Kisah Kanak-kanak Joe Willock ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Joe Willock ditambah Fakta Biografi Untold

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi julukan "Joe". Kisah Kisah Kanak-kanak Joe Willock Plus Kisah Biografi sing Bukak Nggawe sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki.

Urip Joe Willock- Wiwitane nganti saiki. Kredit kanggo ans-wer lan Twitter
Urip Joe Willock- Wiwitane nganti saiki. Kredit kanggo njawab lan Twitter

Analisis kasebut kalebu umur wiwitan, latar kulawarga, crita urip sadurunge fame, mundhak crita fame, hubungan, urip pribadi, fakta kulawarga lan gaya urip dll.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke minangka salah sawijining bocah enom sing duwe prospek gedhe. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Joe Willock sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Joe Willock Plus Biografi sing Ora Biasa - Awal urip lan latar kulawarga

Joseph George Willock lair ing dina 20 tanggal Agustus 1999 ing London Borough of Waltham Forest, Inggris. Willock lair minangka anak nomer telu lan paling enom marang wong tuwané - ibu sing apik banget lan bapake sing apik banget sing katon kaya Charles.

Ketemu Wong Tuwane Joe Willock. Kredit kanggo ArsenalFC
Ketemu Wong Tuwane Joe Willock. Kredit kanggo ArsenalFC

miturut TheSun UK, Joe Willock sawise lair dheweke diamati dening dokter sing ora ana bedane dawa sikil. Iki tegese sikil siji luwih cekak tinimbang sikil liyane. Joe miskin sajrone taun-taun awal uripe kudu ngatasi masalah fisik lan mental sing disebabake amarga kurang iki. Iki nyebabake kacepetan nganti saiki lan dadi sebabe dheweke dudu sprinter paling apik.

Asal Kulawarga Joe Willock: Sanajan dheweke lair ing Inggris, nanging kulawarga Joe Willock keturunan Afro-Karibia. Dheweke duwe akar keluargane saka Montserratian, wilayah Overseas Inggris lan Pulo ing Karibia. Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, Montserratian minangka pulo sing nate ganggu pledhen gunung ing pertengahan 1990.

Joe Willock duwe Asal Kulawarga lan asal saka Montserrat
Joe Willock duwe Asal Kulawarga lan asal saka Montserrat

Antarane 1995 lan 2000, letusan Vulkanik meksa rong pertiga penduduk pulau kasebut minggat, utamane menyang Inggris. Ora ana sing ngerti manawa wong tuwa Joe Willock kalebu wong-wong sing mlayu menyang Inggris sadurunge Joe putrane lair ing taun 1999.

Awal urip: Joe Willock tansaya gedhe ing Waltham Forest bebarengan karo sedulur lanang loro sing jenenge Matty lan Chris. Nalika semana, omah kulawargane, sing dununge ing Lor Lor London ora adoh banget karo bekas stadion Arsenal ing Highbury. Faktor jarak iki nyebabake pembentukan kluwarga sing gila-gila. Semangat kanggo game kasebut ndadekake kabeh bocah lanang telu (Matty, Chris, lan Joe) mutusake kudu dadi pemain bal profesional nalika wis gedhe.

Latar mburi kulawarga: Joe Willock asalé saka latar kulawarga sing rata-rata ing ngisor iki. Biyunge lan bapake ora sugih lan dheweke asring kesusu njaga keluargane. Charles lan garwane nate nyerahke pegaweane supaya anak-anake sukses.

Kisah Kanak-kanak Joe Willock Plus Biografi sing Ora Biasa - Education and Career Buildup

Rama sing duwe pengaruh: Charles Willock, bapak edan bal-balan lan pasukan nyopir saka kulawargane mutusake kanggo miwiti perjalanan telung putrane dadi pemain bal.

Pangembangan Karir Joe Willock. Kredit kanggo Arsenal & DMail

Charles ngajar Joe lan sedulur-sedulure ora bakal ucul saka kabeh tantangan, njupuk menyang taman bal-balan sing beda kanggo nglatih lan melu kompetisi. Dheweke duwe pengaruh marang nasibe putrane lan nindakake kabeh supaya bisa nemoni uji coba karo para akademi bal-balan ing ndhuwur.

Bapak Bejo ndeleng sesanti kanggo anak-anake sing lagi padha latian kaya sing dikarepake. Matty, putrane sing nomer siji pisanan nyoba nyoba karo akademi Arsenal, Chris lan Joe Willock banjur ngetutake. Kabungahan kulawarga kabeh ora ana watese sawise ndeleng kabeh bocah lanang telu sing nyoba nyoba kanthi warna mabur lan mlebu ing akademi Arsenal.

Kisah Kanak-kanak Joe Willock Plus Biografi sing Ora Biasa - Urip Karir Awal

Gegaman Joe Willock bal-balan ndeleng dheweke menehi kontrak pertama karo Arsenal nalika umur 4. Kanggo bapake sing apik Charles Charles, kabeh babagan mesthekake salah sawijining putrane dadi tim pertama.

Joe Willock Kehidupan Karir Awal. Kredit kanggo Arsenal FC
Joe Willock Kehidupan Karir Awal. Kredit kanggo Arsenal FC
Kabeh telu sedulur - Matty, Chris lan Joe kabeh nggawe kelas ing Gunners. Dheweke pengin ngimpi dadi trio sedulur pertama sing main ing Liga Premier bebarengan. Bapakne Charles nyerahang jabatane ora mung kanggo ngancani putra-putrane menyang akademi, nanging mbantu dheweke ngurus karir bal-balan burgeoning. Minangka Joe Willock nate sijine;

"Tuwa, bapakku minangka siji-sijine wong sing ora preduli menehi komentar babagan pertandinganku. Sawise main, dheweke crita apa aku wis main apik utawa ala. Aku ora ngrungokake wong liya kajaba bapakku ”.

Katelu telung sadulur maju liwat klompok umur nganti ora kedadeyan kedadeyan siji lan loro, loro bocah Willock.

Kisah Kanak-kanak Joe Willock Plus Biografi sing Ora Biasa - Dalan kanggo Fame Story

Ora kabeh masalah sing apik kanggo bocah-bocah lanang Willock sajrone taun formatif karo Arsenal. Sedulur Joe Matty dibebasake ing umur 15 taun amarga kinerja sing ora kepenak. Chris, ing sisih liyane, mutusake metu ing taun 2017, menyang Portugal kanggo nerusake karir. Joe Willock mung siji-sijine wong sing ditinggal. Ngomong babagan pengalaman kasebut, dheweke nate ujar;

“Aku lan sedulurku kudu pisah lan beda arah. Aku weruh teka. Aku ngerti waktune bakal teka, ing sawijining dina kita kabeh ora bisa bebarengan. Aku ora nggampangake aku nalika Chris lunga menyang Portugal. ”

Kanggo Joe, pancen angel banget yen dheweke njupuk nalika kakang tuwae Chris lunga menyang Benfica. Kalorone sedulur sing paling cedhak wis tau kumpul wiwit lair.

"Kita mesthi nuduhake kamar turu sing padha. Iki nerangake kekarepan kita. Nalika Chris lunga, rasane kaya sepotong aku wis ninggal kluwarga kulawarga ” ujar Joe Willock sing berjuang karo bal-balan nalika ana wektu kasebut.

Kisah Kanak-kanak Joe Willock Plus Biografi sing Ora Biasa - Rise to Fame Story

Joe Willock akhire pindhah dadichieving terobosan tim pertama dadi impen utama dheweke. Sukses olah raga pisanan dheweke wis teka sadurunge ngrampungake karir remaja. Iki minangka wektu dheweke mbantu kancane U17 kanggo menang The Future Cup.

Joe Willock pertama kalilan ing taun karir remaja. Kredit kanggo Twitter.
Joe Willock pertama kalilan ing taun karir remaja. Kredit kanggo Twitter.

Ing 2017, Joe Willock njaluk tim senior Arsenal. Ing taun kasebut, dheweke entuk medali kaping pisanan (2017 FA Community Shield) tanpa muter ing kompetisi kasebut.

Joe Willock - Ngrameke piala pisanan minangka pemain senior
Joe Willock - Ngrameke piala pisanan minangka pemain senior

Wayahe Sing Narti: Wayahe Joe Willock sing apik ing kaos Arsenal teka ing Mei 2019 nalika dheweke ngganti Mesut Ozil sing kurang apik ing final Liga Europa. Apresiasi para penggemar Arsenal ora dingerteni amarga kepengin ndeleng dheweke dadi rutinitas tim pertama.

Nanging tinimbang ambruk, gelandang tuwuh dadi kekuwatan. Joe Willock wayahe sing mandheg sabanjure teka sajrone Piala 2019 International Champions Cup. Wektu iki, dheweke entuk prestasi sing apik marang para pemain tengah Bayern. Willock nggunakake pertandhingan iki kanggo ngirim statement kanggo para penggemar yen dheweke bisa bersaing karo sing paling apik.

Wayahe Willock menangake ati Fans Arsenal. Kredit kanggo TheSun
Wayahe Willock menangake ati Fans Arsenal. Kredit kanggo TheSun

Joe Willock nalika wiwitan musim 2019 / 2010 terus tahan munggah meteorik karo Arsenal. Dheweke ndeleng awake dadi salah sawijining properti tengah sing paling apik ing klub kasebut, yaiku prestasi sing bisa ditindakake kontrak jangka panjang karo klub.

Joe Willock ngrampungake Impenane Anak. Kredit kanggo Arsenal FC
Joe Willock ngrampungake Impenane Anak. Kredit kanggo Arsenal FC

Sepisan, ana bocah cilik sing melu Arsenal sing umur patang taun, mengko, mung kiwa kanggo nyiyapake bendera Willock tanpa sadulur-sadulure, saiki urip dadi impenane. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Joe Willock Plus Biografi sing Ora Biasa - Urip Hubungan

Kanthi kondhang, mula bisa uga wis nggawe akeh penggemar kanggo mikir babagan pitakonan kasebut; Sapa Pacar Joe Willock?. Ora bisa ditolak kasunyatane yen rupane sing cute ora bakal nggawe dheweke dadi anggur sing disenengi kanggo wanita. 

Sapa pacar Joe Willock
Sapa Pacar Joe Willock

Ing wektu nulis, katon Joe Willock luwih milih fokus marang karier supaya ora ngerti yen duwe pacar utawa garwa. Nanging, ana desas-desus sing nuduhake yen dheweke duwe pacar.

Tuduhan: Kaya sing dilaporake dening TheSun, Joe Willock nuli dituduh ngetutake ing langkah tilas bocah ala Arsenal Ashley Cole - kanthi ngetung karo pacar ace. Tumindake Joe nyumurupi para penggemar ndeleng dheweke nalika nggawe citra bocah ala ing jurang.
Miturut TheSun, Dugaan yen Joe Willock ngajak dheweke menyang London, tuku tiket Eurostar kanggo dheweke lan ngajak dheweke menyang klub wengi eksklusif, ing ngendi kalorone mangan omben-omben sing larang regane £ 2,500. Sakbanjure, loro-lorone Joe lan pacare bali menyang apartemen sing disewakake ing Kensington, lan dheweke nginep ing bengi, dheweke gambar rokok hi * py cr * ck.
Dugaan hubungane Joe Willock karo Eglantine-Flore Aguilar. Kredit kanggo TheSun & FabWags
Dugaan hubungane Joe Willock karo Eglantine-Flore Aguilar. Kredit kanggo TheSun & FabWags
Kisah Kanak-kanak Joe Willock Plus Biografi sing Ora Biasa - Fakta Pribadi Pribadi

Ngerteni kepribadian Joe Willock bakal mbantu sampeyan entuk gambaran sing luwih lengkap babagan dheweke. Malah kanthi tampilan sing sederhana, Joe minangka wong sing ngupayakake akeh usaha kanggo entuk meh kabeh sing dikarepake lan ing bidang apa wae sing ditindakake.

Joe Willock Fakta Life Life
Joe Willock Fakta Life Life

Uga ana cathetan pribadi, Joe Willock dadi wong sing diganti, sing katon nderek dalan kabeneran berkat kepercayaan agama. Foto ing ngisor iki sumerep agamane percaya lan kasunyatan manawa dheweke asal saka omah Kristen.

Joe Willock Agama nerangake
Joe Willock Agama nerangake
Kisah Kanak-kanak Joe Willock Plus Biografi sing Ora Biasa - Fakta Keluarga

Tanpa mangu, kulawarga Willock katon minangka sawetara kulawarga sepak bola sing sukses karo paling andhap asor wiwit. Ing kene, sampeyan nggawa sampeyan informasi tambahan babagan kabeh anggota kulawarga.

Rama Rama Joe Willock: Kita kabeh ngerti babagan upaya Charles kanggo mesthekake yen putrane dadi profesional, saengga bisa ndeleng dheweke dadi manajer marang putra-putrane. Nanging, according menyang Bal-balan Suku, Charles Willock uga komentator bal-balan kanthi langganan Wyscout, platform bal-balan sing nyedhiyakake info digital lan analisis menyang luwih saka 1,000 klub. Platform iki ngidini dheweke nglacak game putra-putrine bebarengan karo area bisnis bal-balan liyane. "Dheweke ndeleng kabeh game lan saben klip individu sing bola-bali, ”Jarene Joe Willock

Ibu Joe Willock: Ora pati ngerti babagan ibune Joe amarga dianggep urip kanthi sepi banget. Iki ora ngalang-alangi putra pungkasane Joe supaya ora ngakoni dheweke ing ngarep umumiku pesen manis ing Instagram sing dadi tembunge;

Mama, iki kabeh wektu aku weruh sampeyan kerja ing pungkasan telat, lan wektu sing biyen sampeyan ora mangan supaya aku bisa mangan. Mbiyen sampeyan biyen nyanyi kanggo aku turu nalika nganthi mulih. Aku tresna sampeyan Mama. Sugeng tanggap warsa!!

Gol Goal Joe Willock darmabakti menyang Mum dheweke ing pesen manis sing narik kawigaten tinimbang 24K.
Gol Goal Joe Willock darmabakti menyang Mum dheweke ing pesen manis sing narik kawigaten tinimbang 24K.

Sedulur Joe Willock: Apa sampeyan ngerti?… Kaloro seduluré Willock- Matty lan Chris ora mung dibuwang saka Arsenal tanpa gabung karo klub sing luwih apik. Nalika Matty dibebasake ing umur 15, dheweke entuk nyoba nyoba nyoba nyoba karo Manchester United lan mengko budhal menyang Gillingham. Chris, ing tangan liyane, njupuk perdagangan karo Benfica sawise pertukaran London menyang Lisbon.

Kisah Kanak-kanak Joe Willock Plus Biografi sing Ora Biasa - Lifestyle

Milih antarane kepraktisan lan kesenengan ora dadi pilihan sing angel kanggo Joe Willock amarga ngerti babagan cara ngatur keuangane ing mriksa. Thanks kanggo grounding apik saka wong tuwane Joe ora urip gaya sing apik banget gampang dingerteni dening segelintir mobil sing larang.

Fakta Gaya Urip Joe Willock- Dheweke urip kanthi gaya urip sing gampang BISA ora gampang dingerteni dening Luxury.
Fakta Gaya Urip Joe Willock- Dheweke urip kanthi gaya urip sing gampang BISA ora gampang dingerteni dening Luxury.
Kisah Kanak-kanak Joe Willock Plus Biografi sing Ora Biasa - Faktor Untold

ING TIGA Wong Tegal lan ora Ninggali: Apa sampeyan ngerti?… Kabeh sedulur sedulur telu bebarengan main ing Pertandhingan Liga Premier. Sanajan pirang-pirang umur, telu main ing siji pertandhingan Liga Utama 2.

Sedulur Willock. Matty ngadeg ing (tengah), Chris (tengen) lan Joe (kiwa). Kredit menyang DailyMail
Sedulur Willock. Matty ngadeg ing (tengah), Chris (tengen) lan Joe (kiwa). Kredit menyang DailyMail

Matty nggambar ing ndhuwur sing dimainake ing klambi Red Devils lan sing paling enom (Joe Willock) metu saka bangku kanggo gabung karo seduluré Chris ing pertandingan 2 Premier League sing kedadeyan ing wulan Mei 2017.

Wisaya saka Oz: Sawetara penggemar nelpon dheweke dadi Wisaya Oz mung amarga dheweke melu Dani Ceballos ana ing antarane para pemain tengah sing nekad nyingkirake Mesut Ozil saka jabatane minangka pemain tim pertama. Ozil ing pirang-pirang kesempatan wis ngawasake pundhake amarga kompetisi kanggo jabatane.

Joe Willock minangka salah sawijining pemain Arsenal sing bakal nggeser Ozil. Kredit: TheSun
Joe Willock minangka salah sawijining pemain Arsenal sing bakal nggeser Ozil. Kredit: TheSun

Mriksa: Thanks kanggo maca Kisah Kanak-kanak Joe Willock lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, mangga bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar