Kisah Kanak-kanak Manuel Akanji ditambah Fakta Biografi Untold

Paling Keri Dianyari

Biografi Manuel Akanji Kita nyedhiyakake jangkoan lengkap babagan Crita Bocah-bocah, Awal Urip, Wong Tuwa, Fakta Kulawarga, Bojo, Bocah-bocah, Pribadi lan Urip Gaya Urip. Iki minangka analisa lengkap babagan Life Life, wiwit wiwitan mula nganti dheweke misuwur.

Biografi Manuel Akanji. Waca, Urip lan Rise Awal. 📷: ScoutNationHD lan Instagram.

Ya, sampeyan lan aku ngerti Manuel Akanji yaiku Pemain keturunan Nigeria lan prototaip saka bek tengah modern. Nanging, mung sawetara penggemar bal-balan sing nganggep maca Biografi Manuel Akanji sing wis disiapake, lan pancen menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Manuel Akanji:

Kanggo wiwitan, jeneng lengkapé yaiku Manuel Obafemi Akanji. Pemain Bola Sepak Swiss lair nalika dina kaping 19 Juli 1995 marang ibune, Isabel Akanji lan bapake, Abimbola Akanji ing Neftenbach, sawijining kotamadya ing Swiss. Gambar ing ngisor iki, bayi balapan campuran sing apik banget teka ing jagad minangka anak nomer loro lan putrane kulawarga Akanji.

Foto paling awal saka Foto Kanak-kanak Manuel Akanji. Obafemi sethitik lair minangka putra nomer siji saka kulawargane. Instagram: Instagram.

Little Manuel tuwuh bebarengan karo loro adhine sing nganggo jenenge; Michelle lan Sarah. Kabeh sadulur lair dadi rumah tangga sing duwe olahraga sing mlaku ing kabeh urat. Wiwitan nalika bocah-bocah, Manuel, Sarah lan Michelle wiwit ngetutake undhak-undhakan wong tuwane sing seneng olahraga sing bakal kita kenal ing sub bagean sabanjure.

Asli Kulawarga Akanji:

Pertama lan paling penting, juru main bal-balan Swiss lair dadi ibu Swiss lan bapak Nigeria. Pancene ora bisa ditindakake dening wong tuwa Manuel Akanji, yen bapake wis ora ninggalake proyek kauangan ing Lagos, Nigeria kanggo relokasi Swiss.

Ibu-bapa Manuel Akanji- Bapak, Abimbola Akanji lan ibune, Isabel Akanji. 📷: IG.

As BundesligaLaporan kasebut nyatakake, Abimbola Akanji minangka ahli finansial Nigeria sing main bal-balan amatir nalika isih enom. Saliyane, ibune Isabel Akanji, minangka mantan pemain tenis. Sawise sinau iki, sampeyan bakal setuju karo aku manawa Manuel duwe akar Swiss-Afrika sing sampurna.

Latar mburi Kulawarga Akanji:

Duwe bapak sing ahli dhuwit ing salah sawijining pusat finansial utama (Zurich) ing Eropa, mesthi menehi crita babagan latar mburi sing sugih. Apa kanggo ibu sing luwih unggul dadi pemain tenis? Saka premise ing ndhuwur, jelas Manuel Akanji haji saka kulawarga sing mulya.

Ditilik saka foto-foto nalika isih enom, bocah enom kasebut katon dadi jinis bocah sing wong tuwa bisa nduwe koleksi dolanan olah raga paling anyar. Minangka bocah cilik, sethitik Manuel seneng numpak sepedha. Ayo ora lali, dheweke penggemar Manchester United sing diakui dhewe.

Tandha bocah cilik sing seneng. Tuwane Manuel Akanji minangka jinis sing bisa nduwe koleksi dolanan olah raga paling anyar. Pic: Picuki.

Kisah Kanak-kanak Manuel Akanji- Pendidikan:

Kaya bocah sing rata-rata Swiss, dheweke wiwit TK ing umur 4 lan sekolah dasar ing umur 6. Nalika wiwit wiwitan, wong tuwa Manuel Akanji nganggep pendidikan minangka penting banget. Nalika sekolah, bocah cilik entuk reputasi kanggo mbahas pasangane kanthi nomer lan aritmetika mental. Ngomong babagan pengalamane ing sekolah, ujare Akanji.

Aku seneng. Mbalik maneh, yen ana tandha karo limang nomer sing beda, aku bakal nggawe kabeh jinis tugas aritmetika. Aku uga bisa ngelingake nomer sing dawa.

Wiwit sekolah kaping papat nganti kelas enem, aku uga duwe guru sing ngatur turnamen kanthi aritmetika mental. Kompetisi iki motivasi aku nalika menang meh saben-saben.

Biografi Manuel Akanji- Pambangunan Karir:

Minangka bocah enom, Obafemi main bola-bali nalika istirahat kelas lan karo kanca-kanca sawise sekolah wis rampung. Wiwit wiwitan, modhél peran olah raga dheweke mesthi dadi bapak Nigeria, Abimbola.

Wiwitane, bapak super sing biyen duwe karir gagal mesthi pengin putrane mbenerake kesalahane lan urip impen kulawarga Akanji. Ngomong babagan kepiye bapake pengaruh menyang game kasebut, Manuel banjur ujar;

Aku biyen nonton bapake sing main bal-balan nganti aku kepengin nyoba dhewe.

Aku uga nindakake tenis. Nanging nalika pelatihan bal-balan saya tambah akeh, aku nyepelake tenis lan sekolah.

Biografi Manuel Akanji - Urip Karir Awal:

Ing yuswa 9 taun, Manuel Akanji enom ndhaptar ing FC Wiesendangen, tim olahraga Amatir ing lingkungane. Mbok, sampeyan ora nate ngerti, bocah enom miwiti karir amarga dadi pemain tengah lan pemain sayap. Mbalik, kabeh wong ngerti dheweke minangka bocah sing tingkatan level, sing wiwit ngumpulake pakurmatan nalika umur enom banget.

Apa bocah sing katon landhep! Muda Manuel Akanji wiwit nglumpukake medali bal-balan nalika umure isih enom. 📷: IG.

Akeh kesan ing akademi sepisanan narik kawigaten karo FC Winterthur, nalika umur 11. Iki dadi akademi sing luwih gedhe sing main ing undhangan nomer loro ing bal-balan Swiss. Ing kana, Manuel Akanji terus munggah ing rangking pemuda, prestasi sing nyebabake lulusan bal-balan akademi sukses. Ora lali, bocah enom mung dadi pembela pusat ing umur 17 taun.

Biografi Manuel Akanji- Crita babagan Fame:

Sawise lulusan akademi, juru main bal-balan Swiss, amarga kerja keras, langsung dadi bagean ing tim pertama Winterthur. Sing luwih penting, kabungahan kulawarga Manuel Akanji ora ngerti wates nalika wektu nuli diarani telpon nasional dadi bagean saka tim Swiss U-20. Wiwit wektu iku, dheweke ngerti yen dheweke dituju kanggo super stardom.

Sawise kemajuan kanthi tim nasional, FC Basel, klub paling gedhe ing Swiss, ngeweruhi lan entuk Akanji ing taun 2015. Nalika ing klub kasebut, Super Central Back mbantu dheweke menang Piala Swiss lan kaping pindho Liga Super. Entuk prestasi iki nyebabake para pramuka saka Klub Besar Eropa sing njaluk layanane.

Sukses Manuel Akanji FC Basel tenan, dadi titik balik karir. 📷: Pinterest.

Biografi Manuel Akanji- Munculake Crita Fame:

Dipuntedahaken mangkat saka Sokratis Papastathopoulos menyang Arsenal, Borussia Dortmund miwiti nggoleki wong liya kanggo ngisi sepatu Yunani. Untunge, Manuel Akanji dadi pilihan akhir BVB. Wiwitan karir Dortmund sing apik nyebabake panelpon Piala Dunia 2018, ing kana dheweke bareng Haris Seferović, Granit Xhaka, Lan Xherdan Shaqiri etc .. mbantu Swiss tekan tahapan kalah.

Ing wektu nulis Biografi Manuel Akanji, Defender Pusat saiki katon minangka dokter lan salah sawijining Paling Cepet Bundesliga. Wiwit gabung ing klub Jerman, kasile saya mundhak kanthi mlumpat lan bathi. Ora setahun gabung karo BVB, Obafemi nulungi sisine menang DFL-Supercup 2019.

Penggemar bal-balan ngerti ora gampang ndelok para pembela pusat sing cepet banget- ngomong babagan sing seneng Raphael Varane. Nanging, kita seneng ndeleng bintang kacepetan CB anyar ing wong Manuel Akanji. Mung masalah sadurunge pemain bal-balan Swiss wis dadi bakat kelas dunya. Sing liyane, kaya sing dakkandhakake (kalebu sorotan ing ngisor iki), saiki dadi sejarah.

Crita Katresnan Manuel Akanji:

Sawise mlaku kanthi angel supaya dadi pemain bal profesional, juru main bal-balan Swiss ing wektu liya ngrasakake manawa butuh wong sing bakal dadi Half Better. Dheweke butuh pacar sing bakal njamin stabilitas emosional, kemajuan lan pangembangan jangka panjang minangka pemain bal-balan.

Manual Akanji entuk Aktifake ing wiwitan, dening Melanie:

Ketemu karo Melanie, dheweke minangka mantan Pacar lan Saiki Wife saka Manuel Akanji. 📷: Facebook

Udakara limang taun kepungkur, wiwit Biografi Manuel Akanji iki dipasang, pemain bal-balan ketemu karo Pretty Damsel sing jenenge Melanie Windler. Rapat kasebut nggawe persahabatan lan Akanji sing ambisi, mula kepengin banget takon dheweke. Sedhih, dheweke cepet-cepet ngrampungake kabeh lan banjur mudhun.

Kepiye Akanji menang Ati Melanie:

Sing nggumunake, Lover Boy ora nyerah. Telung dina sawise patemon pisanan, Melanie Windler kesah menyang Amerika Serikat kanggo semester ijol-ijolan siswa, suwene patang wulan suwene. Manuel Akanji terus mburu mbatalake.

"Aku nunggu dheweke," jelas pemain bal-balan, ngguyu. "Dadi sabar nggawe aku menangake ati."

Melanie Windler dadi pacar Manuel Akanji sekitar wulan September 2015. Wektu iki uga cocog karo dheweke nalika dheweke melu FC Basel. Wayahe dheweke durung entuk fame.

Manuel Akanji, kaya umume wong lanang, kudu ngetrapake sabar kanggo menang ati saka wong sing dikasihi. Dheweke Melanie, garwane mbesuk. 📷: IG

Proposal:

Ing kuartal pungkasan taun 2018, tanggal 28 September, pemain bal-balan Swiss dadi cukup wani ngluncurake pitakonan pokok. Obafemi ngajaluk marang Melanie, pacare. Dheweke digawe kanthi umum liwat Instagram kanthi caption;

Dheweke iku siji💍

Panggunan:

Manuel Akanji lan Melanie Windler ngrayakake kawinan ing tanggal 23 Juni 2019 ing Mallorca, pulau paling gedhe ing Spanyol. Minangka upacara sing duwe kanca, kanca cedhak lan anggota kulawarga minangka tamu undhangan.

Pawestri Manuel Akanji- Wong Nigerian Swiss ngahwini pacar ayu, Melanie ing wulan Juni, 2019. 📷: Instagram

Wiwit gabung karo tangan, loro-lorone Manuel Akanji lan bojone Melanie katon rutinitas nyenengake urip ing tujuan ing segara Eropa. Saka foto ing ngisor iki, sampeyan bakal ngerti loro kasebut bakal dadi wong tuwa.

Loro-lorone para penyayang seneng nglampahi wektu sing sepi ing tujuan segara sing populer. Pic: Picuki
Ing wayahe nggawe Bio iki, juru main bal Swiss lan garwane dadi wong tuwa marang bocah lanang sing wis dijenengi Aayden Malik Adebayo Akanji. Jeneng tengah putrane mratelakake pitakon apa dheweke iku Muslim. Ora lali, Aayden Akanji lair nalika Pandemi Conoravirus.

Fakta Gaya Urip:

Kanggo pemain bal-balan, dhuwit penting banget lan dadi sebab nyata kenapa dheweke kerja sregep. Ing bagean iki, kita bakal ngandhani kepiye cara Manuel Akanji nggunakake gaji 48,000 saben minggu lan gaji taunan € 2.5 yuta.

Manuel Akanji Mobil:

Kanggo sing ora ngerti, pemain bal-balan seneng nganggo klambi sing cocog, utamane sing cocog karo warna Range Rover. Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, salah sawijining warna favorit saka Manuel yaiku putih, lan dheweke seneng nganggo polo putih, sing cocog karo warna mobil.

Mobil Priksa Manuel Akanji, Range Rover. Pemain Bola Sepak ngerti carane nglampahi awake dhewe. Pic: Picuki.

Yen pemain bal-balan Swiss ora nganggo klambi lan busana klambi putih kabeh, sampeyan bakal bisa ndeleng dheweke ing warna favorit nomer loro, yaiku 'Ireng.' Saiki Pitakon! - Apa Manuel Akanji katon luwih apik klambi nganggo klambi nganggo mobil ireng saka putih ing ndhuwur?

Manuel Akanji seneng nganggo klambi ireng kanggo cocog karo mobil. Kaya uga dheweke nindakake sandhangan putih lan klambi. 📷: IG

Roda Daya:

Ora ana sing nggawe pemain bal-balan katon luwih adhem tinimbang ndeleng motor. Manuel Akanji banget dhewe. Delengen kabeh koleksi mobil, sampeyan bakal setuju karo dheweke, dheweke dadi kanca sing nggumunake, uga ora ana.
Pit motor listrik rodha papat kreteg papat. Para pemain bal-balan seneng nuduhake kasugihane. 📷: Insta

Kulawarga Kulawarga Akanji:

Nyambung katresnan saka kulawarga Multiracial sing cedhak banget, kabeh dadi siji, lan ora bisa diganti. Ketemu Kulawarga Swiss-Nigerian sing paling misuwur nalika njupuk foto ing omahe kulawarga sing ana ing Wiesendangen, Swiss.

Ketemu Keluarga Manuel Akanji Saka kiwa nengen, kita duwe Sarah (adhine sepuh), Manuel Obafemi, Abimbola (kepala omah), Isabel (ibu saka omah) lan Michelle (anak sing pungkasan lair). 📷: Pinterest

Ing bagean iki, kita bakal ngandhani luwih akeh babagan wong tuwa Manuel Akanji wiwit karo bapak Nigeria.

Babagan Manual Akanji Rama:

Pertama lan paling penting, bapak super sing jenenge 'Abimbola' duwe julukan 'Abi'. Bapakne Nigeria minangka ahli finansial sing nyinaoni ekonomi lan kerja bareng karo ABB, perusahaan energi energi lan automasi Swiss.

Saka taun 2007 nganti 2010, Abimbola Akanji duwe kesempatan kerja ing negarane (Nigeria). Sajrone wektu kasebut, dheweke njupuk rumah tangga menyang Nigeria lan nggawe dheweke kenal karo anggota kulawarga sing akeh.

Deleng anak-anake dadi sukses ing olahraga nggawe Abimbola duwe kekesalan nul mungkasi karier bal-balan nalika isih enom. Ya! bapak telu nate main bal-balan lan mengko, tenis nanging banjur nilar kabeh olahraga. Abimbola minangka jinis sing seneng nglampahi wektu sing pas karo bocah-bocah.
Akanji manual seneng nggunakake wektu kanggo anake. Instagram: Instagram

Babagan Manut Akanji Manual:

Isabel Akanji minangka ibu super kulawarga kulawarga Swiss-Niger sing paling misuwur. Ibu telu yaiku salah sawijining pemain olahraga yaiku- (mantan pemain tenis) sing banjur main bola voli. Dheweke ketemu bojone Abimbola Akanji ing Amerika Serikat nalika tetep basa asing.

Babagan Sisters Sisters Akanji:

Pemain bal-balan Swiss duwe loro adhine, Sarah lan Michelle - kabeh wanita. Dheweke ora duwe sedulur. Adhiné lanang lanang- Sarah lair ing taun 1993, sing nggawe umur rong taun luwih tuwa. Saliyane, Michelle umur enem taun luwih enom tinimbang sadulur. Ing ngisor iki foto ayu sing katon kaya adhine Manuel Akanji.

Ketemu Sisters sadulur Manuel Akanji - Sarah (kiwa) lan Michelle (sisih tengen). 📷: LandBote

Sadulur-sadulur Akanji kabeh dadi olahraga. Sing paling enom, Michelle, minangka atlit. Sing mbarep, Sarah Akanji (kaya seduluré, Manuel) dadi pemain bal lan uga dadi pertahanan. Dheweke tau main kanggo FC Winterthur lan FC St. Gallen, ing liga wanita Swiss sing paling dhuwur. Loro Sarah lan Manuel katon cedhak banget, kabeh matur nuwun kanggo bal-balan.

Sarah lan Manuel dadi pemain bal-balan profesional Akanji. 📷: Blick

Kulawarga Manuel Akanji uga misuwur ing Politik Swiss:

Apa sampeyan ngerti? ... Sarah Akanji ora mung pemain bal-balan, nanging uga politisi lokal Swiss. Dheweke tau mlayu ing pamilihan dewan canton Swiss. Nalika kita nyipta Biografi Manuel Akanji, adhine Sarah durung diangkat dadi anggota Dewan Cantonal Zurich.

Tanpa mangu, wong tuwane Manuel Akanji ora mung nglairake loro pemain bal-balan lan atlit, nanging uga dadi politisi ing Sarah.

Manuel Akanji Urip:

Kaping pisanan lan sing paling utama, Swiss Footballer minangka aktivis bocah lan wong sing ora cocog karo kapercayan diri. Sawetara penggemar bakal ujar yen tumindake kasebut tiba, nanging pancen ora ana gegayuhane manawa palsu, ora percaya lan gumunggung.

Kajaba iku, Swiss Center-Back duwe katrampilan komunikasi sing apik banget. Manuel fasih nganggo basa Inggris, Prancis lan Jerman, mung ana sing ora ana Spanyol. Pungkasan, dheweke minangka wong sing seneng main kertu sing seneng main kertu, seneng basket lan ndhukung tim nasional Nigeria.

Ngerteni Urip pribadi Manuel Akanji bakal mbantu sampeyan entuk gambaran nyata saka wonge. Instagram: Instagram.

Manuel Akanji Untold Fakta:

Fact #1- Pecah Ganti BVB lan Perbandingan Rata-rata Jerman:

Meja iki menehi wawasan sing luwih jero babagan apa sing diolehake Manuel Akanji (nalika nulis) entuk dhuwit lan entuk dhuwit.

JENIS / JAMINANEntuk ing Swiss franc (CHF)Pangentukan ing Euros (€)Entuk ing Pounds (£)Entuk ing Dolar ($)
Saben taunCHF 2,654,288.53€ 2,503,845£ 2,245,321$ 2,764,462
Saben sasiCHF 221,191€ 208,654£ 187,110$ 230,372
Saben MingguCHF 50,966€ 48,076.9£ 43,113$ 53,082
Saben dinaCHF 7,281€ 6,869£ 6,159$ 7,583
Saben JamCHF 303.4€ 286£ 256.7$ 316
Saben MenitCHF 5€ 4.8£ 4.3$ 5.3
Saben DetikCHF 0.08€ 0.08£ 0.07$ 0.09
Iki apa Manuel Akanji wis entuk wiwit wiwit ndeleng kaca iki.
€ 0

Rata-rata warga Jerman sing ngasilake 3,770 euro saben wulan kudu nyambut paling ora nem taun lan sangang wulan kanggo entuk gaji bulanan Akanji. Padahal, rata-rata warga Swiss kudu kerja sajrone telung taun.

Fact #2- Apa jeneng tengah 'Obefemi' sing ana hubungane karo potongan rambut:

Makutha sing ngetutake cukurane yaiku duwe sesambungan karo warisan Nigeria.

Wigati dimangerteni, sampeyan bakal mirsani makutha sing dicukur minangka bagean gaya rambut. Iki ora nuduhake trofi nanging luwih nyata, manifestasi jeneng tengah Nigeria Yoruba 'Obafemi'.

Wong tuwane Manuel Akanji nggawe dheweke nanggung jeneng Yoruba Nigeria 'Obafemi' sing artine 'Duwe Kekasih dening Raja'. Ringkesan, makutha sing dicukur jenenge duwe sesambungan karo warisan Nigeria.

Fact #3- Makna Tato Manuel Akanji:

Sing paling jelas saka tato yaiku sing ngomong; 'Buktekake Wong Salah'. Manuel Akanji duwe tato iki ing wektu dheweke ngenteni 11 wulan bal-balan amarga balung Torn Cruciate Ligament. Tato kasebut kanggo nggawe bisu nggawe kritikus, utamane sing ngrasakake karier dheweke lan wong-wong sing nganggep dheweke ora bakal ngrusak kacilakan kasebut.

Teges saka tato Manuel Akanji

Tato sing paling penting nomer loro yaiku ing dodo sing digawe kanggo kulawargane. Waca 'Kulawarga yaiku Yen Urip Wiwit lan Katresnan ora bakal rampung'.

Fact #4- Apa sing dikandhakake FIFA Stats:

Nganggep saka tokoh ing ngisor iki, sampeyan bakal setuju yen Akanji duwe kabeh kabutuhan CB modern. Stats FIFA Swiss katon kaya ngono Jose Gimenez.

Staf FIFA Obafemi nuduhake yen isih durung ana ing puncak kasebut

Fact #5- Apa sing Bisa Dipengini Yen Bal-balan ora nate nggarap:

Nalika ing akademi muda, pertahanan Swiss nindakake sinau sambilan. Sawise sekolah ing Swiss (umur 15), wong tuwane Manuel Akanji negesake dheweke melu skrip magang kanggo dadi pedagang. Alesane supaya dheweke bisa duwe apa-apa yen ana bal-balan ora bisa mlaku. Manuel bal-balan begja nyambut damel.

Wiki:

Pitakon BiografiData Wiki
Jeneng Lengkap:Manuel Obafemi Akanji.
Nama Pangguna:Stabilisator
Lair:19 Juli 1995 ing Neftenbach, Swiss.
Wong tuwa:Isabel Akanji (Ibu) lan Abimbola Akanji (Rama)
Sandhangan:Sarah Akanji (sedulur tuwa) lan Michelle Akanji (adhi)
Bojo:Melanie Akanji. Mantan Pacar sing dikenal minangka Melanie Windler.
Kulawarga Kulawarga:Keturunan Swiss-Nigerian
Regane net:Kira-kira $ 5 Yuta (2020 Angka)
dhuwur:1.86 meter UTAWA 6 Kaki 1 inci.
Hobi:Basket, Tenis meja lan nonton TV.
Zodiak:Kanker.
Agama:Kristen
Model Peran Kaping pisanan:Raul (Katrangan Real Madrid).
Model Peran Saiki:Sergio Ramos
Werna Favorite:Ireng lan putih

kesimpulan:

Tanpa mangu, Manuel Akanji minangka bakat gedhe lan menehi ciri utama pemain pertahanan tengah sing apik. Tulung kita ing bagean komentar, apa sing sampeyan pikirake babagan panulis lan pemain bal-balan. Thanks kanggo maca Life Life saka bek sing luar biasa.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene