Kisah Kanak-kanak Marcelo Brozovic ditambah Fakta Biografi Untold

0
242
Kisah Kanak-kanak Marcelo Brozovic ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: Instagram lan SportsdotNet
Kisah Kanak-kanak Marcelo Brozovic ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: Instagram lan SportsdotNet

Miwiti, dheweke dijuluki "Buaya". Kita menehi jangkoan lengkap babagan Crita Bocah-bocah Marcelo Brozovic, Biografi, Fakta Kulawarga, Para Ibu, Paraga Awal lan acara-acara liyane sing misuwur wiwit nalika isih bocah.

Gesang lan munggah saka Marcelo Brozovic
Urip lan munggah saka Credits Gambar Marcelo Brozovic: Instagram, Goal lan ESPN.

Ya, kabeh wong ngerti Brozovic minangka pemain tengah serba guna. Nanging, mung sawetara sing nganggep versi Biografi Marcelo Brozovic sing cukup menarik. Saiki, tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Marcelo Brozovic Crita Bocah:

Kanggo miwiti, wilayah tengah - Marcelo Brozović lair ing dina kaping 16 Nopember 1992 ing kutha Zagreb ing Kroasia. Dheweke lair menyang ibune, Sanja Brozović lan bapake, Ivan Brozović.

Foto Marcelo Brozovic Childhood Photo
Foto Marcelo Brozovic Childhood Photo. Iki minangka sing paling apik sing bisa ditemokake saka umur sing luwih awal. Kredit: Picuki

Papan kelairan Marcelo Zagreb, asring diarani "kutha naga". Kutha iki naga sing kaiket lan kebak reptilia lan patung ula ing abad pertengahan. Miturut Waca rangkeng, Zagreb dikabarake duwe ratu ula sing dikutuk populer saka mitologi Yunani- "Medusa”Sing dikubur ing jero terowongan. Ing ngisor iki foto saka salah sawijining wong tuwa Marcelo Brozovic - bapak mirip, Ivan.

Ketemu salah sawijining wong tuwa Marcelo Brozovic
Ketemu salah sawijining wong tuwa Marcelo Brozovic. Kredit Gambar: Instagram.

Sanajan Marcelo ora katon akeh babagan etnis lan asal usul, nanging aku ngerti manawa dheweke minangka warga Kroasia. Dheweke sejatine digedhekake ing desa Okuje caket ing Velika Gorica ing Zagreb ing ngendi dheweke tuwuh bareng karo sadulure, Patrick Brozović lan adhine, Ema Brozovic.

Dheweke digedhekake ing sawijining desa ing Zagreb
Dheweke digedhekake ing sawijining desa ing Zagreb. Kredit Gambar: World Atlas lan Instagram.

Nembang ing desa kasebut, mula wis yakin manawa Marcelo duwe masa depan bal-balan. Iki biasane amarga bapake Marcelo gedhe nglatih para putrane babagan cara main olahraga paling apik.

Marcelo Brozovic Taun-taun awal:

Nalika Marcelo umur 9-10 taun, dheweke gabung karo sistem pemuda ing klub lokal, Hrvatski Dragovoljac ing lingkungan Novi Zagreb kanthi tujuan ngalami bal-balan kompetitif.

Hrvatski Dragovoljac ing kana bisnis miwiti prodhuser bal-balan 9-10 taun
Umur 9-10 taun yaiku prodhusy bal-balan ing Hrvatski Dragovoljac. Kredit Gambar: Instagram lan Hrvatski.

Nalika ing Dragovoljac, ora suwe anggoné manajer klub bisa nyadari manawa Marcelo minangka permata sing langka ing perawatane amarga dheweke teknis lan bisa main telung game berturut-turut!

Marcelo Brozovic Awal Karir Urip:

Dadi, ora kaget yen Marcelo nyathet peningkatan cepet ing rangking Dragovoljac nganti tekan dheweke nggawe debut profesional karo klub ing wulan Juli 2010. Sanajan pemain tengah umur 17 taun kasebut nggawe debut pro sadurunge dheweke katon sah minangka diwasa, ora akeh sing dikarepake.

Nyatane, dheweke dudu pemikiran sistem pemuda klub sing wis lulus. Akibaté, dheweke seneng main bal-balan sepisanan kanthi sepisanan, banjur nggawe target profesional sing pisanan ing Maret 2011 (meh setaun sawise debut)!

"<Yoastmark

Biografi Marcelo Brozovic- Dalane kanggo Fame Crita:

Titik ganti karir Marcelo teka ing tengah wulan Juli 2011 nalika gabung karo NK Lokomotiva sawise Dragovoljac mudhun menyang relegasi. Nang Lokomotiva yen pemain tengah alon-alon tambah apik. Dheweke malah ngetung kaping papat kanggo mbantu klub kasebut entuk posisi meja pertengahan sing signifikan!

Ora dadi salah sawijining klub ing Dinamo Zagreb, minangka klub sing dheweke gabung ing wulan Agustus 2012 sawise ngrampungake musim kasebut ing Lokomotiva. Apa sampeyan ngerti manawa Marcelo nyengsemaken musim pertama ing Dinamo kanthi mbantu klub kasebut menang liga? 'The Blues' malah tekan babak kaping pindho ing Piala Bal-balan Kroasia 2012-13 lan nggawe menyang grup klompok Liga Juara-Juara.

Delengen sing mbantu ngganti kekayaan Dinamo Zagreb ora suwe sawise gabung ing klub kasebut ing taun 2012
Delengen sing mbantu ngganti kekayaan Dinamo Zagreb ora suwe sawise gabung ing klub kasebut ing 2012. Kredit Gambar: Instagram.

Biografi Marcelo Brozovic- Wungu kanggo Fame Crita:

Bungah anggota kulawarga Marcelo Brozovic ora ngerti watesan nalika dheweke entuk visa kanggo main ing Eropa. Kanggo ndeleng rekaman trek Marcelo sing apik banget ing Dinamo, ing sisih lor Inter Milan ora kuwatir babagan menehi tandha utang - ing taun 2015 - kanggo ngiyatake pertandhingan tengah klub. Nganggo klambi nomer 77, Marcelo mbuktekake minangka aset terkenal sing nggawe meja Nerazzurri dadi kontrak permanen sadurunge dheweke sawise musim sepisanan.

Pemain tengah kasebut wis entuk pirang-pirang taun sawise Inter Milan golek dhuwit kanthi golek target kunci lan mbantu Nerazzurri ngrampungake Coppa Italia ing posisi meja sing kepenak. Apa maneh? dheweke dadi pemain utama sing kudu entuk manajer - Antonio Conte nggayuh upaya mungkasi dominasi Juventus ing Serie A. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Ora mesthi ora bisa dipercaya yen pemain tengah berharga kanggo Inter Milan sing wis mbantu menang kunci utama
Ora mesthi ora bisa dipercaya yen pemain tengah berharga kanggo Inter Milan sing wis mbantu menang kunci utama. Kredit Gambar: DailyMail.

Marcelo Brozovic Pacar, Garwa, lan Bocah-bocah:

Ora adoh saka karir karier Marcelo, dheweke duwe salah sawijining urip hubungan sing paling stabil ing antarane para pemain bal-balan sing nggawe perdagangan ing bal-balan Italia. Matur suwun karo pacare dadi bojo Sivija Lihtar. Ora akeh sing ngerti babagan nalika Sivija dadi pacar Marcelo. Nanging, kehadiran dheweke ing gesang pemain tengah wis nggawa stabilitas kanggo karir.

Foto balingan Marcelo lan bojone Sivija Lihtar nalika lagi pacaran
Foto balingan Marcelo Brozivic lan garwane Sivija Lihtar sajrone taun-taun awal pacaran. Kredit Gambar: Instagram.

Ora nggumunake pemain tengah nggawe bojo metu saka dheweke lan seneng urip bebojoan. Pasangan kasebut duwe anak loro nalika nulis. Dheweke kalebu putri - Aurora (lair 2016) lan anak lanang - Rafael (lair 2019). Ing ngisor iki foto apik bojo lan anak-anak Marcelo Brozovic nalika padha ngrayakake Natal ing taun 2019.

Marcelo karo bojone lan bocah-bocah ing foto natal 2019 #
Foto sing apik karo bojo lan bocah-bocah Marcelo Brozovic nalika ngrayakake Natal ing taun 2019. Kredit: Instagram.

Marcelo Brozovic Kulawarga:

Pancen sejatine saben wong duwe kulawargane lan dheweke minangka barang sing paling larang regane. Kita nggawa sampeyan luwih akeh babagan anggota kulawarga Marcelo Brozovic sing diwiwiti saka wong tuwane.

Liyane babagan Rama Marcelo Brozovic:

Ivan Brozović minangka bapak saka pemain tengah sing apik tenan. Dheweke dadi penggemar bal-balan sing njamin manawa anggota kulawargane lan kenalan uga melu olahraga. Nyatane, Ivan dadi pelatih kanggo Marcelo nalika pemain tengah awal lan terus kanggo mesthekake manawa terobosan bal-balan ing ndhuwur dadi kasunyatan.

Marcelo Brozovic karo bapake Ivan sakcepete melu Inter Milan
Marcelo Brozovic karo bapake Ivan sakcepete melu Inter Milan. Kredit Gambar: Instagram.

Liyane babagan Basa Marcelo Brozovic:

Sanja Brozović minangka ibu gelandang tengah lan dhukungan. Dheweke dadi sorotan paling gedhe ing saben game sing dimainake Marcelo nalika bal-balan isih cilik. Dheweke malah nulungi bojone supaya nyathet cathetan asor saka Marcelo asor saka tujuane kanggo mbantu. Amarga saka alesan kasebut, Marcelo tresna karo wong tuwane lan dheweke tetep ngajeni nganti saiki.

Babagan Saudara Marcelo Brozovic:

Marcelo tuwuh karo loro adhine ing latar latar kulawarga kelas menengah ing Desa Okuje ing Zagreb. Dheweke kalebu adhine sing misuwur, Ema Brozovic lan sadulure, Patrick Brozovic. Kaya ta Marcelo, Patrick ngalami karier bal-balan, nanging ora terus-terusan mundhak liwat bal-balan bal-balan. Nanging, dheweke ndhukung dhukungan saka Marcelo lan bangga ing dhuwur sing diraih gelandang tengah.

Apa sampeyan bisa nemokake babagan resemblance loro sedulur
Apa sampeyan bisa nemokake babagan resemblance antarane sedulur loro? Kredit Gambar: Instagram.

Babagan Para Kerabat Keluarga Marcelo Brozovic:

Ora adoh saka wong tuwa lan sedulur wadon Marcelo Brozovic, ora akeh sing ngerti babagan akar utawa nenek moyang tengah, utamane para nenek lan bapak. Sing padha uga nyabari papan kanggo ibu-ibu midfield, sepupu lan sepupu. Kajaba iku, sedulur lan seduluré ora dingerteni nalika nulis bio iki.

Marcelo Brozovic Fakta Urip Pribadi:

Saka unsur bal-balan dheweke, Marcelo Brozovic nduweni kapribadian gedhe sing nyawiji ciri-ciri pinter, intuisi, loman lan kerja keras saka tandha Scorpio zodiak kanthi persona sing kepengin banget.

Kajaba iku, dheweke jarang nyritakake babagan urip pribadi lan pribadi nalika kegiatan sing nggawe hobi lan kapentingan kalebu main tenis, tetep dolanan basket, nglangi lan mbuwang wektu sing apik karo kulawarga lan kanca.

Genuises bal-balan jarang main tenis nanging Marcelo nindakake!
Para jeniawan bal-balan jarang main tenis nanging Marcelo pancen! Kredit Gambar: Instagram.

Marcelo Brozovic Fakta Gaya Urip:

Regane net Marcelo Brozovic ana ing jumlah sing diitung luwih saka $ 15 yuta ing wulan Februari 2020. Menehi arus ing bathi regane sing cepet yaiku upah lan gaji sing diwenehake saka muter bal-balan. Kajaba iku, asuransi duwe peran penting kanggo mbentuk kebiasaan mbuwang dheweke.

Akibaté, Midfielder ora mbutuhake bank-bank supaya bisa urip gaya sing mewah. Tunjuk kanggo urip apik Marcelo yaiku mobil endah sing ditunggangi. Dheweke uga manggon ing omah gedhe lan apartemen sing cocog karo pangowahan terus kanggo akomodasi.

Jip Mercedes sing larang iki mung salah siji saka akeh nitih mewah
Jip Mercedes sing larang iki minangka salah sawijining tunggangan mewah sing akeh. Kredit Gambar: Instagram.

Marcelo Brozovic Kasunyatan:

Kanggo mbungkus crita lan biografi bocah cilik Marcelo Brozovic, ing ngisor iki, ora ana bukti sing dikenal utawa ora ngerti babagan lapangan umum.

Rugi Gangguan:

Kaya nalika ditulis, kontrak pemain bal-balan profesional Kroasia karo Inter Milan ndadekake dheweke entuk gaji 6.4 Yuta Euro (Yuta Dolar 5.5) saben taun. Gaji crunching Marcelo Brozovic dadi nomer, kita duwe risak ing ngisor iki.

WULANG GURUGangguan Gaji Marcelo Brozovic ing Euro (€)Potongan Gaji Marcelo Brozovic ing Pounds (£)
Pangentukan Saben taun€ 6,400,000£ 5,500,000
Pangentukan Saben Sasi€ 533,333,3£ 458,333.3
Pangentukan Saben Minggu€ 123,076.9£ 105,769.2
Entuk Saben Dinten€ 17,534.25£ 15,068.49
Entuk Saben Hour€ 730.6£ 627.85
Entuk Saben Menit€ 12.18£ 10.46
Pangentukan Saben Kaloro€ 0.20£ 0.17

Kita wis nambah gaji Marcelo Brozovic saben Kaloro, kanthi cepet entuk apa sing dijaluk per detik. Temokake ing ngisor iki;

Iki meh entuk akeh Marcelo Brozovic wiwit sampeyan miwiti ndeleng Halaman iki.

€ 0

Yen apa sing sampeyan deleng ing ndhuwur isih maca (0), tegese tegese sampeyan ndeleng kaca AMP. saiki Klik kene kanggo ndeleng kenaikan gaji sak detik. Ngerti pora?… Bakal njupuk buruh rata-rata sing manggon ing Eropah paling ora 15.27 taun kanggo entuk dhuwit sing padha karo Brozovic entuk 1 wulan.

Peringkat FIFA Marcelo Brozovic:

Ora kaya kanca senimane Josip Ilicic, Marcelo Brozovic duwe rating FIFA kurang saka 82 senadyan cathetan trek sing nyengsemaken kalebu kalebu Croatia tekan akhir Piala Dunia 2018. Nanging, ana pangarep-arep yen peringkat kasebut bakal apik ing mangsa ngarep.

Dheweke nyuda peringkat sing luwih dhuwur Apa sampeyan ora setuju
Dheweke pantes rating sing luwih dhuwur Apa sampeyan ora setuju? Kredit Gambar: SoFIFA.

Babagan Tato Marcelo Brozovic:

Panaliten sing cedhak karo Marcelo fisika nuduhake manawa dhuwur nyengsemaken 5 kaki 11 inci dilengkapi tato ing lengen kiwa. Pemain tengah kasebut isih bisa entuk seni kaya kasebut ing dada, gulu, sikil, punggung lan weteng.

Ana luwih saka papan sing cukup kanggo tato luwih. Apa sampeyan ora setuju
Ana luwih saka papan sing cukup kanggo tato luwih. Apa sampeyan ora setuju? Kredit Gambar: Instagram.

Babagan Marcelo Brozovic's Nickname:

Marcelo Brozovic dijuluki "The Buaya" amarga dheweke narik blok geser buaya sing langka. Luis Suarez saka Barcelona saka nyetak tendhangan bebas nglawan Inter Milan sajrone pertelutan liga juara. Marcelo seneng karo jeneng julukan lan yen ngirim foto dheweke nganggo rasukan buaya sajrone Halloween.

Fakta babagan jeneng julukan ing foto
Fakta babagan jeneng julukan ing foto. Kredit Gambar: Instagram.

Babagan Medali Kehormatan Marcelo Brozovic:

Ing taun 2018, anggota kulawarga Marcelo Brozovic bangga dadi salah sawijining kulawarga sawetara ing Kroasia sing wis katon dhewe (Marcelo). Urutan saka Adipati Branimir.

Pingat Kehormatan Marcelo Brozovic
The Pesenan Adipati Branimir wis diwenehake mung sawetara wong lan Marcelo Brozovic minangka salah sawijining. Kredit: Pucuki

Medali, sing ditepungi minangka Kneza abang Branimira (ing basa Kroasia) minangka medali kaping 7 paling penting sing diwenehake dening Republik Kroasia. Mario Mandzukic lan Luka Modrić antarane sawetara pemain bal-balan Kroasia liyane sing wis menang.

Babagan Agama Marcelo Brozovic:

Kaya kanca senimane Luka Modric, Marcelo durung umum nuduhake prekara babagan iman. Nanging, rintangan utamane luwih milih dheweke dadi wong sing percaya. Kanggo miwiti, wong tuwane Marcelo Brozovic ngangkat dheweke ing omah Kristen. Kajaba iku, kakang lan putrane mangsuli jenenge Patrick lan Rafael.

Dasar Pangetahuan Wiki Marcelo Brozovic:

Ing bagean akhir Fakta Biografi Marcelo Brozovic iki, sampeyan bakal bisa nemokake dhasar pengetahuan Wiki kasebut. Iki mbantu sampeyan nemokake informasi babagan wong kanthi cara sing ringkes lan gampang.

Pitakon Wiki Marcelo Brozovicjawaban
Jeneng Lengkap:Marcelo Brozović (basa Kroasia: [martsělo brǒːzoʋitɕ]
Tanggal lan Papan Lair:16 November 1992 (Zagreb, Kroasia)
Jeneng wong tuwa: Ivan Brozović (Rama) lan Sanja Brozović (Ibu)
Jeneng Sadulur:Ema Brozovic (Adhine) lan Patrick Brozovic (sadulur)
Medali Kehormatan negara:Urutan Adipati Branimir
Age:27 (ing wulan Februari 2020)
dhuwur:1.81 m (5 ft 11 ing)
Tandha Zodiak:Scorpio
Pakaryan:Bal-balan (Midfield)

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Marcelo Brozovic Plus Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene