Kisah Kanak-kanak Faiq Bolkiah ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Faiq Bolkiah ditambah Fakta Biografi Untold

Artikel kita menehi jangkoan lengkap babagan Cerita PAUD, Biografi, Urip Awal, Pacar Wanita, Life Pribadi, Gaya Urip, Kulawarga, lan acara-acara liyane sing misuwur wiwit jaman alit nganti dheweke dikenal.

Salah sawijining foto bocah cilik sing misuwur yaiku Faiq Bolkiah. Instagram: Instagram.
Salah sawijining foto bocah cilik sing misuwur yaiku Faiq Bolkiah. Instagram: Instagram.

Ya, kabeh wong ngerti yen winger iku kalebu salah sawijining pemain bal-balan paling terkenal ing donya. Nanging, mung sawetara penggemar sing maca biografi Faiq Bolkiah, sing cukup dingerteni. Tanpa luwih ado, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Faiq Bolkiah:

Salah sawijining foto bocah cilik sing misuwur yaiku Faiq Bolkiah. Instagram: Instagram.
Salah sawijining foto bocah cilik sing misuwur yaiku Faiq Bolkiah. Instagram: Instagram.

Faiq Jefri Bolkiah lair tanggal 9 Mei 1998 ing Los Angeles, California, AS. Dheweke minangka salah sawijining set kembar sing lair saka ibune sing wis misuwur lan marang bapake, Jefri Bolkiah (Pangeran Brunei).

Sanajan Faiq lair ing Amerika lan duwe kewarganegaraan dual (Amérika lan Bruneian), nanging umume tuwuh ing Inggris kanggo jaga wali -Dennis Wallace (profesional ing NBA).

Tuwuh Taun:

Tanduran ing Berkshire ing Inggris ing sadhuwure sepupu - Ukasyah, bocah enom Faiq dadi penyokong bal-balan sing mesthi seneng metu ing lapangan kanthi bola ing sikil. Nyatane, bal-balan minangka olahraga sing njupuk tahapan tengah nalika isih cilik.

Faiq Bolkiah umume tuwuh ing Berkshire ing Inggris 📷: IG lan MapIt.
Faiq Bolkiah umume tuwuh ing Berkshire ing Inggris 📷: IG lan MapIt.

Latar mburi Kulawarga Faiq Bolkiah:

Malah sadurunge pindhah menyang Inggris saka negarane dhewe - Brunei (ing ngendi wae wis diwasa), Faiq wis dadi penggemar bal-balan, lan wong tuwane sing sugih ndhukung dhukungan kasebut.

Kanthi mangkono, dheweke ngirim dheweke 11,000 kilometer saka Brunei kanggo sinau lan ngembangake bal-balan ing Inggris, adoh saka gangguan sing disedhiyakake karo kekayaan kulawarga.

Muda Faiq Bolkiah karo salah sawijining wong tuwane. Ror: Pangilon.
Muda Faiq Bolkiah karo salah sawijining wong tuwane. Ror: Pangilon.

Pendidikan lan Pambangunan Karir Faiq Bolkiah:

Thanks kanggo perawatan lan kekuwatan saka wali - Dennis Wallace, Faiq bisa nyampur akademisi kanthi efisien ing Woolton Hill Junior ing Berkshire kanthi main bal-balan ing sisih desa - Woolton Hill Argyle.

Banner saka klub ing ngendi dheweke njupuk langkah pertama bal-balan kompetitif. 📷: WooltonHill.
Banner saka klub ing ngendi dheweke njupuk langkah pertama bal-balan kompetitif. 📷: WooltonHill.

Produser bal-balan nuli sinau ing Thorngrove Prep School ing desa Highclere, nalika wali kasebut miwiti nggawe gerakan sing pungkasane bisa main wiwit umur 11 taun kanggo muter AFC Newbury ing taun 2009.

Kauripan Awal Faiq Bolkiah:

Apa sampeyan ngerti manawa Faiq mandheg ing musim pertama ing AFC Newbury, kanggo katrampilan lan kapinteran sing dienggo mripat? Sing paling penting, bocah enom banget mudhun ing bumi, amarga mung sawetara staf manajemen kanthi ora sengaja ngerti babagan latar kulawarga.

Pelupusan-kekunci kaya kasebut ora beda nalika Faiq wiwit main ing Southampton ing musim sabanjure. Bocah-bocah cilik sing andhap asor ngalami sidang ringkes karo Reading FC sadurunge gabung ing Arsenal FC ing taun 2013.

Dheweke dadi bagean saka sistem pemuda Arsenal ing taun 2013. 📷: Facebook.
Dheweke dadi bagean saka sistem pemuda Arsenal ing taun 2013. 📷: Facebook.

Biografi Faiq Bolkiah - Crita Kanggo Fame:

Karo Arsenal yen Faiq umur 15 taun menang gelar pertama sing penting nalika entuk asma ing scoresheet kanggo mbantu tim Gunners U15 menang turnamen Piala City City nglawan pilihan pemuda Singapura ing Singapura.

Nalika Faiq milih perpisahan ing Arsenal ing taun 2014, dheweke yakin babagan masa depan sing luwih cerah karo Chelsea FC, sing dheweke menehi teken ing taun sing padha. Nanging, ana ing sisih kidul amarga ora diwenehi dolanan cukup karo sistem pemuda klub.

Fortune ora mesem ing Chelsea FC FC: FB.
Fortune ora mesem ing Chelsea FC FC: FB.

Biografi Faiq Bolkiah - Kisah Sing Bisa:

Mangkono, bocah sing ambisius nilar tim kasebut ing taun mengko ing taun 2015 kanggo nyoba uji coba karo Stoke City sadurunge mlebu ing Leicester City taun 2016. Sawise mlebu ing Foxes, Faiq dadi fitur rutin kanggo tim akademi Foxes, kalebu ing taun 2016 / 17 Liga Pemuda UEFA.

Maju nganti Maret 2020, Faiq main kanggo tim cadangan Leicester, lan dheweke durung miwiti debut ing aksi tim pertama kanggo Foxes sanajan dadi kapten misuwur ing tim nasional Brunei lan dikenal kanthi umum. pemain bal-balan paling terkenal ing donya. Apa arah sing ditrapake karir, tiwas, kaya sing dingerteni, mesthi dadi sejarah.

Winger populer sanajan ora nggawe penampilan tim pertama kanggo Leicester. 📷: Gol.
Winger populer sanajan ora nggawe penampilan tim pertama kanggo Leicester. 📷: Gol.

Sapa pacar Faiq Bolkiah?

Ngalih menyang urip katresnan Faiq Bolkiah, mula ora pati ngerti manawa dheweke ora duwe pacar mung amarga upaya digawe ikatan karo wanita siji.

Sinau babagan kaca penggemar winger ing Instagram bakal mbukak pirang-pirang foto marang wanita kanthi macem-macem wanita. Kayata kasebut, umpamane angel diwenehi pacare karo wanita liyane. Sampeyan uga ora ngerti manawa Faiq duwe anak lanang utawa wadon ora omah-omah.

Sapa sing Faiq Bolkiah pacaran? B: LB & Instagram.
Sapa sing Faiq Bolkiah pacaran? B: LB & Instagram.

Kulawarga Faiq Bolkiah:

Mesthine ora bisa ngomong babagan Faiq Bolkiah tanpa menehi referensi kanggo keluargane sing hebat. Kita ngaturake informasi babagan kulawargane Faiq Bolkiah sing diwiwiti saka wong tuwane.

Babagan Rama Faiq Bolkiah:

Jefri Bolkiah minangka bapak winger. Dheweke lair tanggal 6 Nopember 1954 dadi Omar Ali Saifuddien III, Sultan Brunei kaping 28. Dadi, Jefri dadi Pangeran lan pewaris tahta, nanging ora dadi Sultan. Nanging, seduluré Mahkota Pangeran Hassanal Bolkiah ngrebut tahta sawise Omar njupuk keputusan kanggo nyulik. Jefri minangka menteri Keuangan negara kaya minyak. Dheweke pancen sugih lan urip kanthi gaya urip mewah.

Bapake Faiq Bolkiah Jefri pancen sugih banget. 📷: BleacherReport.
Bapake Faiq Bolkiah Jefri pancen sugih banget. 📷: BleacherReport.

Babagan Ibu Faiq Bolkiah:

Ing wektu ngripta biografi Faiq Bolkiah ing April 2020, durung akeh sing dingerteni babagan ibune. Nanging, pemain sayap kasebut nate ngumumake manawa ibune lan bapake nyengkuyung supaya dheweke entuk impen dadi pemain bal-balan. Nyatane dheweke nganggep dheweke dadi panutan kanggo nglatih dheweke psikologis lan jasmani. Kanthi tembung liyane, bakal dadi disservice sing apik kanggo nulis babagan jaman kanak-kanak saka Faiq Bolkiah tanpa ngakoni kalungguhan saka wong tuwa sing ndhukung.

Babagan Saudara Faiq Bolkiah:

Ora akeh wong sing ngerti manawa Faiq duwe sedulur kembar sing jenenge - Qiana Faiq Bolkiah. Qiana minangka Faiq versi ayu. Dheweke tresna lan tresna banget lan duwe foto sing cute sing ngomong babagan kimia ing antarane dheweke. Asides Qiana, Faiq duwe sedulur liya getih lan sedulur-sedulur setengah sing durung dikenal.

Faiq Bolkiah karo adhine kembar Qiana Faiq Bolkiah. : Gram.
Faiq Bolkiah karo adhine kembar Qiana Faiq Bolkiah. : Gram.

Babagan Kerabat Faiq Bolkiah:

Ngalih menyang keturunan Faiq Bolkiah lan akar kulawarga, mbah bapakne yaiku Omar Ali Saifuddien III, nalika ora ana cathetan nenek-nenek liyane. Paman Faiq yaiku Putra Mahkota Hassanal Bolkiah, Sultan Brunei, dene salah sawijining seduluré yaiku jeneng Ukasyah. Nanging, ora akeh sing dikenal babagan bibi, keponakan lan anak saudah Faiq.

Kauripan Pribadi Faiq Bolkiah:

Ngomong babagan sifat sing nyatakake persona Faiq Bolkiah, apa sampeyan ngerti yen dheweke didorong dening semangat, andhap asor, lan fokus? Kajaba iku, tukang winger iku rajin lan ambisi kaya wong sing lair ing sangisore tandha Zodiak Taurus.

Nalika Faiq ora nglatih utawa main bal-balan, dheweke bisa nemokake minat lan hobi sing kalebu dolanan basket, nunggang jaran, lelungan, nglangi lan seneng-seneng karo kulawargane lan kanca-kanca.

Bola keranjang jejere tresna marang bal-balan. : Gram.
Bola keranjang jejere tresna marang bal-balan. : Gram.

Gaya Urip Faiq Bolkiah:

Babagan carane Faiq Bolkiah nggawe lan nglampahi dhuwit, sampeyan ngerti yen regane bersih ing taun 2020 ana ing anggaran jumlah $ 20 milyar? Sebagian gedhe saka kasugihan winger kasebut asale saka pusaka dheweke minangka anggota kulawarga Royal Brunei.

Uga Faiq entuk penghasilan pinunjul saka merek sing disaranake kaya Nike uga saka upah lan upah sing ditampa nalika main bal-balan. Ora perlu dingerteni, Faiq bisa manggon ing omah sing dikarepake tanpa preduli. Dheweke uga duwe mobil eksotis lan kapal pesiar ing nitih super-larang yaiku bagean saka konvoi.

Dheweke regane $ 20 milyar nalika nulis nalika Messi lan Ronaldo padha niliki $ 400 lan $ 460. 📷: Pangilon lan PhotoFunia.
Dheweke regane $ 20 milyar nalika nulis nalika Messi lan Ronaldo padha niliki $ 400 lan $ 460. 📷: Pangilon lan PhotoFunia.

Fakta Babagan Faiq Bolkiah:

Kanggo mbungkus crita lan biografi bocah cilik Faiq Bolkiah, ing ngisor iki minangka bukti sing luwih jelas babagan winger.

  • Fakta # 1: Agama:

Faiq minangka wong sing percaya yen praktik Islam Sunni. Kepercayaan kasebut ana ing negara Brunei (sing kira-kira 67% agama agama bangsa). Mangkono uga agama kulawarga kulawarga kraton.

  • Fakta # 2: Pet:

Ora saben-saben ndeleng pemain bal-balan duwe kucing gedhe minangka kewan-kewan, utamane nalika kucing iku macan. Pancen iya saka kere Faiq. Dheweke wis duwe macan karo dheweke wiwit nalika kawin.

Deleng winger lan ingon-ingon gedhe. Ror: Pangilon.
Deleng winger lan ingon-ingon gedhe. Ror: Pangilon.
  • Fakta # 3: Tato:

Beda karo genius bal-balan enom, Faiq ora duwe tato utawa seni awak ing wulan April 2020. Dheweke pancen ora becik kanthi kombinasi dhuwur lan bobot 5 kaki, 9 inci & 70kg, masing-masing.

  • Fakta # 3: Trivia:

Taun kelairan Faiq Bolkiah - 1998 minangka acara teknologi lan hiburan sing signifikan. Ing taun kasebut ing mesin telusuran Google diadegake. Taun 1998 ndeleng rilis film populer kaya Titanic lan Saving Private Ryan.

Sawetara peluncuran lan rilis sing nggawe taun 1998 dadi menarik. 📷: Google lan IMDB.
Sawetara peluncuran lan rilis sing nggawe taun 1998 dadi menarik. 📷: Google lan IMDB.

Faiq Bolkiah Wiki:

Informasi WikiJawaban Wiki
Jeneng lengkapFaiq Jefri Bolkiah
NicknameN / A
Birthday9th May 1998
ParentsJefri Bolkiah (Rama)
EducationWoolton Hill Junior & Sekolah Persiapan Thorngrove
Posisi PlayPemain sayap / gelandang
gendakanN / A
PakPangeran Mahkota Hassanal Bolkiah
seduluréUkasyah
KakiOmar Ali Saifuddien III (Eyang)
dinghy inflatableTaurus
Hobimain basket, nunggang jaran, lelungan lan nglangi.
Net Worth$ 20 milyar
Dhuwur5 kaki, 9 inci
bobot70kg

kesimpulan

Matur nuwun kanggo maca panulisan kreatif iki babagan biografi Faiq Bolkiah. Ana ing Lifebogger kita usaha keadilan lan akurasi kanthi rutinitas ngirim kanyatan biografi lan crita jaman kanak-kanak. Yen sampeyan nemokake apa-apa sing katon aneh ing artikel iki, monggo hubungi kita utawa pasang komentar ing kothak ing ngisor iki.

Loading ...
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar