Kisah Kanak-kanak Dayot Upamecano ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Dayot Upamecano ditambah Fakta Biografi Untold dening LifeBogger
Kisah Kanak-kanak Dayot Upamecano ditambah Fakta Biografi Untold dening LifeBogger

Paling Keri Dianyari

Sugeng rawuh!… Artikel kita nyedhiyakake jangkoan lengkap babagan Crita Bocah-bocah Dayot Upamecano, Biografi, Fakta Kulawarga, Tiyang sepuh, Urip Awal, Urip Pribadi, Pacar, Gaya urip lan acara liyane sing misuwur wiwit nalika dheweke dadi bocah sing gedhe banget. Gambar ing ngisor iki yaiku Awal lan Rise Dayot Upamecano.

Awal Day lan Upamecano Dayot Upamecano
Waca- Foto Awal lan Upaman Dayot Upamecano. Kredit: FBred, futview lan PrancisBleu.

Ya, sampeyan lan aku ngerti Dayot minangka kéwan sing mbela, sing dianggep akeh sing dadi penggantine Raphaël Varane.

Nanging, mung sawetara penyokong bal-balan sing nganggep maca Biografi Dayot Upamecano sing wis disiapake lan cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih dhisik, ayo menehi sampeyan luwih dhisik marang Wiki kasebut, diikuti karo kita Bab lan Content sadurunge STORY FULL.

Kisah Kanak-kanak Dayot Upamecano:

Miwiti, jenenge lengkap Dayotchanculle Oswald Upamecano lan julukan yaiku "Dayot". Pertandhingan lair ing Tanggal 27 Oktober 1998 marang wong tuwane ing Evreux, sawijining komunitas sing ana ing departemen Eure, wilayah Normandia, Prancis.

Yen ngono, sampeyan ora ngerti, putrane teka mung telung wulan sawise Piala Dunia 1998 XNUMX. Sasampunipun lair, tiyang sepuh Dayot Upamecano mutusake menehi jeneng "Dayotchanculle”Kanthi alesan. Jeneng iki diwenehake minangka 'souvenir'(SoFoot Lapuran) lan jenenge mbah gedhe.

Dayot Upamecano lair dadi putra nomer siji lan bisa uga, anak nomer loro dadi kulawarga sing dikenal dadi penyayang bal-balan sing hebat. Dheweke ngenteni taun-taun awal tuwuh seneng bebarengan karo kakak lan adhine bocah sing dideleng dheweke dadi penggantine.

Kulawarga Dayot Upamecano:

Nganggep miturut rupa dheweke, sampeyan bakal setuju karo dheweke yen pemain pertahanan cenderung nggawe keluargane adoh saka Prancis. Nalika sampeyan bisa uga ngira, kulawarga Dayot Upamecano asale saka Afrika - persis Guinea-Bissau.

Guinea-Bissau minangka negara tropis ing pesisir Atlantik Kulon, negara sing misuwur ing taman lan satwa nasional. Ndelok salah sawijining wong tuwa Dayot Upamecano- bapakne sing apik banget, tanpa mangu, nerangake asale saka Afrika.

Foto Rama Dayot Upamecano bakal nulungi sampeyan supaya ngerti asal usule kulawargane
Foto Rama Dayot Upamecano bakal nulungi sampeyan supaya ngerti asal usule kulawargane. Kredit: Instagram

Ngerti pora?… Wong tuwane Dayot Upamecano (dipimpin bapake) menehi jeneng "Dayotchanculle"- sing sejatine, minangka judhul penghormatan kanggo kepala desa, ing pulau Pulau Jeta Caoi yaiku kampung halaman kulawargane ing Guinea-Bissau.

Kisah Kanak-kanak Dayot Upamecano- Urip Awal:

Tanduran ing tetanggan Évreux ing Prancis nyenengake para Dayot enom. Wiwitane, dheweke urip lan main bal-balan (kompleks bal-balan futsal utawa limang sisi) saka esuk nganti wengi. Dheweke nindakake karo kanca paling apik sing ora liya saka pemain bal-balan Prancis Ousmane Dembele. Ngomong babagan pengalaman alit, Dayot nate ujar;

"Kanthi Ousmane lan liya-liyane, kita main bola-bali. Kita uga main futsal. Esuk, Kita nggarap teknik, agresif. Kita main tanpa watesan. Lan sing mbantu kita akeh. "

Minangka bocah, Dayot Upamecano ora paling apik ing lapangan. Amarga bal-balan dadi nafsu kulawarga, bocah enom kasebut seneng duwe anggota kulawargane minangka penasihat lan asisten.

Bapak Dayot Upamecano misale, nggawe dheweke kerja keras supaya bisa ditampa dadi akademi bal-balan sing layak. Kanthi matur nuwun sanget, piyambakipun miwiti langkah sepak bola sepak pertama Vaillante S. Angers (2004-2007) lan FC De Prey (2008-2009).

Kisah Kanak-kanak Dayot Upamecano- Urip Karier Awal:

Taun 2009 minangka taun sing apik kanggo para pemain bal-balan ing lingkungane. Ing taun kasebut ndeleng akademi klub anyar sing diarani "Klub Bal-balan Evreux 27”Miwiti operasi ora adoh banget saka omah omahe. Bejo Dayot lan kanca sing paling apik Ousmane Dembélé ana ing antarane sing nate teka lan nemoni pacoban karo akademi.

Kanggo Dayot, urip ing Evreux ora gampang ing wiwitan. Sampeyan duwe sikil ing lemah wiwit cilik banget. Dayot nate ngaku yen dheweke kerja luwih akeh tinimbang wong liya (biasane ing mode solo-mode) nalika dheweke main ing kana. Ing tembunge;

"Ing Evreux, nalika akhir latihan, aku isih bisa nyepak bola. Iki makarya lan aku dadi kunci sukses. "

Dayot Upamecano Biografi - Dalan kanggo Fame Crita:

Usaha keras ing Evreux mbayar kanthi pungkasan amarga weruh Dayot begja disebut dening akademi sing luwih gedhe. Dheweke ninggal Evreux (Undakan kaping 5 sistem liga bal-balan Prancis) kanggo Valenciennes FC (undakan kaping 2 sistem liga bal-balan Prancis).

Nalika ing Valenciennes FC, Dayot Upamecano rumangsa ora dadi sing paling apik nanging duwe nesu ing saben game. Kadhangkala dheweke dikandhani main ing tengah, sing ditindakake kanthi bener, malah nggawe gol gol. Ora preduli pelatih nempelake dheweke, dheweke main, kanthi kekuwatan lan kedewasaan. Valenciennes pancen dadi memori sing apik banget kanggo bek pertahanan sing digambarake karo kanca lan kancane akademi.

Bocah enom sing nggambar (kiwa) seneng karo wektu ing Valenciennes. Ing kene, dheweke digambar ing pusat latihan klub
Bocah enom sing nggambar (kiwa) seneng karo wektu ing Valenciennes. Ing kene, dheweke digambar ing pusat latihan klub. Kredit: PrancisBleu

Nggawe Keputusan Bold:

Ing umur 16 nalika musim panas taun 2015, pemain pertahanan Prancis nggawe keputusan sing paling penting ing uripane. Dheweke nilar kulawargane lan negarine kanggo kebon suketan ing luar negeri.

Wong tuwane Dayot Upamecano nyetujoni keputusan putrane supaya main bal-balan ing luar negeri, persis Austria. Thanks kanggo kadewasan sing wis dibangun, mula angel banget ninggalake omah ing umur tender limalas.

Bocah enom kasebut wis cukup diwasa kanggo ninggalake kulawarga lan negarane kanthi umur 15
Bocah enom kasebut cukup diwasa kanggo ninggalake kulawargane lan negarane kanthi umur 15 Kredit: Gtalenti

Dayot wiwit urip ing luar negeri karo Liefering, klub divisi kapindho Austria sadurunge dijaluk dening Red Bull Salzburg (digambarke ing ndhuwur). Red Bull Salzburg nggawe dheweke luwih diwasa, mbantu dheweke ing pirang-pirang wilayah kalebu basa. Ing tembunge;

"Ana akeh wong manca kaya aku. Aku kudu sinau basa kasebut. Para pendidik pancen hebat. ”

Biografi Dayot Upamecano- Munggahake Kinerja:

Ing Red Bull Salzburg, Dayot ngerti Kekuwatan minangka salah sawijining kakuwatan sing penting banget ing bal-balan modern. Iki nggawe dheweke dadi regim hardcore babagan ngrampungake pak On On Otot. Nalika wektu transfer akeh sing ditunggu-tunggu ing RB Leipzig berbasis Jerman, pertahanan kasebut wis dadi GOLIATH GOLIATH.

Ing umur tender 19, pemain pertahanan enom wis dadi Goliath
Ing umur tender 19, pemain pertahanan enom wis dadi Goliath. Kredit: Sportspuff

Salah sawijining ciri sing disenengi para penggemar yaiku cara nyenggol sikil sing dawa banget kanggo nyolong bal kasebut. Kajaba iku, otot-otot 6feet-1inches, tanpa keraguan, alangan sing meh ora bisa diatasi dening mungsuh. Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, ing Bek Rocky bisa ndominasi saben pertembungan fisik lan bola kanthi dhuwur, dheweke ora bisa ditandingi.

Rocky Defender bisa nguwasani saben clash fisik lan bal kanthi dhuwur.
Rocky Defender bisa nguwasani saben clash fisik lan bal kanthi dhuwur. Kredit: IG

Diganti karo Julian Nagelsmann, Dayot dianggep minangka janji sing paling apik ing Prancis kanggo posisi Central Defending sawise Raphel Varane lan Aymeric Laporte. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Dayot Upamecano - Urip, Gendakan utawa Garwa ?:

Ya! ... pemain pertahanan rock mung nggawe berita kanggo pagelaran bal-balan sing nyengsemaken. Nanging, ana kepinginan sing kuat dening para penggemar lan pers kanggo ngerti babagan babagan katresnan. Empu ing pitakonan- Pacar Dayot Upamecano? ... Apa dheweke nduwe bojo rahasia? ... Apa ana WAG?

Sapa pacar Dayot Upamecano- wong iku tunggal, pacaran utawa rabi
Sapa pacar Dayot Upamecano- wong iku tunggal, pacaran utawa rabi. Kredit: Instagram.

Sawise pirang-pirang jam riset intensif ing web, kita wis sadhar Dayot Upamecano (ing wektu nulis) isih durung nggawe hubungane dadi umum. Sapa ngerti?… dheweke bisa uga duwe pacar rahasia nanging wis mutusake supaya ora umum.

Sampeyan ngerti mbabar hubungan ing tahap karir awal bisa uga beboyo (ngrusak karir) lan ora diapura kanggo bal-balan enom. Mbok menawa, wong tuwa lan penasihat Dayot Upamecano menehi saran supaya njaga rasa seneng ing pribadi.

Dayot Upamecano Urip Urip:

Ngerteni kanyatane urip pribadi sing ora ana ing tugas-tugas pertahanan kasebut mesthi mbantu sampeyan njupuk gambaran kapribadine sing luwih apik.

Miwiti, Dayot duwe atribut sing seneng banget. Nanging, nalika pindhah ing lapangan dheweke ngganti awake dhewe, dadi serius banget kewan. He yaiku wong sing rumangsa seneng karo apa sing diwenehake karo alam.

Dayot Upamecano Fakta Urip Pribadi
Dayot Upamecano Life Life- Dheweke dadi wong sing seneng karo alam apa sing diwenehake. Kredit: Instagram.

Uga babagan urip pribadine, pemain bal-balan ora amba babagan tato. Pungkasan, dheweke pancen migunani, wani, semangat, kanca lan pimpinan sing sejati.

Urip Kulawarga Dayot Upamecano:

Dalan kanggo stardom bal-balan mesthi ora bisa dirasakake, amarga ora ana bantuan saka anggota kulawarga. Ing bagean iki, kita bakal menehi sampeyan fakta babagan anggota kulawarga Dayot Upamecano sing diwiwiti saka wong tuwane.

Babagan Bapak Dayot Upamecano:

Kawitan lan utomo, bapak Dayot minangka tukang tandhing (wong sing pas kothak) dening profesi lan uga pacangan bal-balan. Dheweke aken amarga ngalahake game bal-balan menyang putrane. Kanggo Dayot, ora ana sing luwih becik saka lelungan menyang Guinea-Bissau Ilha de Jeta (kampung halaman keluargane) karo bapake kanggo ndeleng simbah-simbah lan kanca kulawarga liyane.

Ketemu Bapake Dayot Upamecano
Ketemu Rama Dayot Upamecano sing bareng-bareng putrane seneng ngerteni ide nemoni tanah kelairan ing Guinea-Bissau.

About Dayot Upamecano's Mum:

Kaping pisanan lan paling penting, ibu Dayot minangka tukang rambut miturut profesi. Iki diturunake nalika pemain mburi ngomong Prancis-Bleu, stasiun radio lokal ing Prancis. Ora kaya Everton Tom Davies, Dayot ora ngegungake profesi ibune - mula nuduhake penampilan kasebut. Dheweke ora menyang nuduhake gaya rambut / potongan rambut sing ora kepenak sanajan sampeyan minangka pemain loro minangka ibu rambut.

Babagan Sadulur Dayot Upamecano:

Minangka bisa dimangerteni, Upamecano duwe sedulur loro; adhine gedhe lan sedulur cilik. Kedadean dheweke karo sedulur-sedulure padha karo cara sing awake dhewe ing lapangan. Dayot nate nyritakake ing akun media sosial manawa adhimu sing cilik (digambar ing ngisor iki) yaiku penerus. Kanthi implikasi, tegese secara harfiah sadulure uga pemain bal-balan lan pemain pertahanan.

Ketemu Sadulur Dayot Upamecano
Ketemu Sadulur Dayot Upamecano - adhine sing gedhe lan sadulur cilik sing dadi pemain bal-balan ing nggawe. Kredit: Instagram

Dayot Upamecano Gaya Urip:

Kanthi Net Worth kira-kira 2 Yuta Euro lan Nilai Pasar Luwih saka 30 Yuta Euro, kanthi adil ujar manawa Upamecano minangka pemain bal-balan jutawan. Noe ana pitakon! - Apa sing ditanggung karo pemain gaji 50,813 € sing ditindakake sajrone seminggu?… Bagean iki ngandhani kabeh.

Miwiti, duripe antara kepraktisan ing lapangan lan kesenengan ora dadi pilihan sing angel kanggo Upamecano. Belo pertandhingan seneng-seneng nglampahi gaji 50,813 saben minggu kanthi nyenengake gaji Desert Safari nitih ing Arab Desert Safari dumunung ing Dubai - Uni Emirat Arab.

Gaya urip Dayot Upamecano
Gaya Urip Dayot Upamecano- Dheweke pancen kepengin banget karo sawetara barang sing nyenengake. Kredit: Instagram

Nganti obsesi kanggo Desert Safari Rides, Dayot uga seneng mbuwang wangsulane dhuwit sing nyenengake nalika numpak kapal sajrone liburan. Dheweke luwih seneng gaya urip iki tinimbang nduwe mobil eksotis, omah gedhe (omah gedhong), lsp.

Dayot Upamecano Untold Fakta:

Wong lali karo fakta, nanging dheweke kelingan karo crita bocah. Ing bagean biografi Dayot Upamecano iki, kita bakal menehi sampeyan sawetara kasunyatan faktual sing durung tau ngerti babagan bek.

Fact #1: Nggawe Gaji:

Pertandhingan ing wulan Januari 2017 nandatangani kontrak karo Red Bull Leipzig, yaiku salah sawijine sing ndeleng gaji kasebut 2.5 Yuta Euros saben taun. Gaji Dayot Upamecano sing dipotong dadi jumlah sing luwih cilik, kita entuk penghasilan saben wulan, minggu, dina, jam, menit lan detik.
WULANG GURUPangentukan ing € (Euros)Pangentukan ing Pounds (£)Pangentukan ing USD ($)
Apa sing Sampeyan Entuk Saben Taun€ 2,500,000£ 2,201,505.6$ 2,701,247.37
Apa sing Sampeyan Entuk Saben Sasi€ 208,333.3£ 183,458.8$ 225,103.9
Apa sing Sampeyan Entuk Saben Minggu€ 48,449.5£ 42,664.8$ 52,349.75
Apa sing Sampeyan Entuk Saben Dinten€ 6,921.36£ 6,094.97$ 7,478.54
Apa sing Sampeyan Entuk Saben Jam€ 288.39£ 253.95$ 311.6
Apa sing Sampeyan Entuk Saben Menit€ 4.81£ 4.23$ 5.19
Apa sing Sampeyan Entuk Saben Detik€ 0.08£ 0.07$ 0.09

Iki apa DAYOT UPAMECANO wis entuk wiwit sampeyan miwiti ndeleng Halaman iki.

€ 0

Yen sampeyan ndeleng ing ndhuwur maca (0), tegese sampeyan ndeleng kaca AMP. saiki cdilat kene kanggo ndeleng kenaikan gaji sak detik.

Ngerti pora?… Wong rata-rata ing Jerman sing entuk bathi € 3,770 sasi kudu kerja paling ora 4.6 taun kanggo entuk € 208,333. Iki jumlah Dayot wiwit entuk (ing wulan) nalika mlebu Red Bull Leipzig.

Fakta # 2: Apa sing diarani FIFA?

Pemain bal-balan kanthi prospek gedhe mesthi dituntut Penyayang mode FIFA kapan wae FIFA anyar dibebasake. Stats Dayot Upamecano FIFA ngandharake yen salah sawijining prospek sing gedhe. Sapa ngerti?… dheweke malah bisa dadi pemain pertahanan ing masa depan.

FIFA Fakta nyariosaken Rocky Defender duwe prospek ageng
Statistik FIFA Dayot ngandharake prospek sing gedhe- Dheweke yakin nduweni potensi dadi pemain pertahanan paling apik ing donya. Kredit: soFIFA.

Fakta # 3: Sapa Idol nalika tuwuh?

Nalika isih cilik, Dayot nyawang tim Prancis ing ngendi dheweke duwe panutan. Siji wong tartamtu ana ing antarane model peran kasebut. Ora beksa kaya dheweke, nanging ora ana sing liya Zinedine Zidane. Ngerti pora?… iku katresnan kanggo Zizou Dheweke nggawe dheweke main minangka pemain tengah nalika isih enom.

Fakta # 4: Apa Agama Dayot Upamecano?:

Kita duwe bukti yen wong tuwa Dayot Upamecano mesthi bisa ngangkat dheweke tundhuk karo agama agama Kristen. Pamain bal bal-balan amba lan ora isin babagan agamane. Dheweke nganggo gulu tanpa tandha salib, yaiku tandha sing bisa uga katurunan.

Penunjuk kanggo Agama Dayot Upamecano
Penunjuk kanggo Agama Dayot Upamecano Kredit: IG

Luwih becik, sawise saben pertandhingan, Dayot duwe pakulinan sing biasane ujar- "Matur suwun Gusti ”.

Mriksa: Thanks kanggo maca kita Dayot Upamecano Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene