Kisah Kanak-kanak John Lundstram ditambah Fakta Biografi Untold

0
263
Kisah Kanak-kanak John Lundstram ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: MSN lan Liverpool Echo
Kisah Kanak-kanak John Lundstram ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: MSN lan Liverpool Echo

LB nampilake Kisah Penuh Sepak Bola Genius sing dikenal kanthi julukan "Nedha awan". Kisah Kanak-kanak John Lundstram Kita Lan Fakta Biografi Untold Untold nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Gesang lan Munggah John Lundstram
Gesang Awal lan Rising John Lundstram. Kredit Gambar- Toffeeweb, BBC, MSN lan LiverpoolEcho

Aliran kasebut kalebu latar awal / latar kulawarga, pendhidhikan / karir, wiwitan karir, dalan misuwur, mundhak crita, urip hubungan, urip pribadi, fakta kulawarga, gaya urip lan fakta-fakta liyane sing misuwur babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke ora ana wong sing nganggo basa Inggriskabeh dadi ing deg-degan tim listrik Sheffield United sing wiwit wiwitan musim liga 2019 / 2010. Nanging, mung sawetara pembuangan bal-balan sing nganggep versi Biografi John Lundstram sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta - Latar Kulawarga lan Urip Awal

John David Lundstram lair nalika dina 18 tanggal 1994 ing wulan tuwané XNUMX marang wong tuwané ing kutha Liverpool, Inggris. Wong Inggris saka Northwest England lair dadi anak nomer loro kanggo wong tuwa sing apik banget sing digambar ing ngisor iki;

Ketemu karo wong tuwa John Lundstram
Ketemu karo wong tuwa John Lundstram. Gambar Kredit- Instagram

John Lundstram njaluk saka latar kulawarga kelas menengah sing dikendhaleni bapake sing entuk roti saben dina saka kutha Liverpool. John Lundstram asale saka kulawargane sing gedhe [Liverpool], kondhang ing jalur sepur penumpang pertama ing jagad (dibangun ing 1830) lan menehi pangenalan kanthi judhul Guinness Book of Records minangka dadi English Capital Pop.

John Lundstram ora tuwuh dhewe, ing sandhinge wong tuwane TAPI karo adhine selebriti sing jenenge Jodie Lundstram (7 taun). Ngerti pora?… Jodie Lundstram dadi aktris populer ing Indonésia Seri televisi Inggris 'Desperate Scousewives'.

Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta - Education and Career Buildup

Pelajaran Pertama - Menjawab Wangsulan Abang / Biru: It ora preduli apa sampeyan duwe kulawarga kutha Liverpool. Apa sampeyan wong njaba utawa indigene, sampeyan mung mlaku ing latar kutha, sampeyan bakal dijaluk pitakon paling penting babagan kabeh - Apa sampeyan dadi abang [Liverpool] or biru [Everton]?

Pendhidhikan Pisanan John Lundstram entuk nalika isih cilik
Lundstram Pendhidhikan Pertama entuk nalika bocah yaiku kanggo mangsuli pitakon kasebut. Kredit: Komunitas19.

Nalika njawab pitakonan kasebut, sampeyan kudu ndedonga supaya sampeyan mangsuli kanthi bener. Iki ora ateges milih klub netral kaya Tranmere Rovers. Kanggo John Lundstram, wangsulan kasebut Abang [Liverpool], pilihan sing digandhengake karo sebagian anggota kulawargane sing ndhukung klub Inggris sing apik.

Asides dadi penggemar bal-balan lan main game kadang-kadang sawise sekolah, sethitik Lundstram ngerti yen dheweke duwe bakat kanggo nggawe jeneng kanggo awake dhewe karo karir bal-balan. Wiwitane, wong Inggris sing angel lan saya cilik wiwit sinau babagan perdagangan dheweke pemain tengah ing pit lokal.

Kaya dene bocah-bocah sing kepengin banget sing nyengkuyung warna abang, Lundstram nggoleki kabeh cara kanggo nggabungake klub sing ditresnani, Liverpool. Nanging, kekurangan kesempatan nyuda kemajuan nalika dijaluk nyoba kanggo klub kasebut. Ngalih, dheweke ngalih menyang tanggane lan pesainge, Everton sing ngajak dheweke kanggo dintingan.

Kisah Kanak-kanak John Lundstram ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Sidang sukses sing nemoni John Lundstram ing taun 2002 ndhaptar ing persiyapan akademi Everton sing menehi platform kanggo nggawe pondasine karir. Sawise mlebu klub Merseyside, mula nyenengake kabeh. Nanging John sethitik kudu nggawe akeh kurban kanthi jeneng karier. Kayata, ting mriki pancen dheweke kudu nate pesta ulang tahun penting, kulawarga sosial lan prekara sing diarepake ing sekolah. Nanging ing sisih flip, sethithik Lunny (gambar ing ngisor iki) bener-bener nindakake apa sing disenengi- nggawe semangat dheweke dadi pegawe.

Awal John Lundstram karo bal-balan akademi
Awal John Lundstram karo bal-balan akademi

Lundstram nedahake janji gedhe nalika dheweke munggah pangkat akademi Evertonian. Duwe kulawargane asale saka Merseyside (dadi indigene ing Liverpool), dheweke entuk gelar a beasiswa kanthi sepenuh wektu ing sekitar Juli 2010.

Sawise rong taun nggarap jurusan akademi, Lundstram munggah menyang sisih senior Everton lan ngarep-arep banget lan yakin babagan masa depan David Moyes.

Ya! Tilas manajer Everton seneng banget amarga peran njamin para pemuda menyang tim senior Everton lan Lundstram minangka salah sawijining favorit ing wektu kasebut. Nanging Nanging, sithik Mbak ngerti DARK TIMES wis arep lunga.

Kisah Kanak-kanak John Lundstram ditambah Fakta Biografi Untold - Kesusahan dalan kanggo Fame Story

Break Break saka David Moyes: Ing Mei 2013, nderek Alex Ferguson pensiun ing Manchester United, Moyes ngandhani Everton yen dheweke bakal ninggalake klub supaya bisa sukses Ferguson. Warta iki, nalika bungah David Moyes, ora apik kanggo Lundstram sing dadi sedih yen manajer Everton bebarengan karo kabeh staf pelatih klub kasebut kabeh padha ngarep-arep karo lapangan sing luwih greja karo Man United.

Apa sing dipikirake Lundstram dadi kasunyatan. Ngerti pora?… David Moyes diganti dening Roberto Martínez sing nggawa patang anggota (wajah aneh) saka staf backroom Wigan Athletic dhewe menyang Everton.

Lundstram krasa marem nalika ndeleng anggota David Moyes'Staff backroom Everton nderek dheweke kanggo Manchester United. Iki diikuti karo Roberto Martinez mlebu pemain anyar menyang skuad Everton sing anyar, keputusan sing nggawe Lundstram miskin (digambar ing ngisor iki) wedi lan nggambarake mbesuk babagan masa depan.

Apik banget John Lundstram dirilis Everton
Miskin John Lundstram nggambarake masa depan karo Everton. Kredit Gambar Toffeeweb

Senadyan metu mbayar utang, Lundstram isih rumangsa ora ana gunane kanggo nyoba nglawan papane amarga dheweke sengaja ora dicekel dening Roberto Martinez. Ing tembung nglarani;

"Kapan David Moyes ana ing Everton, aku melu regu lan tim pertama sing apik lan nalika dheweke nilar klub kasebut, ora mung padha karo aku. Aku ora melu ing tim pertama ing Martínez. Sing ngeruk keyakinan aku, nggawe aku bali lan mengaruhi pangembanganku. "

Ngerti pora?… Sawise ngalamun nalika musim karo klub kelairan (Everton), Lundstram mlarat dibebasake saka klub kasebut. Nyatane, alulusan akademi lan pemain bal-balan enom sing wis urip sawise dibebasake saka klub, bakal ngerti mung rasa emosional jero lan konsekuensi psikologis sing bisa ngrusak. Wong tuwane John Lundstram, anggota kulawarga lan kanca cedhak (kalebu kanca sing dadi kanca Everton) ngadeg ing wektu kasebut.

Kisah Kanak-kanak John Lundstram ditambah Fakta Biografi Untold - Rise to Fame Story

Ngalih: Sawise dibebasake dening Everton, Lundstram setuju karo wong tuwane lan kulawargane supaya mara ing tingkatan bal-balan ing Inggris sing asor banget, supaya bal-balan bal-balan pertama. Ngomong babagan keputusan kasebut, dheweke nate ujar;

"Iki minangka keputusan paling apik sing tak daklakoni. Tujuan pisanan yaiku kanggo nyoba bali menyang Kejuaraan, lan banjur menyang Liga Premier kanggo mbuktekake regane "

Perjalanan Lundstram diwiwiti Liga Two sisih Oxford United sadurunge gabung ing sisih Kejuaraan sing anyar dipromosikan- Sheffield United ing Juli 2017. Kanthi kontribusi sing sethithik, dheweke nulungi klub supaya entuk promosi maneh ing ndhuwur (Liga Premier) sawise dekade ora ana.

Proving Sheffield United Fans Salah: Hubungan antara pemain lan manajer asring bisa beda karo sukses utawa tumpukan masalah. Manajer Sheffield United Chris Wilder ngadegake hubungan sing cedhak karo John Lundstram sadurunge musim 2019 / 2020. Dheweke luwih umum nyatakake yen Lundstram dadi wong sing penting kanggo musim 2019 / 2020 anyar, keputusan sing nyebabake swara muruh saka penggemar Sheffield amarga dheweke ngerti manawa dheweke ora main nalika promosi musim Kejuaraan.

Sanajan ana tekanan gedhe kanggo ngeculake Lundstram, manajer Sheffield Chris Wilder nglawan kekarepan penggemar kanthi nggambarake dheweke dadi wong utama kanggo ngetren cagak lan kaendahan sisih Sheffield United sing ambisius. Kaputusan kasebut pungkasane dibayar sawise Lundstram mbantah kabeh kemungkinan kanggo nggayuh meteorit dheweke ing klub Liga 2019 / 2020 sing apik banget.

Chris Wilder menehi kesempatan kanggo John Lundstram ing urip karo Liga Premier
Chris Wilder nglawan penggemar Sheffield United kanthi menehi John Lundstram kalodhangan urip. Kredit- FourFourTwo

Kanggo John Lundstram, ana rong misi lan poin kanggo mbuktekake. Kaping pisanan yaiku mbuktekake titik kanggo para penggemar Sheffield United (sing ditindakake) lan nomer loro yaiku golek dendam marang Everton, kanggo mesthekake yen dheweke ngalahake dheweke ing pertemuan pertama (September 21st, 2019).

TANGGAPAN SWEET: Misi paling gedhe pungkasane teka ing 21 dina September 2019 nalika Sheffield metu dolanan nglawan Everton. Kanggo sawetara penggemar Everton, nonton pemain saingan bisa diputer kanthi apik utawa skor nglawan dheweke minangka bagean saka game kasebut. Nanging ningali John Lundstram (wong sing biyen main bareng) dadi priyayi utama (0-2) ngalahake penggemar lan pemain kasebut.

John Lundstram njamin sisihane ngalahake Everton, klub sing nate nuduhake kapercayan marang dheweke. Yaiku sing dicritakake Radio Sheffield sawise game emosional kasebut (Kredit menyang Saluran saluran sheffield United Youtube).

Kaya nalika nulis, John Lundstram wis lunga saka toiler pinjaman, meh ora bakal entuk kejutan ing Kejohanan dadi deg-degan tim listrik Sheffield United iki, sing ndadekake dheweke dadi salah sawijining pemain tengah paling apik ing generasi kasebut. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak John Lundstram ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Kanthi popularitas meteoric, mula umume para pemain bal-balan kudu takon manawa John Lundstram duwe pacar utawa garwa. Ya, ting kene ora nolak kasunyatan manawa katon tampan, eseman sing lucu bareng karo kuwalitas sing ditresnani ora bakal nempatake dheweke ing ndhuwur saben dhaptar pengin calon pacar kanggo wong lanang.

Sapa pacar John Lundstrams
Fans wis takon pitakon babagan Sapa pacar John Lundstram. Kredit- Instagram
Kaya nalika nulis, katon John Lundstram wis gawe upaya supaya ora ngumumke pacare utawa garwane (yaiku yen dheweke wis ana ing pernikahan sing rahasia). Nanging, nimbang sifat sing ora diapura saka Liga Premier babagan hubungane umum banget, bisa uga yen Lundstram dadi siji, sing nuduhake ora ana WAG.
Kisah Kanak-kanak John Lundstram ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni Urip pribadi John Lundstram bakal mbantu sampeyan entuk gambaran lengkap babagan pribadine nalika main game. Mula, dheweke pancen wong sing ramah lan adoh saka bal-balan, sampeyan bisa nemokake dheweke ing perusahaan sing beda banget.

Ngerteni Fakta Life Life John Lundstram
Ngerteni Fakta Life Life John Lundstram. Kredit Gambar- Instagram

Ngenani foto ing ngisor iki, sampeyan bakal ngerti John Lundstram duwe intuisi babagan urip. Dheweke yaiku wong sing bisa nggayuh hubungan emosional paling apik karo makhluk liyane kanthi ngeculake ego karir lan nempatake kebutuhan kanca ing ngarepe. Dheweke nindakake iki tanpa nyana wangsul.

Kisah Kanak-kanak John Lundstram ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

John Lundstram asale saka kulawarga Liverpool sing kapenuhan bakat liyane tinimbang bal-balan. Sukses karir lan saka adhine duwe mekso bagean kulawarga kanggo kamardikan finansial. Adhine sepuh Lundstram, Jodie Lundstram (gambar ing ngisor iki) yaiku aktris profesional sing pisanan sukses ing peran dheweke kanggo pertunjukan realita Inggris Desperate Scousewives.

Adhine John Lundstram- Jodie Lundstram
Adhine John Lundstram- Jodie Lundstram. Kredit Gambar- Delengen

Saiki, Jodie Lundstram minangka pengusaha gedhe ing Liverpool. Dheweke dadi pendiri Lash Beach UK lan Estetika sing populer (spa Medis) ing Liverpool.

Kanggo John Lundstram, dadi anggota kapindho kulawargane kanggo entuk status selebriti nggawe rasa makna lan tujuan sing jero ing urip wong tuwane. Minangka Jodie Lundstram nuding ing kaca Instagram dheweke, tpewaris bangga lan bapak nyekseni dina sing paling bahagia sajrone urip nonton bayi nalika main ing Liga Premier sepisanan. Gambar ing ngisor iki, ibu lan bapak saiki wis seneng nggunakake keahlian keibubane kanggo nambah lan ngagengake kemampuan John Lundstram.

John Lundstram seneng urip sawise ndeleng putrane ngrebut Liga Premier
John Lundstram seneng urip sawise ndeleng putrane ngrebut Liga Premier. Gambar Kredit- Instagram

Anggota Kulawarga Liyane: Ketemu karo anggota kulawarga liyane John Lundstram nalika njupuk foto karo ibu kluwarga Lundstram. Kaya sing dingerteni, kulawarga John Lundstram minangka unit sing cedhak sing njaga ikatan sing kuwat. Dheweke minangka definisi babagan kulawarga Liverpool kontemporer sing sukses.

Ketemu anggota kulawarga John Lundstram liyane
Ketemu anggota kulawarga John Lundstram liyane. Gambar Kredit- Instagram
Kisah Kanak-kanak John Lundstram ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Thanks kanggo karir bal-balan sing kuwat, Lundstram nate ngetrapake partisipasi dhewe kanggo kamardikan finansial. Saiki ngerti gaya urip dheweke bakal njaluk gambaran babagan taraf urip sing luwih apik.

John Lundstram yaiku wong sing nulis nalika menehi panginten akeh dhuwit, nanging tetep fokus marang impen lan tujuan profesional. Ana cukup dhuwit kanggo urip kanthi normal, yen mung kabutuhan dhasar dhewe lan anggota keluargane njamin. Sanajan gaji gedhe minangka pemain bal-balan, kudu dikira manawa John Lundstram minangka obat kanggo gaya eksotis - gampang dingerteni manawa sampeyan ndeleng ing ngisor iki.

Ngerteni Faktor Gaya Hidup John Lundstram
Ngerteni Faktor Gaya Hidup John Lundstram. Kredit Gambar Gym4U lan Instagram
Kisah Kanak-kanak John Lundstram ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Babagan Lundstram Jeneng: Ing abad 19th, wong sing duwe jeneng Kulawarga Lundstram dadi luwih saka wong Blacksmiths lan Petani. (Sumber- Ancestry.Co.Uk).

Acara sing Nindakake Dina Dheweke lair: Aja lali yen taun Lundstram lair, Brasil Menehi Piala Dunia 1994 ing Amerika Serikat. Uga, Afrika Kidul nganakake pamilihan nasional antarabangs pisanan (April 29) sing ndeleng pahlawan kasebut Nelson Mandela dadi Presiden.

Virus Ebola ing 1994: Ing taun John Lundstram lair, a Wabah New virus Ebola sing matine wiwit, ing 9 tanggal Mei 1994 ing Zaire. Iki nyathet tingkat kematian paling dhuwur saka virus patogen manungsa sing durung nate dingerteni manungsa.

Rwanda ing 1994: Ing wayah sore ing 6 April 1994 (taun Lundstram lair), kapal terbang sing nggawa presiden Rwanda Juvénal Habyarimana lan presiden Burundian Cyprien Ntaryamira, loro Hutu, ditembak karo pluru ing permukaan udara amarga wis siyap kanggo ndharat ing Kigali, Rwanda.
Ing taun 1994,
an
Perang Sipil Intermittent ing Rwanda antarane Majestic Hutus lan minoritas Tutsis sawise pembunuhan Presiden negara nyebabake luwih saka setengah yuta wong sing mateni ing perang sipil.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Bocah-bocah John Lundstram lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

Ninggalake a Reply

langganan
Menehi saran saka