Kisah Kanak-kanak Julian Nagelsmann ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Julian Nagelsmann ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Julian Nagelsmann kita nggambarake Fakta babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Kulawarga, Wong Tuwane, Bojo, Anak, Gaya Hidup, Worth Bersih lan Urip Pribadi.

Ing istilah sing gampang, iki crita babagan perjalanan para Manajer, wiwit isih cilik, nganti dadi misuwur. Kanggo nambah napsu otobiografi, mriksa masa kanak-kanak dadi galeri diwasa - ringkesan Bio Julian Nagelsmann sing sampurna.

Gesang Awal lan Rising saka Julian Nagelsmann. Kredit Gambar: genussmaenner, kurir lan Instagram
Kehidupan Awal lan Wungu saka Julian Nagelsmann.

Ya, kabeh wong ngerti babagan Julian Nagelsmann Wisaya Taktis, kasunyatan manawa dheweke isih enom lan dianggep minangka salah sawijining pikiran manajerial sing paling dikarepake ing game kasebut. Nanging, mung sawetara sing mikir versi Biografi Julian Nagelsmann sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Julian Nagelsmann:

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe julukan "Bayi Mourinho“. Julian Nagelsmann lair tanggal 23 Juli 1987 saka ibune, Burgi Nagelsmann lan bapak almarhum, Erwin Nagelsmann ing sisih kidul-kulon Bavaria, Jerman. Baby Mourinho nalika dijuluki lair minangka anak paling pungkasan ing kulawargane.

Julian sing awake dhewe tuwuh ing omah kulawargane bebarengan karo kakang (Andre) lan adhine (Vanessa), ing Landsberg am Lech, sawijining kutha ing Kali Lech ing sisih kidul-kulon Bavaria, Jerman.

Apa sampeyan ngerti?… Landsberg am Lech minangka kutha pertengahan sing wis dijaga kanthi kondhang, dikenal kanggo pakunjaran tinimbang tendha bal-balan. Iku ing kutha iki Adolf Hitler kena incarcerated (dipenjara) ing 1924. (oh ya! sampeyan entuk bener). Sampeyan uga minangka omah kanggo kem konsentrasi Nazi.

Kutha iki, mung 58 menit drive kanggo Munich lan 38 mnt drive menyang Augsburg nyedhiyakake kesempatan olahraga kanggo Julian lan sadulure Andre sing tansaya tuwuh nalika taun remaja.

Kutha Kulawarga Ulian Nagelsmann ing Landsberg am Lech mung 58 menit perjalanan menyang Munich. Kredit: Google Maps
Kutha Kulawarga Ulian Nagelsmann ing Landsberg am Lech mung 58 menit perjalanan menyang Munich.

Latar Belakang Kulawarga Julian Nagelsmann lan Urip Awal:

Wong tuwa Julian Nagelsmann (Erwin lan Burgi) asale saka kulawarga Jerman lan dheweke duwe kulawarga kelas menengah. Ora sugih, wong tuwa kalorone njamin anak-anake (Julian, Andre lan Vanessa) seneng banget nalika isih cilik.

Pati saka Rama:

Wiwitane, kulawargane Julian Nagelsmann dadi saksi wektu sing sedhih ing urip. Minangka wektu salah sawijining bapakne (Erwin, bapakne), nandhang penyakit. tilar donya sawise penyakit cekak. Amarga ora bisa ngrampungake panandhang kasebut, Erwin terus.

Sedane bapakne Julian Nagelsmann ngowahi pirang-pirang perkara ing kulawargane. Minangka anak pungkasan lan putra kulawarga, Julian kudu man-up supaya bisa ngurus ibune nalika sedulur-sedulure golek roti saben dina kanggo kulawargane. Ngoyak impene, supaya ora nguciwani bapake nggawa kedewasaan. Ing tembunge;

"Kabeh nggawe aku luwih diwasa lan tuwuh ing uripku. Aku bisa uga yen umume ora ana umurku. "

Julian Nagelsmann's Biografi - Taun Awal sadurunge Bal-balan:

Wiwitane, kabeh mau dadi pemain bal-balan. Pikirane tembunge bapake supaya tetep positif karo tujuane lan nyoba sukses, mula enom Julian njaluk motivasi kanggo urip. Nalika main sepak bola bal-balan karo FC Augsburg, bocah enom uga sekolah. Dheweke banjur mandheg kanggo ngadhepi karir karo FC Augsburg minangka pemain pertahanan sing dijanjeni.

Pelatih Jerman miwiti dadi pemain pertahanan- Apa sampeyan bisa nemokake dheweke karo kanca-kancane ?. Kredit: foottheball
Pelatih Jerman diwiwiti minangka pemain pertahanan - Apa sampeyan bisa nemokake dheweke nalika kanca karo kanca tim ?.

Julian Nagelsmann's Main Crita Karir:

Pati tiwas bapake menehi tanggung jawab marang Julian sing cukup, siji sing mbantu dheweke tuwuh lan berkembang dadi salah sawijining pemain akademi lan mengko, pemain bal-balan senior. Ing taun 2006, pelatih Jerman mbesuk dadi 1860 Munich II, klub olahraga sing ana ing Munich. Gambar ing ngisor iki, dheweke dadi pembela rata-rata ambek amba nalika main dheweke.

Julian Nagelsmann lagi main dina. Dheweke dadi pemain pertahanan rata-rata kanthi AMBIT BESAR. Kredit: Twitter
Julian Nagelsmann lagi main dina. Dheweke dadi pemain pertahanan rata-rata kanthi AMBIT BESAR.

Nalika semana, klub kasebut main ing Bundesliga lan Nagelsmann mbantu dheweke entuk sukses ing taun 2000, uga kualifikasi Liga Champions UEFA. Sedhih amarga cedera sing dialami, dheweke ora bisa nulungi klub luwih sukses babagan sukses.

Julian Nagelsmann's Biografi- Pungkasan Nyeri kanggo Karir Muter:

Nalika kanca-kancane terus nggawe awake dhewe ing Bundesliga, cedera lutut amarga dheweke ora bisa seneng bal-balane. Sedih, cedera lutut Julian Nagelsmann nolak waras sanajan dheweke ninggalake klub kasebut menyang FC Augsburg II ing taun 2007. Sedhih nalika umur 20 taun sing padha, uripe Julian Nagelsmann pungkasane korek, ora matur nuwun iki kerusakan ligamen salib. Wektu iki, dheweke kepeksa mundur saka game.

Nangani karo Pensiun sing Nyuda:

Miskin Julian Nagelsmann minggon minggu tanpa turu kanthi turu nalika nemoni keputusan apa sing kudu ditindakake sajrone uripe sawise mungkasi karir nalika umure 20.

"Sedhih banget kanggo aku yen kudu mungkasi karirku dadi enom banget. Wiwitane, aku ora kepengin ana gandhengane karo bal-balan, ”

Sawise kudu nyerah cita-cita dheweke main, mula Julian Nagelsmann miskin mliwati a "wektu patang nem nem minggu ” ing kana dheweke tetep mandheg lan ora mung nindakake apa-apa. Anggota Kulawarga Julian Nagelsmann utamane ibune, kakang lan mbakyune sing mbiyantu nalika semana. Dheweke menehi saran babagan cara kanggo terus maju. Supaya ora nggagalake bapakne sing almarhum, Julian mutusake kanggo bali menyang pendidikan minangka cara mbuwang awake dhewe menyang bab sing beda-beda. Dheweke entuk gelar sarjana ilmu olahraga lan pelatihan.

Biografi Julian Nagelsmann- Cara Menuju Kinerja Manajer: 

Apa sampeyan ngerti?… Minangka mantan manajer Borussia Dortmund Thomas Tuchel sing banjur dadi pelatih PSG sing pisanan ngurus Julian. Taktik kasebut, 14 taun sing luwih tuwa bisa ngrasakake lara Nagelsmann amarga dheweke uga ngalami cedera lutut serius sing nyuda dina-dina dadi pemain bal-balan. Kaping pisanan, dheweke ngalihake lintasan Nagelsmann kanthi nggawe dheweke dadi pramuka. 

Nalika Nagelsmann makarya dadi pramuka kanggo Tuchel ing Augsburg II, dheweke ora ngerti bakal dadi pelatih. Ing sawijining dina, boss Tuchel mlaku menyang dheweke, menehi saran supaya nyoba rute pelatih. Sawise sawetara wulan nglamar kerja pelatih, sawijining tawaran entuk kerja 1860 Munich dadi pelatih asisten Bawah 17 ing taun 2008. Nagelsmann sing seneng mutusake nyoba.

Nalika dheweke duwe kesempatan ngrasakake ing 1860 Munich, Nagelsmann ngerti manawa pembinaan minangka nasibe. Dheweke menehi alasan kanggo njupuk kursus ilmu olahraga sanajan dheweke nolak BMW sing nyoba menehi rute anyar. Ora suwe, tugas pelatih muda Hoffenheim ngetutake.

Julian Nagelsmann's Biography- Munggah Crita Fame:

Rasa sukses pertama Julian Nagelsmann teka nalika menang judhul Bundesliga ing taun 2013-14 Under-19 karo tim junior H19 Hoffenheim. Nanging, tantangan paling gedhe ing uripe yaiku nalika umur 28 taun, nalika Nagelsmann katapel menyang kursi panas.

Sampeyanng taktiker dilantik dadi pelatih kepala Hoffenheim (tepat ing wulan Febuari 2016) sawise njupuk alih saka taktik veteran Huub Stevens, sing mundur amarga alasan kesehatan. Kanthi janjian kasebut, Nagelsmann dadi pelatih kepala paling enom sing paling enom ing sejarah Bundesliga.

Apa sampeyan ngerti?… TSG 1899 Hoffenheim ana ing posisi 17 lan Julian Nagelsmann ngangkat dheweke menyang safety nalika pungkasan kampanye. Pungkasan karo Hoffenheim ing posisi ora aman iku cukup pajak, nanging cara Nagelsmann kudu nggabungake perang supaya bisa urip kanthi ngrampungake kualifikasi kepelatihan sing disenengi para penggemar. Prestasi iki nyebabake dheweke milih dadi "Pelatih taun 2016 ”.

Muncul meteorik karo TSG 1899 Hoffenheim nyumurupi dheweke menang penghargaan pelatih taun 2016. Kredit: augsburger-allgemeine lan Zimbo
Muncul meteorik karo TSG 1899 Hoffenheim nyumurupi dheweke menang penghargaan pelatih taun 2016.

Tanpa mangu, Nagelsmann dadi penyelamat kanggo nggabungake teori taktis kanthi sentuhan pribadi, kaya ngono sing meh ilang dadi bal-balan modern. Temokake ing ngisor iki video sing sampurna sing nerangake kenapa dheweke minangka taktik sing unik.

Sanajan entuk julukan 'Baby Mourinho'Sepisanan ing karir kepelatihan, Julian Nagelsmann wis nuduhake manawa dheweke pancen bangsane dhewe. Iki dikonfirmasi ing asile sikil pertama menyang Siji Khusus ing tahap Knockout Liga Juara-juara 2019/2020. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Julian Nagelsmann's Pacar, Garwa, lan Bocah:

Kanthi kabeh kasuksesan sing digayuh nalika isih enom, mesthine manawa akeh penggemar bal-balan Jerman lan bal-balan ing saindenging jagad kudu wiwit mikir babagan pacare Julian Nagelsmann. Kajaba iku, manawa pelatih Jerman wis omah-omah, sing tegese wis duwe bojo lan uga bocah-bocah.

miturut GhanaSoccer, Julian yaiku Family Man kanthi ati sing gedhe. Dheweke nate pacar karo pacare sing suwe Verena. Kaloro, pasangan (gambar ing ngisor iki) dadi wong tuwa marang anak lanang sing diarani Maximilian Nagelsmann. Sawise pirang-pirang taun pacaran, Julian Nagelsmann mutusake kanggo omah-omah karo Verena. Perkawinan kasebut kedadeyan ing Bavaria, sing dadi upacara tertutup. Temokake garwane Julian Nagelsmann ing foto sing apik ing ngisor iki.

Ketemu Garwane Julian Nagelsmann, Verena. Kredit Gambar: Pinterest
Ketemu Garwane Julian Nagelsmann, Verena.

Saben wong ora lengkap tanpa kulawarga lan Julian Nagelsmann ora kalebu kasusahan. Dheweke entuk seneng banget saka garwane lan bocah.

Miturut pelatih Jerman sing enom, "Sampeyan bakal ngewangi banget nalika mulih ing wayah wengi lan ngerteni yen sampeyan duwe pasangan lan putra", Jarene menyang koran Jerman Gambar. Garwane Julian Nagelsmann, Verena ndhukung dheweke kanthi apik lan amarga iku, dheweke bisa fokus kabeh marang pakaryan kasebut.

Julian Nagelsmann's Gaya urip:

Miwiti, pelatih Jerman enom urip kanthi teratur, sing kalebu mbuwang sengaja kanggo awake dhewe. Nduwe regane net $ 5 Yuta cukup kanggo Nagelsmann duwe omah gedhe ing wilayah Munich lan sing paling penting, entuk mobil impen- Jaguar.

Pelatih muda Jerman iku penggemar Jaguar - pilihane mobil. Kredit: auto.de
Pelatih muda Jerman iku penggemar Jaguar - pilihane mobil.

Napa Julian Nagelsmann ngujo karo Jaguars?… Sampeyan bisa uga amarga ora menehi apa-apa kajaba bahan sing paling apik lan gaya sing ora kompromi. Luwih-luwih, mobil dheweke dilengkapi teknologi teknologi sing njamin keamanan optimal nalika nyopir saben dina.

Alesan gedhe kenapa Julian Nagelsmann seneng Mobil Jaguar. Kredit: auto.de
Alesan gedhe kenapa Julian Nagelsmann seneng Mobil Jaguar.

Urip Pribadi Julian Nagelsmann:

Miwiti, dheweke iku wong sing seneng njupuk RISIKO BESAR lan ide paling apik teka ing dhingklik nalika lagi adus esuk. Ngomong risiko gedhe, ing taun 2016, ana risiko kanggo Julian Nagelsmann nampa tugas kanggo pelatih TSG 1899 Hoffenheim tanpa ngrampungake ujian lisensi guru bal-balan ing ujian Lisensi Pelatih. Ngomong babagan pengalaman, dheweke nate ujar;

 "Bener ing tengah perang nglawan relegasi, aku uga kudu njupuk ujian pungkasan lan aku ana ing tekanan, utamane mental.

Iki minggu paling angel ing uripku, nalika aku rumangsa ora bakal urip luwih saka 30 taun! ”

Kepiye cara nangani pemain sing luwih lawas:

Minangka pelatih enom, Nagelsmann nggunakake kekuwatan Leo Zodiak, yaiku kreatif, hasrat, loman, anget, seneng banget lan guyonan kanggo ngatasi pemain, malah sing luwih tuwa tinimbang dheweke. Nalika semana, limang pemain ing skuad Hoffenheim luwih tuwa tinimbang dheweke. Klub kasebut ana pitung titik sing cocog karo keamanan. Sanajan duwe potensi kanggo mungkasi ing tangis, pancen ora ana.

Miturut Julian, urusan karo pemain sing lawas ora rumit. Mung butuh pelatih sing ora angel banget ing kabeh perkara. Sejatine, Julian yaiku sing seneng ngguyu lan seneng ngrembug prekara pribadi kanthi cara ekspresif karo kabeh pemaine (tuwa lan enom).

Nyuda Media Sosial:

Beda karo umume para generasi, Julian Nagelsmann ora percaya karo Media Sosial, tegese dheweke ora duwe media sosial. Iki ora ateges dheweke durung nate nggawe akun media sosial. Dheweke pancen nindakake sawise dadi bos Hoffenheim. Akun kasebut nglumpukake luwih saka 43,000 pengikut sadurunge dheweke mutusake supaya ora ditutup. Agen Nagelsmann, Marc Kosiscke (sing uga dadi penasihat Jurgen Klopp), nate ujar bab iki babagan para klien sing ora seneng media sosial. Ing tembunge;

"Minangka pelatih, aku ora ngira sampeyan butuh media sosial. Julian nyoba sethithik amarga dheweke kepengin ngerti kepiye interaksi kasebut. Kanggo aku, aku ora nganggep iki ide sing ala amarga dheweke kalebu generasi sing nggunakake. Nanging kanggo dheweke, mengko dheweke takon, apa gunane? ”

Marc Kosiscke ujar iki nalika diwawancarai karo Die Welt, koran saben dinane nasional Jerman.

Urip Kulawarga Julian Nagelsmann:

Yen ana wong ujar yen kulawarga dadi sing paling utama, umume tegese wong kasebut duwe kulawarga minangka prioritas sing paling penting sajrone urip. Iki minangka kasus pelatih Jerman sing enom. Ing bagean iki, kita bakal nggawa sampeyan kasunyatan liyane babagan anggota kulawarga Julian Nagelsmann diwiwiti karo wong tuwane.

Liyane babagan Bapake Julian Nagelsmann:

Sadurunge tilar donya, Erwin Nagelsmann mesthi dadi wong sing seneng banget, sing mesthi pengin saben anggota kluwarga positif babagan urip, uga ngupayakake sukses. Amarga iku, Julian kudu tuwuh luwih cepet tinimbang kanca-kancane, malah wis diwasa. Dheweke yakin yen dheweke bakal urip dhewe nalika isih enom, nalika main bal-balan muda. Sawetara taun sawise Erwin tilar donya, Julian Nagelsmann wis dadi pria ing kulit bocah lanang.

"Aku dadi tanggung jawab kanggo ngurus prekara-prekara lan menehi hasil apa wae sing bakal ditindakake dening bapakku.

pelatih Jerman enom nerangake.

Liyane babagan Ibu Julian Nagelsmann:

Burgi Nagelsmann asring katon minangka "wong wadon super kuat", Sing bisa nglumpukake keberanian kanggo maju kanthi cara sing sehat lan bisa nguatake urip sawise garwane, Erwin.

Kanthi bantuan putrane, dheweke bisa adol omah-omah almarhum bojone, tuku sing anyar lan uga, ngatasi asuransi mobil. Super Birgi (gambar ing ngisor iki) bangga bisa ngunggahake anak sing sukses, sing dadi tes paling gedhe sajrone dheweke tilar donya Erwin.

Julian Nagelsmann Family Life- Ing kene, dheweke digambar bareng karo adhine Vanessa Furkert lan ibune Burgi Nagelsmann. Kredit: augsburger-allgemeine
Julian Nagelsmann Family Life- Ing kene, dheweke digambarke karo adhine Vanessa Furkert lan ibune Burgi Nagelsmann.

Babagan Julian Nagelsmann Sister:

Ketemu mbakyune Julian Nagelsmann, Vanessa sing digambarake ing ndhuwur karo seduluré Julian lan ibu. Ditilik saka jenenge (Vanessa Furkert), katon Vanessa wis nikah.

dheweke dadi instrumen kanggo menehi imbangan finansial marang keluargane sawise tiwas Erwin, bapake. Sing nemen, Vanessa ora adoh saka omah, kerja sing ndeleng Julian enom sing njupuk kabeh, kalebu ibune.

Babagan Sedulur Julian Nagelsmann:

Ketemu sedulur Julian Nagelsmann (André) sing lagi ditulis nalika nulis, direktur game distrik kanggo kabupaten bal-balan Rhön wiwit tanggal 1 Desember 2016. André lair ing Osnabrück, nanging tuwuh ing Issing ing distrik Landsberg am Lech.

Temokake Sedulur Julian Nagelsmann, André Nagelsmann. Kredit: MainPost
Temokake Sedulur Julian Nagelsmann, André Nagelsmann.

Adhine Julian Nagelsmann (André) iku wong sing rajin, nanging ora sukses kaya kakange. Dheweke wis luwih nyambung karo bal-balan amatir lokal sajrone urip, sing diwiwiti nalika umure 11 taun karo FC Issing.

Ing umur 17 taun, adhine Julian Nagelsmann André mandhegani bal-balan amatir dadi wasit. Wong sing wis bebojoan sing umure 40an (ing wektu nulis) uga minangka hiker hasrat, sing seneng mlaku ing Alps.

Julian Nagelsmann's Fakta Untold:

Fact #1: Merced Vintage Lawas Sekolah:

Ing Jerman, sing adiluhung ADAC Rallye "Heidelberg Sejarah”Iku pancen mutlak kanggo para penggemar mobil antik. Julian Nagelsmann kita dhewe seneng melu amarga dheweke seneng mobil-mobil lawas, utamane Mercedes ing sekolah lawas.

Ing wayah esuk dina rali, Julian njupuk sikil bal-balan Bundesliga awal lan banjur gabung karo pak Mercedes 300 SC wiwit taun 1955. Pelatih bal-balan sing unik!

Pelatih Jerman enom menyang Rally Heidelberg karo Mercedes sing lawas. Kredit: RNZ Jerman
Pelatih Jerman enom menyang Rally Heidelberg karo Mercedes sing lawas.

Fact #2: Babagan Jeneng Bayi Mourinho:

Julian Nagelsmann diwenehi 'Bayi Mourinho'kanggo ngurmati bos Portugis Jose Mourinho sing ngrasakake sukses kaya sing wis ditindakake nalika isih enom, ing wektu iki, karo Porto. Ngomong babagan asal usul, Julian nate ujar;

"Ya, aku ditelpon Baby Mourinho ing wiwitan ing TSG 1899 Hoffenheim, nalika dadi pelatih ing kana. Salah sawijining kiper, Tim Wiese asring latihan ing dina Minggu amarga dheweke ora main dina sadurunge lan dumadakan dheweke duwe jeneng Baby Mourinho.

Aku ora ngerti sebabe, nanging bisa uga dheweke ndeleng sawetara kamiripan. Aku ora mikir filosofi kita padha. ”

Apa Julian Nagelsmann pantes diwenehi tag ['Baby Mourinho']?…. Selehake komentar sampeyan ing bagean komentar ing ngisor iki.

Fact #3: Kaloré Gaji:

Wiwit pemecatane karo Hoffenheim lan saiki ing RB Leipzig, para penggemar wis mulai nyoba menyang fakta Julian Nagelsmann, kaya pira earns minangka manager. Ing tanggal 21 Juni 2019, Nagelsmann menehi kontrak kontrak karo patang taun karo RB Leipzig, yaiku salah sijining gaji gaji ucul sekitar €5m saben taun (Laporan Dw).

Saiki goleki ing ngisor rincian gaji Julian Nagelsmann; saben taun, wulan, dina, jam, menit lan detik.

WULANG GURUPangentukan ing Euro (€)Entuk ing Sounds Pounds (£)Pangentukan ing USD ($)
Saben taun€ 5,000,000£ 4,294,250$ 5,643,100.00
Saben sasi€ 416,666£ 357,854$ 470,258
Saben Minggu€ 104,116£ 89,463.5$ 117,564
Saben dina€ 14,881£ 12,780.5$ 16,795
Saben Jam€ 620£ 532.5$ 699
Saben Menit€ 10.3£ 8.86$ 11.6
Saben Detik€ 0.17£ 0.14$ 0.19

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Julian NagelsmannBio, iki sing diasilake.

€ 0

Apa sampeyan ngerti?… Wong rata-rata ing Inggris kudu kerja paling ora 9.2 taun kanggo entuk £ 416,666 yaiku jumlah sing diraihake dening Julian Nagelsmann ing 1 wulan.

Fact #4: kang Rekam Donya: 

Sanajan ora entuk kontrak ing njaba Jerman, sukses Nagelsmann dadi internasional. Ing wulan Oktober 2017, dheweke dadi pelatih kepala bal-balan utama ing donya sing ndhaptar inisiatif Gol Umum sing diduweni Juan Mata lan Dolanan Bola.

Mangkene kerjane: Para pemain bal-balan njaluk janji paling ora siji persen gaji menyang dana kolektif sing dikelola dening NGO berbasis Berlin Dolanan Bola. Pelatih Jerman digabung karo kanca-kanca wakil Bundesliga yaiku; Mats Hummels, Serge Gnabry lan Shinji Kagawa ing mlebu kanggo sabab sing migunani.

Fact #5: Agama Julian Nagelsmann:

Sawise ngentekake pirang-pirang jam kanggo nggoleki internet babagan kasunyatan iki, kita sadhar yen wong tuwane Julian Nagelsmann mesthine bakal ngunggahake dheweke supaya nganggo agama Kristen Kristen. Apa sampeyan ngerti?… Jenenge “Julian"Minangka macem-macem jinis jeneng Alkitab"Julius", Sing asale saka basa Ibrani lan maknane yaiku"rambut nganggo lemes". Uga, “Vanessa”Yaiku jeneng mbakyune yaiku jeneng bocah wadon kristen.

Julian Nagelsmann's Wiki:

Ngrampungake Biografi Julian Nagelsmann, saiki ditawakake sampeyan Fakta Biografi Wiki. Ing ngisor iki tabel ing ngisor iki, sampeyan bakal entuk informasi babagan dheweke kanthi cara sing ringkes lan gampang.

Fakta Biografi Julian Nagelsmann (Wiki Enquiry)Jawaban Wiki
Jeneng Lengkap:Julian Nagelsmann.
Nama Pangguna:Bayi Mourinho.
Papan Lair:Landsberg am Lech, Jerman Kulon.
Wong tuwa:Burgi Nagelsmann (Ibu) lan Erwin Nagelsmann (Bapak Kasep).
Sandhangan:Vanessa Furkert (Adik tuwa) lan André Nagelsmann (sadulur tuwa)
Age:32 (Nalika tanggal 2020 Maret)
dhuwur: 1.90 m (6 ft 3 ing)
Agen:Marc Kosiscke
Zodiak: Leo
Atribut Hidup Pribadi:Kreatif, hasrat, loman, anget, seneng banget lan guyonan.
Tim saiki:RB Leipzig (manajer nalika tanggal 2020 Maret)
Pakaryan:Pakaryan:

Mriksa: Thanks kanggo maca Kisah Kanak-kanak Julian Nagelsmann Plus Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, monggo dituduhake karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar