Kisah Kanak-kanak Takumi Minamino ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Takumi Minamino ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Takumi Minamino kita nggambarake Fakta babagan Kisah Kanak-kanak, Kehidupan Awal, Kulawarga, Wong Tuwane, Pacar / Garwane, Anak, Gaya Hidup, Worth Net lan Urip Pribadi.

Ringkesan, kita nyritakake sejarah bal-balan profesional Jepang. Lifebogger diwiwiti wiwit cilik, nganti dadi misuwur. Kanggo napsu otobiografi sampeyan, iki kalebu galeri sing bisa ditambahake - ringkesan Bio Takumi Minamino sing sampurna.

Kehidupan Awal lan Wungu Takumi Minamino. Kredit Gambar: Liverpool FC, RobamimiReport, Yumeijinhensach lan SkySports
Kehidupan Awal lan Wungu Takumi Minamino.

Ya, kabeh wong ngerti babagan fleksibilitas, prestasi sing nyebabake dheweke munggah miturut minangka sampurna Jurgen Klopp pamuter Nanging, mung sawetara wong sing mikir versi Biografi Takumi Minamino sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Takumi Minamino:

Takumi Minamino lair ing dina kaping 16 Januari 1995 marang wong tuwané ing kutha Izumisano Jepang. Tanggal lairé dadi siji karo periode sing paling sedih kanggo kulawarga Takumi Minamino lan kabeh wong Jepang. Apa sampeyan ngerti?… Takumi Minamino lair rong dina sawise Gempa Agung Hanshin.

Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, gempa Hanshin dadi bencana alam sing mateni nyawa 6,434 wong saka macem-macem latar kulawarga, kanthi karusakan sepuluh triliun yen ($ 100 milyar), udakara 2.5% PDB Jepang nalika semana.

Takumi Minamino lair rong dina sawisé gempa The Great Hanshin ing Jepang. Kredit Gambar: Pinterest lan Yumeijinhensachi
Takumi Minamino lair rong dina sawise gempa The Great Hanshin ing Jepang.

Lair mung rong dina sawise bencana alam, wong tuwane seneng lan sedhih bareng. Nalika kelairan sing kedadeyan ing kahanan gempa sing sibuk, wong tuwa Takumi Minamino menehi jeneng "Takumi”Tegese; "Njajahi lan Ngasilake awake dhewe". Sajrone taun-taun awal Takumi Minamino, wong tuwane ngelingake yen kudu urip miturut jenenge. Ngomong babagan iki, dheweke nate ujar;

"Nalika aku isih cilik, wong tuwaku ngandhani aku supaya ora kelewat makna jenengku. Sing terus-terusan gawe anyar tekadku supaya sukses ing apa sing daklakoni ”.

Ngerteni kulawarga: Takumi Minamino asale keluargane saka klompok etnik Kinki Jepang sing dununge ing wilayah Kansai Jepang sing nguwasani 11% wilayah daratan bangsa kasebut.

Peta iki nerangake Asal-Usul Kulawarga Takumi Minamino lan oyot. Kredit: Discovermagazine & globalsherpa
Peta iki nerangake Asal-Usul Kulawarga Takumi Minamino lan oyot. 

Superstar Jepang asale saka latar kulawarga kelas menengah. Wong tuwa Takumi Minamino kaya umume warga ing tengah hirarki sosial Jepang, sing ora duwe pendhidhikan finansial. Dheweke gedhe bareng karo kakange jenenge Kenta Minamino.

Urip Awal karo Bal-balan: Umpama Takumi Minamino kanggo bal diwiwiti nalika isih bocah. Minangka bocah cilik (umur 1 nganti 3), dheweke latihan bareng bapak lan kakange, Kenta. Trio kasebut banjur nyepak bola kanthi semangat ing omah lan kebon kulawarga. Babagan bal-balan dadi apik banget mula bapake Minamino mikir babagan praktik sing nyumurupi dheweke Cones Pelatihan Pelatihan ing kulawarga akeh kemasan. Iki supaya para putra sinau babagan cara nggawe dribbles, NGANGGO ING KANGGO ING PROSES.

Pendhidhikan lan Karir Takumi Minamino:

Apa sampeyan ngerti?… Sedulur tuwa Takumi Minamino sing ngetrapake rute kulawarga kanggo sukses olahraga. Kenta sedulure dipimpin conto nalika gabung karo tim Coober Soccer nalika sekolah dhasar. Nduwe sedulur lanang sing pimpinan conto, Takumi Minamino dadi motivasi kanggo melu Coober Soccer nalika isih sekolah dhasar.

Nalika ing sekolah dhasar SD, Minamino (digambar ing ngisor iki) pindhah menyang Zessel Kumatori FC. Ing sekolah sepak bola, dheweke ketemu lan main bareng karo kancane Sei Muroya. Sei Muroya uga melu ing TK karo Minamino. DESTINY mengko nggawa loro kasebut nalika ketemu ing tim nasional Jepang.

Kaputusan: Ing taun 2002 umur 7 taun, Takumi untung amarga nonton Ronaldo Luis Nazario de Lima, Ronaldinho, Rivaldo lan superstar Brasil liyane ing Piala Dunia Jepang 2002 XNUMX. Turnamen kasebut nggawe bab anyar ing uripé. Iki nggawe kekarepan anyar, sing ndeleng dheweke sumpah dadi pemain bal profesional.

Takumi Minamino Childhood - Urip Karir Awal:

Kanggone nggawe pilihan ing antarane sekolah lan bal-balan, Duweke Takumi Minamimo wong tuwa setuju karo syarat supaya dheweke ora bakal kompromi pendhidhikan kasebut ing game kasebut. Sawise lulus sekolah dasar, Minano entuk diakoni karo Kokugoku Enom SMP. Nalika main bal-balan ing sekolah kasebut, dheweke nuntut klub bal-balan Cerezo Osaka sing ngundang dheweke kanggo uji coba U-15 sing dheweke ucul nganggo warna kloter. Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, dheweke nate urip kanthi apik ing klub kasebut.

Takumi Minamino wiwit nyebabake Havoc nglawan lawan manawa wiwit isih enom. Credits: Osaka Jepang
Takumi Minamino wiwit nyebabake Havoc nglawan mungsuh wiwit isih enom.

Pertandingan kompetitif pertama Takumi Minamino karo Cerezo Osaka teka nalika melu U-15 kabeh Kejuaraan Sepak Bola Pemuda Klub Jepang. Dheweke mencorong dadi pencetak gol paling dhuwur ing kompetisi kanthi 8 gol. Ing 2010, pemain bal-balan sing janjeni kasebut uga melu ing Kejuaraan U-16 Kejuaraan Asia (AFC) ing kana uga dadi pencetak gol terbanyak ing turnamen kasebut.

Takumi Minamino makili negarane ing Kejuaraan utama minangka bocah. Kredit: valor0code
Takumi Minamino makili negarane ing Kejuaraan utama nalika isih bocah.

Sawise sekolah menengah, bintang Jepang njupuk bal-balan minangka tugas full time, nilar menyang Universitas. Minamino mungkasi karir remaja nalika taun 2012 sawise main ing klub kasebut suwene 6 taun (antara taun 2007 nganti 2012).

Fakta Biografi Takumi Minamino - Cara Terkenal:

Takumi Minamino miwiti karir senior ing cathetan sing apik karo Liga Bola Sepak Profesional Jepang. Apa sampeyan ngerti?… Prestasine nggawe dheweke dadi Pemain Muda Terbaik liga ing taun sepisanan. Ora mung mandheg ing kana, Minamino uga entuk Penghargaan Olahraga Profesional Jepang.

Penghargaan kasebut mung bisa teka nalika sampeyan duwe mentor lan legenda minangka mitra dolanan. Apa sampeyan ngerti?… Minamino diajeni main bareng legendaris Diego Forlan sakwene pira taun tuwa. Loro pemain kasebut nggawe kemitraan sing nyenengake.

Takumi Minamino main bareng karo Uruguayan Legend lan Mesin Skor Gol - Diego Forlan. Kredit: ChineOrg & DailyM
Takumi Minamino main bareng karo Uruguayan Legend lan Mesin Skor Gol - Diego Forlan.

Peluang paling apik banget: Tahapan paling gedhe Takumi Minamino kanggo ditampilake nalika main Shinji Kagawa's Manchester United dianakake ing wulan Juli 2013. Apa sampeyan ngerti?… Dheweke ngetung MATLAMAT SUPER sing mbantu timnya ngalahake United (2-1). Takumi Minamino nggunakake game nglawan United kanggo ngumumake awake menyang Eropa, pembangunan sing ndeleng klub-klub gedhe njupuk dheweke. Ing ngisor iki minangka potongan video sing dienggo SUPER MATLAMAT nglawan United.

Kasile Minamino ora mandheg ing kana. Ngewangi kekalahan United diikuti karo dheweke entuk MVP ing Lomba Nuti Food Cup 2014. Antarane kabeh klub Eropa sing njaluk tandha tangane, iku FC Red Bull Salzburg yen menang. Klub nandatangani Minamino tanggal 7 Januari 2015.

Takumi Minamino Bio - Crita Mbukak kanggo Fame:

Takumi Minamino wiwit urip ing Eropa kanthi cathetan positif. Sajrone musim pisanan (2017-18), dheweke nulungi Salzburg kanggo kampanye Eropa sing paling apik. Ngerti status tombol asor karo Liga Austrian sing ora dingerteni, Takumi Minamino nggunakake Liga UEFA minangka tahap paling apik kanggo nampilake regane.

Rencana game kasebut sampurna. Kaping pisanan, dheweke nulungi tim kanggo ngalahake Borussia Dortmund, dadi penampilan pertama ing klub ing semi final UEFA Europa League. Banjur dadi pembuka mata Liga Champions UEFA musim 2019 2020 sing nyampurnakake rencana Minamino.

Minamino mbantu Salzburg duwe kampanye Eropa paling apik ing musim 2019/2020. Dheweke bebarengan karo mesin target kanca Erling Braut Haland mbuktekake awake dhewe jaran peteng utama ing kompetisi Eropa. Minamino duwe kinerja apik amarga dheweke nglawan Reds at Anfield ing kampanye liga juara 2019/2020.

Takumi Minamino dadi pahlawan kultus nglawan Liverpool ing Liga Champions. Kredit Gambar: TheAFC
Takumi Minamino dadi pahlawan kultus nglawan Liverpool ing Liga Champions.

Asuransi saka Jurgen Klopp, pemain Liverpool, lan uga para penggemar Liverpool ora dingerteni amarga dheweke langsung tiba ing sangisore Liverpool mantra sulit Minamino. Video ing ngisor iki nyatakake kenaikan meteorit kanggo prominence. Jurgen Klopp's reaksi kanggo Tampilan gaib Minamino kaya sing dituduhake ing ngisor iki pancen ora larang regane. Kredit kanggo TV Liverpool.

Kaget penggemar bal-balan utamane para pendukung Jepang lan Liverpool, Jurgen Klopp akhire menang lomba kanggo tandatangane. Nalika nganyari Bio, naluri pemain bal-balan wis nggawe gol Liga Premier pertama. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Takumi Minamino Hubungan Hubungan:

Kanthi popularitas ing kampanye Liga Juara-Juara 2019/2020 lan gabung karo Liverpool, bisa uga yakin manawa umume para penggemar Inggris kudu mikir yen Takumi Minamino duwe pacar utawa yen dheweke wis nikah.

Ora bisa disangkal kasunyatan manawa tampan dheweke ora bakal nyelehake dheweke ing dhaptar calon pacar lan calon wanita sing pengin banget senenge. Nanging, ing balik para pemain bal-balan sing sukses, ana pacar sing apik banget sing miturut akeh blogger Jepang duwe jeneng kasebut ratu. Ing ngisor iki foto langka 2014 Takumi Minamino lan pacare ratu lagi katon kabeh tresna.

Miturut gosip, hubungan Takumi Minamino karo ratu diwiwiti sawise pisah karo pacare sing jenenge 'Shiori'.

Urip Pribadi Takumi Minamino:

Ngerteni kasunyatane urip pribadi Takumi Minamino saka kegiatan bal-balan bakal mbantu sampeyan nduwe gambaran babagan kapribadian sing unik.

Takumi Minamino Life Life adoh saka bal-balan. Kredit Gambar: ananweb
Takumi Minamino Urip Pribadi adoh saka bal-balan.

Miwiti, Minamino duwe rasa humor sing apik banget. He is banget sosial lan seneng nginep wektu karo kanca lan kulawarga, utamane sing duwe kulawarga sing padha karo asale. Ing hubungan karo kanca, ting kene ora ana tampilan “raja ing alas”Status lan ego karir. Minamimo iku Rasa humor sing sehat ndadekake kolaborasi karo wong liya dadi luwih gampang. Iki minangka sebab kenapa wong Jepang tresna ing omah lan ing luar negeri.

Ngerteni Kehidupan Pribadi Takumi Minamino adoh saka bal-balan. Kredit Gambar: DesafioStyle
Ngerteni Kehidupan Pribadi Takumi Minamino adoh saka bal-balan.

Takumi Minamino Kulawarga:

Ing sesi iki, kita menehi katrangan babagan anggota kulawarga Takumi Minamino wiwit saka wong tuwane.

Luwih lengkap babagan bapak Takumi Minamino: Informasi babagan bapakne super sing nggawe dhasar kanggo karir putrane ora direkam dening media. Nanging, wis dikonfirmasi manawa bapakne Minamono umure wis 55 taun nalika nulis. Bapak sing bejo tanggung jawab kanggo ngawasi saben game sing dimainake putrane lan isih menehi dheweke menehi saran sawise game. Minangka cara njaga hubungan sing apik, loro-lorone bapak lan putra isih bisa nonton bal-balan bebarengan.

Luwih lengkap babagan Ibu Takumi Minamino: Ora akeh crita babagan ibune Takuma Minamino. Nanging, kita ngerti dheweke minangka model peran sing apik lan wong pertama sing kenal karo Minamino. Nanging, ana informasi yen ibune Takuma Minamino tanggung jawab kanggo njupuk dheweke nganggo mobil saben dheweke mungkasi latihan bal-balan.

Luwih lengkap babagan Sedulur Takumi Minamino:: Yen dideleng saka riset intensif, katon Takumi Minamino ora duwe adhine. Kita durung entuk info babagan paman utawa bulike sing layu. Nanging, dheweke duwe sedulur lanang tuwa sing jenenge Kenta lan rong sadulur liyane sing ora pati ngerti babagan dheweke.

Adhine Takumi Minamino Kanta umure luwih tuwa 3 taun, tegese umure 27 nalika nulis. Minamino menehi kritik marang adhine amarga dheweke ora kepengin minat bal-balan. Sedhih, Kenta, beda karo adhine, dheweke ora nate misuwur karo bal-balan. Dheweke mandheg game kasebut ing Maret 2010 amarga ora dingerteni.

Gaya Hidup Takumi Minamino:

miturut Olahraga Ekspres, Gajine Takumi Minamino yaiku £ 2.5m saben taun bisa dipecah dadi rega 48,000 saben minggu kanggo upah. Iki minangka tokoh kanggo Red Bull Salzburg sing pancen wis ana tambah sawise gabung karo Liverpool.

Malah sampeyan entuk akeh dhuwit iku ala banget, Takumi Manamino minangka obat penawar kanggo gaya urip sing larang. Nalika nulis, dheweke ora ngerteni yen dheweke urip kanthi gaya eksotik sing gampang ditemokake dening mobil lan omah mewah.

Fakta Gaya Hidup Takumi Minamino. Kredit Gambar: Liverpool, ExpressUK lan Gym4u
Fakta Gaya Hidup Takumi Minamino. Kredit Gambar: Liverpool, ExpressUK lan Gym4u
Minamino nduwe gaya urip sing asor, sing nggawe dheweke nyingkirake mbuwang ora rasional lan nyekeli kabutuhan praktis sing ora mbutuhake regane akeh.

Takumi Minamino Fakta Ora Biasa:

Pemegang Rekam Guinness World: Miturut blog saben wong sing apik ing Jepang, Takumi Minamino yaiku sing nduwèni rekaman Guinness wiwit jaman SMP. Apa sampeyan ngerti?… Dheweke tau nyekel rekor Guinness kanggo "Siji menit terus tutul dhuwur kanthi bal kasebut".

Piyambakipun nolak Nickname: Sawetara taun kepungkur sadurunge fame, Minamino nate ngutamakake keutamaan pribadine dhewe nalika ngatasi 'japanese Neymar'celukan. Nalika semana, dheweke ora nate nampi julukan kasebut kanthi ngaku dheweke ora cukup. Minamino tau ujar ing sawijining wawancara Red Bull Salzburg situs web;

"Aku ora pengin mbandhingake dhewe Neymar babar pisan. Apa aku kudu bisa tampil kaya dheweke, mula aku bakal trima karo julukanku ”.

Destiny nggawa kanca sing paling apik kanggo dheweke: Kaya sing wis ditulis sadurunge ing artikel iki, Takumi Minamino lan Sei Muroya minangka kanca paling apik sing ketemu nalika lagi main bal-balan ing jaman TK. Loro-lorone njupuk dalan positif sing beda-beda sajrone lakune bal-balan. Kalorone sukses lan nasib kanthi gaib ngiringan maneh, wektu iki ing Game Olimpiade Rio de Janeiro nalika makili negara kesayangan Jepang.

Takumi Minamino lan Sei Muroya minangka kanca paling apik sing main bal-balan bebarengan nalika taun TK. Credits: bal-balan jr-lan Yumeijinhensachi
Takumi Minamino lan Sei Muroya minangka kanca paling apik sing main bal-balan nalika taun TK. 

Tanpa mangu, jagad iki wis nyekseni sawetara rapat-rapat nasibe bocah kasebut ing tingkat nasional. Tuladha sing apik banget sing kita kenal yaiku antarane Gunung Mason lan Declan Rice.

Agama Takumi Minamino: Kaya umume wong Jepang, umume wong tuwa Takumi Minamino ngunggahake dheweke kanggo nggunakake Shinto utawa doktrin agama Buddha. Nanging, ora ana bukti-bukti foto praktik agama dheweke nggawe kita bisa uga bisa uga dadi Atheis.

Fakta Tato Takumi Minamino: Budaya tato misuwur banget ing jagad bal-balan saiki amarga asring digunakake kanggo nggambarake agama utawa wong sing ditresnani. Minamino nalika nulis ora ana tato. Kaya sing diamati ing ngisor iki, ora ana tinta ing sisih ndhuwur lan ngisor.

Takumi Minamino ora duwe tato. Credits: SoccerGator lan ananweb
Takumi Minamino ora duwe tatto. 

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Takumi Minamino ditambah Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, monggo dituduhake karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar