Kisah Kanak-kanak Julian Nagelsmann ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Julian Nagelsmann ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: WorldSoccer lan SportsKeedia
Kisah Kanak-kanak Julian Nagelsmann ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: WorldSoccer lan SportsKeedia

Paling Keri Dianyari

Miwiti, dheweke dijuluki "Bayi Mourinho". Kita menehi liputan lengkap babagan Cerita Kanak-kanak Julian Nagelsmann, Biografi, Fakta Kulawarga, Tiyang sepuh, Urip Awal lan acara-acara liyane sing misuwur wiwit nalika isih diwasa.

Gesang Awal lan Rising saka Julian Nagelsmann
Gesang Awal lan Rising saka Julian Nagelsmann. Kredit Gambar: genussmaenner, kurir lan Instagram

Ya, kabeh wong ngerti babagan Julian Nagelsmann Wisaya Taktis, kasunyatan manawa dheweke isih enom lan dianggep dadi salah sawijining pikiran manajemen sing paling cita ing game kasebut. Nanging, mung sawetara sing nganggep versi Biografi Julian Nagelsmann sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih dhisik, ayo menehi sampeyan luwih dhisik karo kita Bab lan Content sadurunge para STORY FULL.

Kisah Kanak-kanak Julian Nagelsmann:

Julian Nagelsmann lair ing dina kaping 23 Juli 1987 marang ibune, Burgi Nagelsmann lan bapak pungkasane, Erwin Nagelsmann ing sisih kidul-kulon Bavaria, Jerman. Bayi Mourinho minangka dheweke dijuluki lair minangka anak pungkasan saka keluargane.

Julian sing awake dhewe tuwuh ing omah kulawargane bebarengan karo kakang (Andre) lan adhine (Vanessa), ing Landsberg am Lech, sawijining kutha ing Kali Lech ing sisih kidul-kulon Bavaria, Jerman.

Ngerti pora?… Landsberg am Lech minangka kutha pertengahan sing wis dijaga kanthi kondhang, dikenal kanggo pakunjaran tinimbang tendha bal-balan. Iku ing kutha iki Adolf Hitler kena incarcerated (dipenjara) ing 1924. (oh ya! sampeyan entuk bener). Sampeyan uga minangka omah kanggo kem konsentrasi Nazi.

Kutha iki, mung 58 menit drive kanggo Munich lan 38 min drive menyang Augsburg nyedhiyakake kesempatan olahraga kanggo Julian lan sadulure Andre sing tansaya tuwuh nalika taun remaja.

Pandhangan saka Kulawarga Kulawarga Julian Nagelsmann sing mapan ing Landsberg am Lech
Kutha Kulawarga Keluarga Julian Nagelsmann ing Landsberg am Lech mung 58 menit drive menyang Munich. Credits: Peta Google

Latar mburi Kulawarga lan Julian Nagelsmann:

Tiyang sepuh Julian Nagelsmann (Erwin lan Burgi) asal-usul kulawarga Jerman lan padha nindakake rumah tangga kelas menengah. Ora dadi sugih, wong tuwa mesthi njamin bocah-bocah (Julian, Andre lan Vanessa) seneng banget nalika isih cilik.

Pati saka Rama:

Wiwitane, kulawarga Julian Nagelsmann nyekseni wektu sing sedhih sajrone urip. Ing jaman semana ana salah sawijine wonge (Erwin bapake) ngalami penyakit. ical sawise penyakit sing cendhak. Ora bisa ngatasi kasangsarane, Erwin ngliwati.

Pejah bapake Julian Nagelsmann ngowahi akeh perkara ing kulawargane. Minangka putra lan putrane pungkasan, kulawarga Julian kudu ngopeni ibune nalika adhine terus golek roti saben dina kanggo kulawargane. Ngoyak impen, supaya ora nguciwani bapake nggawa kadewasan. Ing tembunge;

"Kabeh nggawe aku luwih diwasa lan tuwuh ing uripku. Aku bisa uga yen umume ora ana umurku. "

Julian Nagelsmann Biografi - Taun Awal sadurunge Bal-balan:

Wiwitane, kabeh mau dadi pemain bal-balan. Pikirane tembunge bapake supaya tetep positif karo tujuane lan nyoba sukses, mula enom Julian njaluk motivasi kanggo urip. Nalika main sepak bola bal-balan karo FC Augsburg, bocah enom uga sekolah. Dheweke banjur mandheg kanggo ngadhepi karir karo FC Augsburg minangka pemain pertahanan sing dijanjeni.

Pelatih Jerman miwiti dadi pemain pertahanan- Apa sampeyan bisa nemokake dheweke karo kanca-kancane ?. Kredit: foottheball
Pelatih Jerman miwiti dadi pemain pertahanan- Sampeyan bisa ndelok dheweke nalika kanca-kancane?. Kredit: foottheball

Julian Nagelsmann Main Crita Karir:

Pati tiwas bapake menehi tanggung jawab marang Julian sing cukup, siji sing mbantu dheweke tuwuh lan berkembang dadi salah sawijining pemain akademi lan mengko, pemain bal-balan senior. Ing taun 2006, pelatih Jerman mbesuk dadi 1860 Munich II, klub olahraga sing ana ing Munich. Gambar ing ngisor iki, dheweke dadi pembela rata-rata ambek amba nalika main dheweke.

Julian Nagelsmann main-main. Dheweke dadi pembela rata-rata karo AMBILAN BIG
Julian Nagelsmann main-main. Dheweke dadi pemain bek rata-rata PINJAMAN GIGUNG. Kredit: Twitter

Banjur, klub dheweke main ing Bundesliga lan Nagelsmann mbantu dheweke entuk apik ing taun 2000, uga, kualifikasi Liga UEFA. Sedhih, amarga ciloko mbebayani, dheweke ora bisa mbantu klub kasebut luwih sukses.

Julian Nagelsmann Biografi- Pungkasan Nyeri kanggo Karir Muter:

Nalika kanca-kancane terus netepake Bundesliga, cedera lutut terus ora bisa main bal-balan. Sedhih, cedera lutut Julian Nagelsmann ora gelem waras sanajan dheweke metu saka klub kasebut menyang FC Augsburg II ing taun 2007. Sedhih nalika umur 20 sing padha, urip Julian Nagelsmann pungkasane entuk korek, ora matur nuwun iki kerusakan ligamen salib. Wektu iki, dheweke kepeksa mundur saka game.

Nangani karo Pensiun sing Nyuda:

Miskin Julian Nagelsmann minggon minggu tanpa turu kanthi turu nalika nemoni keputusan apa sing kudu ditindakake sajrone uripe sawise mungkasi karir nalika umure 20.

"Sedhih banget kanggo aku kudu mungkasi karir nalika isih enom. Ing wiwitan, aku ora pengin apa-apa liyane babagan bal-balan, ”

Sawise kudu nyerah cita-cita dheweke main, mula Julian Nagelsmann miskin mliwati a "patang nganti enem minggu ” Ana ing kono awake dhewe lan ora nindakake apa-apa. Anggota Kulawarga Julian Nagelsmann mligi ibu lan seduluré biyung uga mbiyantu nalika semana. Dheweke menehi saran marang cara kanggo terus maju. Supaya ora gagal bapake almarhum, Julian mutusake bali menyang pendidikan minangka cara mbuwang awake menyang perkara sing beda banget. Dheweke entuk gelar sarjana ing bidang olahraga lan ilmu pelatihan.

Biografi Julian Nagelsmann - Dalane kanggo Fame Manajer:

Ngerti pora?… Minangka mantan manajer Borussia Dortmund Thomas Tuchel sing mengko dadi pelatih PSG sing sepisanan ngurus Julian. Tukang taktik kasebut, umur 14 taun bisa hubungane karo nyeri Nagelsmann amarga dheweke uga ngalami cedera lutut sing serius sing nyuda nalika dadi pemain bal. Kaping pisanan, dheweke ngalihake lintasan Nagelsmann kanthi nggawe dheweke dadi pramuka.

Nalika Nagelsmann nyambut gawe dadi pramuka kanggo Tuchel ing Augsburg II, dheweke ora ngerti manawa dheweke bakal dadi pelatih. Sawijining dina, boss Tuchel mlaku menyang dheweke, menehi saran supaya nyoba rute pelatih. Sawise sawetara wulan nglamar kerja pelatih, sawijining tawaran entuk kerja 1860 Munich dadi pelatih asisten Bawah 17 ing taun 2008. Nagelsmann sing seneng mutusake nyoba.

Nalika dheweke entuk kasempatan kanggo ngalami kasebut ing 1860 Munich, Nagelsmann ngerti manawa pelatih iku tujuane. Iki nyebabake dheweke milih kursus ing ilmu olahraga sanajan dheweke nolak BMW sing nyoba menehi dalan anyar. Ora suwe, tugas pelatih pemuda Hoffenheim ngiringan.

Julian Nagelsmann Biography- Munggah Crita Fame:

Rasa sukses pisanan Julian Nagelsmann teka nalika menang 2013-14 ing Bawahes Bundesliga karo tim junior Uoff Hheimenheim. Nanging, tantangan paling gedhe ing uripane nalika umur 19 taun, nalika Nagelsmann katempuh ing kursi panas.

Sampeyanng taktiker dilantik dadi pelatih kepala Hoffenheim (tepat ing wulan Febuari 2016) sawise njupuk alih saka taktik veteran Huub Stevens, sing mundur amarga alasan kesehatan. Kanthi janjian kasebut, Nagelsmann dadi pelatih kepala paling enom sing paling enom ing sejarah Bundesliga.

Ngerti pora?… TSG 1899 Hoffenheim ana ing panggon kaping 17 lan Julian Nagelsmann ngangkat dheweke dadi aman ing pungkasan kampanye. Nggawe karo Hoffenheim ing posisi sing kaya ngono, cukup mbayar pajak, nanging cara Nagelsmann kudu nggabungake perang supaya bisa urip kanthi ngrampungake kualifikasi pelatih dheweke seneng para penggemar. Gunggunge iki nyebabake dheweke milih milih minangka "Pelatih Taun Anyar 2016 ”.

Munggah meteorit karo TSG 1899 Hoffenheim ndeleng dheweke menang pelatih 2016 penghargaan taun kasebut
Munggah meteorit karo TSG 1899 Hoffenheim ndeleng dheweke menang pelatih 2016 penghargaan taun kasebut. Credits:augsburger-allgemeine lan Zimbo

Tanpa mangu, Nagelsmann dadi penyelamat kanggo nggabungake teori taktis kanthi sentuhan pribadi, kaya ngono sing meh ilang dadi bal-balan modern. Temokake ing ngisor iki video sing sampurna sing nerangake kenapa dheweke minangka taktik sing unik.

Sanajan pikantuk julukan 'Baby Mourinho'awal ing karir pelatih, Julian Nagelsmann wis nuduhake manawa dheweke akeh wong liya. Iki dikonfirmasi nalika kekalahan ing kawitan ing Siji Khusus ing tahap Knockout Liga Juara-juara 2019/2020. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Julian Nagelsmann Pacar, Garwa, lan Bocah:

Kanthi sukses sing ditrapake nalika umur enom, mula umume para peminat Jerman lan bal-balan ing saindenging jagad mesthi wiwit mikir babagan pacare Julian Nagelsmann. Apa maneh, apa pelatih Jerman wis nikah, sing tegese duwe garwa lan bisa uga bocah-bocah.

miturut GhanaSoccer, Julian yaiku Family Man kanthi ati sing gedhe. Dheweke nate pacar karo pacare sing suwe Verena. Kaloro, pasangan (gambar ing ngisor iki) dadi wong tuwa marang anak lanang sing diarani Maximilian Nagelsmann. Sawise pirang-pirang taun pacaran, Julian Nagelsmann mutusake omah-omah karo Verena. Perkawinan kasebut dumadi ing Bavaria, sing katon minangka upacara tertutup. Ketemu bojo Julian Nagelsmann ing foto sing apik ing ngisor iki.

Ketemu Garwane Julian Nagelsmann
Ketemu garwa Julian Nagelsmann, Verena. Kredit Gambar: Pinterest

Saben wong ora lengkap tanpa kulawarga lan Julian Nagelsmann ora pangecualian. Dheweke entuk bungah banget saka garwane lan bocah.

Miturut pelatih Jerman enom, "Mbantu akeh nalika sampeyan mulih ing wayah wengi lan mirsani yen sampeyan duwe pasangan lan putra", Dheweke marang koran Jerman Gambar. Garwane Julian Nagelsmann, Verena ndukung dheweke kanthi cara sing apik lan amarga saka iku, dheweke bisa fokus kabeh marang tugase.

Julian Nagelsmann Gaya urip:

Miwiti, pelatih Jerman enom urip kanthi teratur, sing kalebu mbuwang sengaja kanggo awake dhewe. Nduwe regane net $ 5 Yuta cukup kanggo Nagelsmann duwe omah gedhe ing wilayah Munich lan sing paling penting, entuk mobil impen- The Jaguar.

Pelatih Jerman enom minangka penggemar Jaguar - mobil sing dipilih dheweke.
Pelatih Jerman enom minangka penggemar Jaguar - mobil sing dipilih dheweke. Kredit: auto.de

Napa Julian Nagelsmann ngujo Jaguars?… Sampeyan bisa uga amarga ora nawakake apa-apa, nanging bahan sing paling apik lan gaya sing ora kompromi. Kajaba iku, mobil dheweke dilengkapi teknologi seni sing njamin keamanan paling optimal nalika nyopir saben dinane.

Ing njero Mobil Julian Nagelsmann Jaguar
Alesan utama kenapa Julian Nagelsmann tresna karo mobil Jaguar. Kredit: auto.de

Urip pribadi Julian Nagelsmann:

Miwiti, dheweke iku wong sing seneng njupuk RISIKO BESAR lan ide paling apik teka ing dhingklik nalika lagi adus esuk. Ngomong risiko gedhe, ing taun 2016, ana risiko kanggo Julian Nagelsmann nampa tugas kanggo pelatih TSG 1899 Hoffenheim tanpa ngrampungake ujian lisensi guru bal-balan ing ujian Lisensi Pelatih. Ngomong babagan pengalaman, dheweke nate ujar;

"Bener ing tengah perang nglawan relegasi, aku uga kudu njupuk ujian pungkasan lan aku ana ing tekanan, utamane mental.

Iki minggu paling angel ing uripku, wektu aku rumangsa ora bakal urip luwih suwene 30 taun! "

Kepiye cara nangani pemain sing luwih lawas:

Minangka pelatih enom, Nagelsmann nggunakake kekuwatan Leo Zodiak, yaiku kreatif, hasrat, loman, anget, seneng banget lan guyonan kanggo ngatasi pemain, malah sing luwih tuwa tinimbang dheweke. Nalika semana, limang pemain ing skuad Hoffenheim luwih tuwa tinimbang dheweke. Klub kasebut ana pitung titik sing cocog karo keamanan. Sanajan duwe potensi kanggo mungkasi ing tangis, pancen ora ana.

Miturut Julian, urusan karo pemain sing lawas ora rumit. Mung butuh pelatih sing ora angel banget ing kabeh perkara. Sejatine, Julian yaiku sing seneng ngguyu lan seneng ngrembug prekara pribadi kanthi cara ekspresif karo kabeh pemaine (tuwa lan enom).

Nyuda Media Sosial:

Ora kaya umume wong-wong sing keturunan, Julian Nagelsmann ora percaya ing Media Sosial, tegese dheweke ora duwe media sosial. Yaiku sejatine ora nate nggawe akun media sosial. Dheweke pancen nindakake sawetara sawise dadi bos Hoffenheim. Akun kasebut didhaptar luwih saka 43,000 pengikut sadurunge mutusake kanggo nutup. Agen Nagelsmann Marc Kosiscke (sing uga dadi penasihat Jurgen Klopp) nate ujar manawa babagan media sosial adoh saka klien kasebut. Ing tembunge;

"Minangka pelatih, aku ora ngira sampeyan butuh media sosial. Julian nyoba kanthi sethithik amarga dheweke kepengin weruh kepiye interaksi kasebut. Kanggo aku, aku ora mikir manawa sampeyan apike amarga dheweke minangka bagean saka generasi sing nggunakake. Nanging kanggo dheweke, dheweke banjur takon, apa gunane? "

Marc Kosiscke ujar iki nalika diwawancarai karo Die Welt, koran saben dinane nasional Jerman.

Urip Kulawarga Julian Nagelsmann:

Yen ana wong sing ujar, kulawarga kasebut dadi luwih dhisik, mung tegese wong kasebut duwe kulawargane minangka prioritas paling penting ing uripane. Iki minangka prekara pelatih Jerman enom. Ing bagean iki, kita bakal nggawa sampeyan luwih akeh fakta babagan anggota kulawarga Julian Nagelsmann sing diwiwiti saka wong tuwane.

Liyane babagan Rama Julian Nagelsmann:

Sadurunge sedane, Erwin Nagelsmann mesthi dadi seneng banget, sing tansah kepengin saben anggota kulawargane bakal positif babagan urip, uga usaha sukses. Kanggo alesan kasebut, Julian kudu tuwuh luwih cepet tinimbang kanca-kanca, sanajan wis diwasa. Dheweke njamin wiwit urip dhewe nalika isih enom, nalika dheweke main bal-balan muda. Sawetara taun sawisé Erwin tilar donya, Julian Nagelsmann wis dadi wong lanang ing kulit bocah.

"Aku ndeleng iki minangka tanggung jawab kanggo ngurus barang-barang lan ngrampungake apa wae sing kedadeyan karo pati bapake."

pelatih Jerman enom nerangake.

Liyane babagan Basa Julian Nagelsmann:

Burgi Nagelsmann asring katon minangka "wong wadon super kuat", Siji sing bisa ngumpulake kekarepan supaya bisa urip kanthi cara sing sehat, bisa njamin urip sawise mati garwane, Erwin.

Kanthi bantuan saka putrane, dheweke bisa adol omah omahe almarhum, tuku sing anyar lan uga, urusan karo asuransi mobil. Super Birgi (gambar ing ngisor iki) bangga bisa nuwuhake anak sing sukses, sing dadi tes paling gedhe ing uripe sawise mati Erwin.

Urip Kulawarga Julian Nagelsmann- Ing kene, dheweke digambar bareng karo adhine Vanessa Furkert lan ibune Burgi Nagelsmann
Urip Kulawarga Julian Nagelsmann- Ing kene, dheweke digambar bareng karo adhine Vanessa Furkert lan ibune Burgi Nagelsmann. Credits: augsburger-allgemeine

Babagan Julian Nagelsmann Sister:

Ketemu adhine tuwa Julian Nagelsmann, Vanessa sing digambarake ing ndhuwur karo seduluré Julian lan ibu. Ditilik saka jenenge (Vanessa Furkert), katon Vanessa wis nikah.

dheweke dadi instrumen kanggo menehi imbangan finansial marang keluargane sawise tiwas Erwin, bapake. Sing nemen, Vanessa ora adoh saka omah, kerja sing ndeleng Julian enom sing njupuk kabeh, kalebu ibune.

Babagan Saudara Julian Nagelsmann:

Ketemu sedulur Julian Nagelsmann (André) sing lagi ditulis nalika nulis, direktur game distrik kanggo kabupaten bal-balan Rhön wiwit tanggal 1 Desember 2016. André lair ing Osnabrück, nanging tuwuh ing Issing ing distrik Landsberg am Lech.

Ketemu Saudara Julian Nagelsmann, André Nagelsmann
Ketemu Saudara Julian Nagelsmann, André Nagelsmann. Kredit: MainPost

Adhine Julian Nagelsmann (André) minangka wong sing rajin, nanging ora sukses kaya saduluré. Dheweke wis luwih nyambung karo bal-balan amatir ing saindenging umur, ana sing diwiwiti nalika umur 11 karo FC Issing.

Ing umur 17, seduluré Julian Nagelsmann André nolak bal-balan amatir dadi pengadil. Wong bebojoan sing umure 40 taun (ing wektu nulis) uga minangka hiker hasrat, sing seneng mlaku ing Alps.

Julian Nagelsmann Fakta Untold:

Fact #1: Merced Vintage Lawas Sekolah:

Ing Jerman, sing adiluhung ADAC Rallye "Heidelberg Sejarah”Iku kudu mutlak kanggo penggemar mobil vintaj. Julian Nagelsmann sing duwe kekarepan kita seneng melu amarga dheweke seneng mobil lawas, utamane dheweke sekolah ing sekolah vintajikal ing Mercedes.

Ing wayah esuk dina rali, Julian njupuk sikil bal-balan Bundesliga awal lan banjur gabung karo pak Mercedes 300 SC wiwit taun 1955. Pelatih bal-balan sing unik!

Pelatih Jerman enom mlebu ing Heidelberg Rally karo Mercedes Vinta lawas
Pelatih Jerman enom pindhah menyang Heidelberg Rally karo Mercedes Vinta lawas. Kredit: RNZ Jerman

Fact #2: Babagan Jeneng Bayi Mourinho:

Julian Nagelsmann kaparingan 'Bayi Mourinho'kanggo ngormati bos Portugis Jose Mourinho sing ngrasakake sukses kaya sing wis ditindakake nalika isih enom, ing wektu iki, karo Porto. Ngomong babagan asal usul, Julian nate ujar;

"Ya, aku nimbali Baby Mourinho nalika wiwitan ing TSG 1899 Hoffenheim, nalika aku dadi pelatih ing kana. Salah sawijining penjaga gol, Tim Wiese asring latihan nalika dina Minggu amarga dheweke ora main dina sadurunge lan kabeh dheweke tiba kanthi jeneng Baby Mourinho.

Aku ora ngerti apa, persis, nanging bisa uga ndeleng sawetara podho. Aku ora mikir filosofi kita padha. "

Apa Julian Nagelsmann pantes tag '' Baby Mourinho '?…. Selehake komentar ing bagean komentar ing ngisor iki.

Fact #3: Kaloré Gaji:

Wiwit pemecatane karo Hoffenheim lan saiki ing RB Leipzig, para penggemar wis mulai nyoba menyang fakta Julian Nagelsmann, kaya pira earns minangka manager. Ing tanggal 21 Juni 2019, Nagelsmann menehi kontrak kontrak karo patang taun karo RB Leipzig, yaiku salah sijining gaji gaji ucul sekitar €5m saben taun (Laporan Dw).

Saiki goleki ngisor risak gaji Julian Nagelsmann; saben taun, wulan, dina, jam, menit lan detik.

WULANG GURUPangentukan ing Euro (€)Entuk ing Sounds Pounds (£)Pangentukan ing USD ($)
Saben taun€ 5,000,000£ 4,294,250$ 5,643,100.00
Saben sasi€ 416,666£ 357,854$ 470,258
Saben Minggu€ 104,116£ 89,463.5$ 117,564
Saben dina€ 14,881£ 12,780.5$ 16,795
Saben Jam€ 620£ 532.5$ 699
Saben Menit€ 10.3£ 8.86$ 11.6
Saben Detik€ 0.17£ 0.14$ 0.19

Iki meh entuk akeh Julian Nagelsmann wiwit miwiti ndeleng Halaman iki.

€ 0

Yen sampeyan ndeleng ing ndhuwur maca (0), tegese sampeyan ndeleng kaca AMP. saiki Klik kene kanggo ndeleng kenaikan gaji sak detik. Ngerti pora?… Wong rata-rata ing Inggris kudu kerja paling ora 9.2 taun kanggo entuk £ 416,666 yaiku jumlah sing diraihake dening Julian Nagelsmann ing 1 wulan.

Fact #4: kang Rekam Donya:

Sanajan ora entuk kontrak ing njaba Jerman, sukses Nagelsmann wis ilang internasional. Ing wulan Oktober 2017, dheweke dadi pelatih kepala pertama ing bal-balan donya kanggo ndhaptar inisiatif Goal Umum sing diduweni Juan Mata lan Dolanan Bola.

Mangkene kerjane: Para pemain bal-balan njaluk janji paling ora siji persen gaji menyang dana kolektif sing dikelola dening NGO berbasis Berlin Dolanan Bola. Pelatih Jerman digabung karo kanca-kanca wakil Bundesliga yaiku; Mats Hummels, Serge Gnabry lan Shinji Kagawa ing mlebu kanggo sabab sing migunani.

Fact #5: Agama Julian Nagelsmann:

Sawise ngentekake pirang-pirang jam kanggo nggoleki internet babagan kasunyatan iki, kita wis ngerti yen wong tuwa Julian Nagelsmann umume bisa nggedhekake dheweke kanggo nuntut agama agama Kristen. Ngerti pora?… Asmane "Julian"Minangka varian jeneng Alkitab"Julius", Sing basa Ibrani asale lan artine"rambut nganggo lemes". Uga, "Vanessa”Sing jenenge adhine yaiku bocah wadon Kristen.

Julian Nagelsmann Wiki:

Babagan Biografi Julian Nagelsmann, saiki kita bakal menehi sampeyan Fakta Biografi Wiki. Ing ngisor iki minangka tabel ing ngisor iki, sampeyan bakal entuk informasi babagan dheweke kanthi cara sing ringkes lan gampang.

Fakta Biografi Julian Nagelsmann (Wiki Enquiry)Jawaban Wiki
Jeneng Lengkap:Julian Nagelsmann.
Nama Pangguna:Bayi Mourinho.
Papan Lair:Landsberg am Lech, Jerman Kulon.
Wong tuwa:Burgi Nagelsmann (Ibu) lan Erwin Nagelsmann (Rama Pungkasan).
Sandhangan:Vanessa Furkert (Adik tuwa) lan André Nagelsmann (sadulur tuwa)
Age:32 (Nalika tanggal 2020 Maret)
dhuwur:1.90 m (6 ft 3 ing)
Agen:Marc Kosiscke
Zodiak:Leo
Atribut Hidup Pribadi:Kreatif, hasrat, loman, anget, seneng banget lan guyonan.
Tim saiki:RB Leipzig (manajer nalika tanggal 2020 Maret)
Pakaryan:Pakaryan:

Mriksa: Thanks kanggo maca Kisah Kanak-kanak Julian Nagelsmann Plus Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene