Crita Kanak-kanak Giovanni Reyna ditambah Fakta Biografi Untold

Crita Kanak-kanak Giovanni Reyna ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Giovanni Reyna Kita nyritakake babagan crita babagan Childhood, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Garwane, Gaya Hidup, Nilai Net lan urip pribadi.

Ringkesane, iki crita babagan lelakon Sepakbola, wiwit jaman kanak-kanak, nganti dadi misuwur. Kanggo napsu otobiografi sampeyan, iki kalebu cradle menyang galeri diwasa - ringkesan Bio Giovanni Reyna's Bio sing sampurna.

Gesang lan munggah saka Giovanni Reyna. Kredit Gambar: SI
Crita urip Giovanni Reyna.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke iku sethitik wonder Borussia Dortmund. Nanging, mung sawetara sing mikir versi Biografi Giovanni Reyna sing cukup menarik. Saiki, tanpa mikir maneh, ayo miwiti.

Giovanni Reyna Crita Bocah:

Salah sawijining foto bocah cilik sing wiwitan dikenal Giovanni Reyna. Kredit Gambar: SI.
Salah sawijining foto bocah cilik sing paling dikenal Giovanni Reyna.

Kanggo pamula Biografi, dheweke dijuluki "Kapten Amerika". Giovanni Alejandro Reyna lair tanggal 13 November 2002 ing kutha Sunderland ing Inggris. Dheweke minangka nomer loro nomer loro saka ibune yaiku Danielle Egan Reyna lan marang bapake Claudio Reyna.

Sanajan Giovanni lair ing Eropa, dheweke misuwur dadi warga negara Amerika amarga dheweke nuli nginep luwih gedhe nalika isih gedhe ing New York City bebarengan karo kakange, Jack lan adhine - Joah lan Carolina.

Foto Kanak-kanak saka Giovanni (kiwa kiwa) Tanduran gedhe ing New York bebarengan karo sedulur-sedulure lan adhine. Kredit Gambar: SI.
Foto kanak-kanak Giovanni (kiwa kiwa) Tuwa ing New York bebarengan karo sedulur lan adhine.

Tanduran gedhe ing New York, Giovanni minangka atlit alam sing lucu lan duwe beya apa wae ing acara trek lan lapangan. Nyatane, dheweke duwe minat awal ing golf lan bisa main bola basket sadurunge umur 5 taun.

Ing wekdal Giovanni pungkasane umur 5 taun, dheweke wiwit main bal-balan ing taman kanggo nyenengake wong tuwané sing luwih seneng duwe putra nomer loro menehi minat kanggo main bal-balan lan nganggo minangka salah sawijining olahraga alit.

Giovanni Reyna  Latar mburi kulawarga:

Ya, bapak lan ibune Giovanni ora mlarat, nanging rasa senenge nalika main bal-balan isih bisa dibenerake amarga wong tuwane duwe sejarah sing apik kanggo main olahraga kasebut. Kanggo miwiti karo ibune Giovanni, dheweke dadi pemain bal-balan profesional lan mantan anggota tim sepak bola nasional wanita Amerika Serikat. Gambar ing ngisor iki minangka foto apik kanggo wong tuwa Giovanni Reyna (Claudio lan Danielle Egan).

Ketemu wong tuwa Giovanni Reyna. Kredit Gambar: SI.
Ketemu wong tuwa Giovanni Reyna.

Ing sisihane, bapakne Giovanni uga dadi pemain internasional Amerika Serikat sing main sejarah karo Glasgow Rangers, Manchester City lan Sunderland nalika lair putrane nomer loro. Dadi, pancen wajar yen dheweke seneng karo minat Giovanni kanggo mlaku ing dalan mbangun karir ing olahraga kasebut.

Giovanni Reyna  Education and Career Buildup

Nalika wektu kasebut pas, Giovanni sing enom lan ambisi dadi bagean saka sistem akademi Bal-balan New York City Football Club (NYCFC) ing pundi dheweke miwiti kerjaya kanthi semangat babagan pendhidhikan bal-balan.

Dheweke dadi bagean NYCFC nalika umur luwih enom. Kredit Gambar: NYCFC lan SI.
Dheweke dadi bagean NYCFC nalika isih enom. 

Ngerti kekarepane bocah kasebut kanggo main bal-balan, wong tuwa Giovanni Reyna (Claudio lan Danielle Egan) ngupayakake kabeh gegayuhan. Nalika Giovanni sinau babagan perdagangan, dheweke nuruti pandhuan lan ora ditemokake kekurangan pangembangan fisik lan mental. Nyatane, dheweke minangka prodhusen bal-balan luar biasa sing ngerti yen dheweke duwe masa depan sing padhang ing bal-balan.

Giovanni Reyna Taun Awal ing Bal-balan:

Kayane, munggah-pangkat Giovanni cepet banget lan sing penting yaiku merga bapake - Claudio minangka direktur olahraga NYCFC nanging ora nggunakake pengaruh dawa kanggo nyengkuyung kepinginan egois kanggo bocah kasebut.

Mula, kemajuan Giovanni transparan lan bisa dingerteni kanggo kanca lan pelatih sing nggawe kesimpulan yen dheweke alami karo prospek sing bakal nggawe akademi bangga ing mbesuk.

Masa depan Giovanni sing apik ing olahraga kasebut sadurunge ditemokake dening kanca lan pelatih ing NYCFC. Kredit Gambar: Instagram.
Masa depan Giovanni sing apik ing olahraga kasebut sadurunge ditemokake dening kanca lan pelatih ing NYCFC.

Giovanni Reyna Crita Dalan kanggo Fame:

Ing puncak upaya olah raga Giovanni ing NYCFC, dheweke pancen bisa ngrewangi time menang Piala Generasi Adidas ing wulan April 2017, turnamen sing nduwe umur 14 taun uga dadi pemain paling apik.

Apa maneh? Giovanni ngrewangi AS U15 kanggo menang turnamen pemuda Torneo Delle Nazioni sing unggul, lan rampung 2017/18 karo NYCFC kanthi nyetak 13 gol ing 17 penampilan.

Apa sampeyan bisa nemokake dheweke ing antarane tim celeberating? Kredit Gambar: Instagram.
Apa sampeyan bisa nemokake dheweke ing antarane tim celeberating?

Biografi Giovanni Reyna-  Kisah Sing Gawe Rame

Kanthi pagelaran sing luar biasa, ora nggumunake yen Borussia Dortmund ora mbuang-buang wektu kanggo ngamanake layanan gelandang kasebut. Wiwitane digawe muter tim U19s Jerman ing 2019/20 sadurunge entuk promosi menyang tim pertama klub nalika musim salju.

Sasampunipun nggawe debut Bundesliga kanggo Borussia Dortmund, cathetan kasebut sawise rekaman kanggo Giovanni sing nesu Kristen Pulis kanthi dadi wong Amerika paling enom sing durung katon ing Bundesliga.

Apa sampeyan ngerti yen Giovanni uga dadi gol gol paling enom ing sejarah Piala Jerman nalika nemokake mburi jala kanthi kekalahan 2-3 marang Werder Bremen nalika Babak DFB-Pokal 16?

Ora suwe maneh 15 dina mengko, Giovanni dadi Amerika paling enom kanggo main lan ngrekam pitulung ing Liga Juara nalika dheweke nyiyapake Erling Håland Tujuan menang game kanggo mbantu Borussia Dortmund nyathet kamenangan 2-1 saka PSG. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Delengen sing menehi pitulung Erling Håland sing nggawe Dortmund bisa menang. Kredit Gambar: Gol.
Deleng sapa sing menehi pitulung marang Erling Håland sing nggawe Dortmund bisa menang.

Giovanni Reyna  Pacar? 

Para peminat lan pers kasebut ora seneng yen Giovanni mung nggawe kabar babagan pagelaran bal-balan sing nggumunake lan percetakan ing rekaman. Kaya ngono, dheweke kepengin ngerteni babagan pacare utawa prekara yen dheweke duwe bojo rahasia.

Sayang, hawa nepsu kasebut isih suwe saya suwe amarga Giovanni mung umur 17 taun nalika nulis biografi iki lan ora duwe anak lanang utawa wadon sing ora nikah.

Giovanni sing enom lan apik banget dadi siji ing wulan Februari 2020. Kredit Gambar: SI lan LB.
Giovanni sing enom, sukses lan tampan iku jomblo nalika Februari 2020.

Ora ana sangsi manawa gelandang kasebut ora nganggep duwe pacar utawa garwa minangka prioritas. Iki bakal teka nalika dheweke bakal negesake jabatane karo tim pertama Borussia Dortmund. Utamane, nulis jenenge ing marmer jenius bal-balan enom sing kudu diawasi ing dasawarsa sabanjure bal-balan paling dhuwur.

Giovanni Reyna  Kulawarga:

Pancen ora bisa ditolak manawa kulawarga sing dadi olah raga tetep bebarengan. Ing bagean iki, kita bakal nggawa sampeyan kasunyatan babagan anggota kulawarga Giovanni diwiwiti karo wong tuwane.

Ngerteni Urip Kulawarga Giovanni Reyna. Kredit Gambar: Instagram
Ngerteni Urip Kulawarga Giovanni Reyna.

Liyane babagan Pa Giovanni Reyna:

Claudio Reyna minangka bapakné gelandang. Yen dideleng saka jenenge, sampeyan bisa kanthi gampang ngira yen dheweke duwe kulawarga kulawarga non-Inggris. Sejatine, Bapak Giovanni Reyna “Claudio"Asale kulawarga Argentina lan Portugis. Kaya mantan profesional sing bakal tumindak, Claudio main peran aktif ing pelatihan bocah enom Giovanni lan dadi instrumental ing bal-balan utama.

Luwih lengkap babagan Ibu Giovanni Reyna:

Ibu olahraga sing apik wis ngasilake putra olahraga lan ibune Giovanni Reyna ora kalebu kasusahan. Danielle Egan Reyna minangka pemain bal-balan pensiunan Amerika, sing nate main kanggo tim sepak bola nasional wanita Amerika Serikat ing taun 1993. Gambar ing ngisor iki karo Giovanni (putrane), kalorone pancen duwe obligasi unik.

Luwih lengkap babagan Ibu Giovanni Reyna, Danielle Egan. Kredit: Instagram
Luwih lengkap babagan Ibu Giovanni Reyna, Danielle Egan.

Babagan Sedulur lan Sedulur Giovanni Reyna:

Gelandang kasebut nduweni telung sadulur sing wis diwasa. Dheweke kalebu kakangnane Jack lan adhine - Joah lan Carolina.

kaya Giovanni, Jack duwe minat awal ing bal-balan lan bola basket nanging ngalami kanker bocah sing nyebabake dheweke seda nalika umure mung 13 taun. Ngandika babagan sedulur sing isih gelandang, adhine Joah kepengin masak lan bal-balan nalika mung putri saka kulawarga kasebut - Carolina melu olahraga nalika nulis biografi Giovanni Reyna.

Foto pemain tengah karo ibune, bapak lan sedulur. Kredit Gambar: SI.
Foto gelandang karo ibune, bapak lan sedulur-sedulure.

Giovanni Reyna  Urip pribadi:

Ngalih menyang urip Giovanni adoh saka bal-balan, dheweke duwe wong sing sugih sing nuduhake kualitas wong sing semangat, intuisi, ambisius lan pinunjul saka individu sing tandha zodiak yaiku Scorpio.

Pemain tengah sing umume mbukak fakta babagan urip pribadi lan pribadi, duwe kapentingan lan hobby kalebu dolanan golf, njaga game basket lan nglampahi wektu berkualitas karo kanca lan kulawargane.

Iki foto langka Giovanni sing main golf kanggo luang. Kredit Gambar: Instagram.
Iki foto langka Giovanni lagi main golf kanggo santai.

Giovanni Reyna  Gaya urip:

Babagan gaya urip Giovanni, nilai bathi isih ditinjau nalika nulis nanging duwe nilai pasar € 6 yuta. Kanthi regane kaya ngono, kabukten manawa gelandang kasebut dudu penghasil utama utawa penghasilan gedhe.

Mula, angel ndeleng pemain tengah sing urip gaya urip para kanca bolo sing navigasi lurung-lurung ing Jerman kanthi mobil endah lan duwe omah sing larang. Ewasemono, dheweke nggawe busana gaya kanggo rawuh ing acara khusus lan pesta karo kanca.

Ora saben sampeyan ndeleng midfielders busana gaya nanging Giovanni. Kredit Gambar: Instagram.
Ora saben sampeyan ndeleng midfielders busana gaya nanging Giovanni. Kredit Gambar: Instagram.

Giovanni Reyna Kasunyatan:

Kanggo ngrampungake crita kanak-kanak lan biografi Giovanni Reyna, ing ngisor iki ana kasunyatan sing ora dingerteni utawa ora dingerteni babagan dheweke.

Kasunyatan # 1 - Rugi Gangguan:

Wiwit wiwit kesusu menyang adegan bal-balan Dortmund, para penggemar wis njupuk internet ing bidaan kanggo ngerti kepiye Giovanni Reyna. Bebener iku, tdheweke nyerang kontrak gelandang karo BVB ndeleng dheweke nggawa kanthong gaji udakara € 600,000 saben taun Sing luwih nggumun ing ngisor iki yaiku babagan gaji Giovanni Reyna saben taun, wulan, dina, jam, menit lan detik (kaya nalika nulis).

Wacana GajiPangentukan ing Euros (€)Entuk ing Sterling Pound (£)Pangentukan ing Dolar Amerika Serikat ($)
Entuk Saben Taun€ 600,000£ 522,767.12$ 669,501.00
Pangentukan Saben Sasi€ 50,000£ 43,563.9$ 55,791.75
Pangentukan Saben Minggu€ 12,500£ 10,890.98$ 13,947.9
Entuk Saben Dinten€ 1,785.7£ 1,555.85$ 1,992.56
Entuk Saben Hour€ 74.4£ 64.83$ 83.02
Entuk Saben Menit€ 1.24£ 1.08$ 1.38
Pangentukan Per detik€ 0.02£ 0.018$ 0.02

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Giovanni ReynaBio, iki sing diasilake.

€ 0

Apa sampeyan ngerti?… Rata-rata wong ing Jerman kudu kerja paling ora 1.1 taun kanggo entuk € 50,000, yaiku jumlah sing dipikolehi Giovanni Reyna sajrone sewulan.

Kasunyatan # 2 - Tato:

Pranyata yen Giovanni ora duwe seni awak nalika nulis. Dheweke luwih seneng nandhingi kulit tanpa cacat ing dhuwur 6 kaki lan 1 inci.

Dheweke yakin katon tanpa tato. Kredit Gambar: Instagram.
Dheweke yakin katon tanpa tato. Kredit Gambar: Instagram.

Kasunyatan # 3 - Udud lan ngombe:

Giovanni ora ngrokok utawa ngombe kanthi ora tanggung jawab. Minangka profesional, dheweke ngerti babagan kudu tetep sehat lan landhep kanggo kabeh kapentingan.

Kasunyatan # 4 - Rating FIFA:

Giovanni nduwe peringkat FIFA sing ora nggumunake 63 nganti Februari 2014. Sanajan ora, ora ana sing ngilangi manawa peringkat kasebut munggah kanggo meteorit. Iki amarga dheweke isih duwe sawetara wulan main bal-balan ing ndhuwur nalika nulis.

Ana mesthi awal sing asor. Kredit Gambar: SoFIFA.
Ana mesthi awal sing asor. Kredit Gambar: SoFIFA.

Fact #5 - Agama:

Gelandang kasebut ora akeh agama nalika nulis. Kaya ngono, prekara iman dheweke ora bisa disimpulake kanthi nyata. Nanging, umume wong tuwa Giovanni Reyna mesthine kudu ngunggahake kapercayan agama Kristen.

Giovanni Reyna Wiki Enquiry:

Tabel ing ngisor iki menehi informasi cepet lan ringkes babagan Giovanni Reyna.

Fakta Biografi Giovanni Reyna (Wiki Enquiry)Jawaban Wiki
Jeneng Lengkap:Giovanni Alejandro Reyna
Nama Pangguna:Kapten Amerika
Wong tuwa: Danielle Egan Reyna (Ibu) lan Claudio Reyna (Rama)
Sedulur:Jack Reyna (Pungkasan), Joah Reyna
Sister:Carolina Reyna
Negara Asal:Asal kulawarga Kulawarga AS, Argentina lan Portugis
Panggonane tuwuh: Bedford, New York.
Tempat lahir:Sunderland, Inggris
dhuwur:6 ft 1 ing (1.85 m)
Zodiak:Scorpio
Pakaryan:Nyerang gelandang tengah

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Kisah Kanak-kanak lan Biografi Giovanni Reyna - Pemain bal-balan sing asring diwenehi label Impen Sepak Bola Amerika.

At LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, monggo dituduhake karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar