Kisah Kanak-kanak Marcelo Bielsa ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Marcelo Bielsa ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Marcelo Bielsa kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Umur Wiwitan, Wong Tuwane, Anggota Kulawarga, Bojo, Anak, Gaya Hidup, Urip Pribadi lan Net Worth.

Singkat, kita nggambarake sejarah manajer bal-balan profesional Argentina. Lifebogger diwiwiti wiwit cilik, nganti dadi misuwur. Kanggo menehi sampeyan rasa sing cocog karo Bio Marcelo Bielsa, ing ngisor iki minangka ringkesan babagan urip.

Urip lan munggah lan Marcelo Bielsa.
Urip lan munggah lan Marcelo Bielsa. 

Minangka penggemar bal-balan, sampeyan lan aku ngerti dheweke minangka salah sawijining manajer sing paling dihormati ing sejarah bal-balan. Nanging, ora akeh (kalebu sampeyan) sing nggawe adil karo biografi Marcelo Bielsa sing menarik banget. Saiki, tanpa ragu-ragu maneh, ayo miwiti urip dini.

Crita Kanak-kanak Marcelo Bielsa: 

Kanggo pamula, manajer bal-balan dijuluki "EL Loco". Marcelo Alberto Bielsa Caldera lair tanggal 21 Juli 1955 marang ibune, Lidia Caldera lan bapake, Rafael Pedro Bielsa ing kutha Rosario ing Argentina. Dheweke salah siji saka telung anak sing lair saka kesatuan sing sukses ing antarane wong tuwane.

Akeh taun Marcelo Bielsa:

"El Loco" enom, kaya sing asring diarani, tansaya gedhe ing kutha Rosario bebarengan karo sedulur-sedulure Rafael lan adhine sing jenenge María Eugenia. Wis pirang-pirang taun kerja ing kutha kasebut, Bielsa isih enom minangka bocah cilik sing duwe katrampilan maca buku saben dina.

Nalika dheweke tambah tuwa, semangat Marcelo Bielsa kanggo buku alon-alon metamorphose dadi luwih saka 40 majalah olahraga sing entuk lengganan.

Latar Kulawarga Marcelo Bielsa:

Youngster banjur seneng banget maca saka mbah kakungipun sing diarani duwe luwih saka 30,000 buku ing perpustakaan pribadine. Ing pihak kasebut, wong tuwa Marcelo Bielsa seneng nyengkuyung upaya awal ilmu lan minat olahraga amarga akeh sebab.

Sebab, wong tuwa Marcelo Bielsa duwe karier sing apik banget. Manajer bal-balan asalé saka omah sing dikepengini amarga ibune dadi guru lan bapake dadi pengacara. Ora rampung ing kana ... Bapak lan ibu dadi penggemar klub lokal Rosario Central.

Asal Kulawarga Marcelo Bielsa:

Kanggo sing ora ngerti, pelatih kasebut minangka warga negara Argentina. Asil panaliten sing ditindakake kanggo nemtokake asal usul kulawarga Marcelo Bielsa nuduhake manawa dheweke kalebu etnis putih ing Argentina. Kaya sing diamati, klompok etnis iki nguwasani sisih wétan negara kasebut.

Wong asli Rosario minangka etnisitas warna-warna putih.
Wong asli Rosario minangka etnisitas warna-warna putih.

Kepiye Bal-balan Bola Sepak Karir Kanggo Marcelo Bielsa:

Lair ing kulawarga sing duwe sejarah babagan Hukum lan Politik, bocah enom "El Loco" njupuk keputusan kanggo ngrampungake tradhisi. Kanggo tujuan kasebut, dheweke nyedhiyakake urip kanggo bal-balan. Bocah cilik kasebut wiwit main olahraga kasebut wiwit cilik lan wiwit aktif main ing umur 15 (1970) nalika dheweke miwiti latihan karo klub Newell Old Boy.

Karir bal-balan gagal:

Nalika ing Newell Old Boys, Bielsa pancen akeh perjuangan kanggo munggah ing klub amarga dheweke dudu pemain alami. Sanajan pemain bal-balan sing gelut kasebut entuk tim pertama klub, dheweke ora bisa mandheg. Mula dheweke lunga saka klub kasebut ing taun 1978 lan mudhun ing liga.

Foto bal-balan nalika bal-balan ing Newell Old Boys.
Pemandangan sing ora umum ing bal-balan ing Newell Old Boys. 

Marcelo Bielsa Awal Manajemen:

Ora suwe sadurunge pemain bal-balan enom kasebut nyerah ing bal-balan karir lan njupuk keputusan dadi kepelatihan. Dheweke miwiti karir kepelatihan ing taun 1980 dadi kepala pelatih Divisi Pemuda Sekolah Lawas ing Newell. Sawise iku, dheweke terus ngatur sawetara klub bal-balan ing dasawarsa sabanjure.

Deleng foto iki minangka pelatih Newell Old Boys.
Ing ngisor iki tampilan saka dheweke minangka pelatih Newell Old Boys- Twimg

Klub kasebut kalebu tim asal Meksiko Atlas FC 1993—1995 lan Club America 1995—1996. Upaya manajemen sabanjure nggawe pelatih Bielsa ing sisih Argentina - Klub Atlético Vélez Sarsfield 1997-1998 lan klub Spanyol - RCD Espanyol ing taun 1998.

Profil Marcelo Bielsa- Crita Dalan:

Titik balik karir manajer teka ing 2004 nalika dheweke ndeleng tim nasional Argentina menang Emas sajrone Olimpiade 2004. Kanthi kemenangan kasebut, Argentina dadi tim Amerika Latin pertama sing menang gelar Olimpiade ing bal-balan wiwit taun 1928.

Delengen sapa sing nggawe Argentina bisa ngrampungake medali medali emas ing Olimpiade 2004.
Delengen sapa sing nggawe Argentina dadi medali medali emas ing Olimpiade 2004 Media Menit.

Bielsa terus ngatur tim nasional Chili lan bisa entuk status kaya pahlawan kanggo nambah kinerja tim kanthi drastis. Pinunjul ing antarane perbaikan kasebut yaiku kualifikasi Chili kanggo Piala Dunia 2010. Nanging, dheweke ora bisa kliwat babak 16. Ora amarga kalah saka Brasil.

Kepiye Marcelo Bielsa Rose kanggo Fame:

Nalika pelatih sing cepet banget ngetrapake tugas kanggo ngatur klub Spanyol, Athletic Bilbao ing taun 2011, akeh sing kepengin weruh apa bisa nyalin sukses karo tim nasional ing liga klub kompetitif. Dheweke kaget banget, Bielsa ndeleng klub Spanyol menyang final Liga UEFA Europa lan Copa Del Rey ing Musim kapisan. Uga Bielsa gagal nalika ngatur Marseille, Lazio lan Lille antara taun 2004-2007.

Terobosan utama:

Ing puncak sukses karier, Bielsa njupuk manajemen klub Kejuaraan Leeds United ing taun 2018 lan nuntun dheweke promosi maneh menyang Liga Premier taun 2020. Pertunjukan kasebut istimewa banget amarga tim kasebut lara luka lan promosi kasebut Leeds mundhak pisanan ing 16 taun!

Apa wae cara kabegjan kanggo Bielsa ing Liga Premier, sing isih dadi sejarah.

Babagan Garwane Marcelo Bielsa:

Ing mburi saben manager sing sukses yaiku wanita lan kepentingan profil kita ora kekurangan ing departemen kasebut. Marcelo Bielsa wis nglakoni hubungan Marital karo garwane Laura Bracalenti luwih saka 30 taun. Laura minangka arsitek lan akademik ing Universitas Nasional Rosario.

Dheweke dadi anggota sing dihormati ing komunitas akademik lan akeh publikasi ing jenenge. Bielsa lan Laura duwe anak wadon loro. Dheweke kalebu Ines lan Mercedes.
Inés duwe minat marang olahraga utamane hoki. Saliyane, ora ana akeh dokumentasi babagan Mercedes sing kudu njaga urip pribadi dadi pribadi kaya anggota kulawarga Bielsa liyane.

Ketemu putri tuwa Marcelo Bielsa, Ines.
Ketemu putrine Marcelo Bielsa sing luwih tuwa, Ines- Laverda.

Urip Kulawarga Marcelo Bielsa:

Rumah tangga Amerika Selatan seneng ngenalake kanthi bangga karo cabang sing sukses. Kasus kasebut ora beda kanggo wong tuwa Marcelo Bielsa, sedulur lan sedulure. Saiki ayo kenalake bapake.

Babagan Bapake Marcelo Bielsa:

Sing pertama lan paling penting, bapak pelatih Rafael Pedro minangka pengacara lan seneng politik lan bal-balan. Dadi pendukung Rosario Central, dheweke ora seneng yen Bielsa dadi pemain klub saingan Newell Old Boys lan malah dadi pelatih ing klub sing padha.

Gosip duwe manawa Rafael ora nate ndeleng Bielsa main lan nglatih tim amarga saingan kasebut. Ora adoh saka saingan kasebut, bapak lan putra duwe hubungan kulawarga sing apik lan durung tau omong-omongan.

Babagan Ibu Marcelo Bielsa:

Ibu-ibu sing sukses wis nglairake pelatih legendaris lan Lidia Caldera ora istiméwa. Ibu pelatih sing apik banget nduwe sejarah sing apik ing sektor pendhidhikan Argentina minangka guru sing rajin. Ora mokal, Bielsa nate ngakoni manawa etika kerjaane sing luar biasa minangka sipat sing diwarisake saka ibune. Ing tembunge;

"Kanggo dheweke, ora ana upaya sing cukup," dheweke mengko bakal ngakoni. "Pengaruh ibuku minangka dhasar ing uripku."

Ikatan kulawarga ora mandheg ing kana, Marcelo Bielsa uga menehi kepercayaan yen tuku salinan majalah olahraga Argentina El Grafico sing bakal dipangan meh, pangembangan sing mbantu dheweke dadi pemikir taktik. Ora perlu dikandhani manawa wong tuwa Marcelo Bielsa akeh mbantu dheweke dadi dheweke.

Babagan Sedulur Marcelo Bielsa:

Pelatih pancen duwe sedulur sing pengaruh, adhine lanang lan wadon. Sedulur Marcelo Bielsa Rafael dadi politik lan tau dadi menteri hubungan luar negeri ing sangisore presiden Argentina Nestor Kirchner.
Saliyane, mbakyune Marcelo Bielsa, adhine Rafael minangka arsitek lan uga politik amarga dheweke tau dadi wakil gubernur Santa Fe.
Ketemu adhine Marcelo Bielsa, Maria Eugenia.
Ketemu adhine Marcelo Bielsa, Maria Eugenia- Profil

Babagan Kerabat Marcelo Bielsa:

Pindhah menyang umur kulawarga sing dikembangake manager, ora ana cathetan keturunan sing kasedhiya. Data babagan simbah nenek moyang, uga simbah lan nenek ibu, isih langka. Kajaba iku, ora akeh sing kasedhiya kanggo sedulur-sedulure, lik, sepupu, keponakan lan sedulur.
Apa sing ditindakake Marcelo Bielsa ing njaba Bal-balan?

Ayo pindhah menyang sipat pribadine manajer. Apa sampeyan ngerti manawa padha karo wong sing lair kanthi tandha zodiak kanker? Dheweke kalebu proklamasi kanggo kompetisi kejem lan konsistensi. Kajaba iku, dheweke nduweni persona sing tegas lan nuduhake eksentrisitas.

Opo maneh Bielsa nggatekake rincian, lan arang mbukak rincian babagan urip pribadi lan pribadi. Babagan minat lan hobi manajer, dheweke duwe sawetara kegiatan hiburan sing kalebu mlaku-mlaku, blanja, foto karo penggemar, maca lan seneng-seneng karo kulawarga lan kanca-kanca.

Blanja minangka salah sawijining kegiyatan favorit sing paling disenengi.
Blanja minangka salah sawijining kegiatan favorit sing dadi favorit- Thesun.
Worth lan Gaya Hidup Bersih Marcelo Bielsa:

Ing kene, kita mlaku sampeyan babagan carane manajer bal-balan nggawe lan mbuwang dhuwit. Apa sampeyan ngerti manawa Marcelo Bielsa duwe jumlah net kira-kira luwih saka $ 1 yuta ing wektu nulis? Kasugihan munggah manager sing terus-terusan duwe sumber sing dibayar kanggo upah lan upah sing ditampa kanggo dadi manajer bal-balan.

Nanging, Bielsa nglakoni gaya urip konservatif sing ndadekake angel nglacak kabiasaan mbuwang dheweke. Akibaté, sithik ora ana sing kasedhiya ing omah sing duweke. Bab sing padha bisa uga dingerteni babagan mobil sing digunakake kanggo navigasi lurung-lurung ing West Yorkshire dadi pelatih anyar Leeds.

Kasunyatan Marcelo Bielsa:
Nulis babagan pengurus bakal ora lengkap yen kita ora bisa ngintip sampeyan karo kasunyatan sing luwih asor babagan dheweke.

Kasunyatan # 1 - Agama:

Bielsa minangka Katulik lan praktik ing kedadeyan kasebut. Nyatane, dheweke nate menehi kunjungan menyang Clares Miskin saka Guernica, Spanyol, uga bojone ing Oktober 2011, njaluk dheweke ndedonga kanggo tim kasebut Athletico Bilbao.

Fakta # 2 - Pengaruh:

Apa sampeyan ngerti babagan kasunyatan sing Bielsa duwe pengaruh kanggo mundhak sawetara manajer? Dheweke kalebu Mauricio Pochetinno- sing dilaporake dheweke ditandatangani nalika turu, Pep Guardiola sing dianggep dheweke minangka pelatih paling gedhe lan Diego Simeone sing nggumunake teknis.

Bebener liyane:

Fakta # 3 - Alesan Konco jejulukan:

Ora akeh penggemar kurang kawruh kasebut Jeneng julukan Marcelo Bielsa El Loco diterjemahake dadi - Mad Man. Dheweke diwenehi julukan amarga pengabdiane sing kejem kanggo menang game lan eksentrikitas impulsif kapan wae ora cocog kaya sing direncanakake.

Fakta 4 - Trivia:

Apik banget yen Bielsa nuduhake tanggal lair 1955 kanthi tekane pirang-pirang acara teknis lan lair saka kapribadian teknologi. Nalika taun 1955, radio transistor kanthong pisanan kasedhiya nalika AS wiwit nggunakake tenaga sing digawe Atomik sing pisanan ing taun kasebut. Sampeyan kudu ngelingake yen 1955 yaiku taun lair Bill Gates lan Steve Jobs? Ya, kita uga kaya ngono.

Kasunyatan # 5 - Pungkasan Gaji Marcelo Bielsa:

JENIS / JABATANEntuk ing Pounds (£)Entuk ing Euros (€)Entuk ing Dolar ($)
Saben taun£ 8,000,000€ 8,878,000$ 10,471,600
Saben sasi£ 666,666€ 739,833$ 872,633
Saben Minggu£ 153,846€ 170,730$ 201,376
Saben dina£ 21,917€ 24,323$ 28,689
Saben Jam£ 913€ 1,013$ 1,195
Saben Menit£ 15€ 17$ 20
Saben Kaloro£ 0.25€ 0.3$ 0.4

Iki apa Marcelo Bielsa

wis entuk wiwit sampeyan miwiti ndeleng kaca iki.

£ 0

WiKi:

Pitakon BiografiData Wiki
Jeneng lengkapMarcelo Alberto Bielsa Caldera
Nickname"EL Loco"
Tanggal LahirTanggal 21 Juli 1955
Panggonan BirthRosario ing Argentina
KabangsanArgentina
RamaRafael Pedro Bielsa
BasaLidia Caldera
vokalRafael (sadulur) María Eugenia (sadulur)
BojoneLaura Bracalenti
anakInes lan Mercedes (putri)
dinghy inflatableCancer
HobiMlaku-mlaku, blanja, foto karo penggemar, maca lan seneng-seneng karo kulawarga lan kanca-kanca
Net Worthluwih saka $ 1 yuta
kesimpulan:

Matur suwun amarga wis entuk wektu kanggo maca artikel sing narik kawigaten babagan lelungan urip salah sawijining manajer hebat ing saindenging jagad. Kanggo ngringkes, biografi Marcelo Bielsa nggawe kita ngerti manawa konsistensi lan tekad minangka dhasar sukses.

Ing Lifebogger kita bangga nalika ngirim memoir (kaya Bielsa) kanthi adil lan akurasi. Sebutake komentar babagan pikirane babagan Pengurus Argentina.

langganan
Menehi saran saka
1 komentar
Gambar
Selanjute Paling Pinilih
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
BigAl_LBL
sasi 3 ago

Sampeyan uga kudu nyathet manawa dheweke minangka wong sing integritas lan terhormat.

Salah sawijining conto yaiku nalika dheweke ngandhani Leeds United supaya para oposisi bisa ngetung sawise oposisi ngeluh manawa target sing dicetak Leeds 'ora sopan', lan dheweke nindakake iki sanajan tujuane diwiwiti saka kebingungan sawise upaya oposisi sing jelas.

Penegasan iki ora mung kanggo tumindak sing bener nanging uga bisa ndeleng tumindak sing bener, nuduhake integritas absolut saka Marcelo Bielsa, pria sejati

Pungkasan diowahi 3 wulan kepungkur dening BigAl_LBL