Kisah Kanak-kanak Neal Maupay ditambah Fakta Biografi Untold

Paling Keri Dianyari

LB menehi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal minangka "Neal". Kisah Kanak-kanak Neal Maupay Kita Fakta Plus Fakta Biografi Untold nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Urip lan Munggah Neal Maupay. Kredit Gambar: OGCNice, GetFootballNewsFrance, SkySports and TheSun

Analisis kasebut kalebu umur wiwitan, latar kulawarga, pendhidhikan / karir, wiwitan karir, dalan misuwur, mundhak crita, urip hubungan, urip pribadi, fakta kulawarga, gaya urip lan fakta-fakta liyane sing misuwur babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke duwe katrampilan kanggo nyetak gol lan mesthine salah sawijining pemain sabanjure ing Prancis Football. Nanging, mung sawetara sing nganggep versi Biografi Neal Maupay sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Neal Maupay ditambah Fakta Biografi Untold - Latar Kulawarga lan Urip Awal

Neal Maupay lair ing dina 14 tanggal Agustus 1996 kanggo ibu Argentina lan bapak Prancis ing departemen Yvelines Prancis sing dumunung ing pinggiran Paris, Prancis.

Maupay duwe kulawargane asal saka kutha Versailles sing apik sing dawane udakara 17.1 km saka pusat kutha Paris. Nalika semana, kulawargane manggon ing Versailles - salah sawijine desa sing paling terkenal ing njaba Paris. Versailles minangka kutha sing dikenal kanthi kebon sing wis ditetepake UNESCO minangka Situs Warisan Donya. Ing ngisor iki tampilan apik saka kutha Neal Maupay sing asor wiwit asor.

Awal Kehidupan Neal Maupay- Dheweke ngenteni taun 4 pisanan ing kutha lair, Versailles ing pundi kulawargane. Kredit: TamanVisit lan frenchmoments

Sanajan lair ing Prancis, Neal Maupay uga duwe kaluwarga keluargane Argentina berkat ibune sing pindhah menyang Prancis ing ngendi dheweke dadi garwane bapake Neal Maupay. Nalika ibu Maupay ngurus omah, bapake duwe komitmen marang a kerja sipil sing main peran ora langsung nalika awal Neal Maupay lan pangembangan bal-balan.

Transfer Layanan Sipil minangka perkara sing umum kanggo para sipil. Ing taun 2001, kabar marang bapakne yen dheweke wis pindah saka Versailles menyang salah sawijining cabang kerjane ing Côte d'Azur, sawijining wilayah administratif sing ana ing Prancis Kidul.

Keputusan kanggo kulawarga Maupay pindhah kanthi apik lan sethithik Neal (umur 5) bebarengan karo wong tuwane pindhah kanthi ngliwati 880.0 km menyang Côte d'Azur. Wonten ing Côte d'Azur, bocah cilik kasebut ngeculake impen sepak bola.

Kisah Kanak-kanak Neal Maupay ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Ing umur 6 ing taun 2002, bocah enom kasebut nemokake katresnane yaiku- "Main Bal-balan". Desain bal-balan awal Neal ndeleng wong tuwané ndhaptar dheweke ing klub cilik sing jenenge Valbonne Sophia-Antipolis. Dheweke miwiti upaya awal kanggo nampa pendhidhikan bal-balan ing kana, nalika dheweke sukses nyinau kanthi sinau. Amarga kendhali sekolah nalika semana, Maupay mung bisa dolanan karo kanca-kanca nalika akhir minggu.

Sanajan wis netepake bal-balan cilik, Valbonne Sophia-Antipolis wis hubungan apik karo sawetara jeneng gedhe ing bal-balan Prancis. Klub cilik kasebut entuk reputasi kanggo nuntut siswa sing paling apik kanggo nyoba uji coba OGC Nice, tanggane sing paling gedhe. Amarga Neal Maupay Valbonne Siswa paling apik, OGC Nice kepincut karo dheweke. Klub nindakake kabeh supaya bisa mlebu dheweke ing unit akademi.

Kisah Kanak-kanak Neal Maupay ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Ing taun 2007, potensial Neal Maupay ndeleng manajemen OGC Nice njupuk jarak ekstra. Pramuka klub kasebut menyang omah kulawarga Maupay kanggo mbujuk wong tuwane supaya anake ora gelem melu. Bapak lan ibu Neal Maupay seneng lan putrane prodhusy enom ngalah menyang Nice, 30 klub saka klub pertamanya.

Ing Nice, Maupay wiwit main ing ngarep amarga otak bal-balan sing diwasa. Sanajan ora dadi pemain paling gedhe utawa paling kuat, dheweke entuk reputasi mesthi posisi ing panggonan sing bener lan ing wektu sing tepat.

Kanggo pahlawan, Maupay dadi idola Luis Suarez sing nalika iku minangka superstar karo Ajax. Dheweke niru gaya mainane ing lapangan, prestasi sing ndadekake dheweke ora kalah karo kanca ing akademi. Nalika semana, Neal seneng bakal dadi pemain bal-balan sing sukses.

Neal Maupay rumangsa seneng banget kanggo OGC Nice. Kredit Gambar: NiceMatin

Neal Maupay tansaya tuwuh lan mlayu sajrone taun 5 ing akademi pemuda OGC Nice. Pas giliran 16, langsung enggal-enggal njaluk teken dadi tim pertama. Telpon Maupay menyang regu tim pertama Nice minangka pakurmatan kanggo ndeleng amarga dheweke weruh dheweke nggayuh prestasi dadi pemain paling enom sing bakal dadi regu tim OGC Nice 1st.

Sawise panggilan, 16 taun-lawas Maupay nggawe prestasi liyane ora ana wektu. Dheweke dadi pemain gol 2nd sing paling enom ing Ligue 1.

Neal Maupay ngalami sukses ing tim senior Nice. Kredit: PrancisFootball
Kaya kabeh sing katon disenengi, ora pati ngerti yen lintang Prancis sing wis meningkat dina peteng tenan teka lan jamane karo OGC Nice cacah.
Kisah Kanak-kanak Neal Maupay ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame

Kejatuhan sing ora dingerteni: Wiwitane, kabeh wiwit apik karo Neal Maupay sawise putusane menyang regu tim pertama. Kabeh mlaku nganti cedhake ligamen salib sing semprot, nuli nyingkiri hawa nepsu.

Mbalekake maneh saka cedera, Maupay ketemu karo sikap beda saka pimpinan- Claude Puel. Dheweke kaget ndeleng awake dadi ora disenengi dening wong lanang sing kepungkur minggu dheweke muji kanthi telas.

Neal Maupay tiba-tiba nyasar ing Claude Puel. Kredit Gambar: Ligue1

Tumindak Claude Puel wiwit mengaruhi karir, akhire ngganti pola pikir babagan masa depan karo klub kasebut. "Anak Becik"Amarga dheweke asring diarani ilang sabar sawise sidhelined. Dheweke nggawe pilihan kanthi sengaja kanggo ninggalake OGC Nice ing Agustus 2015.

Ing 10 Agustus 2015, Maupay langsung pindhah menyang Saint-Étienne. Mung sawetara minggu sawise gabung, dheweke mulai menehi kesan sing apik karo klub kasebut. Pagelaran ing Saint-Étienne tegese nggawe keputusan sing tepat kanggo ninggalake OGC Nice. Ngerti pora?… Kepinteran nyetak gol Neal Maupay karo Saint-Étienne ndeleng dheweke diarani pihak U19 Prancis.

Sanajan wis apike karo Saint-Etienne, Neal Maupay isih rumangsa kudu main ing Inggris. Kredit: Instagram

Ngaktifake Strategi Inggris: Ditelpon karo regu U19 Prancis ndeleng Maupay sing ambisius dadi macan kanggo minggat tangga bal-balan. Ing wektu iki, dheweke miwiti nggawe pemetaan kanggo masa depan. Ora butuh wektu sadurunge bocah enom wiwit kelangan minat bal-balan ing Prancis. Dumadakan, dheweke ngembangake ambisi babagan main ing Liga Premier.

Maupay nyipta strategi supaya dheweke bakal nyoba nyoba ing divisi Inggris sing luwih murah. Dheweke percaya marang kemampuan kanggo nggunakake platform Inggris Ligue 2 kasebut supaya bisa nambah Liga1, Kejuaraan lan banjur, liga utama. Pisanan, Neal Mapuay sarujuk kanggo nyoba bakat kanthi gabung karo klub Ligue 2 Inggris Brest utangan

Kisah Kanak-kanak Neal Maupay ditambah Fakta Biografi Untold - Rise Fame

Ora gampang Neal Maupay kanggo manggon ing Inggris tanpa sinau basa Inggris. Ngomong babagan pengalaman sing angel, dheweke nate ujar;

"Aku isih enom, lan iki pisanan nalika aku kudu ninggalake negaraku. Aku ora ngerti cara ngomong nganggo basa Inggris. Aku ora kenal karo sapa wae ing klub kasebut.

Aku ora ngerti apa-apa babagan bal-balan Inggris, utawa babagan Inggris. Aku ora tau menyang London. ora gampang dienggoni lan ora kepenak Yen urip karo budaya anyar. "

Sanajan alangan basa, Maupay tampil banget. Dheweke terus menang penghargaan Pemain Pemain Bidang Wulan 2016 UNFP Ligue 2 Agustus. Dheweke uga nampa nominasi liya kayata Pemain 2016 September, Oktober lan Desember XNUMX. Sasampunipun prestasi kasebut, Neal mutusake kanggo resiko kabeh kanthi gabung karo klub Kejuaraan Brentford sing mlebu dheweke kanthi permanen.

Maupay miwiti wiwitan Brentford nalika dheweke dadi mesin target utama. Pagelaran ing musim 2018 / 2019 ndeleng dheweke entuk penghargaan ing ngisor iki yaiku; (1) Pemain Kejuaraan Wulan PFA Fans '2018 Agustus, (2) Pamenang Kejuaraan 2018 September, lan 3) 2018 / 2019 Brentford Panyengkuyung Pemenang Penghargaan Taun lan (4) The 2018 / 2019) XNUMX Brentford Player Player Player Taun.

Perjalanan Neal Maupay menyang Liga Inggris Inggris pungkasane dibayar. Kredit Gambar: Twitter

Maupay ngumumake status prestasi misi liga Inggris sing paling murah kanthi menang penghargaan sing paling bergengsi. Ngerti pora?… Maupay menang Penghargaan Bola Sepak London (Pemain 2018 / 2019 EFL Taun), ngrampungake jabatane minangka pamuter sabanjure ing bal-balan Prancis. Kaya sing bakal diarepake para penggemar, menang pemain 2018 / 2019 EFL penghargaan taun iki dadi cepet menyang liga premier.

Neal Maupay Munculake Fame Crita- Dheweke seneng metu ing acara sing misuwur saka EFL. Kredit Gambar: Twitter
Ing 5 kaping 2019 Agustus, Maupay pindhah menyang Liga Premier kanthi Brighton & Hove Albion. Ing wektu nulis, pemain bal-balan Prancis ngalami urip apik lan ndeleng impen liga premier dadi kenyataan. Dheweke wis melu ing pirang-pirang wektu sing cocog kanggo Brighton sing paling penting, semenake panggonan ing tim klub kasebut.
Neal Maupay- Duwe urip sing apik karo Brighton. Kredit Gambar: BBCFootball
Tanpa mangu, para penggemar bal-balan bisa uga bisa ndeleng enom nom-noman Perancis sing mekar dadi bakat kelas donya ing ngarep mata. Sing liyane, kaya sing dakkandhakake, saiki wis dadi sejarah.
Kisah Kanak-kanak Neal Maupay ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Amarga popularitas lan munggah menyang penerbangan ing Inggris, bisa uga sawetara para pemain bal-balan kudu mikir babagan ngerti babagan Maupay, umpamane, yen dheweke duwe pacar utawa garwa. Ora ana sing nolak kasunyatan manawa katon cute dheweke ditambah karo gaya dolanan dheweke ora bakal nyelehake dheweke dadi nomer siji ing dhaptar kekarepan pacar.

Sapa pacar Neal Maupays? Kredit Gambar: Twitter. Kredit Gambar: Instagram
Sawise akeh riset ing internet, Katon nalika nulis, Neal Maupay nggawe upaya sadar supaya ora ngatonake pacare utawa garwane (yaiku yen dheweke wis nikah). Mbok menawa bisa uga Neal dadi siji tanpa WAG.
Umume para pemain bal-balan seneng nglindhungi pacare saka media amarga kasunyatane bal-balan ing Inggris bisa uga ora diapura utamane nalika urusan karir lan hubungan ora ditangani kanthi becik. Iki bisa uga kedadeyan Neal Maupay.
Kisah Kanak-kanak Neal Maupay ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni Urip pribadi Neal Maupay bakal mbantu njupuk gambaran lengkap babagan pribadine ing lapangan. Mula diwiwiti, dheweke dadi luwih seneng, sing wis bukti yen bisa adaptasi karo budaya Inggris. Maupay yaiku wong liya sing krasa kudu mandhiri lan adoh saka kabeh supaya bisa mulihake kekuatan nalika mbayangake masa depan.

Fakta Life Neal Maupay. Kredit menyang DailyMail

Dheweke dadi wong sing adhem sing seneng nampilake andhap asor tanpa tato ing tengah bal-balan modern. Maupay grapyak lan ora ora nduwe kapribaden lanang alpha. Dheweke ora kurang ajar, yakin banget lan negesake. Maupay komitmen banget kanggo sinau basa Inggris, yaiku prestasi sing bisa ndeleng dheweke seneng banget MacBook Pro Apple kanggo tugas profesional.

Ngerteni Life Neal Maupay pribadi sing ora aktif. Kredit Gambar: Instagram lan Twitter

Luwih akeh babagan urip pribadi, Maupay duwe wong sing kuwat, yaiku yen dheweke kepengin nindakake prekara, bakal entuk. Contone, dheweke nate mikir supaya bisa meksa mundhak saka Liga Inggris menyang Liga Premier sanajan ana alangan basa lan budaya.

Kisah Kanak-kanak Neal Maupay ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Upah gedhe gaya urip bal-balan paling ndhuwur biasane digandhengake karo gaya urip mewah sing gampang dingerteni dening omah gedhong, mobil mewah, lan tandha-tandha kasugihan liyane. Neal Maupay dhewe banget minangka penawar obat sing nyenengake kanggo urip sing endah. Kita duwe bukti gaya urip sing gampang. Saiki, nalika pemain bal-balan liyane nyopir mobil larang kanggo latihan, Maupay asring katon nganggo jinis mobil dhewe Skuter Vespa.

Ngerteni Gaya Urip Neal Maupay. Gambar Credits: Bebas Lan Twitter
Neal Maupay nyelehake dhuwit saka upah minggon dadi apik. Nalika preinan, wong Prancis kaya sing diteliti ing ndhuwur luwih milih ngunjungi ayu tujuan segara. Umumé, prilaku lan keputusan sing disengaja minangka refleksi sing sejatine saka gaya urip sing asor.
Kisah Kanak-kanak Neal Maupay ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Ing wektu nulis, informasi, babagan anggota kulawarga Neal Maupay umume ora ditulis. Nanging, siji bab manawa. Wong Prancis kanthi akar kulawarga Argentina wis sukses wis mbesuk bagean kulawargane kanggo kamardikan finansial kabeh matur nuwun marang keputusan dadi pemain bal-balan.

Neal Maupay uga nalika nulis nulis tameng, bapak, kakang lan adhine saka cahya saka media Prancis lan Inggris. Dheweke bisa seneng banget ing Prancis lan kadang-kadang teka ngunjungi dheweke ing Inggris. Kita yakin bakal enggal menehi sesi wawancara kulawarga sing tepat karo media Inggris. Fokus kanggo Neal Maupay saiki mung FOOTBALL.

Kisah Kanak-kanak Neal Maupay ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Sisih Liyane Dheweke: Sanajan dheweke ora dhuwur lan gedhe Nanging Maupay ora bakal mikir apa-apa kanggo perang yen butuh, utamane marang para pembela muda kaya Brandon Williams sing saiki wis mandheg.

Brandon Williams lan Neal Maupay- Pemain loro sing ora apik. Kredit Gambar: DailyMail

Idnane 3: Maupay minangka salah sawijining pemain sing nggumunake ora mung Luis Suarez. Wong Prancis uga menehi perhatian marang rong jeniawan bal-balan yaiku; Sergio Aguero, Lan Zinedine Zidane. piyambak

"Aku nyoba kanggo inspirasi kabeh mau. Aguero lan Suarez minangka pemain sing solid sanajan ukurane. Dheweke ora paling gedhe utawa paling kuat, nanging ora nate ngeculake. padha mesthi ing papan sing tepat ing wektu sing tepat.

Aku uga wis biasa ngrampungake bal kaya Zidane. Aku seneng main sudhut utawa minangka nomer 10, nanging posisi sing dakkarepake yaiku kanggo mogok ”.

Agama: Maupay minangka salah sawijining pemain bal-balan sing wis katon ditudhungake pucuk ing swarga kanggo matur nuwun marang Gusti Allah sawise nggawe gol. Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, dheweke ora duwe masalah kanthi nampilake iman agama Kristen dheweke.

Neal Maupay nunjukake driji menyang langit sawise skor- A tandha kapercayan Agama. Credits: Liga Utama, padhang terang

Mriksa: Thanks kanggo maca kita Neal Maupay Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene