Kisah Kanak-kanak Martin Braithwaite ditambah Fakta Biografi Untold

0
346
Kisah Kanak-kanak Martin Braithwaite ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit: Facebook lan Twitter
Kisah Kanak-kanak Martin Braithwaite ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit: Facebook lan Twitter

Miwiti mati, dheweke dijuluki "Pejuang Street". Kita menehi jangkoan lengkap babagan Cerita Kanak-kanak Martin Braithwaite, Biografi, Fakta Kulawarga, Tiyang sepuh, Urip Awal, Gaya urip lan acara-acara liyane sing misuwur wiwit isih cilik, nalika dheweke misuwur.

Deleng Awal Gesang lan Rise Martin Braithwaite
Delengen, Gula Awal lan Rise Martin Braithwaite. Gambar Credits: Olahraga-Inggris lan FaceBook

Ya, kita ngerti sampeyan wiwit ngrungokake jeneng "Martin Braithwaite”Mung sawise FC Barcelona micu panik kasebut. Liyane, sampeyan bisa uga ora nate maca Biografi Martin Braithwaite utamane sing kapacak; "Saka kursi rodha menyang FC Barcelona", Sing cukup menarik.

Saiki tanpa ado luwih dhisik, ayo miwiti, dhisik karo Wiki Martin Braithwaite, ngiring karo Konten Konten kita, sadurunge STORY FULL.

Fakta Biografi Martin Braithwaite (Wiki Enquiries)jawaban
Jeneng Lengkap:Martin Christensen Braithwaite
Nama Pangguna:The StreetFighter
Wong tuwa:Heidi Braithwaite (Ibu) lan Keith Braithwaite (Rama)
Sandhangan:Mathilde Braithwaite (Sister)
Pekelen:Philip Michael Mathilde lan Ian Chan
Nini-nini:Frede Christensen (saka sisi ibune)
Negara Asal:Esbjerg, Denmark lan Guyana (Amerika Kidul)
Tandha Zodiak:Gemini
dhuwur:1.77 m (5 ft 10 ing)
Age:28 (Tanggal Maret 2020)
Pakaryan:Pemain Bola Sepak (Maju)

Kisah Kanak-kanak Martin Braithwaite:

Mula, nalika umur limang taun, sethitik Martin Braithwaite dipeksa menyang kursi rodha. Iki, tanpa mangu, wayahe sing paling jero nalika isih enom. Nalika lair, Wong tuwane Martin Braithwaite wis nggawa dheweke jeneng "Martin Christensen Braithwaite". Jenengé anak-anaké nuruti adat kulawarga Denmark, kanthi jeneng "Christensen”Yaiku garwane ibu Martin Braithwaite (Heidi) sadurunge kawin karo bapakne. Jeneng kulawarga "Braithwaite"Asale saka bapakne.

Martin Braithwaite lair nalika tanggal 5 wulan Juni 1991 marang ibuné, Heidi Braithwaite lan bapak, Keith Braithwaite ing Esbjerg, Denmark. Dane lair 24 dina sawise Barça ngangkat sejarah 11 Liga. Bebener iku, in taun pisanan Wiwitane Martin Braithwaite urip, pancen ora ana sing negesake yen dheweke bakal tuwuh lan dadi bintang bal-balan, sing bakal main ing salah sawijining klub paling gedhe ing donya.

Martin tansaya munggah ing sadhuwure sedulur (jenenge adhine Mathilde Braithwaite), ing kutha pesisir kutha Esbjerg sing dumunung ing pesisir kulon semenanjung Jutland (sisih kidul-kulon Denmark). Deleng foto bocah sing langka lan paling awal saka Martin Braithwaite.

Foto paling awal saka Martin Braithwaite's Childhood Photo- Ing kene, dheweke digambar karo sedulure ing omah kulawargane.
Foto paling awal saka Martin Braithwaite's Childhood Photo- Ing kene, dheweke digambar karo sedulure ing omah kulawarga. Kredit: FaceBook

Nalika jaman kanak-kanak Martin Braithwaite, ora akeh wong ireng ing kutha sing manggon. Miturut Le Parisien (2014), dheweke mula dikandhakake yen dheweke minangka jinis bocah sing duwe kapribaden sing cukup kuwat, nanging mengko kudu ngeculake.

Latar mburi Kulawarga lan Asli Martin Braithwaite:

Wungu ing latar mburi kulawarga kelas menengah, wong tuwa Martin Braithwaite minangka jinis visi, salah sawijining kawruh babagan pendidikan finansial. Mbok, sampeyan kudu nimbang tampilan rai sing dicampurake lan bisa uga takon; -Endi kulawarga Martin Braithwaite saka ?.

Kasunyatane, maju bal-balan ora tanggung jawab. Ngerti pora?… salah sawijining wong tuwa Martin Braithwaite, sing misuwur yaiku Heidi, (gambar ing ngisor iki) yaiku Denmark kanthi lair lan keturunan kulawarga.

Tiyang sepuh Martin Braithwaite- ibunipun, Heidi Braithwaite
Tiyang sepuh Martin Braithwaite- ibunipun, Heidi Braithwaite. Kredit: danskereitoulouse

Ngomong ibune asale saka Denmark rada umum. Ngerti pora?… Ibune Martin Braithwaite Heidi, nduwe akar keluargane saka Kutha Denmark Esbjerg, yaiku papan kelairan putrane. Ing tangan liyane, Martin Braithwaite bapak, Keith duwe kulawargane asal Guyana, yaiku bekas jajahan Inggris ing sisih lor Amérika Kidul.

Kisah Kanak-kanak Martin Braithwaite- ing Wtumit:

Braithwaite ora seneng bal-balan wiwit isih alit. Foto kanak-kanak saka dheweke nendhang bal nuli ditangkap dening koran Denmark nalika umur rong taun. Nanging nalika umur XNUMX taun, kabeh diganti dadi paling ala. Penyerang Denmark dipeksa menyang kursi rodha amarga ana kesehatan sing serius. Miturut FourFourTwo, iku penyakit sing diarani Legg-Calve-Perthes.

Balung sikil Martin tuwuh kanthi abnormal lan dadi cacat, salah sawijine kangelan nalika mlaku. Akibaté, dheweke menehi saran supaya ora nempatake sikile ing tekanan kasebut, umpamane, mlaku ngubengi. Yaiku Dane sing miskin kepeksa nggunakake kursi rodha.

Ngomong babagan kasusahane, dheweke nate ujar;

"Lungguh ing kursi rodha angel banget. Aku isih enom lan ora ngerti kenapa aku kudu ing kursi rodha. Ing gambaran, aku mesthi nyoba metu saka iku. Aku krasa isin.

Nalika semana, aku butuh wong ing saubengé, kanggo ngurus aku, kaya bayi. Aku ora bisa nindakake prekara-prekara liyane sing ditindakake. Kabeh sing dakkarepake yaiku kanggo bangun lan main bal-balan. "

Biografi Martin Braithwaite - Urip Awal (sadurunge miwiti karir):

Wiwitane, Braithwaite ora dikandhani sepira suwe dheweke ana ing kursi rodha kasebut. Iku mung kudu ngenteni, ngenteni dina balunge bakal dadi kuwat kanggo ngidini dheweke, ora mung mlaku-mlaku, nanging kanggo nyepak bal maneh. Bungah Martin Wong tuwane lan anggota kulawarga Braithwaite ora ngerti yen Martin tangi saka kursi rodha rong taun, dadi luwih kuwat tinimbang sadurunge. Dheweke diwenehi "OK"Dening dokter terus main bal-balan, yaiku siji-sijine masalah sing penting.

Nalika nerangake pendidikan bal-balan, Martin tundhuk karo bapake, Keith Braithwaite. Keith ngenteni pirang-pirang jam karo putrane ing lapangan lokal, nyengkuyung dheweke kanggo njupuk inspirasi saka bintang Brasil Ronaldo. Pangucapan a FrenchFootballColumn ing 2016, Martin tau ujar;

"Bapaku mekso yen aku mirsani sikep lan dribbling Ronaldo de Lima"

Biografi Martin Braithwaite - Urip Karir Awal:

Sawise nyoba sukses, Braithwaite mlebu menyang panggang akademi ing klub lokal Denmark- Sædding-Guldager Idrætsforening (SGI). Kanggo milih supaya luwih maju, dheweke gabung karo klub paling gedhe ing kutha kasebut, Esbjerg fB. Dheweke banjur ngenteni wektu sing cendhak ing akademi olahraga FC Midtjylland, sadurunge pindhah maneh menyang Esbjerg supaya bisa cedhak karo kulawargane.

Wiwitane, Martin dadi pemain akademisi ambisi kasebut sing kepengin main bal-balan ing luar negeri. Ngerti pora?… Sajrone kaping pindho ing akademi Esbjerg, Dane enom padha nyoba menyang Reggina lan Newcastle United. Kanggo alasan kulawarga, dheweke mutusake ngrampungake bal-balan senior karo Esbjerg fB.

Braithwaite cepet nggawe kesan ing bal-balan Denmark pertama nalika mbantu tim menang Piala Denmark ing musim 2012-13. Entuk prestasi kasebut ndeleng dheweke narik kawigaten klub-klub Eropa, utamane Celtic, Hull City lan Toulouse.

Biografi Martin Braithwaite - Dalan kanggo Fame Crita:

Martin pungkasanipun pindhah menyang Prancis gabung ing Toulouse kanthi harga 2m ing pundi piyambakipun langsung nggempur. Apik banget kanggo anggota kulawarga Martin Braithwaite, bapake, Dane sing enom njaluk telpon internasional senior nalika musim pertama karo Toulouse.

Sawise nyetak 35 gol kanggo The Violets (Jeneng samaran Toulouse FC), Martin sing nyekel klub kasebut dadi panas ing pasar transfer. Dheweke enggal mutusake golek ketrampilan ing Inggris, lan dheweke melu Middlesbrough. Sayange, Braithwaite gagal menehi tandha gedhe ing Stadion Riverside. Inggris ora nate entuk bathi lan pembangunan iki nyebabake dheweke dadi wong maju.

Martin mbayar duweke kanthi nrima obah silihan karo Bordeaux lan Leganés, akhire dheweke bisa netep. Nanging, panyerakan paling gedhe ing dalan Braithwaite nganti pirang-pirang taun teka nalika dheweke menehi salah sawijining tujuan internasional merek dagang, sing ndeleng para penggemar menehi julukan "The Streetfighter".

Jeneng panggilan Streetfighter teka amarga Gol iki
Jeneng samun Streetfighter teka, matur nuwun karo Gol iki. Kredit: Instagram

Rise of Fame Story:

Pas tanggal 20 Februari 2020, kabungahane wong tuwa lan anggota kulawarga Martin Braithwaite ora ngerti wates nalika wektu Barca nyebabake klausa rilis lan mlebu. Kanthi matur nuwun sanget, Braithwaite dadi pemain Denmark kaping lima ing sejarah kanggo nyandhang klambi Barça, sawise Allan Simonsen, Michael Laudrup, Thomas Christianen lan Ronnie Ekelund.

Sawise debut, bocah anyar Barca guyon dheweke "ora bakal ngumbah sandhangane”Sawise nampa ngrangkul saka Lionel Messi. Ngrungokake tresnane kanggo GOAT, Martin pernah ngomong;

"Yen bal-balan dadi agama, Messi bisa uga Gusti Allah ”

Bocah lanang Barca sing anyar iki sumpah ora ngumbah kain sawise ngrangkul pertama karo Messi
Bocah lanang Barca sing anyar iki ora sumpah ora ngumbah sandhangane sawise ngrangkul pertama karo Messi. Kredit: goal

Sing liyane, kaya sing dakkandhakake, saiki wis dadi sejarah.

Martin BraithwaiteGarwane lan Bocah:

Ing sandhinge wong lanang sing sukses, mesthi ana wanita. Kanggo pemain bal-balan sing sukses kaya Martin, mula pisanan dadi pacar sing glamor sing mengko dadi garwane. Dheweke ora liya, yaiku Anne-Laure Louis, Wartawan Prancis lan host acara TV sing misuwur.

Garwane Martin Braithwaite, Anne-Laure Louis
Ketemu Istri Martin Braithwaite, Anne-Laure Louis. Kredit: Instagram

Martin Braithwaite ketemu karo garwane ing dina yaiku Anne-Laure Louis liwat papan kerja, sawise dheweke kagum dheweke ing pirang-pirang kesempatan ing TV Prancis. Anak pacangan njaluk tanggal lan istirahat, kaya sing dingerteni, pungkasane ningkah.

Foto wedding Martin Braithwaite lan Anne-Laure Louis
Foto wedding Martin Braithwaite lan Anne-Laure Louis. Kredit: Instagram

Kayane bojone, Anne-Laure Louis uga wanita sing rajin. Jurnalisme Asides, dheweke uga melu gaya. Ngerti pora?… Anne-Laure Louis minangka pangadeg merek sandhangan; @trentefrance.

Ditilik saka foto ing ndhuwur, sampeyan bakal setuju karo manawa wong lanang sing apik kaya Martin lan wanita sing apik kaya Anne-Laure Louis pantes duwe anak sing lucu. Kaloro pasangan kasebut dadi wong tuwa tigang anak (Romeo Lion Braithwaite Et al), kanthi bocah kaping papat (putrane) samesthine ing April 2020.

Ketemu Bocah lan Garwane Martin Braithwaite
Ketemu Kredit Anak lan Bojo Martin Braithwaite: Instagram

Martin BraithwaiteUrip pribadi:

Ngerteni fakta urip pribadi Martin Braithwaite adoh saka bal-balan, bakal mbantu entuk gambaran lengkap babagan pribadine.

Miwiti, adoh saka bal-balan, Dane luwih fokus ing pikirane lan kepiye arep nandur modal dhuwit bal-balan. Sanajan nggumun babagan karir bal-balan, Martin urip kanthi wedi terus-terusan rusak sawise karir bal-balan. Dheweke terus mikir babagan apa sing kudu dilakoni nalika karier rampung.

Ngerteni Urip pribadi Martin Braithwaite adoh saka Football. Dheweke urip ora wedi terus rusak sawise karier, nalika dheweke wis ngatasi.
Ngerteni Urip pribadi Martin Braithwaite adoh saka Football. Dheweke urip ora wedi terus rusak sawise karier, nalika dheweke wis ngatasi. Kredit: Instagram

Mungkin sampeyan ora ngerti?… Kulawarga Martin Braithwaite minangka hubungan ing bisnis real estate AS. Mitra maju Barcelona Barcelona karo paman lan kakek dheweke, amarga nandur modal ing omah kanggo para siswa ing kutha AS ing Philadelphia.

Pungkasan, babagan urip pribadi Martin Braithwaite, crita kursi rodha dheweke nggawe dheweke luwih sinau babagan fokus ing kesempatan tinimbang watesan. Iki wis nggawe dheweke dadi panyedhiya amal, siji sing nggabungake bal-balan karo phantanthropy kanthi pangarep-arep kanggo menehi inspirasi kanggo wong liya.

Ngerti pora?…, ing musim 2016/2017, Martin nggawe # Skor2Seneng hashtag. Dheweke janji karo nyumbang € 1,000 kanggo saben tujuan sing dijaluk, kanthi tujuan mbiyantu bocah lan bayi kanthi watesan. Ing ngisor iki gambar saka sumbangan pisanan lan kaloro, bagean substansial biografi Martin Braithwaite sing ora bakal lali.

Dane nggabungake bal-balan karo filingropi kanthi pangarep-arep kanggo inspirasi wong liya
Dane nggabungake bal-balan karo filingropi kanthi pangarep-arep kanggo inspirasi wong liya. Kredit: Sedheng

Martin BraithwaiteKulawarga Keluarga:

Kanggo Martin, Kulawarga pancen kabeh, sing paling penting ing donya, malah luwih penting tinimbang fame. Ing bagean iki, kita bakal luwih mupangate wong tuwa Martin Braithwaite lan kabeh anggota keluargane (adhine, adhine lan mbah putri).

More about Martin Braithwaite Bapak:

Kanggo wong sing ngerti dheweke, bapak Martin Braithwaite (Keith Braithwaite) minangka homeboy paling keren, utamane nalika nindakake tugas bapak lan mbah. Kasunyatane, akeh grana bakal njaluk pitulung Keith kanggo ngerti tips lan trik ngatasi tantangan saka kakek, utamane sing ditrapake kanggo nggunakake katrampilan Karate.

Ketemu Bapake Martin Braithwaite, Keith
Ketemu Bapake Martin Braithwaite, Keith

Foto ing ndhuwur nggambarake gambaran nyata kulawarga Martin Braithwaite. Tanpa mangu, "Wong lanang mesthi dadi lanang". Saiki priksa video super saka bapak Martin Braithwaite (Keith) nalika nampilake katrampilan Karate ing salah sawijining putrane, ing ngarsane putrane, Mathilde.

Kaya dene bapa tuwa, Keith Braithwaite uga wong sing main film sing disenengi, nanging ora bisa nonton luwih saka 10 menit tanpa diketok turu. Mangkene video Martin sing nyenengake bapake. Saiki, ujar wong kasebut (ing bagean komentar kita) sing teka ing pikiran sampeyan babagan iki.

More about Mum Martin Braithwaite:

Ibu-ibu gedhe wis ngasilake putra sing apik lan ibune sing apik banget saka Martin (Heidi Braithwaite) ora pangecualian. Ora kaya sawetara pemain bal-balan, Heidi dudu jinis sing milih adoh banget ing Denmark nalika putrane nggoleki Eropa. Dheweke, bebarengan karo Kulawarga Braithwaite nate manggon ing Prancis, putrane banjur main bal-balan. Ing ngisor iki foto Heidi kajawi kanca paling apik dheweke yaiku Lisbeth Mørkeberg lan putrane, nalika dheweke manggon ing Toulouse.

Ibu Martin Braithwaite nggambar bareng kanca lan putrane sing paling apik, Martin
Ibu Martin Braithwaite nggambar bareng kanca lan putrane sing paling apik, Martin. Kredit: danskereitoulouse

Adhine Martin Braithwaite:

Elinga yen bocah cilik ing bagean Cerita Kanak-kanak Martin Braithwaite babagan artikel iki? Dheweke pancen dewasa lan mesthi ayu.

Ketemu Adhine Martin Braithwaite
Ketemu Adhine Martin Braithwaite, Mathilde Braithwaite. Apa dheweke ora ayu? Kredit: Instagram

Pakaryan Martin Braithwaite:

Katon yen ing kulawarga Mathilde Braithwaite, bapake bisa uga dadi anak pertama. Apa sampeyan ngerti kenapa? ... Iku amarga Martin duwe akeh paman enom sing umume dadi seduluré bapake. Gambar ing ngisor iki ana loro seduluré sing umure umure 30 utawa 40 taun. Philip Michael Mathilde (gambar sisih tengen), dene Ian Chan digambar kiwa.

Uncle Martin Braithwaite- Philip Michael Kanan lan Ian Chan Ngiwa
Uncle Martin Braithwaite- Philip Michael Kanan lan Ian Chan Ngiwa. Kredit: JV_Denmark lan Stabroek

Ngerti pora?… Philip Michael Mathilde minangka mitra bisnis Martin, dadi mitra investasi ing bisnis real estate. Philip uga dadi panulis, sing ngasilake pirang-pirang buku penjual sing paling apik babagan finansial.

Nini-nini Martin Braithwaite:

Frede Christensen minangka mbah putri Martin Braithwaite lan mitra bisnis saka sisih ibune. Gambar ing ngisor iki, Frede minangka mantan direktur HTH Kitchen ing Esbjerg Denmark luwih saka telung puluh taun. Dheweke duwe pengalaman 33 taun ing investasi real estate, sawijining sebab kenapa dheweke dipilih putrane dadi mitra bisnis.

Ketemu salah sawijining mbah Martin Braithwaite- mbah kakungipun, Frede Christensen
Ketemu salah sawijining mbah Martin Braithwaite- mbah kakungipun, Frede Christensen

Martin BraithwaiteGaya Urip:

Pemain bal-balan Denmark entuk dhuwit saka bisnis real estate, kontrak, upah, bonus, lan endorsemen. Ningali aseté sithik nanggung tanggungan, Martin Braithwaite duweni regane luwih saka € 10.00m. Iki bisa uga diwenehake dheweke dadi jutawan lan uga dadi penunjuk gaya urip eksotis.

Terusake FC Barcelona urip kanthi teratur ing Barcelona, ​​urip sing ora nuduhake kekayaan. Dheweke dudu jinis juru main bal-balan sing mlebu Instagram kanggo nampilake mobil sing flashy, omah gedhe (omah gedhong), nganggo larang sing larang lan liyane. Martin nggawa mobil sing sopan lan ngentekake akeh wektu kanggo kulawargane.

Gaya Urip Martin Braithwaite minangka refleksi kapribadene sing jelas
Gaya Urip Martin Braithwaite minangka refleksi kapribadene sing jelas. Kredit: Twitter

Martin BraithwaiteFakta:

Ing bagean pungkasan biografi Martin Braithwaite iki, kita bakal ngandhani sawetara bukti sing durung direwangi.

Fact #1: Kaloré Gaji:

Wiwit rawuh karo Barcelona, ​​akeh penggemar wis takon; pinten regane Martin Braithwaite?…. Nalika ing Leganes, kontrak maju mirsani dheweke mbayar gaji sakwijine € 1,738,000 saben taun. Dheweke entuk gaji sing padha ing Barcelona (Laporan Wiki Pemain). Sing luwih kaget ing ngisor iki, gaji gaji Martin Braithwaite saben taun, wulan, dina, jam, menit lan detik (kaya nalika nulis).

UlangEntuk ing Pundhak sterling (£)Entuk ing Euros (€)
Saben Taun:£ 1,466,250€ 1,738,000
Saben sasi:£ 122,187.5€ 144,833
Saben Minggu:£ 30,546€ 36,208
Saben dina:£ 4,366.2€ 5,172.6
Saben Jam:£ 181.92€ 215.5
Saben Menit:£ 3.032€ 3.59
Saben Detik:£ 0.05€ 0.06

Iki meh entuk akeh Martin Braithwaite wiwit wiwit ndeleng Kaca iki.

€ 0

Yen sampeyan ndeleng ing ndhuwur maca (0), tegese sampeyan ndeleng kaca AMP. saiki Klik kene kanggo ndeleng kenaikan gaji sak detik. Ngerti pora?… Wong rata-rata ing Spanyol kudu kerja paling ora 7.4 taun kanggo entuk € 144,833, yaiku jumlah dhuwit sing diraih Martin Braithwaite.

Fact #2: FIFA Fakta FIFA:

FIFA Fakta nyritakake Martin paling dirating
FIFA Fakta nyritakake Martin paling dirating. Kredit: SoFIFA

Rating pamuter sing dianyari mesthi dadi topik diskusi sing populer nalika FIFA anyar dibebasake. FIFA 20 ora beda karo Martin Braithwaite. Pemain bal-balan Denmark kalebu salah sawijining pemain bal-balan sing nemokake manawa dheweke ora diremehake. Saiki pitakonan kasebut; Apa FIFA bakal nambah peringkat, saiki dheweke main kanggo FC Barcelona?

Fact #3: apa Martin Braithwaite Agama?

"St Martin" minangka salah sawijining santo Katolik Roma sing paling akrab lan bisa dingerteni. Uga wong tuwané Martin Braithwaite setuju menehi jeneng tengah "Christensen”Sing tegese"putra Christen". Iki minangka varian Denmark umum saka jeneng diwenehi, sing asale saka tembung Yunani (christianos), artine "pengikut Kristus. ” Mula tanpa keraguan, anggota kulawarga Martin Braithwaite kalebu awake dhewe nuntut agama Kristen.

Fact #4: Martin Braithwaite Katresnan Tattoo:

Budaya tato misuwur ing jagading olahraga saiki amarga akeh pemain bal-balan sing kita kenal asring digunakake kanggo nggambarake agama lan anggota kulawarga. Martin nalika semana nulis ora nganggo tato, ora ana inks ing sisih ndhuwur lan ngisor.

Fact #5: Didhukung Real Madrid minangka Bocah-bocah:

Salah Martin Fakta Braithwaite sing durung nate dingerteni yaiku tegese sing nuduhake dhukungan kanggo Real Madrid minangka bocah. Iki diwartakake nalika taun 2011 nalika diwawancarai karo Lokalavisen, koran sing diterbitake ing Denmark. Iki yen kita mandheg babagan iki, kita ora kudu ngebor.

Fact #6: The Sumbangan Chris Brown:

Apa meh padha karo Chris Brown?
Apa meh padha karo Chris Brown ?. Ayo kita ngerti ing bagean komentar. Kredit: Tribuna

Iki bisa uga, salah sawijining fakta Martin Braithwaite sing kita tarungi, mungkin bakal kaget sampeyan. Sawise mlebu ing FC Barcelona, ​​para penggemar bal-balan wiwit weruh Chris Brown sing anyar ing lapangan. Minangka ing wektu nulis (Laporan Tribuna), sawetara penggemar bal-balan isih mikir Martin Braithwaite lan Chris Brown padha sedulur. Saiki ing skala 1 nganti 10, Apa Martin lan rapper Amerika katon padha? Ayo kita ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Kisah Kanak-kanak Martin Braithwaite Plus Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene