Kisah Kanak-kanak Habib Diallo ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Habib Diallo ditambah Fakta Biografi Untold

LB nampilake Crita babagan juru main bal kanthi jeneng "Habib". Iki minangka jangkoan lengkap babagan Crita Bocah-bocah Habib Diallo, Biografi, wong tuwa, fakta kulawarga, pengalaman urip awal, lan acara-acara liyane sing misuwur wiwit saiki dheweke dadi Zero marang nalika dheweke dadi Hero.

Kehidupan Awal lan Munggah saka Habib Diallo. Kredit: HITC, FootSenegal lan Picuki
Kehidupan Awal lan Munggah saka Habib Diallo. Kredit: HITC, FootSenegal lan Picuki

Ya, pemain bal-balan saka Kulawarga Senegal asal dikenal minangka bakat sing paling dhuwur kanthi mripat gedhe kanggo gol gol. Nanging, mung sawetara sing nganggep versi Biografi Habib Diallo sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Habib Diallo ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Awal lan Latar mburi kulawarga

Mula, wong tuwa Habib Diallo menehi jeneng- Habibou Mouhamadou Diallo sawise lair. Ing jeneng "Habib”Sing kita ngerti mung minangka jeneng. Habib Diallo lair nalika tanggal 18 wulan Juni 1995 ing kutha Thies, Senegal. Adhedhasar foto sing diduweni saka sedulur-sedulure, muncul bal-balan kasebut lair minangka anak nomer loro lan putra marang wong tuwane. Ing ngisor iki foto saka wong tuwane Habib Diallo sing duwe keluargane Thiès, Senegal.

Wong Tuwane Habib Diallo. Kredit: Thies 24
Wong Tuwane Habib Diallo. Kredit: Thies 24

Babagan Kulawarga Habib Diallo: Kutha [Thies] ing sisih kulawargane Habibou Mouhamadou Diallo dianggep minangka kutha nomer telu paling gedhe ing Senegal kanthi pedunung resmi sing diétungake ana 320,000 ing taun 2005. Kutha iki ana 67.3 km adoh saka Dakar, ibukutha negara kasebut. Saiki, apa sing penting banget kanggo kutha Thies?… Dheweke ditepungi karo dheweke tapestry- Bentuk seni tekstil, kanthi tradisional ditenun nganggo tangan.

Habib Diallo duwe Asal Kulawarga Saka Senegal kanthi Akar sing ditelusuri menyang Thies, Senegal. Kredit: SkyScraperCity
Habib Diallo duwe Asal Kulawarga Saka Senegal kanthi Akar sing ditelusuri menyang Thies, Senegal. Kredit: SkyScraperCity
Kaya dene pemain bal-balan sing metu saka Senegal, wong tuwa Habib Diallo nggarap omah kulawarga kelas menengah ngisor. Iki implikasi manawa pemain bal-balan ngrembug saka latar mburi kulawarga kanthi rata-rata. Habib Diallo tuwuh bareng karo sedulur-sedulure, sedulur tuwa lan sawetara sing luwih enom lanang lan wadon sing wis ditampilake ing artikel iki.

Wiwitane Habib Diallo: Ngembang ing Thies, wong tuwa Habib Diallo minangka jinis sing ora bisa entuk dheweke, koleksi dolanan paling anyar. Dheweke mung entuk bal bal bal-balan sing paling sering diputer.

Kisah Kanak-kanak Habib Diallo ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Wiwit jaman kanak-kanak ing Habib Diallo, ora nate ana minat kanggo pendidikan amarga bocah enom luwih seneng main bal-balan tinimbang apa wae. Dheweke ngerti yen dheweke duwe bakat lan bisa nggawe bal-balan.

Nilar Kulawarga: Pakaryan Asides Tapestry, duwe politeknik lan Universitas, kutha Thiès ora tau nate nawakake Habib apa sing dikarepake. Sawise krungu crita bal-balan sukses saka ibukutha Senegal (Dakar), nom-noman nggawe keputusan kanggo ninggalake kulawargane supaya bisa ngejar impen. Bocah cilik sawise aplikasi sukses diundang kanggo uji coba dening Generation Foot, klub Dakar (ibukutha Senegal) sing diadegake dening Mady Touré ing taun 2000.

Diallo banget kita duwe pendidikan bal-balan ing Generasi Kaki. Kredit: CNN lan SoccerUncle
Diallo banget kita duwe pendidikan bal-balan ing Generasi Kaki. Kredit: CNN lan SoccerUncle

Kaya akeh sing wis nate nyoba lan sukses sadurunge dheweke yaiku; Sadio Mane lan Papiss Cissé, lan liya-liyane, Habib Diallo uga nyoba sukses karo Generasi Kaki. Mbalik banjur saiki, saben pamuter ing Generation Foot duwe siji perkara sing padha- "Ngimpi Eropa ". Kanggo Habib, tekad dheweke kanggo main ing klub Eropa ora tau dadi fantasi sing liwat.

Ngerti pora?… Wiwit taun 2003, Generasi Kaki entuk reputasi sinergi karo Klub Prancis FC Metz. Akeh wong, Sikil Generasi dianggep Kolam Afrika saka FC Metz. Pramuka klub saka Metz asring teka kanggo milih pemain Generation Foot kanggo main ing Eropa.

Kisah Kanak-kanak Habib Diallo ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Nalika dheweke nggawe Bangga Kulawarga: Nalika ing Generasi Kaki, Habib Diallo terus main bal-balan kanthi percaya diri, dadi kabiasaan overstepping tandha lan nindakake samubarang biru kanthi bola bal-balan. Ora suwe, dheweke dadi properti akademi sing paling berharga. Bocah lanang kasebut saka Thies ndeleng nasibe bakal ditetepake nalika dheweke tampi kabar apik.

Ngerti pora?… Kebanggaan wong tuwa Habib Diallo lan anggota kulawarga ora ngerti watesan nalika wektu dheweke dipilih minangka pramuka FC Metz kanggo main ing akademi ing Eropa. Gambar ing ngisor iki, katon bocah lokal bisa dadi nomer siji ing kabeh keturunan kulawarga kanggo ndharat ing Eropa.

Katon yen bocah lokal iku nomer siji ing kulawargane ndharat ing Eropa. Kredit: Imago
Katon yen bocah lokal iku nomer siji ing kulawargane ndharat ing Eropa. Kredit: Imago

Habib Diallo nututi Rigobert Song, Kalidou Koulibaly, Papiss Cissé lan Sadio Mané sing diarani minangka woh-wohan kesepakatan sadurunge ing klub FC Metz lan Afrika. Ngerti pora?… Sukses dheweke ing Generation Foot nyedhiyakake dalan kanggo wong seneng Islmaila Sarr ngetutake.

Wiwitane ora gampang, nanging Habib Diallo kudu meksa-adaptasi kanggo manggon ing Prancis, sanajan ora duwe anggota kulawarga. Ora suwe nalika bocah duwe kesan karo klub kasebut, yaiku prestasi sing cepet banget.

Kisah Kanak-kanak Habib Diallo ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame

Nalika Going Tough: Sawise nggumunake pelatih pemuda kasebut, Habib Diallo entuk lulusan akademi ing taun 2014. Sawise lulus, anak muda kasebut dimainake kanggo main karo Metz II (FC Metz Ing-23-XNUMX). Tekan tim senior klub kasebut luwih angel tinimbang sing diarepake. Habib frustasi amarga dheweke ora bisa bersaing lan ngasorake pesaing kasebut ing sisih senior FC Metz. Dheweke kalah ing kompetisi tim pertama Metz.

Nalika Going dadi Angel. Kredit: SoccerManager
Nalika Going dadi Angel. Kredit: SoccerManager

Dheweke wiwit mbayar Duese: Kanggo entuk luwih akeh pengalaman, Habib Diallo mutusake supaya bisa mbangun dhewe nalika njupuk utangan. Dheweke dikirim menyang Stade Brest, klub bal-balan ing Prancis sing dikenal munggah Franck Ribéry. Ing Brest, Diallo ngupayakake upaya nggawe pengalaman kanggo ngalahake kompetisi tim pertama Metai FC Metz. Nalika ngupayakake sukses, dheweke nate ujar nganggo tutur;

"Kaya akeh pemain, sampeyan ora mesthi nggawe sewengi. Sampeyan ora langsung tekan ndhuwur. Kadhangkala, sampeyan kudu mbangun awak sing luwih alon. "

Sabdho kanggo Kelingane: Ing musim 2017-18-1 Ligue XNUMX, FC Metz tahan kampanye sing medeni, kalah sewelas metu saka rolas pertandhingan pisanan. Manajer klub kasebut Frédéric Hantz ana ing panelusuran nekat kanggo pamuter sing bakal nggawa pangarep-arep sing nggegirisi kanggo para penggemar. Iki ndeleng Habib bali maneh utangan kanggo njaluk kesempatan terakhir.
Kisah Kanak-kanak Habib Diallo ditambah Fakta Biografi Untold - Rise to Fame Story

Mula ora ambruk, juru main bal-balan ing Senegal lunga saka kekuwatan nalika dheweke mbiyantu klub mbalekake maneh saka jalur sepurane. Habib Diallo dadi kéwan nalika bali - juru pitis ing kothak lan simbol generasi anyar FC Metz. Dheweke wis kacathet kanggo dheweke gaya muter- kekuwatan fisik, kacepetan, kemampuan ing udhara (kayata C Ronaldo), + serangan kuat lan akurat kaya didier Drogba.

Kebangkitan Ultimate Bintang Senegal saka kutha Thies. Dheweke dadi Pahlawan FC Metz. Kredit: imago
Star Ultimate of the Senegalese Star saka kutha Thies. Dheweke dadi Pahlawan FC Metz. Kredit: imago

Ngerti pora?… Star breakout lan mesin gol ngetung 26 gol liga matur nuwun kanggo his gabung apik kombinasi akurasi lan kekuwatan. Ing tdheweke tanggal 26 April 2019, Habib Diallo wis mbantu klub dheweke menang promosi bali menyang Ligue 1. Sisih FC Metz rampung pisanan ing tabel Ligue 2.

Lintang Senegal ngrampungake kenaikan meteor karo FC Metz, sing mimpin tim kanggo entuk penghormatan utama. Kredit: Picuki
Lintang Senegal ngrampungake kenaikan meteor karo FC Metz, sing mimpin tim kanggo entuk penghormatan utama. Kredit: Picuki
Liga liga Prancis minangka salah sawijining liga paling gedhe ing Eropa kanggo ngasah bakat kaya sing disenengi Kangen, Hazard, Benzema, Nicolas Pepe, Moussa Dembele lan luwih anyar Victor Osimhen. Daftar kasebut terus. kita yakin manawa Habib Diallo bakal ditambah karo dheweke. Bebener iku, dheweke duwe potensi dadi masa depan bal-balan Afrika. Diallo bisa dadi sabanjure Drogba… mung matur. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.
Kisah Kanak-kanak Habib Diallo ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Mundhak menyang timbal urusan bal-balan Senegal mesthi nggawe Habib dadi wong sing sukses. Empu manawa paling penggemar (utamane para penggemar wanita saka Senegal) mesthine wis miwiti mikir ing pikirane ing ngisor iki; Sapa pacar Habib Diallo?.... Sapa garwane Habib Diallo?… Apa Habib Diallo Nikah ?.

Penggemar Sepakbola (utamane wanita) wis mikir babagan katresnan urip superstar Senegal. Kredit: Picuki
Penggemar Sepakbola (utamane wanita) wis mikir babagan katresnan urip superstar Senegal. Kredit: Picuki

Ya !! Ora ana sing nolak kasunyatan sing katon cute banget Diallo karo sukses profesional dheweke ora bakal nyelehake dheweke ing ndhuwur saben dhaptar calon bojo utawa bojo.

Kasunyatane ana, ing mburi pemain bal-balan sing sukses, mesthine ana wanita sing bakal ana garwa utawa biyung. Dheweke dadi ibune anake (digambar ing ngisor iki). Hubungane Habib Diallo karo bojone utawa bapak bayi mesthi uwal saka nliti mripat umum amarga mung pribadi lan bisa uga ora drama. Panaliten kita ngandharaken bilih piyambakipun minangka tiyang sepuh kalih anak sing ayu (bocah lanang lan wadon) saka garwane bojone utawa bapak ibune.

Gambar yaiku Habib kanthi suasana selebriti karo putrine lan putrane. Kredit: Picuki
Gambar yaiku Habib kanthi suasana selebriti karo putrine lan putrane. Kredit: Picuki

Dheweke iku wong tuwa sing apik: Saben kulawarga seneng mbutuhake bapak sing penyayang lan Habib Diallo pas. Bapak sing seneng bangga nate nuduhake foto sizzling ing kaca Instagram ing endi dheweke katon sepi seneng karo liburan sing srengenge karo putri sing ayu.

Dheweke pancen nuduhake jagad yen dheweke dadi wong tuwa sing apik banget kanggo anake. Kredit: Picuki
Dheweke pancen nuduhake jagad yen dheweke dadi wong tuwa sing apik banget kanggo anake. Kredit: Picuki
Kisah Kanak-kanak Habib Diallo ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Takon marang sapa wae ing dalan Senegal apa ana sing pantes dadi pemain bal-balan sing keluwen lan dheweke bakal ujar NO. Habib Diallo minangka conto sing cocog kanggo wong sing ora dadi pemain bal-balan jutawan. Ing wektu nulis, dheweke urip gaya sing mewah, sing gampang digatekake dening mobil endah ing antarane barang-barang liyane sing apik.

Dheweke urip Fakta Gaya Hidup mewah sing gampang dingerteni dening mobil eksotis dheweke ing kutha iki. Kredit: Picuki
Dheweke urip Fakta Gaya Hidup mewah sing gampang dingerteni dening mobil eksotis dheweke ing kutha iki. Kredit: Picuki

Dipuntedahaken pengamatan babagan gaya endah sing endah, akeh penggemar utamane sing ndeleng mobil dheweke kudu takon ... Apa upah Habib Diallo lan gaji taunan ?.

Pamuter bal-balan ing wektu nulis entuk upah mingguan 18,500K $ lan gaji taunan.962,000K, Wah! ... penunjuk wong urip gaya endah. Ngerti pora?… Wong rata-rata ing Senegal kudu kerja paling ora 9 taun supaya bisa padha karo Habib entuk wulan.

Kisah Kanak-kanak Habib Diallo ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Kepiye krasa manawa duwe pemain bal-balan sukses minangka ahli kulawarga? ... Bagean iki nerangake kabeh. Ing kene, kita nyedhiyakake sampeyan luwih akeh fakta babagan anggota kulawarga Habib Diallo sing diwiwiti karo wong tuwane.

Luwih lengkap babagan Rama Habib Diallo: Ousseynou Diallo dikenal dadi bapak bangga ing Habib. Wong lanang sing asor lan mudhun ing bumi kaya saiki ora gelem ngganti gaya urip sanajan wis dadi putra jutawan kanggo juru main bal-balan.

Bapake Habib Diallo sing diwawancarai. Kredit: Info Thies
Bapake Habib Diallo sing diwawancarai. Kredit: Info Thies

Ousseynou Diallo nampa wartawan menyang omah gaya lawas ing ngendi dheweke ngrembug sukses lan bal-balan putrane. Ning, mung masalah sadurunge Pak Habib meksa bapake supaya pindhah kulawargane dadi omah gedhong.

Luwih lengkap babagan Ibu Habib Diallo: Ibu-ibu Afrika sing gedhe wis ngasilake putra gedhe lan ibu Habib Diallo sing bejo ora dadi pangecualian. Ngandika karo wartawan Thies, supermum ngucapake manah babagan nate bangga dheweke dadi ibune Habib Diallo.

Ibune Habib Diallo ngomong karo Wartawan babagan sukses putrane Kredit: Info Thies
Ibune Habib Diallo ngomong karo Jurnalis babagan sukses putrane Kredit: Info Thies
Habib Diallo aken bagean sukses kanggo nggedhekake ibune sing diwenehake. Ibu sing pengabdian mesthi kepengin ndeleng anake lagi tuwuh lan seneng banget karo dheweke wis dadi.
Sedulur Sadulur Habib Diallo: Thanks kanggo Info Thies media, adik-adik Habib Diallo Yoan Dieng Habib lan Tahiti Habib pancen seneng banget karo prestasi kakange gedhe. Katon siji utawa loro sedulur bakal nyoba ndherek jejak Habib.
Temokake Sedulur-sedulur Habib Diallo. Kredit: Info Thies
Temokake Sedulur-sedulur Habib Diallo. Kredit: Info Thies
Sedulur Abang Habib Diallo: Habib Diallo bsedulur sedulur yaiku salah sawijining pendukung utama ing negarane. Sedulur super amba dikenal dadi wektu paling apik dheweke yen katon ing warna nasional negara. Duwe anggota kulawarga ing tim nasional Senegal nggawa rasa bangga marang dheweke.
Ketemu wong sing bisa uga sedulur lanang utawa pamane Habib Diallo. Kredit: Info Thies
Ketemu wong sing bisa uga sedulur lanang utawa pamane Habib Diallo. Kredit: Info Thies
Ibu Langkah Babakan Habib Diallo: Kerep ditemokake ing sadawane bapak, ibu lan kulawarga Habib Diallo, ora bakal yakin dheweke bisa dadi ibu tiri bal-balan. Dheweke bisa uga dadi ibu siji saka bocah cilik sing digambar ing ndhuwur.
Temokake wanita sing kemungkinane dadi Ibu Langkah Habib Diallo. Kredit: Info Thies
Ketemu wong wadon sing kemungkinane Ibu Langkah Habib Diallo. Kredit: Info Thies
Kisah Kanak-kanak Habib Diallo ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni babagan urip pribadi Habib Diallo bakal nulungi sampeyan babagan gambaran pribadine sing luwih apik. ASaka bal-balan, Habib yaiku wong sing seneng melu perusahaan utamane kulawarga sing padha karo kulawarga sing padha. Dheweke seneng nampilake andhap asor ing tengahing pemain bal-balan modern.

Mangerteni Kepribadian Habib Diallo ing lapangan main. Kredit: Thies 24
Mangerteni Kepribadian Habib Diallo ing lapangan main. Kredit: Thies 24
Kaping pindho ing urip pribadi, Habib katon nganti didier Drogba, brahala lan wali karir. Pakurmatanipun tumrap Drogba batang bali saka Senegal- diwiwiti saka jaman semana dheweke urip karo wong tuwane lan bakal nonton Liga Premier liwat pusat-pusat ndeleng.
Pungkasan, babagan urip pribadi Habib Diallo yaiku pasemonane kanggo Anjing. Footballers yaiku; Messi, Daley Blind, Marcelo, Aaron Ramsey lan James Rodriguez lsp, kabeh sing seneng asu (asu). Habib Diallo sing digambar ing ngisor iki karo sing dudu liya. Gambar ing ngisor iki yaiku bocah wadon Senegal sing isih apik.
Akeh pemain bal-balan seneng karo asune lan Diallo dhewe-dhewe. Kredit: Thies 24
Akeh pemain bal-balan seneng karo asune lan Diallo dhewe-dhewe. Kredit: Thies 24
Sanajan sampeyan ana ujar yen ora ana kasetyan ing game modern, mesthi ora dianggep karo hubungane antara Habib lan asu sing lucu.

Agama Habib Diallo: Kaya dene pemain bal-balan Senegal, mesthine wong tuwa Habib Diallo ngangkat dheweke supaya bisa milih Piwulang agama Islam. Kita bakal nganyari sampeyan yen wis bukti foto Habib nindakake agamane.

Kisah Kanak-kanak Habib Diallo ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Pemain Bola Sepak FC Metz sadurunge dheweke: Sadurunge Habib Diallo, ana FC Metz liyane, Legenda sing uga ngrusak pekarangan kanthi pagelaran lan SANG PURWAKA. Saka Ndhuwur kiwa menyang tengen ngisor, kita duwe Kalidou Koulibaly, Emmanual Adebayor, Sadio Mane, Frank Ribery lan Louis Saha.

Pesepakbola Terkenal sing wis ngombe FC Metz. Kredit: FC Metz, Ebay, Twitter, FootMercato, HighburyInn, FB & Irish Sun
Pesepakbola Terkenal sing wis ngombe FC Metz. Kredit: FC Metz, Ebay, Twitter, FootMercato, HighburyInn, FB & Irish Sun

Saka ngisor kiwa menyang tengen, kita duwe Rigobert Song, Sylvain Wiltord, Robert Pires, Miralem Pjanić lan Papiss Cissé.

Tato: Budaya tato misuwur ing donya bal-balan saiki amarga asring digunakake kanggo nggambarake agama utawa wong sing disenengi. Habib Diallo dudu tato. Tato "INAYA- XIIIXIMMXVI"Nampilake lengen kiwa minangka gambar sing nggambarake apa wae utawa wong sing dicekel wani ing ati.

Ora ngerti babagan makna tatoe. Nanging kita ngerti dheweke pancen seneng banget. Kredit: Lavoixdunord
Ora ngerti babagan makna tatoe. Nanging kita ngerti dheweke pancen seneng banget. Kredit: Lavoixdunord

Rating FIFA sing diremehake: Rating pamuter sing dianyari mesthi dadi topik diskusi sing populer nalika FIFA anyar digawa metu, lan FIFA 20 ora beda karo Habib Diallo. Pemain bal-balan ing Senegal ngalami apes yen dheweke kalah karo 26 sanajan wis dadi XNUMX gol ing liga.

Habib Diallo FIFA Ratings nuduhake yen dheweke diremehake banget. Kredit: SoFIFA
Habib Diallo FIFA Ratings nuduhake yen dheweke diremehake banget. Kredit: SoFIFA

Umume tukang game FIFA 20 ora bakal isi karo rating Habib Diallo. Ana rasa dheweke ora entuk pangenalan sing dikepengini.

Dheweke minangka Pasuryan saka perusahaan Pemasaran Tingkat Dhuwur: Habib ora mung golek dhuwit amarga mung ngencengi bola ing lapangan. Monies saka Sponsorship nduweni peran gedhe kanggo ngasilake penghasilan. Wiwitane Habib nalika nulis nulis kemitraan sponsor karo Herbalife Internasional Amerika, Inc.

Habib Diallo ora preduli mbukak sawetara pariwara supaya bisa nyelehake dhuwit ing Kanthonge. Kredit: Picuki
Habib Diallo ora preduli mbukak sawetara pariwara supaya bisa nyelehake dhuwit ing Kanthonge. Kredit: Picuki

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Habib Diallo Plus Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar