Kisah Kanak-kanak Joe Willock ditambah Fakta Biografi Untold

0
471
Kisah Kanak-kanak Joe Willock ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo Twitter
Kisah Kanak-kanak Joe Willock ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo Twitter

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "Joe". Kisah Kanak-kanak Joe Willock lan Fakta Biografi Untold Kita nggawa sampeyan babagan lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Urip Kehakiman Joe Willock - Awal tanggal
Gesang Joe Willock- Awal tanggal nganti saiki. Kredit menyang ans-wer Lan Twitter

Analisis kasebut kalebu umur wiwitan, latar kulawarga, crita urip sadurunge fame, mundhak crita fame, hubungan, urip pribadi, fakta kulawarga lan gaya urip dll.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke minangka salah sawijining bocah sing apik banget kanthi prospek sing apik. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Joe Willock sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Joe Willock ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Joseph George Willock lair ing dina 20 tanggal Agustus 1999 ing London Borough of Waltham Forest, Inggris. Willock lair minangka anak nomer telu lan paling enom marang wong tuwané - ibu sing apik banget lan bapake sing apik banget sing katon kaya Charles.

Wong tuwane Joe Willock
Ketemu karo wong tuwane Joe Willock. Kredit menyang ArsenalFC

miturut TheSun UK, Joe Willock sawise lair diweruhi dening para dokter supaya bedhil dawa sikil. Iki tegese salah sawijining sikil luwih cendhek tinimbang sing liyane. Miskin Joe sajrone taun-taun wiwitane kudu ngatasi masalah fisik lan mental sing disebabake amarga kekurangan iki. Iki ngalami kacepetan nganti saiki lan minangka alasan dheweke ora paling apik ana pecut.

Asal Kulawarga Joe Willock: Sanajan dheweke lair ing Inggris, nanging kulawargane Joe Willock berasal saka keturunan Afro-Karibia. Dheweke duwe akar keluargane saka Montserratian, wilayah Overseas Inggris lan Pulo ing Karibia. Kaya sing dingerteni ing ngisor iki, Montserratian minangka pulo sing nate ganggu pledhen gunung ing pertengahan 1990.

Joe Willock duwe Asal Kulawarga lan asal saka Montserrat
Joe Willock duwe Asal Kulawarga lan asal saka Montserrat. Kredit kanggo Angkatan Laut Royal Inggris lan RP Hoblitt- Wikipedia

Antarane 1995 lan 2000, jeblugan gunung berapi meksa rong pertiga saka populasi pulo kasebut mlayu, utamane menyang Inggris. Ora dingerteni manawa wong tuwa Joe Willock ana ing antarane wong-wong sing mlayu menyang Inggris sadurunge Joe putrane lair ing 1999.

Awal urip: Joe Willock tuwuh ing Waltham Forest bebarengan karo sedulur loro sing jenenge Matty lan Chris. Nalika semana, omahe kulawargane, sing ana ing North East London ora adoh saka mantan stadion Arsenal Highbury. Faktor jarak iki nyebabake pambentukan rumah tangga sing seneng bal-balan. Gegaman kanggo game kasebut nggawe kabeh telung bocah lanang (Matty, Chris, lan Joe) nggawe pikirane kudu butuh pemain bal-balan kanthi profesional nalika tuwuh.

Latar mburi kulawarga: Joe Willock asale saka latar kulawarga ing ngisor rata-rata. Kaloro ibu lan bapak ora sugih lan dheweke asring berjuang supaya kulawarga ora maju. Charles lan bojone nate nyasar padamelan kanggo ndeleng bocah-bocah padha sukses.

Kisah Kanak-kanak Joe Willock ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Rama sing duwe pengaruh: Charles Willock, bapak edan bal-balan lan pasukan nyopir saka kulawargane mutusake kanggo miwiti perjalanan telung putrane dadi pemain bal.

Pendidikan Joe Willock lan Pambangun Karir
Persiyapan Karir Joe Willock. Kredit kanggo Arsenal & DMail

Charles ngajar Joe lan sedulur-sedulure ora bakal ucul saka kabeh tantangan, njupuk menyang taman bal-balan sing beda kanggo nglatih lan melu kompetisi. Dheweke duwe pengaruh marang nasibe putrane lan nindakake kabeh supaya bisa nemoni uji coba karo para akademi bal-balan ing ndhuwur.

Bapak Bejo ndeleng wawasan kanggo bocah-bocah sing wis kerja kaya sing dikarepake. Matty, putrane pisanan sing pisanan dijaluk uji coba karo akademi Arsenal, Chris lan Joe Willock sabanjure. Bungah kulawarga kabeh ora ana sing diwatesi sawise ndeleng kabeh telung bocah sing nyoba uji coba babagan warna kloter lan nate mlebu akademi Arsenal.

Kisah Kanak-kanak Joe Willock ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Gegaman Joe Willock bal-balan ndeleng dheweke menehi kontrak pertama karo Arsenal nalika umur 4. Kanggo bapake sing apik Charles Charles, kabeh babagan mesthekake salah sawijining putrane dadi tim pertama.

Gesang Karir Awal Joe Willock
Gesang Karir Awal Joe Willock. Kredit menyang Arsenal FC
Kabeh telu sedulur - Matty, Chris lan Joe kabeh nggawe kelas ing Gunners. Dheweke pengin ngimpi dadi trio sedulur pertama sing main ing Liga Premier bebarengan. Bapakne Charles nyerahang jabatane ora mung kanggo ngancani putra-putrane menyang akademi, nanging mbantu dheweke ngurus karir bal-balan burgeoning. Minangka Joe Willock nate sijine;

"Tuwuh, bapakku mung wong sing dakcritakake babagan komentar ing pertandhinganku. Sawise dolanan, dheweke kandha apa aku wis main apik utawa ora apik. Aku ora ngrungokake wong liya kajaba bapakku ”.

Katelu telung sadulur maju liwat klompok umur nganti ora kedadeyan kedadeyan siji lan loro, loro bocah Willock.

Kisah Kanak-kanak Joe Willock ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame Story

Ora kabeh kedadeyan sing apik kanggo bocah lanang Willock sajrone taun formatif karo Arsenal. Sedulur Joe Matty dibebasake nalika umur 15 amarga prestasi sing ora nyenengake. Chris, ing sisih liya, mutusake lunga ing 2017, tumuju Portugal kanggo nerusake karir. Joe Willock iki mung wong sing isih ditinggal. Ngomong babagan pengalaman, dheweke nate ujar;

"Sampeyan prelu lan sedulur-sedulur supaya pamisah lan lunga kanthi beda. Aku weruh sing lagi teka. Aku ngerti wektu bakal kelakon, sawijining dina ing ngendi kita kabeh ora bakal bisa bebarengan. Ora luwih gampang nalika Chris tindak menyang Portugal. ”

Kanggo Joe, pancen angel banget yen dheweke njupuk nalika kakang tuwae Chris lunga menyang Benfica. Kalorone sedulur sing paling cedhak wis tau kumpul wiwit lair.

"Kita mesthi nuduhake kamar turu sing padha. Iki nerangake jarak cedhak kita. Nalika Chris kiwa, krasa kaya aku wis ninggal kluwarga kulawarga ” ujar Joe Willock sing berjuang karo bal-balan nalika ana wektu kasebut.

Kisah Kanak-kanak Joe Willock ditambah Fakta Biografi Untold - Rise to Fame Story

Joe Willock akhire pindhah dadichieving terobosan tim pertama dadi impen utama dheweke. Sukses olah raga pisanan dheweke wis teka sadurunge ngrampungake karir remaja. Iki minangka wektu dheweke mbantu kancane U17 kanggo menang The Future Cup.

Joe Willock tansaya liwat rangking akademi arsenal
Joe Willock pertama kalilan ing taun karir remaja. Kredit kanggo Twitter.

Ing 2017, Joe Willock njaluk tim senior Arsenal. Ing taun kasebut, dheweke entuk medali kaping pisanan (2017 FA Community Shield) tanpa muter ing kompetisi kasebut.

Joe Willock - Ngrameke piala pisanan minangka pemain senior
Joe Willock - Ngrameke piala pisanan minangka pemain senior. Kredit menyang OlahragaDesor

Wayahe Sing Narti: Wayahe sing digawe Joe Willock ing klambi Arsenal teka ing Mei 2019 nalika ngganti Mesut Ozil sing kurang mantep ing final Liga Europa. Apresiasi penghargaan Arsenal ora kesusu amarga dheweke kepengin weruh dheweke dadi reguler pertama tim.

Nanging tinimbang crumble, gelandang tengah tuwuh saka kekuwatan nganti tekan kekuwatan. Joe Willock wayahe sing mandheg sabanjure teka sajrone Piala 2019 International Champions Cup. Wektu iki, dheweke entuk prestasi sing apik marang para pemain tengah Bayern. Willock nggunakake pertandhingan iki kanggo ngirim statement kanggo para penggemar yen dheweke bisa bersaing karo sing paling apik.

Wayahe Willock menang ati saka Arsenal Fans
Wayahe Willock menang ati saka Arsenal Fans. Kredit menyang Srengenge

Joe Willock nalika wiwitan musim 2019 / 2010 terus tahan munggah meteorik karo Arsenal. Dheweke ndeleng awake dadi salah sawijining properti tengah sing paling apik ing klub kasebut, yaiku prestasi sing bisa ditindakake kontrak jangka panjang karo klub.

Joe Willock manggoni Impen Bocah-bocah
Joe Willock manggoni Impen Bocah-bocah. Kredit menyang Arsenal FC

Sepisan, ana bocah cilik sing melu Arsenal sing umur patang taun, mengko, mung kiwa kanggo nyiyapake bendera Willock tanpa sadulur-sadulure, saiki urip dadi impenane. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Joe Willock ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Kanthi kondhang, mula bisa uga wis nggawe akeh penggemar kanggo mikir babagan pitakonan kasebut; Sapa sing pacar Joe Willock ?. Ora ana sing nolak kanyatan manawa katon apik banget dheweke ora bakal nggawe dheweke anggur sing apik kanggo para wanita.

Sapa pacar Joe Willock
Sapa pacar Joe Willock

Ing wektu nulis, katon Joe Willock luwih milih fokus marang karier supaya ora ngerti yen duwe pacar utawa garwa. Nanging, ana desas-desus sing nuduhake yen dheweke duwe pacar.

Tuduhan: Kaya sing dilaporake dening TheSun, Joe Willock nuli dituduh ngetutake ing langkah tilas bocah ala Arsenal Ashley Cole - kanthi nyetak karo pacar bekas pacar. Tumindake Joe ndeleng para penggemar ndeleng dheweke ngembangake gambar bocah ala sing ora apik.
Miturut TheSun, Dugaan yen Joe Willock ngajak dheweke menyang London, tuku tiket Eurostar kanggo dheweke lan ngajak dheweke menyang klub wengi eksklusif, ing ngendi kalorone mangan omben-omben sing larang regane £ 2,500. Sakbanjure, loro-lorone Joe lan pacare bali menyang apartemen sing disewakake ing Kensington, lan dheweke nginep ing bengi, dheweke gambar rokok hi * py cr * ck.
Tuduhanane Joe Willock karo Eglantine-Flore Aguilar
Tuduhanane Joe Willock karo Eglantine-Flore Aguilar. Kredit kanggo TheSun & FabWags
Kisah Kanak-kanak Joe Willock ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Pribadi Pribadi

Ngerteni pribadine Joe Willock bakal mbantu sampeyan entuk gambaran lengkap babagan dheweke. Malah kanthi tampilan sing ringkes, Joe yaiku wong sing nggawe akeh tenaga ing upaya kanggo entuk meh kabeh sing dikarepake lan ing sembarang bidang sing ditindakake.

Joe Willock Fakta Life Life
Joe Willock Fakta Life Life

Uga ana cathetan pribadi, Joe Willock dadi wong sing diganti, sing katon nderek dalan kabeneran berkat kepercayaan agama. Foto ing ngisor iki sumerep agamane percaya lan kasunyatan manawa dheweke asal saka omah Kristen.

Joe Willock Agama nerangake
Joe Willock Agama nerangake
Kisah Kanak-kanak Joe Willock ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Keluarga

Tanpa mangu, kulawarga Willock katon minangka sawetara kulawarga sepak bola sing sukses karo paling andhap asor wiwit. Ing kene, sampeyan nggawa sampeyan informasi tambahan babagan kabeh anggota kulawarga.

Rama Rama Joe Willock: Kita kabeh ngerti babagan upaya Charles kanggo mesthekake yen putrane dadi profesional, saengga bisa ndeleng dheweke dadi manajer marang putra-putrane. Nanging, according menyang Bal-balan Suku, Charles Willock uga komentator bal-balan kanthi langganan Wyscout, platform bal-balan sing nyedhiyakake info lan analisa digital marang luwih saka klub 1,000. Platform iki ngidini dheweke nglacak game putra-putrane bebarengan karo wilayah bisnis bal-balan liyane. "Dheweke ndeleng kabeh game lan saben klip individu sing bola-bali, "Ujare Joe Willock

Ibu Joe Willock: Sithik ora ngerti babagan ibune Joe amarga mula dheweke bisa urip kanthi tenang. Iki ora mungkasi putrane sing pungkasan Joe saka ngakoni dheweke kanthi umum wiku pesen manis ing Instagram sing dadi tembunge;

Mama, iki kabeh wektu aku weruh sampeyan kerja ing pungkasan telat, lan wektu sing biyen sampeyan ora mangan supaya aku bisa mangan. Mbiyen sampeyan biyen nyanyi kanggo aku turu nalika nganthi mulih. Aku tresna sampeyan Mama. Sugeng tanggap warsa!!

Gol Goal Joe Willock darmabakti menyang Mum dheweke ing pesen manis sing narik kawigaten tinimbang 24K.

Sedulur Joe Willock: Ngerti pora?… Loro sadulur Willock, Matty lan Chris ora langsung dibuwang saka Arsenal tanpa melu klub sing luwih apik. Nalika Matty dibebasake ing 15, dheweke nyoba uji coba karo Manchester United sadurunge bisa lunga menyang Gillingham. Chris, ing tangan liyane, njupuk perdagangan karo Benfica sawise ngganti London ing Lisbon.

Kisah Kanak-kanak Joe Willock ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Milih antarane kepraktisan lan kesenengan ora dadi pilihan sing angel kanggo Joe Willock amarga ngerti babagan cara ngatur keuangane ing mriksa. Thanks kanggo grounding apik saka wong tuwane Joe ora urip gaya sing apik banget gampang dingerteni dening segelintir mobil sing larang.

Fakta Gaya Urip Joe Willock
Fakta Gaya Urip Joe Willock- Dheweke urip kanthi gaya urip sing gampang BISA ora gampang dingerteni dening Luxury.
Kisah Kanak-kanak Joe Willock ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

ING TIGA Wong Tegal lan ora Ninggali: Ngerti pora?… Kabeh sedulur sedulur telu bebarengan main ing Pertandhingan Liga Premier. Sanajan pirang-pirang umur, telu main ing siji pertandhingan Liga Utama 2.

Para sedulur ing Willock
Para sedulur ing Willock. Matty ngadeg ing sisih tengah (tengah), Chris (sisih tengen) lan Joe (kiwa). Kredit kanggo DailyMail

Matty nggambar ing ndhuwur sing dimainake ing klambi Red Devils lan sing paling enom (Joe Willock) metu saka bangku kanggo gabung karo seduluré Chris ing pertandingan 2 Premier League sing kedadeyan ing wulan Mei 2017.

Wisaya saka Oz: Sawetara penggemar nelpon dheweke dadi Wisaya Oz mung amarga dheweke melu Dani Ceballos ana ing antarane para pemain tengah sing nekad nyingkirake Mesut Ozil saka jabatane minangka pemain tim pertama. Ozil ing pirang-pirang kesempatan wis ngawasake pundhake amarga kompetisi kanggo jabatane.

Joe Willock minangka salah sawijining pemain Arsenal sing ditetepake Ozil
Joe Willock minangka salah sawijining pemain Arsenal sing ditetepake Ozil. Kredit: Srengenge

Mriksa: Thanks kanggo maca Kisah Kanak-kanak Joe Willock lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene