Kisah Kanak-kanak Lorenzo Pellegrini ditambah Fakta Biografi Untold

0
564
Kisah Kanak-kanak Lorenzo Pellegrini ditambah Fakta Biografi Untold. Gambar Kredit- besthqwallpapers lan Instagram
Kisah Kanak-kanak Lorenzo Pellegrini ditambah Fakta Biografi Untold. Gambar Kredit- besthqwallpapers lan Instagram

LB menehi Kisah Penuh Genius Sepakbola kanthi julukan "Montellino". Kisah Kanak-kanak Lorenzo Pellegrini Kita Fakta Plus Fakta Biografi Untold nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Deleng Urip lan Munggah Lorenzo Pellegrini ing Italia
Deleng Urip lan Munggah Lorenzo Pellegrini ing Italia. Gambar Kredit- Instagram, Calcioline lan Twitter

Analisis kasebut kalebu latar umur / latar mburi kulawarga, pendhidhikan / karir, awal karir, dalan misuwur, mundhak crita, urip hubungan, urip pribadi, fakta kulawarga, gaya urip lan fakta-fakta liyane sing misuwur babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke minangka salah sawijine lintang bal-balan ing Italia, prodigy bal-balan saka sudut pandang taktik. Nanging, mung sawetara pembuangan bal-balan sing nganggep versi Biografi Lorenzo Pellegrini sing cukup menarik. Saiki tanpa ado maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Lorenzo Pellegrini ditambah Fakta Biografi Untold - Latar Kulawarga lan Urip Awal

Lorenzo Pellegrini lair nalika tanggal 19 tanggal 11 Juni 1996 marang wong tuwané, Pak lan Ibu Antonio Tonino Pellegrini, ing kutha Roma sing gedhe. Nasional Italia duwe akar keluargane saka klompok etnik Romani lan dibesarkan dadi siji-sijine anak lanang lan nomer loro kanggo wong tuwa sing apik kaya gambar ing ngisor iki.

Ketemu karo wong tuwa Lorenzo Pellegrini
Ketemu karo wong tuwa Lorenzo Pellegrini. Kredit Gambar: Instagram

Lorenzo Pellegrini njaluk saka latar kulawarga kulawarga kelas tengah sing dikendali karo bapakne sing biyen entuk penghasilan rata-rata dadi pemain bal amatir (saiki pensiun nanging ora tau kesel). Itali duwe kulawargane asal saka Roma, kutha sing dikenal luwih saka sumber banyu 280, gereja 900 lan sing paling penting, Basilika St Peter, dikenal minangka gereja paling gedhe ing donya sing nate dibangun dening manungsa.

Lorenzo Pellegrini duwe kulawargane sing asale saka kutha gedhe ing Roma
Lorenzo Pellegrini duwe kulawargane sing asale saka kutha gedhe ing Roma. Kredit Gambar- IkiFootballTimes lan Pinterest lan Instagram

Kaya dene bocah-bocah liyane, sing tuwuh ing Roma nggawe rasa bangga lan rasa tanggung jawab kanggo Pellegrini. Dheweke urip & ambegan ing rong perkara utama sing nemtokake kutha, yaiku Agama (Ibu Pejabat Gréja Katulik Roma) lan Bal-balan.

Ing wilayah bal-balan, nalika isih cilik, Pellegrini bakal njagani TV, wiwit diwiwiti nganti rampung, mula ora bakal kleru amarga dheweke nonton dolanan AS Roma sing ditresnani. klub kabeh kulawargane didhukung. Asides urip karo bapak lan ibu, Pellegrini nglampahi pirang-pirang taun nalika ngubengi mbakyune sing gedhe kanthi jeneng Gemella Pellegrini.

Lorenzo Pellegrini Wiwitan Awal
Lorenzo Pellegrini ngenteni taun-taun awal urip biasane ing saubune sing jenenge Gemella. Kredit Gambar: Instagram
Kisah Kanak-kanak Lorenzo Pellegrini ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Perjuangan dadi pemain bal-balan profesional dadi tekanan gedhe, lan sawetara pemain bal-balan bisa ngatur, liya-liyane mung ora bisa, mula bisa ndeleng karir dadi adoh. Iki kedadeyan bapake Lorenzo Pellegrini, Tonino.

Tonino Pellegrini minangka mantan pemain bal-balan sing duwe frustrasi dhewe, sing ora nate nemoni game kasebut ing wektu sing gedhe. Minangka cara terus urip, Antonio Tonino Pellegrini sumpah supaya urip profesional dheweke kanthi nindakake kabeh sing perlu kanggo Lorenzo dadi pemain bal-balan profesional.

Usul Awal kanggo Sepakbola: Nalika Lorenzo Pellegrini umure 3 lan setengah taun, bapakne wiwit menehi pelatih babagan cara muter bal-balan. Ora suwe, ambisi Tonino ngerti yen dheweke pancen bapake kanthi emosi, mula ora bisa nglatih bocah. Iki nyebabake Italia nggawe keputusan kanggo nggoleki sekolah bal-balan kanggo putrane.

Lorenzo Pellegrini cilik wiwit main bal-balan karo bapakne wiwit umur 2
Bapak Lorenzo Pellegrini ngerti yen dheweke alus banget marang putrane sing ringkih, mula mutusake golek sekolah bal-balan kanggo dheweke. Kredit Gambar: Instagram

Langkah pertama sing ditindakake dening Tonino yaiku ndhaptarake Lorenzo Pellegrini (umur 5 setengah taun) ing sekolah sepak bola sepisanan dikenal minangka Almas Roma. iki minangka sekolah bal-balan sing bocah-bocah saka kabeh latar kulawarga, sugih, rata-rata utawa miskin bisa ndhaptar.

Nalika Lorenzo Pellegrini isih ana ing Almas Roma, bapake 'Tonino' dadi darmabakti kanggo mriksa dheweke, meh tetep ora kerja ing tumindak kasebut. Iki nyebabake sekolah bal-balan kanggo nimbang digunakake ing salah sawijining departemen.

Nalika sekolah nggantungake kegiatan bal-balan supaya bisa ngembangake lapangan dolanan ing Trigoria, Pellegrini cilik, sing ora sabar ngenteni proyek kasebut ditinggalake kiwa sekolah kanggo melu Longarina, sekolah bal-balan liyane. Nalika main ing kana, dheweke uga main bal-balan ing Francisco Totti pusat olahraga Kaputusan kanggo main karo pusat bal-balan Roma Katrangan mbayar dividen amarga dheweke entuk kesempatan kanggo nyoba karo akademi pemuda AS Roma sing bergengsi.

Kisah Kanak-kanak Lorenzo Pellegrini ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Ing umur 11, semangat Lorenzo Pellegrini kanggo dolanan kasebut ndeleng dheweke nyoba uji coba lan mlebu kantor akademi klub bal-balan ing negara, AS Roma. Sawise ndhaptar sukses, wong enom Italia ditugasake minangka penyerang matur nuwun minangka bocah sing paling dhuwur ing blok kasebut. Mengko, dheweke dikembangake maneh ing lapangan tengah dening Vincenzo Montella amarga ketrampilan teknis lan keterampilan. Keputusan iki dibayar amarga nggawe Pellegrini standout saka kanca liyane.

Wiwitan karo akademi, Lorenzo dianggep minangka gelandang fisik sing kuat, lincah, dinamis lan pemain tengah sing kuwat kanthi kendali kanthi kendali lan kemampuan bola kanggo nyerang.

Lorenzo Pellegrini Awal Taun karo Akademi AS Roma
Lorenzo Pellegrini Awal Taun karo Akademi AS Roma. Kredit Gambar: Twitter

Kaya kanca-kancane liyane, Pellegrini ngeling-eling impen maju liwat pangkat akademi menyang tim pertama. Nalika milih milih brahala sing kudu disinaoni, pilihan pertama saka Italia Ronaldinho ngiring dening rong legenda bedane Roma; Francesco Totti lan Daniele De Rossi.

Kisah Kanak-kanak Lorenzo Pellegrini ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame Story

Kondisi Jantung: Ing taun 2012 ing umur 16, Lorenzo Pellegrini ngarepake debut. Ora sithik, dheweke ngerti impen profesional dheweke bakal kepencut dening kahanan jantung. Ngerti pora?… Ing salah sawijining pamriksan fitness + diagnosis, diagnosis diagnosis Lorenzo Pellegrini nyatakake yen lagi lara Arrhythmia Kardi. Dokter nyatakake yen ana salah sistem listrik jantunge, sing kedadeyan sajrone main lapangan intensif.

Lorenzo Pellegrini nate nandhang lara Kardrasi Arrhythmia nyebabake jantunge ora kena diukum
Lorenzo Pellegrini nate nandhang lara Kardrasi Arrhythmia nyebabake jantunge ora kena diukum. Kredit Gambar: Pah lan Instagram

Kondisi jantung Lorenzo Pellegrini ngancam karir, mula nggawe bal-balan bisa digantung, kahanan sing ngrusak kulawarga. kang kasangsaran padha karo pemain bal-balan Italia Federico Benerdeschi sing uga ngalami penyakit jantung sajrone karir nonoman.

Sembarang pemain bal-balan enom sing wis nemoni kahanan sing padha, bakal ngerti mung trauma emosi jero sing bisa nyebabake. Lorenzo Pellegrini sing kuwat banget ora nate nalika nglawan penyakit kasebut sajrone patang wulan, ngalahake lan menehi bal-balan minangka tanggal sing bakal dibalekake.

Kisah Kanak-kanak Lorenzo Pellegrini ditambah Fakta Biografi Untold - Rise to Fame Story

Sawise nglawan penyakit, Lorenzo bali menyang bal-balan kanthi cara sing beda. Sawise nggayuh lulusan akademi AS Roma, dheweke mutusake lelungan 422 kilometer sisih lor ing Italia menyang Sassuolo, lan terus nglanjutake proses mateng bal-balan. Ing klub kasebut, kapercayan wiwit tuwuh matur nuwun kanggo mantra sing subur.

Lorenzo Pellegrini seneng ngrampungake mantra sing subur karo Sassuolo
Lorenzo Pellegrini seneng ngrampungake mantra sing subur karo Sassuolo. Kredit Gambar: Saben Bal-balan lan Bola-gula Italia

Tinimbang sawise kondhisi atiné, gelandang tengah saka kekuwatan nganti tekan kekuwatan, bisa nggayuh meteoric ing Sassuolo. Ing musim 2016 – 17, Pellegrini dadi pemain paling enom kanggo nggayuh gol 10 ing kampanye Serie A. Pagelaran karo Sassuolo nggawe percoyo marang AS Roma supaya bisa ngasilake klausa tuku maneh nalika ndeleng dheweke bali menyang klub kulawargane kanthi jersi nomer 7 ing pundhak.

kanthi Fransisco Totti lan Daniele De Rossi nilar Stadio Olimpico, AS Roma butuh banget karo pahlawan anyar. Pahlawan anyar kasebut teka ing bocah lokal Lorenzo Pellegrini sawise dheweke miwiti mbayar maneh kanggo para dhukungan.

Lorenzo Pellegrini Munculake Crita Fame karo AS Roma
Lorenzo Pellegrini Munculake Crita Fame karo AS Roma. Kredit Gambar: Zimbo lan Bal-balan Suku

Kanthi karakteristik stamina, kontrol bal, gerakan, flair, lan kemampuan kanggo nyerang mlaku saka mburi, Lorenzo mbantu AS Roma ing pirang-pirang kemenangan gedhe kayata kemenangan liga FC Barcelona Champions. Antarane sing nglacak prodhusen enom Italia ing wektu nulis dikabarake dadi Manchester United, Arsenal, Tottenham, uga Antonio Conte Inter.

Sampeyan malah 'Kurangnya' Serie A wis didokumentasikake kanthi apik, para penggemar negara kasebut kepengin weruh Pellegrini bebarengan karo anakan liyane bakat Italia sing disenengi; Federico Chiesa, Nicolo Zaniolo, Moise Kean, Nicolo Barella, Sandro Tonali, Gianluigi Donnarumma lan Patrick Cutrone ing antarane liyane sing bisa duwe pengaruh gedhe ing bal-balan donya. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Lorenzo Pellegrini ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Bebarengan karo hype sing gedhe banget sing wis ditakonake dening para penggemar babagan genius bal-balan Italia. Fans wis takon yen Lorenzo Pellegrini duwe pacar utawa garwa ?. Ya !, ora ana sing nolak kasunyatan sing katon tampané ditambah karo gaya dolanan ora bakal posisi dheweke ing ndhuwur dhaptar pesenan wanita.

Konco bal-balan sing sukses lan tampan, wis ana pacar sing glamor sing jenenge Veronica Martinelli. Loro-lorone wiwit hubungan ing papan dolanan nalika isih cilik besties sadurunge ngembangake rasa siji liyane.

Ketemu Pacar pacar Lorenzo Pellegrini sing banjur dadi garwane
Ketemu Pacar pacar Lorenzo Pellegrini sing banjur dadi garwane. Gambar Kredit- Instagram

Pasangan kasebut ketemu pisanan liwat kanca bebarengan nalika Pellegrini ana ing akademi AS AS. Kaloro kekasih kasebut supaya bisa nggawe hubungan umum ing sekitar Desember 2012 liwat Instagram. Kasunyatan dheweke wis pacar sawetara suwe ora bisa dadi para penggemar kanthi temanten manawa manten bisa dadi langkah resmi sabanjure, lan YES pancen bener !. Pellegrini kawin karo Veronica Martinelli ing 2018 karo anggota kulawarga lan kanca-kanca sing nekani ing acara kasebut.

Lorenzo Pellegrini nikah karo pacare sawise sawetara taun pacaran
Lorenzo Pellegrini nikah karo pacare sawise sawetara taun pacaran. Gambar Kredit- Instagram

Kekawinane nandhani bab anyar sajrone urip mula dirasakake beda saka sudut pandang positif. Sasampunipun palakrami, kekasih kekalih boten nate ngiringan nalika miwiti usaha nglairake bayi. Minangka bojo sing apik / penyayang, Lorenzo ana kanggo nyedhiyakake dhukungan emosional marang Veronica liwat nalika meteng wiwit miyos. Lorenzo dadi bapak bangga karo bayi wadon sing jenenge Camilla ing 15 tanggal Agustus, 2019.

Garwane Lorenzo Pellegrini meteng nalika wis kawin lan bayi nututi
Garwane Lorenzo Pellegrini meteng nalika wis kawin lan bayi nututi. Kredit Gambar: Instagram

Tanpa mangu, Lorenzo lan Veronica tetep dadi salah sawijining pasangan sing paling mantep ing AS Roma. Salah sawijining gatra favorit pasangan kanggo musim panas yaiku pulo Spanyol lan perairan Ibiza antara liyane Kepulauan. Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, loro penyayang ooze kapercayan ing saben musim panas sworo seru.

Lorenzo Pellegrini lan pacare dadi bojo ing tujuan segara sing apik
Lorenzo Pellegrini lan pacare dadi bojo ing pirang-pirang tujuan ing segara sing apik. Gambar Kredit- Instagram
Kisah Kanak-kanak Lorenzo Pellegrini ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni urip pribadi Lorenzo Pellegrini adoh saka bal-balan bakal mbantu sampeyan njupuk gambaran luwih apik babagan pribadine. Ora adoh saka bal-balan, Lorenzo santai, komunikasi lan mesthi seneng-seneng karo kanca-kancane. Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, dheweke duwe akeh kontak sosial lan seneng nggandhengake tanpa nggawe ego profesional kanggo ngrusak wong. Aja nganti wayahe ora kepenak karo !!

Ngerteni Urip pribadi Lorenzo Pellegrini
Ngerteni Urip pribadi Lorenzo Pellegrini. Kredit Gambar: Instagram
Luwih saka urip pribadi, Lorenzo Pellegrini banget alam kanthi macem-macem petualangan ing segara sing diwenehake marang asmane. Wong Italia seneng tresna mancing, sing dadi hobi olahraga bal-balan sing gedhe. Iwak sing santai seneng karo mancing kabeh jinis spesies.
Lorenzo Pellegrini tresna karo tampilan alam
Lorenzo Pellegrini tresna karo tampilan alam. Kredit Gambar: Instagram
Kisah Kanak-kanak Lorenzo Pellegrini ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Kanggo Lorenzo Pellegrini, Kulawarga tegese kabeh lan sing paling penting ing saindenging jagad. Saben mlebu lapangan, dheweke rumangsa dadi wakil kulawarga. Saiki ayo crita babagan anggota keluargane.

Babagan Rama Lorenzo Pellegrini: Jeneng lengkap yaiku Antonio Tonino Pellegrini lan dheweke dijuluki 'Tonino '. Bapak sing bangga digambar ing ngisor iki nalika ngrayakake ulang tahun 60. Iki kanthi implikasi tegese dheweke duwe putra Lorenzo nalika akhir 30.

Urip Kulawarga Lorenzo Pellegrini
Urip Kulawarga Lorenzo Pellegrini. Kredit Gambar: Instagram

Babagan Lorenzo Pellegrini's Mom: Ibu-ibu gedhe wis ngasilake putra gedhe lan ibune Lorenzo ora pangecualian. Ibu sing pengabdian, ora kaya bojone, nggawe profil sing luwih murah lan nggawe upaya sadar supaya ora ana sorotan warna. Malah jenenge katon kurang ajar karo masarakat.

Anggota kulawarga Lorenzo Pellegrini: Lorenzo Pellegrini duwe sedulur lanang jenenge Simone Martinelli sing uga dadi pemain bal-balan (ngetutake tungkak).

Kisah Kanak-kanak Lorenzo Pellegrini ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Milih antarane kepraktisan lan kesenengan yaiku nalika nulis, dudu pilihan angel kanggo Lorenzo. Minangka sadurunge diteliti, wong Italia pancen ngerti kepiye nyenengake dhewe karo kulawarga lan kanca-kancane. Nanging, Pellegrini minangka antidote kanggo mbuwang lan mbuwang gaya urip flamboyant, siji gampang ditemokake dening sawetara mobil lan omah gedhong sing larang.

Gaya Urip Lorenzo Pellegrini
Gaya Urip Lorenzo Pellegrini. Kredit Gambar: DailyMail, PSI Wiki, Gym4u lan nyebut
Kisah Kanak-kanak Lorenzo Pellegrini ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

About Nickname: Ngerti pora?… Julukan Pellegrini yaiku 'Montellino'tegeseMontella sithik'. Jeneng kasebut amarga cara kanggo ngrameke Gol. Lorenzo Pellegrini nindakake 'prayaan pesawat sing mabur', tumindak sing padha karo mantan legenda AS Roma - Vincenzo Montella.

Taun Dheweke lair: Kita lagi ngleyang ing jalur memori kanthi muter maneh menyang 1996, ing ngisor iki sing ora bisa dilalekake kedadeyan ing taun Pelegrini. Diwiwiti, 1996 nggawa limang wanita iki sing dikenal minangka Spice Girls.

Uga ing 1996, The Nintendo 64 diluncurake, sore-sore pasca sekolah dihabiskan kanthi akeh jam muter Super Mario lan pungkasane, Tupac Shakur dipateni (7 minggu sawise Lorenzo Pellegrini lair) ing drive-dening njupuk ing Las Vegas.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Lorenzo Pellegrini Plus Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene