Kisah Kanak-kanak Marcos Llorente ditambah Fakta Biografi Untold

Paling Keri Dianyari

Miwiti, dheweke dijuluki "Marco". Kita menehi jangkoan lengkap babagan Crita Bocah-bocah Marcos, Biografi, Fakta Kulawarga, Wong Tuwa, Urip Awal, Urip Pribadi, Urip Hubungan (Kasunyatan pacar), Gaya urip lan acara liyane sing misuwur wiwit dheweke isih diwasa.

Gesang lan Munggah Marcos Llorente Awal. Credits: Instagram, AtleticoMadrid lan FCP

Ya, kabeh wong ngerti dheweke iku pemain bal-balan sing rong tujuan sing hebat Liverpool disepelasi sajrone wektu tambahan ing babak Liga Juara-Juara 2019/2020. Nanging, mung sawetara sing maca Biografi Marcos Llorente sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih dhisik, ayo menehi sampeyan luwih dhisik, karo kita Bab lan Content sadurunge para STORY FULL.

Kisah Kanak-kanak Marcos Llorente:

Marcos Llorente Moreno lair ing dina kaping 30 Januari 1995 marang ibuné, María Ángela Moreno,tukang main baser sing pensiun) lan bapak Paco Llorente,pemain bal pensiun) ing kutha Madrid, Spanyol.

Kaya akeh pemain bal-balan kanthi akar kulawarga olahraga, urip bocah cilik Marcos Llorente pancen menarik. Dheweke tansaya ngerteni kegiyatan kulawargane dadi turun temurun amarga utamane 'gen bal-balan'sing mili ing urat kaya bocah cilik.

Kasunyatane yaiku, anggota kulawarga Marcos Llorente (sisih ngarep) lan ibu bapa yaiku kabeh pemain bal-balan karo Real Madrid. Dhik Marcos banjur tuwuh kawruh marang para putrane sing gedhe banget sing nyekel cathetan Real Madrid sing isih durung bisa dirusak. Mula, iku ora mung genetik bapak lan putra, sanajan sampeyan bapake minangka mantan pemain bal-balan.

Nalika semana Marcos umure wis 3 taun, bapake Paco Llorente (digambar ing ngisor iki) mutusake kanggo nyandhang sepatune. Kanggo saben bapak bal-balan (kalebu Paco), lara banget kanggo ngatasi pensiun. Paco ora kepengin dadi salah sawijine sing bisa main bal-balan ing wit kulawargane. Pemain bal-balan sing pensiun netepake hubungan sing cedhak karo putrane Marcos, kanthi harapan bakal ngresiki dheweke supaya terus ngimpi kulawarga.

Paco Llorente netepake sesambungan sing kuat karo putrane nalika umure. Apa sing dikepengini yaiku ndeleng putrane terus urip impen kulawarga. Kredit: Instagram

Marcos Llorente's Latar Kulawarga lan Urip Awal:

Wiwit saka kulawarga olahraga sing wong tuwa (bapak), paman lan kakek kakehan entuk dhuwit sing dimainake kanggo Real lan Atletico Madrid, mesthine bisa disimpulake yen Llorente mungkin saka latar kulawarga kulawarga sing sugih / kelas ndhuwur.

Marcos minangka bocah cilik sing duwe impen awal melu "Dinasti Madridistas ” ing ngendi bapake, paman, lan mbah-mbah kagungane.

Pendidikan Marcos Llorente:

Thanks kanggo anggota kulawarga sing dipimpin kanthi conto, Marcos duwe pengarep-arep yen bakal nampa pendhidhikan bal-balan karo akademi Real Madrid. Malah bapakne main ing wektu kasebut, dheweke ngerti dheweke kudu kerja keras sing bakal nggawe klub Family-Friendly kanggo nyoba.

Mbalik maneh, Marcos luwih seneng nganggo kits ing Los Blancos saben dinane nalika dheweke ngajeni kerajinan kasebut ing dalan-dalan ing Madrid. Tekad sing terus-terusan lan kudu ngetutake jejak langkah saka bapakne, putu lan bapakne sing ora nate katon sadurunge khayalan.

Foto Foto Marcos Llorente- Taun-taun awal bal-balan. Kredit: FootballPlayersChildhood

Paco Llorente sawise mundur saka bal-balan (ing 1998) ngginakaken 4 taun apik kanggo mulang putra marang tumindak bal-balan. Ngerteni kekarepane bocah lanang kanggo main bal-balan kanthi luru, wong bal-balan pensiun nindakake kabeh supaya bisa nyengkuyung.

Urip Karir Dini Marcos Llorente:

Perjuangan kanggo melu akademi Real Madrid kadhangkala duwe tekanan gedhe lan nalika isih cilik bocah cilik sing bisa ngatur, liyane ora mung. Ing taun 2002, Marcos siap miwiti urip karo akademi. Susah, dudu Real Madrid sing diarep-arep.

Nanging ora ngimpi karir karir akademi Real Madrid, dadi ora kesusu, dadi wong tuwa Marcos Llorente mutusake supaya dheweke melu Las Rozas, klub lokal ing kampung halaman kulawarga. Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, omah kulawarga Marcos Llorente ing Las Rozas mung 20-menit drive menyang Madrid.

Marcos Llorente manggon ing Las Rozas CF ing kana main bal-balan suwene 4 taun. Kredit: FootballPlayersChildhood

Marcos ngetrapake dhasar karir ing Las Rozas Club de Fútbol. Thanks kanggo kepéngin murub supaya luwih unggul ing akademi sing luwih dhuwur, Marcos terus main ing akademisi liyane yaiku; Nueva Roceña (2006 nganti 2007) lan Rayo Majadahonda (2007 nganti 2008).

Jalanan kanggo Fame Biografi Crita:

Sanajan dheweke main kanggo para akademi kasebut luwih cilik, bocah enom isih duwe tekad sing mantep banget kanggo nggawe impen akademi Real Madrid. Sejatine, dheweke ora bakal pasrah lan bocah enom isih duwe pengarep-arep bisa melu Real Madrid.

Bungah wong tuwa Marcos Llorente lan anggota kulawarga (apike bapake) ora ngerti watesan nalika jamane dhewe ora mung diarani Real Madrid, nanging nembe nyoba akademisi.

Marcos Llorente nalika taun awal ing akademi Real Madrid berkembang dadi precocious bocah cilik. Dheweke minangka jinis muda sing diberkahi karo kontrol bal pelekat lan knack saka pimpinan mungsuh sing kepungkur. Marcos pindhahake pangkat akademi Real Madrid kanthi cepet nalika maju nglawan kabeh jinis lawan. Dheweke malah dadi sing katon kaya kapten ing sisih muda.

Marcos enom ing Akademi Real Madrid. Kredit: Instagram

Marcos Llorente Biografi- Munculake Crita Fame:

Sawise nggumunake regu karo Real Madrid Juvenil, Marcos dadi promosi ing Real Madrid B Zinedine Zidane sing nalika semana, dadi pelatih cadangan cadangan Real Madrid.

Ing taun 2017 ndeleng pemain tengah nggosok pundhak karo pemain ing tim senior Real Madrid - sing seneng Mariano, Isco, Modric lan Kroos. Musim 2017-2018, Marcos Llorente nyumbang kanggo mbantu klub menang UEFA Champions League, Super Cup lan FIFA Club World Cup ing ngendi dheweke menang wong penghargaan pertandingan kasebut.

Tanggal 20 Juni 2019, pemain tengah wis rumangsa wis ngrampungake lan butuh wektu game luwih apik mutusake kanggo melu saingan lokal Atlético Madrid. Akeh pitakon keputusan keputusane, sing dianggep minangka penyimpangan saka nilai-nilai bal-balan kulawargane.

Kaya dene nalika nulis Biografi Marcos Llorente, pemain tengah dikandhani tuwuh saka kekuatan nganti kekuwatan berkat kualitase lan ana dina khusus. Ngomong babagan dina khusus, hing tanggal 11 Maret 2020, Marcos entuk julukan anyar "Slayer Liverpool". Iki julukan teka matur nuwun kanggo rong target sing nyuwek jantung peminat Liverpool. Marcos Llorente ngirim juara Eropa 2018/2019 ing babak pusaran Liga Juara 2019/2020.

Tanpa mangu, wong tuwane Marcos Llorente bangga ndeleng putrane lagi nggawa warisan bal-balan keluargane. Ing ngarepe mripat, kita bisa uga ndeleng bocah enom liyane dadi bakat kelas dunya. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Marcos Llorente Pacar ?:

Munggah Llorente kanggo fame wis katon penggemar sing digawa menyang internet kanggo ngerti apa dheweke duwe pacar utawa, yen dheweke wis nikah karo sing nduwe, nduwe bojo. Kasunyatane, ing mburi juru main bal-balan sukses, ana pacar sing glamor sing dadi jenenge Patricia Noarbe.

Ketemu pacar Marcos Llorente- Patricia Noarbe

Sapa Patricia Noarbe? - Gendakan Marcos Llorente:

Dheweke asring diarani wong sing "Kaendahan lan otak ". Patricia minangka guru kebugaran lan sing nduwe gelar gelar. Kaendahan Spanyol sing nggumunake duwe gelar dobel ing Administrasi Hukum lan Bisnis.

Patricia khusus nyedhiyakake pelatihan fitness kanggo klien lan online. Dheweke pemilik "www.paddyness.es", Situs web sing menehi latihan fitness lan saran panganan, utamane kanggo olahraga.

Ngerti pora?… Patricia Noarbe minangka alesan tunggal sing kudu ditrapake Marcos Llorente menyang Man United. Miturut Saben Star, Marcos kepengin pacare bisa ngrampungake kuliah ing Universitas sadurunge njupuk keputusan babagan masa depan.

Patricia Noarbe yaiku awake dhewe sing ora nindakake apa-apa liyane saka nyedhiyakake dhukungan emosional kanggo anake dheweke. Gambar ing ngisor iki, dheweke katon ngrameke nalika pacar kanthi singlehandedly nggawa mudhun Liverpool.

Patricia Noarbe ngrayakake nalika pacare nggawa Liverpool. Kredit: IG

Salah sawijining gatra favorit pasangan kanggo musim panas yaiku pulo Spanyol lan banyu Ibiza. Kanthi menehi kritik kanthi cara loro padha tresna marang awake dhewe, kemungkinan "marriage"Bisa dadi langkah resmi sabanjure.

Marcos Llorente ngentekake wektu berkualitas karo pacare lan garwane. Kredit: Instagram

Marcos Llorente Urip pribadi:

Kekasih bal-balan, kaya sing isih ana, tresna karo heure lan Marcos Llorente ora istiméwa. Sanajan sampeyan ana ujar yen ora ana kesetiaan sing isih ditinggalake ing game modern, mesthi ora nggatekake hubungan sing dienggo antarane Marcos lan asu (KD).

Ketemu Asu Marcos Llorente Kredit: Instagram

Ringkesan, Marcos Llorente dadi progresif, asline, mandhiri lan loropaken asu. Dheweke ora seneng karo watesan, janji sing rusak, dadi kahanan sepi lan kahanan sing surem utawa mboseni.

Marcos Llorente Gaya urip:

Kanthi regane udakara udakara 12 yuta Euros lan regane pasar luwih saka 30 yuta Euros, luwih becik ngomong yen Marcos, tanpa mangu-mangu, jutawan.

Nanging, yen golek dhuwit, Marcos iki duwe bakat kanggo njaga keseimbangan antara mbuwang lan ngirit. Ngomong babagan mbuwang, siji barang mesthi (Mobil). Mangkene Marcos digambarake ing mburi roda Audi sing ayu iki.

Marcos Llorente Car- Katon yen dheweke dadi penggemar Audi. Kredit: Instagram

Marcos Llorente Kulawarga:

Ngomong babagan dinasti kulawarga, penting sampeyan ngerti yen total, sedulur-sedulure main luwih saka 1100 match kanggo Real Madrid, sing melu ing sejarah klub. Ing bagean iki, sampeyan bakal nggawa sampeyan informasi luwih lengkap babagan wong tuwa Marcos Llorente lan anggota kulawarga liyane.

Babagan Rama Marcos Llorente:

Francisco 'Paco' Llorente Gento lair nalika tanggal 21 Mei 1965 ing kutha Valladolid, Spanyol. Dheweke main bal-balan sing pensiun sing main biasane dadi pemain sayap tengen kanggo Real lan Atletico Madrid. Ing ngisor iki foto Paco Llorente sajrone wektu ing Atletico Madrid ing ngendi putrane (ing wektu nulis) main bal-balane.

Ketemu bapak Marcos Llorente- Paco Llorente nalika main bareng karo Atletico lan Real Madrid. Kredit Gambar: AS, MundoDeportivo lan FootballY Broadcast lan Saiki

About Marcos LlorenteIbu:

Kaya dene garwane lan anake, dheweke uga wis nulis bab dhewe ing olahraga. Ibune Llorente María Ángela main bola keranjang sajrone perdana menteri. Iki minangka wanita sing seneng olahraga sing jenenge Llorente.

More about Marcos Llorente'Un Sik:

Ora ana tembung sing cukup kanggo nggambarake kaunggulane Paco Gento sing pamane Marcos Llorente saka bapakne. Asring diwenehi label minangka "Wong sing duwe koleksi cup record"Paco dikenal minangka salah sawijine sayap kiwa paling apik lan uga salah sawijining Madrid paling gedhe ing sejarah Real Madrid.

Ketemu Paman Marcos Llorente, Paco Gento, legenda bal-balan. Kredit: Sedheng

Lair tanggal 21 Oktober 1933, striker Real Madrid duwe rekaman dadi pimpinan penampilan klub lan siji-sijine wong menang XNUMX Piala Eropah.

Paco Gento minangka bagean saka skuad legendaris klub sing diisi Di Stéfano, Kopa, Puskas lan pemain liyane sing misuwur. Sajrone 18 musim karo Real Madrid, dheweke menang 12 judhul La Liga lan enem Piala Eropa (wong limang balesan). Iki nganti saiki, cathetan sing ora dipotong. Ing ngisor iki ana klip ceker Paco nalika dolanane.

Paman Marcos Llorente- Paco Gento tumindak. Kredit: RealMadrid

Liyane saka paman super Marcos Llorente (sedulur-sedulur mbah bapakne) kalebu ing ngisor iki;

(1) Julio Gento (juru main bal): Dheweke uga juru main bal-balan (pemain pertahanan) sing nate main kanggo Real Madrid. Dheweke umur enem taun luwih enom tinimbang seduluré Paco (gambar ing ndhuwur).

(2) Antonio Gento (juru main bal-balan): is rayine yaiku Gento lan Julio. Dheweke uga dadi striker nalika jamane.

Telung sadulur Gento duwe adhine sing jenenge María Antonia Gento. Ngerti pora?… Antarane papat putra sing nyambung karo Real Madrid, Salah sijine yaiku bapak Marcos Llorente. Anak papat Maria kalebu; Joe Llorente, Toñín Llorente, Paco Llorente (Bapake Marcos Llorente) lan Julio Llorente.

More about Marcos LlorenteGranddad:

Ramon Grosso minangka mbah putri Marcos Llorente sing biyen dadi pemain bal-balan kanggo Real Madrid. Ngerti pora?... Ramon maringi kaos klambi Real Real Madrid 9 saka Alfredo Di Stefano lan menang Piala Dunia 1966 ing Gento.

Grosso duwe anak lima lan salah sawijining putrane Maria Angela, sing banjur nikah karo Paco Llorente (bapak Marcos).

Ketemu mbah Marcos Llorente, Ramon Moreno Grosso. Kredit: RealMadrid lan Pinterest

Yayasan Ramón Grosso diadegake bocah-bocah Ramon Grosso kanggo ngurmati bapakne. Yayasan kasebut nindakake karya kamanungsan ing Chad lan papan liyane.

Marcos Llorente Fakta Untold:

Fact #1: kang Wit Kulawarga Real Madrid:

Ora butuh konfirmasi maneh yen garis getih wong tuwa Marcos Llorente "Dinasti Madridistas ”. Ing ngisor iki minangka keturunan sarasilah kanthi jeneng kabeh Madridistas ing kulawarga Gento-Llorente-Grosso.

Pohon Kulawarga Marcos Llorente. Kredit: RealMadrid

Fact #2: ATletico sapisan nyewa dheweke:

Iku kabeh kedadeyan ing taun 2007 nalika Atletico sing ora aktor pemain akademi klompok umur tartamtu. Klub kasebut kudu nyewa Marcos kanggo muter kanggo makili dheweke ing turnamen Gandia. Marcos Llorente umur 12 taun wiwit saiki dadi juru main bal-balan akademi ing EF Roceña, sawijining klub cilik ing kampung halaman, Las Rozas. Sampeyan bisa nemokake dheweke ing foto ing ngisor iki?

Marcos nggantosi Atletico Madrid nalika yuswa 12 Kredit: Lala

Sawise turnamen kasebut, Marcos ora melu ing Atletico terus ngetutake jejak kulawargane, yaiku prestasi sing ndeleng dheweke melu Akademi Real Madrid.

Fact #3: Rugi Gangguan:

Wiwit gabung karo Atlético Madrid, para penggemar priksa wis nate nguji fakta-fakta babagan Marcos Llorente, kayadene entuk bathi karo klub kasebut.

Ing wulan Juli 2019, Marcos Llorente ngetokake kontrak karo Atletico Madrid, yaiku salah sawijining wong sing weruh gaji pipa. € 2,100,000 saben taun. Mecah gaji Marcos Llorente (2019 stats) dadi nomer luwih cilik, kita duwe ngisor iki;

WULANG GURUPangentukan ing Euros (€)Entuk ing Sterling Pound (£)Pangentukan ing Dolar Amerika Serikat ($)
Entuk Saben Taun€ 2,100,000£ 1,970,430$ 2,286,312
Pangentukan Saben Sasi€ 175,000£ 164,202.5$ 190,526
Pangentukan Saben Minggu€ 43,750£ 41,051$ 47,631
Entuk Saben Dinten€ 6,250£ 5,864$ 6,804.5
Entuk Saben Hour€ 260£ 244$ 283.5
Entuk Saben Menit€ 4.3£ 4.07$ 4.7
Pangentukan Per detik€ 0.07£ 0.06$ 0.08

Iki meh entuk akeh Marcos Llorente wiwit miwiti ndeleng Kaca iki.

€ 0

Yen sampeyan ndeleng ing ndhuwur maca (0), tegese sampeyan ndeleng kaca AMP. saiki Klik kene kanggo ndeleng kenaikan gaji sak detik.

Ngerti pora?… Wong umume ing Spanyol sing entuk penghasilan € 1.889 Euros sewulan kudu kerja paling ora 7.7 taun kanggo entuk € 175,000 yaiku jumlah sing diraih Marcos sajrone 1 wulan.

Fact #4: Marcos LlorenteTattoos:

Duwe warisan kulawargane ing getih mung cukup kanggo pemain bal-balan Spanyol. Marcos, kaya sing diteliti ing ngisor iki, ora ngandel karo sing diarani "Budaya Tattoo". Dheweke luwih seneng nuduhake vena ing awak ngisor tinimbang supaya jagad ndeleng gambar awak.

Marcos Llorente entuk urat gaib lan ora percaya marang Tattoos nalika nulis

Fact #5: Marcos LlorenteAgama's:

Kasunyatan manawa sawetara kulawargane (kalebu lengkap) sing isih ana Jeneng Kristen menehi alesan akeh kanggo kita yakin kemungkinan wong tuwa Marcos Llorente ngangkat dheweke sesuai karo agama Kristen. Malah sampeyan nganggep bab iman, sithik, kemungkinan kita Marcos dadi Chrisitan.

Wiki:

Fakta Biografi:Jawaban Wiki:
Jeneng Lengkap:Marcos Llorente Moreno.
Nama Pangguna:Marcos.
Tanggal Lahir:30 Januari 1995.
Age:(25 kaya ing Maret 2020).
Pakaryan:Pemain Bola Sepak (Midfielder).
Wong tuwa:Maria Angeles Moreno (Ibu), Paco Llorente (Rama).
Eyang Subuh Ibu:Ramon Grosso.
Nenek Paternal:Antonia Genco lan Jose Llorente.
Siklus Super Super:Paco Gento, Julio Gento,
lan Antonio Gento
Pekelen:Joe Llorente, Tonin Llorente lan Julio Llorente.
Sandhangan:Ana
dhuwur:1.84 m (6 ft 0 ing)
Tandha Zodiak:Aquarius.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Bocah-bocah Marcos Llorente Kita Fakta Biografi Untold Biografi. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene