Crita Kanak-kanak Joao Cancelo ditambah Fakta Biografi Untold

0
157
Crita Kanak-kanak Joao Cancelo ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit menyang TheMirror
Crita Kanak-kanak Joao Cancelo ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit menyang TheMirror

LB menehi Crita Full saka pemain sepakbola sing nganggo julukan "Gypsy". Kisah Kanak-kanak Joao Cancelo kita lan Fakta Biografi Untold nggawa sampeyan babagan lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom. Analisis kasebut kalebu umur wiwitan, latar kulawarga, urip pribadi, fakta kulawarga, gaya urip lan fakta-fakta cilik liyane sing ngerti babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan kecepatan, tenaga lan nyerang kemampuane. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Joao Cancelo sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Joao Cancelo ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti, João Pedro Cavaco Cancelo lair ing dina 27 tanggal 8 Mei 1994 ing Barreiro ing Setúbal, Portugal. Piyambakipun ing antawis kalih anak ingkang miyos saking ibunipun, Filomena lan bapakipun Yusuf.

Joao Cancelo Minangka Bocah-bocah
Joao Cancelo lair saka wong tuwa sing ora ngerti sethithik. Kredit Gambar: FPCP lan PXhere.

Bangsa Portugis kanthi suku bangsa putih kanthi akar Eropa dibesarkan ing papan kelairan ing Barreiro ing Setubal, Portugal ing ngendi dheweke tuwuh bebarengan karo sedulur cilik sing diarani Pedro.

Kisah Kanak-kanak Joao Cancelo
Joao Cancelo digedhekake ing Barreriro ing Setubal, Portugal. Kredit Gambar: FPCP lan WorldAtlas.

Tanduran gedhe ing kuthane, Cancelo enom minangka bagéan saka bocah sing nggayuh game bal-balan ing dalan sing nyenengake nanging ora diatur sadurunge dheweke melu tim lokal - Barreirense ing pundi dheweke duwe rasa pertama bal-balan kompetitif.

Crita Kanak-kanak Joao Cancelo ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Nalika Canecelo wis umur 13, dheweke wis nate main ing klub bal-balan kanggo klub pemuda - Barreirense - lan uga duwe ketrampilan gedhe sing nggambarake dheweke minangka pemain pertahanan kanthi prospek gedhe.

Joao Cancelo Childhood Photo
Joao Cancelo nggambarke karo kanca sak klub bojone - Barreirense. Kredit Gambar: FPCP.

Skripsi produser bal-balan kasebut ora suwe dirayakake dening para pramuka saka Benfica sing njaluk dheweke mlebu menyang akademi ing 2007. Mangkono wiwit karier Cancelo karo 'The Eagles' sing ngembangake kapabilitas ing posisi kiwa lan kiwa.

Crita Kanak-kanak Joao Cancelo ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Cancelo nyathet munggah pangkat liwat sistem pemuda Benfica lan nggawe debut ora kompetitif karo tim pertama klub nalika sapatemone karo Gil Vicente ing 28 tanggal 2012 Juli.

Usaha karir awal sakteruse weruh Cancelo nerusake hubungane karo B-sisih Benfica ing pundi dheweke nyumbang kuota kanggo mbantu tim menang Piala Portugis uga dikenal minangka juara nasional.

Joao Cancelo Karo B-Side Benfica
Foto Jogo Cancelo nalika langka ing Benfica's B-Side. Kredit Gambar: Youtube.
Crita Kanak-kanak Joao Cancelo ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan Kanggo Fame Story

Sadurunge Cancelo pungkasane bisa nggawe debut kompetitif karo tim pertama Benfica, jagad kasebut digegurake dening tiwase yaiku Filomena ibune ing kacilakan mobil dheweke uga melu. Nalika taun 18 taun lawas karo sadulure Pedro ana ing Audi A3 didorong dening ibune sing nyelehake sirahe kulawarga - Joseph - mati ing Bandara Lisboa.

Mbalik maneh, kendharaane melu kacilakan sing ndadekake Filomena mati nalika Cancelo lan Pedro ngalami cedera cilik. Sanajan nglarani lan nandhang sungkowo, Cancelo njupuk kalorone ibu minangka tenaga pendorong supaya bisa sukses. Asile, dheweke pungkasane entuk debut kompetitif kanggo Benfica nglawan Gil Vicente ing Januari 2014 lan nggawe penampilan prawan kasebut ing Liga Perdana.

Joao Cancelo - Crita Jalan Raya
Joao Cancelo yuswa taun 18 nalika tiwas ibuné kecelakaan ing dalan. Kredit Gambar: Srengenge.
Crita Kanak-kanak Joao Cancelo ditambah Fakta Biografi Untold - Rise To Fame Story

Sawetara wulan ing Agustus 2014, Cancelo gabung karo Valencia kanthi transaksi utangan sing metamorphosed dadi kontrak permanen. Nalika ing sisih Spanyol, Cancelo tampil ing pertandhingan Liga Juara-Juara UEFA sadurunge gabung ing Inter Milan ing ngendi dheweke maju ing karir.

Cepet nganti saiki, Cancelo minangka pemain mantep ing Manchester City - klub sing dheweke gabung ing dina 7 tanggal Agustus 2019 - sawise ngrekam mantra sing sukses ing Juventus FC kalebu menang gelar Supercoppa Italiana lan Serie A.

Joao Cancelo - Rame To Fame
Joao Cancelo menang judhul Serie - A gelar karo Juventus sadurunge melu ing Manchester City. Kredit Gambar: Pinterest

Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Crita Kanak-kanak Joao Cancelo ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Kehabisan Hubungan

Joao Cancelo durung bisa nikah nalika nulis. Kita nggawa sampeyan babagan sejarah tanggal lan status hubungan saiki. Kanggo miwiti, Cancelo ora dikenal tanggal wanita sadurunge dheweke nemoni pacare, Daniela Machado.

Joao Cancelo karo Pacar
Joao Cancelo karo pacare, Daniela Machado. Kredit Gambar: Instagram.

Lovebirds sing ketemu ing 2017 nalika Cancelo isih main kanggo Inter Milan ora bisa dipisahake wiwit saiki. Lair Italia ora mung disenengi Cancelo, nanging populer karo Fans of Manchester City sing nampi kanthi sambutan dheweke menyang liputan sampah ing liga utama.

Sanajan Cancelo lan Daniela ngarepake kelairane anak sing kapisan nalika nulis, dheweke dipercaya duwe putra sing misuwur sawise ngunggah foto Instagram kanthi caption 'Anakku 🌟❤️'.

Joao Cancelo Karo Anak
Joao Cancelo karo putrane sing dianggep. Kredit Gambar: Instagram.
Crita Kanak-kanak Joao Cancelo ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Keluarga

Joao Cancelo asale saka latar kulawarga kulawarga kelas menengah. Kita nyritakake babagan kulawargane.

Babagan bapak Joao Cancelo: Cancelo duwe bapak sing dikenal minangka Yusuf. Bek bekal cedhak karo bapake sing asring dheweke ngelingake supaya nonton musim putus. Sanajan Yusuf wiwitane ora nindakake Cancelo kanthi serius, dheweke ndhukung dheweke lan saiki urip kanggo ngrayakake sukses.

Babagan ibu Joao Cancelo: Ibu Cancelo yaiku Filomena. Dheweke bisa uga pengaruh sing paling penting ing urip Cancelo amarga dheweke bisa ngutus dheweke kanggo latihan lan pertandhingan uga dadi penggemar paling gedhe. Ora kaget amarga tiwas ing 2013 ndeleng jagad Cancelo mandheg nalika nandhang kekalahan. Mundhut ibune ing kacilakan mobil tragis tanggung jawab kanggo ngasilake pemain pertahanan supaya bisa sukses (Srengenge Laporan).

Kulawarga Joao Cancelo
Joao Cancelo digedhekake dening wong tuwa sing ndukung sing ora ngerti. Kredit Gambar: ClipArtStudio lan CelebrityUnfold.

Babagan sedulur Joao Cancelo: Cancelo ora duwe sadulur nanging sedulur sing mangsuli jenenge Pedro. Little ngerti babagan sedulur ing wektu nulis amarga Cancelo durung bisa ngumumake apa wae.

Babagan sederek Joao Cancelo: Ora adoh saka kulawargane Cancelo, Little ngerti babagan simbah nenek moyang dheweke uga bapak lan nenek ibu. Kajaba iku, ora ana cathetan saka sedulur, Cancun, anak lan seduluré Cancelo, nalika seduluré ora ngerti babagan acara-acara penting wiwit umuré nganti saiki.

Crita Kanak-kanak Joao Cancelo ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Pribadi Pribadi

Apa sing nggawe Joao Cancelo obah? Lungguhan nalika kita nggawa sampeyan nggawe pribadine supaya bisa njaluk gambaran lengkap babagan dheweke. Kanggo miwiti, persona Cancelo minangka campuran sifat Zodiak Gemini.

Dheweke dadi motivasi, emosi kanthi nada lan modhifikasi kanthi rinci babagan urip pribadi lan pribadi. Minat lan hobi kalebu lelungan, nglangi lan mbuwang wektu sing apik karo kanca lan kulawarga.

Joao Cancelo Hobi lan Minat
Wisata minangka salah sawijining Joao Cancelo Hobi. Kredit Gambar: Instagram.
Crita Kanak-kanak Joao Cancelo ditambah Fakta Biografi Untold - Gaya urip

Regane net Joao Cancelo isih diteliti, nanging dheweke duwe nilai pasar € 55,00 Million nalika nulis. Asal-usul saka kasugihan cilik sing dikenal amarga asale bal-balan nalika analisa pola mbuwang dheweke nuduhake manawa dheweke urip gaya urip sing mewah.

Sanajan regane sejatine barang kaya omah lan mobil durung dipesthekake, mula ora ana sing nolak kasunyatan manawa dheweke urip kaya raja lan menehi penggemar babagan gaya urip kaya ngono kanthi nuduhake foto sing bisa nyekel foto sing apik ing resor sing larang ing saindenging jagad

Joao Cancelo - Fasilitas Gaya urip
Joao Cancelo duwe wektu sing apik ing resort sing larang regane. Kredit Gambar: Instagram.
Crita Kanak-kanak Joao Cancelo ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Kanggo mbungkus crita lan biografi kanak-kanak Joao Cancelo, ing kene ana fakta sing meh ora kalebu ing bio.

Apa sampeyan ngerti ?.

  • Cancelo dijenengi "Gypsy" amarga komplek lan gambar sing luwih peteng nalika dheweke kelangan game.
  • Kapan Cancelo langkah ing lapangan, dheweke bakal ngaturake kinerja kanggo Ibu Filem almarhum.
Joao Cancelo - Fakta Urip Kulawarga
Joao Cancelo ngaturake saben pertunjukan pertandhingane marang ibune sing wis pungkasan sadurunge miwiti play. Kredit Gambar: Srengenge.
  • Cancelo durung werni udud nalika nulis. Nanging, dheweke ngombe kanthi moderat.
  • Bek pertandhingan duwe tato loro-lorone nganggo lengen kiwa ndhuwur sing nggambarake gambar Filomena ibune sing pungkasan.
Fakta Joao Cancelo Tattoos
Joao Cancelo duwe tato ibune ing lengen kiwa ndhuwur. Kredit Gambar: Instagram.
  • Babagan agamane, Cancelo lair lan digedhekake dadi wong Kristen. Nanging, dheweke durung bisa ngerteni kalungguhan babagan prakara-iman.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Bocah-bocah Joao Cancelo lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene