Kisah Kanak-kanak Eric Cantona ditambah Fakta Biografi Untold

0
165
Kisah Kanak-kanak Eric Cantona ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo CNN
Kisah Kanak-kanak Eric Cantona ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo CNN

LB nampilake Lengkepan Sepak Bola Sepak Bola kanthi jeneng gelut "Sang Prabu". Kisah Kanak-kanak Eric Cantona Kita lan Fakta Biografi Untold nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Gesang lan munggah saka Eric Cantona
Gesang lan munggah saka Eric Cantona. Kredit Gambar: CNN, Instagram lan Pinterest.

Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar kulawarga, urip pribadine, bukti kulawarga, gaya urip lan kanyatan cilik liyane babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti peranane kanggo urip maneh ing Manchester United minangka pasukan bal-balan ing 1990. Nanging mung sawetara sing nganggep Biografi Eric Cantona sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Eric Cantona ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Eric Daniel Pierre Cantona lair ing dina 24 tanggal 8 Mei 1966 ing Marseille ing Prancis. Dheweke dadi anak nomer loro saka putrane sing lair yaiku Éléonore Raurich lan bapake Albert Cantona.

Babay Eric Cantona karo ibune Éléonore Raurich
Bayi Eric Cantona karo ibune Éléonore Raurich. Kredit Gambar: Instagram.

Etnis nasional nasional Prancis karo Italia, Prancis uga akar Spanyol-Catalan digedhekake ing wilayah Caillols ing Marseille, ing ngendi dheweke tuwuh bebarengan karo sedulur-sedulure yaiku Jean Marie lan Joel.

Tuwuh ing tanah leluhure, keluargane Cantona cukup miskin. Nanging, dheweke wis diwasa nalika ditondoi kanthi bal-balan ing dalan sing obsesif lan apresiasi estetika ing Mediterania sing ana ing sekitar omah.

Kisah Kanak-kanak Eric Cantona ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Ing wektu Cantona umure 15, dheweke wiwit main bal-balan teratur ing klub lokal SO Caillolais ing ngendi dheweke miwiti dadi kiper nanging ora ngerti manawa dimensi apa wae targetpost nyandhang eksploitasi.

Eric Cantona yuswa 15 taun nalika miwiti main ing Klub Lokal SO Caillolais
Eric Cantona yuswa 15 taun nalika miwiti main ing Klub Lokal SO Caillolais. Kredit Gambar: Pinterest

Dadi, dheweke ngluncur menyang ngarep, nyenengake saben proses kasebut nanging mandheg saka posisi target oposisi minangka pusat maju. Wis tampil ing pertandhingan 100 kanggo SO Caillolais, Cantona nyetel papan kanggo klub Auxerre ing ngendi dheweke bakal profesional.

Kisah Kanak-kanak Eric Cantona ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Cantona tekan Auxerre minangka umur 16 sing katon ora salah. Produser bal-balan ngginakaken rong taun kanthi cara nglangkungi rangking nganti pungkasane nggawe debut profesional nalika kamenangan liga 4-0 ing Nancy.

Potret Eric Cantona ing sisih profesional Auxerre.
Potret Eric Cantona ing sisih profesional Auxerre. Kredit Gambar: Telegraph.

Saklajengipun, karir Cantona ditahan nalika taun 1984 supaya mbesuke layanan nasional wajib sawise dipinjam ing Martigues. Sanajan kabeh wiwit apik kanggo Cantona ing Martigues, "pungkasane" minangka ukara sing durung digawe kanggo taun 7 karier.

Kisah Kanak-kanak Eric Cantona ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan Kanggo Fame Story

Wektu ing Martigues, Cantona nggawe penampilan lakon profesional profesional pertama nalika dheweke menumbar kanca Bruno Martini. Ing taun sabanjure (1988) dheweke ngejar kabeh kungfu kanggo ngatasi pemain Nantes, Michel Der Zakarian.

Seri dendo lan penundaan sing diwiwiti kanggo ngatasi Cantona kakehan gagal ngasilake asil sing diarepake amarga dheweke dianggep akeh kasus disiplin ing Marseille, Bordeaux, Montpellier lan Nimes ing ngendi dheweke ngumumake pensiun pisanan saka bal-balan ing 1991.

Eric Cantona digambarake ing kasus disiplin kanggo bagean karir sing luwih apik.
Eric Cantona digambarake ing kasus disiplin kanggo bagean karir sing luwih apik. Kredit Gambar: Pinterest
Kisah Kanak-kanak Eric Cantona ditambah Fakta Biografi Untold - Rise To Fame Story

Nindakake saran saka kanca sing cedhak lan penggemar paling gedhe - Michel Platini, Cantona nggawe bal-balan menyang bal-balan ing Sheffield Rebo ing ngendi dheweke caket. Sawise iku dheweke ngentekake sawetara wulan ing Leeds United lan mbantu klub kasebut menang gelar Liga Premier.

Istirahat gedhe Cantona ora suwe sajrone 1993 nalika mbantu Manchester United menang gelar liga pisanan ing taun 26. Kanthi feat, Cantona dadi pemain pertama sing menang judhul liga utama kanthi tim sing beda ing musim berturut-turut.

Eric Cantona mbantu Manchester United menang gelar Liga Premier ing 1993.
Eric Cantona mbantu Manchester United menang gelar Liga Premier ing 1993. Kredit Gambar: Telegraph.

Cepet nganti saiki Cantona nggawe perdagangan ing industri hiburan minangka aktor. Pameran akting kapisan teka sawise penundaan 1995 saka bal-balan nalika dheweke main peran minangka rugby ing film komedi Prancis "Le bonheur est dans le pré". Dheweke wis tumindak ing pirang-pirang film wiwit saiki kanthi paling anyar yaiku "Ulysses & Mona". Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Kisah Kanak-kanak Eric Cantona ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Kehabisan Hubungan

Ora adoh saka kerumitan karier bal-balan dheweke, Cantona nduwe perkawinan tanpa skandal karo garwane pertama Isabelle sing nglairake anak loro, Raphael lan Josephine sadurunge padha nindakake cara sing beda ing 2003.

Ngalih, Cantona ketemu aktris Rachida Brakni nalika akting ing film kasebut L'Outremangeur. Dheweke wiwit pacaran ora suwe lan nerusake omah-omah ing 2007. Perkawinan dheweke diberkahi karo putra Emir.

Eric Cantona karo garwa nomer loro Rachida Brakni
Eric Cantona karo garwa nomer loro Rachida Brakni. Kredit Gambar: Instagram.
Kisah Kanak-kanak Eric Cantona ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Keluarga

Babagan urip kulawarga Cantona, dheweke asale saka latar kulawarga kelas rendah anggota 3. Kita nyedhiyakake informasi kasunyatan babagan anggota keluargane langsung lan lengkap.

Babagan bapake Eric Cantona: Albert minangka bapak Cantona. Dheweke kerja minangka perawat jiwa sajrone legenda bal-balan awal legenda lan dadi pelukis amatir. Cantona aken Albert kanggo menehi pitunjuk supaya tansah mirsani jagad iki, ngapresiasi kaendahane lan sinau saka tragedi sing kedadeyan.

Eric Cantona karo bapak Albert
Eric Cantona karo bapake Albert. Kredit Gambar: Instagram.

Babagan ibune Eric Cantona: Éléonore Raurich minangka ibu Cantona. Dheweke mbantu ngangkat Cantona lan sedulur-sedulure lan minangka pengaruh positif paling gedhe ing urip Cantona. Dheweke menehi kapercayan sing dibutuhake kanggo nyatakake awake dhewe lan menehi motivasi supaya dheweke bisa dadi apa wae sing dikarepake.

Babagan sadulur Eric Cantona: Cantona mung duwe loro sadulur, sadulure sing dikenal minangka Jean Marie uga adhine sing jenenge Joel. Jean digunakake minangka agen olahraga sadurunge dheweke melu proyek film nalika Joel duwe karir bal-balan sing kurang sehat sadurunge dheweke uga kepengin tumindak.

Sadulur Eric Cantona yaiku Jean lan Joel
Sadulur Eric Cantona yaiku Jean (kiwa) lan Joel (sisih tengen). Kredit Gambar: Twitter.

Babagan sederek Eric Cantona: Eyang kakung Cantona yaiku Pedro Raurich lan Francesca Farnos nalika bapak lan nenek bapaknya yaiku Joseph Cantona lan Lucienne Thérèse Faglia. Cantona duwe sedulur lan bibi sing durung ngerti, uga ora dadi sedulur, seduluré lan seduluré kang ngerti nalika nulis.

Kisah Kanak-kanak Eric Cantona ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Pribadi Pribadi

Beda karo spekulasi sing amba, Cantona ora duwe masalah sikap nanging pribadine sing akeh sing ora bisa ngatasi. Persona dheweke nampilake ciri pratandha saka zodiak Gemini kaya cepet lan kepekaan.

Luwih, dheweke dadi emosi, imajinatif lan mbukak kanggo ngumumake rincian babagan urip pribadi lan pribadi. Minat lan hobi kalebu main bal-balan ing pantai, tumindak, nulis lan mbuwang wektu karo kulawarga lan kanca-kanca.

Eric Cantona seneng main bal-balan ing pantai.
Eric Cantona seneng main bal-balan ing pantai. Kredit Gambar: Pinterest.
Kisah Kanak-kanak Eric Cantona ditambah Fakta Biografi Untold - Gaya urip

Apa sampeyan ngerti manawa Catona nduwe regane net kira-kira luwih saka $ 25 yuta nalika nulis? Aktor pemain bal-balan kasebut netepake kasugihane minangka pamuter sadurunge dadi melu hiburan.

Eric Cantona minangka salah sawijining legenda bal-balan sing nggawe gedhe sawise diisi maneh.
Eric Cantona minangka salah sawijining legenda bal-balan sing nggawe gedhe sawise pensiun. Kredit Gambar: nyebut.

Aset sing menehi kesaksian babagan kasugihan legenda lan menehi tinta ing pola belanja kalebu omah gedhong £ 2m ing distrik Fontenay-sous-Bois ing Paris. Sanajan ora akeh sing ngerti babagan koleksi mobil Cantona, mula dipercaya yen dheweke duwe penunggang kanggo nitih klasik sing menehi raos gaya.

Kisah Kanak-kanak Eric Cantona ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Thanks kanggo maca nganti tahapan iki. Ing kene, kita nyedhiyakake sampeyan minangka fakta sing luwih terkenal sing durung ngerti babagan Eric Cantona.

Agama: Cantona durung sacara nyata kanggo ngerti babagan hubungane karo agama. Dheweke uga ora dikenal minangka atheis. Nanging, dheweke religius kanthi kualitas super liyane kayata kreatifitas, advokasi lan menehi bali.

Udud lan ngombe: Dheweke diwenehake kanggo ngrokok ing layar lan layar uga ngombe kanthi tanggung jawab. Panutup babagan pola ngrokok dheweke ngandel yen dheweke ngrokok rokok tinimbang nglanggar ganja lan inhalant rekreasi liyane.

Eric Cantona ngrokok lan ngombe kanthi tanggung jawab
Eric Cantona ngrokok lan ngombe kanthi tanggung jawab. Kredit Gambar: Spool lan Pinterest

Tato: Legenda kasebut kalebu pamain pemain bal-balan lawas sing ora duwe tato nalika nulis. Ora ana kemungkinan kanggo milih seni seni awak amarga dheweke wis suwe ora jago dadi Perdana.

Makna Jeneng: Apa sampeyan ngerti manawa jeneng Eric tegese "Siji" utawa "Penguasa" dene "Cantona" yaiku jeneng asal Prancis sing tegese "Thanks". Kajaba iku, dheweke dijuluki "King" amarga keprigelan bal-balan ing Inggris.

Mriksa: Thanks kanggo maca Kisah Kanak-kanak Eric Cantona kita lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene