Kisah Kanak-kanak Faiq Bolkiah ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Faiq Bolkiah ditambah Fakta Biografi Untold

Artikel kita nyedhiyakake sampeyan babagan lengkap babagan Kisah Kanak-kanak Faiq Bolkiah, Biografi, Kehidupan Awal, Fakta Pacar, Urip Pribadi, Gaya Hidup, Kulawarga, lan acara-acara penting liyane wiwit jaman kanak-kanak nganti dheweke wiwit misuwur.

Salah sawijining foto masa kanak-kanak paling awal saka Faiq Bolkiah. 📷: Instagram.
Salah sawijining foto masa kanak-kanak paling awal saka Faiq Bolkiah. 📷: Instagram.

Ya, kabeh wong ngerti yen winger iku kalebu salah sawijining pemain bal-balan paling terkenal ing donya. Nanging, mung sawetara penggemar sing wis maca biografi Faiq Bolkiah, sing cukup ngerti. Tanpa mikir maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Faiq Bolkiah:

Salah sawijining foto masa kanak-kanak paling awal saka Faiq Bolkiah. 📷: Instagram.
Salah sawijining foto masa kanak-kanak paling awal saka Faiq Bolkiah. 📷: Instagram.

Faiq Jefri Bolkiah lair tanggal 9 Mei 1998 ing Los Angeles, California, AS. Dheweke minangka salah sawijining set kembar sing lair saka ibune sing wis misuwur lan marang bapake, Jefri Bolkiah (Pangeran Brunei). 

Sanajan Faiq lair ing Amerika lan duwe kewarganegaraan dual (Amérika lan Bruneian), nanging umume tuwuh ing Inggris kanggo jaga wali -Dennis Wallace (profesional ing NBA). 

Tuwuh Taun:

Tuwa ing Berkshire ing Inggris bebarengan karo sedulur sepupu - Ukasyah, Faiq enom seneng banget karo bal-balan sing seneng seneng metu ing lapangan kanthi nggawa bal ing sikile. Nyatane, bal-balan minangka olah raga sing main panggung nalika isih cilik.

Faiq Bolkiah umume gedhe ing Berkshire ing Inggris 📷: IG lan MapIt.
Faiq Bolkiah umume gedhe ing Berkshire ing Inggris 📷: IG lan MapIt.

Latar mburi Kulawarga Faiq Bolkiah:

Malah sadurunge pindhah menyang Inggris saka negara asale - Brunei (ing ngendi dheweke wis gedhe), Faiq wis dadi peminat bal-balan, lan wong tuwa sing sugih ndhukung semangat.

Kanthi mangkono, dheweke ngirim dheweke 11,000 kilometer saka Brunei kanggo sinau lan ngembangake bal-balan ing Inggris, adoh saka gangguan sing disedhiyakake karo kekayaan kulawarga.

Faiq Bolkiah enom karo salah sawijining wong tuwa. 📷: Pangilon.
Faiq Bolkiah enom karo salah sawijining wong tuwa. 📷: Pangilon.

Pendidikan lan Karir Faiq Bolkiah:

Thanks kanggo kasarasan lan kencengane biyunge - Dennis Wallace, Faiq bisa nyawiji para akademisi kanthi efisien ing Woolton Hill Junior ing Berkshire kanthi main bal-balan kanggo desa kasebut - Woolton Hill Argyle.

Spanduk klub nalika njupuk langkah pertama ing bal-balan kompetitif. 📷: WooltonHill.
Spanduk klub nalika njupuk langkah pertama ing bal-balan kompetitif. 📷: WooltonHill.

Prodigy bal-balan kasebut sinau ing Thorngrove Prep School ing desa Highclere sing cedhak lan biyunge wiwit nggawe gerakan sing pungkasane bakal nemoni umure 11 taun wiwit main ing AFC Newbury ing taun 2009.

Umur Karir Wiwitan Faiq Bolkiah:

Apa sampeyan ngerti manawa Faiq tampil ing musim pertamane ing AFC Newbury amarga keahlian lan kecerdasan sing narik kawigaten babagan bal? Paling penting, bocah enom kasebut pancen mudhun banget, saengga mung sawetara staf manajemen sing ora ngerti babagan latar kulawarga sing sugih. 

Pelupusan-kekunci kaya kasebut ora beda nalika Faiq wiwit main ing Southampton ing musim sabanjure. Bocah-bocah cilik sing andhap asor ngalami sidang ringkes karo Reading FC sadurunge gabung ing Arsenal FC ing taun 2013.

Dheweke dadi bagean saka sistem pemuda Arsenal ing taun 2013 📷: Facebook.
Dheweke dadi bagean saka sistem pemuda Arsenal ing taun 2013 📷: Facebook.

Biografi Faiq Bolkiah - Crita Dalan:

Karo Arsenal yen Faiq umur 15 taun menang gelar pertama sing penting nalika entuk asma ing scoresheet kanggo mbantu tim Gunners U15 menang turnamen Piala City City nglawan pilihan pemuda Singapura ing Singapura. 

Nalika Faiq pamitan karo Arsenal ing 2014, dheweke optimis babagan masa depan sing luwih cerah karo Chelsea FC, sing menehi tandha tangan ing taun sing padha. Nanging, kabeh ana ing sisih kidul amarga dheweke ora diwenehi cukup wektu main karo sistem pemuda klub kasebut.

Rejeki ora mesem ing Chelsea FC 📷: FB.
Rejeki ora mesem ing Chelsea FC 📷: FB.

Biografi Faiq Bolkiah - Crita Mbukak:

Mangkono, bocah sing ambisius nilar tim kasebut ing taun mengko ing taun 2015 kanggo nyoba uji coba karo Stoke City sadurunge mlebu ing Leicester City taun 2016. Sawise mlebu ing Foxes, Faiq dadi fitur rutin kanggo tim akademi Foxes, kalebu ing taun 2016 / 17 Liga Pemuda UEFA. 

Maju nganti Maret 2020, Faiq main kanggo tim cadangan Leicester, lan dheweke durung debut ing aksi tim pertama kanggo Foxes sanajan dadi kapten terkenal ing timnas Brunei lan dikenal kanthi sebutan pemain bal-balan paling terkenal ing donya. Apa arah sing ditrapake karir, tiwas, kaya sing dingerteni, mesthi dadi sejarah. 

Pemain sayap kasebut misuwur sanajan ora tampil karo tim pertama kanggo Leicester. 📷: Gol.
Pemain sayap kasebut misuwur sanajan ora tampil karo tim pertama kanggo Leicester. 📷: Gol.

Sapa Pacar Faiq Bolkiah?

Ngalih menyang urip tresnane Faiq Bolkiah, pancen ora wajar yen ora duwe pacar amarga usaha kanggo ngencengi dheweke karo wanita tunggal wis abortif.

Sinau babagan kaca penggemar winger ing Instagram bakal mbukak foto dheweke karo wanita sing beda-beda. Kaya ngono, angel banget kanggo ngandhani pacare saka wanita liyane. Uga ora dingerteni apa Faiq duwe putra utawa putri sing durung nikah.

Sapa sing pacaran karo Faiq Bolkiah? 📷: LB & Instagram.
Sapa sing pacaran karo Faiq Bolkiah? 📷: LB & Instagram.

Kulawarga Faiq Bolkiah:

Meh ora bisa ngomong babagan Faiq Bolkiah tanpa menehi referensi kanggo kulawarga sing apik. Kita crita babagan anggota kulawarga Faiq Bolkiah diwiwiti karo wong tuwane.

Babagan Bapake Faiq Bolkiah:

Jefri Bolkiah minangka bapak winger. Dheweke lair tanggal 6 Nopember 1954 dadi Omar Ali Saifuddien III, Sultan Brunei kaping 28. Dadi, Jefri dadi Pangeran lan pewaris tahta, nanging ora dadi Sultan. Nanging, seduluré Mahkota Pangeran Hassanal Bolkiah ngrebut tahta sawise Omar njupuk keputusan kanggo nyulik. Jefri minangka menteri Keuangan negara kaya minyak. Dheweke pancen sugih lan urip kanthi gaya urip mewah. 

Bapake Faiq Bolkiah, Jefri, sugih banget. : BleacherReport.
Bapake Faiq Bolkiah, Jefri, sugih banget. : BleacherReport.

Babagan Ibune Faiq Bolkiah:

Nalika nyusun biografi Faiq Bolkiah ing wulan April 2020, ora pati ngerti babagan ibune. Nanging, pemain sayap kasebut tau ngandhakake manawa ibune lan bapake dhukungan mbantu dheweke entuk cita-cita dadi pesepakbola. Nyatane, dheweke nganggep panutan kanggo nglatih psikologis lan fisik. Kanthi tembung liyane, bakal dadi ora becik nulis babagan crita masa kanak-kanak Faiq Bolkiah tanpa ngakoni kalungguhane wong tuwa sing ndhukung. 

Babagan Sedulur Faiq Bolkiah:

Ora akeh wong sing ngerti yen Faiq duwe sadulur kembar sing jenenge jenenge - Qiana Faiq Bolkiah. Qiana minangka versi wanita Faiq sing apik. Dheweke tresna lan tresna banget lan duwe foto lucu sing ngomong babagan kimia ing antarane. Asides Qiana, Faiq duwe sadulur getih liyane lan sedulur tiri sing ora pati ngerti. 

Faiq Bolkiah karo mbakyune kembar Qiana Faiq Bolkiah. 📷: Gram.
Faiq Bolkiah karo mbakyune kembar Qiana Faiq Bolkiah. 📷: Gram.

Babagan sederek Faiq Bolkiah:

Ngalih menyang keturunan Faiq Bolkiah lan kulawarga, simbah bapakne yaiku Omar Ali Saifuddien III, nalika ora ana cathetan simbah-simbah liyane. Pamane Faiq yaiku Pangeran Mahkota Hassanal Bolkiah, Sultan Brunei, dene salah sawijining sedulur lanang jenenge Ukasyah. Nanging, durung pati ngerti babagan bibi, ponakan lan ponakane Faiq. 

Kehidupan Pribadi Faiq Bolkiah:

Ngomong babagan sipat sing netepake persona Faiq Bolkiah, apa sampeyan ngerti yen dheweke didorong dening semangat, andhap asor, lan fokus? Uga, pemain sayap kasebut sregep kerja lan ambisius kaya wong sing lair kanthi tandha zodiak Taurus.

Nalika Faiq ora nglatih utawa main bal-balan, dheweke bisa nemokake minat lan hobi sing kalebu dolanan basket, nunggang jaran, lelungan, nglangi lan seneng-seneng karo kulawargane lan kanca-kanca.

Basket ana ing jejere rasa seneng bal-balan. 📷: Gram.
Basket ana ing jejere rasa seneng bal-balan. 📷: Gram.

Gaya Hidup Faiq Bolkiah:

Babagan carane Faiq Bolkiah ngasilake lan mbuwang dhuwit, apa sampeyan ngerti yen regane ing taun 2020 udakara udakara $ 20 milyar? Umume kekayaan pemain sayap kasebut asale saka warisane minangka anggota kulawarga Kerajaan Brunei. 

Uga Faiq entuk penghasilan pinunjul saka merek sing disaranake kaya Nike uga saka upah lan upah sing ditampa nalika main bal-balan. Ora perlu dingerteni, Faiq bisa manggon ing omah sing dikarepake tanpa preduli. Dheweke uga duwe mobil eksotis lan kapal pesiar ing nitih super-larang yaiku bagean saka konvoi.

Dheweke regane $ 20 milyar nalika nulis, nanging Messi lan Ronaldo regane $ 400 lan $ 460. 📷: Mirror lan PhotoFunia.
Dheweke regane $ 20 milyar nalika nulis, nanging Messi lan Ronaldo regane $ 400 lan $ 460. 📷: Mirror lan PhotoFunia.

Fakta Babagan Faiq Bolkiah:

Kanggo mbungkus crita lan biografi bocah cilik Faiq Bolkiah, ing ngisor iki minangka bukti sing luwih jelas babagan winger. 

  • Fakta # 1: Agama:

Faiq minangka penganut agama Islam sing nindakake agama Sunni. Keyakinan kasebut akeh banget ing Brunei (kira-kira 67% agama bangsa). Iki uga dadi agama kulawarga Kerajaan negara kasebut. 

  • Fakta # 2: Pet:

Ora saben-saben sampeyan ndeleng para pemain bal-balan duwe kucing gedhe minangka kewan ingon-ingon, apamaneh kucing kasebut minangka macan. Sing sejatine duweke Faiq. Dheweke duwe macan karo dheweke wiwit isih cilik.

Lah sayap lan kewan kewan gedhe. 📷: Pangilon.
Lah sayap lan kewan kewan gedhe. 📷: Pangilon.
  • Fakta # 3: Tato:

Beda karo umume jenius bal-balan sing enom, Faiq ora duwe tato utawa seni badan wiwit April 2020. Dheweke cukup oke karo kombinasi bobot lan bobot 5 kaki, 9 inci & 70kg. 

  • Fakta # 3: Trivia:

Dina laire Faiq Bolkiah - 1998 minangka acara teknologi lan hiburan sing penting. Minangka taun nalika mesin telusuran Google didegake. 1998 nyiarake film populer kayata Titanic lan Saving Private Ryan.

Sawetara peluncuran lan rilis sing nggawe taun 1998 dadi taun sing menarik. 📷: Google lan IMDB.
Sawetara peluncuran lan rilis sing nggawe taun 1998 dadi taun sing menarik. 📷: Google lan IMDB.

Faiq Bolkiah Wiki:

Informasi WikiJawaban Wiki
Jeneng lengkapFaiq Jefri Bolkiah
NicknameN / A
Birthday9th May 1998
ParentsJefri Bolkiah (Rama)
EducationWoolton Hill Junior & Sekolah Persiapan Thorngrove
Posisi PlayPemain sayap / gelandang
gendakanN / A
PakPangeran Mahkota Hassanal Bolkiah
seduluréUkasyah
KakiOmar Ali Saifuddien III (Eyang)
dinghy inflatableTaurus
Hobimain basket, nunggang jaran, lelungan lan nglangi.
Net Worth$ 20 milyar
Dhuwur5 kaki, 9 inci
bobot70kg

kesimpulan

Matur nuwun wis maca nulis kreatif babagan biografi Faiq Bolkiah. Ing Lifebogger kita usaha keadilan lan akurasi kanthi rutinitas ngirim kanyatan biografi lan crita jaman kanak-kanak. Yen sampeyan nemokake apa-apa sing katon aneh ing artikel iki, monggo hubungi kita utawa pasang komentar ing kothak ing ngisor iki.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar