Crita Kanak-kanak Mariano Diaz ditambah Fakta Biografi Untold

Crita Kanak-kanak Mariano Diaz ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Mariano Diaz kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitane, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Bojo, Mobil, Worth Net, Gaya Hidup lan Urip Pribadi.

Singkat, iki Crita Urip saka bal-balan profesional Spanyol-Dominika. Kita wiwiti wiwit cilik, nganti dadi misuwur.

Kanggo nambah napsu otobiografi, iki kalebu galeri diwasa nganti diwasa - ringkesan Bio Mariano Diaz sing sampurna.

Deleng uga
Sejatosipun, Denis Suarez ugi nyerat babagan fakta-fakta
Saiki, saiki Mariano Diaz urip awal lan bangkit gedhe. Kredit Gambar: Ara.cat, AS, Diariogol lan RealMadrid.
Saiki, saiki Mariano Diaz urip awal lan bangkit gedhe.

Ya, kabeh wong ngerti Mariano minangka pemain Real Madrid sing pisanan ora populer Nanging kudu dikenali tanggal sing ayu (Tanggal 1 Maret 2020), nalika dheweke nambah kaping pindho kepemimpinan Real Madrid kanthi kemenangan 2-0 nglawan FC Barcelona.

Versi Biografi Mariano Diaz cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Mariano Diaz:

Iki nganti saiki minangka salah siji sing paling wiwitan ing Foto Kanak-kanak Mariano Diaz. Kredit: AS lan diariogol
Iki nganti saiki minangka salah siji sing paling wiwitan saka Foto Kanak-kanak Mariano Diaz

Miwiti, dheweke dijuluki "The Beast". Mariano Díaz Mejía lair tanggal 1 Agustus 1993 karo ibune, Mariana Mejía lan bapake, Mariano Díaz (binaragawan) ing sisih lor-wétan Barcelona, ​​Spanyol.

Deleng uga
Factor Bias Rodrigo Hernandez Plus Untold

Pemain bal-balan Spanyol tuwuh bebarengan karo kakange lan adhine ing Premià de Mar, kutha Spanyol dianggep minangka pusat wisata lan omah asrama kanggo Barcelona.

As Situs web ASwebsite Yaiku, wong tuwa Mariano Díaz nalika lair putrane duwe jeneng "Mariano Diaz”Lan iki ndadekake dheweke dadi wong nomer telu sing duwe jeneng ing keluargane.

Deleng uga
Gerard Moreno Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Apa sampeyan ngerti?… Kaloro wong tuwa Mariano Diaz- bapakne lan mbah kakunge kalebu dheweke uga duwe jeneng sing padha.

Nalika isih cilik, Mariano enom wis nate ngenteni wektu karo mbah kakung sing kedadeyan dadi pemain bal-balan kanthi klub Catalan sing andhap asor. Amarga kekancan, game bal-balan mboko sithik ditepungi karo dheweke.

Miturut ibu Mariano Diaz, nalika Mariano main bal-balan nalika isih cilik, tembok ing omah kulawarga kasebut nandhang lara banget amarga diwarnani tandha bal.

Deleng uga
Fakta Cerita Dani Carvajal Anak Untold

Dheweke uga ngomong Brand Mariano uga nggunakake sofa dadi pos tujuane. Lungguh lan santai amarga kita bakal menehi katrangan lengkap babagan urip awal Mariano Diaz karo bal-balan ing bagean sabanjure artikel iki.

Mariano Diaz Kulawarga lan latar mburi:

Yen dipikir karo penampilan pemain bal-balan kasebut, sampeyan bakal setuju karo aku yen kulawarga Mariano Diaz duwe identitas ras campuran. Sejatine, salah sawijining wong tuwa Mariano Diaz- Bapake pancen wong Spanyol.

Deleng uga
Fakta-fakta Biografi Juan Mata

Ibune, ing sisih liya, asale saka Republik Dominika. Mariana Mejía asli saka San Juan de la Maguana (kutha lan kotamadya ing wilayah kulon Republik Dominika).

Kanthi ndeleng foto wong tuwa Mariano Diaz sing apik iki, sampeyan bisa kanthi gampang mbedhek sapa ing antarane sing duwe sipat dominan sing ditindakake Mariano. IYA KUMEN ING !!!

Ketemu karo wong tuwa Mariano Diaz- Bapakne Mariano Diaz lan ibune, Mariana Mejia
Ketemu Wong Tuwane Mariano Diaz- Bapake Mariano Diaz lan ibune, Mariana Mejia.

Latar mburi kulawarga: Mariano Diaz asale saka latar kulawarga kelas menengah ndhuwur, sing bapake dioperasikake kanthi religius, amarga penghasilan saka bisnis gym.

Deleng uga
Kisah Kanak-kanak Marcos Llorente ditambah Fakta Biografi Untold

Nalika semana, wiwit taun 1990an, kulawarga Mariano Diaz ngandelake industri Fitness Spanyol kanggo entuk dhuwit sing tetep bisa urip.

Mariano Diaz Biografi - Taun Awal kanthi Bal-balan:

Nalika isih cilik, Mariano main bal-balan karo sedulure ing endi wae. Thanks kanggo simbah lan mbakyune, Mariano sing enom wiwit dadi pemain bal-balan profesional wiwit cilik.

Deleng uga
Kisah Bayi Diego Costa Plus Untold Biografi Fakta

Nalika media Spanyol (Marca) ngunjungi omah kulawarga Mariano Diaz ing Spanyol, ibune nyritakake babagan prekara awal putrane kanthi bal-balan. Ing tembung dheweke;

"Mariano mesthi main karo kakange ing omah. Banjur, tembok di wernani tandha bal lan sofa digunakake minangka target.

Aku mesthi ujar yen aku ora bakal tuku sofa anyar nganti diwasa. Iki amarga yen aku tuku sing anyar, dheweke bakal suwek maneh. Malah kanca-kancane padha kaya umure limang taun. ”

Ibune Mariano nalika nambah pemain.

Deleng uga
Sejatosipun, Marcos Alonso nyerat babagan crita rakyat

Mariano Diaz Biografi - Urip Karir Awal:

Ing taun 2002 yaiku nalika lelungan dadi bal-balan profesional diwiwiti ing Mariano.

Uji coba sukses ing taun kasebut yaiku dheweke gabung karo dhaptar akademi Klub Reial Deportiu Espanyol, uga kasebut Akademi RCD Espanyol. Sasampunipun melu akademi, akeh sing ndeleng Mariano minangka bocah sing sopan lan wadi.

Iki minangka kertu ID akademi RCD Espanyol Mariano. Credits: Diariolagrada
Iki minangka kertu ID akademi RCD Espanyol Mariano.

Nalika ing Alevín B RCD Espanyol, Mariano dilatih dening Lluís Planagumà Ramos. Nalika semana, bocah cilik kasebut entuk popularitas amarga dheweke katon minangka keutamaan utama.

Deleng uga
Kisah Kanak-kanak Pedri Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Cepet banget ditutake karo pakulinan sing overstepping tandha lan nindakake samubarang biru kanthi bal bal-balan.

Apa sampeyan ngerti?… Gol Mariano Diaz 41 ing akademi paling apik nyebabake dheweke menang Pichichi piala sing dianugerahi wakil saka perusahaan Spanyol Aigua del Montseny.

Foto Kanak-kanak Mariano Diaz- Mangkene dheweke nampa penghargaan minangka pemain bal-balan bocah. Kredit: Diariolagrada
Foto Kanak-kanak Mariano Diaz- Mangkene nampa penghargaan minangka pemain bal-balan bocah.

Wong enom tetep ana ing klub kasebut sajrone patang taun DUDU Rampung nggawe kabisat gedhe.

Mariano Diaz bio - Crita dalan kanggo Fame:

Mariano ora nate gampang lunga menyang tim Espanyol Infantil B nalika musim 2005-2006. Sanajan dudu salah siji sing paling misuwur, masalah utamane yaiku "Dhuwur".

Deleng uga
Sejatosipun, Denis Suarez ugi nyerat babagan fakta-fakta

Ora nemoni dhuwur sing dibutuhake kanggo bocah enom ing klompok umur kasebut ateges bakal ngancam tetep karo klub kasebut.

Nalika Going Tough:

Ngelingi wektu gamee suda 15 menit saben pertandingan, wong tuwa Mariano Diaz mutusake tumindak kanthi meksa putrane metu saka klub.

Dheweke luwih milih dheweke mlebu ing akademi Premia nalika main wiwit taun 2006 nganti 2008. Sawise setaun karo klub sabanjure (Sánchez Llibre), bocah enom kasebut entuk telpon Badalona ing pundi piyambakipun mungkasi karir pemuda nalika taun 2011.

Deleng uga
Fakta Cerita Dani Carvajal Anak Untold

Mariano nalika ana ing tim senior Badalona njeblug maneh. Dheweke diarani cepet banget lan pinter ing lapangan, bocah cilik sing main percaya dhiri.

Prestasi iki narik kawigaten Real Madrid sing ora bisa nolak nanging entuk dheweke ing 2011.

Mariano Diaz Biografi - Crita Bangkit kanggo Fame:

Kaya lulusan akademi saka klub cilik, gabung karo Real Madrid tegese bal-balan muda.

Deleng uga
Fakta-fakta Biografi Juan Mata

Maju sing cerdas nggawe tugas sekolah kanthi ngetung total 50 gol kanggo akademi Real Madrid sadurunge diangkat dadi skuad utama dening manajer Zinedine Zidane.

Cedera punggung kanggo striker Karim Benzema ndeleng dheweke tampil apik. Nanging yen Benzema mari, kemungkinane diwatesi kanggo bocah enom kasebut.

Nanging, sumbangane kanggo menang piala ing ngisor iki migunani.

Deleng uga
Kisah Kanak-kanak Marcos Llorente ditambah Fakta Biografi Untold
Aja sampeyan ngerti, The Beast wis menang meh kabeh karo Madrid
Yen sampeyan ora ngerti, The Beast menang meh kabeh babagan Madrid.

Sawise mbantu Real Madrid ing taun piala. Mariano ing 30 Juni 2017, Mariano mutusake bakal ninggalake Spanyol kanggo pengalaman bal-balan liyane.

Dheweke mlebu ing Olimpiade Lyonnais lan gunggunge duwe 18 gol ing musim liga amarga dadi mitra mogok sing sampurna Memphis Depay lan Nabil Fekir (19 lan 18 gol masing-masing).

Nuduhake awake dhewe dadi mesin gol sejati, Real Madrid mutusake tangane supaya wong lanang kasebut bali.

Deleng uga
Fakta Keras Peter Rodriguez Ditambah
Rising Mariano Diaz karo Olympique Lyonnais
Munggah Mariano Diaz karo Olympique Lyonnais.

Ing tanggal 29 Agustus 2018, Mariano Diaz bali menyang Real Madrid lan dianugerahi kaos No7 sing dikosongake dening Christiano Ronaldo.

Mantra kaping pindho Mariano ing Madrid saiki wis migunani. Salah sawijining momen paling apik yaiku nalika Elclassico, tanggal 1 Maret 2020.

Metu saka bangku nalika kewan kasebut, kewan kasebut nambah kaping pindho timbal Real Madrid kanthi kemenangan 2-0 nglawan FC Barcelona ing menit kaping 90.

Deleng uga
Sejatosipun, Marcos Alonso nyerat babagan crita rakyat
Rising munggah ing pertandhingan ngewangi tikel Real Madrid ing kamenangan 2-0 nglawan FC Barcelona tanggal 1 Maret 2020 El Clasico
Bintang sing mundhak mbantu tikel kaping pindho tim Real Madrid ing kemenangan 2-0 nglawan FC Barcelona tanggal 1 Maret 2020 El Clasico.

Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Mariano Diaz's Kekasih - Yaiza Moreno:

Amarga misuwur lan misuwur banget ing bal-balan, mesthine manawa akeh penggemar pengin ngerti manawa wong lanang sing sukses kaya Mariano Diaz duwe pacar, utawa yen dheweke pancen wis omah-omah, sing ateges wis duwe garwa.

Sejatine, ing balik para pemain bal-balan sing sukses, ana pacar sing apik banget sing jenenge jenenge Yaiza Moreno Antho.

Yaiza Moreno minangka model lan desainer baju renang sing wis pacaran karo Mariano Diaz wiwit taun 2012. Yen dideleng saka rupane, dheweke pancen paragon kaendahan, siji sing oozes kapercayan ing saben sworo seru dheweke.

Ketemu Pacar Mariano Diaz, Yaiza Moreno- Apa dheweke ayu? Kredit: Instagram
Ketemu Pacar Mariano Diaz, Yaiza Moreno- Apa dheweke ayu?

Hubungan Mariano lan Yaiza emung mripat saka mripat umum amarga bebas drama lan kebak katresnan.

Yaiza ayu pancen wong sing tanpa pamrih sing ora nindakake apa-apa kajaba nyediakake dhukungan emosional kanggo wong lanang, sanajan tegese bisa nahan uripe dhewe.

Pacar Mariano Diaz, Yaiza Moreno, ndhukung pria kasebut ing kabeh tumindak. Kredit: Pinterest
Pacar Mariano Diaz, Yaiza Moreno, ndhukung pria kasebut ing kabeh tumindak.

Nalika Mariano bali menyang Real Madrid, pirang-pirang yuta penggemar ndeleng pisanan pacare sing apik nalika presentasi.

Yen dideleng saka foto ing ngisor iki, katon Yaiza wis wis disetujoni dening wong tuwa Mariano Diaz. Iki ateges manawa manten bisa dadi langkah sadurunge.

Deleng uga
Factor Bias Rodrigo Hernandez Plus Untold
Pacar Mariano Diaz Yaiza Moreno digambar nalika presentasi ing Madrid. Kredit: Twitter lan dakarflash
Pacar Mariano Diaz Yaiza Moreno digambar nalika presentasi ing Madrid.

Mariano Diaz Gaya urip:

Ngerteni gaya urip Mariano Diaz bakal mbantu sampeyan ngerti babagan pola hidup sing luwih apik.

Miwiti, duwe bathi gedhe, regane pasar € 16 juta lan entuk gaji tahunan € 5 juta (ing wektu nulis) mesthi ndadekake bal-balan jutawan. Tanpa mangu, Mariano bisa urip kanthi cara sing mewah.

Ngomong babagan gaya urip, Mariano Diaz urip kanthi teratur ing Madrid. Yen diwenehi kesempatan, dheweke ora bakal isin nampilake sugihe- omah gedhe (omah gedhong), sandhangan mewah, jam tangan, jet pribadi, kapal pesiar lsp.

Ing dalan-dalan ing Madrid, sampeyan paling seneng ndeleng Mariano sing nganggo klambi lan paling penting, nyopir mobil sekolah sing alus banget.

Deleng uga
Gerard Moreno Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa
Apa sing katon kaya Mobil Mariano Diaz, dheweke luwih milih pendekatan sekolah lawas
Sing katon kaya Mobil Mariano Diaz- Sejatine, dheweke luwih seneng pendekatan sekolah lawas.

Saliyane bal-balan, Mariano uga dadi sopir sing apik banget. Apa sampeyan ngerti?… Dheweke tau rampung kaping telu ing turnamen go-karting sing diatur Audi. Dheweke njupuk driver mandheg sing luwih cepet; Nacho lan Ramos.

Mariano Diaz Urip pribadi:

Sapa Mariano Diaz saka Pitch?… Wangsulanipun, he yaiku wong sing rumangsa seneng karo alam. Yen tresna babi lan hiu, mula sampeyan ora dhewekan.

Deleng uga
Kisah Bayi Diego Costa Plus Untold Biografi Fakta

Sejatine, sampeyan bisa uga seneng ngerti yen Mariano kaya sampeyan- A Penyayang Babi Dasi-Hard lan Shark.

Mariano seneng dolan menyang papan sing dijuluki “Paradise”Ing Bahama, dheweke ngobrol karo kanca-kanca sing paling apik (pirsani ing ngisor iki). Sapa ngerti?… Mariano bisa uga milih salah sawijining kewan iki.

Ngerteni Urip Pribadi Mariano Diaz saka lapangan main. Kredit: Instagram
Ngerteni Urip Pribadi Mariano Diaz saka lapangan main.

Pungkasan, ing urip pribadi Mariano Diaz, dheweke minangka wong sing nyekel penawaran favorit kaya ing ngisor iki;

"Penting, sampeyan kudu terus golek ing endi tujuane, tinimbang nggoleki ing endi sampeyan".

Mariano Diaz Kulawarga:

Kanggo akeh pemain bal-balan, dalane lintang-lintang kasebut mesthi ora kepenak kaya ora ana pitulung saka anggota kulawarga.

Deleng uga
Sejatosipun, Denis Suarez ugi nyerat babagan fakta-fakta

Nalika ngobrol babagan kulawarga, katon Mariano ora mung tuwuh dhewekan karo wong tuwane, nanging uga bareng adhine lan adhine sing ayu.

Ing bagean iki, kita bakal menehi luwih terang marang wong tuwa Mariano Diaz lan anggota kulawarga liyane sing apik.

Kulawarga Mariano Diaz paling apik sing bisa ditemokake. Saiki mriksa struktur awak bapake. Kredit: Tumblr
Kulawarga Mariano Diaz paling apik sing bisa ditemokake. Saiki mriksa struktur awak bapake.

Luwih lengkap babagan Bapak Mariano Diaz:

Yen dideleng saka tampilan sing gedhe banget ing foto ing ndhuwur, sampeyan bakal setuju karo aku manawa bapakne Mariano Diaz pancen katon kaya binaraga. Sejatine, dheweke tau dadi juara Spanyol kanthi penghormatan nalika ngunggahake bobot.

Sanajan umuré, Mariano Diaz Snr isih olahraga ing gym Premià del Mar, wilayah ing pesisir Catalunya, putrane Mariano lair. Ngomong babagan pengaruh bapake kanggo karir, Mariano tau ujar;

“Biasane aku lunga karo bapak menyang gym. Thanks kanggo dheweke, aku sinau babagan latihan latihan nyegah lan cilaka, sing kabeh wis apik kanggo karirku. ”

Liyane babagan Mariano Diaz's Mum:

Ibu-ibu sing hebat ngasilake putra-putra bal-balan sing sukses lan Mariana Mejía ora kalebu kasusahan. Dheweke asli saka San Juan de la Maguana (kutha lan kotamadya ing wilayah kulon Republik Dominika) kanthi kabetahan kelairane lan asale.

Deleng uga
Fakta Keras Peter Rodriguez Ditambah

Apa sampeyan ngerti?… Ing antarane wong tuwa Mariano Diaz, yaiku Mariana Mejía sing duwe gen sing dominan amarga putra lan putrine njupuk warna kulit.

Gambar ing ngisor iki, Mariana lan Mariano seneng banget.

Ketemu Ibune Mariano Diaz- Mariana Mejía- Loro-lorone katon cedhak. Kredit: dogdrip
Ketemu Ibune Mariano Diaz- Mariana Mejía- Loro-lorone katon cedhak.

Luwih lengkap babagan Granddad Mariano Diaz:

Eyang kakunge Mariano luwih becik ditelpon Mariano Diaz Snr2. He tanggung jawab kanggo bal-balan mlebu ing garis keturunan kulawarga.

Deleng uga
Gerard Moreno Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Tanpa dheweke, Mariano ora bakal dadi pemain bal-balan. Nyatane, karakteristik sing ora nyerah asalé saka mbah kakungé, mantan pemain bal-balan lan disiplin sing nate main ing klub Catalan sing modhal.

Liyane babagan Mariano Diaz's Brothers:

Mariano Diaz duwe sedulur lanang sing separo kanthi jeneng Eduard Marcel Núñez (digambarke ing ndhuwur). Kaya Mariano, dheweke uga pemain bal-balan sing main ing CE Vilassar de Dalt.

Iki minangka klub bal-balan sing ana ing sawijining desa ing Catalonia, Spanyol (ing provinsi Barcelona).

Deleng uga
Sejatosipun, Marcos Alonso nyerat babagan crita rakyat

Uga kanggo ngerti, sedulur tiri Mariano Eduard Marcel Núñez minangka adhine kanggo anggota kulawarga liyane sing jenenge Pedro Antonio Núñez. Pedro, uga pemain bal-balan lair ing Walikota Hato del Rey, Republik Dominika.

Luwih lengkap babagan Suster Mariano Diaz:

Yen dideleng saka foto kulawarga sing asor ing ndhuwur, sampeyan bakal setuju karo kita yen katon Mariano duwe sedulur, sing seneng karo sedulur liyane sing njupuk gen dominan ibune.

Deleng uga
Factor Bias Rodrigo Hernandez Plus Untold

Mariano Diaz's Fakta Untold:

Fact #1: Ing Nyoba Rampok:

Mariano Diaz minangka korban kanggo ngrampok nyoba. Kedadeyan kasebut kedadeyan sawise dheweke ngunjungi toko mewah sing ana ing dalan Calle Serrano, Madrid (Laporan situs web Ronaldo).

Nalika mlaku-mlaku ing dalan nggawa kanthong barang sing nembe dituku, ana wong sing nyedhaki dheweke lan nyoba nyoba nyolong tas kasebut. Sawise njerit njaluk tulung, tersangka banjur kesusu nyebrang dalan.

Deleng uga
Kisah Bayi Diego Costa Plus Untold Biografi Fakta

Wong loro mlayu karo tersangka sing nyolong tas kasebut saka Mariano. Sawise dikalahake, dheweke pungkasane mbuwang tas ing lemah.

Iki diikuti karo Mariano njupuk lan ninggalake adegan kasebut tanpa ngidinake campur tangan Polisi.

Fact #2: Dheweke nolak main ing Negara ibune:

Mariano nate nuli nduweni hak kanggo main ing Republik Dominika liwat ibune. Asile, dheweke nggawe debut internasional nalika tanggal 24 Maret 2013 ing pertandhingan sing ramah marang Haiti, nggawe gol pungkasan ing kamenangan 3-1.

Deleng uga
Fakta Keras Peter Rodriguez Ditambah

Apa sampeyan ngerti?… kuwi bisa dadi pertandingan terakhir sadurunge dheweke mutusake nyerah negarane ibune. Mariano nindakake perkara kasebut supaya ora dadi tutup-tutup lan uga, amarga ana tim nasional Spanyol sing bisa disebut.

Pangembangan iki nggawe dheweke nolak undhangan luwih lanjut saka negara ibune.

Fact #3: A Julia Roberts Fan:

Ing jagad selebriti Hollywood, Real Madrid entuk kakuwasa.

Deleng uga
Kisah Bayi Diego Costa Plus Untold Biografi Fakta

Apa sampeyan ngerti?… Julia Roberts minangka salah sawijining penggemar selebriti utama klub sing nate ketemu karo Mariano. Gambar ing ngisor iki yaiku dheweke karo Mariano Diaz ing salah sawijining kunjungan menyang ibukota Spanyol.

Star Real Madrid sapisan ketemu Julia Roberts. Kredit: Instagram
Star Real Madrid nate ketemu karo Julia Roberts.

Fact #4: Kaloré Gaji:

Wiwit bali menyang Real Madrid, para penggemar wiwit mriksa kasunyatan Mariano Diaz, kaya penghasilane karo raksasa Spanyol.

Deleng uga
Fakta Cerita Dani Carvajal Anak Untold

Tanggal 29 Agustus 2018, Mariano nggawe kontrak limang taun karo Real Madrid, sing ndeleng dheweke lagi mbayar gaji setir. € 4juta saben taun Gawe gaji Mariano Diaz dadi luwih sithik, mula ana ing ngisor iki.

WULANG GURUPangentukan ing Euro (€)Entuk ing Sounds Pounds (£)Pangentukan ing USD ($)
Saben taun€ 5,000,000£ 4,294,250$ 5,643,100.00
Saben sasi€ 416,666£ 357,854$ 470,258
Saben Minggu€ 104,116£ 89,463.5$ 117,564
Saben dina€ 14,881£ 12,780.5$ 16,795
Saben Jam€ 620£ 532.5$ 699
Saben Menit€ 10.3£ 8.86$ 11.6
Saben Detik€ 0.17£ 0.14$ 0.19
Deleng uga
Kisah Kanak-kanak Marcos Llorente ditambah Fakta Biografi Untold

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Mariano DiazBio, iki sing diasilake.

€ 0

Apa sampeyan ngerti?… Rata-rata buruh ing Spanyol kudu kerja paling ora 2.3 taun kanggo entuk € 333,333 yaiku jumlah sing kita entuk wulan Mariano Diaz sajrone wulan.

Fact #5: Mariano DiazTato:

Mariano percaya karo budaya tato sing misuwur banget ing jagad olahraga saiki. Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, pemain bal-balan Los Blancos duwe tato sing nggambarake agama lan perkara sing disenengi.

Tato Mariano Diaz - Pemain bal-balan duwe tato pirang-pirang ing sisih kiwa. Kredit: Instagram
Tato Mariano Diaz- Pemain bal-balan duwe tato ing tangan kiwa.

Fact #6: Mariano DiazAgama:

Yen dideleng saka gambar tato Mariano Diaz ing ndhuwur sing nduwe gambar Virgin Mary, sampeyan bakal setuju karo aku yen wong tuwane paling gedhe bisa ngunggahake dheweke supaya bisa ngetrapake iman agama Kristen Katulik.

Wiki Mariano Diaz:

Pungkasan, ing Biografi Mariano Diaz, sampeyan menehi sampeyan basis pengetahuan wiki. Tabel ing ngisor iki bakal mbantu sampeyan nemokake informasi babagan dheweke kanthi cara sing ringkes lan gampang.

Deleng uga
Sejatosipun, Marcos Alonso nyerat babagan crita rakyat
Fakta Biografi Mariano Diaz (Wiki Enquiries)WIKI JAWABAN
Jeneng Lengkap:Mariano Díaz Mejía.
Tanggal lan Papan Lair:1 Agustus 1993 (umur 26 taun), Premià de Mar, Spanyol.
Wong tuwa:Mariano Diaz Snr (Rama) lan Mariana Mejía (Ibu).
vokalEduard Marcel Núñez (sedulur sadulur) lan sedulur wadon
Negara Asal:Spanyol (sisih bapak) lan Republik Dominika (sisih ibu)
dhuwur:1.80 m (5 ft 11 ing)
Zodiak:Leo
bobot:76 kg
Pakaryan:Pemain Bola Sepak (Striker)
Pakurmatan (Minangka ing Maret 2020)La Liga: 2016-17,
Supercopa de España: 2019–20,
Liga Juara UEFA: 2016-17,
Piala Dunia FIFA Club: 2016.
Deleng uga
Factor Bias Rodrigo Hernandez Plus Untold

Mriksa: Thanks kanggo maca Kisah Kanak-kanak Mariano Diaz Plus Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, monggo dituduhake karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar