Kisah Kanak-kanak John Lundstram ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak John Lundstram ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi John Lundstram kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitane, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Garwane, Gaya Hidup, Worth Bersih lan Urip Pribadi.

Singkat, iki minangka ringkesan sejarah Genius Sepakbola sing dikenal kanthi julukan "Lunny". Kita wiwit wiwit cilik, nganti dadi misuwur. Kanggo menehi sampeyan rasa alami Bio John Lundstram, iki minangka galeri lintasan uripe.

Urip Awal lan Wungu saka John Lundstram. Kredit Gambar- Toffeeweb, BBC, MSN lan LiverpoolEcho
Urip Awal lan Wungu saka John Lundstram.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke ora ana wong sing nganggo basa Inggriskabeh dadi ing detak jantung saka tim listrik Sheffield United sing wis miwiti musim liga premier 2019/2010. Nanging, mung sawetara penggemar bal-balan sing nganggep versi Biografi John Lundstram sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak John Lundstram:

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe jeneng lengkap John David Lundstram. Dheweke lair ing dina 18 Februari 1994 karo wong tuwane ing kutha Liverpool, Inggris. Wong Inggris saka Inggris Lor Kulon lair minangka anak nomer loro kanggo wong tuwane sing apik sing digambarake ing ngisor iki;

Ketemu Wong Tuwane John Lundstram. Kredit Gambar- Instagram
Ketemu Wong Tuwane John Lundstram.

John Lundstram asale saka latar kulawarga kelas menengah sing dioperasikake bapakne sing entuk roti saben dinane saka kutha Liverpool. John Lundstram asale keluargane saka kutha gedhe [Liverpool], misuwur amarga jalur kereta api penumpang pertama ing dunya (dibangun taun 1830) lan diakoni kanthi judhul Guinness Book of Records amarga dadi Ibu Kota Pop.

John Lundstram ora tuwuh dewekan, bareng karo wong tuwane Nanging karo mbakyune selebriti sing jenenge Jodie Lundstram (7 taun luwih tuwa). Apa sampeyan ngerti?… Jodie Lundstram dadi aktris populer ing Indonésia Serial televisi Inggris 'Desperate Scousewives'.

Pendhidhikan lan Karir John Lundstram:

Pelajaran Pertama - Menjawab Wangsulan Abang / Biru: It ora masalah manawa sampeyan duwe kulawarga saka kutha Liverpool. Apa sampeyan wong njaba utawa indigene, sampeyan mung mlaku ing latar kutha, sampeyan bakal dijaluk pitakon paling penting babagan kabeh - Apa sampeyan dadi abang [Liverpool] or biru [Everton]? 

Lundstram Pendidikan Pertama sing entuk nalika isih bocah yaiku mangsuli pitakon kasebut. Kredit: Masyarakat19.
Lundstram Pendidikan Pertama sing entuk nalika isih bocah yaiku mangsuli pitakon kasebut. 

Nalika njawab pitakonan kasebut, sampeyan kudu ndedonga supaya sampeyan mangsuli kanthi bener. Iki ora ateges milih klub netral kaya Tranmere Rovers. Kanggo John Lundstram, wangsulan kasebut Abang [Liverpool], pilihan sing digandhengake karo sebagian anggota kulawargane sing ndhukung klub Inggris sing apik.

Asides dadi penggemar bal-balan lan main game kadang-kadang sawise sekolah, sethitik Lundstram ngerti yen dheweke duwe bakat kanggo nggawe jeneng kanggo awake dhewe karo karir bal-balan. Wiwitane, wong Inggris sing angel lan saya cilik wiwit sinau babagan perdagangan dheweke pemain tengah ing pit lokal.

Kaya dene bocah-bocah sing kepengin banget sing nyengkuyung warna abang, Lundstram nggoleki kabeh cara kanggo nggabungake klub sing ditresnani, Liverpool. Nanging, kekurangan kesempatan nyuda kemajuan nalika dijaluk nyoba kanggo klub kasebut. Ngalih, dheweke ngalih menyang tanggane lan pesainge, Everton sing ngajak dheweke kanggo dintingan.

John Lundstram Kehidupan Karir Awal:

Sidang sukses sing nemoni John Lundstram ing taun 2002 ndhaptar ing persiyapan akademi Everton sing menehi platform kanggo nggawe pondasine karir. Sawise mlebu klub Merseyside, mula nyenengake kabeh. Nanging John sethitik kudu nggawe akeh kurban kanthi jeneng karier. Kayata, ting mriki pancen dheweke kudu nate pesta ulang tahun penting, kulawarga sosial lan prekara sing diarepake ing sekolah. Nanging ing sisih flip, sethithik Lunny (gambar ing ngisor iki) bener-bener nindakake apa sing disenengi- nggawe semangat dheweke dadi pegawe.

Awal John Lundstram karo bal-balan akademi
John Lundstram Awal urip karo bal-balan akademi.

Lundstram nedahake janji gedhe nalika dheweke munggah pangkat akademi Evertonian. Duwe kulawargane asale saka Merseyside (dadi indigene ing Liverpool), dheweke entuk gelar a beasiswa kanthi sepenuh wektu ing sekitar Juli 2010.

Sawise rong taun nggarap jurusan akademi, Lundstram munggah menyang sisih senior Everton lan ngarep-arep banget lan yakin babagan masa depan David Moyes.

Ya! Tilas manajer Everton seneng banget amarga peran njamin para pemuda menyang tim senior Everton lan Lundstram minangka salah sawijining favorit ing wektu kasebut. Nanging Nanging, sithik Mbak ngerti DARK TIMES wis arep lunga.

John Lundstram Biografi - Crita dalan sing misuwur:

Break Break saka David Moyes: Ing Mei 2013, nderek Alex Ferguson iku pensiun ing Manchester United, Moyes ngandhani Everton yen dheweke bakal ninggalake klub supaya bisa sukses Ferguson. Warta iki, nalika bungah David Moyes, ora apik kanggo Lundstram sing dadi sedih yen manajer Everton bebarengan karo kabeh staf pelatih ing klub kasebut kabeh ngarep-arep golek padang rumput sing luwih ijo karo Man United.

Apa sing dipikirake Lundstram dadi kasunyatan. Apa sampeyan ngerti?… David Moyes diganti dening Roberto Martínez sing nggawa patang anggota (wajah aneh) saka staf backroom Wigan Athletic dhewe menyang Everton.

Lundstram krasa marem nalika ndeleng anggota David MoyesStaff Everton ngetutake dheweke menyang Manchester United. Iki diikuti karo Roberto Martinez mlebu pemain anyar menyang skuad Everton sing anyar, keputusan sing nggawe Lundstram miskin (digambar ing ngisor iki) wedi lan nggambarake mbesuk babagan masa depan.

John Lundstram sing ora apik nggambarake masa depane karo Everton. Gambar Kredit Toffeeweb
John Lundstram sing ora apik nggambarake masa depane karo Everton. 

Sanajan arep mbayar utangan utangan, Lundstram isih rumangsa ora mbuwang-mbuwang wektu kanggo nyoba golek jabatane amarga dheweke sengaja dikepengini Roberto Martinez. Ing tembung sing nglarani;

"Kapan David Moyes ana ing Everton, aku ana ing skuad lan tim sing apik banget nanging sawise dheweke lunga saka klub, aku ora padha. Aku ora melu tim pertama ing sangisore Martínez. Iki nggawe kapercayan, nggawe aku bali lan mengaruhi pembangunan. "

Apa sampeyan ngerti?… Sawise ngalamun nalika musim karo klub kelairan (Everton), Lundstram mlarat dibebasake saka klub kasebut. Nyatane, alulusan akademi lan pemain bal-balan enom sing wis urip dibebasake dening klub bakal ngerti banget babagan rasa sakit emosional sing jero lan konsekuensi psikologis sing bisa ngrusak. Wong tuwa John Lundstram, anggota kulawarga lan kanca-kanca cedhak (kalebu kanca tim Everton) ngadeg karo dheweke sajrone wektu kangelan kasebut.

John Lundstram Biografi - Crita sing Bangkit Dikenal:

Ngalih: Sawise dibebasake dening Everton, Lundstram setuju karo wong tuwane lan kulawargane supaya pindhah menyang level sepakbola Inggris sing sithik banget kanggo entuk bal-balan tim pertama. Ngomong babagan keputusan kasebut, dheweke nate ujar;

"Iki minangka keputusan paling apik sing dakkarepake. Tujuan pertama aku yaiku nyoba nyoba bali menyang Kejuaraan, lan banjur menyang Liga Premier kanggo mbuktekake manawa aku regane ”

Perjalanan Lundstram diwiwiti karo sisih Liga Loro Oxford United sadurunge gabung karo sisih Kejuaraan sing nembe dipromosekake- Sheffield United ing wulan Juli 2017. Kanthi kontribusi sithik, dheweke nulungi klub kasebut supaya bisa promosi maneh dadi ndhuwur (Liga Premier) sawise dasawarsa ora ana .

Proving Sheffield United Fans Salah: Hubungan antara pemain lan manajer asring bisa beda karo sukses utawa tumpukan masalah. Manajer Sheffield United Chris Wilder nggawe hubungan sing raket karo John Lundstram sadurunge musim 2019/2020. Dheweke banjur negesake manawa Lundstram bakal dadi juru kunci kanggo musim 2019/2020 anyar, sawijining keputusan sing nyebabake gremengan paling keras saka para penggemar Sheffield amarga ngerti yen dheweke meh ora main nalika promosi musim Kejuaraan.

Sanajan meksa banget kanggo ngeculake Lundstram, manajer Sheffield Chris Wilder nolak kekarepane penggemar kanthi menehi proyek dadi wong utama kanggo ngrangkep korupsi lan kaendahane pihak Sheffield United sing ambisius. Keputusan kasebut pungkasane bisa lunas sawise Lundstram nolak kabeh kemungkinan kanggo nggayuh meteorine ing wiwitan liga premier 2019/2020 klub kasebut.

Chris Wilder nglawan para penggemar Sheffield United kanthi menehi kesempatan kanggo John Lundstram urip. Kredit- FourFourTwo
Chris Wilder nglawan para penggemar Sheffield United kanthi menehi kesempatan kanggo John Lundstram urip. 

Kanggo John Lundstram, ana rong misi lan poin kanggo mbuktekake. Kaping pisanan yaiku mbuktekake titik kanggo para penggemar Sheffield United (sing ditindakake) lan nomer loro yaiku golek dendam marang Everton, kanggo mesthekake yen dheweke ngalahake dheweke ing pertemuan pertama (September 21st, 2019).

TANGGAPAN SWEET: Misi paling gedhe pungkasane teka ing 21 dina September 2019 nalika Sheffield metu dolanan nglawan Everton. Kanggo sawetara penggemar Everton, nonton pemain saingan bisa diputer kanthi apik utawa skor nglawan dheweke minangka bagean saka game kasebut. Nanging ningali John Lundstram (wong sing biyen main bareng) dadi priyayi utama (0-2) ngalahake penggemar lan pemain kasebut.

John Lundstram njamin sisihane ngalahake Everton, klub sing nate nuduhake kapercayan marang dheweke. Yaiku sing dicritakake Radio Sheffield sawise game emosional kasebut (Kredit menyang Saluran saluran sheffield United Youtube).

Kaya nalika nulis, John Lundstram wis lunga saka toiler pinjaman, meh ora bakal entuk kejutan ing Kejohanan dadi deg-degan tim listrik Sheffield United iki, sing ndadekake dheweke dadi salah sawijining pemain tengah paling apik ing generasi kasebut. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

John Lundstram - Pacar, Bojo, Bocah?

Kanthi popularitas meteoric, mula umume para pemain bal-balan kudu takon manawa John Lundstram duwe pacar utawa garwa. Ya, ting kene ora bisa dipungkiri kasunyatane sing tampan, eseman sing imut ditambah karo sifat-sifat sing nyenengake ora bakal dadi dheweke dadi puncak saben calon kekarepan calon pria.

Penggemar wis takon babagan sapa sejatine Pacar John Lundstram. Kredit- Instagram
Penggemar wis takon babagan sapa sejatine Pacar John Lundstram.
Kaya nalika nulis, katon John Lundstram wis gawe upaya supaya ora ngumumke pacare utawa garwane (yaiku yen dheweke wis ana ing pernikahan sing rahasia). Nanging, nimbang sifat sing ora diapura saka Liga Premier babagan hubungane umum banget, bisa uga yen Lundstram dadi siji, sing nuduhake ora ana WAG. 

John Lundstram Urip Pribadi:

Ngerteni Kehidupan Pribadi John Lundstram bakal mbantu sampeyan entuk gambaran lengkap babagan kapribadene ing lapangan game. Miwiti, dheweke iku wong sing grapyak banget lan adoh saka bal-balan, sampeyan bisa kanthi gampang nemokake dheweke ing perusahaan sing beda banget.

Ngerteni Fakta Urip Pribadi John Lundstram. Kredit Gambar- Instagram
Ngerteni Fakta Urip Pribadi John Lundstram.

Yen dideleng saka foto ing ngisor iki, sampeyan bakal ngerti yen John Lundstram duwe pangerten babagan intuisi babagan urip. Dheweke minangka wong sing bisa nggayuh hubungan emosional sing paling apik karo makhluk liya kanthi ngeculake ego karir lan nempatake kebutuhan kanca ing ngarepe. Dheweke nindakake iki tanpa nyana wangsul.

John Lundstram Kulawarga:

John Lundstram asale saka kulawarga Liverpool sing kapenuhan bakat liyane tinimbang bal-balan. Sukses karir lan saka adhine duwe ngupayakake bagean kulawarga kanggo mandhiri finansial. Adhine Lundstram, Jodie Lundstram (digambar ing ngisor iki) yaiku aktris profesional sing pisanan sukses ing peran kanggo pameran realita Inggris Desperate Scousewives. 

Adhine John Lundstram- Jodie Lundstram. Kredit Gambar- Closeronline
Adhine John Lundstram- Jodie Lundstram. 

Saiki, Jodie Lundstram minangka pengusaha gedhe ing Liverpool. Dheweke dadi pendiri Lash Beach UK lan Estetika populer (spa Medis) ing Liverpool.

Kanggo John Lundstram, dadi anggota kapindho kulawargane kanggo entuk status selebriti nggawe rasa makna lan tujuan sing jero ing urip wong tuwane. Minangka Jodie Lundstram nuding ing kaca Instagram dheweke, tbapak lan bapak sing ahli waris dadi saksi dina sing paling nyenengake sajrone nyawang bayi nalika main ing Liga Premier. Gambar ing ngisor iki, ibu lan bapak bangga nggunakake kekarepan wong tuwa kanggo nambah lan nyengkuyung kabisan John Lundstram.

John Lundstram seneng urip sawise ndeleng putrane ngrebut Liga Premier. Gambar Kredit- Instagram
John Lundstram seneng urip sawise ndeleng putrane ngrebut Liga Premier.

Anggota Kulawarga Liyane: Ketemu karo anggota kulawarga liyane John Lundstram nalika njupuk foto karo ibu kluwarga Lundstram. Kaya sing dingerteni, kulawarga John Lundstram minangka unit sing cedhak sing njaga ikatan sing kuwat. Dheweke minangka definisi babagan kulawarga Liverpool kontemporer sing sukses.

Ketemu anggota kulawarga John Lundstram liyane. Gambar Kredit- Instagram
Ketemu anggota kulawarga John Lundstram liyane. Gambar Kredit- Instagram

John Lundstram LifeStyle Fakta:

Thanks kanggo karir bal-balan sing kuwat, Lundstram nate ngetrapake partisipasi dhewe kanggo kamardikan finansial. Saiki ngerti gaya urip dheweke bakal njaluk gambaran babagan taraf urip sing luwih apik.

John Lundstram yaiku wong sing nulis nalika menehi panginten akeh dhuwit, nanging tetep fokus marang impen lan tujuan profesional. Ana cukup dhuwit kanggo urip kanthi normal, yen mung kabutuhan dhasar dhewe lan anggota keluargane njamin. Sanajan gaji gedhe minangka pemain bal-balan, kudu dikira manawa John Lundstram minangka obat kanggo gaya eksotis - gampang dingerteni manawa sampeyan ndeleng ing ngisor iki.

Ngerteni Fakta Gaya Hidup John Lundstram. Gambar Kredit Gym4U lan Instagram
Ngerteni Fakta Gaya Hidup John Lundstram.

John Lundstram Fakta sing Ora Dikatutake:

Babagan Lundstram Jeneng: Ing abad kaping 19, wong sing nduwe jeneng Kulawarga Lundstram luwih akeh yaiku pandhe wesi lan petani. (Sumber- Ancestry.Co.Uk).

Acara sing Nindakake Dina Dheweke lair: Aja lali yen taun Lundstram lair, Brasil Menehi Piala Dunia 1994 ing Amerika Serikat. Uga, Afrika Kidul nganakake pamilihan nasional antarabangs pisanan (April 29) sing ndeleng pahlawan kasebut Nelson Mandela dadi Presiden.

Virus Ebola ing 1994: Ing taun John Lundstram lair, a Wabah New virus Ebola sing matine wiwit, ing 9 tanggal Mei 1994 ing Zaire. Iki nyathet tingkat kematian paling dhuwur saka virus patogen manungsa sing durung nate dingerteni manungsa.

Rwanda ing 1994: Ing wayah sore ing 6 April 1994 (taun Lundstram lair), pesawat sing nggawa presiden Rwanda Juvénal Habyarimana lan presiden Burundian Cyprien Ntaryamira, kalorone Hutu, ditembak nganggo rudal lumahing udara nalika siyap mlebu ing Kigali, Rwanda.
Ing taun 1994,
an
Perang Sipil Intermiten ing Rwanda antara mayoritas Hutus lan minoritas Tutsis sawise pembunuhan Presiden negara kasebut nyebabake luwih saka setengah yuta wong tiwas ing perang sipil.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Bocah-bocah John Lundstram lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, monggo dituduhake karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar