Crita Kanak-kanak Mariano Diaz ditambah Fakta Biografi Untold

Paling Keri Dianyari

Miwiti, dheweke dijuluki "The Beast". Kita menehi jangkoan lengkap babagan Cerita Bocah-bocah Mariano Diaz, Biografi, Fakta Kulawarga, Paraga, Urip Awal, Urip Pribadi, Gaya urip lan acara-acara liyane sing pas wiwit dheweke isih diwasa.

Delengen, kita saiki sampeyan urip Mariano Diaz Awal lan Rise Agung. Gambar Credits: Ara.cat, AS, Diariogol lan RealMadrid.

Ya, kabeh wong ngerti Mariano minangka pemain Real Madrid sing pisanan ora populer Nanging kudu dikenali tanggal sing ayu (Tanggal 1 Maret 2020), nalika dheweke tikel timbal Real Madrid kanthi kamenangan 2-0 nglawan FC Barcelona. Versi Biografi Mariano Diaz sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih, mula diwiwiti kita Bab lan Content sadurunge para STORY FULL.

Kisah Kanak-kanak Mariano Diaz:

Mangkono saiki minangka salah sawijining Foto Kanak-kanak Mariano Diaz sing wiwitan. Kredit: AS lan diariogol

Mariano Díaz Mejía lair tanggal 1 Agustus 1993 marang ibuné, Mariana Mejía lan bapake, Mariano Díaz (binaragawan) ing sisih lor-wétan ing Barcelona, ​​Spanyol. Pemain bal-balan Spanyol tuwuh bareng karo kakunge lan adhine ing Premià de Mar, sawijining kutha Spanyol sing dianggep minangka pusat wisata lan omah asrama kanggo Barcelona.

As Situs web ASwebsite sijine, wong tuwa Mariano Díaz nalika lair putrane yen dheweke wis jeneng "Mariano Diaz”Lan iki ndadekake dheweke dadi wong nomer telu sing jenenge ing kulawargane. Ngerti pora?… Loro wong tuwa Mariano Diaz - bapak lan mbah kalebu awake dhewe duwe jeneng sing padha.

Nalika isih cilik, Mariano enom wis nate ngenteni wektu karo mbah kakung sing kedadeyan dadi pemain bal-balan kanthi klub Catalan sing andhap asor. Amarga kekancan, game bal-balan mboko sithik ditepungi karo dheweke.

Miturut ibu Mariano Diaz, nalika Mariano main bal-balan nalika isih cilik, tembok ing omah kulawarga kasebut akeh banget amarga diwenehi tandha bal. Dheweke uga nyritakake Brand yen Mariano uga nggunakake sofas minangka targete. Lenggah lan santai amarga kita bakal menehi katrangan lengkap babagan umur awal Mariano Diaz kanthi bal-balan ing bagean artikel iki.

Mariano Diaz Kulawarga lan latar mburi:

Ngadili penampilan rai bal-balan, sampeyan bakal setuju karo kulawargane Mariano Diaz duwe identitas balapan campuran. Bebener iku, salah sawijining wong tuwa Mariano Diaz - bapake yaiku Spanyol. Ibuné, ing tangan liya, asale saka Républik Dominika. Mariana Mejía asale saka San Juan de la Maguana (kutha lan kotamadya ing tlatah sisih kulon Republik Dominika). Kanthi nyawang foto sing apik banget saka wong tuwa Mariano Diaz, sampeyan bisa kanthi gampang ngira manawa ana ing antarane wong-wong mau duwe sipat paling dominan sing dienggo Mariano. IYA KUMEN ING !!!

Ketemu karo wong tuwa Mariano Diaz- Bapakne Mariano Diaz lan ibune, Mariana Mejia

Latar mburi kulawarga: Mariano Diaz asale saka latar kulawarga kulawarga kelas menengah ndhuwur, yaiku bapake sing nindakake agama, kanthi sukses karo bisnis gym. Mula, wiwit taun 1990-an, kulawarga Mariano Diaz ngandhani industri Kesehatan Spanyol supaya entuk dhuwit sing dijanjeni.

Mariano Diaz's Wayahe - Awal Taun Bal-balan:

Ing wiwitane nalika isih bocah, Mariano main bal-balan karo seduluré ing ngendi wae. Thanks kanggo mbah putri lan adhi gedhe, enom Mariano miwiti dalan dadi pemain bal profesional wiwit umur luwih enom. Nalika media Spanyol (Marca) ngunjungi omah kulawarga Mariano Diaz ing Spanyol, ibune nyritakake babagan ing babagan bromans awal putrane karo bal-balan. Ing tembunge;

"Mariano mesthi main karo kakang ing omah. Mbalik, tembok kasebut diwenehi tandha tandha bal lan sofas digunakake minangka target.

Aku mesthi ujar yen aku ora bakal tuku sofa anyar nganti dheweke tambah gedhe. Iki amarga yen aku tuku sing anyar, bakal nyuwek maneh. Malah kanca-kancane padha karo nalika umur limang taun. "

Ibu Mariano nalika ngunggahake pemain.

Mariano Diaz's Biografi - Urip Karir Awal:

Taun 2002 yaiku nalika perjalanan dadi pemain bal profesional dadi Mariano. Percobaan sukses ing taun kasebut dheweke weruh dheweke melu ing akademi akademi Reial Club Deportiu Espanyol, uga kasebut Akademi RCD Espanyol. Sasampunipun melu akademi, akeh sing ndeleng Mariano minangka bocah sing sopan lan wadi.

Iki minangka kertu ID akademi RCD Espanyol Mariano. Credits: Diariolagrada

Nalika ing Alevín B RCD Espanyol, Mariano dilatih dening Lluís Planagumà Ramos. Nalika semana, bocah enom kasebut saya misuwur amarga saya gedhe. Kacepetan gedhe sing diikuti pakulinan sing overstepping tandha lan nindakake samubarang biru kanthi bal bal-balan. Ngerti pora?… 41 gol Mariano Diaz ing musim akademi paling apik nyebabake dheweke menang Pichichi piala sing dianugerahi wakil saka perusahaan Spanyol Aigua del Montseny.

Mariano Diaz Childhood Photo- Iki dheweke nampa penghargaan minangka pemain bal-balan ing bocah. Credits: Diariolagrada

Wong enom tetep ana ing klub kasebut sajrone patang taun DUDU Rampung nggawe kabisat gedhe.

Fakta Biografi - Dalan kanggo Fame Crita:

Mariano ora gampang mlebu tim Espanyol Infantil B nalika musim 2005-2006. Sanajan ora ana sing paling gedhe, masalah utama dheweke yaiku "Dhuwur". Ora nyukupi ketinggian sing dibutuhake kanggo bocah sing klompok umur kasebut minangka ancaman kanggo tetep dheweke karo klub kasebut.

Nalika Going Tough:

Ngengeti wektu dolanane saya suda nganti meh 15 menit saben game, wong tuwa Mariano Diaz mutusake tumindak kanthi meksa anake lanang metu saka klub. Dheweke luwih ndhaptar dheweke karo akademi Premià ing ngendi dheweke main wiwit taun 2006 nganti 2008. Sawise setaun karo klub sabanjure (Sánchez Llibre), para pemuda njaluk telpon saka Badalona ing pundi piyambakipun mungkasi karir pemuda nalika taun 2011.

Mariano nalika tim Badalona mbledhos maneh. Dheweke digambarake kanthi cepet lan cerdas banget ing lapangan, chap cilik sing main kanthi percaya diri. Gampang iki nggambarake Real Madrid sing ora bisa nahan nanging ndarbeni dheweke ing taun 2011.

Fakta Biografi - Muncul ing Crita Fame:

Kaya akeh lulusan akademi saka klub cilik, gabung ing Real Madrid tegese bali menyang bal-balan muda. Tukang kerja sing apik banget nggawe kerja ing omah kanthi nyetak 50 gol kanggo akademi Real Madrid sadurunge dipromosikan menyang skuad utama dening manager Zinedine Zidane. Ciloko mburi striker Karim Benzema ndeleng dheweke tampil. Nanging nalika Benzema wis mari, kemungkinan dadi winates kanggo bocah enom. Kepiye carane kontribusi kanggo menang piala ing ngisor iki.

Aja sampeyan ngerti, The Beast wis menang meh kabeh karo Madrid

Sawise mbantu Real Madrid nalika pamrentahan piala taun. Mariano tanggal 30 Juni 2017, Mariano mutusake yen bakal ninggalake Spanyol kanggo pengalaman bal-balan luwih akeh. Dheweke mlebu kanggo Olympique Lyonnais ing ngendi dheweke nggayuh 18 gol ing musim liga, amarga kemitraan mogok sing sampurna Memphis Depay lan Nabil Fekir (19 lan 18 gol masing-masing). Nuduhake awake dadi mesin gol sing sejatine, Real Madrid mutusake kanggo nyekeli tangan supaya bisa mundur.

Rising Mariano Diaz karo Olympique Lyonnais

Tanggal 29 Agustus 2018, Mariano Diaz bali menyang Real Madrid lan diberkahi klambi No7 sing kosong dening Christiano Ronaldo. Ejaan kapindho Mariano ing Madrid saiki wis larang regane. Salah sawijining momen paling apik nalika teka ing Elclassico, nalika tanggal 1 Maret 2020. Sepur ing bangku kasebut, kewan iki tikel timbal Real Madrid kanthi kemenangan 2-0 nglawan FC Barcelona ing menit kaping 90.

Rising munggah ing pertandhingan ngewangi tikel Real Madrid ing kamenangan 2-0 nglawan FC Barcelona tanggal 1 Maret 2020 El Clasico

Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Mariano Diaz's Pacar, Garwa, lan Bocah:

Amarga dadi kondhang lan nggawe jenenge dadi bal-balan, mesthine manawa para penggemar pengin ngerti yen ana wong sing sukses kaya Mariano Diaz duwe pacar, utawa yen dheweke wis nikah, sing ateges wis duwe bojo. Kasunyatane, ing mburi juru main bal-balan sukses, ana pacar sing glamor sing dadi jenenge Yaiza Moreno Antho.

Yaiza Moreno minangka model lan desainer baju renang sing wis tau kenal karo Mariano Diaz wiwit taun 2012. Ditilik saka rupane, dheweke pancen. paragon kaendahan, siji sing oozes kapercayan ing saben sworo seru dheweke.

Ketemu pacar Mariano Diaz, Yaiza Moreno - apa ora ayu? Kredit: Instagram

Hubungan Mariano lan Yaiza enyaring scrutiny saka mata umum amarga mung drama lan ora ana katresnan banget. Yaiza ayu pancen wong ora duwe ati sing ora nindakake apa-apa liyane saka nyedhiyakake dhukungan emosional kanggo wong lanang, sanajan sampeyan tegese njaga urip dhewe.

Pacar Mariano Diaz Yaiza Moreno ndukung wong lanang ing kabeh sing ditindakake. Kredit: Pinterest

Ing wektu Mariano bali menyang Real Madrid, mayuta-yuta penggemar wis ndeleng pacar sing nggumunake sajrone presentasi kasebut. Ditilik saka foto ing ngisor iki, katon Yaiza wis wis disetujoni wong tuwa Mariano Diaz. Iki nggambarake manawa pernikahane bisa dadi langkah sabanjure.

Pacar Mariano Diaz Yaiza Moreno gambar nalika presentasi Madrid. Kredit: Twitter lan dakarflash

Mariano Diaz Gaya urip:

Ngerteni gaya urip Mariano Diaz bakal nulungi sampeyan babagan taraf urip sing luwih apik. Miwiti, kanthi regane net gedhe, regane pasar regane $ 16m lan entuk gaji taunan € 5 juta (ing wektu nulis) mesthi ndadekake bal-balan jutawan. Tanpa mangu, Mariano bisa urip kanthi cara sing mewah.

Ngomong gaya urip, Mariano Diaz urip sing teratur ing Madrid. Yen diwenehi kesempatan, dheweke ora isin nuduhake omah-omah sing gedhene (omah gedhong), busana apik, bangkekan, jet pribadi, kapal layar lan liya-liyane. Ing dalan-dalan ing Madrid, sampeyan paling seneng ndeleng Mariano sing nganggo klambi lan paling penting, nyopir mobil sekolah sing alus banget.

Apa sing katon kaya Mobil Mariano Diaz, dheweke luwih milih pendekatan sekolah lawas

Saliyane bal-balan, Mariano uga dadi sopir sing apik banget. Ngerti pora?… Dheweke tau rampung kaping telu ing turnamen go-karting sing diatur Audi. Dheweke njupuk driver mandheg sing luwih cepet; Nacho lan Ramos.

Mariano Diaz Urip pribadi:

Sapa Mariano Diaz mati Pitch?… Wangsulanipun, he yaiku wong sing rumangsa seneng karo alam. Yen tresna babi lan hiu, banjur sampeyan ora mung siji. Kasunyatane, sampeyan bakal bisa uga bungah yen ngerti yen Mariano kaya sampeyan- A Penyayang Babi Dasi-Hard lan Shark.

Mariano seneng ngunjungi papan sing diarani "Paradise"Ing Bahamas, ing ngendi dheweke sesambungan karo kanca sing paling apik (deleng ing ngisor iki). Sapa ngerti?… Mariano bisa uga milih salah sawijining kewan iki.

Ngerteni Urip pribadi Mariano Diaz nalika main ing play. Kredit: Instagram

Pungkasan, babagan urip pribadi Mariano Diaz, dheweke dadi wong sing nate milih kutipan favorit sing kaya ing ngisor iki;

"Iku penting kanggo tansah katon ing ngendi sampeyan lagi, tinimbang nggoleki papan sampeyan".

Mariano Diaz Kulawarga:

Kanggo akeh pemain bal-balan, dalan kanggo stardom mesthi ora bisa dirasakake, amarga ora ana bantuan saka anggota kulawarga. Ngomong babagan kulawarga, mula Mariano ora mung tuwuh bareng karo wong tuwane, nanging uga bareng sedulur lan adhine ayu. Ing bagean iki, kita bakal menehi cahya luwih akeh marang wong tuwa Mariano Diaz lan anggota kulawarga sing apik.

Kulawarga Mariano Diaz sing paling apik sing bisa ditemokake. Saiki priksa struktur awak bapakne. Kredit: Tumblr

Luwih lengkap babagan Bapak Mariano Diaz:

Ditilik saka katon gedhe banget ing foto ing ndhuwur, sampeyan bakal setuju karo manawa bapak Mariano Diaz pancen katon binaragawan. Sejatine, dheweke biyen dadi juara Spanyol kanthi nglumpukake bobot awak.

Sanajan umuré, Mariano Diaz Snr isih olahraga ing gym Premià del Mar, ing tlatah pesisir Catalunya ing ngendi putrane Mariano lair. Ngandika babagan pengaruh bapake marang karir, Mariano nate ujar;

"Paling asring aku lunga karo bapakku ing gedung olahraga. Thanks kanggo dheweke, aku sinau nindakake latihan lan latihan pencegahan cedera, sing apik kanggo karirku. "

Luwih lengkap babagan Mariano Diaz's Mum:

Ibu-ibu gedhe wis ngasilake putra bal-balan sing sukses lan Mariana Mejía ora istiméwa. Dheweke asale saka San Juan de la Maguana (kutha lan kotamadya ing tlatah sisih kulon Republik Dominika) kanthi kabetahan kelairane lan asale.

Ngerti pora?… Antarane wong tuwa Mariano Diaz, yaiku Mariana Mejía sing nduwe gen dominan amarga putra lan putrane njupuk warna kulit. Gambar ing ngisor iki, loro Mariana lan Mariano seneng banget.

Ketemu Ibu Mariano Diaz- Mariana Mejía- Loro katon cedhak. Kredit: dogdrip

Luwih lengkap babagan Mariano Diaz's Granddad:

Granddad super Mariano luwih becik diarani Mariano Diaz Snr2. He tanggung jawab bal-balan bakal mlebu ing garis getih kulawarga. Tanpa dheweke, Mariano mesthi ora dadi pemain bal. Kasunyatane, karakteristik ora nyerah asalé saka mbah kakungé, mantan pemain bal-balan lan dhisiplinarian sing biyen main dadi klub Katalan sing andhap asor.

Liyane babagan Sadulur Mariano Diaz:

Mariano Diaz duwe sedulur lanang sing separo kanthi jeneng Eduard Marcel Núñez (digambarke ing ndhuwur). Kaya Mariano, dheweke uga main bal-balan sing main kanggo CE Vilassar de Dalt. Iki minangka klub bal-balan sing dumunung ing sawijining desa ing Catalonia, Spanyol (ing propinsi Barcelona).

Uga supaya sampeyan ngerti, sedulur setengah saka Mariano, Eduard Marcel Núñez minangka sedulur kanggo anggota kulawarga liyane sing jenenge Pedro Antonio Núñez. Pedro, uga pemain bal-balan lair ing Hato Walikota del Rey, Republik Dominika.

Luwih lengkap babagan Suster Mariano Diaz:

Ditilik saka foto kulawarga sing andhap asor ing ndhuwur, sampeyan bakal setuju karo kita yen misale yen Mariano duwe adhine, sing seneng karo sedulur-sedulur liyane sing njupuk gen dominan ibune.

Mariano Diaz Fakta Untold:

Fact #1: Ing Nyoba Robbery:

Mariano Diaz minangka korban kanggo ngrampok nyoba. Kedadeyan kasebut kedadeyan sawise dheweke ngunjungi toko mewah sing ana ing dalan Calle Serrano, Madrid (Laporan situs web Ronaldo).

Nalika mlaku ing dalan nggawa tas barang sing dituku, ana individu nyedhaki lan kanthi kuat nyoba nyolong tas. Sawise njerit njaluk tulung, tersangka banjur kesusu menyang pinggir dalan liyane. Wong loro mlayu nututi tersangka sing nyolong tas saka Mariano. Sawise dikepung, dheweke mbuwang tas ing lemah. Iki diikuti karo Mariano njupuk lan ninggalake papan pemandangan kanthi ora ngidini campur tangan Polisi.

Fact #2: Dheweke nolak muter kanggo Negara ibune:

Mariano nate nuli nduweni hak kanggo main ing Republik Dominika liwat ibune. Asile, dheweke nggawe debut internasional nalika tanggal 24 Maret 2013 ing pertandhingan sing ramah marang Haiti, nggawe gol pungkasan ing kamenangan 3-1.

Ngerti pora?… iku mungkin pertandhingan pungkasan dheweke sadurunge mutusake nyerah negarane. Mariano nindakake supaya supaya ora dadi tutup-tutup lan uga, amarga ana kemungkinan tim kebangsaan Spanyol. Perkembangan iki nggawe dheweke nolak undhangan luwih adoh saka negara ibune.

Fact #3: A Julia Roberts Fan:

Ing jagad selebriti Hollywood, Real Madrid entuk kakuwasa. Ngerti pora?… Julia Roberts minangka salah sawijining penggemar selebriti paling ndhuwur ing klub sing nate ketemu Mariano. Gambar ing ngisor iki dheweke karo Mariano Diaz ing salah sawijining kunjungan menyang ibukutha Spanyol.

Star Real Madrid sapisan ketemu Julia Roberts. Kredit: Instagram

Fact #4: Kaloré Gaji:

Wiwit bali menyang Real Madrid, para penggemar wis miwiti njajani kasunyatan Mariano Diaz, kaya pira sing ditampa karo raksasa Spanyol.

Tanggal 29 Agustus 2018, Mariano nggawe kontrak limang taun karo Real Madrid, sing ndeleng dheweke lagi mbayar gaji setir. € 4juta saben taun. Mecah gaji Mariano Diaz dadi nomer luwih cilik, kita duwe ing ngisor iki.

WULANG GURUPangentukan ing Euro (€)Entuk ing Sounds Pounds (£)Pangentukan ing USD ($)
Saben taun€ 5,000,000£ 4,294,250$ 5,643,100.00
Saben sasi€ 416,666£ 357,854$ 470,258
Saben Minggu€ 104,116£ 89,463.5$ 117,564
Saben dina€ 14,881£ 12,780.5$ 16,795
Saben Jam€ 620£ 532.5$ 699
Saben Menit€ 10.3£ 8.86$ 11.6
Saben Detik€ 0.17£ 0.14$ 0.19

Iki kepiye entuk bathi Mariano Diaz wiwit miwiti ndeleng Halaman iki.

€ 0

Yen sampeyan ndeleng ing ndhuwur maca (0), tegese sampeyan ndeleng kaca AMP. saiki Klik kene kanggo ndeleng kenaikan gaji sak detik.

Ngerti pora?… Rata-rata buruh ing Spanyol kudu kerja paling ora 2.3 taun kanggo entuk € 333,333 yaiku jumlah sing kita entuk wulan Mariano Diaz sajrone wulan.

Fact #5: Mariano DiazTattoos:

Mariano percaya karo budaya tato sing misuwur banget ing jagad olahraga saiki. Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, pemain bal-balan Los Blancos duwe tato sing nggambarake agama lan perkara sing disenengi.

Tato Mariano Diaz - Pemain bal-balan duwe tato pirang-pirang ing sisih kiwa. Kredit: Instagram

Fact #6: Mariano DiazAgama's:

Kang menehi kritik saka gambar tato Mariano Diaz ing ndhuwur sing nduwe lukisan Biru Maria, sampeyan bakal setuju karo aku yen wong tuwane paling gedhe bisa ngunggahake dheweke supaya tundhuk karo agama agama Kristen Katulik.

Wiki Mariano Diaz:

Pungkasan, babagan Biografi Mariano Diaz, kita nyedhiyakake wiki pengetahuan sampeyan. Tabel ing ngisor iki bakal mbantu sampeyan golek informasi babagan dheweke kanthi cara sing ringkes lan gampang.

Fakta Biografi Mariano Diaz (Wiki Enquiries)WIKI JAWABAN
Jeneng Lengkap:Mariano Díaz Mejía.
Tanggal lan Papan Lair:1 Agustus 1993 (umur 26 taun), Premià de Mar, Spanyol.
Wong tuwa:Mariano Diaz Snr (Rama) lan Mariana Mejía (Ibu).
vokalEduard Marcel Núñez (sedulur sadulur) lan sedulur wadon
Negara Asal:Spanyol (sisih bapak) lan Republik Dominika (sisih ibu)
dhuwur:1.80 m (5 ft 11 ing)
Zodiak:Leo
bobot:76 kg
Pakaryan:Pemain Bola Sepak (Striker)
Pakurmatan (Minangka ing Maret 2020)La Liga: 2016-17,
Supercopa de España: 2019–20,
Liga Juara UEFA: 2016-17,
Piala Dunia FIFA Club: 2016.

Mriksa: Thanks kanggo maca Kisah Kanak-kanak Mariano Diaz Plus Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene