Crita Kanak-kanak Giovanni Reyna ditambah Fakta Biografi Untold

Crita Kanak-kanak Giovanni Reyna ditambah Fakta Biografi Untold

Ya !, Dheweke dijuluki "Kapten Amerika". Artikel kita menehi jangkoan lengkap babagan Crita Bocah-bocah Giovanni Reyna, Biografi, Fakta Kulawarga, Tiyang sepuh, Urip Awal, Gaya urip, Urip pribadi lan acara-acara penting liyane wiwit nalika isih diwasa.

Gesang lan munggah saka Giovanni Reyna. Kredit Gambar: SI
Gesang lan munggah saka Giovanni Reyna. Kredit Gambar: SI

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke minangka pemain tengah sing luar biasa kanthi prospek gedhe. Nanging, mung sawetara sing nganggep versi Biografi Giovanni Reyna sing cukup menarik. Saiki, tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Giovanni Reyna Crita Bocah:

Salah sawijining foto bocah cilik sing wiwitan dikenal Giovanni Reyna. Kredit Gambar: SI.
Salah sawijining foto bocah cilik sing wiwitan dikenal Giovanni Reyna. Kredit Gambar: SI.

Miwiti, Giovanni Alejandro Reyna lair ing dina kaping 13 Nopember 2002 ing kutha Sunderland ing Inggris. Dheweke dadi nomer loro saka papat bocah sing lair saka ibune yaiku Danielle Egan Reyna lan marang bapake Claudio Reyna.

Sanajan Giovanni lair ing Eropa, dheweke kondhang dadi nasional Amerika amarga dheweke nggunakake bagian sing luwih apik nalika isih enom tuwuh ing New York City sadhereke sadulure, Jack lan adik-adik - Joah lan Carolina.

Foto Kanak-kanak saka Giovanni (kiwa kiwa) Tanduran gedhe ing New York bebarengan karo sedulur-sedulure lan adhine. Kredit Gambar: SI.
Foto Kanak-kanak saka Giovanni (kiwa kiwa) Tanduran gedhe ing New York bebarengan karo sedulur-sedulure lan adhine. Kredit Gambar: SI.

Tanduran gedhe ing New York, Giovanni minangka atlit alam sing lucu lan duwe beya apa wae ing acara trek lan lapangan. Nyatane, dheweke duwe minat awal ing golf lan bisa main bola basket sadurunge umur 5 taun.

Ing wekdal Giovanni pungkasane umur 5 taun, dheweke wiwit main bal-balan ing taman kanggo nyenengake wong tuwané sing luwih seneng duwe putra nomer loro menehi minat kanggo main bal-balan lan nganggo minangka salah sawijining olahraga alit.

Giovanni Reyna Latar mburi kulawarga:

Ya, bapak lan ibune Giovanni ora mlarat nanging rasa seneng yen ana ing upaya bal-balan ing masa kanak-kanak kasebut bisa dibenerake amarga loro wong tuwa duwe sejarah sing sugih ing olahraga. Kanggo miwiti karo ibu Giovanni, dheweke dadi pemain bal-balan bekas profesional lan mantan anggota tim bal-balan wanita ing Amerika Serikat. Gambar ing ngisor iki minangka foto wong tuwa Giovanni Reyna (Claudio lan Danielle Egan).

Ketemu wong tuwa Giovanni Reyna. Kredit Gambar: SI.
Ketemu wong tuwane Giovanni Reyna. Kredit Gambar: SI.

Anane, bapak Giovanni uga dadi pemain internasional Amerika Serikat sing main sejarah kanggo Glasgow Rangers, Manchester City lan Sunderland. Dadi, mung alami yen seneng karo minat Giovanni kanggo ngidhakake dalan kanggo nggawe karir ing olahraga.

Giovanni Reyna Education and Career Buildup

Nalika wektu kasebut pas, Giovanni sing enom lan ambisi dadi bagean saka sistem akademi Bal-balan New York City Football Club (NYCFC) ing pundi dheweke miwiti kerjaya kanthi semangat babagan pendhidhikan bal-balan.

Dheweke dadi bagean NYCFC nalika umur luwih enom. Kredit Gambar: NYCFC lan SI.
Dheweke dadi bagean NYCFC nalika umur luwih enom. Kredit Gambar: NYCFC lan SI.

Ngerti kekarepane bocah lanang kanggo muter bal-balan supaya bisa urip, wong tuwa Giovanni Reyna (Claudio lan Danielle Egan) nindakake kabeh supaya bisa nyengkuyung cita-cita dheweke. Nalika Giovanni sinau babagan perdagangan, dheweke nuruti pandhuan lan ora ditemokake kekurangan pangembangan fisik lan mental. Nyatane, dheweke minangka prodhusen bal-balan luar biasa sing ngerti yen dheweke duwe masa depan sing padhang ing bal-balan.

Giovanni Reyna Taun Awal ing Bal-balan:

Minangka kasebut, mundhak Giovanni liwat rangking cepet lan paling penting amarga merit amarga bapake - Claudio minangka direktur olahraga NYCFC nanging ora nggunakake lengen pangaribawa dawa kanggo ningkatake kepinginan egois kanggo bocah enom.

Dadi, kemajuan Giovanni pancen transparan lan bisa dingerteni karo para kanca lan pelatih sing duwe kesimpulan yen dheweke pancen alami karo prospek sing bakal ndadekake akademi kasebut bangga ing mangsa ngarep.

Masa depan Giovanni sing apik ing olahraga kasebut sadurunge ditemokake dening kanca lan pelatih ing NYCFC. Kredit Gambar: Instagram.
Masa depan Giovanni sing cerah ing olahraga kasebut sadurunge katon kanca-kancane lan pelatih ing NYCFC. Kredit Gambar: Instagram.

Giovanni Reyna Crita Dalan kanggo Fame:

Ing puncak usaha olahraga Giovanni ing NYCFC, dheweke banget nulungi timnya kanggo menang Piala Generasi Adidas ing April 2017, turnamen sing ndeleng umur 14 taun uga muncul dadi pemain paling apik.

Apa maneh? Giovanni ngrewangi AS U15 kanggo menang turnamen pemuda Torneo Delle Nazioni sing unggul, lan rampung 2017/18 karo NYCFC kanthi nyetak 13 gol ing 17 penampilan.

Apa sampeyan bisa nemokake dheweke ing antarane tim celeberating? Kredit Gambar: Instagram.
Apa sampeyan bisa nemokake dheweke ing antarane tim celeberating? Kredit Gambar: Instagram.

Biografi Giovanni Reyna- Kisah Sing Gawe Rame

Kanthi pagelaran sing apik banget, mula ora kaget manawa Borussia Dortmund ora kuciwa nalika nggayuh jasa pemain tengah. Dheweke pisanane main kanggo tim sisih Jerman U19s ing 2019/20 sadurunge entuk promosi menyang tim pertama klub nalika istirahat.

Sasampunipun nggawe debut Bundesliga kanggo Borussia Dortmund, cathetan kasebut sawise rekaman kanggo Giovanni sing nesu Kristen Pulis kanthi dadi wong Amerika paling enom sing durung katon ing Bundesliga.

Apa sampeyan ngerti yen Giovanni uga dadi gol gol paling enom ing sejarah Piala Jerman nalika nemokake mburi jala kanthi kekalahan 2-3 marang Werder Bremen nalika Babak DFB-Pokal 16?

Ora suwe maneh 15 dina mengko, Giovanni dadi Amerika paling enom kanggo main lan ngrekam pitulung ing Liga Juara nalika dheweke nyiyapake Erling Håland Tujuan menang game kanggo mbantu Borussia Dortmund nyathet kamenangan 2-1 saka PSG. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Delengen sing menehi pitulung Erling Håland sing nggawe Dortmund bisa menang. Kredit Gambar: Gol.
Delengen sing menehi pitulung Erling Håland sing nggawe Dortmund bisa menang. Kredit Gambar: Gol.

Giovanni Reyna Pacar?

Para peminat lan pers kasebut ora seneng yen Giovanni mung nggawe kabar babagan pagelaran bal-balan sing nggumunake lan percetakan ing rekaman. Kaya ngono, dheweke kepengin ngerteni babagan pacare utawa prekara yen dheweke duwe bojo rahasia.

Sayang, hawa nepsu kasebut isih suwe saya suwe amarga Giovanni mung umur 17 taun nalika nulis biografi iki lan ora duwe anak lanang utawa wadon sing ora nikah.

Giovanni sing enom lan apik banget dadi siji ing wulan Februari 2020. Kredit Gambar: SI lan LB.
Giovanni sing enom lan apik banget dadi siji ing wulan Februari 2020. Kredit Gambar: SI lan LB.

Ora ana keraguan yen pemain tengah ora nganggep yen duwe pacar utawa bojo dadi prioritas. Iki bakal kedadeyan amarga wis ngetrenake posisi bareng karo tim pertama Borussia Dortmund. Kajaba iku, jeneng asile ing marmer genius jenius enom sing kudu ditonton ing dasawarsa sepak bola sepak paling ndhuwur.

Giovanni Reyna Kulawarga:

Pancene ora ana kulawargane sing mlebu olahraga tetep dadi siji. Ing bagean iki, kita bakal nggawa sampeyan ngerti babagan anggota kulawarga Giovanni sing diwiwiti karo wong tuwane.

Ngerteni Urip Kulawarga Giovanni Reyna. Kredit Gambar: Instagram
Ngerteni Urip Kulawarga Giovanni Reyna. Kredit Gambar: Instagram

Liyane babagan Rama Giovanni Reyna:

Claudio Reyna minangka bapak tengah. Ngadili asmane, sampeyan bisa kanthi gampang ngira yen dheweke duwe akar kulawarga non-Inggris. Bebener iku, Bapak Giovanni Reyna "Claudio”Nduwe asal-usul kulawarga Argentina lan Portugis. Kaya Ex-profesional bakal tumindak, Claudio nduwe peran aktif ing latihan remaja muda Giovanni lan dadi instrumen kanggo nambah bal-balan penerbangan top.

Luwih lengkap babagan Giovanni Reyna's Ibu:

Ibu olahraga sing gedhe wis ngasilake putra olahraga lan ibune Giovanni Reyna ora dadi pengecualian. Danielle Egan Reyna minangka pemain bal-balan pensiunan Amerika, sing nate main dadi tim bal-balan wanita ing Amerika Serikat ing taun 1993. Gambar ing ngisor iki karo Giovanni (putrane), loro-lorone nuduhake ikatan unik.

Luwih lengkap babagan Ibu Giovanni Reyna, Danielle Egan. Kredit: Instagram
Luwih lengkap babagan Giovanni Reyna's Mum, Danielle Egan. Kredit: Instagram

Babagan Saudara lan Kanca-kanca Giovanni Reyna:

Pemain tengah duwe telung sedulur sing didadekake siji. Dheweke kalebu seduluré Jack lan seduluré - Joah lan Carolina.

kayadene Giovanni, Jack duwe minat awal ing bal-balan lan basket nanging ngalami kanker ing bocah sing tiwas nalika umur 13 taun. Ngomong babagan sedulur-sedulur sing isih kari tengah, adhine Joah enom duwe minat kanggo masak lan main bal-balan, nalika putri siji-sijine kulawarga - Carolina dadi sawetara olahraga nalika nulis biografi Giovanni Reyna.

Foto pemain tengah karo ibune, bapak lan sedulur. Kredit Gambar: SI.
Foto pemain tengah karo ibune, bapak lan sedulur. Kredit Gambar: SI.

Giovanni Reyna Urip pribadi:

Ngalih menyang urip Giovanni adoh saka bal-balan, dheweke duwe persona sing sugih sing nuduhake sifat-sifat individu sing gairah, intuisi, ambisi lan pinunjul yaiku Scorpio.

Pemain tengah sing umume mbukak fakta babagan urip pribadi lan pribadi, duwe kapentingan lan hobby kalebu dolanan golf, njaga game basket lan nglampahi wektu berkualitas karo kanca lan kulawargane.

Iki foto langka Giovanni sing main golf kanggo luang. Kredit Gambar: Instagram.
Iki foto langka Giovanni sing main golf kanggo luang. Kredit Gambar: Instagram.

Giovanni Reyna Gaya urip:

Babagan gaya urip Giovanni, regane net isih diteliti ing wektu nulis nanging nduweni nilai pasar $ 6 yuta. Kanthi nilai kasebut, bisa dibuktekake manawa pemain tengah ora dadi penghasil utama utawa spender gedhe.

Mula, angel ndeleng pemain tengah sing urip gaya urip para kanca bolo sing navigasi lurung-lurung ing Jerman kanthi mobil endah lan duwe omah sing larang. Ewasemono, dheweke nggawe busana gaya kanggo rawuh ing acara khusus lan pesta karo kanca.

Ora saben sampeyan ndeleng midfielders busana gaya nanging Giovanni. Kredit Gambar: Instagram.
Ora saben sampeyan ndeleng midfielders busana gaya nanging Giovanni. Kredit Gambar: Instagram.

Giovanni Reyna Kasunyatan:

Kanggo mbungkus crita lan biografi bocah cilik Giovanni Reyna, ing kene ora ana bukti sing ora dingerteni utawa durung ngerti.

Fakta # 1 - Rugi Gangguan:

Wiwit wiwit kesusu menyang adegan bal-balan Dortmund, para penggemar wis njupuk internet ing bidaan kanggo ngerti kepiye Giovanni Reyna. Bebener iku, tdheweke nyerang kontrak pemain tengah karo BVB ndeleng dheweke mbayar gaji sing bisa dibuwang € 600,000 saben taun. Sing luwih kaget ing ngisor iki yaiku potongan gaji gaji Giovanni Reyna saben taun, wulan, dina, jam, menit lan detik (kaya nalika nulis).

Wacana GajiPangentukan ing Euros (€)Entuk ing Sterling Pound (£)Pangentukan ing Dolar Amerika Serikat ($)
Entuk Saben Taun€ 600,000£ 522,767.12$ 669,501.00
Pangentukan Saben Sasi€ 50,000£ 43,563.9$ 55,791.75
Pangentukan Saben Minggu€ 12,500£ 10,890.98$ 13,947.9
Entuk Saben Dinten€ 1,785.7£ 1,555.85$ 1,992.56
Entuk Saben Hour€ 74.4£ 64.83$ 83.02
Entuk Saben Menit€ 1.24£ 1.08$ 1.38
Pangentukan Per detik€ 0.02£ 0.018$ 0.02

Iki meh entuk akeh Giovanni Reyna wiwit wiwit ndeleng Kaca iki.

€ 0

Yen sampeyan ndeleng ing ndhuwur maca (0), tegese sampeyan ndeleng kaca AMP. saiki Klik kene kanggo ndeleng kenaikan gaji sak detik.

Ngerti pora?… Wong rata-rata ing Jerman kudu kerja paling ora 1.1 taun kanggo entuk € 50,000, yaiku jumlah dhuwit sing diraih Giovanni Reyna sak wulan.

Fakta # 2 - Tato:

Pranyata yen Giovanni ora duwe seni awak nalika nulis. Dheweke luwih seneng nandhingi kulit tanpa cacat ing dhuwur 6 kaki lan 1 inci.

Dheweke yakin katon tanpa tato. Kredit Gambar: Instagram.
Dheweke yakin katon tanpa tato. Kredit Gambar: Instagram.

Fakta # 3 - Udud lan ngombe:

Giovanni ora ngrokok utawa ngombe kanthi ora tanggung jawab. Minangka profesional, dheweke ngerti babagan kudu tetep sehat lan landhep kanggo kabeh kapentingan.

Fakta # 4 - Rating FIFA:

Giovanni nduwe peringkat FIFA sing ora nggumunake 63 nganti Februari 2014. Sanajan ora, ora ana sing ngilangi manawa peringkat kasebut munggah kanggo meteorit. Iki amarga dheweke isih duwe sawetara wulan main bal-balan ing ndhuwur nalika nulis.

Ana mesthi awal sing asor. Kredit Gambar: SoFIFA.
Ana mesthi awal sing asor. Kredit Gambar: SoFIFA.

Fact #5 - Agama:

Gelandang tengah ora gedhe agama nalika ditulis. Dene babagan prekara-prekara iman kasebut ora bisa dikurangi. Ewasemono, mesthine wong tuwane Giovanni Reyna kudu nggedhekake dheweke supaya bisa nuntut kepercayaan agama Kristen.

Giovanni Reyna Wiki Enquiry:

Tabel ing ngisor iki menehi informasi cepet lan ringkes babagan Giovanni Reyna.

Fakta Biografi Giovanni Reyna (Wiki Enquiry)Jawaban Wiki
Jeneng Lengkap:Giovanni Alejandro Reyna
Nama Pangguna:Kapten Amerika
Wong tuwa: Danielle Egan Reyna (Ibu) lan Claudio Reyna (Rama)
Sedulur:Jack Reyna (Pungkasan), Joah Reyna
Sister:Carolina Reyna
Negara Asal:Asal kulawarga Kulawarga AS, Argentina lan Portugis
Panggonane tuwuh: Bedford, New York.
Tempat lahir:Sunderland, Inggris
dhuwur:6 ft 1 ing (1.85 m)
Zodiak:Scorpio
Pakaryan:Nyerang gelandang tengah

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Giovanni Reyna ditambah Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar