Kisah Kanak-kanak Jonathan David Plus Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Jonathan David Plus Fakta Biografi Untold

Artikel kita menehi lengkap babagan crita babagan jaman kanak-kanak Jonathan David, Fakta Biografi, Kehidupan Awal, Fakta Pacar, Urip Pribadi, Gaya Hidup, Kulawarga, lan acara-acara penting liyane wiwit jaman kanak-kanak nganti dheweke misuwur.

Ya, kabeh wong ngerti bal-balan kasebut dianggep minangka "Hal-hal Besar Eropa Sabanjure" babagan bal-balan (bal-balan). Luwih-luwih, kasunyatan manawa dheweke lagi nyedhaki jalur mlebu dhaptar dadi Pemain Bola Sepak Kanada Paling Apik.

Nanging, sawetara penggemar bal-balan wis nganggep maca Jonathan David Bio sing wis disiyapake, lan cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Jonathan David

Kaping pisanan, jenenge Jonathan Christian David, lan dheweke dijuluki "Mutiara Kanada. ” Jonathan David lair ing wulan kapisan Milenium sing anyar, tanggal 14 dina Januari 2000, ing distrik Brooklyn New York City, Amerika Serikat. Pembayar bola bal-balan kasebut lair dadi putra nomer pisanan saka bocah loro menyang wong tuwane.

Nalika tanggal lairé, David isih enom minangka salah sawijining bayi sing lair nalika wektu sing durung mesthi ana ing bumi. Bebener iku, pemain bal-balan Kanada dadi bocah sing begja. Wiwitan Milenium anyar ora nate nemoni gangguan teknologi utawa Y2K, (bug millenium sing kesuwur). Peluru ora nate mati kanthi ora sengaja lan pesawat kaya sing diprediksi ora tiba ing langit.

Milenium bug minangka rame amarga gagal cokotan. - BBC
Bug Millennium minangka hoax amarga gagal nyakot. - BBC

miturut Knack Olahraga-Majalah, Wong tuwa Jonathan David ngunjungi kulawarga ing New York sadurunge lair. Ibu lan bapakne setuju duwe putra ing Amerika Serikat supaya kulawarga bisa entuk kewarganegaraan liwat dheweke.

Telung wulan sawise lair, David, wong tuwane rumangsa ora perlu maneh tetep ing Amerika Serikat. Kulawarga lunga menyang Port-au-Pangeran, Haiti.

Latar Belakang Kulawarga Jonathan David

Lair ing New York lan main kanggo tim nasional Kanada ora ateges dheweke duwe asal kulawarga Amerika Utara. Kulawarga Jonathan David asale saka Haiti, negara Karibia.

Yen sejarah sampeyan cetha, mesthine sampeyan bakal ngelingi negara Karibia kanthi alesan sedih. Ora ana liyane, mung gempa bumi ing 12 Januari 2010 sing nyebabake korban jiwa udakara 316,000 wong.

Gempa bumi Haiti Januari 2010. Gambar: Telegraph
Gempa bumi Haiti Januari 2010. Gambar: Telegraph

Matur nuwun, nalika isih enom David umur 6 (mung 3 taun sadurunge gempa kasebut), wong tuwane mutusake emigrasi menyang Kanada. Duwe kulawarga saka negara miskin, nglairake anake ing New York, banjur ngerti apa sing paling apik kanggo dheweke ing wektu sing pas tegese loro.

Kaping pisanan, Jonathan David wis asale saka latar keluarga sing sugih. Sareh, padha begja wis ninggalake Haiti 3 taun sadurunge gempa bumi sing dibebayani 2010.

Education and Career Buildup

Kulawarga Jonathan David manggon ing Ottawa (ibukutha Kanada) nalika pindhah saka Haiti. Tumbuh ing Silicon Valley Utara rada mboseni bocah cilik kasebut. Wektu sing nyenengake mung teka nalika dheweke karo kulawarga lan / utawa sekolah.

Minangka pendhidhikan, wong tuwa Jonathan David njaluk dheweke mlebu ing sekolah umum Francophone sing jenenge Louis Riel, ing ngendi dheweke nresnani rasa seneng bal-balan (bal-balan).

Miturut ICI-Radio Kanada, pemain bal-balan kasebut nyebutake sekolah iki minangka sebab sukses sepak bola ing awal. Dheweke dadi ketagihan kanggo main bal-balan ing Louis Riel.

Urip Karir Awal

Jonathan David isih cilik nalika ana bal-balan. Malah nalika umure pertengahan, juru main bal-balan ora tau weruh impen bal-balan profesional minangka fantasi sing liwat. Ing sekolah, siswa sing sregep miwiti karir sing ora resmi karo tim sepak bola.

Nalika semana, David duwe tekad sing kuwat kanggo muter kanthi profesional ing Eropa. Wiwit wiwitan, dheweke ora kepengin main ing Amerika Utara uga ora kepengin main bal-balan Kanada utawa bal-balan Liga Utama AS. Kanggo bocah sing sabar, ora masalah kepiye cara lokal wiwit ora mandheg ngimpi. 

Nalika wektu kasebut pas, pemain bal bal-balan enom miwiti karir sing asor lokal karo Gloucester Dragons. Dheweke banjur nerusake Ottawa Gloucester Hornets banjur, Ottawa Internationals antara taun 2011 nganti 2018.

Sawise pirang-pirang upaya uji coba sing gagal, pungkasane saya bungah kanggo kulawargane Sang Prabu Dawud. Kabungahane wong tuwane lan anggota kulawarga ora ngerti apa-apa, putrane diundang diadili dening sawetara tim Eropa.

Biografi Jonathan David- Crita Menuju Fame

Kanggo saben pemain bal-balan, angel banget ninggalake wong tuwa lan anggota kulawarga kanggo mburu impen bal-balan ing bawana liyane.

Ngerti pora? Pamuter bal-balan Kanada pisanan nate nguciwani ing Eropa. David gagal uji coba sadurunge kanggo Bull Bull Salzburg lan Stuttgart sadurunge ngliwati KAA Gent (klub bal-balan Belgia).

Miwiti urip karo De Buffalo (celukan KAA Gent) uga ora gampang. Sajrone latihan pertama, David (umur 16) dikon latihan karo Gent U21. Ngomong babagan pengalaman sing angel, dheweke tau ujar:

"Aku rumangsa nindakake perkara sing ala banget, mula Ghent ora bisa ngeculake aku. Ing sawijining awan, ana latihan kaping pindho lan untunge aku bisa pulih.

Rasa percaya diri saya apik nalika pelatih teka ngandhani yen aku duwe sesuatu sing istimewa. ”

Biografi Jonathan David- Crita Munggah Dhuwur

Mbandhingake Gent dadi jabatan klub paling gedhe ing Eropa ora masuk akal. Supaya bisa dingerteni, David sing isih enom (umur 19 taun) mutusake strategi kanggo entuk akeh gol kanggo klub lan timnas.

Dewa-dewa bal-balan mberkahi bintang bal-balan Kanada kanthi corak pemarkahan debut (nyetak 5 ing pertandhingan 5 kaping pisanan), minangka lagu sing nyebabake Gent nglanjutake kontrak ing 2022.

Asides nyetak 30 gol ing Liga Belgia (sajrone wektu sing cendhak), lintang sing mundhak ngrampungake impen kanthi udan nalika nindakake tugas nasional.

Apa sampeyan ngerti?… David entuk telung penghargaan individu ing taun 2019 (nalika umur 19 taun) kabeh amarga saka keprigelan nyetak gol sing ora bisa diwatesi. Penghargaan kasebut kalebu:

(i) Penghargaan Emas Boot Emas Piala emas 2019
(ii) Piala Emas CONCACAF Terbaik XI
(iii) Penghargaan Pemain Terbaik Pria Kanada 2019

Spekulasi Transfer sing nandhani Rise

Ketua Gent, Ivan de Witte mutusake arep nambah kontrak maneh (nganti 2023) yen dheweke weruh ana klub-klub gedhe sing ngubengi dheweke kaya hiu.

Malah pandemi COVID-19 ora cukup kanggo mandheg pramuka ora ngoyak teken. Nganti Coronavirus mandheg liga Belgia, David sing sumunar nglumpukake 18 gol lan 8 assist kanggo musim 2019/2020.

Ing Belgia, saiki ora ana remaja sing duwe pengaruh kaya ing tim kasebut kayata Jonathan David. Wiwit sawise panemuan ing Alphonso Davies, pemain bal-balan Kanada wis kabukten dadi janji apik sabanjure generasi bal-balan negara kasebut. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Kehidupan Hubungan Jonathan David- Pacar, Bujang utawa Nikah?

Sapa pacar Jonathan David? Sumber: SportsMag Knack
Sapa Pacar Jonathan David? Sumber: SportsMag Knack

Sing sedih, pemain bal-balan Kanada mung nggawe kabar babagan kemampuan nyetak gol sing apik. Bubar, ana kepinginan banget ngerti yen Jonathan David duwe pacar utawa ngerti yen dheweke wis omah-omah karo garwa lan bocah-bocah sing ndhelik.

Sawise akeh digali ing saindenging web, kita wis nggawe kesimpulan yen Jonathan David (nalika nulis) wis ngupayakake kanthi ora ngumumke babagan rincian babagan hubungane. Mungkin wong tuwane lan penasehat bisa uga mikir yen isih kari banget kanggo karir.

Urip Dawud Jonathan David

Ngerteni Urip pribadi Jonathan David Atribut: Majalah Olahraga Knack
Ngerteni Urip Pribadi Jonathan David. Atribut: Majalah Olahraga Knack

Sapa Jonathan David?, Pemain Sepak Bola Kanada

Ngerteni urip pribadi Jonathan David saka lapangan bakal mbantu sampeyan ngerti dheweke luwih apik. Kaping pisanan, pemain bal-balan kasebut percaya ora mung babagan nyetak gol nanging duwe perasaan alus ing prekara sing nyebabake atine.

Kasunyatane yaiku, wong Kanada nduweni sesambungan karo tradhisi kulawarga Haiti. Kajaba iku, Jonathan David bisa ngeling-eling saben kedadeyan (apik utawa ala) wiwit isih alit.

Wiwit isih enom, pemain bal-balan Kanada wis ngetrapake Haiti wiwit ing negara kasebut ngalami gempa bumi sing mbebayani ing taun 2010. David Jonathan sumpah nggunakake dhuwit bal-balan kanggo mbantu kulawarga sing ora butuh ing Mutiara Antillen.

Liyane babagan Urip Pribadi:

Pemain bal-balan Kanada duwe negara kamardikan utama, sing ndadekake kemajuan sing signifikan ing urip pribadi lan karir. Bocah enom nduweni kemampuan kanggo ngetrapake cara kasebut, nggawe rencana sing nyata kanggo urip.

Pungkasane, David minangka wong sing ora rumangsa kudu makili bapakne, mbok utawa mbakyune kanthi seni awak (tato). Saka sudut pandang agama, dheweke minangka wong Kristen sing setia lan ora ragu-ragu muji Gusti Allah nalika ngetung.

Ngerteni Urip Kulawarga Jonathan David

Kanggo pemain bal-balan enom, kulawargane dadi dhukungan sing ora nate dibayar. Teka udan utawa sumunar, dheweke wis nate ndhukung dheweke ing saben langkah munggah. 

Ing bagean iki, kita bakal nggawa sampeyan kasunyatan liyane babagan wong tuwa Jonathan lan anggota kulawarga Jonathan David.

Babagan Ibune David David

Sedhih, ibune rasa bal-balan tilar donya ing awal Desember 2019. David lelungan menyang Kanada nalika nampa kabar sedih yen kesehatan ibune kanthi cepet saya parah.

Nalika dheweke nyedhaki istirahat ing sawijining perjalanan (persinggahan London), dheweke dikandhani yen ibune seda kanthi tragis. Penguburan ibu Jonathan David digawe tanggal 14 Desember 2019, karo para paman, bibi, adhine, bapak lan sedulur liyane sing melu.

Babagan Yonatan Rama Dawud

Bapak bal-balan kasebut saiki urip sepi sawise kelangan bojone sing ditresnani udakara Desember 2019. Dalane David dadi bintang asring ora kepenak kaya tanpa pitulung bapak sing ngerteni minangka kontak kaping pisanan nalika ana kesalahan.

Babagan Sedulur David Dawud

Pemain bal-balan Kanada duwe adhine sing dadi sadulur siji-sijine. Katon yen wong tuwa Jonathan David mesthine duwe adhine ing Haiti utawa Kanada amarga kasunyatane dheweke nate umure wiwit cilik ing negara kasebut.

Fakta Gaya Hidup Jonathan David

Fakta Gaya Hidup Jonathan David Pemain bal-balan kasebut urip ing negara sing andhap asor.
Fakta Gaya Hidup Jonathan David. Pemain bal-balan kasebut urip asor ing Belgia.

Mutiara Kanada urip kanthi teratur ing kutha Ghent, East Flanders (Belgium). Jonathan David nglakoni gaya urip sing andhap asor, yaiku kosok balene sing ora rasional.

Kaya pemain bal-balan enom liyane, yaiku; Ibrahim KonateEberechi Eze, lsp., pemain bal-balan duwe kabutuhan praktis sing ora regane akeh.

Net Worth lan Gaji

Ngelingi dheweke minangka pemain bal-balan enom kanthi upah sing layak € 13K saben minggu, wajar yen bathi David Jonathan bisa udakara $ 1 Yuta. Miturut statistik SoFIFA, pemain bal-balan Kanada nampa gaji tahunan € 676,000.

Jonathan David Untold Fakta

Ing bagean iki, kita bakal ngandhani sawetara perkara sing kira-kira sampeyan durung ngerti babagan mesin pencetak gol Kanada.

Fakta # 1: Apa sing dikandhakake SOFIFA babagan dheweke

Jonathan David Stats FIFA
Jonathan David Stats FIFA.

Ing yuswa 20 taun, Jonathan David wis sumunar ing FIFA. Kanthi rating potensial, ana kemungkinan wong dadi ditingkat 10 penyerang paling apik ing saindenging jagad.

Fakta # 2: Kecanduan ing PlayStation meh ngrusak Karir

Sajrone isih remaja, David nyekseni wektu nalika kecanduan ing PlayStation meh ngrusak dheweke. Iki teka ing wektu sing kudu musatake kanggo ngrampungake target - main bal-balan Eropa.

Sampeyan njupuk upaya pelatih para dewa supaya bisa dhawuh. Matur nuwun kanggo kendhali awake dhewe, David nglirwakake kebiasaan kecanduan.

Fakta # 3: Sapa sing dheweke nyembah minangka Idol Bal-balan

Ing saindenging jagad, akeh pemain bal-balan enom sing katon apik banget dadi brahala - iki kalebu kekarepan Christiano Ronaldo, Lionel Messi lsp. Minangka pemain bal-balan sing saya akeh, David ora angel nemokake model peran utawa idola bal-balan.

Babagan idola bal-balane, sampeyan bisa uga mikir kaya para superstar sing kasebut sadurunge. Nanging, sampeyan bakal kaget amarga jeneng siji-sijine jeneng Jonathan David ming yaiku Dwayne De Rosario, Pencetak gol utama Kanada.

Aku nang sampeyan ora bakal bisa ngira-ngira Idol. Gambar: NBC, Express lan miSoccer.
Aku nang sampeyan ora bakal bisa ngira-ngira Idol. Gambar: NBC, Express lan miSoccer.

Fakta # 4: Bukti cepet

Apa sampeyan ngerti? Kanada (ing umur 20 taun) duwe kacepetan sing tekan 33 kilometer per jam. Yen dielingi, dheweke nggunakake perdagangan cepet, kita yakin Jonathan David ora bakal bisa dadi rangking ing ndhuwur 5 pemain paling cepet ing donya.

Video ing ngisor iki bakal menehi sampeyan alasan kenapa akeh klub Eropa ing ndhuwur sing njaluk tandha tangane.

kesimpulan

Matur nuwun kanggo maca artikel iki ing Jonathan David. LifeBogger usaha kanggo akurasi lan keadilan ing rutinitas saben dina- nulis crita jaman kanak-kanak lan kanyatan biografi. Deleng bab sing ora cocog ing artikel iki, wenehi komentar sampeyan utawa hubungi kita.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar