Kurt Zouma Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold

0
304
Kurt Zouma Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo PremierLeague
Kurt Zouma Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo PremierLeague

LB nampilake Penuh Sepak Bola bal-balan profesional Prancis kanthi julukan "LaZoumance". Kisah Zaman Kanak-kanak Kurt Zouma kita lan Fakta Biografi Untold nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom. Analisis kasebut kalebu umur wiwitan, latar kulawarga, urip pribadi, fakta kulawarga, gaya urip lan fakta-fakta cilik liyane sing ngerti babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kekuwatane, kemampuan kanggo maca game lan kehadiran udara. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Kurt Zouma sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kurt Zouma Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti, Kurt Seneng Zouma lair ing dina 27 tanggal 1994 Oktober ing Lyon ing Prancis. Dheweke minangka salah sawijining bocah 6 sing lair saka ibune sing wis dikenal lan bapake, Guy Zouma.

Rama Kurt Zouma
Bapakne Kurt Zouma - Guy. Kredit Gambar: 5foot5.

Etnis nasional Ireng Prancis kanthi akar Afrika dibesuk ing papan kelairan ing Lyon, Prancis ing ngendi dheweke tuwuh bareng karo sedulur tuwa sing dikenal minangka singael lan 4 liyane.

Kurt Zouma Awal lan Latar mburi Kulawarga
Kurt Zouma digedhekake ing Lyon ing Prancis. Kredit Gambar: FPCP lan WorldAtlas.

Tanduran ing Lyon, Zouma enom ora pisanan main bola-bali. Nyatane, dheweke luwih seneng main basket. Ing wektu Zouma umure 9, dheweke nyoba main bal-balan ing Vaulx-en-Velin lokal lan ngerti manawa dheweke pancen apik banget.

Kurt Zouma Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Ora let suwe Zouma wiwit main ing Vaulx-en-Velin, dheweke nggawe janji marang wong tuwane manawa dheweke bakal main ing game kasebut. Dadi, dheweke nyambut gawe kanthi becik ing olahraga kanthi mikir tujuan sing luwih dhuwur kanggo nggawe wong tuwane bangga.

kurt Zouma Latar mburi Pendhidhikan
Kurt Zouma - 3rd saka kiwa ing baris 2nd - ing klub budak cilik Vaulx-en-Velin. Kredit Gambar: FPCP.

Nalika ing Vaulx-en-Velin, Zouma nduwe pendidikan komprehensif lan karir ing bal-balan sing ndeleng dheweke nyoba sawetara posisi sing beda sadurunge dadi pertahanan. Nganti enem musim latihan, Zouma gabung ing Akademi Saint-Étienne minangka umur 15 ing 2009.

Kurt Zouma Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Ing Vaulx-en-Velin, Zouma ngasah katrampilan pertahanan lan nyathet munggah meteorik liwat sistem pemuda. Gaya mainane sing kondhang enggal entuk perhatian para pejabat klub sing ngupayakake supaya bisa luwih dhisik ing musim 2011-12.

Kurt Zouma - 3rd saka kiwa ing posisi sing ngadeg - munggah ing Vaulx-en-Velin. Kredit Gambar: FPCP.

Mangkono, Zouma mlebu kontrak profesional sing pisanan karo Saint-Étienne ing 2nd April 2011 lan nggawe debut profesional kanggo tim pertama sajrone pertandingan Coupe de la Ligue nglawan Bordeaux ing 31st Agustus 2011. Dheweke terus mbantu menang Saint-Étienne menang judhul Coupe de la Ligue ing 2013 lan ngarepake karir ing klub penerbangan ndhuwur.

Kurt Zouma Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan Kanggo Fame Story

Zouma kepéngin mundhak banget ing 2014 nalika mlebu ing sisih Inggris, Chelsea FC kanthi kontrak lima taun setengah sing cacahe £ 12 yuta (€ 14.6 yuta).

Nanging, pamindhahan pemain sing bungah ing klub kasebut lan kepengin nggawe debut kanggo blues ora cepet kaya dheweke ngarep-arep yen kasunyatan sing dipinjamkan Chelsea menyang Saint-Étienne.

Kurt Zouma - Dalan Kanggo Fame
Chelsea utangan utang Kurt Zouma menyang Saint-Étienne sawise mlebu ing 2014. Kredit Gambar: Olahraga.
Kurt Zouma Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Rise To Fame Story

Pungkasan ing tengah kasebut nggawe debut euphoric kanggo Chelsea ing prapta pra-musim nglawan Wycombe Wanderers. Klambi karo nomer 5, dheweke narik prestasi sing apik ing kampanye lengkap pisanan kanthi mbantu Chelsea menang Piala Liga lan liga utama ing 2015.

Kurt Zouma - Rame To Fame
Kurt Zouma menang gelar Liga Premier karo Chelsea ing 2015. Kredit Gambar: TransferMarket.

Cepet nganti saiki, Kurt Zouma minangka anggota tim pertama ing Chelsea FC lan wis diterangake minangka "pemain pertahanan utama" kanthi kacepetan, mlumpat, ngliwati, moto lan ngatasi skill. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Kurt Zouma Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Kehabisan Hubungan

Kurt Zouma omah-omah nalika nulis. Kita nggawa sejarah babagan sejarah pacaran lan urip bebojoan. Kanggo miwiti, Zouma ora dikenal duwe pacar sadurunge ketemu garwane Sandra.

Separo sing luwih apik yaiku nasional Prancis lan rong taun luwih tuwa tinimbang Zouma. Zouma yuswa 19 nalika umur kawin karo 2012. Perkawinané saya kuwat lan diberkahi karo anak loro - putra lan putri - nalika nulis.

Kurt Zouma karo bojo lan anak-anake. Kredit Gambar: IngSportReview.
Kurt Zouma Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Keluarga

Kurt Zouma asale saka latar kulawarga kelas rendah. Kita nyritakake babagan kulawargane.

Babagan bapak Kurt Zouma: Bapak Zouma diidentifikasi kanthi jeneng - Guy. Dheweke dadi nasional Republik Afrika Tengah sing pindhah menyang Prancis kanggo nggoleki padang rumput ijo ing pirang-pirang taun sadurunge lair Zouma. Nalika ing Prancis, Guy kerja keras kanggo nyiyapake kulawargane lan asring nyopir Zouma menyang latihan. Kurt kritik marang bapak dhukungan amarga ngerti kapan pancen tegas lan ora sopan karo anak-anake.

Rama Kurt Zouma
Bapakne Kurt Zouma, Guy. Kredit Gambar: 5foot5.

Babagan ibu Kurt Zouma: Zouma duwe ibu sing wis misuwur sing nyambut gawe dadi luwih resik. Dheweke nindakake minat gedhe ing game Zouma lan saiki ana ing sisih tengah mlebu kontrak profesional pisanan karo St. Etienne minangka umur 16. Ora kaget dheweke ora bisa nahan tangisane Bungah nalika diumumake yen Zouma wis mlebu ing Chelsea ing 2014. Ibu sing prewangan tansah menehi saran marang Zouma supaya fokus ing game lan tetep dadi penggemar paling gedhe.

Babagan sedulur Kurt Zouma: Kurt duwe adhi 5 sing kalebu adhine sing ora ngerti. Sanajan Zouma nuduhake sesambungan sing raket karo dheweke, dheweke luwih cedhak karo kakange yaiku Lionel sing menehi motivasi kanggo main bal-balan. Lionel main kanggo undakan katelu Bourg-en-Bresse nalika nulis. Saliyane dheweke, Zouma dadi pengaruh motivasi marang adhine Yoan sing isih enom sing muter kanggo Bolton Wanderers.

Kulawarga Kurt Zouma
Kurt Zouma karo sedulur. Kredit Gambar: Instagram.

Babagan sederek Kurt Zouma: Ora adoh saka kulawarga langsung Zouma, ora ngerti babagan nenek moyang bapakne uga mbah kakung lan nenek. Kajaba iku, ora akeh sing ngerti babagan paman, lik, sedulur, lan nieces Zouma, nalika sepupu durung dikenal ing acara-acara penting nalika umur wiwitan nganti saiki.

Kurt Zouma Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Pribadi Pribadi

Apa sing nggawe Kurt Zouma obah? Lungguhan nalika kita nggawa sampeyan nggawe pribadine supaya bisa njaluk gambaran lengkap babagan dheweke. Kanggo miwiti, persona Zouma minangka campuran sifat pribadine Scorpio.

Dheweke semangat banget, sregep, intuisi lan modhérn nyritakake kasunyatan sing ana hubungane karo pribadine lan pribadi. Dheweke duwe sawetara kapentingan lan hobby sing kalebu dolanan video, nonton aksi, ngrampungake game basket, lelungan lan mbuwang wektu sing apik karo kanca lan kulawarga.

Minat lan hobby Kurt Zouma.
Kurt Zouma mirsani anime minangka kegiatan pastime. Kredit Gambar: Instagram.
Kurt Zouma Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Gaya urip

Kurt Zouma nduwe regane net kira-kira luwih saka $ 5 Million nalika nulis. Asal-usul kasugihane asale saka gaji sing ditampa saka upamane bal-balan uga kesepakatan sing direncanakake.

Akibaté pusat kasebut diwenehake mbuwang gedhe lan nduwe aset sing apik babagan gaya urip kaya omah gedhonge ing Lyon ing Prancis, uga kapal pesiar ing mobil eksotik sing kalebu Porsche Panamera ing antarane mobil liyane.

Kurt Zouma nggambarke salah sawijining nitih endah. Kredit Gambar: WTFoot.
Kurt Zouma Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Kanggo nggambar crita lan biografi bocah Kurt Zouma, ing kene ana fakta sing meh ora kalebu ing bio.

Apa sampeyan ngerti?

  • Zouma diwenehi jeneng pertama "Kurt" sawise Kurt Sloane, karakter Jean-Claude Van Damme ing film 1989 'Kickboxer', amarga wong tuwane kesengsem sawise nonton kinerja apik karakter kasebut ing film kasebut. Jeneng tengahnya 'Happy' sesuai karo tradhisi Afrika nggunakake tembung positif kanggo jeneng tengah.
Fakta Jeneng Kurt Zouma
Kurt Zouma dijenengake Kurt Sloane, karakter Jean-Claude Van Damme ing 'Kickboxer' (1989) Kredit Gambar: Mirror
  • Dheweke ora duwe tato nalika nulis, uga dheweke ora kesebut ngombe utawa ngrokok.
Kurt Zouma - Fakta Urip Seimbang
Kurt Zouma ora duwe tato nalika nulis. Kredit Gambar: Instagram.
  • Babagan agamane, Zouma mujudake wong Islam lan dadi darmabakti nalika iku. Kajaba iku, dheweke ndedonga kaping lima dina lan kesawang ngunjungi ziarah ing Agustus 2018.
Kurt Zouma Agama
Kurt Zouma nalika ziarah karo Paul Pogba lan kanca. Kredit Gambar: Twitter.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Anak Kurt Zouma lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene