Kisah Kanak-kanak Kasper Schmeichel ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Kasper Schmeichel ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Kasper Schmeichel kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Bojo (Stine Gyldenbrand), Anak, Gaya Hidup, Worth Bersih lan Urip Pribadi.

Singkat, kita menehi sejarah Legenda Gol Goalkeeping sing inspirasi Leicester, sing dikenal kanthi jeneng julukan "The Big Dane". Crita kita diwiwiti saka wiwitan, nganti dadi misuwur. Kanggo menehi sampeyan rasa alami Bio Kasper Schmeichel sing menarik, iki ringkesan bergambar sajrone urip.

Urip lan Wungu saka Kasper Schmeichel. Kredit Gambar: FootballsTopTen, DailyMail, Twitter lan Pinterest
Urip lan Wungu saka Kasper Schmeichel.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke minangka putra saka mantan Katrangan internasional Manchester United lan Katrangan internasional Peter Schmeichel. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Kasper Schmeichel sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Kasper Schmeichel - Latar Belakang Kulawarga lan Wiwitan:

Kasper Peter Schmeichel lair ing dina kaping 5 tanggal 5 November 1986 saka ibune Bente Schmeichel (pembantu rumah tangga) lan bapakne Peter Peter Schmeichel (Kiper Kiper Legendaris) ing kutha Kopenhagen, Denmark. Temokake wong tuwa Kasper Schmeichel ing ngisor iki.

READ
Fakta-fakta Biografi Danilo da Silva
Ketemu Wong Tuwane Kasper Schmeichel- Peter lan Bente. Kredit Gambar: BilledBladet
Ketemu Wong Tuwane Kasper Schmeichel- Peter lan Bente.

Negara Asal: Kasper liwat mbah (musisi Denmark) duwe akar keluargane saka Poland lan ora Denmark sing akeh pembuangan bal-balan digunakake. Apa sampeyan ngerti?… Simbah kakung sing jenenge Tolek Schmeichel imigrasi menyang Denmark udakara taun 1960. Eyang kakung Kasper (Tolek) yaiku anak perang sing duwe bapak (Simbah Kasper) tiwas dadi Prajurit Polandia nalika Perang Dunia II. Eyang kakungipun minangka Prajurit tegese Keluarga Kasper Schmeichel duwe ROOT Militer.

READ
Factor Kyle Walker Kanak-kanak Kisah Walker Plus Untold

Tolek (Eyang Kakung Kasper) nilar Polandia menyang Denmark ing ngendi garwane nglairake lan ngangkat putra Katrangan Peter Schmeichel. Kekuwatan mental mentah saka kulawarga kulawarga militer, sing dadi sekutu sing kuat ditransfer menyang Peter Schmeichel sing digunakake kanggo nggawe bal-balan lan banjur mindhah gen marang putra kesayangane Kasper.

Peter Schmeichel sing legendaris yaiku 22 nalika garwane Bente nglairake Kasper, dadi dheweke dadi bapak sing pertama. Kasper sithik kaya sing diteliti ing ngisor iki urip sing gedhe amarga bapake misuwur. Dheweke minangka jinis bocah sing bisa ditindakake dening wong tuwane menehi koleksi dolanan paling anyar kanggo dheweke. Kasper ora tuwuh dewekan, nanging bebarengan karo mbakyune sing jenenge Cecilie Schmeichel. Ing ngisor iki minangka foto kulawarga apik nalika wiwitan taun 1990an.

READ
Robinho Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Foto Kulawarga Kasper Schmeichel nalika wiwitan taun 1990an. Gambar Kredit-DrDk
Foto Kulawarga Kasper Schmeichel nalika wiwitan taun 1990an.

Crita Kanak-kanak Kasper Schmeichel - Bangunan lan Pendidikan Karir:

Takdir Wis Ditemtokake: Ing wayah sore musim panas sing apik ing taun 1991 sadurunge gabung karo United, bapakne Kasper, Peter Schmeichel ana ing klub bal-balan klub (Brøndby IF) sing ngrayakake gelar liga Denmark kaping lima. Dheweke mutusake pesta cilik, ngundang tamu sing paling akeh yaiku penggemar klub.

READ
Fakta-fakta Biografi John Stones

Minangka penggemar sing diundang lan padha mangkat menyang pesta kasebut, Kasper Schmeichel taun 4 taun sing ngadeg ing ngarep lawang kanthi rai sing ditemtokake kanggo para tamu, "Sampeyan kabeh ora bisa mlebu mrene!”…….“Ya, kita diijini, kita diundang bapak sampeyan"Salah siji saka wong-wong mau mangsuli nalika alon-alon nggawa Kasper maneh menyang ibune, supaya para penggemar kanca mlebu. Pesta kasebut terus lan sawetara minggu mengko, Peter Schmeichel terus sukses ing Manchester United.

Maju nganti sawetara 25 taun mengko, Kasper ora katon ngadeg ing dalane para pengunjung - Nanging wektu iki, kanthi cara kabeh jinis mungsuh bal-balan sing ngarahake nyelehake bal kasebut. Saiki ayo menehi crita cekak babagan carane lelungan diwiwiti.

READ
Fakta Bocah Benyamin Mendy

Apa sing Nuwuhake Motivate Nindakake Lakune Bapake: Ing umur 7 & 8, ing taun 1992 lan 1993, bapake Kasper Peter dipilih Penjaga gol Paling apik ing IFFHS. Nduwe bapake sapa ora mung kiper paling apik ing donya, nanging sing dadi juara kaping pirang-pirang gelar karo Manchester United, gampang kanggo Kasper sing enom kanggo ngetutake lakune bapake.

Sukses karir awal Peter dadi motivasi Kasper kanggo ngetutake lakune. Kredit Gambar- ScandinavianTraveler, lan The42
Sukses karir awal Peter dadi motivasi Kasper kanggo ngetutake lakune.

Kasper nyinaoni wektu kanak-kanak kanggo seneng sukses ing karir bapake. Dheweke wiwit sekolah ing Inggris amarga karir main bapakne. Kasper duwe pendidikan dhasar ing Hulma Hall Grammer School dumunung ing Greater Manchester. Dheweke pengabdian kanggo olahraga sanajan maca bukune. Nalika jaman sekolah, Kaper dolanan bal-balan karo kanca-kancane Alex Bruce- putra saka mantan kanca tim Manchester United saka Kasper Steve Bruce.

Crita Childhood Kasper Schmeichel - Urip Karir Awal:

Nalika pemain bal-balan bocah liyane miwiti karire kanthi gabung karo akademi bal-balan, Kasper miwiti pangurus bapake. Manajemen Manchester United ngidini dheweke ngetutake bapak legendaris kanggo latihan. Wiwitane, dheweke seneng ngadeg ing mburi gawang nalika Manchester United gabung karo legenda. Kasper bakal mlayu njupuk tembakan sing ora bisa nggayuh target banjur melu ing saben pertandingan ing Old Trafford sing misuwur.

READ
Fakta-fakta Biografi Jonny Evans

Bapake Kasper Schmeichel mungkasi karir Manchester United kanthi nada paling dhuwur sawise dheweke nuntun United kanggo menang Treble ing taun 1999. Ing umur 36 taun, Peter ngupayakake langkah bal-balan sing luwih alon ing Portugal (Sporting CP), sawijining pembangunan sing nyumurupi kabeh kulawarga Schmeichel kalebu Kasper cilik sing ninggalake Inggris menyang Portugal.

READ
Fakta Samir Nasri

Ing taun 2000, nalika Kasper urip karo wong tuwane ing Portugal, dheweke mlebu ing akademi bal-balan Estoril sing umume diarani Grup Desportivo Estoril. Nalika ing akademi, Kasper terus ngetutake lakune bapakne. Paling asring sawise sesi latihan, dheweke bakal terus nampa pelajaran tambahan saka bapake ing Sporting CP. Iki kedadeyan ing taun 1999 nganti 2001.

READ
Jamie Vardy Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Kasper Schmeichel sinau akeh saka bapake nalika isih enom. Kredit Gambar- m80
Kasper Schmeichel sinau akeh saka bapake nalika isih enom.

Fakta Biografi Kasper Schmeichel - Crita Menuju:

Sawise rong taun ing Portugal, kulawarga Schmeichel rumangsa wis mapan ing negara kasebut. Maneh, Kasper mutusake ninggalake klub kasebut ing wektu iki, sawise bapake bali menyang Inggris ing kana dheweke wiwit main kanggo Aston Villa. Kasper mlebu karo kutha Man lan sawise sawetara wulan, dheweke ketemu karo bapakne, wektu iki ing klub sing padha. Apa sampeyan ngerti?… Loro lan putra nggawe sejarah kanthi dadi kiper pertama sing main ing akademi Man City lan sisih senior ing taun 2002.

Foto langka Kasper Schmeichel karo bapake Peter nalika kalorone main ing Manchester City ing taun 2002. Kredit Gambar: TheGuardian
Foto langka Kasper Schmeichel karo bapakne Peter nalika main ing Manchester City ing taun 2002.

Nalika Going Cukup Kanggo Kasper: Amarga durung mateng lulus karo akademi, Kasper ora gampang ngisi sepatune bapake sawise pensiun karo City lan bal-balan ing taun 2003. Amarga ora sabar, City banjur tuku David James sing wis kebak Papane Peter Schmeichel.

READ
Kisah Kanak-kanak Eric Garcia Plus Fakta Biografi Untold

Sawise lulus bal-balan pemuda, Kasper sing nganggep bakal balancar mlebu bal-balan senior ora bisa ndeleng apa-apa kaya sing direncanakake. Nalika semana, papan kanggo papan kiper senior wis ditindakake Joe Hart sing munggah lan ajeg ora bisa diganti. Perkembangan iki nyebabake Kasper miskin.

READ
David Silva Crita Sedunia Plus Untold Biografi 
The Kasper Schmeichel- Persaingan Joe Hart. Kredit Gambar: PlanetFootball. Kredit: PlanetFootball
The Kasper Schmeichel- Persaingan Joe Hart.

Sawise sukses pirang-pirang pirang-pirang taun, angel kanggo kulawarga Schmeichel ngatasi masalah sing katon dhewe ing tatanan Timur. Nggoleki opsi, Kasper Schmeichel wiwit ngliwati macem-macem ula lan tangga supaya bisa dikenal minangka kiper pertama. Dheweke mbayar dhuwit kanthi mbayar utang saka 2006 menyang 2009 lan miwiti karir senior kanthi cepet Bury, Falkirk lan Puncak County lan Leeds.

A penyelamat pungkasane teka kanggo ngluwari Kasper. Wektu iki, dudu bapakne super, nanging manajer Notts County, Sven-Göran Eriksson sing nulungi dheweke njaga kiper tim utama karo Leicester. Dheweke negesake Kasper, sing setia karo kiper ing tanggal 27 Juni 2011.

READ
Fakta Bocah Benyamin Mendy
Sven Goran Eriksson nulungi Kasper Schmeichel ngamanake papane ing Leicester sawise pasangan kasebut kerja bareng ing Notts County. Kredit Gambar- DailyMail
Sven Goran Eriksson nulungi Kasper Schmeichel ngamanake papane ing Leicester sawise pasangan kasebut kerja bareng ing Notts County.

Apa sampeyan ngerti?… Iku Sven-Göran Eriksson sing ngatur Ivory Coast ing Piala Dunia FIFA 2010.

Kasper Schmeichel Bio - Crita sing Nggawe Ketenaran:

Kasper Schmeichel mbalek maneh marang bos kasebut kanthi menehi 17 lembar resik lan ngirit patang denda sajrone 52 game. Pagelarané ing musim 2011-12 ndadekake dheweke dadi Pemain Terbaik ing taun lan penghargaan Pemain Terbaik taun.

READ
Fakta-fakta Biografi John Stones

Tinimbang njupuk pamindhahan gedhe, Kasper mutusake supaya Leicester entuk popularitas ing bal-balan Inggris. Ing musim 2013-14, sangang lembar resik lan dolanan 19 game sing ora kalah diwatesi wiwit wulan Desember nganti April mbantu njamin Leicester promosi liga utama kanthi enem game.

Dina paling gedhe kanggo Dane teka ing 2nd Mei 2016, nalika mbantu timnya menang gelar Liga Premier ing umur 29. Apa sampeyan ngerti?… Jaman kasebut padha karo dina kalender sing padha, bapakne Kasper menang judhul liga Premier pertama ing United Kingdom taun 1993.

READ
Jamie Vardy Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Kasper menang gelar Liga Premier nalika umur 29 taun, umur sing padha lan dina tanggalan sing padha nalika bapake menang judhul sing padha ing taun 1993. Kredit Gambar: Instagram lan Twitter.
Kasper menang gelar Liga Premier nalika umur 29 taun, umur sing padha lan dina tanggalan sing padha nalika bapake menang gelar sing padha ing taun 1993.

Nggawe rekor ing jagad, Schmeichels dadi bapakne lan putra biologis siji-sijine sing menang ing Liga Premier uga dadi padha. Ing wektu nulis, Kasper uga nggawe bapake malah prouder amarga ora duwe target ing sisih dheweke kalah 0-9 ing Southampton ing dina 25 tanggal 8 Oktober 2019.

Kasper Schmeichel ngeculake 0 gol nalika pambongkaran Southampton 0-9. Kredit Gambar- Independent lan SkySports
Kasper Schmeichel ngeculake 0 gol nalika pambongkaran Southampton 0-9

Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Babagan Garwa Kasper Schmeichel, Stine Gyldenbrand:

Ing mburi kiper sukses ing Peter, ana putra ing Kasper. Lan ing jantung Kasper, ana sing teka LOVE mbentuk prawan glamor sing nate muter dheweke sadurunge dadi pacar ing taun 2004. Stine Gyldenbrand minangka wanita Denmark sing lair ing Jan 1985, tegese dheweke umure luwih saka 2 luwih tuwa tinimbang Kasper. Dheweke munggah dadi stardom nalika miwiti nikah karo Kasper sajrone taun pungkasan ing karir remaja ing 2004, ing wektu kasebut, Kasper mung umur 17.

READ
Fakta-fakta Biografi Danilo da Silva
Kasper Schmeichel wiwit pacaran karo Stine Gyldenbrand nalika umur 17. Kredit Gambar- boha-byli
Kasper Schmeichel wiwit pacaran karo Stine Gyldenbrand nalika umur 17 taun.

Ing dina sing indah dheweke ketemu, Stine Gyldenbrand mung dadi mahasiswa sing ndhaptar sinau ing bidan bidan ing Universitas Chester. Sawise lulus ing 2009, dheweke wiwit kerja ing rumah sakit caket Birmingham lan setaun mengko (2010), loro-lorone penyayang ngrawat anak sing kapisan, yaiku putra sing dijenengi Max Schmeichel. Rong taun sawisé (2012), padha duwe Isabella Schmeichel.

READ
Kisah Kanak-kanak Eric Garcia Plus Fakta Biografi Untold
Ketemu Garwane Kasper Schmeichel, Stine Gyldenbrand putrane, Max Schmeichel lan putrine, Isabella Schmeichel. Kredit Gambar- Pinterest
Ketemu Garwane Kasper Schmeichel, Stine Gyldenbrand putrane, Max Schmeichel lan putrine, Isabella Schmeichel.

Kasper tanggal pacar lan ibune bocah-bocah nganti pirang-pirang taun 11 sadurunge mutusake kanggo ngusulake lan ngikat simpul karo dheweke. Kaloro kekasih kasebut nikah ing 2015 ing populer Egebæksvang Kirke Church dumunung ing kutha kelairan ing Denmark. Upacara kasebut wis kabeh rawuh ing kulawarga.

Kasper Schmeichel foto bareng garwane ing dina pesta. Kredit Gambar- Baomoi
Kasper Schmeichel foto bareng garwane ing dina pesta.

Wiwit sawise omah-omah, Stine wis luwih maju ing pendhidhikan. Dheweke bubar ngrampungake pendhidhikan minangka pelatih pribadi kanggo ngembangake pengetahuan kanggo mbantu wanita nalika meteng lan sawise lair entuk gaya urip sing luwih sehat. Kaya dene nalika nulis, Stine saiki nganggo rong dhasar sing jenenge; Ing Yayasan Gyldenbrand Schmeichel lan fodboldfonden karo bojone lan kanca, Christine Kvist.

READ
Factor Kyle Walker Kanak-kanak Kisah Walker Plus Untold

Kasper Schmeichel Urip Pribadi:

Ngerteni fakta Kasper Schmeichel Pribadi Life, sampeyan bakal bisa nggambarake kapribaden sing luwih apik.

Ngerteni Kasper Schmeichel Pribadi Pribadi sing ora ana gandhengane. Kredit Gambar- Twitter
Ngerteni Kasper Schmeichel Pribadi Pribadi sing ora ana gandhengane. Kredit Gambar- Twitter

Miwiti, Kasper minangka wong sing migunani, wani lan semangat. Dheweke pancen pimpinan sejati sing darmabakti kanggo apa sing ditindakake ing ndhuwur lan ing lapangan. Kasper bisa luwih gampang nyetel prilaku manungsa sing beda-beda, utamane nliti umum babagan mbandhingake dheweke karo bapake. Miturut Guardian

"Ngupaya urip dadi kiper durung dadi misi sing paling gampang. Malah saiki, wong liya ora ngerti babagan kepiye aku ora bakal kepenak kaya asline, yaiku Bapakku. Mupangat kaya iki, aku nyoba kanggo urip kanthi pribadi. ”

Dadi wong dhewe, duwe sipat dhewe, arah dhewe, gaya dhewe, ambisi dhewe yaiku apa sing dikarepake Kasper.

READ
Robinho Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Sanajan umur 32 taun (nalika nulis) lan duwe anak loro, masarakat isih nganggep Kasper minangka putrane wong liya. Nanging, dheweke isih yakin ana akeh penggemar sing ngujo prestasi sing apik banget tanpa menehi komentar utawa guyonan.

Kasper Schmeichel Kulawarga:

Kulawarga Schmeichel minangka salah sawijining unit kulawarga Denmark sing paling sukses sing urip ing Inggris. Minangka kulawarga cilik sing duwe sisih nuklir dadi pusat kawentenan bal-balan. Saben anggota kulawarga Schmeichel minangka panutur asli basa Denmark lan Inggris (aksen Lor-Inggris).

READ
Fakta-fakta Biografi Jonny Evans
Anggota Keluarga Kasper Schmeichel ngrayakake juara Liga Premier. Kredit Gambar- Kaca
Anggota Keluarga Kasper Schmeichel ngrayakake juara Liga Premier.

Babagan Bapake Kasper Schmeichel: Kaya sing wis kasebut sadurunge, Peter Schmeichel minangka penjaga gawang paling apik ing saindenging jagad lan ing sejarah liga premier kaya sing ditemokake ing wektu kasebut ing Manchester United. Peter urip liwat Sir Alex Ferguson jaman emas ing Manchester United. Jeneng 'Dane gedhe', dheweke misuwur amarga rambut pirang, bingkai gedhe lan gaya kiper sing ora bisa ditemokake.

READ
David Silva Crita Sedunia Plus Untold Biografi 

Kaget, putra Schmeichel, Kasper ndeleng awake ndhaptar gaya bapakne lan uga sawetara pigura sing gedhe kaya ing ngisor iki. Bapak lan putra padha-padha ngajeni lan ora gelem mbandhingake awake dhewe.

Ing Game Rama Peter lan Putrane Kasper - Kalorone pancen Legenda. Kredit Gambar- scandinaviantraveler
Ing Game Rama Peter lan Putrane Kasper - Kalorone pancen Legenda.

Peter Schmeichel nalika nulis isih pisah karo bekas garwane Bente (ibune Kasper) sing diarani keputusan sing angel kanggo pasangan kasebut. Udakara Juni 2019, Peter Schmeichel omah-omah karo mantan model Pl * yboy- Laura von Lindholm sawise hubungan singkat ing Espergærde, Denmark. Ibu tiri Kasper Schmeichel, sing duwe jeneng Von Lindholm minangka ahli gizi lan aktor khusus. Ora akeh sing ngerti sebabe Peter Schmeichel pegatan karo garwane.

READ
Fakta Samir Nasri
Penganten bapak Kasper Schmeichel. Kredit Gambar- TheSun lan DailyMail
Penganten bapak Kasper Schmeichel.

Babagan Ibune Kasper Schmeichel: Bente Schmeichel diwenehi kredit gedhe nalika ngatur garwane lan omah utamane nalika umure ing pucuk kekuwatan penjaga gol. Ora kaya bojone lan anake, dheweke wis milih kanthi sengaja supaya ora njaluk pangakuan umum. Nanging, ngadili saka foto ing ngisor iki (nalika Kasper menang penghargaan 2016 Player Player Year Year XNUMX), ibu super kasebut nate ngrayakake acara kasebut, nuduhake manawa dheweke bangga banget karo prestasi putrane.

READ
Fakta-fakta Biografi Danilo da Silva
Ibu Kasper Schmeichel pancen bangga karo prestasi putrane. Kredit Gambar: BT lan BilledBladet
Ibu Kasper Schmeichel pancen bangga karo prestasi putrane.

Babagan Suster Kasper Schmeichel: Cecilie Schmeichel sing wis diwasa bisa dadi siji-sijine sedulur ing Kasper, tanpa sedulur (sedulur). Thanks kanggo bapak lan kakang legendaris dheweke (gambar karo dheweke ing ngisor iki), Cecilie super bangga nggawa jenenge Schmeichel.

Ketemu Suster Kasper Schmeichel- Cecilie Pilkær Schmeichel. Kredit Gambar: Instagram
Ketemu Suster Kasper Schmeichel- Cecilie Pilkær Schmeichel.

Ngandika babagan jenenge sing misuwur lan urip bebojoan, dheweke nate ujar;

"Kanthi jeneng kulawarga sing akrab, aku mesthi duwe kemewahan kanggo urip selebriti. Saiki aku wis bebojoan lan saiki ngadeg dhewe, saiki aku urip biasa ing sisih liya urip. "

Cecilie saiki nikah karo anak loro (Nuh lan Sofie) lan saiki jenenge Cecilie Pilkær Schmeichel. Ditilik saka postingan saka gagang Media Sosial, katon manawa dheweke minangka nutrisi, blogger lan pelatih fitness.

Kasper Schmeichel Gaya Hidup:

Nampa gaji taunan Setaun € 7,800,000 (Laporan WTFoot), pancen sarujuk yen Kasper nggawe dhuwit sing akeh, salah sawijine cukup kanggo nggawe dheweke urip kanthi sugeh. Gaya urip eksotis sing diikat langsung menyang kinerja minangka pemain bal-balan gampang katon saka mobil Mercedes sing murub. 

Mobil Kasper Schmeichel- Dheweke nyopir Mercedes nalika taun 2017. Gambar Kredit- DailyMail
Mobil Kasper Schmeichel- Dheweke nyopir Mercedes ing 2017.

Ing foto ing ndhuwur sing nerangake mobil endah, kiper Denmark nembé nggawa bapake Peter metu mangan awan ing restoran Italia San Carlo kanggo ngrayakake kamenangan Liga Champions nglawan Sevilla.

READ
Factor Kyle Walker Kanak-kanak Kisah Walker Plus Untold

Kasper Schmeichel Fakta Ora Biasa:

Sarung tangan Goalkeeping dhewe: Precision minangka pemasok peralatan latihan olahraga No.1 ing Inggris. Perusahaan kasebut wis kerja sama karo Kasper kanggo ngasilake sarung tangan dhewe sing diarani 'Sarung tangan Schmeichology'. Rentang sarung tangan matrik lan klasik iki wis digunakake dening sawetara kiper ing Liga Sepak Bola.

READ
Fakta Bocah Benyamin Mendy
Sarung tangan Precision Schmeichology dijenengi sawise Kulawarga Schmeichel. Kredit Gambar: PrecisionTraining
Sarung tangan Precision Schmeichology dijenengi sawise Kulawarga Schmeichel. Kredit Gambar: PrecisionTraining

Pakurmatan kanggo Putra lan Rama: Kasper sing dadi 32 nalika nulis wis akeh informasi ing CV miturut jumlah Wikipedia. Ningali individu lan klub kasebut ngajeni kanthi ati-ati, ora ana tandhingane kanggo mbandhingake prestasi dheweke karo bapak legendaris sing gambar penghormatan uga ditampilake ing ngisor iki.

READ
Jamie Vardy Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Penghormatan Kasper Schmeichel. Kredit Gambar: Independent
Penghormatan Kasper Schmeichel.

Peter Schmeichel sing umuré 32 (padha karo putrane) ing musim 1994 / 1995 wis entuk luwih akeh ing karir. Wikipedia menehi penghargaan kanggo ngapa dheweke dianggep akeh dening para pemain bal-balan, uga kolega penjaga gawang sadurunge lan saiki minangka salah sawijining penjaga gawang paling gedhe ing sejarah bal-balan dunia.

Penghormatan Individu lan Klub Peter Schmeichel. Kredit Gambar- OlahragaJoe
Piagam Individu lan Klub Peter Schmeichel.

Tato Kasper Schmeichel: Minangka wong olahraga, nalika entuk tato pisanan sampeyan, bisa uga ana sing kepengin banget, yaiku tato sing bisa didhelikake saka sederek kulawarga tartamtu sing pengin diajak pirang-pirang jam babagan efek samping sing dituduh. Iki bisa uga ana kasus Kasper. Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, dheweke duwe tato sing didhelikake ing sisih ndhuwur lengen ndhuwur sing angel dikepengini.

READ
Fakta-fakta Biografi Jonny Evans
Tato Kasper Schmeichel. Kredit Gambar: WTFoot
Tato Kasper Schmeichel.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Bocah-bocah Kasper Schmeichel lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, monggo dituduhake karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar