Kisah Kanak-kanak Josip Ilicic ditambah Fakta Biografi Untold

0
335
Kisah Kanak-kanak Josip Ilicic ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: Calciomercato lan Alchetron
Kisah Kanak-kanak Josip Ilicic ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: Calciomercato lan Alchetron

Miwiti, dheweke dijuluki "Iliciclone". Artikel kita menehi tampilan lengkap babagan Crita Bocah-bocah babagan Josip Ilicic, Biografi, Fakta Kulawarga, Tiyang sepuh, Urip Awal, Gaya urip, Urip pribadi lan acara-acara penting liyane wiwit nalika isih diwasa.

Gesang lan munggah saka Josip Ilicic
Gesang lan munggah saka Josip Ilicic. Kredit Gambar: Gol lan Marca.

Ya, kabeh wong ngerti babagan kemampuan kanggo nggawe, nulung lan nyetak gol kaya sing katon ing musim super 2019/2020 ing musim Atalanta SM, Nanging mung sawetara sing nganggep versi Biografi Josip Ilicic sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Josip Ilicic Crita bocah

Josip Iličić lair tanggal 29 Januari 1988 ing kutha Prijedor ing Bosnia lan Herzegovina. Dheweke lair menyang ibune, Ana lan marang bapak cilik sing wis misuwur nalika pungkasane nulis. Apa sampeyan ngerti manawa Josip minangka bangsa nasional campuran saka Slovenia lan asal-usul kulawarga Kroasia?

Ora akeh sing dingerteni babagan wong tuwa Josip Ilicic
Internet ora ngerti babagan wong tuwa Josip Ilicic. Kredit Gambar: Studio Cliparts.

Dheweke mung umur setaun nalika bapake tiwas lan kulawarga Josip Ilicic urip kanthi lara lan nerusake lakune. Sawise iku, ibune Josip mlayu karo sisa-sisa kulawarga cilik kasebut saka kutha Prijedor Bosnia sing wutah perang menyang wilayah kranjingan Kranj ing Slovenia.

Wonten ing kitha Kranj nalika Josip tansaya muter bal-balan ing sandhinge kakang-kakak -Igor ing omah. Olahraga kasebut minangka uwal kanggo para sedulur utamane Josip sing duwe pikiran ala babagan perang Baniyan sing nggawe keluargane dadi pengungsi ing Slovenia.

Josip Ilicic Taun Awal karo Bal-balan

Nalika Josip umur 6-7 taun, dheweke mikirake ngetutake jejak sedulur tuwa kanthi gabung karo klub lokal Triglav Kranj. Latihan ing klub kasebut minangka jagad anyar lan pengalaman kanggo bocah enom sing sadurunge main ing njero ruangan.

Saka wayahe Josip miwiti latihan ing klub bocah - Triglav Kranj, dheweke yakin bal-balan minangka olahraga sing cocog. Dadi, dheweke menehi olahraga kabeh nganti sepuluh taun (1995-2006) sadurunge gabung karo Bristof suwene setaun.

Triglav Kranj dadi papan sing paling penting ing karir remaja.
Triglav Kranj dadi papan sing paling penting ing karir remaja. Kredit Gambar: Marca lan Pinterest.

Urip Karir Awal

Penglibatan bal-balan sakteruse weruh Josip wiwit main ing Bonifika Koper ing pundi dheweke nggawe debut tim pertama. Nalika main bal-balan divisi kaping pindho Slovenia kanggo Bonifika, Josip ora isin amarga nuduhake bakat-bakul alami sing entuk perhatian Interblock.

Nalika Josip pungkasane tekan Interblock ing taun 2008, dheweke cepet nate ngadeg ing klub kanthi nggarap salah sawijining pemain paling apik lan prospek bal-balan ing Slovenia.

Foto gelandang tengah ing Interblock
Foto gelandang tengah ing Interblock. Kredit Gambar: Calcioengland.

Dalan kanggo Fame Story

Nanging, samubarang bakal mandheg ngidulake Josip nalika Interblock ngalami relegasi sajrone musim 2009-10. Sawise iku, Interblock nggawe sawetara owah-owahan sing nuduhake demam tengah tengah menyang tim cadangan klub, ora ana kasunyatan manawa dheweke minangka salah sawijining pemain paling apik.

Umure 21, Josip rumangsa wis ngrampungake frustasi lan urip kanthi mikir ngrampungake karier lakonane. Ora mung sawetara minggu, dheweke entuk telpon sing urip saka Maribor sing ngusulake menehi tandha menyang klub kasebut.

Dheweke ora duwe daya weruh Interblock mlebet ing relegatopn nalika ilang ing posisi kasebut ing tim pertama.
Dheweke ora duwe daya weruh Interblock mlebet ing relegatopn nalika ilang ing posisi kasebut ing tim pertama. Kredit Gambar: ESPN.

Rise to Fame Story

Begja kanggo Josip, dheweke nuli nawarake lan nuli nduwe pengaruh gedhe ing klub kasebut ing ngendi dheweke entuk gol penting ing pertandhingan Liga UEFA Europa nalika musim sepele karo klub kasebut. Malah nalika Josip wiwit main ing Italia, dheweke tetep dadi status pemain tengah nyerang wiwit saka Palermo nganti Fiorentina.

Terusake wektu nulis nalika Josip minangka layanan sing dihargai ing Atlanta, klub sing dheweke gabung ing taun 2017 saka Fiorentina. Nggandhengake karo pemain utama klub kaya Papu Gomez lan Duvan Zapata, Josip mbantu ndelok klub kasebut menyang tempat kaping 3 sing bersejarah ing Serie A, entuk klub kasebut dadi panggung ing tahap klompok Liga Juara Juara 2019-20.

Dheweke kerja sama karo Papu Gomez, Duvan Zapata lan liya-liyane kanggo mbantu Atlanta nyathet prestasi sejarah ing musim 2018-19
Dheweke kerja sama karo Papu Gomez, Duvan Zapata lan liya-liyane kanggo mbantu Atlanta nyathet prestasi sejarah ing musim 2018-19. Kredit Gambar: Bebas.

Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Josip Ilicic Pacar, Garwa lan Bocah-bocah

Ngalih menyang urip katresnan ing Josip Ilicic, dheweke duwe hubungan perkawinan sing ora kuwatir sing ditindakake ing jabatan kasebut, matur suwun pacare dadi wanita - Tina Polovina. Josip ketemu karo Tina ing taun 2009 nalika dheweke dadi latihan atlit ing 400 - 800 meter balapan ing fasilitas sing dilatih Josip.

Josip Ilicic karo garwane Tina Polovina
Josip Ilicic karo garwane Tina Polovina. Kredit Gambar: Instagram.

Dheweke wiwit pacaran banjur nerusake bebojoan. Ora kaget ora ana cathetan Josip sing duwe pacar liyane sajrone periode kasebut amarga Tina pancen sampurna kanggo dheweke. Apa sampeyan ngerti manawa perayaan target ati cilik Josip yaiku kanggo Tina sing wis nglairake anak wadon loro? Josip Iliccic lan Tina dadi wong tuwa ing gambar Sofia lan Victoria ing ngisor iki.

Ketemu daugtheric Josip Ilicic Sohia lan Victoria
Temokake sutradara Josip Ilicic Sofia lan Victoria. Kredit Gambar: Instagram.

Josip Ilicic Katrangan kulawarga

Nalika Josip Ilicic nganggep berkah, dheweke nganggep kulawarga kaping pindho lan ora bisa mbayangake apa sing bakal dadi dheweke tanpa ibu lan sadulure. Ing bagean iki, kita nyedhiyakake informasi luwih lengkap babagan wong tuwa lan anggota kulawarga Josip Ilicic.

Babagan bapak lan ibu Josip Ilicic:

Kalorone wong tuwa Josip Ilicic - bapak lan biyunge asile saka kulawarga Kroasia. Kacariyos manawa bapak Josip tilar donya ing perang Bosnia nalika umure. Nanging, ora dingerteni apa anane mati amarga perang utawa sabab-sebab alami. Ibu ibune Josip sing ngangkat dheweke ing latar latar kulawarga kelas menengah ing kutha Kranj ing Slovenia. Pemain tengah uga menehi kridit kanggo main peran penting kanggo ndeleng mlebu ing Triglav Kranj.

Ora akeh sing dingerteni babagan wong tuwa Josip Ilicic
Internet ora ngerti babagan wong tuwa Josip Ilicic. Kredit Gambar: Studio Cliparts.

Babagan sadherek lan sedulure Josip Ilicic:

Josip ora duwe sadulur nanging sadulur tuwa sing dikenal minangka Igor. Dheweke tansaya main bal-balan bebarengan karo Josip niru tungkak. Kanyatan babagan nenek moyang Midfielder ora diweruhi utamane yaiku simbah-nenek lan bapak-bapak nalika ibu-ibu, keponakan lan anak-anakku durung ngerti nalika nulis.

Josip Ilicic Urip Pribadi

Apa sing digawe saka persona Josip lan kepiye carane wong ndeleng dheweke ing njaba jagad bal-balan? ing kene mung minangka papan sing cocog karo kita nyritakake ciri-ciri kapribaden gelandang sing uga nemtokake persona individu sing tandha zodiak yaiku Aquarius.

Dheweke analitis, unik, siap-tumindak, ngormati lan arang ngerteni fakta babagan urip pribadi lan pribadi. Bal-balan njaba njaba Josip duwe minat main bola keranjang, golf, nglangi, mancing lan mbuwang wektu sing apik karo kulawarga lan kanca-kancane.

Nelayan kaya apa sing ditindakake kanggo luang.
Nelayan kaya apa sing ditindakake kanggo luang. Kredit Gambar: Instagram.

Josip Ilicic Lifestyle

Apa sampeyan ngerti manawa Josip Ilicic dugaan regane net luwih saka $ 10 Yuta nalika nulis biografi iki? Sumber penghasilan utama minangka upah lan upah sing ditampa kanggo main bal-balan top-flight nalika penghasilan saka endorsement nambah kasugihan.

Kayane, pemain tengah bisa numpak mobil endah lan manggon ing omah utawa apartemen sing apik. Dheweke uga seneng duwe wektu sing apik ing resor kelas tertinggi ing kana dheweke seneng liburan.

Dhuwit luwih saka $ 10 lan ora isin yen kepenak karo urip
Dhuwit luwih saka $ 10 lan ora isin yen kepenak karo urip. Kredit Gambar: Instagram.

Josip Ilicic facts

Sadurunge nyebutake bungkus babagan crita lan biografi bocah cilik Josip Ilicic, ing ngisor iki ana bukti sing luwih terkenal utawa ora dingerteni babagan dheweke.

Rugi Gangguan:

Minangka wektu nulis, kontrak bal-balan profesional Slovenia Atalanta SM ndadekake dheweke entuk upah wh 2,778,000 saben taun. Upamane crunching Josip Ilicic dadi nomer, kita duwe risak ing ngisor iki.

WULANG GURUAMOUN EARNED IN EUROS (€)
Saben taun€ 2,778,000
Saben sasi€ 231,500
Saben Minggu€ 57,875
Saben dina€ 8,268
Saben Jam€ 344.5
Saben Menit€ 5.74
Saben Detik€ 0.10

Ing kene, kita wis nambah gaji Josip Ilicic saben Kaloro, kanthi cepet entuk penghasilan.

Iki meh entuk akeh Josip Ilicic wiwit miwiti ndeleng Halaman iki.

€ 0

Yen apa sing sampeyan deleng ing ndhuwur isih maca (0), tegese tegese sampeyan ndeleng kaca AMP. saiki Klik kene kanggo ndeleng kenaikan gaji sak detik. Ngerti pora?… Bakal njupuk buruh rata-rata sing manggon ing Eropah paling ora 10 taun entuk padha karo Josip earns ing 1 wulan.

Agama:

Ora sithik ngerti babagan agama Josip nalika nulis. Nanging, rintangan kasebut luwih disenengi dheweke minangka wong sing percaya apa wae dheweke ora nate agama sajrone wawancara lan konferensi pers.

Rating FIFA:

Josip duwe rating FIFA sakabehe 84 ing wektu nulis. Ya, rating kasebut duwe prospek mundhak ing pirang-pirang taun lan pancen nyenengake kanggo para penggemar sing seneng nggunakake dheweke kanggo game karir FIFA.

Rating kasebut adil lan duwe prospek mundhak.
Rating kasebut adil lan duwe prospek mundhak. Kredit Gambar: SoFIFA.

Udud lan Ngombe:

Midfielder ora ngrokok, uga ora diwutahake nalika nulis. Dheweke luwih fokus kanggo njaga gaya urip sehat sing bisa ngadeg ing bal-balan top-flight bal-balan.

Tato:

Kaya N'Golo Kanté, David Luiz lan Mohammed salah, Kesenian awak bisa uga dadi agenda pungkasan babagan dhaptar minat Josip amarga ketinggalane sing adil 1.9 m ditambah karo rupa sing wis diwasa nggawe dheweke dadi pemain tengah serangan nyerang kanggo para pembela.

Dasar Pangetahuan Wiki

Ing bagean pungkasan Fakta Biografi Josip Ilicic iki, sampeyan bakal bisa nemokake dhasar pengetahuan Wiki kasebut. Iki mbantu sampeyan nemokake informasi babagan wong kanthi cara sing ringkes lan gampang.

KANGGO WIKIJAWABAN
Tanggal lan papan Lair:29 Januari 1988 (Prijedor, SFR Yugoslavia)
Age:32 Taun (nalika nulis)
Dhuwur 1.9 m utawa 1.90 m (6 ft 3 ing)
Basa:Ana
RamaLate Iličić
Bojo:Tina Polovina
Anak-anak:Sofia lan Victoria
Kehormatan Club:(i) Piala Slovenia: 2008-09
(ii) Naib Supercup Slovenia: 2009
(iii) Pelari Supercup Slovenia: 2010
(iv) Naib Juara Coppa Italia: 2010–11
(vi) Naib Juara Coppa Italia: 2013–14
(vii) Najis Coppa Italia: 2018-1
Muter Posisi:Nyerang gelandang tengah
Kehormatan Individu:erie A Tim Taun: 2018–19
(ii) Pemain Bola Sepak Slovenia: 2019

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Josip Ilicic Plus Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene