Kisah Kanak-kanak Samuel Chukwueze ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Samuel Chukwueze ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit Gambar: ScoreNigeria lan Twitter
Kisah Kanak-kanak Samuel Chukwueze ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit Gambar: ScoreNigeria lan Twitter

Paling Keri Dianyari

LB nampilake crita babagan juru main bal-balan sing diarani "SAMU". Iki jangkoan lengkap babagan Samuel Chukwueze Childhood Crita, Biografi, Fakta Kulawarga, Para Ibu bapa, Urip Awal lan acara-acara liyane sing misuwur wiwit saiki dheweke dadi NOBODY marang nalika dheweke dadi Gangbang.

Gesang Awal lan Rising Samuel Chukwueze
Gesang Awal lan Rising Samuel Chukwueze. Twitter, Gol, Gistmania lan Autojosh.

Ya, kabeh wong ngerti babagan dribbling lan tekad langsung. Nanging, mung sawetara sing nganggep versi Biografi Samuel Chukwueze sing cukup menarik. Saiki, tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Samuel Chukwueze ditambah Fakta Biografi Untold - Latar Kulawarga lan Urip Awal
Miwiti, Samuel Chimerenka Chukwueze lair ing tanggal 22 Mei 1999, ing kutha Umuahia, Negara Abia, Nigeria. Dheweke yaiku anak telu saka putrane sing wis lair saka bapak lan bapake sing wis misuwur.
Ketemu salah sawijining wong tuwa Samuel Chukwueze
Ketemu salah sawijining wong tuwa Samuel Chukwueze. Kredit Gambar: TheSun.
Asli nasional Nigerbo Igbo karo asal-usul kulawarga Afrika Kulon dibesarkan ing latar mburi kulawarga kelas menengah ing papan kelairan ing kutha Umuahia ing ngendi dheweke tuwuh bebarengan karo adhine lan adhine.
Young Samuel Chukwueze digedhekake ing kutha Umuahia ing Nigeria.
Young Samuel Chukwueze digedhekake ing kutha Umuahia ing Nigeria. Kredit Gambar: WorldAtlas lan Twitter.
Tanduran Umuahia, bocah enom Chukwueze isih umur 5 taun nalika dheweke seneng karo bal-balan kanthi nonton Idolé isih cilik Jay-Jay Okocha muter lan nampilake katrampilan stellar ing pertandhingan televisi. Nalika Chukwueze ana, dheweke khayal babagan main bebarengan karo brahala lan bal-balan liyane ing mangsa ngarep.
Kisah Kanak-kanak Samuel Chukwueze ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup
Nalika taun-taun kepungkur, Chukwueze dadi akeh nandur modal kanggo muter bal-balan saben dina, kegiatan sing dheweke nyoba dicampur kanthi sinau ing College College Umuahia lan Sekolah Menengah Evangel. Pamuter bal-balan enom sing kepengin banget taun-taun mengko ngakoni manawa dheweke ora sengaja ngaturake panaliten babagan misbyah ing bal-balan. Miturut dheweke:
"Aku dadi murid sing apik, nanging tresnani bal-balan pungkasane dadi fokus nalika minat sinau sinau mboko sithik."
Pangembangan kasebut ora pas karo wong tuwa lan pamane Chukwueze sing nindakake kabeh supaya dheweke fokus sinau. Nyatane, dheweke nuli ngobong boots Chukwueze'S lan kit latihan kanggo mulih menyang omah apa sing serius nanging bocah enom kasebut wis ora bisa dipercaya bal-balan.
Kobong boots Chukuweze ora cukup kanggo nyegah dheweke main bal-balan.
Boots Chukuweze sing ora ngobong ora cedhak supaya bisa main bal-balan. Credits Gambar: Youtube lan Twitter.
Kisah Kanak-kanak Samuel Chukwueze ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal
Preduli saka wong tuwa Chukwueze ora ndhukung dhukungan bal-balan dheweke, bocah kasebut kepengin main ing akademisi sing dikira bisa cepet nyinaoni impen dheweke dadi pemain bal profesional. Ngomong babagan akademi, Chukwueze pisanan miwiti tim Future Hope U-8 & U-10 dawa sadurunge dheweke dadi siswa sekolah tinggi.
Produsen bal-balan sing nuli sepur enggal karo Akademi Generasi Anyar mengko melu Diamond Football Academy taun 2012 lan dibentuk dadi pemain sayap kompetitif. Nalika ing Universitas Akademi, Chukwueze dadi salah sawijining skuad sing dadi turnamen Piala Iber Cup ing 2013 sing menang karo Chukwueze dadi juru kunci gol paling lomba.
Turnamen Piala Iber Piala Dunia 2013 menang dening skuad Diamond Academy kanthi Chukueze muncul minangka penjaring gol paling dhuwur.
Turnamen Piala Iber Piala Dunia 2013 menang dening skuad Diamond Academy kanthi Chukueze muncul minangka penjaring gol paling dhuwur. Kredit Gambar: Twitter lan Gol.
Kisah Kanak-kanak Samuel Chukwueze ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan Kanggo Fame Story
Rong taun sabanjure, Chukwueze nggayuh kekarepan karier nalika entuk papan ing skuad Nigeria sing menang Piala Dunia FIFA U2015 ing Chili, acara sing uga nampilake para muda kaya Trent Alexander-Arnold, Eder Militao lan Kristen Pulis. Sasampunipun heroik piala jagadipun, Chukwueze wiwit narik kawigatosan saka pirang-pirang tim Eropa.
Chukwueze 16 taun minangka bagean saka skuad Nigeria sing menang Piala Dunia FIFA U2015 ing Chili
Chukwueze 16 taun minangka bagean saka skuad Nigeria sing menang Piala Dunia FIFA U2015 ing Chili. Kredit Gambar: Twitter.
Dheweke ngunjungi seneng Salzburg, PSG, Porto, nalika Arsenal banget nyedhot dheweke menyang sistem pemuda. Nanging, nom-noman kasebut setuju karo Villarreal sing menehi hasil luwih apik kanggo dheweke lan akademi bal-balan Diamond. Sasampunipun dugi ing Villarreal, Chukwueze ngenteni pirang-pirang wulan kanthi alangan basa lan nate digunakake kanggo panganan Spanyol nanging ora nate nate nduwe tantangan kanggo ngganggu dheweke saka regu Juvenil A klub Villarreal.
"Aku ora ngerti apa sing dienggo nalika wis teka, ing Villarreal. Daging ... Duwe getih ing endi-endi! Aku rumangsa ngerti Spanyol sadurunge bisa ngimpi ngomong. "
Ngelingi Chukwueze nalika wiwitane ing Villarreal.
Kisah Kanak-kanak Samuel Chukwueze ditambah Fakta Biografi Untold - Rise To Fame Story
Ora suwe Chukwueze nggawe debut senior kanggo Villarreal ing wulan April 2018, dheweke tampil ing pertandhingan tim pertama klub ing wulan September taun sing padha lan terus netepake dheweke dadi dribbler sing apik banget kanthi finansial apik, mula dheweke dadi kaya legenda bal-balan Arjen Robben.
Samuel Chukwueze misuwur amarga dribbling lan tekad langsung.
Samuel Chukwueze misuwur amarga dribbling lan tekad langsung. Kredit Gambar: Detak jantung.
Chukwueze pungkasane ngrampungake terobosan setaun mengko nalika dadi bagean saka skuad Nigeria sing menang perunggu ing Piala Afrika Nasional 2019. UEFA uga kadhaptar minangka salah sawijining 50 nom-noman sing bisa ditonton ing donya bal-balan ing taun sing padha. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.
Kisah Kanak-kanak Samuel Chukwueze ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Kehabisan Hubungan
Ngalih ing urip katresnan Samuel Chukwueze, pemain sayap kasebut bisa dadi siji nalika nulis bio iki. Iki utamane amarga dheweke durung ditemoni karo kaendahan Spanyol utawa Nigeria sing bisa dianggep pacare.
Samuel Chukwueze sing enom lan sukses bisa dadi siji nalika nulis biografi iki.
Samuel Chukwueze sing enom lan sukses bisa dadi siji nalika nulis biografi iki. Kredit Gambar: LB lan Autojosh.
Alasan kenapa Chukwueze ora duwe pacar sing ora dingerteni yen ora ana hubungane karo kasunyatane yen wis sawetara wulan ngalami main bal-balan ing ndhuwur. Minangka kasebut, dheweke nandur akeh wektu lan usaha kanggo nggayuh karir sing luwih gedhe.
Kisah Kanak-kanak Samuel Chukwueze ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Keluarga
Kulawarga ora mung penting kanggo Chukwueze, iku kabeh winger. Kita ngandhani katrangan bab kulawargane Chukwueze uga njelaske cathetan bab keturunan dheweke.
Babagan bapak lan ibu Samuel Chukwueze: Wong tuwa Chukwueze ora dikenal kanthi jenenge nalika nulis bio iki nalika ora akeh dingerteni babagan akar kulawarga masing-masing. Nanging, pemain sayap kasebut sadurunge nyatakake yen bapake minangka menteri Gusti Allah nalika ibune dadi perawat wiwit umure. Loro wong tuwa ing awal nglawan usaha bal-balan Chukwueze, nanging ora duwe pilihan tinimbang menehi berkah sadurunge dheweke lunga menyang Portugal kanggo turnamen Piala Iber Cup 2013.
Ibu lan putrane sing nomer siji ing foto anget sing ngomong babagan kekasih sing ditresnani.
Ibu lan putrane sing nomer siji ing foto anget sing ngomong babagan kekasih sing ditresnani. Kredit Gambar: TheSun.
Babagan sadulur Samuel Chukwueze lan sedulur: Chukwueze minangka nomer telu saka bocah sing lair dadi wong tuwane. Dheweke duwe adhi lan sedulur lanang sing ora dikenal nalika ditulis. Ana uga cathetan leluhur, utamane kanggo simbah nenek moyange uga bapak lan nenek. Kajaba iku, seduluré lan seduluré Chukwueze ora dingerteni nalika sedulur lan seduluré isih durung bisa dingerteni nalika nulis.
Kisah Kanak-kanak Samuel Chukwueze ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Pribadi Pribadi
Ora adoh saka Chukwueze ing papan kanggo para pembela sing nggegirisi, dheweke duwe kepribadian sing luar biasa kaya-kaya sing nggambarake dheweke minangka wong sing mudhun menyang bumi, sregep, positif lan gampang. Ditambah ing persona Chukwueze yaiku dheweke kepengin ora ngumumake babagan urip pribadi lan pribadi.
Winger sing dipandu dening tandha Aries Zodiac melu ing sawetara kegiatan sing dadi minat lan hobby. Kagiyatan kasebut kalebu dolanan video, ngrungokake musik uga nglampahi wektu apik karo kulawarga lan kanca-kancane.
Musik minangka panganan kanggo jiwa Chukwueze. Dheweke digambarke ing kene seneng musik nalika numpak prau
Musik minangka panganan kanggo jiwa Chukwueze. Dheweke digambarke ing kene seneng musik nalika numpak prau. Kredit Gambar: Gistmania.
Kisah Kanak-kanak Samuel Chukwueze ditambah Fakta Biografi Untold - Gaya urip
Babagan carane Samuel Chukwueze nggawe lan mbuwang dhuwit, regane net ditinjau ing wektu nulis nanging dheweke duwe nilai pasar $ 30 yuta lan entuk akeh upah lan upah kanggo muter ing tim pertama Villarreal.
Kayane, winger kasebut nduweni gaya urip sing mewah kaya sing ditampilake kanthi cara sing mbuwang. Sanajan regane apartemen utawa omah sing dienggoni Chukwueze durung dingerteni, koleksi mobil dheweke dadi kulo ing Mazda MX-5 Miata Convertible eksotis, sing digunakake kanggo nemokake tlatah ing Spanyol.
Samuel Chukwueze posing nembak ing mobil Mazda MX-5 Miata Convertible.
Samuel Chukwueze posing nembak ing mobil Mazda MX-5 Miata Convertible. Kredit Gambar: Autojosh.
Kisah Kanak-kanak Samuel Chukwueze ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold
Kanggo mungkasi crita lan biografi Samuel Chukwueze, ing ngisor iki ana bukti sing luwih terkenal utawa Untold babagan ahli winger.
Agama: Samuel Chukwueze lair dadi kulawarga Kristen lan ngangkat hubungan karo agama Kristen. Sanajan ora religius sajrone wawancara, dheweke dipercaya ora dadi Kristen sing ora fanatik.
Tato: Winger - kanthi dhuwur 5 kaki, 8 inci - ora duwe seni awak ing wektu nulis biografi iki. Nanging, ora ana sing nolak kemungkinan dheweke bisa nandhang tato nalika dheweke netepake dheweke dadi pemain bal-balan paling apik ing donya.
Foto potret yen Samuel Chukwueze durung duwe tato.
Foto potret yen Samuel Chukwueze durung duwe tato. Kredit Gambar: Gistmania.
Udud lan ngombe: Wong tuwane Samuel Chukwueze menehi dhuwure saka tumindak ngombe lan ngrokok. Dheweke ora tau nangkep ngombe utawa ngrokok ing kamera. Ngelingi saka ngendi dheweke teka, manawa manawa winger ora bakal tumindak tumindak mbebayani sing bisa ngrusak karier.

Mriksa: Maturnuwun nggo maca kita Samuel Chukwueze Cerita Kanak-kanak Plus Fakta Biografi Untold. ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene