Kisah Kanak-kanak Takumi Minamino ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Takumi Minamino ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit Gambar: LiverpoolFC lan Yumeijinhensach
Kisah Kanak-kanak Takumi Minamino ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit Gambar: LiverpoolFC lan Yumeijinhensach

Paling Keri Dianyari

LB nampilake Kisah Penuh Sepak Bola Genius sing dijenengi "Neymar Jepang". Kisah Kanak-kanak Takumi Minamino Lan Fakta Biografi Untold Untold sampeyan nggawa akun lengkap babagan acara-acara penting wiwit jamane isih enom.

Gesang Awal lan Munggah Takumi Minamino
Gesang Awal lan Munggah Takumi Minamino. Kredit Gambar: Liverpool FC, RobamimiReport, Yumeijinhensach lan SkySports

Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar kulawarga, crita urip sadurunge kondhang, ningkatake crita-crita, crita, urip pribadi, bukti kulawarga, gaya urip lan fakta-fakta sing ora dikepengini.

Ya, kabeh wong ngerti babagan keahliane, kualitas sing nggawe dheweke sampurna Jurgen Klopp pamuter. Nanging, mung sawetara sing nganggep versi Biografi Takumi Minamino sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Takumi Minamino ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Takumi Minamino lair ing dina kaping 16 Januari 1995 marang wong tuwané ing kutha Izumisano Jepang. Tanggal lairé dadi siji karo periode sing paling sedih kanggo kulawarga Takumi Minamino lan kabeh wong Jepang. Ngerti pora?… Takumi Minamino lair rong dina sawise Gempa Agung Hanshin.

Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, gempa Hanshin dadi bencana alam sing nyatakake nyawa 6,434 wong saka latar kulawarga sing beda-beda, kanthi kerusakan sepuluh triliun yen ($ 100 milyar), sekitar 2.5% GDP Jepang nalika semana.

Takumi Minamino lair rong dina sawisé gempa The Great Hanshin ing Jepang
Takumi Minamino lair rong dina sawisé gempa The Great Hanshin ing Jepang. Kredit Gambar: Pinterest lan Yumeijinhensachi

Duwe lair rong dina sawise bencana alam ndadekake wong tuwane seneng lan sedhih. Nalika lair, sing kedadeyan ing kahanan sing ora pati rame, wong tuwane Takumi Minamino menehi jeneng dheweke "Takumi”Tegese; "Njajahi lan Ngasilake awake dhewe". Liwat taun-taun awal Takumi Minamino, wong tuwane ngelingake yen kudu urip miturut asmane. Ngomong babagan iki, dheweke nate ujar manawa;

"Nalika aku cilik, wong tuwa ngandhani yen ora bakal ilang artine jenengku. Sing terus nambah tekadku supaya sukses ing apa sing daklakoni ”.

Ngerteni kulawarga: Takumi Minamino duwe kulawargane asal saka klompok etnik Kinki Jepang sing ana ing wilayah Jepang Kansai sing duwe 11% wilayah dharatan bangsa.

Peta ing ndhuwur nerangake Asli Kulawarga Takumi Minamino
Peta Iki nerangake Kulawarga Takumi Minamino lan akar. Credits: nemokakemagazine & globalsherpa

Superstar Jepang padha duwe latar mburi kulawarga kelas menengah. Wong tuwane Takumi Minamino kaya umume warga ing tengah hirarki sosial Jepang, kanthi pendhidhikan finansial. Dhèwèké tuwuh bebarengan karo kakakné sing jenengé Kenta Minamino.

Urip Awal karo Bal-balan: Persamaan Takumi Minamino kanggo bal kasebut diwiwiti nalika dheweke dadi bocah. Minangka bocah cilik (umur 1 nganti 3), dheweke praktek bebarengan karo bapake lan kakunge yaiku Kenta. Trio banjur bali nyepak bola kanthi anteng ing njero omah lan kebon. Kabeh perkara bal-balan dadi apik banget, bapak Minamino mikir babagan praktik sing weruh dheweke nggawe Cones Pelatihan Pelatihan ing kulawarga akeh kemasan. Iki supaya para putra sinau babagan cara nggawe dribbles, NGANGGO ING KANGGO ING PROSES.

Kisah Kanak-kanak Takumi Minamino ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Ngerti pora?… Adhine sepuh Takumi Minamino sing nggawe rute kulawarga kanggo sukses olahraga. Sadhèrèkipun Kenta dipimpin kanthi tuladha nalika gabung ing tim Coober Soccer nalika sekolah dhasar. Duwe sedulur gedhe sing dipimpin, umpamane, Takumi Minamino motivasi kanggo melu Coober Soccer nalika isih sekolah dhasar.

Nalika ing sekolah dhasar SD, Minamino (digambar ing ngisor iki) pindhah menyang Zessel Kumatori FC. Ing sekolah sepak bola sepak, dheweke bisa main lan main ing sandhinge karo kanca sing paling apik yaiku Sei Muroya. Sei Muroya uga rawuh ing Taman Kanak-kanak karo Minamino. DESTINY mengko nggawa loro kasebut nalika ketemu ing tim nasional Jepang.

Awal Taun Takumi Minamino minangka mahasiswa karo Kumatori FC. Kredit: Yumeijinhensachi

Kaputusan: Ing taun 2002 umur 7 taun, Takumi untung amarga nonton Ronaldo Luis Nazario de Lima, Ronaldinho, Rivaldo lan superstar Brasil liyane ing Piala Dunia Jepang 2002 XNUMX. Turnamen kasebut nggawe bab anyar ing uripé. Iki nggawe kekarepan anyar, sing ndeleng dheweke sumpah dadi pemain bal profesional.

Kisah Kanak-kanak Takumi Minamino ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Kanggone nggawe pilihan ing antarane sekolah lan bal-balan, Takumi Minamimo kang wong tuwa setuju karo syarat supaya dheweke ora bakal kompromi pendhidhikan kasebut ing game kasebut. Sawise lulus sekolah dasar, Minano entuk diakoni karo Kokugoku Enom SMP. Nalika main bal-balan ing sekolah kasebut, dheweke nuntut klub bal-balan Cerezo Osaka sing ngundang dheweke kanggo uji coba U-15 sing dheweke ucul nganggo warna kloter. Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, dheweke nate urip kanthi apik ing klub kasebut.

Takumi Minamino wiwit nyebabake Havoc nglawan lawan manawa wiwit isih enom
Takumi Minamino wiwit nyebabake Havoc nglawan lawan manawa wiwit isih enom. Credits: Osaka Jepang

Game kompetitif pertama Takumi Minamino karo Cerezo Osaka teka nalika melu ing U-15 kabeh Kejuaraan Bola Sepak Bola Sepak Jepang. Dheweke cemlorot minangka juru kunci ndhuwur ing kompetisi kanthi 8 gol. Ing 2010, pemain bal-balan sing ngajanjeni uga melu Kejuaraan Asia (AFC) U-16, lan dheweke uga dadi juru kunci utama turnamen.

Takumi Minamino makili negarane ing Kejuaraan utama minangka bocah
Takumi Minamino makili negarane ing Kejuaraan utama minangka bocah. Kredit: valor0code

Sawise sekolah menengah, bintang Jepang njupuk bal-balan minangka tugas full time, nilar menyang Universitas. Minamino mungkasi karir remaja nalika taun 2012 sawise main ing klub kasebut suwene 6 taun (antara taun 2007 nganti 2012).

Kisah Kanak-kanak Takumi Minamino ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame

Takumi Minamino miwiti karir senior ing cathetan sing apik karo Liga Bola Sepak Profesional Jepang. Ngerti pora?… Kinerja kasebut ndeleng dheweke dadi Pemain Paling Anyar ing liga ing taun senior pisanan. Ora mung mandheg ing kana, Minamino uga menehi penghargaan Olahraga Profesional Jepang.

Penghargaan kasebut mung bisa teka nalika sampeyan duwe mentor lan legenda minangka mitra dolanan. Ngerti pora?… Minamino diajeni main bareng karo legendaris Diego Forlan sakwene pira taun tuwa. Loro pemain kasebut nggawe kemitraan sing nyenengake.

Takumi Minamino main ing sandhinge Uruguayan Legend and Goal Scoring Machine- Diego Forlan
Takumi Minamino main ing sandhinge Uruguayan Legend and Goal Scoring Machine- Diego Forlan. Credits: ChineOrg & DailyM

Peluang paling apik banget: Panggung paling gedhe Takumi Minamino nalika dheweke main Shinji Kagawa Manchester United dianakake ing wulan Juli 2013. Ngerti pora?… Dheweke ngetung MATLAMAT SUPER sing mbantu timnya ngalahake United (2-1). Takumi Minamino nggunakake game nglawan United kanggo ngumumake awake menyang Eropa, pembangunan sing ndeleng klub-klub gedhe njupuk dheweke. Ing ngisor iki minangka potongan video sing dienggo SUPER MATLAMAT nglawan United.

Sukses Minamino ora mandheg ing kana. Mbantu ngalahake United disusul dening dheweke entuk MVP ing Lomba Nuti Food Cup 2014. Antarane kabeh klub Eropa sing njaluk tandha tangane, iku FC Red Bull Salzburg yen menang. Klub nandatangani Minamino tanggal 7 Januari 2015.

Kisah Kanak-kanak Takumi Minamino ditambah Fakta Biografi Untold - Rise to Fame Story

Takumi Minamino wiwit urip ing Eropa kanthi cathetan positif. Sajrone musim pisanan (2017-18), dheweke nulungi Salzburg kanggo kampanye Eropa sing paling apik. Ngerti status tombol asor karo Liga Austrian sing ora dingerteni, Takumi Minamino nggunakake Liga UEFA minangka tahap paling apik kanggo nampilake regane.

Rencana game sampurna. Kaping pisanan, dheweke nulungi timnya kanggo ngalahake Borussia Dortmund, ndadékaké penampilan pertama klub ing semi-final UEFA Europa League. Banjur dadi pembuka mata Liga Juara-juara UEFA musim 2019 2020 sing ndeleng kasampurnan rencana Minamino.

Minamino mbantu Salzburg duwe kampanye Eropa paling apik ing musim 2019/2020. Dheweke bebarengan karo mesin target kanca Erling Braut Haland mbuktekake awake dhewe jaran peteng utama ing kompetisi Eropa. Minamino duwe kinerja apik amarga dheweke nglawan Reds at Anfield ing kampanye liga juara 2019/2020.

Takumi Minamino dadi pahlawan kultus nglawan Liverpool ing Liga Juara-Juara
Takumi Minamino dadi pahlawan kultus nglawan Liverpool ing Liga Juara-Juara. Kredit Gambar: TheAFC

Asuransi saka Jurgen KloppPemain Liverpool, lan uga para penggemar Liverpool ora kesusu amarga dheweke langsung ambruk mantra sulit Minamino. Video ing ngisor iki nyatakake kenaikan meteorit kanggo prominence. Jurgen Klopp reaksi kanggo Tampilan gaib Minamino kaya sing ditampilake ing ngisor iki pancen ora ana regane. Kredit kanggo TV Liverpool.

Kaget penggemar bal-balan utamane para pendukung Jepang lan Liverpool, Jurgen Klopp pungkasanipun menang balapan kanggo tandha tangane. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Kisah Kanak-kanak Takumi Minamino ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Kanthi popularitas ing kampanye Liga Juara-Juara 2019/2020 lan gabung karo Liverpool, bisa uga yakin manawa umume para penggemar Inggris kudu mikir yen Takumi Minamino duwe pacar utawa yen dheweke wis nikah.

Ora ana sing nolak kasunyatan sing katon apik banget ora bakal nempatake dheweke ing dhaptar pesenan pacar lan calon bojo wanita sing kepengin banget. Nanging, ing sangarepe pemain bal-balan sing sukses, ana pacar sing glamor sing miturut para blogger Jepang menehi jeneng kasebut ratu. Ing ngisor iki foto langka 2014 Takumi Minamino lan pacare ratu lagi katon kabeh tresna.

Ketemu pacar Takumi Minamino
Ketemu pacar Takumi Minamino. Kredit Gambar: DesafioStyle

Miturut desas-desus, hubungan Takumi Minamino karo ratu wiwit sawise dheweke putus karo pacar bekas pacar sing jenenge 'Shiori'.

Kisah Kanak-kanak Takumi Minamino ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni fakta nyata babagan Takumi Minamino sing adoh saka kegiatan bal-balan bakal nulungi sampeyan babagan kapribadian unik.

Takumi Minamino Life Life adoh saka bal-balan
Takumi Minamino Life Life adoh saka bal-balan. Kredit Gambar: ananweb

Miwiti, Minamino duwe rasa humor sing apik banget. He is banget sosial lan seneng nginep wektu karo kanca lan kulawarga, utamane sing duwe kulawarga sing padha karo asale. Ing hubungan karo kanca, ting kene ora ana tampilanraja ing alas”Status lan ego karir. Minamimo Rasa humor sing sehat ndadekake kolaborasi karo wong liya dadi luwih gampang. Iki minangka sebab kenapa wong Jepang tresna ing omah lan ing luar negeri.

Ngerteni Urip Urip Takumi Minamino adoh saka bal-balan
Ngerteni Urip Urip Takumi Minamino adoh saka bal-balan. Kredit Gambar: DesafioStyle
Kisah Kanak-kanak Takumi Minamino ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Ing sesi iki, kita nggawa sampeyan tambahan babagan anggota kulawarga Takumi Minamino sing diwiwiti saka wong tuwane.

Luwih lengkap babagan Bapak Takumi Minamino: Informasi babagan bapakne super sing ngetrapake dhasar kanggo karir anake putrane kurang didokumentasine dening media. Nanging, dikonfirmasi manawa bapak Minamono umur 55 taun nalika nulis. Bapak sing begja tanggung jawab kanggo ngawasi saben game sing dimainake putrane lan isih menehi dheweke menehi saran sawise game. Minangka cara njaga hubungan sing apik, loro-lorone bapak lan putra isih bisa nonton bal-balan bebarengan.

Luwih lengkap babagan Takumi Minamino's Mum: Ora akeh crita babagan ibu Takuma Minamino. Nanging, kita ngerti dheweke minangka panutan apik lan wong Minamino sing pisanan ngerti. Nanging, informasi ana sing ibu Takuma Minamino tanggung jawab kanggo njupuk mobil dheweke saben-saben mungkasi praktik bal-balan.

Luwih lengkap babagan dulur-dulur Takumi Minamino:: Ditilik saka riset intensif sing digawe, katon Takumi Minamino ora duwe sedulur. Kita durung entuk info babagan paman utawa lik dheweke. Nanging, dheweke duwe sedulur tuwa sing jenenge Kenta lan loro sedulur liyane sing kurang ngerti babagan dheweke.

Sedulur Takumi Minamino Kanta umur 3 taun luwih tuwa, tegese dheweke umure 27 taun nalika nulis. Minamino menehi kapercayan karo sedulure amarga nggawe dheweke ora nate kelangan minat bal-balan. Sedhih, Kenta, ora kaya seduluré sing ora nate misuwur nalika main bal-balan. Dheweke metu game kasebut ing Maret 2010 amarga ora ana sebab.

Kisah Kanak-kanak Takumi Minamino ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

miturut Olahraga Ekspres, Gaji Takumi Minamino regane £ 2.5m saben taun bisa dikalahake dadi gaji 48,000 saben minggu kanggo upah. Iki minangka tokoh dheweke kanggo Red Bull Salzburg sing wis ana tambah sawise gabung karo Liverpool.

Malah sampeyan golek dhuwit akeh yaiku piala, sing dibutuhake, Takumi Manamino minangka obat sing nyenengake kanggo gaya urip sing larang. Ing wektu nulis, dheweke ora ndeleng awake dhewe urip gaya endah sing gampang digatekake dening mobil lan omah gedhung lan liya-liyane.

Fakta Gaya Hidup Takumi Minamino
Fakta Gaya Hidup Takumi Minamino. Kredit Gambar: Liverpool, ExpressUK lan Gym4u
Minamino nduwe gaya urip sing asor, sing nggawe dheweke nyingkirake mbuwang ora rasional lan nyekeli kabutuhan praktis sing ora mbutuhake regane akeh.
Kisah Kanak-kanak Takumi Minamino ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Pemegang Rekam Guinness World: Miturut blog saben wong Jepang sing apik, Takumi Minamino yaiku sing nduwèni rekaman Guinness wiwit jaman SMP. Ngerti pora?… Dheweke tau nyekel rekor Guinness kanggo "Siji menit terus tutul dhuwur kanthi bal kasebut".

Piyambakipun nolak Nickname: Sawetara taun kepungkur sadurunge fame, Minamino nate ngutamakake keutamaan pribadine dhewe nalika ngatasi 'japanese Neymar'julukan. Nalika semana, dheweke ora nate nampi julukan sing nyatakake dheweke ora apik. Minamino tau ucapake ing wawancara menyang Red Bull Salzburg situs web;

"Aku ora pengin mbandhingake dhewe Neymar sakabehe. Apa aku nate bisa ngatur apa-apa kanthi apik, mula aku bakal seneng njulukan jenengku ".

Destiny nggawa kanca sing paling apik kanggo dheweke: Kaya sing wis ditulis sadurunge ing artikel iki, Takumi Minamino lan Sei Muroya minangka kanca paling apik sing ketemu nalika lagi main bal-balan ing jaman TK. Loro-lorone njupuk dalan positif sing beda-beda sajrone lakune bal-balan. Kalorone sukses lan nasib kanthi gaib ngiringan maneh, wektu iki ing Game Olimpiade Rio de Janeiro nalika makili negara kesayangan Jepang.

Takumi Minamino lan Sei Muroya minangka kanca paling apik sing main bal-balan bebarengan nalika taun TK
Takumi Minamino lan Sei Muroya minangka kanca paling apik sing main bal-balan bebarengan nalika taun TK. Credits: bal-balan jr-lan Yumeijinhensachi

Tanpa mangu, jagad iki wis nyekseni sawetara rapat-rapat nasibe bocah kasebut ing tingkat nasional. Tuladha sing apik banget sing kita kenal yaiku antarane Gunung Mason lan Declan Rice.

Agama Takumi Minamino: Kaya wong Jepang, umume wong tuwa Takumi Minamino ngangkat dheweke supaya bisa ngadopsi Shinto utawa doktrin agama Buddha. Nanging, ora ana bukti-bukti foto praktik agama dheweke nggawe kita bisa uga bisa uga dadi Atheis.

Fakta Tato Takumi Minamino: Budaya tato misuwur ing jagad bal-balan saiki amarga asring digunakake kanggo nggambarake agama utawa wong sing disenengi. Minamino ing wektu nulis iki ora nganggo tato. Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, ora ana inks ing awak ndhuwur lan ngisor.

Takumi Minamino ora duwe tato
Takumi Minamino ora duwe tato. Credits: SoccerGator lan ananweb

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Takumi Minamino ditambah Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene