Crita Kanak-kanak Krzysztof Piatek ditambah Fakta Biografi Untold

0
348
Crita Kanak-kanak Krzysztof Piatek ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit Gambar: Przegladsportowy lan Futaa
Crita Kanak-kanak Krzysztof Piatek ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit Gambar: Przegladsportowy lan Futaa

LB nampilake Crita Kaki Genius sing diarani "Ing Gunslinger". Kabeh jangkoan Krzysztof Piatek Childhood Crita, Biografi, Fakta Kulawarga, Para Ibu Bapa, Life Awal, lan acara-acara penting liyane nalika isih diwasa.

Gesang lan munggah saka Krzysztof Piatek
Gesang lan munggah saka Krzysztof Piatek. Kredit Gambar: Instagram.

Ya, kabeh wong ngerti babagan pambiji babagan tujuan gol lan prayaan ramalan. Luwih liya, dheweke diresmikake karo bandingane penggemar karo kompatriot bintang Robert Lewandowski. Nanging, mung sawetara sing nganggep versi Biografi Krzysztof Piatek sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Krzysztof Piatek ditambah Fakta Biografi Untold - Latar Kulawarga lan Urip Awal

Kekuwatan strik Krzysztof Piątek lair tanggal 1 Juli 1995 ing kutha Dzierzoniow ing Polandia. Dheweke lair kanggo ibu lan bapak cilik sing dikenal, Władysław Piątek.

Ketemu siji saka wong tuwa Krzysztof Piatek
Ketemu siji saka wong tuwa Krzysztof Piatek. Kredit Gambar: Marca.

Apa sampeyan ngerti yen nasional Polandia duwe etnik Lechitik karo asal-usul kulawarga Eropa? Sing luwih menarik yaiku kasunyatan yen dheweke digedhekake ing Nicemza, sawijining desa ing Dzierzoniow, mung rong lapangan bal-balan sing ana amarga olahraga sing paling prakteke ing lokalitas yaiku nglangi lan bocor.

Nanging, kulawarga Krzysztof Piatek wis dadi penyayang bal-balan. Piatek enom tuwuh seneng bal-balan, olahraga wiwit main ing umur rong taun. Apa maneh? piyambakipun minangka penggemar budak ing Arsenal FC sing seneng Arsene WengerGaya muter lan legenda sing dikagumi Dennis Bergkamp lan Thierry Henry.

Dennis Bergkamp lan Thierry Henry minangka idola jaman kanak-kanak sing isih cilik Krousztof Piatek
Dennis Bergkamp lan Thierry Henry minangka brahala bocah cilik Krzysztof Piatek. Kredit Gambar: TheSun.
Kisah Kanak-kanak Krzysztof Piatek ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Piatek miwiti kerjane karir ing Niemczanki Niemcza. Kanthi klompok bocah-bocah klub kasebut, para 'Gunslinger' sing enom dilatih sawetara wektu sedurunge sadurunge pindhah menyang klub lokal - Dziewiątka Dzierżoniów ing taun 2006.

Foto kanak-kanak produsen bal-balan enom ing klub lokal Dziewiątka Dzierżoniów
Foto kanak-kanak produsen bal-balan enom ing klub lokal Dziewiątka Dzierżoniów. Kredit Gambar: Przegladsportowy.

Nalika ing Dziewiątka Dzierżoniów, Piatek akeh nandur modal kanggo latihan sing nyenengake kanthi sanget, amarga dheweke ngenteni taun suwene ing karir pemuda (2006-2011) karo klub kasebut sadurunge gabung ing klub lokal utama Lechia Dzierżoniów.

Kisah Kanak-kanak Krzysztof Piatek ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Sanajan Piatek mung 15 taun nalika gabung karo Lechia Dzierżoniów, dheweke nampilake pambiji skor apik sing ndadekake manajer pamuda kasebut mikirake dheweke karo sisih senior klub kasebut.

Dheweke sensasi remaja ing Lechia Dzierżoniów
Dheweke sensasi remaja ing Lechia Dzierżoniów. Kredit Gambar: Przegladsportowy.

Nanging, nganti prodigy bal-balan wis umur 17 taun, dheweke miwiti debut karo klub nalika musim 2012–2013 lan dadi aset sing penting kanggo klub profesional Polandia Zagłębie Lubin (sing nulungi entuk promosi) lan Cracovia.

Kisah Kanak-kanak Krzysztof Piatek ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan Kanggo Fame Story

2018 minangka taun nalika Piatek dadi titik balik ing karir amarga dheweke ditandatangani dening partai Italia Genoa saka Cracovia. Kaya serigala sing luwe kanggo goleki, Piatek cepet-cepet ngalahake Italia kanthi tujuan sawise gol ing cangkir lan liga Italia.

Gabung ing Genoa minangka pisanan nalika ninggalake liga Polandia uga esuke wiwitan anyar kanggo dheweke.
Gabung ing Genoa minangka pisanan nalika ninggalake liga Polandia uga esuke wiwitan anyar kanggo dheweke. Kredit Gambar: Twitter.

Dheweke dadi sensasi nulis ing wektu sing ora suwe lan disenengi dening akeh wong Italia. Bocah-bocah ora ditinggalake nalika miwiti niru gawang target Piatek, nanging pasar wis larang regane astronomi.

Kisah Kanak-kanak Krzysztof Piatek ditambah Fakta Biografi Untold - Rise To Fame Story

Ing pungkasan musim 2018/2019, Genoa - sing mlebu Piatek kanthi rega 4 yuta yuta - duwe alasan kanggo eseman ing bank amarga dheweke adol karo kite kanthi biaya regane € 35 yuta! Kaya sing dikarepake, Piatek terus menehi kite regane kanggo dhuwit lan dadi pengganti sing sampurna kanggo Gonzalo Higuaín sing melu Chelsea. Dheweke malah entuk pendhapat kanggo gol kaping pindho nalika katon kaping pindho ing Milan ing kamenangan kaping suku akhir Coppa Italia nglawan Napoli.

Tujuane dikirim Milan menyang semi final saingan kompetisi Coppa Italia.
Tujuane dikirim Milan menyang semi-final saingan kompetisi Coppa Italia. Kredit Gambar: Gol.

Terusake ing wektu nulis bio iki, Inggris sisih Inggris Tottenham ngrampungake rencana kanggo menehi tandha maju maju amarga pasukan strike wis apes dening wong sing tatu Harry Kane. Transfer kasebut samesthine lunga tanpa hitches amarga kasunyatan sing kedadeyan Piatek saiki wis dikurangi dadi mundur Zlatan Ibrahimovic, pembangunan sing ngrampok dheweke nalika main lan nyepelekake moral.

Kisah Kanak-kanak Krzysztof Piatek ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Kehabisan Hubungan

Ora adoh saka urip karir Krzysztof Piatek, dheweke duwe urip katresnan sing nggumunake sing digawe apik dening pacare dadi garwane Paulina Procyk. Paulina ora mung garwane Piatek nanging blogger, pengaruhe modhèl ing Instagram uga pengacara.

Ora akeh sing ngerti babagan kepiye Piatek ketemu karo bojone Paulina, nanging kita ngerti yen dheweke wis omah-omah.
Ora akeh sing ngerti babagan kepiye Piatek ketemu karo bojone Paulina, nanging kita ngerti yen dheweke wis omah-omah. Kredit Gambar: Instagram.

Kanthi profil sing nggumunake iki, ora kaget yen Piatek nggawe pacare Paulina luwih saka 5 taun sadurunge ngikat iket karo dheweke ing tanggal 1 Juni 2019. Hubungane para pasangan durung nyebabake kelahiran bocah apa wae - ing wektu nulis - uga salah siji saka wong lanang ora duwe putra utawa putri.

Kisah Kanak-kanak Krzysztof Piatek ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Keluarga

Bakat bal-balan ora cepet-cepet. Dheweke kaya Piatek, sing dibesarkan dening kulawarga sing ndhukung. Kita nggawa sampeyan babagan kulawarga Krzysztof Piatek wiwit kulawarga.

Babagan bapak lan ibune Krzysztof Piatek: Władysław Piątek minangka bapak sing nyengkuyung Piatek, nanging ora pati ngerti babagan ibune pemain bal-balan sing dilaporake telat. Władysław misuwur ing bal-balan Italia lan Polandia minangka ora mung salah sawijining wong tuwa Piatek, nanging promotor sing kuwat kanggo minat bal-balan. Piatek menehi kapercayan marang wong tuwane amarga terus ngelingake dheweke supaya sregep, nggawe impen dheweke dadi kekarepan lan ing wektu sing padha, tetep sikil.

Foto langka salah siji saka wong tuwa Krzysztof Piatek (bapake Władysław) sing niru pethikan gol polipasi.
Foto langka salah siji saka wong tuwa Krzysztof Piatek (bapake Władysław) sing niru pethikan gol polipasi.

Babagan sadulur lan sedulure Krzysztof Piatek: Krzysztof Piatek bisa uga siji-sijiné anak sing lair kanggo wong tuwané amarga ora ana cathetan saka seduluré, uga ora bisa ngomong babagan sedulur utawa sadulur. Kajaba iku, ora ana gegayutane karo leluhur lan kulawarga ing ngarep, utamane identitas simbah-nenek lan bapak-bapak nalika ibu-ibu, sepupu, keponakan lan anak saudara isih durung bisa dingerteni nalika nulis bio iki.

Kisah Kanak-kanak Krzysztof Piatek ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Pribadi Pribadi

Apa sing nggawe Krzysztof Piatek obah lan sipat apa pribadine sing ora pati ngerti? iki minangka wektu sing cocog kanggo sampeyan kanthi riyaya ing teks sing ora mung mbukak bukti babagan persona penyerang nanging mbantu sampeyan entuk gambaran lengkap. Kanggo miwiti, Krzysztof Piatek persona nuduhake sipat sing dipamerake dening individu sing dipandu dening tandha Kanker Zodiak.

Dheweke dadi ambisi, cerdas, emosional, tahan lan modhérn nyritakake kasunyatan babagan pribadi lan pribadi. Kepentingan lan hobi Forward kalebu ngrungokake musik, main game video karo garwane Paulina Procyk, nonton film, lelungan lan mbuwang wektu sing apik karo kulawarga lan kanca-kanca.

Tujuane pasangan: Piatek lan garwane duwe hobi umum ing dolanan video.
Tujuane pasangan: Piatek lan garwane duwe hobi umum ing dolanan video. Kredit Gambar: Twitter.
Kisah Kanak-kanak Krzysztof Piatek ditambah Fakta Biografi Untold - Gaya urip

Ngalih menyang kabiasaan mbuwang Krzysztof Piatek lan upaya nggawe dhuwit, dheweke entuk bathi kanthi gaji lan upah kanggo muter bal-balan top penerbangan nalika pendhudhukan nggawe arus tambahan kanggo regane net sing diteliti nalika nulis bio iki.

Ewasemono, Piatek urip kanthi gaya mewah sing paling nyata kaya ing kapasitas kanggo nglampahi preian ing resor sing larang. Sanajan regane omah utawa apartemen sing dheweke manggon ing Italia durung dingerteni, dheweke duwe mobil nitih mewah lan kadang-kadang bakal didorong dening para penghulu.

Ana sawetara bintang pemain bal-balan sing njaluk lawang mobil sing luwih gampang dibukak. Piatek nggawe dhaptar kasebut
Ana mung sawetara lintang bal-balan sing njaluk lawang mobil sing dibukak. Piatek mriksa dhaptar. Kredit Gambar: TheSun.
Kisah Kanak-kanak Krzysztof Piatek ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Kanggo mbungkus crita kanak-kanak Krzysztof Piatek lan biografi, ing kene ana fakta sing luwih jelas utawa luwih ngerti babagan Striker.

Babagan julukan Giovani: Ana sawetara pemain sing julukan sing selaras karo gaya perayaan lan Piatek minangka salah sawijine. Maju kasebut dijuluki 'The Gunslinger' amarga dheweke nindakake sikep prayaan Wild West nalika nggunakake bedhil.

Yen julukan pemain favorit sampeyan padha karo gaya celeberation dheweke.
Yen julukan pemain bal-balan favorit padha karo gaya perayaan kasebut. Kredit Gambar: Instagram.

Udud lan ngombe: Krzysztof Piatek ora menehi udud nalika nulis bio iki. Nanging, dheweke ngombe kanthi tanggung jawab karo kancane, kanca lan kulawarga ing acara khusus.

Tato: Kaya Giovani Lo Celso, Krzysztof Piatek ora duwe tato nalika nulis. Nanging, ora ana keputusan sing bisa nganggep manawa dheweke bisa ndarbeni seni awak nalika popularitas dheweke jebul banget.

Faktor Tato Kratzzof Piatek- Bukti yakin yen dheweke ora duwe tato nalika nulis.
Faktor Tato Kratzzofof Piatek- Bukti yakin yen dheweke ora duwe tato nalika nulis. Kredit Gambar: Instagram.

Agama: Ya, Krzysztof Piatek duwe jeneng sing angel, lan angel nggawe agama. Sanajan garwane Paulina duwe jeneng Kristen, nanging ora yakin manawa wong tuwa Krzysztof Piatek ngangkat dheweke ing agama agama Kristen.

Rating FIFA: Apa sampeyan ngerti manawa Krzysztof Piatek duwe rating sing padha ing 82 ing FIFA 2020? rating kasebut bakal saya tambah amarga striker kasebut ora bakal kelangan formulir utamane amarga langkah sing cedhak karo salah sawijining liga sing paling kompetitif ing dunia.

Rating dheweke munggah lan mundhak
Rating kasebut munggah lan mundhak. Kredit Gambar: Youtube.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Krzysztof Piatek lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene