Kisah Kanak-kanak Jonathan David Plus Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Jonathan David Plus Fakta Biografi Untold
Kisah Kanak-kanak Jonathan David Plus Fakta Biografi Untold

Paling Keri Dianyari

Artikel kita menehi liputan lengkap babagan crita kanak-kanak Jonathan David, Fakta Biografi, Life Life, Pacar kasunyatan, Urip pribadi, Gaya urip, Kulawarga, lan acara-acara liyane sing misuwur wiwit jamane isih cilik.

Ya, kabeh wong ngerti yen pemain bal-balan dianggep "perkara-perkara sabanjure Eropa" minangka bal-balan. Kajaba iku, kasunyatan manawa dheweke nggayuh menyang jalur mlebu dhaptar kanggo dadi Pemain Bola Sepak Kanada Paling Apik.

Nanging, sithik banget para pemain bal-balan sing nganggep maca Jonathan David Bio sing wis disiapake, lan pancen menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Jonathan David

Kaping pisanan, jenenge Jonathan Christian David, lan dheweke dijuluki "Mutiara Kanada. ” Jonathan David lair ing wulan kapisan Milenium sing anyar, tanggal 14 dina Januari 2000, ing distrik Brooklyn New York City, Amerika Serikat. Pembayar bola bal-balan kasebut lair dadi putra nomer pisanan saka bocah loro menyang wong tuwane.

Nalika tanggal lairé, David isih enom minangka salah sawijining bayi sing lair nalika wektu sing durung mesthi ana ing bumi. Bebener iku, pemain bal-balan Kanada dadi bocah sing begja. Wiwitan Milenium anyar ora nate nemoni gangguan teknologi utawa Y2K, (bug millenium sing kesuwur). Peluru ora nate mati kanthi ora sengaja lan pesawat kaya sing diprediksi ora tiba ing langit.

Milenium bug minangka rame amarga gagal cokotan
Milenium bug minangka rame amarga gagal cokotan. - BBC

miturut Knack Olahraga-Majalah, Wong tuwa Jonathan David ngunjungi kulawarga ing New York sadurunge lair. Ibu lan bapakne setuju duwe putra ing Amerika Serikat supaya kulawarga bisa entuk kewarganegaraan liwat dheweke.

Telung wulan sawise lair, David, wong tuwane rumangsa ora perlu maneh tetep ing Amerika Serikat. Kulawarga lunga menyang Port-au-Pangeran, Haiti.

Latar mburi Kulawarga David David

Lair ing New York lan main kanggo tim nasional Kanada ora ateges dheweke duwe kulawarga kulawarga Lor. Kulawarga David David duwe akar umure saka Haiti, negara Karibia.

Yen cetha ing sejarah, sampeyan bakal bisa ngeling-eling negara Karibia kanthi alasan sing sedhih. Ora ana gempa bumi sing beda banget nalika tanggal 12 Januari 2010 sing nuntut jiwa kira-kira 316,000 wong.

Gempa bumi Haiti Taun Januari 2010
Gempa bumi Haiti Januari 2010. Gambar: Telegraph

Matur nuwun, nalika isih enom David umur 6 (mung 3 taun sadurunge gempa kasebut), wong tuwané mutusake pindhah menyang Kanada. Duwe akar kulawarga saka negara miskin, nglairake putrane ing New York, banjur ngerti apa sing paling apik kanggo dheweke ing wektu sing tepat ateges ana rong perkara.

Kaping pisanan, Jonathan David wis asale saka latar kulawarga sing sugih. Sareh, padha begja wis ninggalake Haiti 3 taun sadurunge gempa bumi sing dibebayani 2010.

Education and Career Buildup

Kulawarga David David manggon ing Ottawa (ibukutha Kanada) nalika pindhah saka Haiti. Tanduran ing Silicon Valley North rada mboseni kanggo bocah enom kasebut. Wayah sing nyenengake mung teka nalika dheweke karo kulawarga lan / utawa sekolah.

Minangka babagan pendhidhikan, wong tuwa Jonathan David wis ngirim dheweke mlebu sekolah ing sekolah umum Francophone sing jenenge Louis Riel, ing ngendi dheweke nresnani bal-balan (bal-balan).

Miturut ICI-Radio Kanada, pemain bal-balan kasebut nyebutake sekolah iki minangka sebab sukses sepak bola ing awal. Dheweke dadi ketagihan kanggo main bal-balan ing Louis Riel.

Urip Karir Awal

Jonathan David isih cilik nalika ana bal-balan. Malah nalika umure pertengahan, juru main bal-balan ora tau weruh impen bal-balan profesional minangka fantasi sing liwat. Ing sekolah, siswa sing sregep miwiti karir sing ora resmi karo tim sepak bola.

Nalika semana, David duwe tekad sing kuwat kanggo muter kanthi profesional ing Eropa. Wiwit wiwitan, dheweke ora kepengin main ing Amerika Utara uga ora kepengin main bal-balan Kanada utawa bal-balan Liga Utama AS. Kanggo bocah sing sabar, ora preduli kepiye lokal wiwit sampeyan ora nate ngaso.

Nalika wektu kasebut pas, pemain bal bal-balan enom miwiti karir sing asor lokal karo Gloucester Dragons. Dheweke banjur nerusake Ottawa Gloucester Hornets banjur, Ottawa Internationals antara taun 2011 nganti 2018.

Sawise pirang-pirang percobaan nyoba gagal, kabungahan bisa teka ing kulawargane David. Bungah wong tuwane lan anggota kulawargane ora ngerti watesan nalika putrane njaluk dijaluk uji coba dening pirang-pirang tim Eropa.

Biografi Jonathan David - Kisah kanggo Fame Story

Kanggo saben pemain bal-balan, angel banget ninggalake wong tuwa lan anggota kulawarga kanggo mburu impen bal-balan ing bawana liyane.

Ngerti pora? Pamuter bal-balan Kanada pisanan nate nguciwani ing Eropa. David gagal uji coba sadurunge kanggo Bull Bull Salzburg lan Stuttgart sadurunge ngliwati KAA Gent (klub bal-balan Belgia).

Miwiti urip karo De Buffalo (julukan KAA Gent) uga ora gampang. Sajrone pelatihan kapisan, David (umure 16 taun) dilatih olahraga karo U21 Gent. Ngomong babagan pengalaman sing angel, dheweke nate ujar:

"Aku rumangsa wis tumindak ala supaya Ghent ora bisa ngrewangi. Siji sore, ana pelatihan sing kapindho lan pancen bisa pulih.

Kapercayan kula nuwuhake semangat nalika pelatih teka nyritakake yen aku duwe prekara khusus. "

Biografi Jonathan David - Muncul ing Kisah Fame

Mbandhingake Gent dadi rangking saka klub paling gedhe ing Eropa ora masuk akal. Kanggo nyumurupi, David enom (umur 19 taun) mutusake strategi kanggo gol akeh gol kanggo klub lan sisih nasional.

Dewa-dewa bal-balan mberkahi bintang bal-balan Kanada kanthi corak pemarkahan debut (nyetak 5 ing pertandhingan 5 kaping pisanan), minangka lagu sing nyebabake Gent nglanjutake kontrak ing 2022.

Asides nyetak 30 gol ing Liga Belgia (sajrone wektu sing cendhak), lintang sing mundhak ngrampungake impen kanthi udan nalika nindakake tugas nasional.

"<Yoastmark

Apa sampeyan ngerti? ... David nyekel telung pakurmatan individu ing taun 2019 (nalika umur 19 taun) kabeh matur nuwun kanggo keprigelan pemarkahan tujuan sing ora ngerti watesan. Iki accolades kalebu:

(i) Penghargaan Emas Boot Emas Piala emas 2019
(ii) Piala Emas CONCACAF Terbaik XI
(iii) Penghargaan Pemain Men Kanada taun 2019

"<Yoastmark

Spekulasi Transfer sing nandhani Rise

Ketua ketua Ivan de Witte mutusake nglanjutake kontrak maneh (nganti 2023) sanalika dheweke weruh klub gedhe sing ngubengi dheweke kaya hiu.

Malah pandemik COVID-19 durung cukup kanggo mungkasi para pramuka ora ngejak teken. Nganti Coronavirus mungkasi liga Belgian, David nggronjal wis nglumpukake 18 gol lan 8 pitulung kanggo musim 2019/2020.

Ing Belgia, saiki ora ana remaja sing duwe pengaruh kaya ing tim kasebut kayata Jonathan David. Wiwit sawise panemuan ing Alphonso Davies, pemain bal-balan Kanada wis kabukten dadi janji sabanjure generasi bal-balan negara kasebut. Sing liyane, kaya sing dakkandhakake, yaiku sejarah.

Jonathan David Hubungan Urip - Pacar, Single utawa Nikah?

Sapa sing Gendakan Jonathan David Sumber: SportsMag Knack
Sapa pacar Jonathan David? Sumber: SportsMag Knack

Susah, maju bal-balan Kanada mung nggawe kabar babagan kemampuan nyetak gol sing nyengsemaken. Bubar, ana kepinginan kanggo ngerti apa Jonathan David duwe pacar utawa ngerti manawa dheweke wis nikah - karo bojo lan bocah-bocah rahasia.

Sawise akeh digali ing situs web, kita bakal kesimpulan manawa Jonathan David (nalika nulis) nggawe upaya sadar supaya ora ngumumake rincian babagan hubungane. Mungkin wong tuwa lan penasihat bisa uga dianggep minangka awal kanggo karir.

Urip Dawud Jonathan David

Ngerteni Urip pribadi Jonathan David Kredit: Majalah Olahraga Knack
Ngerteni Urip pribadi Jonathan David Atribut: Majalah Olahraga Knack

Sapa Jonathan David?, Pemain Sepak Bola Kanada

Ngerteni urip pribadi Jonathan David saka lapangan bakal mbantu sampeyan ngerteni luwih apik. Kaping pisanan, pemain bal-balan percaya ora mung babagan gol gol nanging duwe perasaan alus babagan perkara sing ana ing manah.

Kasunyatane yaiku, wong Kanada nduweni sesambungan karo tradhisi kulawarga Haiti. Kajaba iku, Jonathan David bisa ngeling-eling saben kedadeyan (apik utawa ala) wiwit isih alit.

Wiwit isih enom, pemain bal-balan Kanada wis ngetrapake Haiti wiwit ing negara kasebut ngalami gempa bumi sing mbebayani ing taun 2010. David Jonathan sumpah nggunakake dhuwit bal-balan kanggo mbantu kulawarga sing ora butuh ing Mutiara Antillen.

Liyane babagan Urip Pribadi:

Pemain bal-balan Kanada duwe negara kamardikan utama, sing ndadekake kemajuan sing signifikan ing urip pribadi lan karir. Bocah enom nduweni kemampuan kanggo ngetrapake cara kasebut, nggawe rencana sing nyata kanggo urip.

Pungkasane, David yaiku wong sing ora rumangsa mbutuhake makili bapake, ibu utawa adhine kanthi seni awak (tato). Saka sudut pandang agama, dheweke minangka wong Kristen sing setia lan ora ragu-ragu kanggo muji Gusti nalika menehi skor.

Ngerteni Urip Kulawarga Jonathan David

Kanggo pemain bal-balan enom, kulawargane dadi dhukungan sing ora nate dibayar. Teka udan utawa sumunar, dheweke wis nate ndhukung dheweke ing saben langkah munggah.

Ing bagean iki, kita bakal nggawa sampeyan luwih akeh kasunyatan babagan wong tuwa lan anggota kulawarga Jonathan David.

Babagan Ibu Jonathan David

Sedhih, ibune rasa bal-balan ilang nalika wiwitan wulan Desember 2019. David ngumbara menyang Kanada ing wektu dheweke nampa kabar sedih yen kesehatan ibune cepet banget.

Nalika nyedhaki istirahat sajrone lelungan (sing mandheg ing London), dheweke dikandhani karo ibune tragis tiwas. Panguburan ibune Jonathan David digawe ing tanggal 14 Desember 2019, karo sedulur, ibu, kakang, adhine, bapak lan sedulur liyane sing dirawuhi.

Babagan Jonathan Rama Rama

Bapak pemain bal-balan saiki urip kanthi sepi sawise kelangan bojone sing ditresnani sekitar Desember 2019. Dalan David menyang stardom mesthi ora bisa dirasakake, amarga ora ana bantuan saka bapak sing ndeleng dheweke dadi kontak pertama nalika ana salah.

Babagan Jonathan Saudara Sadulur

Pemain bal-balan Kanada duwe adhine sing lagi nate dadi siji lan sadulure. Katon yen wong tuwa Jonathan David kudu duwe adhine ing Haiti utawa Kanada amarga kasunyatane dheweke nate umure sawetara taun isih cilik ing negara-negara kasebut.

Fakta Gaya Hidup Jonathan David

Fakta Gaya Hidup Jonathan David
Fakta Gaya Hidup Jonathan David Pemain bal-balan kasebut urip ing negara sing andhap asor.

Mutiara Kanada urip kanthi teratur ing kutha Ghent, East Flanders (Belgium). Jonathan David nglakoni gaya urip sing andhap asor, yaiku kosok balene sing ora rasional.

Kaya pemain bal-balan enom liyane, yaiku; Ibrahim Konate, Eberechi Eze, lan sapiturute, juru main bal-balan ngetrapake kabutuhan praktis sing ora akeh biaya.

Net Worth lan Gaji

Ngelingi manawa dheweke minangka pemain bal-balan enom kanthi upah 13K $ saben minggu, cocog karo regane David Jonathan sing regane udakara udakara $ 1 yuta. Miturut statistik SoFIFA, pemain bal ing Kanada nampa gaji taunan $ 676,000.

Jonathan David Untold Fakta

Ing bagean iki, kita bakal ngandhani sawetara prekara sing kita ora ngerti babagan mesin pemarkahan tujuan Kanada.

Fakta # 1: Apa sing dikandhakake SOFIFA babagan dheweke

Jonathan David FIFA Stats

Ing yuswa 20 taun, Jonathan David wis sumunar ing FIFA. Kanthi rating potensial, ana kemungkinan wong dadi ditingkat 10 penyerang paling apik ing saindenging jagad.

Fakta # 2: Kecanduan ing PlayStation meh ngrusak Karir

Sajrone isih remaja, David nyekseni wektu nalika kecanduan ing PlayStation meh ngrusak dheweke. Iki teka ing wektu sing kudu musatake kanggo ngrampungake target - main bal-balan Eropa.

Sampeyan njupuk upaya pelatih para dewa supaya bisa dhawuh. Matur nuwun kanggo kendhali awake dhewe, David nglirwakake kebiasaan kecanduan.

Fakta # 3: Sapa sing dheweke nyembah minangka Idol Bal-balan

Ing saindenging jagad, akeh pemain bal-balan enom sing katon apik banget dadi brahala - iki kalebu kekarepan Christiano Ronaldo, Lionel Messi lsp. Minangka pemain bal-balan sing saya akeh, ora angel David kanggo nemokake modhèl utawa brahala bal-balan.

Minangka gegayutan karo brahala bal-balane, sampeyan bisa uga mikirake para superstar sing wis kasebut sadurunge. Nanging, bakal kaget sampeyan mung siji-sijine jeneng sing jenenge Jonathan David Dwayne De Rosario, Juru kunci utama Kanada.

Aku nang sampeyan ora bakal bisa ngira-ngira Idol
Aku nang sampeyan ora bakal bisa ngira-ngira Idol. Gambar: NBC, Express lan miSoccer.

Fakta # 4: Bukti cepet

Ngerti pora? Wong Kanada (nalika umur 20 taun) duwe kacepetan sing tekan 33 kilometer saben jam. Ngukum, kanthi cara, dheweke nindakake perdagangan kecepatan, kita yakin manawa Jonathan David ora bakal ana ing antarane posisi ing ndhuwur 5 pemain paling cepet ing donya.

Video ing ngisor iki bakal menehi sampeyan alasan kenapa akeh klub Eropa ing ndhuwur sing njaluk tandha tangane.

kesimpulan

Matur nuwun kanggo maca artikel iki ing Jonathan David. LifeBogger usaha kanggo akurasi lan keadilan ing rutinitas saben dina- nulis crita jaman kanak-kanak lan kanyatan biografi. Delengen barang sing ora pas ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene