Crita Kanak-kanak Tyrone Mings ditambah Fakta Biografi Untold

0
327
Crita Kanak-kanak Tyrone Mings ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit Gambar: AVFC lan DailyMail
Crita Kanak-kanak Tyrone Mings ditambah Fakta Biografi Untold

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola paling dikenal kanthi jeneng "Kuwatir". Kisah Tata Kanak-kanak Tyrone Mings Lan Fakta Biografi Untold Untold nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Urip lan Mingset Tyrone Mings. Kredit Gambar: DailyMail, iTV, TbrFootball lan eadt

Analisis kasebut kalebu latar umur / latar mburi kulawarga, pendhidhikan / karir, awal karir, dalan misuwur, mundhak crita, urip hubungan, urip pribadi, fakta kulawarga, gaya urip lan fakta-fakta liyane sing misuwur babagan dheweke.

Ya, umume para penggemar ngerti dheweke nalika debut kanggo Inggris, pertandhingan pertama sing dinuga dibayangake karo chant rasis saka penggemar Bulgaria. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Tyrone Mings sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Tyrone Mings ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Tyrone Deon Mings lair nalika dina 13 tanggal Maret 1993 marang ibune, Dawn Johnson lan bapake, Adrian AKA Adie Mings ing kutha Bath, Inggris. Dheweke lair minangka putrane mung siji saka putrine kanggo wong tuwa sing apik banget sing beda karo latar mburi multirasi.

Tyrone Mings Parents - Fajar Johnson lan Adie Mings
Ketemu wong tuwa Tyrone Mings - Dawn Johnson lan Adie Mings. Kredit Gambar: Twitter

Tyrone Mings duwe kulawargané asal saka Barbados liwat sisih paternal. Kaya sing ditemokake ing ngisor iki, iki minangka negara pulo sing ana ing wilayah Karibia Amerika Utara. Ngerti pora?… Iki minangka papan kelairan penyanyi terkenal Rihanna. Minangka koloni gula sing sugih, negara kasebut dadi pusat perdagangan budak ing Afrika sekitar 1807. Iki nggambarake manawa para pemukim meh kabeh ireng ing Barbados kalebu simbah-simbah Tyrone Mings duwe akar Afrika.

Tyrone Mings Asil kulawarga nerangake
Tyrone Mings Asil kulawarga nerangake. Kredit Gambar: WorldAtlas

Tyron Mings ngalami urip awal nalika isih gedhe ing sisih ibu lan sedulur wadon. Minangka bocah cilik, dheweke nyekseni hubungane ibu lan bapak nalika pisah, sawise iku ibune ngajak dheweke lan sedulur-sedulure. Ing wiwitan, dheweke urip bareng karo kanca sing cedhak karo ibune ing Chippenham (sawijining kutha ing Inggris) amarga ora ana alternatif liyane. Sawijining dina, loro-lorone Mings, biyung lan adhine amarga ora kepenak sing disebabake, mutusake ninggalake papan kasebut, ora duwe papan liya lan ora entuk dhuwit kanggo njaluk omah liyane.

Nalika nerangake latar mburi kulawarga miskin lan didhaptar ing Telegraph, dheweke ujar manawa urip bisa mbalikake nalika dheweke luwih ngadhepi pilihan liya tinimbang manggon ing papan perlindungan sing ora duwe omah. Nalika ing papan perlindungan, Mings, ibune Fajar lan telung sadulur kabeh padha nuduhake rong ranjang.

Sajrone umur alit, Tyrone Mings, ibu lan adhine biyen manggon ing papan perlindungan omah
Sajrone umur alit, Tyrone Mings, ibu lan adhine kabeh padha manggon ing papan sing ora duwe omah. Kredit: VoiceofOC & Mail Daily

Ora kabeh wong ing papan perlindungan iku apik. Loro ibune, putra lan putri padha urip banget amarga meh kabeh dituduhake sacara umum jenenge…; area cuci, jamban, pancuran komunal, lsp.

Crita Kanak-kanak Tyrone Mings ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup
Nalika manggon ing papan perlindungan ing omah, Mings ngrasa kudu sekolah ing sekolah supaya bisa nggawe prekara sing ora ana. Ora adoh saka sekolah, bal-balan dadi kawilujengan lan mung sumber kesenangan sing adoh saka kasunyatan sing kuwatir.
Tyrone Mings Education digabung karo bal-balan
Tyrone Mings Education digabung karo bal-balan. Kredit menyang HPR lan DailyMail.

Dadi luwih apik tinimbang bocah-bocah liyane ing game kasebut, Tyrone Mings ngerti yen dheweke duwe bakat lan bisa nggawe urip tanpa bal-balan. Ngelingi kasangsaran sing diadhepi nalika semana, kabeh sing dikarepake yaiku nggunakake bal-balan kanggo nambah tingkat kulawarga sing miskin.

Kanggo nggayuh pamula karir sing apik, mula dheweke luwih asring mlebu ing tendha bal-balan lokal, sinau perdagangan bal-balan minangka pemain pertahanan sing angel & kalah. Mbalik nalika main bal-balan, penonton sing ngerti crita kulawarga Tyrone Mings kanthi papan sing ora nduwe omah nuduhake dheweke ngormati + semangat amarga dheweke ora nate ragu-ragu yen dheweke pindhah menyang arah sing bener.

Crita Kanak-kanak Tyrone Mings ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Bangga ibune lan mbah putri ora ngerti wates nalika Mings liwat kerja keras lan deteminasi dijaluk teka pacaran bal-balan karo akademi Southampton. Ing yuswa wolung taun (taun 2001), Mings didaftar ing akademi sawise nemoni uji coba kanthi warna kloter.

Tyrone Mings Awal Urip karo Bal-balan- Dina-dina ing Akademi Southampton
Tyrone Mings Awal Urip karo Bal-balan- Dina-dina ing Akademi Southampton. Kredit Gambar: DailyMail

Sasampunipun gabung, nyenengake para pemain enom. Nanging Tyrone Mings enom kudu nggawe akeh korban supaya bisa tuwuh liwat rangking akademi. Dadi salah sawijining akademi sing paling apik ing Inggris, siji sing wis nggawa bakat-bakat kelas donya - seneng karo Alan Shearer, Gareth Bale dll, ana persaingan sing gedhe banget kanggo papan-papan lan uga ancaman saka ejections.

Taun 2009 minangka taun paling sedih kanggo kulawarga Tyrone Mings. Pertahanan janjeni bakal dirilis dening Saints ing 2009 (umur 15) nalika akademi kasebut nyatakake minangka asil saka anggaran pemuda kasebut ditimbulake.

Tyrone Mings dadi korban ora mung amarga sing diarani 'ngethok anggaran'nanging uga amarga klub kasebut nuduh dheweke banget kurus utawa entheng. Sithik padha ngerti yen dheweke nggawe kesalahan gedhe ngeculake inci 6 sikil 5 ing ngarep (Tyrone Mings dhuwur) pigura hulking lan uga pemain internasional Inggris sing bakal teka.

Crita Kanak-kanak Tyrone Mings ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame

Sembarang pemain bal-balan sing ditimbulake saka latar kulawarga sing miskin lan sing wis urip ditolak dening akademi bal-balan bakal ngerti banget babagan nyeri emosional sing jero lan konsekuensi psikologis sing bisa ngrusak. Kanthi ora percaya marang game iki, Tyrone Mills miskin mutusake mandheg bal-balan nalika dheweke lagi 15. Sedhih banget !!

Tyrone Mings banjur golek proyek ing Chippenham, kutha pasar bersejarah gedhe ing sisih lor-kulon Wiltshire, Inggris. Pakaryan kapisan yaiku pub (ruang tamu) ing ngendi dheweke narik pints (nglayani bir) kanthi gaji £ 45-saben-minggu. Ing upaya kanggo nambah penghasilan supaya mbayar tagihan, Tyrone mutusake supaya golek kerja ing panggon liya.

Pub White Hart ing Chippenham ing ngendi Mings narik pints
Pub White Hart ing Chippenham ing ngendi Mings narik pints. Kredit Gambar: EuroSports lan Srengenge

Mings pungkasane entuk kerja menehi saran hipotek (penasehat hipotek), pakaryan sing cukup kanggo mbayar tagihane. Nalika lagi kerja, dheweke sekolah ing Millfield School ing Somerset suwene rong taun. Sekolahan sawise ngrungokake crita nolak ati sing apik banget, dheweke nawakake beasiswa bal-balan, prestasi sing nggawe Mings mbalikake pikiran lan bali bal-balan.

Crita Kanak-kanak Tyrone Mings ditambah Fakta Biografi Untold - Munggah menyang Fame

Sawise sekolah, Mings beasiswa mlebu jurusan liga Yate Town ing Gloucestershire. Ing kana, bocah sing mlarat wiwit gelut munggah. Ing musim panas 2012, dheweke munggah pangkat nalika ditampa dening tim kutha asalnya yaiku Chippenham Town. Klub kasebut menehi kesempatan kanggo nemoni pirang-pirang pacoban ing panggon liya amarga dheweke luwih gedhe regu amarga kualitase.

Tyrone Mings diwenehi beasiswa bal-balan sing mbantu dheweke bisa bal-balan
Tyrone Mings diwenehi beasiswa bal-balan sing mbantu dheweke bisa bal-balan. Kredit Gambar: Srengenge

Sawise gagal uji coba ing Cardiff City, Swindon Town, Portsmouth lan Bristol Rovers, Mings kanthi semangat ora nate ujar, narik perhatian mantan pemain pertahanan Ipswich, Russell Osman sing mutusake mbantu dheweke. Minangka luck bakal, Osman menehi saran Mings menyang pimpinan Ipswich Town Mick McCarthy sing ngajak dheweke supaya nyoba.

Mula ora crah ing kutha Ipswich, pertahanan sing mandheg tuwuh tuwuh saka kekuwatan nganti tekan kekuwatan, pindhah saka cedhak-nol dadi pahlawan sing ora diragukan lan mbalekake maneh bos (pembantu takdir) kanthi pertunjukan sing apik banget.

Tyrone Mings tuwuh saka kekuwatan nganti tekan kekuwatan
Tyrone Mings tuwuh saka kekuwatan supaya nggatekake bos. Kredit Gambar: Srengenge

Wiwitane putusane mula nalika menehi penghargaan Kejuaraan Player Player of the Month ing musim 2014 / 2015. Kejutan kasebut narik kawigaten klub Liga Premier sing njaluk sujud marang tandha tangane.

Ing 26 Juni 2015, Mings mlebu kanggo AFC Bournemouth. Supaya ora saingan ing papan-papan, dheweke nampa pamindhahan silihan ing Aston Villa. Keputusan kasebut ndeleng titik balik gedhe ing karire. Ing Villa, pemain pertahanan 6-sikil-5 sing galak terus-terusan munggah meteoric kanggo prominence. Dheweke dadi salah sawijining pria lintang sing mbantu Villa ing menang 2019 EFL Championship play-off.

Tyrone Mings Rose kanggo Fame sawise mbantu Villa nglamar play 2019 EFL Championship
Tyrone Mings dadi favorit penggemar nalika mbantu Villa nglamar play 2019 EFL Championship. Kredit Gambar: Twitter

Sawise mbantu Aston Villa promosi, Mings dadi favorit penggemar. Ora suwe, dheweke dadi salah sawijining properti pertahanan paling panas ing Inggris. Munggah kaya ngono entuk gelar ing tim nasional Inggris. Sampeyan uga entuk debut debut tim nasional Inggris sing dibayangake karo tangisan rasis saka penggemar Bulgaria.

Delengen, bocah cilik sing saiki manggon ing papan perlindungan ing omah, saiki mekar ing ngarepe para pemain bal-balan. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Crita Kanak-kanak Tyrone Mings ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Amarga dadi kondhang lan nggawe debut ing Inggris, mula umume para pemain bal-balan mesthi takon babagan pacar Tyrone Mings. Ora ana sing nolak kasunyatane, imutane katon apik banget karo ketinggalan 6 ft 5 kasebut ora bakal nggawe dheweke ora bisa ditandingi karo wanita.

Sapa pacar Tyrone Mings
Sapa pacar Tyrone Mings

Nanging, ing sangarepe pemain bal-balan sing sukses, ana pacar sing glamor sing sithik ngerti banget. Kasunyatane yaiku - nalika ditulis, romantis Tyrone Mings sing bisa didhelikake yaiku salah sawijine ora bisa nliti panemume umum amarga urip katresnan banget pribadi lan mungkin ora drama.

Crita Kanak-kanak Tyrone Mings ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni Tyrone Mings Urip pribadi saka kegiyatan ing lapangan bakal nulungi sampeyan babagan kapribaden sing luwih apik.

Miwiti, Mings minangka wong sing angel intuitif lan asring ngalamun sajrone nggoleki kekarepan gedhe. Ora adoh saka bal-balan, dheweke asring nggunakake gim ing gedung olahraga kanggo nggawe otot lan fase awak sing angel. Ing njaba bal-balan, Mings ndeleng awake minangka pengusaha. Ngerti pora?… Dheweke duwe perusahaan desain interior ing Bournemouth.

Ngerti pribadine Tyrone Mings ing lapangan
Ngerti kepribadian Tyrone Mings ing lapangan. Kredit kanggo IG

Uga Tyron Mings Life Life, dheweke pancen awake dhewe sing seneng nulungi wong liya tanpa ngarepake apa wae. Nalika umume wong seneng ing dina Natal karo kulawargane. Tyrone Mings lan pacare menehi wektu kanggo kurang-luwih untung ing papan perlindungan omah, nyepetake panganan lan barang berharga.

Tyrone Mings nuduhake ngasilake sih kanthi ngunjungi lan ngewangi papan perlindungan ing omah
Tyrone Mings ngasilake sih kanthi ngunjungi & ngewangi wong sing manggon ing papan perlindungan omah. Kredit: Lintang Ipswich
Tanpa mangu, Tyrone Mings Urip pribadi ditondoi dening empati lan kapasitas emosi nyatakake.
Crita Kanak-kanak Tyrone Mings ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Crita kulawarga Tyrone Mings wis mulang akeh wong sing berjuang, nanging kepengin banget kanggo entuk kabegjan 'cara paling apik kanggo ora krasa ngarep-arep yaiku tangi lan nindakake sawijining perkara'. Kaya nalika ditulis, Tyron Mings wis nate nyalonake kulawargane dhewe menyang kamardikan finansial, kabeh matur nuwun kanggo bal-balan. Saiki, ayo menehi kaweruh luwih lengkap kanggo anggota keluargane.

Ngerteni luwih akeh babagan Tyrone Mings Rama: Bal-balan ing kulawarga ora nate diwiwiti karo Tyrone. Ngerti pora?… Bapakne Adie Mings minangka mantan penyerang kanthi liga Bath City lan Gloucester City. Jiwane Tyron Mings sing wis diapura ngrewangi nyawiji bapak lan putra. Ngerti pora?… Bapak lan putra isih melu perdagangan sing padha. Adie Mings kaya nalika nulis bisa dadi pramuka kanggo Klub Bal-balan Chelsea.

Tyrone Mings duwe karo bapake- Adie Mings
Tyrone Mings duwe karo bapake- Adie Mings. Kredit Gambar: Instagram

Ngerteni luwih akeh babagan Tyron Mings Ibu: Dawn Johnson bagan nggawa jeneng bapake sawise pisah karo bojone sawetara taun sawise dheweke ketemu. Esuke, ibu sing kuwat ora ngandhani marang Putrane, supaya ora kuwat, supaya asu ajag bisa ngalami dheweke. Nanging dheweke malah nuntut dheweke lan ndukung dheweke sajrone ngupayakake. Esuke Éndah lan putrané nalika nulis, saiki seneng banget urip.

Tyrone Mings nindakake karo Ibune-Dawn Johnson
Tyrone Mings nindakake karo Ibune-Dawn Johnson
Ngerteni luwih akeh babagan Tyrone Mings Sepasang: Sadulur mings yaiku Cherrelle Mings, Iesha Mings lan liyane sing ora ngerti. Minangka penghargaan marang sadulur-sadulure, nalika dheweke ngadeg ing sajrone nyoba, Mings nate ujar "Aku ora nate mbutuhake kanca sing tuwuh kabeh amarga duwe adhine". Kaya nalika ditulis, salah sawijining sedulur wadon jenenge Cherrelle Mings saiki duwe jeneng (Cherrelle Baram) nikah.
Sadulur Tyrone Mings-Cherrelle lan Lesha
Tyrone Mings duwe karo sedulur-sedulur sing apik banget- Cherrelle (kiwa) lan Lesha (tengen) sing njupuk sing katon ibune .. Kredit: IG
Crita Kanak-kanak Tyrone Mings ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Ngerteni gaya urip Tyrone Mings bakal mbantu sampeyan entuk gambaran lengkap babagan taraf urip. Miwiti, sanajan sampeyan duwe dhuwit akeh iku ala, Tyrone Mings ora bakal weruh awake dhewe urip gaya endah sing gampang dingerteni dening mobil lan omah gedhene. Dheweke nyetir mobil sepak bola, yaiku tandha sing nggambarake gaya urip sing asor.

Tyrone Mings Car
Tyrone Mings nyopir Mobil sepak bola ing ndhuwur rata-rata. Kredit Gambar: IG

Tyrone Mings nggawe dhuwit sing cukup kanggo investasi, nggayuh amal lan sing paling penting, sing digunakake kanggo urip gaya sing nyenengake ing pinggir laut sing populer sing dadi tujuan favorit kanggo liburan. Ing ngisor iki foto sing duwe Mings nalika seneng numpak prau.

Ngerteni gaya urip Tyrone Mings '
Gaya urip Tyrone Mings- Dheweke seneng mbuwang dhuwit ing segara sing nyenengake tunggangan kapal. Kredit Gambar: IG
Crita Kanak-kanak Tyrone Mings ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Piyambakipun sapisan Pembayar ganti rugi sing tuku klambi lawasé: Biyen nalika 2014, Tyrone Mings ngganti nomer klambi saka No15 dadi No3 sawise transfer Aaron Cresswell menyang West Ham United. Tumindak kasebut wis telat sawise jaket No15 dheweke wis tuku dening sawetara penggemar dheweke. Ngerti pora?… Mings dadi loman kaya ngene tuku tuku klambi anyar kanggo para penggemar sing wis tuku klambi karo nomer 15 lawas sing dicithak ing mburi.

Tyrone Mings dipuji amarga menehi sikep gedhe sawise janji njaluk tuku klambi anyar kanggo para penggemar sing duwe nomer skuad lawas
Tyrone Mings- muji sikep banget sawise janji njaluk tuku klambi anyar kanggo para penggemar sing duwe nomer skuad lawas. Kredit Gambar- BBC lumantar PONTEN GLENN / TOM PullEN.

Dheweke nate cap ing Kepala Zlatan Ibrahimovic: Tyrone Mings nate nindakake perkara sing ora bisa disengaja - sing disangka stamping Zlatan Ibrahimovic, tumindak sing weruh dheweke dilarang limang pertandhingan. Amarga dheweke "Zlatan", Zlatan ora krasa lara lan gamelan kasebut terus dendam ing pikirane.

Tyrone Mings nate dicap ing sirah Zlatan Ibrahimovics
Tyrone Mings nate dicap ing sirah Zlatan Ibrahimovic. Kredit Gambar: Srengenge

Mung sawetara menit ing pertandhingan kasebut, Zlatan Ibrahimovic njupuk kesempatan kanggo males dendam marang Mings. Ing wektu iki, sisih tengen Swedia nyuwek dheweke nalika tendhangan pojok sing nyatakake manawa Mings sing ora gelem mlayu menyang sikut.

Tyrone Mings lan Zlatan Ibrahimovic Feud
Tyrone Mings lan Zlatan Ibrahimovic Feud. Kredit Gambar: TheGuardian

Sanajan sikut, Tyrone Mings nampa larangan sing luwih dawa. Iki amarga stamping dianggep minangka pelanggaran FA Inggris sing luwih serius. Ing ngisor iki minangka potongan bukti video Mings kanthi ora sengaja di sirah Ibrahimovic.

Tyrone Mings Tato Fakta: Tyrone Mings awak ndeleng awake minangka kanvas. Dheweke duwe tato digawe saka desain khusus dhewe sing nggambarake simbol 'mata, jam lan bocah' sing menehi tandha pengalaman nalika isih cilik.

Tato Tyrone Mings
Tato Tyrone Mings Kredit Gambar: JasonPixs lan Instagram

Akademi Bal-balan Mings Tyrone Mings: Tyrone Mings nduwe akademi bal-balan sing diarani "Akademi Mingsun Tyrone”Kang adhedhasar ing Birmingham, Inggris. Akademi kasebut nampa bocah-bocah (lanang lan wadon) umur antara 6 lan 16. Duwe akademi minangka cara dhewe kanggo menehi bali menyang masarakat liwat perdagangan.

Akademi Mingsun Tyrone
Akademi Mingsun Tyrone. Kredit Gambar: TMA
Crita Kanak-kanak Tyrone Mings ditambah Fakta Biografi Untold - Ringkesan Video

Temokake ing ngisor iki Ringkesan video YouTube kanggo profil iki. Sajake Ngunjungi & Langganan kanggo kita youtube Channel. Uga, klik Lengganan Lambang kanggo Kabar.

Mriksa: Thanks kanggo maca kita Crita Kanak-kanak Tyrone Mings ditambah Fakta Biografi Untold. ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene