Kieran Kanak-kanak Kieran Tierney ditambah Fakta Biografi Untold

0
198
Crita Bocah-bocah Kieran Tierney ditambah Fakta Biografi Untold dening LifeBogger
Crita Bocah-bocah Kieran Tierney ditambah Fakta Biografi Untold dening LifeBogger

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola paling dikenal kanthi jeneng "Pak Konsisten". Kieran Kanak-kanak Kieran Tierney Lan Fakta Biografi Untold Untold nggawa sampeyan crita lengkap babagan acara-acara penting wiwit jamane isih enom.

Kieran Tierney Crita Kanak-kanak - Analisis kasebut
Kieran Tierney Crita Kanak-kanak - Analisis kasebut. Kredit menyang TeamTalk lan CelticQuickNews

Analisis kasebut kalebu umur wiwitan, latar kulawarga, pendhidhikan / karir, awal karir, dalan menyang crita kemasyhuran, mundhak crita fame, hubungan, urip pribadi lan gaya urip dll.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke Pinggir kiwa sing paling bakat sing nggawe Arsenal lan klub liga utama liyane njaluk dhengkul kanggo menehi tandha tangane. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Kieran Tierney sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kieran Tierney Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Latar Kulawarga lan Urip Awal

Kieran Tierney lair ing dina 5 tanggal 11 Juni 1997 marang ibune, Gail Tierney lan bapake, Michael Tierney, ing Segara Irlandia, yaiku Douglas, kutha ibukutha Pulo Man.

Kieran Tierney duwe asal lan keluargane ora saka Inggris, Irlandia utawa Skotlandia utama, Nanging saka Pulo Manungsa, sawijining pulo sing ditutupi pinggir pesisir sing kuwat, istana abad pertengahan sing digambar ing ngisor iki.

Kieran Tierney - Urip Awal lan Latar Kulawarga. Kredit menyang Digimap
Kieran Tierney - Urip Awal lan Latar Kulawarga. Kredit menyang Digimap

Saking sejarah lan sejarah kulawargane, bisa uga yen para leluhur Kieran Tierney ana ing antarane wong-wong sing ngalami tangan penyerang Viking. Iki minangka Norsemen sing wiwit pungkasan 8th nganti akhir abad 11th nyerang Inggris. Ngerti pora?… Tanah kelairan Kieran Tierney ing Douglas kacathet ing sejarah minangka papan pisanan ing Inggris Raya sing diserbu dening Viking tepat sekitar AD 793.

Pemain bal-balan ing Inggris kanthi akar kulawarga Scottish lair minangka salah sawijining bocah loro kanggo ibu sing apik banget, Gail lan bapak Michael (loro gambar ing ngisor iki) sing ana ing 50 minangka nalika nulis.

Wong tuwa Kieran Tierney
Wong tuwa Kieran Tierney

Kieran tuwuh bareng karo adhine sepuh bareng karo wong tuwane ing Muirhouse, perumahan omah sing manggon ing sisih lor Edinburgh, ibukutha Skotlandia. Asides urip normal nalika isih cilik, lapuran manawa minangka anak sing lair pungkasan, Kieran pisanan dibuwang nanging mengko didadekake wong tuwane.

Kieran Tierney tuwuh nalika penggemar Celtic nalika isih enom. Kepala kulawargane (bapake), Michael njamin kabeh anggota kulawarga dadi pemegang tiket musim Celtic. Secara harfiah, kabeh kulawargane yaiku para penggemar Celtic sing mati kanthi bal-balan ing klub kasebut mlaku ing urat.

Minangka bocah lanang, Tierney asring takon marang ibune ing jaket Celtic saben Natal. Siji wektu sing bisa dielingake nalika taun-taun awal yaiku Celtic menang kaping pindho Liga Premier Skotlandia lan piala liga, sing dadi keputusan sing dadi pemain bal-balan profesional.

Kieran Tierney Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Wong tuwane Kieran Tierney menehi dheweke sinau ing salah sawijining sekolah Motherwell sing paling apik, yaiku RC Utama St Brendan. Mengko, Tierney mulai sekolah ing Our Lady's High School sing uga ana ing Motherwell. Ngerti pora?... Dheweke seneng dina pendhidhikane nalika ibune, Gail Tierney minangka dhahar makan ing sekolahan.

Sekolah Quiz sing nyebabake drive dadi profesional:

Menehi akun nalika isih cilik ing sekolah, Kieran nate ujar;

"Nalika aku sekolah, kita didhawuhi milih subjek lan ngetrapake apa sing dikarepake minangka kerja nalika tuwuh. Aku mesthi milih bal-balan nanging guru ngandhani yen aku ora nindakake perkara kasebut. Nanging, aku kudu nulis 'Joiner' utawa sing ana gandhengane".

Yen sampeyan maca ora ngerti, sing "Entuk”Yaiku wong sing nindakake konstruksi kanggo komponen komponen kayu, kayata undhak-undhakan, lawang lan bingkai jendhela. Tierney pancen nolak saran saka guru marang dheweke dadi Gabung. Wiwit dina kasebut, dheweke sumpah kanggo mbuktekake gurune salah kanthi nate mantep banget kanggo ngimpi dadi pemain bal-balan profesional.

Dheweke minat main bal-balan kompetitif ing sekolah ndeleng dheweke gabung ing Sekolah Tinggi St Ninian. Sekolah iki sing ana ing Kirkintilloch duwe kemitraan pembangunan bal-balan muda karo klub bal-balan Celtic. Kepinginan Kieran Tierney bal-balan sing diikuti karo kerja keras ing lapangan ora mung nggawe dheweke luwih angel mental nanging njaluk dheweke dikenali karo akademi Celtic sing ngajak dheweke kanggo nyoba.

Kieran Tierney Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Gegaman Kieran Tierney kanggo game kasebut weruh dheweke ngliwati warna kloter lan gabung karo akademi Celtic minangka umur 7. Sawise gabung, dadi nyenengake, nanging Tierney kudu nggawe akeh kurban. Ana sawetara dheweke ora kejawab pesta ulang tahun utawa prekara sing dikarepake ing omahe kulawarga. Nanging ing sisih flip, dheweke lagi main bal-balan lan nindakake apa sing wis disenengi.

Kisah Awal Kieran Tierney
Kieran Tierney nyumurupi awake dhewe melu ngimpi nalika gabung karo Celtic. Kredit IG

Menehi akun babagan carane wong tuwane ndhukung dheweke ing karir awal, Kieran nate ujar manawa bapake.

"Bapakku gelem ngorbanake & ngorbanake akeh kanggo kula. Dheweke mesthi ngancani aku menyang lapangan sanajan dina Minggu. Bapakku luwih hiper tinimbang aku lan aku matur nuwun banget. "

Ngerti pora?… Kieran Tierney miwiti minangka tukang tangan kiwa lan ora ana kiwa. Mula, pelatih akademi Celtic, Martin Miller negesake yen dheweke tetep dadi pemain sayap. Kanthi mentalitas Celtic weruh dheweke prioritas pirang-pirang prioritas nalika ana ing klub kasebut. Salah sawijine kasebut kalebu bocah lanang bal.

Ngerti pora?… Kieran Tierney minangka salah sawijining bocah bal ing wengi ing Liga Juara-Juara Celtic ing ngendi klub kasebut gawe kejutan ing jagad kanthi ngalahake FC Barcelona 2-1 ing November 2012. Ing ngisor iki foto dheweke katon seneng banget ing tugas budak bal dheweke.

Urip Kieran Tierney
Kieran Tierney katon bungah banget nalika dadi pemain bal lan pemain akademisi. Kredit kanggo IG
Kieran Tierney Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame Story

Nalika Kieran terus diwasa, dheweke ndeleng awake dhewe urip apik karo Akademi. Dheweke berjuang kanggo kabeh sukses sanajan ing aspek entuk tim nasional. Nanging, ing pertengahan tahap karierine, Kieran mulai berjuang kanggo game. Ing tembunge;

"Ana wektu nalika aku ora entuk game. Ing 14 utawa 15, aku ora nate milih Skotlandia lan iki minangka wektu nalika aku ora ana ing skuad Skotlandia, lan dudu main bal-balan klub. "

Tanpa mangu, jaman semana angel banget nalika dheweke krungu babagan kanca-kancane sing melu luwih apik lan mlebu kontrak anyar. Sing paling parah uga kedadeyan. Iki sawijining wektu Kieran Tierney mecah sikil nalika dheweke lagi ana (mung 24 jam) nggawe tim pertama Celtic. Ing tembunge sing sedhih;

"Aku lunga saka paling dhuwur sing dakkarepake menyang paling sésuk, nanging sing nggawe aku dadi pemain sing luwih apik lan gigit, ..." ujare Tierney.

Kacilakan freaky sing nggawe dheweke bali kedadeyan ing sekitar Desember 2014. Dadi rintangan utama kanggo ngatasi bocah enom kasebut. Ngerti pora?… Iku mentalitas Celtic sing mbantu dheweke ngatasi apa sing diarani minangka wektu paling ala kanggo pemain bal-balan sing kepengin banget bisa ngremehake sikil. "Mecah sikilku minangka mriksa kasunyatan kanggo aku. Bisa kelakon ing sapa wae kapan wae ” Ujare Kieran.

Kieran Tierney Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Rise to Fame Story

Sanajan cedera, kapercayan Kieran dhuwur banget amarga wis ngrasakake bal-balan sepisanan. Sawise lara, mula dheweke nindakake kabiasaan kasebut ora entuk apa-apa.

Sanajan bal-balan nonoman ora kabeh prau polos kanggo dheweke BUT senior bal-balan sing diwiwiti kira-kira Maret 2016 mbayar. Tekan bal-balan senior nggawe dheweke kerja keras tinimbang nuntut dadi asisten kapten ing proses kasebut. Ngerti pora?… Kanggo sukses karo klub dheweke, Tierney terus menang papat gelaran Skotlandia Skotlandia, kalebu tremar minangka umur 20.

Dina Kamulyan Kieran Tierney Celtic
Dina Kamulyan Kieran Tierney Celtic. Kredit menyang DailyMail lan Gupuh

Uga ing panggung Eropa, Tierney uga entuk akeh kredit. Salah sawijining kedadeyan kasebut nalika ora nate nglawan wong lanang PSG £ 160m PSG Kylian Mbappe lan legenda sejatine Bayern Munich Arjen Robben lan sing paling penting, Raheem Sterling.

Nindakake kinerja kanthi apik, uga nggawe gol Liga Champions sing paling apik marang Manchester City diterangake minangka kontes Celtic paling kontes ing musim 2018 / 2019. Iki nggawe klub liga premier kalebu Man kutha ngemutake tandha tangane.

Kieran Tierney Munggah kanggo Fame marang Man City
Kieran Tierney Munggah kanggo Fame marang Man City. Kredit menyang Glasgow lan DailyRecord

Kaya sing dikepengini dening para penggemar liga utami, para punggawa mutusake kanggo ngetutake undhangan Virgil van Dijk lan Victor Wanyama. Dheweke milih pamindhahan liga utama kanthi gabung karo Arsenal nalika musim panas jendela mangsa pamindhahan musim panas 2019.

Minangka kaputusan paling angel ing urip dheweke ninggalake klub sing ditresnani kanthi sanget. Tanpa mangu, Kieran Tierney bakal dadi sukses gedhe ing Liga Premier. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Kieran Tierney Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Kanthi mundhak misuwur lan gabung ing liga utama, akeh penggemar bakal takon pitakon sing kobong: "sing pacar saka Kieran Tierney?"..."Apa Kieran Tierney nikah? ”…“ Yen ya, sing dadi garwane Kieran Tierney ”

Sapa pacar Kieran Tierneys
Sapa pacar Kieran Tierneys

Ora ana sing nolak kasunyatan manawa imutane sing apik banget, eseman sing nggambarake yen dheweke pancen sugih ora bakal nggawe dheweke luwih seneng karo para wanita sing nggumunake. Nanging, ing mburi pemain bal-balan Skotlandia sing sukses, ana pacar sing glamor sing dadi jenenge Amy Hale. Amy Hale sing digambar ing ngisor iki yaiku penari Irlandia sing asale saka Kirkintilloch, sawijining kutha cilik ing Scottland.

Pacar Kieran Tierney - Amy Hale
Pacar Kieran Tierney - Amy Hale. Kredit menyang EveningTimes

Kasunyatan manawa Kieran Tierney umure 22 kaya nalika nulis nulis nuduhake manawa dheweke luwih lawas telung taun tinimbang pacare Amy Hale sing 19.

Asides dadi WAG, Amy dilaporake dadi salah sawijining penari paling apik ing Irlandia. Kaya dene nalika nulis, Srengenge Skotlandia mung duwe laporan babagan dheweke layak kanggo World Championship Dancing Championships sing dianakake ing Dublin.

Kieren Tierneys Pacar Amy Hale ing busana nari.
Kieran Tierneys Pacar Amy Hale ing busana nari. Kredit menyang EveningTimes

Asides nari, lapuran ana Amy Hale uga dadi mahasiswa Universitas. Dheweke bakal mlebu ing Universitas Strathclyde kanggo sinau "Pengajaran Utama”Kaya nalika nulis.

Loro pacar lan pacar seneng bisa seneng ing tujuan sing ora dingerteni. Ditilik saka foto sing ditresnani ing ngisor iki, kayane ora ana sing bisa ngalangi pasangan kasebut dadi salah sawijining pasangan bal-balan Skotlandia.

Kieran Tierney lan Amy Hale
Kieran Tierney lan Amy Hale. Kredit kanggo Sunah Skotlandia
The kaloro kekasih kasebut wis pacaran sawetara wektu ora bakal ana kekarepan yen omah-omah utawa omah-omah bisa uga langkah resmi sabanjure.
Kieran Tierney Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni wong nyata sing ana ing mburi jeneng Kieran Tierney bakal nulung sampeyan njaluk gambaran lengkap babagan dheweke.

Wiwitane, sing pertama sing bisa disumurupi karo Kieran Tierney yaiku alam sing angel nggambarake. Kaya Ngolo Kante, dheweke ana ing antarane pemain bal-balan kanthi sikap sing apik lan siji sing ngerti kepiye kahanan jagad nyata.

Kieran yaiku wong sing percaya yen bisa ngatasi situasi sing beda. Dheweke ngerti yen dheweke bisa nggandhengake para penggemar kabeh kategori. Tuladha ing ngisor iki ditampilake.

Kieran Tierney Down menyang Bumi-Alam
Kieran Tierney Down menyang Bumi-Alam. Kredit menyang BTSport
Kieran Tierney Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Sedaya anggota kulawarga Kieran Tierney saiki manggon ing impen. Kaloro ibu, bapak, sadulur, sadulure, lan sedulure saiki bisa entuk mupangat kanggo duwe bal-balan sing paling gedhe ing bal-balan Inggris.

Kieren awake dhewe nyalonake kulawargane utamane ibu lan bapake. Ngerti pora?… Nalika Tierney mlebu perjanjian, dheweke tuku omah ing Motherwell kanggo bapak lan bapak.

Kieran Tierney- Nuduhake Kamenangan bareng karo wong tuwane
Kieran Tierney- Nggawe wong tuwane supaya seneng karo woh-wohan.

Sadurunge pindhah menyang Liga Perdana, Kieran sanajan mbayar dhuwit akeh isih entuk manfaat kanggo urip karo wong tuwane ing omah sing dituku. Ing tembunge;

"Urip karo wong tuwa, aku mesthi ora diwarisake ing sawetara cara. Bapak lan bapak isih tugas. Aku ora rencana obah lan tetep wae sawetara taun kepungkur. "

Salah sawijining mupangat Tierney ing keputusane urip karo wong tuwane yaiku ndeleng ibune lan adhine sing jaga ngrawat dheweke rereged reged lan ngumbah celengane sing dheweke seneng ninggalake ing ruangane dhewe. Maneh ing tembung ...

"Wong tuwaku nindakake samubarang kanggo aku lan ora bakal saya stres. Dheweke nindakake kabeh supaya bisa mbantu aku ing lapangan, lan wis ditindakake wiwit umur pitung taun."

Kieran Tierney Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Kieran Tierney duwe Mill 12,50 Mill net. € kaya nalika nulis. Iki kanthi implikasi tegese dheweke dadi pemain bal-balan jutawan.

Ngerti pora?… Ndhaptar kanthi apik kalebu nerjemahake menyang gaya urip sing apik banget. Kieran Tierney duwe mobil sing kerlip TAPI ora ana tandha-tandha kanggo bangkekan tangan, berlian lan anting-anting kandang.

Kieran Tierney LifeStyle
Kieran Tierney LifeStyle. Kredit menyang Waca rangkeng-

Kieran Tierney mbuwang dhuwit kanggo kulawargane lan wong sing cedhak sing mbantu njaga anggaran kulawarga. Pengabdiane kanggo mesthekake wongtuwane, sedulure lan kanca raket padha finansial padha karo komitmene ing lapangan.

Kieran Tierney Kisah Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Mecah Rekam Arsenal sadurunge Game Pisanan:

Ngerti pora?… Kieran Tierney nate ngalami ketinggalan anyar ing Arsenal sanajan ora patih miwiti debut.

Kieran Tierney - Mecah Rekam Arsenal sadurunge game pisanan dheweke karo klub kasebut
Kieran Tierney - Mecah Rekam Arsenal sadurunge game pisanan dheweke karo klub kasebut. Kredit kanggo ArsenalTV

Dheweke nggegirisi salah sawijining staf medis Arsenal amarga dheweke ngrusak rekaman mlumpat Aubameyang sanajan ana cedera. Tierney tekan setengah meter ing upaya uji pertama. Dheweke banjur dikandhani karo staf medis Arsenal supaya nyoba maneh, wektu sing ngrusak rekaman kasebut. Ngerti pora?… Tierney luar biasa tekan 55cm sing ndeleng dheweke ngantem Aubamyang kang rekaman sadurunge dening 1cm.

Pakurmatan Untold: Sadurunge teka ing Liga Premier, Kieran Tierney duwe gabungan klub 8 lan penghormatan individu 16. Temokake ngisor bukti saka Wiki.

Fakta Kieran Tierney - Kepujian Untold sing Duwe
Fakta Kieran Tierney - nomer penghargaan sing luar biasa

Mriksa: Thanks kanggo maca Kisah Kanak-kanak Kieran Tierney ditambah Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene