Kisah Kanak-kanak Eric Garcia Plus Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Eric Garcia Plus Fakta Biografi Untold

Biografi kita Eric Garcia ngladeni info babagan jaman kanak-kanak, umur awal, wong tuwa, anggota kulawarga, fakta pacar, regane net lan gaya urip.

Kanggo nggayuh gegayuhan sampeyan, tim kita njupuk wektu kanggo nerangake kedadeyan penting ing urip Eric Garcia wiwit taun-taun formatif nganti dheweke dadi misuwur banget.

Kisah Nyata Eric Garcia.
Eric Garcia's Bio- Deleng urip awal lan bangkit.

Ya, sampeyan lan aku wis nate nonton dheweke ing TV lan ngerti babagan pas sing akurat lan kemampuan pertahanan, Nanging, sampeyan durung bisa maca biografi Eric Garcia sing paling penting. Saiki, tanpa mikir maneh, ayo miwiti karo taun-taun awal lan kulawargane.

Crita Kanak-kanak Eric Garcia:

Kanggo pamula maca biografi, bal-balan kasebut dijuluki "Erico". Eric García Martret lair tanggal 9 Januari 2001 saka wong tuwane Pak lan Mrs Garcia ing wilayah Catalonia Barcelona, ​​Spanyol.

Asli Kulawarga Eric Garcia:

Tangan lan sing paling penting, punggung tengah minangka warga negara Spanyol sing hebat. Kajaba iku, asil riset sing ditindakake kanggo nemtokake asal usul kulawarga Garcia nuduhake manawa dheweke kalebu suku Katalan. Klompok etnis kasebut dominasi Spanyol Wétan lan peta ing ngisor iki nyritakake saka ngendi bapakne Eric Garcia lan ibune uga asale.

Eric Garcia mangkat saka propinsi Spanyol Catalan.
Kulawarga Eric Garcia asale saka provinsi Catalan, Spanyol- Pinimg.

Eric Garcia Tuwuh Taun:

Apa sampeyan ngerti yen pusat kasebut tuwuh ing Catalonia lan uga adhine Alicia sing luwih enom? Ngembang ing wilayah kasebut, Garcia enom kepengin banget main bal-balan wiwit alit banget amarga matur nuwun marang bapak lan ibu.

Latar Kulawarga Eric Garcia:

Youngster entuk semangat banget kanggo bal-balan saka wong tuwa kanggo wong tuwa. Wong tuwa Eric Garcia minangka jinis sing sugih sing nandur modal ing olahraga nalika isih cilik. Nyatane, kabeh kulawarga Garcia dadi penggemar Barcelona kaya umume kulawarga Catalan.

Kepiye Bal-balan Bola Sepak Karir Kanggo Eric Garcia:

Beda karo umume bocah-bocah ing umure, "Erico" sing isih enom amarga julukane semangat kanggo bal-balan ngluwihi nonton pertandingan ing TV utawa ing lapangan bal-balan. Dheweke diwenehi latihan terus-terusan saengga Barcelona seneng ngakoni dheweke mlebu ing Akademi nalika isih umur 7 taun.

Taun Awal Eric Garcia ing Sepak Bola Karir: 

Nalika ing akademi Barca, bocah enom kasebut minangka bocah cilik sing main ing kelompok umur sing luwih tuwa. Apa maneh, Garcia dadi kapten saben tim pemuda sing main. Dheweke uga nuduhake kadewasan taktik sing ora menehi kasunyatan manawa dheweke luwih enom.

Dina enom ing Akademi Barcelona.
Dina enom ing Akademi Barcelona.

Biografi Eric Garcia - Crita Dalan Kanggo Fame: 

Nalika prodigy bal-balan kasebut metu saka akademi Barcelona kanggo gabung karo Manchester City ing 2017, ana geger saka para penggemar lan ngalahake wartawan babagan kepergiane. Nyatane, akeh sing nganggep pamindhahan kasebut minangka bukti salah manajemen sing ngepung klub kasebut ing taun-taun pungkasan.

Pejabat lan pendukung Barca luwih ora seneng amarga pamindhahan kasebut difasilitasi dening mentor Garcia Carles Puyol sing dadi agen maneh. Puyol nganggep tumindak kasebut minangka pengkhianatan klub sing nganggep dheweke minangka legenda. Akibate, dheweke nyerah bisnis agensi lan njupuk peran sing kurang dipisahake dadi La Liga lan duta besar UEFA.

Crita Munggah Eric Garcia: 

Sawise tekan Man City, pusat kasebut mulai nggawe penampilan tim pertama kanggo klub kasebut nalika musim pre-musim 2018. Dheweke terus nggawe penampilan liga premier pisanan wulan wulan September 2019 sajrone menang 8-0 ing Watford.

Cepet banget kanggo nulis Bio iki, Garcia wis sukses ing kabeh kampanye ing liga utama. Nyatane, dheweke wis nyengsemake kanthi mandhiri dadi pusat pilihan utama Man City Aymeric Laporte.

Sing menarik banget, Barcelona ngupayakake cara nggawa dheweke bali menyang Spanyol. Apa wae arah bal-balan sepisanan tim bal-balan kanggo dheweke ing mangsa ngarep, sing liyane, kaya sing dikandhakake, bakal dadi sejarah.

Sapa Pacar Eric Garcia? 

Wiwit Lionel Messi sukses ing bal-balan tim pertama nalika isih enom, pikirane wis yakin manawa ana bocah sing kepengin weruh dadi pacare sing wis suwe. Kasus kasebut bisa uga ora beda kanggo Garcia sing nembe wae nemokake ing bal-balan tim pertama.

Nanging, dheweke durung mbukak pacar sing dheweke arep mulih menyang saben game. Iki nyebabake akeh wong ragu apa dheweke duwe pacar utawa ora diwenehake manawa media sosial dikendhaleni ora ana wektu sing intim. Nanging, kita ngerti manawa pusat kasebut bali ora bebojoan, lan uga ora duwe putra utawa putri ora omah-omah.

Eric Garcia Urip Kulawarga:

Kulawarga minangka wiwitane urip kanggo "Erico" uga katresnan sing ora ana enteke. Kita crita babagan bapak lan ibune Eric Garcia. Uga, kasunyatan babagan anggota kulawarga- sedulur lan sedulure bakal kasedhiya ing bagean iki.

Babagan Wong Tuwane Eric Garcia:

Ora ana informasi babagan wong tuwa punggung pusat. Iki amarga kasunyatane durung suwe wiwit dheweke nggawe terobosan karo Manchester City. Nanging, kita duwe gambar langka ibune karo dheweke ing akademi Barcelona ing 2013.
Foto langka Garcia enom karo ibune lan adhine.
Foto langka Garcia enom karo ibune lan adhine.

Babagan Sedulur Eric Garcia:

Kaya sing wis diandharake sadurunge, ing mburi tengah duwe adhine. Jenenge yaiku Alicia. Dheweke ora ngerti babagan dheweke, amarga dheweke tuwuh dadi wanita sing ayu banget. Sinau cedhak foto ing ngisor iki bakal nggawe sampeyan yakin manawa wong tuwa Eric Garcia duwe anak wadon sing ayu lan putra tampan minangka bocah.
Ketemu adhine Eric Garcia, Alicia.
Ketemu adhine Eric Garcia, Alicia.

Babagan Kerabat Eric Garcia:

Ora adoh saka wong tuwa sisih mburi, ora akeh sing ngerti babagan kulawargane utamane gegayutan karo simbah ibu lan bapak ibu. Kajaba, dheweke dudu cathetan paman, lik lan seduluré Garcia nalika ponakan lan ponakane durung dingerteni.

Urip Pribadi Eric Garcia:

Apa sampeyan ngerti yen dheweke lair ing sangisore Capricorn Zodiac Sign lan duwe sawetara ciri pribadi sing disenengi? Akeh sing wis sesambungan karo cathetan manawa dheweke sopan, sanajan ora isin, lan bisa nemokake luwih tuwa tinimbang dheweke sejatine.

Sapa sing Eric Garcia njaba Football?

Ayo pindhah menyang tengah urip maneh ing bal-balan. Eric Garcia yakin, analitis, praktis lan mbukak informasi babagan pribadine lan pribadi. Yen Garcia ora latihan, bisa ditemokake nonton film, lelungan, main game video lan mbuwang wektu sing apik karo kulawarga lan kanca-kanca.

Gaya Urip Eric Enquiry menyang regane Net:

Babagan carane pusat ngasilake lan mbuwang dhuwit, dheweke duwe kira-kira regane neteke $ 0.5 yuta ing wektu nulis biografi iki. Aliran kasugihan Garcia asale saka upah lan upah sing ditampa nalika main bal-balan top-flight.
Pusat kasebut uga nggawe penghasilan pinunjul saka endorsemen. Amarga ora ana pitakon babagan kepiye carane bisa ndarbeni aset mewah kaya mobil endah lan omah sing larang ing ngarep amarga dheweke wis duwe posisi kanggo eksploitasi finansial ing liga Premier

Eric Garcia Fakta:

Kanggo ngundhakake bio pusat kita, kene ora ngerti babagan fakta sing ora dingerteni.

Kasunyatan # 1 - Katresnan kanggo Pets:

Eric Garcia gedhe kanggo asu utamane asu. Dheweke tresna lan ngajeni kaya dheweke dadi kancane lan dheweke ora bakal ragu-ragu kanggo nuduhake foto awake dhewe ing Instagram.
Deleng jenis jenis pets sing ditresnani.
Deleng jenis jenis pets sing ditresnani.

Kasunyatan # 2 - Agama:

Garcia durung menehi penunjuk marang agamane. Ewasemono rintangan ing sih dheweke dadi wong Kristen sing jenenge Eric pisanan. Adhiné jenenge Alicia uga jeneng Kristen.

Kasunyatan # 3 - Pungkasan Gaji Eric Garcia:

JENIS / JABATANEntuk ing Pounds (£)Entuk ing Euros (€)Entuk ing Dolar ($)
Saben taun£ 624,000€ 693,015$ 820,850
Saben sasi£ 52,000€ 57,751$ 68,404
Saben Minggu£ 12,000€ 13,327$ 15,785
Saben dina£ 1,709€ 1,898$ 2,248
Saben Jam£ 71€ 79$ 94
Saben Menit£ 1.12€ 1.32$ 1.56
Saben Kaloro£ 0.01€ 0.02$ 0.03

Iki apa Eric Garcia

wis entuk wiwit sampeyan miwiti ndeleng Halaman iki.

£ 0

Fakta # 4 - Rating FIFA Ora Apik:

Garcia wis meh rong taun pengalaman main bal-balan top-flight, pembangunan sing nerangake ngapa dheweke lan wong liya seneng Ansu Fati nduwe rating FIFA sing kurang saka 69.
Minangka kasunyatan sing dingerteni manawa wektu nambani lan nambah. Kasus kasebut ora bakal beda karo pusat kasebut amarga dheweke duwe potensi ngluwihi 85 lan dadi pemain bal-balan paling apik ing FIFA.
Potensial dadi salah sawijining sing paling apik.
Potensial dadi salah sawijining sing paling apik.

Fakta # 5 - Trivia:

Apa sampeyan ngerti manawa kelairan Garcia taun 2001 penting kanggo sawetara acara teknologi lan hiburan? Iku taun nalika Wikipedia, ensiklopedia konten gratis Wiki online nalika Apple Computer nerbitake iPod. Ing papan hiburan, yaiku ing taun 2001 film kaya Shrek lan planet bioskop apeshit.

Wiki:

Pitakon BiografiJawaban Wiki
Jeneng lengkapEric García Martret
NicknameErico
Tanggal LahirTanggal 9th Januari 2001
Panggonan BirthWilayah Catalonia ing Spanyol ing Spanyol
Posisi PlayMbalik Pusat / Mbalik
ParentsN / A
vokalAlicia (adhine)
gendakanN / A
dinghy inflatableCapricorn
HobiNonton film, lelungan, main game video lan nglampahi wektu apik karo kulawarga lan kanca-kancane. 
Net Worth$ 0.5 yuta
Dhuwur1.82 m

Ringkesan,

Matur suwun amarga wis entuk wektu kanggo maca artikel sing narik kawigaten babagan lelungan pemain bertahan. Crita kanak-kanak Eric Garcia wis nggawe kita yakin manawa bakat lan kerja keras njamin sukses.

Ing Lifebogger, kita bangga nyedhiyakake sejarah urip para pemain bal-balan kaya wong Spanyol, sing wis ditindakake kanthi adil lan akurasi. Nanging, yen sampeyan nemokake prekara memoir Eric Garcia kita, hubungi kami utawa tinggalake komentar ing ngisor iki.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar