Kisah Kanak-kanak Daniele Rugani ditambah Fakta Biografi Untold

Paling Keri Dianyari

Artikel kita menehi jangkoan lengkap babagan Cerita Kanak-kanak Daniele Rugani, Biografi, Urip Kulawarga, Tiyang sepuh, Urip Awal, Gaya urip, Pacar, Urip pribadi, lan Fakta liyane sing sejatine wiwit nalika isih enom.

Awal lan Rise Awal Daniele Rugani. Kredit Gambar: Instagram lan DailyMail.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke entuk warta amarga alasan sing salah - amarga dadi pemain Serie A sing pertama kontrak kanggo penyakit Coronavirus sing uga dikenal minangka Covid-19.

Nanging, mung sawetara sing ngerti crita lengkap babagan Biografi Daniele Rugani, utamane babagan Bocah-bocah sing cukup menarik. Saiki, tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti, pisanan karo tabel isi sadurunge crita lengkap.

Crita Kanak-kanak Daniele Rugani:

Salah sawijining foto bocah cilik sing wiwitan dikenal yaiku Daniele Rugani. Kredit Gambar: Instagram.

Miwiti, dheweke dijuluki "Daje Dani". Daniele Rugani lair nalika dina tanggal 29 Juli 1994 marang ibuné, Lia Rugani lan bapake, Ubaldo Rugani ing kutha Lucca ing Italia Tengah. Pemain bal-balan teka ing jagad iki minangka anak nomer loro saka anak, lair saka wong tuwa.

Ora dingerteni minangka warga negara Italia, Muda Daniele tuwuh ing taun Ponte sing Moriano tetanggan ing kutha Lucca kanthi katresnan saka wong tuwane lan sadulur tuwa dikenal minangka Simeone. Ing ngisor iki foto saka salah sawijining wong tuwa Daniele Rugani - bapake super sing katon ngutuk dheweke lan sadulure.

Daniele Rugani tuwuh ing perusahaan sing ditresnani wong tuwane lan sadulure sing jenenge Simeone. Kredit Gambar: Instagram.

Tuwuh Taun:

Ngembang ing Ponte a Moriano, bocah enom Rugani minangka bocah sing seneng banget lan seneng-seneng sing duwe minat awal wiwit muter bal-balan lan tenis dadi seneng karo es krim lan nglangi. Duwe bapak sing seneng olahraga, cukup gampang kanggo Daniele melu kegiatan olahraga kasebut.

Latar mburi Kulawarga Daniele Rugani:

Salah sawijining kepentingan olahraga Rugani, utamane sing main karo tenis yaiku olahraga sing ditindakake dening para mudha karo sawetara kanca cilik nalika isih kerja.

Saliyane, katresnan Rugani bal-balan nglangkungi keterlibatan, mula ana olahraga kulawarga. Ngerti pora?… Kaloro wong tuwane Daniele Rugani (gambar ing ngisor iki) yaiku penggemar Juventus sing mati, yaiku kasetyan sing ditindakake dening Rugani.

Ketemu wong tuwane Daniele Rugani. Kredit Gambar: Instagram.

Pendidikan lan Pambangunan Karya Daniele Rugani:

Antarane kabeh olahraga, yaiku katresnan kanggo bal-balan sing unggul. Mula, ora nggumunake manawa Rugani sing enom banget bakal miwiti madegake karir ing sekolah bal-balan sekolah / klub bal-balan lokal - Atletico Lucca. Ing umur 6 (taun 2000), para pemuda sing begja nguciwani menyang klub akademi sing sepisanan, supaya bisa ngadhepi tantangan.

Atletico Luca ing kana yaiku game kompetitif kanggo prodhuk bal-balan. Kredit Gambar: Instagram.

Ngalih, Rugani miwiti ngupayakake karier ing sistem pemuda saka klub bal-balan Empoli. Ing kana, dheweke ngenteni sepuluh taun karir karier (2000-2011) ngembangake set keterampilan sing saiki dadi bagian saka gaya dolanane.

Taun Awal ing Juventus:

Nalika Rugani umur 18 taun ing taun 2012, Empoli ngeterake dheweke menyang Juventus kanthi transaksi pinjaman karo kalorone pihak tetep nggawe tabung sing nggambarake prodigy sing mbantah. Primavera Old Lady (ngisor-20) regu pemuda.

Bocah enom kasebut uga dadi pemain bal-balan akademi. Kajaba iku, kabungahan anggota kulawarga Daniele Rugani ora ngerti wates nalika dheweke nulung sisih pemuda Juventus menang Coppa Italia Primavera sajrone musim debut (2012 - 2013).

Foto lawas iki terus kliwat, nanging pengeling-eling yen menang judhul Coppa Italia Primavera bakal tetep seger ing pikiran pertahanan. Kredit Gambar: Instagram.

Pagelaran Rugani ing turnamen kasebut ndadekake Juve mbantah kabeh mlebu ing perjanjian kepemilikan karo Empoli kanggo pemain pertahanan dhuwur.

Crita Biografi Kanggo Dalan Fame:

Nalika syarat kanggo kesepakatan bebarengan, Juventus ngirim Rugani bali menyang Empoli sadurunge kampanye Serie B 2013 - 14, menehi kesempatan kanggo mbuktekake manawa dheweke pantes dadi prospek sing bisa dituku Juventus.

Dheweke ndeleng kesempatan sing dikirim maneh menyang Empoli lan rajin ngupaya supaya bisa maksimal. Kredit Gambar: Instagram.

Untunge, Rugani uga nindakake konversi ing karier amarga sumbangan kanggo sistem pertahanan Empoli ndeleng klub rampung ing Serie B lan entuk promosi otomatis kanggo Serie A ing samping Palermo sing teka dhisik.

Gawe Crita Biografi Fame:

Rugani, nalika musim panas taun 2015 resmi bali menyang Juventus 2015 sawise nglampahi musim entuk pengalaman bal-balan senior karo Empoli. Iki nandhani musim karir senior pisanan kanthi mbantu tim kasebut menang judhul Serie A. Rugani uga dadi bek utama ing klub utamane Leonardo Bonucci kiwa kanggo Milan ing taun 2017.

Maju menyang wektu nulis Biografi Daniele Rugani, pemain pertahanan kasebut wis entuk perhatian global ora amarga kemampuan pertahanan nanging dadi pemain pertama ing Serie A kanggo kontrak koronavirus uga dikenal Covid-19.

Akibaté, pemain pertahanan wis ana ing pikirane lan pandonga para penggemar lan pers sing sabar ngenteni warta babagan kapan dheweke bakal bebas saka virus lan bali menyang lapangan.

Sawijining pandemi lan tweet konfirmasi saka Juventus nggawe perhatian pengadilan global. Kredit Gambar: DailyMail.

Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Gendakan, Garwane lan Bocah Daniele Rugani:

Kanthi kondhang, utamane entuk perhatian global amarga alasan sing salah, mula wis akeh pencarian babagan pemain bal-balan kasebut. Salah sawijining prekara sing kalebu pitakon babagan pacare Daniele Rugani.

Sawise nindakake riset dhewe, kita wis mbebasake manawa pertahanan duwe pacar sing saiki dadi keuangan lan ora suwe, bakal dadi garwane.

Daniele Rugani lan pacare katon sampurna bebarengan. Ora dheweke?

Rugani minangka keterlibatan romantis sing nggeser karo pacare dadi tunangane, Michela Persico. The lovebirds - sing ora duwe putra lanang wadon utawa wadon, ora omah-omah - ketemu sadurunge taun 2016 ing pertandingan tenis sing ditutupi Michela minangka wartawan olahraga.

Asides dadi wartawan olahraga, Michela minangka presenter TV kanthi kaendahan sing apik sing ngrampungake pencarian Rugani kanggo pacar anyar. Kaya heartthrob, dheweke nyoba uji positif kanggo coronavirus nanging kemungkinan banget kanggo duo pulih cepet.

Uga nalika nulis, ana berita sing rusak Menehi manawa pacar lan bojone Daniele Rugani dadi (Michela Persico) saiki ngandut sanajan sawise kena virus. Malah ing wektu sing durung mesthi iki, ayo ngarepake dheweke, Michela Persico, lan bayi bakal sehat lan bebas saka virus.

Kulawarga Keluarga Daniele Rugani:

Para pembela sing nggumunake duwe sukses ing perjalanan bal-balan kanggo kulawarga sing ndhukung lan kulawarga Rugani ora pangecualian. Ing bagean iki, kita bakal nggawa sampeyan ngerti babagan anggota kulawarga Daniele Rugani sing diwiwiti saka wong tuwane.

Babagan Rama Daniele Rugani:

Bapak Rugani, Ubaldo dadi penggemar Juventus uga siklus sing biyen dadi juara kaping pindho ing amatir Italia. Dheweke - nalika nulis - wakil materi mancing uga bapak sing cedhak karo putrane sing nggawe dheweke seneng bangga dadi penggemar Juventus.

Apa sampeyan ndeleng foto bocah cilik lawas iki yaiku Daniele Rugani karo bapake Ubaldo?

Babagan Ibu Daniele Rugani:

Ibu Rugani yaiku Lia sekolah minangka guru sekolah sing tikel minangka tenaga pengajar moralipun. Dheweke ora nate menehi saran marang pemain pertahanan supaya fokus ing game lan mbantah stereotaip sing ala sing dikenal genius. Apa maneh? dheweke dadi penggemar Juventus lan sing semangat banget ing babagan kasebut.

Daniele Rugani raket karo ibune, Lia. Kredit Gambar: Instagram.

Babagan Saudara Daniele Rugani:

Daniele Rugani mung duwe sedulur tuwa sing dikenal kanthi jeneng Simeone. Sanajan ora dadi pemain bal-balan, sedulur tuwa duwe kapentingan ing bal-balan lan wis kesebut ngrameke gelar Rugani menang kaping pirang-pirang.

Ketemu sadulur Daniele Rugani sing ngrayakake salah sawijining gelar menang sing menang. Kredit Gambar: Instagram.

Babagan Para Keruwetan Daniele Rugani:

Ora adoh saka kulawarga kluwarga Daniele Rugani, ora akeh sing ngerti babagan keturunan lan keluargane. Utamane amarga ana hubungane karo simbah nenek lan bapak. Kajaba iku, ora ana cathetan saka sedulur, sepupu, lan sepupu. Pangembangan dadi liwat papan kanggo keponakan lan keponakan bela.

Urip pribadi Daniele Rugani:

Apa sampeyan ngerti manawa Rugani nduwe sifat sing disenengi sing kalebu ciri khas wong sing tandha zodiak yaiku Leo? Dheweke sopan, elegan, andhap asor, rajin, ambisi lan mbukak kanggo mbabar fakta babagan uripe pribadi lan pribadi.

Kagiyatan sing dienggo Rugani minangka kapentingan lan hobi kalebu muter, mancing, muter tenis, ngrungokake musik, dolanan, lelungan, nglangi lan mbuwang wektu sing apik karo kulawarga lan kanca-kancane.

Kita ragu apa dheweke entuk iwak sing gedhe banget. Ewadene, kita ora mangu-mangu babagan kemampuane kanggo nyekel wong sing luwih cilik. Kredit Gambar: Instagram.

Fakta Gaya Hidup Daniele Rugani:

Ing bagean iki, kita bakal ngandhani kepiye juru bela nggawe lan nglampahi dhuwit. Kasunyatane, nalika nulis Biografi Daniele Rugani, dheweke duwe rega luwih saka $ 39 yuta.

Aliran kasugihan bela asalé saka upah lan upah sing ditampa amarga main bal-balan top-flight nalika pensiunan nyumbang gedhe kanggo penghasilan. Kanthi kuwarasan kasebut, Rugani bisa urip kanthi gaya urip ahli genius bal-balan mewah sing ora duwe masalah mbuwang dhuwit kaya mobil lan omah.

Sanajan regane net lan nilai pasar sing gedhe banget, pemain bela kasebut milih gaya urip sing sithik amarga dheweke durung katon ing mobil mobil endah. Kajaba iku, regane omah sing dipanggoni karo pacare durung dingerteni.

Luwih gampang nemoni Daniele Rugani lan tunangane seneng numpak sepedha tinimbang mobil sing nyata. Kredit Gambar: Instagram.

Fakta Untold:

Kanggo mbungkus crita lan biografi bocah cilik Daniele Rugani, ing kene ora ana bukti sing ora dingerteni utawa ora ngerti babagan juru bela.

Fact #1: Gaji Gaji Daniele Rugani:

Ing 30 Maret 2019, Rugani nglanjutaken kontrak karo Juventus, tetep dadi dheweke ing klub kasebut nganti wulan Juni 2023. Kontrak anyar iki nambah regane net, yaiku prestasi sing ndeleng dheweke lagi mbayar gaji whopping sekitar € 3.1 yuta saben taun. Mecah gaji Daniele Rugani dadi nomer luwih cilik, kita duwe ngisor iki.

TENUREPangentukan ing Euros (€)Pangentukan ing Pound Sterlings (£)Pangentukan ing Dolar ($)
Apa sing Sampeyan Entuk saben Taun€ 3,172,000£ 2,863,459$ 3,407,235
Apa sing Sampeyan Entuk Saben Sasi€ 264,333£ 238,621$ 283,936
Apa sing Sampeyan Entuk saben Minggu€ 61,000£ 59,655$ 70,984
Apa sing Sampeyan Entuk saben dina€ 8,714£ 8,522$ 10,140
Apa sing Sampeyan Entuk saben Jam€ 363£ 355$ 422.52
Apa sing Sampeyan Entuk saben Menit€ 6.05£ 5.91$ 7.04
Apa sing Sampeyan Entuk per detik€ 0.10£ 0.09$ 0.11

Iki pinten Daniele Rugani wis entuk wiwit sampeyan miwiti ndeleng Halaman iki.

€ 0

Yen sampeyan ndeleng ing ndhuwur maca (0), tegese sampeyan ndeleng kaca AMP. saiki Klik kene kanggo ndeleng kenaikan gaji sak detik.

Ngerti pora?… Sing rata-rata buruh ing Italia kudu kerja paling ora 5.9 taun kanggo entuk € 264,333 yaiku jumlah sing diraih Daniele Rugani sak wulan.

Fakta # 2: Rating Rating:

Pertandhingan kasebut nduweni rating FIFA sing sakabehe, 82. Rating kasebut minangka agregat kekuwatan lan skillset Rugani ngandharake sejatine pemain pertahanan wis entuk, sanajan dheweke durung entuk peringkat potensial 85 mata.

Tato: Rugani minangka tato gratis nalika nulis lan bisa uga ora duwe seni awak kanggo sisa karir. Minangka pemain pertahanan, dheweke luwih milih duwe gedhung awak sing gedhe - sing cocog karo dhuwur 6 kaki 3 inci - luwih apik kanggo kaendahan awak.

Fakta Liyane:

Daniele Rugani Katresnan Kewan wiwit cilik:

Rugani mesthi asu, mula asu wiwit jaman biyen nganti saiki. Dheweke bisa dideleng ing ngisor iki duwe wektu sing apik karo pets sing dianggep minangka kanca raket dheweke.

Apa dheweke bener tuwuh asu sing padha? Kredit Gambar: Instagram.

Agama Daniele Rugani:

Wong tuwane Daniele Rugani bisa uga ngangkat dheweke netepi agama agama Kristen Katulik. Ngerti pora?… Jeneng "Daniele" yaiku jeneng Kristen Ibrani sing artine "Gusti Allah iku Hakimku". Amarga ngerti, kemungkinan kasebut milih kulawarga kulawarga Daniele Rugani dadi Kristen.

Fakta Nyata Trio Daniele Rugani:

Apa sampeyan ngerti yen taun 1994 ora mung pinunjul kanggo makhluk kelairan Rugani? Ing taun kasebut, PlayStation ngluncurake konsol pertama. Kajaba iku, taun 1994 ndeleng rilis film klasik karya kayata Forrest Gump. Kajaba iku, animasi Shawshank lan animasi singa singa King Disney kena ing bioskop taun kasebut.

Deleng acara penting sing nggawe taun lair Daniele Rugani (1994). Kredit Gambar: NME.

Daniele Rugani Wiki:

Pungkasan, babagan Biografi Fakta Biografi Daniele Rugani, kita menehi wiki ngerti menyang wiki. Tabel ing ngisor iki bakal mbantu sampeyan golek informasi babagan dheweke kanthi cara sing ringkes lan gampang.

Fakta Biografi Daniele RuganiWIKI JAWABAN
Jeneng Lengkap:Daniele Rugani.
Nama Pangguna:Daje Dani.
Tanggal lan umur:29 Juli 1994 (umur 25 taun ing Maret 2020).
Papan Lair:Lucca, Italia.
Wong tuwa:Ubaldo Rugani (Bapak) lan Lia Rugani (Ibu).
Sandhangan:Simeone Rugani (sadulur tuwa).
Pacar:Michela Persico (Setya lan bojo dadi).
dhuwur:1.90 m (6 ft 3 ing).
Zodiak:Leo.
bobot:84 kg.
Pakaryan:Pemain Bola Sepak (Pusat maneh).

Mriksa: Thanks kanggo maca kita Kisah Kanak-kanak Daniele Rugani ditambah Fakta Biografi Untold. ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene