Kisah Kanak-kanak Raphael Guerreiro ditambah Fakta Biografi Untold

Paling Keri Dianyari

Fakta Biografi Raphael Guerreiro kita nampilake jangkoan lengkap babagan Crita Bocah-bocah, Awal Urip, Wong Tuwa, Kulawarga, Kulawarga, Anak-anak, Life Pribadi lan Gaya Urip. Cukup, sawijining analisa lengkap babagan Life Life, wiwit wiwitan mula nalika dheweke misuwur.

Crita Biografi Raphael Guerreiro- Saka jaman kanak-kanak nganti nalika dikenal. 📷: LeParisien lan Picuki

Ya, sampeyan lan aku ngerti Bal-balan, sing diarani "Baterai”Kalebu ing Punggung Kiri Paling apik ing Sepak Bola Dunia. Nanging, kita ngerti yen sampeyan wis ora maca salinan lengkap Biografi Raphael Guerreiro, sing wis disiapake lan cukup nyengsemaken. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Crita Bocah Raphael Guerreiro:

Kanggo wiwitan, jeneng lengkapé yaiku Raphaël Adelino José Guerreiro. Pemain Bola Sepak Portugis lair tanggal 22 Desember 1993 marang bapakne, (buruh pabrik), lan ibune, (ibu rumah tangga), ing Le Blanc-Mesnil, sawijining komune sing ana ing pinggiran kidul wetan Paris, Prancis.

Yen ngono sampeyan ora ngerti, Moussa Sissoko enggo bareng papan lair sing padha karo pemain kiwa. Miturut media Prancis, Raphael Guerreiro lair dadi kulawarga 5, sing kalebu sepuh lan telu sedulur. Dheweke iku bocah enom saka sedulure.

Amarga jenenge "Raphael," sampeyan bakal setuju yen Guerreiro lair dadi Kulawarga Kristen. Kajaba iku, jeneng asale saka basa Ibrani, tegese "Gusti Allah nambani." Pungkasan, nanging uga minangka salah sawijine Archangels sing tanggung jawab kanggo marasake awakmu.

Latar mburi Kulawarga Raphael Guerreiro:

Pertama lan paling penting, kiwa kiwa, kaya kanca sing bosen karo Portugis Ricardo Pereira lan Diogo Jota, durung lair menyang omah sing sugih. Tuwane Raphaël Guerreiro ora dadi jinis sing ora bisa mbayar dolanan sing paling larang, sampeyan ora bakal mikir njupuk bal-balan.

Kaya sing wis diungkapake sadurunge, duwe bapak sing dadi pekerja pabrik lan ibu sing dadi ibu rumah tangga tegese saka latar kulawarga kulawarga kelas menengah. Banjur, kanggo nyilikake biaya sewa, kulawarga Raphael Guerreiro kudu manggon ing Le Blanc-Mesnil, sub-urbs Prancis sing 32 menit drive menyang pusat kutha Paris.

Keluarga Raphael Guerreiro mung 32 menit drive saka Paris City Center. 📷: Peta Google.

Asal Kulawarga Raphael Guerreiro:

Ing istilah sing paling gampang, Pamain Bola Bal-balan minangka gegayuhane keturunan, yaiku setengah Portugis lan setengah Prancis. Apa sampeyan ngerti? ... Raphaël Guerreiro lair saka ibu Prancis lan bapak Portugis. Kiwa kiwa, sing sanajan duwe asal ibu saka Prancis, saiki wis suwe nampa akar Kulawarga Portugis.

Gesang Awal Raphael Guerreiro - Kepiye Bola Sepak:

Kanggo saben bocah sing pengin dadi pemain bal-balan profesional, siji bab universal. Ora liya, ora cocog karo Idol. Apa sampeyan ngerti? ... Muda Raphael Guerreiro, nalika isih cilik, dadi penggemar bekas penyerang Portugis, Pauleta.

Raphael Guerreiro nalika isih enom njupuk inspirasi saka penyerang Portugis, Pauleta. 📷: PortuguseseAJ lan Bernews

Ana gambar gambar Pauleta ing tembok ing omah wong tuwa

Guerreiro nate ujar L'Equipe- koran saben dinane Prancis. Dheweke terus;

Aku sinau akeh saka intelijen striker Portugis, Pauleta. Dheweke yaiku wong sing main game ing sirahe lan ora mung karo sikil.

Pauleta, pemain Ligue 1 kaping loro ing taun kasebut duwe kesan paling gedhe marang dheweke nalika isih enom. Kanggo Guerreiro enom, kiper prolitik ora mung minangka Katrangan Ligue 1, nanging pemain sing nggawe dheweke tresna ora mung bal-balan Portugis nanging Portugal asale.

Katresnan sing penting banget kanggo bal-balan ndeleng Guerreiro, ing taun 1999, ndhaptar karo tim lokal sing diarani Blanc-Mesnil, sing kurang sawetara meter saka omah omahe. Sawise limang taun main bal-balan pemuda amatir, para pemuda mengko nate wektu sing pas kanggo miwiti karir pemuda sing tepat.

Biografi Raphael Guerreiro - Urip Karir Awal:

Elinga yen turnamen EURO 2004? ... Ya, iku motivasi gedhe kanggo para pemuda amarga kompetisi ndeleng woro-woro brahala paling anyar, sing dadi salah sawijining Pemain Paling hebat ing Portugal- C Ronaldo. Sawise EURO 2004, para pemuda dadi kepengin teka ing uji coba ing akademisi Prancis sing cedhak.

Kanthi bungah saka kulawarga, tekad Raphael Guerreiro wiwit mbayar amarga bocah cilik kasebut disebut Akademi élitik Prancis, INF Clairefontaine. Akademi kasebut, sing diawasi Federasi Bola Sepak Prancis ora dadi bocah.

Ing awal, INF Clairefontaine meksa Guerreiro sinau babagan muter kanthi cepet, lagu sing ora bisa mbantu dheweke nganti saiki. Ora lali, kadewasan sing luwih enom, teknik lan kemampuan tendhangan bebas ndeleng pelatih pemuda kasebut ndadekake dheweke dadi kapten.

Crita Urip Raphael Guerreiro- Delengen dina-dina Karir Awal. 📷: LeParisien.

Ngomong babagan kepiye dheweke minangka pemain muda, salah sawijining kancane biyen ujar;

Dheweke dadi pemain sing paling nemtokake ing tim kasebut, ngeyelake Ivan Tankeo, mantan kanca ing 13 taun. Kaya CR7, dheweke nembak kabeh tendhangan kanthi sukses.

Para Ibu Raphael Guerreiro nindakake supaya bisa narik kawigaten:

Mbalik ing jaman saiki, mung jam setengah jam kanggo ibu lan bapake ngunjungi dheweke ing akademi pemuda - Clairefontaine, ing kana main bal-balan. Raphael Guerreiro ora negesake, manawa memori sing paling apik yaiku ing jaman biyen wong tuwane narik kawigaten Sandwich Chorizo, hadiah sing teka saben dheweke nambah kinerja sing apik banget.

Nampa roti lapis kasebut dianggep minangka 'Little Little Sin', miturut outlet warta Prancis. Nalika bocah enom mangan, dheweke mesthi eling karo nawarake kanca sakedhik. Ing kasunyatan, dheweke katon akeh sing loman, loro lan ing lapangan.

Biografi Raphael Guerreiro - Dalan kanggo Fame Crita:

Sawise teka ing akademi Clairefontaine sing misuwur ing Prancis, yaiku bintang sing mundhak, ing umur 14 taun mutusake pindhah adoh, udakara 253.3 km adoh saka omah kulawargane kanggo main karo Stade Malherbe Caen. Ing akademi kasebut, bocah lanang tuwa wis lulus sekolah enom kanggo bal-balan senior kanthi warna terbang.

Sawise sukses lulus saka Caen, Raphael Guerreiro, kaya kanca-kancane wiwit muter kanggo tim cadangan Caen. Nalika ana ing kana, dheweke mundhak ndhuwur kanca sing dadi kanca, yaiku prestasi sing langsung diangkat menyang tim senior klub kasebut. Malah ing tim senior, sahamnya terus munggah. Sing enom, sing mesthi njupuk inspirasi saka C Ronaldo ndeleng awake entuk reputasi kanggo nyetak tendhangan gratis sing indah.

Thanks kanggo kepinteran kasebut, FC Lorient, uga pelatih Portugal U21 njupuk kabar lan teka nyerang klub bal-balan Caen kanthi jeneng entuk gelar. Ing FC Lorient, Raphael Guerreiro dadi juru ngluwari. Apa sampeyan ngerti? ... peran dheweke kanggo nylametake FC Lorient saka relegasi nyebabake impen sing paling gedhe. Kanthi nggumunake, lintang sing saya gedhe entuk panggilan Portugis kanggo main ing EURO 2016.

Biografi Raphael Guerreiro- Munggah Crita Fame:

Marang kabeh rintangan kasebut, Portugis ngetrapake impen alit nalika dadi bagean integral saka partai nasional dheweke sing ngremehake ati Prancis ing EURO 2016. Fans ngapresiasi Raphael Guerreiro kanthi julukan - 'The Baterei'- kabeh matur nuwun amarga akeh tenaga ing energi. pitch, sajrone turnamen kasebut.

Sawise munggah ing acara kasebut ing EURO 2016, juru main paling utama wiwit narik kawigaten akeh klub top Europan. Ing antarane yaiku Thomas Tuchel's Borussia Dortmund sing dilaporake mbuwang FC Lorient nang endi wae ing wilayah € 12m kanggo layanan.

Kaya nalika nulis Biografi Raphael Guerreiro, Pemain Bola Balap, kanthi tanpa mangu, ngrebut saben kesempatan sing diwenehake marang dheweke ing tataran klub lan nasional.

Cantik Free-tendangan, antara kekuwatane, wis dadi gaman kunci ing armory Raphael Guerreiro pirang-pirang taun kepungkur. Ora krasa manawa dheweke diwenehi label minangka salah sawijining Mburi Kiri saka turunane. Sing liyane, kaya sing dakkandhakake, saiki wis dadi sejarah.

Garwa lan Bocah Raphael Guerreiro:

Ana sing kandha manawa ing saben wong sing sukses, ana wong wadon. Ing kasus iki, ing mburi pemain sukses kaya Raphaël Guerreiro, ana pacar sing banjur dadi garwane sing glamor. Dheweke ora beda karo wanita blonde sing lunga nganggo jeneng Marrion.

Ketemu Garwane Raphael Guerreiro, Marrion. Dheweke dadi wanita ing mburi sukses nganti saiki.

Saka sumber media sosial, katon garwane Raphael Guerreiro, Marrion miwiti dadi pacar sadurunge dadi bojone kadang sekitar tahun 2016. Kajaba iku, kemungkinan kekarepan loro kasebut duwe kawinan pribadi karo kulawarga sing cedhak lan mung kanca sing padha melu. Kekawinane pancen diberkahi.

Ketemu Garwane lan Putrane Raphael Guerreiro ing tujuan sing cedhak karo banyu.

Kaloro kekasih kasebut dadi wong tuwa saka putrane sing kapisan, Sacha, sing lair wiwit akhir taun 2014. Uga, udakara dina kaping 18 Agustus 2016, Raphael Guerreiro lan garwane nampani bocah wadon 'Ana' menyang rumah tangga.

Kaya sing wis dingerteni, pemenang EURO Portugis luwih milih supaya kulawarga kasebut dadi pribadi. Contone, dheweke njamin kabeh wajah anak-anake, wong tuwa, adhine (kajaba bojone) dijaga. Ing bagean sakteruse, kita bakal menehi pitutur marang kowe pancen bapakne.

Kita wis ngonfirmasi kasunyatan manawa ing taun 2020, garwane Raphael Guerreiro wis duwe anak loro.

Hubungan karo Anak:

Nalika menehi kritik saka crita babagan karir awal, katon wong tuwa Raphael Guerreiro mesthi golek cara. Mbalik maneh dina, dheweke nawakake suap nggunakake Sandwich Chorizo ​​sing paling disenengi. Saiki pemain bal-balan mbaleni kanggo anake, kanthi cara dhewe.

Saiki, kulawarga Raphael Guerreiro butuh pemain bal-balan generasi liyane, lan iki mung bisa dibutake anake. Minangka bapak modern, lintang BVB saiki duwe kewajiban. Strategi pisanan yaiku kanggo nggawe ikatan bapak putrane. Cara sing cocog kanggo nggayuh yaiku nglampahi wektu ing Disney Land. Sopo ngerti! Katresnan bocah cilik marang bapake bisa uga weruh dheweke ngasilake sih kanthi ngakoni bal-balan minangka nasibe.

Hubungan Rama-Anak penting kanggo masa depan.

Raphael Guerreiro Life Life:

Ngerteni apa sing ditindakake bal-balan ing bal-balan bakal mbantu sampeyan njupuk gambaran luwih apik babagan pribadine. Kapisan lan paling penting, Raphael Guerreiro yaiku wong sing duwe, sawijining kamardikan utama utawa kanthi prasaja; dheweke luwih akeh introvert.

Ora adoh saka kegiatan bal-balan, lintang BVB bisa ditemokake ing omah ing ndhuwur hobi favorit. Prakiraan apa? ... Iki dadi kebiasaan kanggo nonton Seri TV. Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, Raphael Guerreiro yaiku penggemar Netflix gedhe, sing bisa nyetel media-media sadina-dina. Minangka bukti, iki minangka conto dheweke nonton seri TV Netflix "Narcos."

Raphael Guerreiro Life Life- Pemain Bola Sepak seneng nduwe wektu sepi nonton Netflix Series nalika ora main bal-balan.

Luwih saka urip pribadi, yen Pemain Bola bal-balan ora disesuaikan karo Netflix, dheweke luwih seneng nglampahi wektu main game video bebarengan karo putrane. Deleng ing ngisor iki, bisa ditemokake gampang kanggo miwiti anake menyang hobi dolanan.

Urip Kulawarga PlayStation nyata. Melu anake rong taun mbuktekake.

Gaya Urip Raphael Guerreiro:

Ing bagean iki, kita bakal ngandhani kepiye cara Bal-balan ndeleng dhuwit, regane net lan kepiye ngentekake gajine. Kawitan lan paling penting, wong tuwa Raphael Guerreiro menehi latihan kanggo omah sing apik babagan carane njaga keseimbangan sing sehat ing antarane mbuwang lan ngirit dhuwit.

Kanggo umume, pemenang EURO 2016 ora percaya kanthi umum nuduhake gaya urip sing endah - sing gampang ditemokake dening segelintir mobil sing gedhene, omah gedhong / omah liyane lan saliyane regane saiki 8 yuta Yuta lan 2020 regane pasar luwih akeh. saka 25 Yuta Euros isih ngganggu. Raphael Guerreiro sapisan ngucapake babagan kasugihan- ing tembunge;

Nalika ninggalake klub lawas Caen menyang Lorient, aku ora percaya yen aku regane € 3m. Iku akeh dhuwit kanggo kula, utamane ngerti yen aku bakal metu saka Ligue 2. ” Wong tuwaku malah luwih kaget tinimbang aku.

Minangka janji kanggo awakku dhewe, aku ngupayakake yen kudu mbayar kanthi biaya lan mbuktekake regane. Banjur, ana sawetara wektu aku matur marang aku: 'Apa ana neraka?' nduwe regane jaring gedhe malah bisa nggawe rasa percaya dhiri.

Kulawarga Raphael Guerreiro:

Ing pengalaman kita nulis crita biografi bal-balan, kita wis ngerti manawa para pemain sing duwe kulawarga sing cedhak wis dikenal kanthi kuat. Ing bagean iki, kita bakal menehi sampeyan bukti luwih akeh babagan wong tuwa Raphael Guerreiro uga hubungane karo anggota kulawarga.

Babagan Rama Raphael Guerreiro:

Pertama lan paling penting, bapake dadi pemain bal-balan amatir karo Blanc-Mesnil, klub ing ngendi putrane wiwit karir nonoman. Ora berkat karir bal-balan sing gagal, bapak Raphael Guerreiro banjur nerusake kerja ing pabrik cedhak Paris.

Apa sampeyan ngerti? ... bapak sing bangga yen pengin puterane dadi penyerang nanging ngrampungake pelatih Blanc-Mesnil sing negesake Guerreiro kudu tetep ing sisih kiwa-tengah utawa posisi kiwa. Sawise nolak, manajemen klub kasebut wedi yen bapake bakal narik anake metu saka klub. Untunge kanggo dheweke, ora kedadeyan.

Babagan Ibu Raphael Guerreiro:

Pertama lan paling penting, ibu sing gedhe yaiku wong otak sing ana ide sing tuku Sandwich Chorizo ​​minangka cara kanggo narik kawigaten putrane saben-saben dheweke nindakake kanthi apik ing lapangan.

Ngendhani, ibu Raphael Guerreiro uga banget nglindhungi. Dheweke nate ngeyel Blanc-Mesnil (akademi muda) kanggo nglindhungi putrane amarga dheweke luwih 10 cm luwih cendhek tinimbang umur lan tim liyane. Tujuane yaiku Raphael singkat supaya ora bisa bersaing secara fisik karo kanca-kancane utamane sawise latihan.

Babagan Saudara Raphael Guerreiro:

Portugis asal saka kulawarga bocah lanang. Ing omahe, mung siji wadon sing dadi ibune. Antarane sedulur loro Raphael Guerreiro, katon anak mbarep, Emanuel luwih dikenal tinimbang sedulur liyane. Apa sampeyan bisa nggambarake sadulur gedhe Emanuel saka foto ing ngisor iki?

Ketemu Saudara Raphael Guerreiro, Emanuel Guerreiro. Dheweke dadi posisi kaping pindho saka peran kiwa.

Raphael Guerreiro Untold Fakta:

Ing bagean kesimpulan Crita Bocah-bocah lan nulis Biografi iki, kita bakal nuduhake sampeyan sawetara bebener sing durung nate dingerteni babagan 'Baterai.'

Fact #1- Rugi Gaji:

Ing tanggal 16 Juni 2016, Raphael Guerreiro mlebu kontrak karo Borussia Dortmund, yaiku salah sawijining wong sing weruh gaji jupuk 1,979,040 Euros saben taun. Sawise nyusir gaji dadi bit sing luwih cilik, kita kudu ing ngisor iki.

JENIS / JAMINANPangentukan ing Euros (€)Entuk ing Pounds (£)Entuk ing Dolar ($)
Saben taun€ 1,979,040£ 1,764,146$ 1,907,386
Saben sasi€ 164,920£ 147,012$ 158,949
Saben Minggu€ 38,000£ 33,874$ 36,624
Saben dina€ 5,428.6£ 4,839$ 5,232
Saben Jam€ 226£ 202$ 218
Saben Menit€ 3.8£ 3.4$ 3.6
Saben Kaloro€ 0.06£ 0.056$ 0.60

Iki Raphaël Guerreiro wis entuk wiwit sampeyan miwiti ndeleng Halaman iki.

€ 0

Fact #2- Panglihatan Gaji kanggo Manungsa Rata-rata:

Apa sampeyan ngerti? ... Rata-rata warga Prancis sing ngasilake udakara € 2,999 saben wulan kudu nyambut gawe sajrone 4 taun lan nem wulan supaya bisa ditampa Raphael Guerreiro.

Kajaba iku, rata-rata warga Jerman sing ngasilake 3,770 euro saben wulan kudu nyambutgawe sajrone udakara telung taun lan pitung wulan kanggo entuk gaji bulanan Raphael Guerreiro.

Pungkasane, rata-rata Portugis sing entuk 1188 euro saben wulan kudu nyambut damel sewidak taun lan nem wulan kanggo entuk gaji bulanan.

Fact #3- Piyambakipun Nulis Matlamat Sing Ora Bisa dipercaya:

Apa sampeyan ngerti? ... cuplikan video Raphael Guerreiro nyetak voli backheel sing ngganggu banget nalika latihan nuli dadi viral. Video (ing ngisor iki) minangka bukti babagan kemampuan teknis sing luar biasa lan keluwesan taktis sing, dheweke dadi kekuwatan paling gedhe.

Fact #4- Apa sing dikandhakake FIFA Stats:

Kaya nalika nulis Biografi Raphael Guerreiro, Pemain Bola Sepak (umur 26 taun) duwe akeh sifat sing apik kanggo asmane. Sampeyan ora 30, nanging duwe rating sakabèhé 83 ing umur 26 tegese, isih ana pirang-pirang taun kanggo tuwuh. Pungkasan, kita mirsani Raphael Guerreiro ora dirating kanggo skor potensial FIFA.

Potensial FIFA nuduhake manawa dheweke minangka salah sawijining sing paling apik ing perdagangan dheweke

Fakta # 5- Dheweke duwe Ordo Portugis Merit Kehormatan:

Raphael Guerreiro banget kita dudu mung juara judhul. Apa sampeyan ngerti? ... Dheweke tau nampa 'Ordo Portugis Merit. ' Penghargaan iki biasane ditrapake kanggo wong-wong sing wis nggawe negara kasebut bangga liwat tumindak utawa jasa sing apik. Raphael Guerreiro bebarengan karo geng dheweke dadi panampa penghargaan kasebut sawise mbantu Portugal menang EURO 2016.

Waca Winger Kiri lan Geng. Kabeh padha nampa Ordo Portugis Merit thanks kanggo Euro 2016

Wiki:

Kita wis nyiapake tabel sing nyritakake sawetara informasi ringkes babagan Fakta Biografi Raphael Guerreiro. Tujuane kanggo menehi sampeyan kemampuan kanggo olahraga liwat profil pemain Portugis.

Pitakon BiografiJawaban Wiki
Jeneng Lengkap:Raphaël Adelino José Guerreiro
Lair:22 Desember 1993 ing Le Blanc-Mesnil, Prancis.
Wong tuwa:Ibu (Keturunan Perancis) lan Rama (Keturunan Portugis)
Sandhangan:Emanuel Guerreiro
dhuwur:1.70 m (5 ft 7 ing)
Hobi:Nonton Seri TV lan muter PS4.
Muter Posisi:Ngiwa mundur / Midfielder
Net Worth:8 Yuta Euros
Zodiak:Capricorn

kesimpulan:

Matur nuwun kanggo maca nulis asli iki ing Raphael Guerreiro Cerita Bocah lan Biografi. Kaya sing sampeyan ngerteni, luwih akeh babagan Bal-balan Bola sing wis ngerti babagan dheweke.

Para pamaca sing dihargai, wenehi tampilan sampeyan babagan artikel iki lan uga, Pamain Bola Bola ing bagean komentar. Contone, apa Pemain Bola Sepak tangan kiwa uga luwih kasedhiya kanggo karir?

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene