. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Dani Ceballos ditambah Fakta Biografi Untold- Urip Hubungan

Ngerti pora?… Penggemar Arsenal ngenteni wayahe kanggo sambutan Dani Ceballos ing pitch. Nanging uga penting yaiku sambutan saka pacar Dani Ceballos Maria Sanchez Del Moral menyang kutha sing apik ing London.

Maria Sanchez Del Moral sing digambar ing ngisor iki yaiku umur 24 nalika nulis. Jaman iki kanthi implikasi tegese dheweke luwih tuwa tinimbang pacar. Sapa sing peduli !! ... Umur kaya sing dingerteni mung nomer.

Ketemu Maria Sanchez Del Moral - Katresnan Dani Ceballos Life
Ketemu Maria Sanchez Del Moral - Katresnan Dani Ceballos Life. Kredit kanggo IG

Maria asalé saka Seville, kutha sing padha karo bojone. WAG sing nggumunake wis makarya minangka guru ing sekolah TK bali ing Madrid sadurunge gabung karo pacar dheweke menyang London. Miturut Srengenge, Pengajaran pancen ana ing kulawargane amarga ibune uga ngajar nalika dheweke sekolah. Kanggo nambah penghasilan minangka guru, Del Moral uga wis nggawe modhél minangka part-time kerja.

Loro tresna manuk Dani Ceballos lan pacare Maria wiwit pacaran wiwit 2016, ing taun dheweke miwiti urip karir senior kanggo Real Betis. Hubungan gratis drama kasebut ndeleng Dani Ceballos wiwit dadi kanca sing paling apik kanggo Maria sadurunge perkara kasebut berubah dadi katresnan sejati.

Dani Ceballos lan Maria Sanchez Del Moral
Dani Ceballos lan Maria Sanchez Del Moral. Kredit kanggo IG

Dani nggayuh dheweke luwih saka 1.6 yuta pengikut ing Instagram kanthi foto dheweke lan pacare. Dheweke sepisan nuduhake foto sizzling ing kaca Instagram ing endi dheweke katon santai kanthi nyenengake kolam renang sing anget karo pacare.

Ceballosl seneng duwe wektu sing apik karo pacare
Ceballosl seneng duwe wektu sing apik karo pacare

Ditilik saka cara loro kekasih kasebut kaya sing katon ing ngisor iki, mung sawetara wektu sadurunge loro-lorone arep mutusake langkah sadurunge sing ndadékaké omah-omah utawa omah-omah.

Dani Ceballos- Ngirim emosine nindakake Talking. Kredit kanggo IG
Kisah Kanak-kanak Dani Ceballos ditambah Fakta Biografi Untold- Urip Pribadi

Ngerteni rincian urip pribadi Dani Ceballos ing njaba lapangan bakal mbantu sampeyan njupuk gambaran lengkap. Kita miwiti kanthi pitakon sing ujar; Apa sing ndadekake Dani Ceballos Tick?

Sing nggawe Dani Ceballos Tick. Kredit kanggo IG

Ora adoh saka lapangan bal-balan, Dani Ceballos dramatis, kreatif, percaya diri, dominan lan angel banget nolak. Dheweke wis kabukten dadi wong sing bisa nggayuh apa wae sing dikarepake ing wilayah sing ditindakake. Conto katon ing dalan lan mundhak menyang crita terkenal.

Nalika menehi kritik marang para penolong sing diwenehake ing lapangan, Dani yaiku wong sing bisa nuntun wong menyang tujuan sing dituduhake - kamenangan. Pungkasan, dheweke duwe rasa humor sing sehat sing nggawe kolaborasi karo wong liya luwih gampang.

Kisah Kanak-kanak Dani Ceballos ditambah Fakta Biografi Untold- Urip Keluarga

Dani Ceballos duwe kulawarga gedhe sing kabeh Sevillian asale. Dheweke bangga karo keturunan lan akar ing wektu sing apik lan ala. Kabeh anggota kulawarga; ibune, bapak, kakang, adhine, sepupu, paman, anak saudara wadon liyane) sing digambar ing ngisor iki gelem nindakake apa wae kanggo nglindhungi wong sing dikasihi.

Dani Ceballos ngrayakake ulang tahun dheweke karo anggota kulawarga
Dani Ceballos ngrayakake ulang tahun dheweke karo anggota kulawarga. Kredit kanggo IG
Ngadili dalan angel kanggo crita fame, sampeyan bakal mirsani manawa anggota kulawarga Dani Ceballos, utamane wong tuwane wis ngadeg ing dheweke sajrone ngalami penyakit Penyakit Pulmonari Obstruktif Kronik. Sithik ora ana sing ngerti babagan pendhudharane wong tuwane, nanging siji sing bisa dingerteni yaiku dheweke kalebu salah sawijining penggemar sing paling apik. Saiki ayo introduce sampeyan adhine Dani Ceballos, penggemar nomer 1.
Babagan Susu Dani Ceballos: Ketemu Samole, adhine Dani Ceballos sing nganggo jeneng sing padha karo ibune.
Ketemu Salome Ceballos- adhine Dani Ceballos
Ketemu Salome Ceballos- adhine Dani Ceballos. Kredit menyang Elespanol

Samole Ceballos minangka pangguna jaringan sosial sing aktif banget lan uga minangka pandherekane setya Dani. Kaya wong tuwane, dheweke durung ragu-ragu kanggo mbela dheweke marang kritik-kritik sing dicelupake dening para penggemar amarga ninggalake Real Betis kanggo Madrid. Ing sawijining wektu, pesen Salomé nalika ngadhepi kritik marang sadulure, pancen jelas sing wis ditemtokake. Dheweke nate ujar;

"Sadulur, sampeyan minangka conto pengorbanan lan ngatasi, sampeyan duwe kabeh. Sampeyan juara. Sampeyan nglawan, sampeyan njerit, sampeyan mbukak ... Sampeyan nindakake kabeh kanthi eseman. Aku mesthi bakal ndhukung bal-balan sampeyan, ujar yen sampeyan tenung, manawa ora beda karo liyane. "

Dadi penggemar Dani sing paling gedhe ora mung kanggo tugas dina dheweke. Salome gambar ing ngisor iki karo sadulure uga kalebu kosmetik sing menehi dhiri kanggo menehi perawatan wong liya.

Dani Ceballos lan adhine- Salome Ceballos
Dani Ceballos lan adhine- Salome Ceballos. Dheweke dadi perancang kanthi ati lan profesi. Kredit menyang Elespanol
Kisah Kanak-kanak Dani Ceballos ditambah Fakta Biografi Untold- Lifestyle

Milih antarane kepraktisan lan mung seneng kesenengan saiki ora dadi pilihan sing angel kanggo Dani Ceballos. Kaya dene nalika nulis, akeh dhuwit ing jutaan yuta dirasakake amarga jenenge thanks kanggo profesi sing dipilih minangka pemain bal profesional.

Dani Ceballos, nalika nulis saiki ora biso urip kanthi gaya urip mewah kanthi gampang digambar dening segelintir mobil sing endah kaya ing ngisor iki.

Dani Ceballos LifeStyle Facts
Dani Ceballos LifeStyle Facts
Dani Ceballos saka sing katon ora angel ngatasi dhuwit bal-balan lan ngirit sawetara dina udan.
Kisah Kanak-kanak Dani Ceballos ditambah Fakta Biografi Untold- Faktor Untold

Ngerti pora?… Dadi warta ala Mesut Ozil nalika muda Real Madrid gabung karo Arsenal kanthi utangan.

Mesut Ozil gumun amarga tekane Dani Ceballos
Mesut Ozil gumun amarga tekane Dani Ceballos. Kredit menyang nyebut lan YouTube

Sinyal sing ala iki dijaluk amarga Ozil wis dadi subjek spekulasi sing akeh babagan masa depan karo Arsenal. Dheweke wis tundha ninggalake Arsenal kanthi kuat sawise musim 2018 / 2019 sing kuciwa ing sisih lor London. Sing paling penting yaiku upaya dening klub kanggo ngatasi gaji sing dadi upah paling dhuwur kanthi rega £ 350,000-per-minggu.

Ngerti pora?… Akeh penggemar Arsenal ora ngerti yen Dani Ceballos duwe nomer Penghormatan individu lan klub kanggo asmane. Ing ngisor iki minangka ekstrak saka kaca Wikipedia ing nalika nulis.

Dani Ceballos Untold Penghormatan lan penghargaan. Kredit menyang Wikipedia.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Dani Ceballos ditambah Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene