Kisah Kanak-kanak Jordan Ayew ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Jordan Ayew ditambah Fakta Biografi Untold

LB menehi Kisah Penuh Genius Sepakbola kanthi julukan "Jo". Kisah Kanak-kanak Yordania Ayew Kita Ditambahake Fakta Biografi Untold Biografi Jordan kanggo sampeyan babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar kulawarga, crita urip sadurunge kondhang, ningkatake crita-crita, crita, urip pribadi, bukti kulawarga, gaya urip lan fakta-fakta sing ora dikepengini.

Gesang lan mundhak ing Jordan Ayew. Kredit Gambar: Instagram, Twitter lan PremierLeague.
Gesang lan mundhak ing Jordan Ayew. Kredit Gambar: Instagram, Twitter lan PremierLeague.

Ya, kabeh wong ngerti babagan urutane critane game lunyu lan kemampuan kanggo ngatur tekanan. Nanging, mung sawetara wong sing nganggep versi Biografi Jordan Ayew sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Jordan Ayew ditambah Fakta Biografi Untold - Latar Kulawarga lan Urip Awal

Miwiti, Yordania Pierre Ayew lair ing dina kaping 11 September 1991 ing prefektur Marseille ing Prancis. Dheweke dadi anak nomer telu saka putrane sing lair saka ibune, Maha Ayew lan bapake, Abedi Pele (juru main bal profesional ing wektu kasebut).

Wong tuwa Yordania Ayew yaiku Abedi lan Maha. Kredit Gambar: HappyGhana lan Wikipedia.
Wong tuwa Yordan Ayew Abedi lan Maha. Kredit Gambar: HappyGhana lan Wikipedia.

Etnis nasional Ghanian lan Prancis karo asal-usul kulawarga Afrika Kulon wiwitane dibesarkan ing latar mburi kulawarga kelas menengah ing Ghana ing ngendi dheweke tuwuh bebarengan karo adhine Andre Ayew lan adhine adhine Imani Ayew.

"Aku diangkat dening simbah-simbahku ing Ghana amarga ibu lan sedulur tuwa-wadon Ibrahim Ayew lelungan karo bapakku ing ngendi wae dheweke tundhuk karo tuntutan karir bal-balan profesional. Ora nganti dina terakhir karir bapakku diijini ngetutake dheweke ”.

Ngelingi Yordania nalika dibesarkan.

Jordan Ayew digedhekake ing Ghana sajrone taun formatif. Kredit Gambar: Instagram.
Jordan Ayew digedhekake ing Ghana sajrone taun formatif. Kredit Gambar: Instagram.

Dadi, mung cah cilik Ayew enom tuwuh acara Bal-balan ing televisi kanggo njupuk gambar saka karir bapake. Ora adoh saka nonton pertandhingan, Ayew alami diwiwiti kanggo main bal-balan karo adhine lan kanca-kancane tanpa ditekan supaya serius olahraga utawa ngimpi dadi pemain bal-balan profesional kaya bapakne.

Kisah Kanak-kanak Jordan Ayew ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Nalika umur Ayew wis umur 9 taun, katresnan alami kanggo bal-balan wis dikenal karo bapakne sing - thanks kanggo karir suwene dekade ing Prancis - nggampangake entri muda menyang akademi pemuda Lyon-Duchère.

Jordan Ayew umur 9 taun nalika miwiti ngripta karir ing Lyon-Duchère '. Kredit Gambar: Instagram.
Jordan Ayew umur 9 taun nalika miwiti ngripta karir ing Lyon-Duchère '. Kredit Gambar: Instagram.

Wonten ing akademi pemuda utawa pemuda nalika Ayew nglampahi 6 kapinteran sinau babagan XNUMX taun, ngajeni finansial teknis lan nyemprotake dheweke siap kanggo karir sing ora nate dingerteni yen bakal njupuk papan wiwit Marseille.

Kisah Kanak-kanak Jordan Ayew ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Ayew mung bocah umur 13 taun nalika pindhah menyang sistem pemuda Marseille teka ing lawang lawang. Sanajan Marseille duwe aturan sing mandheg supaya para pemain enom umur 15 sadurunge melu akademi, klub french mbesuk aturan dhewe kanggo njupuk pucuk panas sing mekar lan seneng nonton dheweke mundhak liwat rangking.

Ngunggahake rangking: Foto langka Jordan Ayew ing Marseille. Kredit Gambar: Twitter.
Ngunggahake rangking: Foto langka Jordan Ayew ing Marseille. Kredit Gambar: Twitter.

Prodigy bal-balan kasebut nyipta mundhak menyang bal-balan sepisanan nalika dheweke mlebu kontrak profesional pisanan karo Marseille ing taun 2009. Dheweke terus nggawe debut klub ing upaya nyetak sing mbantu Marseille nyathet kamenangan 2-1 Ligue 1 Lorient tanggal 16 Desember 2009.

Kisah Kanak-kanak Jordan Ayew ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan Kanggo Fame Story

Boten nolak kasunyatan manawa Ayew duwe dhuwur ing Marseille lan rego banget nalika dipinjam menyang Sochaux. Ora ditemokake yen ora ngalami mantra setaun karo Lorient sajrone musim 2014–2015.

Sawise iku, Ayew mboko sithik mlebu ing jurang tantangan profesional nalika gabung ing Aston Villa, nanging ora bisa mbantu pihak Inggris ngindhari relegasi. Dheweke ora bisa nerangake kenapa kutha Swansea ngalami relegasi setaun sawise dheweke gabung ing klub kasebut.

Swansea mlebu ing degradasi ora nyritakake babagan penyerang klub kasebut kalebu Ayew. Kredit Gambar: Mirror.
Slan Swansea dadi relegasi ora pati ngerti babagan penyerang klub kalebu Ayew. Kredit Gambar: Pangilon.
Kisah Kanak-kanak Jordan Ayew ditambah Fakta Biografi Untold - Rise To Fame Story

Pungkasan kasebut nemoni alesan kanggo eseman nalika gabung karo Crystal Palace kanthi utangan kanggo musim 2018-19 lan menehi The Glaziers yakin supaya dheweke dadi penyerang sing dibutuhake lan pantes. Akibaté, ora kaget nalika klub kasebut ngumumake yen wis entuk tandha Ayew kanggo menehi hasil telung taun ing tanggal 25 Juli 2019.

Jordan Ayew mlebu perjanjian telung taun karo Crystal Palace tanggal 25 Juli 2019. Kredit Gambar: Instagram.
Jordan Ayew mlebu perjanjian telung taun karo Crystal Palace tanggal 25 Juli 2019. Kredit Gambar: Instagram.

Maju kanggo wektu nulis, Ayew wis entuk papan ing antarane para penyerang terbaik Crystal kraton minangka bukti ing pengendalian bal sing apik banget lan menehi penol kanggo menehi penahanan wektu nol. Apa maneh? Para penggemar wiwit dadi panas kanggo Ayew amarga dheweke ngerti yen nolahan penyerang kanggo wira pahlawan kasebut digawe saka kekuwatan sing bisa ditindakake kanggo klub kasebut. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Kisah Kanak-kanak Jordan Ayew ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Kehabisan Hubungan

Ora adoh saka crita karir ambegan Ayew, kedadeyan ing urip katresnan mula nggawe berita utama ing taun 2015 nalika dheweke didakwa romantine karo Amanda tartamtu sing dikenal minangka garwane seniman Ghanian - Afriyie Acquah. Kontroversi dadi nyebar nalika audiotape sing bocor dianggep saka Amada, dheweke ngakoni yen dheweke dadi pacar, kekasih lan meh bojo Ayew.

Jordan Ayew diduga melu romantis karo garwane Afriyie Acquah, Amanda. Kredit Gambar: DailyStar.
Jordan Ayew didakwa romantine melu Afriyie Acquah garwane Amanda. Kredit Gambar: DailyStar.

Sanajan Ayew - nalika nulis - kawin karo pacare sing ayu rupane bojo Denise, ora akeh sing diweruhi nalika pasangane wiwit pacaran utawa mlaku mudhun ing lorong. Perkawinan maju karo Denise diberkati karo anak loro. Dheweke kalebu putri sing misuwur lan uga putra enom.

Yordania Ayew karo garwane Denise lan bocah sing nggumunake. Kredit Gambar: Instagram.
Yordania Ayew karo garwane Denise lan bocah sing nggumunake. Kredit Gambar: Instagram.
Kisah Kanak-kanak Jordan Ayew ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Keluarga

Pikirake sawetara jenius bal-balan sing nganggep kulawargane minangka berkah, mikirake Jordan Ayew lan nggunakake bukti babagan anggota kulawarga striker sing diwiwiti karo wong tuwa sing ditresnani.

Babagan bapake Ay Ay Jordan: Abedi Ayew yaiku bapakne Yordania. Dheweke lair tanggal 5 November 1964 lan kerja dadi pemain bal profesional kanggo bagean awal awal Jordan. Bapakne 4 yaiku - nalika nulis - pelatih kepala lan presiden klub bal-balan profesional Ghana, Nania FC. Ditemtokake minangka model bapa sing sampurna, Abedi cedhak karo anak-anake utamane telung putrane sing ditunjuk dadi pemain bal-balan profesional.

Foto balingan Kali Jordan Ayew karo bapake Abedi Pele. Kredit Gambar: Instagram.
Foto balingan Kali Jordan Ayew karo bapake Abedi Pele. Kredit Gambar: Instagram.

Babagan ibu Ay Ay Jordan: Maha Ayew ibune Jordan. Kaya bojone, Maha saka akar kulawarga Afrika Kulon. Sanajan Maha minangka direktur lan pemegang saham saka Football Club Nania, dheweke nggawe wektu kanggo bareng karo bocah-bocah sing mbantu mbantu ngangkat. Dheweke uga bangga karo apa sing wis dadi lan ora nate nguciwakake dhukungan tanpa syarat.

Ibune Yordania Ayew karo seduluré Andre. Kredit Gambar: Instagram.
Ibune Jordan Ayew karo adhine Andre. Kredit Gambar: Instagram.

Babagan sadulur Jordan Ayew: Jordan duwe sedulur lanang tangga sing luwih tuwa sing dikenalake yaiku Ibrahim Ayew uga loro adhine sing luwih enom dikenal minangka Andrew Ayew & Imani Ayew. Kaya Jordan, Ibrahim minangka pemain bal-balan profesional. Dheweke main kanggo Europa FC minangka pemain tengah pertahanan.

Kakang Yordania Ayew, Ibrahim. Kredit Gambar: Facebook.
Sadulur lanang tuwa Jordan Ayew Ibrahim. Kredit Gambar: Facebook.

Sepisane, Andre uga dadi pemain bal profesional sing ngupayakake perdagangan ing Kota Swansea nalika nulis. Para sadulur kabeh padha sesrawungan lan nuduhake katresnan padha karo siji-sijine Adhine Imani sing dadi model busana.

Jordan Ayew karo adhine Imani lan sadulure Andre. Kredit Gambar: Kubilive.
Jordan Ayew karo adhine Imani lan sadulure Andre. Kredit Gambar: Kubilive.

Babagan sederek Jordan Ayew: Ngalih menyang kulawarga kulawarga Jordan Jordan Ayew, ora pati ngerti babagan leluhur, utamane para simbah lan nenek lan nenek. Dheweke duwe paman sing dikenal minangka mantan pemain bal-balan profesional - Kwame Ayew uga anak dulure sing diarani Inaya Ayew. Ora ana cathetan saka kanca lan seduluré striker nalika seduluré isih durung bisa ditemoni nalika nulis biografi iki.

Pamane Jordan Ayew Kwame. Kredit Gambar: Wikipedia.
Paman Jordan Ayew, Kwame. Kredit Gambar: Wikipedia.
Kisah Kanak-kanak Jordan Ayew ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Pribadi Pribadi

Sipat pribadhi sing nerangake Jordan Ayew yaiku tandha-tandha zodiak Virgo. Dheweke kalebu proclivity kanggo kerja keras, loman lan optimis. Kajaba iku, dheweke duwe persona lucu lan meh ora ngandhani rincian sing ana ing uripe pribadi lan pribadi.

Babagan kapentingan lan hobi Ayew, dheweke duwe pirang-pirang kegiatan pastime sing kalebu ngrungokake musik, nonton film, lelungan, plancongan uga mbuwang wektu karo kulawarga lan kanca-kancane sing apik banget.

Wisata alam minangka salah sawijining minat lan hobi Yordania Ayew. Kredit Gambar: Instagram.
Wisata minangka salah sawijining minat lan hobi Jordan Ayew. Kredit Gambar: Instagram.
Kisah Kanak-kanak Jordan Ayew ditambah Fakta Biografi Untold - Gaya urip

Apa sampeyan ngerti manawa Jordan Ayew nduwe regane net kira-kira $ 2.3 yuta ing wektu nulis bio iki. Konstitusi saka mundhak kasugihan saka upah lan upah sing ditampa kanggo muter bal-balan top penerbangan nalika analisa pola mbuwang dheweke nuduhake manawa dheweke urip gaya sing mewah.

Penunjuk arah gaya urip Ayew kalebu macem-macem warna saka mobil larang sing digunakake kanggo navigasi dalan ing London lan Ghana. Kajaba iku, striker kasebut duwe omah sing larang regane ing Ghana uga urip ing apartemen mewah ing London.

Jordan Ayew posing jejere mobil Mercedes. Kredit Gambar: Instagram.
Jordan Ayew posing jejere mobil Mercedes. Kredit Gambar: Instagram.
Kisah Kanak-kanak Jordan Ayew ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Apa sampeyan ngerti Jordan Ayew ngluwihi crita alit lan apa sing wis ditulis babagan dheweke ing bio iki? Lungguhan nalika We present sawetara bukti sing luwih dingerteni utawa durung ngerti babagan penyerang.

RELIGION: Ayew minangka praktik muslim sing gedhe agama. Sanajan striker ora dadi agama sajrone wawancara, perangan tujuane nuli menehi pakurmatane marang Gusti lan setya marang agama Islam.

Jordan Ayew minangka praktik muslim. Kredit Gambar: Fypfanzine.
Jordan Ayew minangka praktik muslim. Kredit Gambar: Fypfanzine.

SMOKING lan ngombe: Para striker subconsciously main ing liga genius bal-balan sing ora ngrokok lan ngombe nalika nulis. Alasan, kenapa Ayew nyemplungake dalan sehat kaya ngono, yaiku supaya awak tetep sehat kanggo ngatasi bal-balan top-flight.

tato: Jordan Ayew seneng tato lan duwe seni awak nganggo tangan kiwa lan tengen. Dipercaya manawa striker - sing duwe dhuwur 6 kaki, 0 inci - ora duwe tato liyane tinimbang sing ana ing tangane amarga dheweke durung nyekel topless.

Apa sampeyan bisa ndeleng tato ing tangan kiwa lan tengene Jordan Ayew? Kredit Gambar: Instagram.
Apa sampeyan bisa nemokake tato ing tangan kiwa lan tengen Jordan Ayew? Kredit Gambar: Instagram.
Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Bocah-bocah Bayi Yordania Kita Lan Fakta Biografi Untold Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.
Loading ...
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar