Kisah Kanak-kanak Kasper Schmeichel ditambah Fakta Biografi Untold

0
927
Kisah Kanak-kanak Kasper Schmeichel ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit marang The ScottishSun lan Twitter
Kisah Kanak-kanak Kasper Schmeichel ditambah Fakta Biografi Untold

LB nampilake Kisah Lengkap Katrangan Goalkeeping kanthi julukan "The Big Dane". Kisah Kanak-kanak Kasper Schmeichel Kita Fakta Tambahan Fakta Biografi Untold, sampeyan nggawa akun lengkap babagan acara-acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Urip lan Muncul saka Kasper Schmeichel
Urip lan Muncul saka Kasper Schmeichel. Kredit Gambar: Bal-balanTopTen, DailyMail, Twitter lan Pinterest

Analisa / aliran kasebut kalebu latar awal / latar kulawarga, pendhidhikan / karir, wiwitan karir, dalan sing misuwur, mundhak crita, urip bebrayan, urip pribadi, fakta kulawarga, gaya urip lan fakta-fakta liyane sing ngerti babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke minangka putra saka mantan Katrangan internasional Manchester United lan Katrangan internasional Peter Schmeichel. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Kasper Schmeichel sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Kasper Schmeichel ditambah Fakta Biografi Untold - Latar Kulawarga lan Urip Awal

Kasper Peter Schmeichel lair ing dina 5 tanggal 5 November 1986 ing ibuné Bente Schmeichel (sing duwe tangga rumah tangga) lan bapak Peter Peter Schmeichel (Karyawan Goalkeeper Legendary) ing kutha Copenhagen, Denmark. Ketemu karo wong tuwa Kasper Schmeichel ing ngisor iki.

Ketemu karo wong tuwa Kasper Schmeichel- Peter lan Bente
Ketemu karo wong tuwa Kasper Schmeichel- Peter lan Bente. Kredit Gambar: Langsing

Negara Asal: Kasper liwat mbah (musisi Denmark) duwe akar keluargane saka Poland lan ora Denmark sing akeh pembuangan bal-balan digunakake. Ngerti pora?… Eyang kakung sing lunga nganggo jeneng Tolek Schmeichel pindhah menyang Denmark ing sekitar 1960. Nenek Kasper (Tolek) yaiku anak perang sing duwe bapak (Eyang kakung kasper) tiwas minangka Prajurit Polandia nalika Perang Dunia II. Eyang buyut dheweke dadi Prajurit tegese Keluarga Kasper Schmeichel nduweni Roots Militeri.

Tolek (Eyang Kasper) nilar Polandia menyang Denmark ing ngendi garwane nglairake lan ngangkat putra Katrangan Peter Schmeichel. Kekuwatan mental mentah saka kulawarga kulawarga militer, sing dadi sekutu sing kuat ditransfer menyang Peter Schmeichel sing digunakake kanggo nggawe bal-balan lan banjur mindhah gen marang putra kesayangane Kasper.

Peter Schmeichel sing legendaris yaiku 22 nalika garwane Bente nglairake Kasper, dadi dheweke dadi bapak sing pertama. Kasper sithik kaya sing diteliti ing ngisor iki urip sing gedhe amarga bapake misuwur. Dheweke minangka jinis bocah sing bisa ditindakake dening wong tuwane nglumpukake koleksi dolanan paling anyar kanggo dheweke. Kasper ora tuwuh dhewe, nanging kajawi mbakyune sing jenenge Cecilie Schmeichel. Ing ngisor iki foto kulawarga sing apik banget nalika awal 1990.

Foto saka Kasper Schmeichel Family sak 1990 awal. Gambar Kredit-DrDk
Kisah Kanak-kanak Kasper Schmeichel ditambah Fakta Biografi Untold - Karir lan Pendidikan

Takdir Wis Ditemtokake: Ing wayah sore musim panas sing apik ing taun 1991 sadurunge gabung karo United, bapak Kasper, Peter Schmeichel wis ana ing klub bal-balan (Brøndby IF) klub bal-balan sing ngrayakake judhul liga Denmark kaping lima. Dheweke mutusake duwe pesta cilik, ngundang tamu sing umume para penggemar klub.

Minangka penggemar sing diundang lan padha mangkat menyang pesta kasebut, Kasper Schmeichel taun 4 taun sing ngadeg ing ngarep lawang kanthi rai sing ditemtokake kanggo para tamu, "Sampeyan kabeh ora bisa mlebu mrene!"……."Ya, kita diijini, kita diundang bapak sampeyan"Salah siji saka wong-wong mau mangsuli nalika alon-alon nggawa Kasper maneh menyang ibune, supaya para penggemar kanca mlebu. Pesta kasebut terus lan sawetara minggu mengko, Peter Schmeichel terus sukses ing Manchester United.

Terusake sawetara taun 25 mengko, Kasper ora katon ngadeg ing dalan para pengunjung - TAPI wektu iki, kanthi cara kabeh jinis bal-balan ngarahake baline. Saiki ayo menehi crita ringkes babagan lelungan kasebut diwiwiti.

Apa sing motivasi kanggo Nindakake Tangane Bapake: Ing umur 7 & 8, ing taun 1992 lan 1993, bapak Kasper Peter dipilih dadi Penjaga gol Paling apik ing IFFHS. Nduwe bapake sapa ora mung penjaga gawang paling apik ing donya, nanging siji sing judhule seri judhul karo Manchester United, gampang kanggo Kasper enom ngetutake jejak bapake.

Sukses karir awal Peter nyebabake motivasi Kasper kanggo ngetutake jilidane
Sukses karir awal Peter nyebabake motivasi Kasper kanggo ngetutake jilidane. Kredit Gambar- ScandinavianTraveler, Lan The42

Kasper ngenteni umure bocah cilik sajrone nyenengake karier bapake. Dheweke wiwit sekolah ing Inggris amarga karier bapake. Kasper duwe pendidikan dhasar ing Hulma Hall Grammer School dumunung ing Greater Manchester. Dheweke pengabdian kanggo olahraga sanajan maca bukune. Nalika jaman sekolah, Kaper dolanan bal-balan karo kanca-kancane Alex Bruce- putrane bapake Kasper tilas mitra kanca ing United States Steve Bruce.

Kisah Kanak-kanak Kasper Schmeichel ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Nalika pemain bal-balan bocah liyane miwiti karir kanthi gabung ing akademi bal-balan, Kasper wiwit dadi tutorage bapakne. Manajemen Manchester United ngidini dheweke ngetutake bapak legendaris kanggo latihan. Wiwitane, dheweke seneng ngadeg ing mburi kiriman gol nalika Manchester nyepetake sepur. Kasper bakal mbukak kanggo njupuk tembakan sing ora sithik lan ora bakal terus mlebu ing saben pertandingan ing Old Trafford.

Bapak Kasper Schmeichel mungkasi karier ing Manchester United kanthi cathetan paling dhuwur sawise dheweke nuntun United kanggo menang 1999 Treble. Ing umur 36, Peter nggolek bal-balan sing luwih alon ing Portugal (Sporting CP), pembangunan sing ndeleng kabeh kulawarga Schmeichel kalebu sethitik Kasper ninggalake Inggris menyang Portugal.

Ing taun 2000, nalika Kasper urip karo wong tuwane ing Portugal, dheweke melu mlebu ing akademi bal-balan Estoril sing asring dikenal Grup Desportivo Estoril. Nalika ing akademi, Kasper terus tindakake jejak bapake. Paling asring sawise latihan, dheweke bakal nampa pelajaran ekstra saka bapakne ing Sporting CP. Iki kedadeyan sajrone taun 1999 menyang 2001.

Kasper Schmeichel sinau akeh saka bapakne nalika awal karir
Kasper Schmeichel sinau akeh saka bapakne nalika awal karir. Kredit Gambar- m80
Kisah Kanak-kanak Kasper Schmeichel ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame Story

Sawise rong taun ing Portugal, kulawarga Schmeichel rumangsa wis mapan ing negara kasebut. Maneh, Kasper mutusake ninggalake klub kasebut ing wektu iki, sawise bapake bali menyang Inggris ing kana dheweke wiwit main kanggo Aston Villa. Kasper mlebu karo kutha Man lan sawise sawetara wulan, dheweke ketemu karo bapakne, wektu iki ing klub sing padha. Ngerti pora?… Loro lan putra nggawe sejarah kanthi dadi kiper pertama sing main ing akademi Man City lan sisih senior ing taun 2002.

Poto Kasper Schmeichel dadi foto langka karo bapake Peter nalika bapak lan putra main ing Manchester City ing 2002
Foto Kasper Schmeichel kasep jarang karo bapake Peter nalika kalorone main ing Manchester City ing taun 2002. Kredit Gambar: TheGuardian

Nalika Going Cukup Kanggo Kasper: Amarga durung siap lulusan karo akademi, Kasper ora bisa ngisi sepatune bapake kanthi gampang sawise pensiun karo City lan saka bal-balan ing taun 2003. Ora sabar ngenteni, City terus tuku David James sing ngisi papane Peter Schmeichel.

Sawise wisuda bal-balan muda, Kasper sing nganggep dheweke bakal duwe kapal lancip menyang bal-balan senior ora ndeleng prekara sing direncanakake. Ing wektu kasebut, papan sing dituju ing papan penjual gol tuwa Joe Hart sing munggah lan ajeg ora bisa diganti. Perkembangan iki nyebabake Kasper miskin.

The Kasper Schmeichel- Joe Hart Rivalry. Kredit Gambar: PlanetFootball
The Kasper Schmeichel- Joe Hart Rivalry. Kredit Gambar: PlanetFootball. Kredit: PlanetFootball

Sawise sukses pirang-pirang pirang-pirang taun, angel kanggo kulawarga Schmeichel ngatasi masalah sing katon dhewe ing tatanan Timur. Nggoleki opsi, Kasper Schmeichel wiwit ngliwati macem-macem ula lan tangga supaya bisa dikenal minangka kiper pertama. Dheweke mbayar dhuwit kanthi mbayar utang saka 2006 menyang 2009 lan miwiti karir senior kanthi cepet Bury, Falkirk lan Puncak County lan Leeds.

Juruwilujeng pungkasane teka kanggo ngluwari Kasper. Wektu iki, dudu bapak super, nanging manajer pengurus Notts County, Sven-Göran Eriksson sing nulungi dheweke ngamanake tugas gawang pertama karo Leicester. Dheweke ngonfirmasi Kasper, penganut pendiri setya ing 27 tanggal Juni 2011.

Sven Goran Eriksson nulungi Kasper Schmeichel ngamanake jabatane ing Leicester sawise pasangan kerja bebarengan ing Notts County.
Sven Goran Eriksson nulungi Kasper Schmeichel ngamanake jabatane ing Leicester sawise pasangan kerja bebarengan ing Notts County. Kredit Gambar- DailyMail

Ngerti pora?… Iku Sven-Göran Eriksson sing ngatur Ivory Coast ing Piala Dunia FIFA 2010.

Kisah Kanak-kanak Kasper Schmeichel ditambah Fakta Biografi Untold - Rise to Fame Story

Kasper Schmeichel ngasilake sih marang bosse kanthi menehi lembaran resik 17 lan ngirit papat penalti ing game 52. Pagelaran kasebut ing musim 2011 – 12 entuk dheweke dadi pemain Pemain Taun Taun lan Pemain Pemain Taun.

Tinimbang njupuk pamindhahan gedhe, Kasper mutusake supaya Leicester entuk popularitas ing bal-balan Inggris. Ing musim 2013-14, sangang lembar resik lan dolanan 19 game sing ora kalah diwatesi wiwit wulan Desember nganti April mbantu njamin Leicester promosi liga utama kanthi enem game.

Dina paling gedhe kanggo Dane teka ing 2nd Mei 2016, nalika mbantu timnya menang gelar Liga Premier ing umur 29. Ngerti pora?… Yaiku umur sing padha lan dina kalender sing padha karo bapake Kasper menang judhul liga utama ing Manchester United ing 1993.

Kasper menang judhul Liga Premier ing umur 29, umur sing padha lan dina kalender sing padha nalika bapake menang judhul sing padha ing 1993
Kasper menang judhul Liga Premier ing umur 29, umur sing padha lan dina kalender sing padha nalika bapake menang judhul sing padha ing 1993. Kredit Gambar: Instagram lan Twitter.

Nggawe rekor ing jagad, Schmeichels dadi bapakne lan putra biologis siji-sijine sing menang ing Liga Premier uga dadi padha. Ing wektu nulis, Kasper uga nggawe bapake malah prouder amarga ora duwe target ing sisih dheweke kalah 0-9 ing Southampton ing dina 25 tanggal 8 Oktober 2019.

Kasper Schmeichel nganakake tujuan 0 ing perisakan 0-9 Southampton
Kasper Schmeichel nganakake tujuan 0 ing perisakan 0-9 Southampton. Kredit Gambar- Independent lan SkySports

Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Kisah Kanak-kanak Kasper Schmeichel ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Ing mburi kiper sukses ing Peter, ana putra ing Kasper. Lan ing jantung Kasper, ana sing teka LOVE mbentuk prawan glamor sing nate muter dheweke sadurunge dadi pacar ing taun 2004. Stine Gyldenbrand minangka wanita Denmark sing lair ing Jan 1985, tegese dheweke umure luwih saka 2 luwih tuwa tinimbang Kasper. Dheweke munggah dadi stardom nalika miwiti nikah karo Kasper sajrone taun pungkasan ing karir remaja ing 2004, ing wektu kasebut, Kasper mung umur 17.

Kasper Schmeichel wiwit pacaran karo Stine Gyldenbrand nalika umur 17
Kasper Schmeichel wiwit pacaran karo Stine Gyldenbrand nalika umur 17. Kredit Gambar- boha-byli

Ing dina sing indah dheweke ketemu, Stine Gyldenbrand mung dadi mahasiswa sing ndhaptar sinau ing bidan bidan ing Universitas Chester. Sawise lulus ing 2009, dheweke wiwit kerja ing rumah sakit caket Birmingham lan setaun mengko (2010), loro-lorone penyayang ngrawat anak sing kapisan, yaiku putra sing dijenengi Max Schmeichel. Rong taun sawisé (2012), padha duwe Isabella Schmeichel.

Ketemu Garwane Kasper Schmeichel, Stine Gyldenbrand putrane, Max Schmeichel lan putri, Isabella Schmeichel
Ketemu Garwane Kasper Schmeichel, Stine Gyldenbrand putrane, Max Schmeichel lan putri, Isabella Schmeichel. Kredit Gambar- Pinterest

Kasper tanggal pacar lan ibune bocah-bocah nganti pirang-pirang taun 11 sadurunge mutusake kanggo ngusulake lan ngikat simpul karo dheweke. Kaloro kekasih kasebut nikah ing 2015 ing populer Egebæksvang Kirke Church dumunung ing kutha kelairan ing Denmark. Upacara kasebut wis kabeh rawuh ing kulawarga.

Kasper Schmeichel bergambar bareng karo bojone nalika dina pernikahane
Kasper Schmeichel bergambar bareng karo bojone nalika dina pernikahane. Kredit Gambar- Baomoi

Wiwit sawise omah-omah, Stine wis luwih maju ing pendhidhikan. Dheweke bubar ngrampungake pendhidhikan minangka pelatih pribadi kanggo ngembangake pengetahuan kanggo mbantu wanita nalika meteng lan sawise lair entuk gaya urip sing luwih sehat. Kaya dene nalika nulis, Stine saiki nganggo rong dhasar sing jenenge; Ing Yayasan Gyldenbrand Schmeichel lan fodboldfonden karo bojone lan kanca, Christine Kvist.

Kisah Kanak-kanak Kasper Schmeichel ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni fakta Kasper Schmeichel Pribadi Life, sampeyan bakal bisa nggambarake kapribaden sing luwih apik.

Ngerteni Kauripan Pribadi sing Kasper Schmeichel. Gambar Kredit- Twitter

Miwiti, Kasper minangka wong sing migunani, wani lan semangat. Dheweke pancen pimpinan sejati sing darmabakti kanggo apa sing ditindakake ing ndhuwur lan ing lapangan. Kasper bisa luwih gampang nyetel prilaku manungsa sing beda-beda, utamane nliti umum babagan mbandhingake dheweke karo bapake. Miturut Guardian,

"Nggoleki urip minangka kiper durung dadi misi paling gampang. Malah saiki, wong-wong manca wis ngerti babagan kepiye carane aku ora bakal dadi apik kaya sing asli, yaiku Bapakku. Dadi diadili kaya ngono, aku wis nyoba urip kanthi pribadi kanthi pribadi. "

Dadi wong dhewe, duwe sipat dhewe, arah dhewe, gaya dhewe, ambisi dhewe yaiku apa sing dikarepake Kasper.

Sanajan wis dadi 32 (nalika nulis) lan duwe anak loro, wong isih weruh Kasper minangka putra someones. Nanging, dheweke isih percaya yen ana akeh penggemar sing nganggep prestasi sing apik dhewe tanpa nggawe komentar utawa lelucon sing lucu.

Kisah Kanak-kanak Kasper Schmeichel ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Kulawarga Schmeichel minangka salah sawijining unit kulawarga Denmark sing paling sukses sing urip ing Inggris. Kulawarga cilik yaiku sisih nuklir ing tengah kemasyhuran bal-balan. Saben anggota kulawarga Schmeichel minangka penutur asli ing basa Denmark lan Inggris (logat Lor-Inggris).

Anggota Keluarga Kasper Schmeichel ngrameke judhul Liga Premier dheweke
Anggota Keluarga Kasper Schmeichel ngrameke judhul Liga Premier dheweke. Gambar Kredit- mirror

Babagan Rama Kasper Schmeichel: Kaya sing wis kasebut sadurunge, Peter Schmeichel minangka penjaga gawang paling apik ing saindenging jagad lan ing sejarah liga premier kaya sing ditemokake ing wektu kasebut ing Manchester United. Peter urip liwat Sir Alex Ferguson jaman emas ing Manchester United. Diwenehi 'Dane gedhe', dheweke misuwur rambut blonde, pigura gedhe lan gaya penjaga gol sing ora ana wates.

Kaget, putra Schmeichel, Kasper ndeleng awake ndhaptar gaya bapakne lan uga sawetara pigura sing gedhe kaya ing ngisor iki. Bapak lan putra padha-padha ngajeni lan ora gelem mbandhingake awake dhewe.

Ing Game Rama - Putrane Peter, Kasper bebarengan karo bapake loro dadi salah sawijining pujian tujuan
Ing Game Rama Peter lan putrane Kasper - Loro-lorone iku Legenda. Kredit Gambar- scandinaviantraveler

Peter Schmeichel ing wektu nulis dipisahake saka mantan bojone Bente (ibu Kasper) ing apa sing diarani minangka keputusan angel kanggo pasangan. Ing wulan Juni 2019, Peter Schmeichel nikah karo mantan model Pl * yboy- Laura von Lindholm sawise ana hubungan sing ringkes ing Espergærde, Denmark. Ibu langkah Kasper Schmeichel, sing jenenge Von Lindholm minangka ahli nutrisi lan aktor khusus. Ora ngerti sethithik sebab kenapa Peter Schmeichel megat bojone.

Bapak bapak Kasper Schmeichel
Bapak bapak Kasper Schmeichel. Kredit Gambar- Srengenge lan DailyMail

Babagan Ibu Kasper Schmeichel: Bente Schmeichel diwenehi kredit gedhe nalika ngatur garwane lan omah utamane nalika umure ing pucuk kekuwatan penjaga gol. Ora kaya bojone lan anake, dheweke wis nggawe pilihan sadar ora golek pangenalan umum. Nanging, ngadili saka foto ing ngisor iki (nalika Kasper menang penghargaan 2016 Player Player Year Year XNUMX), ibu super banget nggadahi kesempatan kasebut, nuduhake yen dheweke bangga karo prestasi anake.

Ibu Kasper Schmeichel wis super bangga karo prestasi anake
Ibu Kasper Schmeichel wis super bangga karo prestasi anake. Kredit Gambar: BT lan Langsing

Babagan Suster Kasper Schmeichel: Cecilie Schmeichel sing wis diwasa bisa dadi siji-sijine sedulur ing Kasper, tanpa sedulur (sedulur). Thanks kanggo bapak lan kakang legendaris dheweke (gambar karo dheweke ing ngisor iki), Cecilie super bangga nggawa jenenge Schmeichel.

Ketemu Adhine Kasper Schmeichel- Cecilie Pilkær Schmeichel
Ketemu Adhine Kasper Schmeichel- Cecilie Pilkær Schmeichel. Kredit Gambar: Instagram

Ngandika babagan jenenge sing misuwur lan urip bebojoan, dheweke nate ujar;

"Kanthi jeneng kulawarga sing akrab, aku mesthi duwe mewah urip selebriti. Saiki aku wis nikah lan saiki ngadeg ing sikilku dhewe, aku urip biasa banget ing sisih liya.

Cecilie saiki nikah karo anak loro (Nuh lan Sofie) lan saiki jenenge Cecilie Pilkær Schmeichel. Ditilik saka postingan saka gagang Media Sosial, katon manawa dheweke minangka nutrisi, blogger lan pelatih fitness.
Kisah Kanak-kanak Kasper Schmeichel ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Nampa gaji taunan Setaun € 7,800,000 (Laporan WTFoot), pancen sarujuk yen Kasper nggawe dhuwit sing akeh, salah sawijine cukup kanggo nggawe dheweke urip kanthi sugeh. Gaya urip eksotis sing diikat langsung menyang kinerja minangka pemain bal-balan gampang katon saka mobil Mercedes sing murub.

Mobil Kasper Schmeichel- Dheweke nyopir Mercedes kaya ing 2017
Mobil Kasper Schmeichel- Dheweke nyopir Mercedes kaya ing 2017. Kredit Gambar- DailyMail

Ing foto ing ndhuwur sing nerangake mobil endah, penjaga gawang Denmark nembe ngajak bapake Peter metu kanggo nedha awan ing restoran San Carlo Italia kanggo ngrameke kamenangan tim Tim Juara marang Sevilla.

Kisah Kanak-kanak Kasper Schmeichel ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Sarung tangan Goalkeeping dhewe: Precision minangka supplier UK olahraga No.1 Inggris. Perusahaan wis kerja bareng karo Kasper kanggo ngasilake sarung tangane dhewe sing diarani dheweke 'Sarung tangan Schmeichology'. Kisaran matriks lan sarung tangan klasik iki wis digunakake dening sawetara kiper ing Liga Bal-balan.

Sarung tangan Precision Schmeichology dijenengi sawise Kulawarga Schmeichel
Sarung tangan Precision Schmeichology dijenengi sawise Kulawarga Schmeichel. Kredit Gambar: PrecisionTraining

Pakurmatan kanggo Putra lan Rama: Kasper sing dadi 32 nalika nulis wis akeh informasi ing CV miturut jumlah Wikipedia. Ningali individu lan klub kasebut ngajeni kanthi ati-ati, ora ana tandhingane kanggo mbandhingake prestasi dheweke karo bapak legendaris sing gambar penghormatan uga ditampilake ing ngisor iki.

Para Kepala Kehormatan Kasper Schmeichel
Para Kepala Kehormatan Kasper Schmeichel. Kredit Gambar: Independent

Peter Schmeichel sing umuré 32 (padha karo putrane) ing musim 1994 / 1995 wis entuk luwih akeh ing karir. Wikipedia menehi penghargaan kanggo ngapa dheweke dianggep akeh dening para pemain bal-balan, uga kolega penjaga gawang sadurunge lan saiki minangka salah sawijining penjaga gawang paling gedhe ing sejarah bal-balan dunia.

Penghormatan Individu lan Klub Peter Schmeichel
Penghormatan Individu lan Klub Peter Schmeichel. Kredit Gambar- SportsJoe

Tato Kasper Schmeichel: Minangka wong olahraga, nalika entuk tato pisanan sampeyan, bisa uga ana sing kepengin banget, yaiku tato sing bisa didhelikake saka sederek kulawarga tartamtu sing pengin diajak pirang-pirang jam babagan efek samping sing dituduh. Iki bisa uga ana kasus Kasper. Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, dheweke duwe tato sing didhelikake ing sisih ndhuwur lengen ndhuwur sing angel dikepengini.

Tato Kasper Schmeichel
Tato Kasper Schmeichel. Kredit Gambar: WTFoot

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Bocah-bocah Kasper Schmeichel lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene