Kisah Kanak-kanak Mason Greenwood Plus Fakta Biografi Untold

0
1664
Kisah Kanak-kanak Mason Greenwood Plus Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo IG lan Wikipedia
Kisah Kanak-kanak Mason Greenwood Plus Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo IG lan Wikipedia

LB presents Kisah Penuh saka pemain sepakbola sing paling misuwur minangka "Greenwood". Kisah Kanak-kanak Mason Greenwood Kita lan Fakta Biografi Untold nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom. Analisis kasebut kalebu umur wiwitan, latar kulawarga, urip pribadi, fakta kulawarga, gaya urip lan fakta-fakta cilik liyane sing ngerti babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke minangka salah sawijining pemain sikil loro sing paling apik ing bal-balan modern. Nanging mung sawetara sing nimbang Biografi Mason Greenwood sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Mason Greenwood ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti, Mason Bakal John Greenwood lair nalika dina 1 tanggal 2001 Oktober ing desa cilik Wibsey cedhak Bradford, Inggris. Dheweke lair menyang ibune, Melanie lan bapake, Andrew.

Mason Greenwood - Urip Awal lan Latar mburi Kulawarga
Mason Greenwood lair saka wong tuwa sing ora ngerti sethithik. Gambar Credits: Srengenge lan PXhere.

Warganegara Inggris campuran campuran karo akar Afrika dibesarkan ing papan kelairan ing Wibsey cedhak Bradford ing ngendi dheweke tuwuh bareng karo kakang - Ashton. Ngembang ing Wibsey, Greenwood minangka bagéan saka kulawarga sing ngormati olahraga lan olahraga.

Crita Bocah-bocah Mason Greenwood
Mason Greenwood enom digedhekake ing Wibsey ing Bradford. Gambar Credits: Srengenge lan WorldAtlas.

Akibaté, Greenwood tansaya main bal-balan lan dadi penggemar Manchester United nalika dheweke nyembah bintang Wayne Rooney. Ing nalika penggemar bal-balan wis umur 5, dheweke wiwit main tim lokal - Westwood Juniors lan ngarepake masa depan sing apik banget ing olahraga iki.

Mason Greenwood Childhood Photo
Greenwood enom ngalahake Piala Eropa sawise menang United marang Chelsea ing Moskow ing 2008. Kredit Gambar: Srengenge.
Kisah Kanak-kanak Mason Greenwood ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Nalika main kanggo Westwood Juniors, Greenwood nganakake pagelaran sing narik kawigaten para pramuka saka Manchester United sing nggampangake mlebu sekolah ing klub pangembangan ing Halifax.

Saiki ana ing akademi sing Greenwood wiwit nuduhake karakter lan kapinteran kalebu awal kanggo praktik, narik nembak sing kuat karo sikil loro uga implementasine kanthi cepet.

Pendidikan Mason Greenwood lan Pambangun Karir
Kemajuan Mason Greenwood ing akademi United ngalami cacat lan wates. Kredit Gambar: Srengenge.
Kisah Kanak-kanak Mason Greenwood ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Greenwood kanthi terus-terusan munggah pangkat karo sisih pemuda Manchester, nyathet statistik sing nggumunake lan entuk minat saingan kaya atlet ing ngendi dheweke mlebu ing kompetisi Under-13 sing ndeleng dheweke ngrusak rekor Great Britain 100 meter kanggo grup umur kasebut.

Ing puncak karier ing awal, tingkatan ndhuwur Greenwood ndeleng dheweke entuk promosi kaping pindho menyang skuad X-18 ing Manchester United ing musim 2017-18. Nalika ana ing sisih pemuda, dheweke rampung dadi juru kunci utama Liga Premier U18 kanthi tujuan 17 ing game 21 lan uga dijenengi Player of the Turnamen nalika asile menang ICGT piala ing Walanda.

Mason Greenwood - Urip Karir Awal
Greenwood luar biasa ing tim U18 ing United, sanajan ora bisa muter kanggo tim U16. Kredit Gambar: DailyExpress.
Kisah Kanak-kanak Mason Greenwood ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan Kanggo Fame Story

2018 yaiku taun sing miwiti latihan Greenwood karo tim pertama ing Manchester lan dipasrahake papan ing bangku kanggo pertandingan klompok Liga Juara-Juara pungkasan nglawan Valencia lan banjur dadi Manager Jose Mourinho. 17 lawas banjur lunga menyang tim pertama United ing demo pra-musim ing Amerika Serikat lan ora enggal nggawe debut ora kompetitif minangka pengganti Lukas Shaw ing draw 1 – 1 United nglawan Club America.

Sawise kabukten dadi salah sawijining prospek sing paling dhuwur ing Akademi United, Greenwood ngulungake kontrak profesional sing kapisan ing 2nd Oktober 2018, nanging ora nate digunakake ing pertandhingan utama sajrone limang wulan sabanjure.

Mason Greenwood - Rame To Fame
Mason Greenwood mlebu kontrak profesional pisanane karo Manchester United ing 2nd Oktober 2018. Kredit Gambar: Manutd.
Kisah Kanak-kanak Mason Greenwood ditambah Fakta Biografi Untold - Rise To Fame Story

Greenwood pungkasanipun nggawe debut kompetitif ing 6 tanggal Maret 2019 minangka pengganti nalika menang 3-1 ing United nglawan Paris Saint Germain ing Liga Juara-Juara UEFA. Kanthi debut kasebut, Greenwood - umur 17 umur lan dina 156 - dadi pemain nomer loro paling enom kanggo makili Manchester United ing kompetisi Eropa uga sing paling enom sing tau ing Liga Champions.

Cepet nganti saiki, Greenwood wis nggambarake relevansi ing tim pertama Manchester United minangka maju sing bisa dipercaya kanthi akeh mbandhingake dheweke karo para veteran Robin Van Persie Wayne Rooney lan Ryan Giggs. Liyane, kaya sing diomongake, yaiku sejarah.

Comparisms Mason Greenwood
Greenwood banget nggawe tim pertama ing tim United yen dheweke asring dibandhingake karo legenda klub kasebut. Kredit Gambar: DailyMail.
Kisah Kanak-kanak Mason Greenwood ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Kehabisan Hubungan

Mason Greenwood durung nikah nalika nulis. Kita nggawa sampeyan babagan sejarah tanggal lan status hubungan saiki. Ngomong babagan sejarah pacaran Greenwood, ora pati ngerti babagan urip romantis ing ngarep sadurunge dheweke misuwur.

Ora nganti 8 tanggal Juni 2019 sing Greenwood dikirim foto saka pacar pirang sing misuwur ing Instagram. Nalika identitas wanita durung bisa ditemtokake nalika ditulis, mula Greenwood pengin njaga hubungane ing tingkat lowkey. Sauntara iku, ora ana siji-sijia sing duwe anak lanang utawa wadon sing durung tau nikah nalika ditulis.

Mason Greenwood - Facts Life Life
Mason Greenwood karo pacare sing misuwur. Kredit Gambar: Instagram.
Kisah Kanak-kanak Mason Greenwood ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Keluarga

Mason Greenwood asale saka latar kulawarga kulawarga kelas menengah. Kita nyritakake babagan kulawargane.

Babagan Mason Greenwood bapak: Andrew minangka bapak Greenwood. Dheweke dadi insinyur sing kerja ing wilayah Yorkshire nalika kulawargane manggon ing Manchester ing wektu nulis. Andrew duwe pengaruh positif ing urip maju lan ndukung dheweke kanthi kapasitas tokoh bapak.

Babagan Mason Greenwood: Melanie minangka ibu Greenwood. Dheweke mbantu kontribusi ing pandhita sing apik banget sajrone menehi pitunjuk marang dheweke supaya andhap asor lan bisa dingerteni kaya saiki. Melanie urip cedhak karo Greenwood ing Manchester minangka bagean saka upaya kanggo nyedhiyakake kemajuan kanthi lingkungan sing cocog sing bisa dadi adoh saka karir.

Mason Greenwood - Facts Life Life
Mason Greenwood digedhekake dening wong tuwa sing prewangan sing ora ngerti. Kredit Gambar: ClipArtStation lan Manutd.

Babagan sedulur Mason Greenwood: Greenwood nduwe sedulur tuwa sing dikenal minangka Ashton. Dheweke dadi sprinter sing mlaku kanggo Trafford lan nekani Universitas Metropolitan ing Manchester ing beasiswa olahraga nalika nulis. Dheweke ora mangu caket karo Greenwood sing uga duwe minat kanggo sprinting.

Babagan sederek Mason Greenwood: Ora adoh saka kulawarga langsung Greenwood, ora ngerti babagan nenek moyang bapakne uga mbah kakung lan nenek. Kajaba iku, ora ana cathetan saka bibi, paman, sedulur, lan keponakan Greenwood, nalika sepupu durung dikenal ing acara-acara penting wiwit umur wiwitan nganti saiki.

Kisah Kanak-kanak Mason Greenwood ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Pribadi Pribadi

Apa sing nggawe Mason Greenwood obah? Lungguhan nalika kita nggawa sampeyan nggawe pribadine kanggo mbantu sampeyan njupuk gambaran lengkap. Kanggo miwiti, persona Greenwood minangka campuran sifat pribadine Libra.

Dheweke mudhun menyang bumi, altruistic, tanggung jawab lan arang ngungkapake rincian babagan urip pribadi lan pribadi. Babagan kapentingan lan hobi Greenwood, dheweke seneng ngrungokake musik, sprinting, njupuk foto foto, nonton film lan mbuwang wektu karo kanca lan kulawarga.

Fakta Gaya Hidup Mason Greenwood
Greenwood njupuk foto photoshoots minangka kegiatan pastime. Kredit Gambar: Instagram.
Kisah Kanak-kanak Mason Greenwood ditambah Fakta Biografi Untold - Gaya urip

Nilai-nilai net Mason Greenwoods isih diteliti nalika ditulis. Nanging, dheweke duwe nilai pasar € 7,00 Million. Asal saka regane cilik sing dingerteni duwe bedrock kanthi gaji sing ditampa saka upaya bal-balan nalika analisa gaya urip dheweke mbukak gaya urip konservatif.

Mesthine, yen Greenwood ora dadi penghasil gedhe nalika nulis, saengga fokus banget dilebokake ing pertunjukan ing lapangan tinimbang play tinimbang bisa duwe aset kaya omah lan mobil.

Minat lan hobby Mason Greenwood
Ora akeh sing ngerti babagan gaya urip Greenwood ing njaba bal-balan nalika nulis. Kredit Gambar: Instagram.
Kisah Kanak-kanak Mason Greenwood ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Kanggo mbungkus crita lan biografi bocah cilik Mason Greenwood, kita nampilake fakta-fakta sing ora tinulis utawa luwih terkenal sing meh ora kalebu ing bio.

Apa sampeyan ngerti?

  • Mason Greenwood lair lan digedhekake dadi wong Kristen. Kajaba iku, dheweke duwe jeneng Kristen nanging durung menehi komentar babagan agama.
  • Dheweke dadi pemain internasional Inggris lan wis makili tim bal-balan ing Inggris 17 kalebu kalebu skuad sing main ing turnamen Algarve ing Portugal.
Mason Greenwood Untold Fakta
Mason Greenwood kanthi tugas internasional kanggo tim U17 Inggris. Kredit Gambar: HITC.
  • Maju ora duwe tato lan durung ngombe miring nalika nulis. Dheweke uga ora ngrokok.
  • Sawijining karakter utama Greenwoods loro sikil sikil yaiku kemampuan kanggo ngetrapake sikil sing salah.

Mriksa: Thanks kanggo maca Crita Bocah-bocah Mason Greenwood lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

Ninggalake a Reply

langganan
Menehi saran saka